UUTISET | SB-PRO

14.01.2022

Liiganaiset – TPS peli siirtyy koronan vuoksi.

Lauantain 15.1. TPS peli siirtyy myöhempään ajankohtaan koronatapausten vuoksi. Tiedotamme uudesta ajankohdasta sen varmistuttua.

01.01.2022

SB-Pro Nurmijärvi ry syyskokous

SB-Pro Nurmijärvi ry:n syyskokous pidetään 25.1.2022 klo 18.00-19.00 etäkokouksena huonontuneen Covid-19 pandemian ja alueellisten määräysten takia.
Ilmoittautumiset: paula.sojalahti@sb-pro.fi

01.01.2022

SB-Pro tukirahaston haku-aika 1.1-31.1.2022!

SB-Pro -tukirahasto on suunnattu SB-Pro:n jäsenille/jäseneksi haluavalle ja se on vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille perustettu rahasto. SB-Pro- tukirahastosta jaetaan vuosittain tukea vähävaraisten juniori-ikäisten lasten ja nuorten harrastetoimintaan.
Haku-ohjeet ja lisätietoja:

Tukirahasto


Päätökset pyritään tekemään mahdollisimman pian haku-ajan jälkeen ja hakijoille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse.

29.11.2021

T-21 kotiottelussa Areena Centerissä SSRA vieraanaan

T-21 tytöt jatkoivat SM-sarjakauttaan vaihteeksi Ruskeasuolla Areena Centerissä, josta M-Team ystävällisesti sai järjestettyä vuoron ja näin päästiin jatkamaan pelejä nyt SSRA:n saapuessa vieraaksi. Illan peliin lähtökohtana oli Pron tappio edellisessä kotipelissä PSS:n viedessä pisteet ja SSRA voitti lauantaina tiukassa pelissä Northern Starsin Espoossa.

Ensimmäinen erä lievästi SSRA:n

SSRA aloitti pelin terävämmin ja pian myös maalinteon Iida Kylmäluoman maalilla. Pro tasoitti pelin kuitenkin nopeasti, Pinja Rahkonen syötti Emma Louhen läpiajoon, jossa häntä rikottiin, mutta laukaus kuitenkin ohitti hyvin torjunneen Eevi Hastin ja näin rangaistusta ei toimeenpantu. Numeroiksi ensimmäisen erän jälkeen 1-1 ja torjunnat Pro 9 SSRA 6.

Toinen erä jatkui ensimmäisen erän toisintona

Toisessa erässä peliote ehkä niukasti vieraiden merkeissä, mutta nyt Oona Koppila onnistui ensin maalinteossa Taika Höynälän esityöstä. Tämän jälkeen oli vahva SSRA:n jakso, mikä tuotti kaksi maalia, Pinja Hiukka ja Anniina Hakala vuorollaan ohittivat Nuppu Tikkakosken Pron maalilla. Pro tuli vuorostaan takaa tasoihin hyvällä nopealla hyökkäyksellä, jossa viimeisen syötön jakoi Höynälä ja Louhi ohitti jälleen maalivahdin laukauksellaan. Toisen erän torjunnat Pro 8 ja SSRA 6.

Kolmas erä kotijoukkueelta vahvaa peliä

SSRA siirtyi kolmannessa erässä johtoon joukkueen parhaaksi valitun Anniina Hakalan maalilla, mutta erä oli Prolta kokonaisuudessaan vahva ja lopulta myös Pro onnistui Mea Kiurun laukauksen löytäessä reiän Eevi Hastin maalilta. Kummallakin joukkueella oli omat vahvat hetkensä erässä, mutta maalit jäivät varsinaisella peliajalla tähän. Erän lopulla Pro sai vielä ylivoiman, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta osumaa ei syntynyt. Kolmannen erän torjunnat Pro 5 ja SSRA 11. Jatkoaika oli varovaista, SSRA joutui venymään 2 torjuntaan, Pron maalille ei syntynyt torjuttavia laukauksia.

Rangaistuslaukauksissa jouduttiin menemään aina viidenteen laukaisijaan saakka, ennen ratkaisua. SSRA:n viimeisenä laukojana Saana Väänänen onnistui ja sinetöi lisäpisteen Ouluun ja Prolle Klaukkalaan tuomisiksi yksi piste. Hyvä ja vauhdikas ottelu, joka olisi voinut päättyä jo varsinaisella peliajalla ihan miten vaan ja tällä kertaa jatkoajan kautta rankkareihin, joissa vierasjoukkue oli taitavampi. Onnittelu Ouluun kahdesta pisteestä.

T-21 tytöt jatkavat SM-sarjaa vasta 2022 ja nyt siirrytään harjoitteluun ja muutama harjoituspeli on tavoitteena pelata ”ylipitkän” tauon aikana. Seuraavaan kotiotteluun palataan jälleen Klaukkalaan ja tästä tietoa sitten ensi vuoden puolella.

Joukkueemme haluaa toivottaa kaikille Oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

 

22.11.2021

T21 joukkueen taival SM-sarjassa alkanut voitolla ja kahdella tappiolla

Nuori T21 joukkue venyi karsinnoissa riittäviin voittoihin ja otti näin ansaitun paikan T21 SM-sarjassa, mikä pelataan kahdeksan joukkueen voimin. Jo tähän mennessä pelatut pelit kertovat siitä, että sarja on kovatasoinen ja jokainen piste on kovan työn takana.

Sarja alkuun Hämeenlinnassa

Ensimmäisessä pelissä Pro matkusti Hämeenlinnaan Pirkat/ Häme Stars yhdistelmäjoukkueen vieraaksi. Tasainen ottelu päättyi Pron 1-2 vierasvoittoon ja ottelua säestivät runsaat jäähyt, mitkä sotkivat peliä osaltaan. Pron maaleista vastasivat Annukka Lönnrot ja Elsa Rahikainen. Pro oli ottelussa hallitsevampi kenttätapahtumissa ja ehkä sen maalin verran parempi pienestä tehottomuudestaan huolimatta.

Mosalla vastassa ehkä sarjan suurin suosikki ErVi

ErVin vahvuus ei vieraspelissä yllättänyt ja kotijoukkueen ykköskenttä Mittentag, Likki ja Maderova oli odotetun taitava ja vaikeasti pideltävä. Kaikki pisteet kuitenkin Prolle, joka teki ottelusta mielenkiintoisen ja ajassa 44.30 Elsa Rahikainen kavensi tilanteeksi vielä 5-4 kotijoukkueelle. Muista Pron maaleista vastasivat Mea Kiuru, Oona Koppila ja Emma Louhi. Valitettavasti erittäin hyvän kolmannen erän alun ja kavennuksen jälkeen pienet ”uinahdukset” maksoivat kokemattomalle joukkueelle paljon ja taitava kotijoukkue ei jättänyt mahdollisuuksiaan käyttämättä. Ansaittu 9-4 voitto Erville, mutta ehkä tulos ei aivan anna kuvaa ottelusta ja ottelu jätti Prolle runsaasti positiivisiä kokemuksia muistiin jatkoa varten.

Sunnuntaina Arkadiassa PSS haki pisteet tiukan taistelun jälkeen

Kotipeliin vastaan asettui lauantaina huilannut PSS ja kovan pelin edellisenä päivänä pelannut Pro. Erittäin vauhdikas peli, kuten ottelut PSS:n kanssa tuntuvat aina olevan. PSS on myös täynnä taitoa ja parhaat esimerkit siitä sunnuntaina antoi Taimi Mikkola, jonka ottelun voittomaaliksi jäänyt viimeistely ei jättänyt ketään kylmäksi, todella taitava ratkaisu Taimilta, joka muutenkin oli läpi pelin erittäin näkyvä voittaen kaksinkamppailuja runsaasti.

PSS vei ensimmäisen erän 1-0 ja oli hallitsevampi, mutta Prolla oli myös paikkansa, kuten vaikka Aada Isometsän läpiajo. Toisen erän alussa Emma Louhi tasoitti pelin ja sitten PSS:n aina vaarallinen Mathilda Holmström siirsi vieraat jällen johtoon. Tämän Pron 05-tytöt Koppila ja Lepistö kuitenkin kuittasivat nopeasti. Käytännössä pelin ratkaisu syntyi erän lopulla Mikkolan mailasta ja heti perään vartiointi unohtui ja Emma Killinen teki 2-4. Kolmannessa erässä ei Pro onnistunut kavennusyrityksissään, vaikka saikin myös hyviä paikkoja aikaiseksi. Rohkean yrityksen vastapainoksi vieraat tekivät yhden ja numeroiksi näin 2-5. Ehkä hiukan alkoi jo kolmannessa erässä näkyä myös rasitusero, kun joukkue joutui pelaamaan kaksi erittäin kovaa peliä kapealla ringillä. Vieraille ansaittu voitto, mutta Prolta silti hyvä ellei jopa kauden paras peli.

Nostetaan esille myös kummankin ottelun erinomainen tuomarityöskentely ja tasaisen jämäkkä linja kummasakin pelissä. Jos joskus on saanut hiukan arvailla, mistä vihelletään ja mistä ei, niin nyt ottelut olivat läpi pelin täysin kontrollissa ja pelaajat pelasivat tuomarilinjan mukaisesti.

Seuraava kotipeli onkin jo tulevana sunnuntaina ja nyt Pro joutuu evakkoon eli Ruskeasuolle Areena Centeriin. Peli alkaa silloin klo. 15.00 ja vastassa SSRA Oulusta. Tervetuloa kannustamaan Pron tyttöjä. 

 

 

 

11.10.2021

SB-Pro T21 otti ensimmäisessä kotipelissään tärkeän voiton

T21 joukkue läksi kotiotteluunsa tavoitteena kirkastaa kahden edellispelin tappiot voitoksi. Vastustaja ÅIF oli voittanut edellisessä pelissään PSS:n ja vastaavasti Pro kärsi Porvoossa niukan tappion. Arkadiaan saapui lauantaina kohtuullisen paljon myös yleisöä ja olihan kyseessä lähes ”paikallispeli”, tämä loi oman piristävän elementtinsä otteluun. Edellisestä kotipelistä oli myös aikaa jo lähes vuosi ja tämä näkyi ehkä alkuun pelissä pienenä jännityksenä. Pro loi ensimmäisessä erässä enemmän laadukkaita maalipaikkoja, mutta ÅIF sai myös omat mahdollisuutensa, mutta maalinteon aloitti kotijoukkue Oona Koppilan viimeistellessä uransa ensimmäisen maalin T21 sarjassa Erika Hakulisen syötöstä. Oona on joukkueen nuorinta ryhmää ja mahtuisi vielä ensi vuodenkin T18 sarjaan mukaan. Vierasjoukkueen vaarallisin pelaaja ja myös joukkueensa parhaaksi valittu Viivi Tiri tasoitti nopeasti pelin keskikentän syöttökatkosta lähteneessä hyökkäyksessä, vahva nousu ”kantille” ja tästä upea maali.

Toinen erä Pron laadukkainta peliä

Toisessa erässä Pro oli vahvasti niskanpäällä, torjunnat Prolle vain 1 ja ÅIF:lle 8. Henriikka Väistö onnistui ensin viemään Pron 2-1 johtoon Elsa Rahikaisen esityöstä ja vahvan pallonhallinnan jälkeen Pron luotettavasti jälleen pelannut pakkipari siirsi kotijoukkueen 3-1 johtoon. Ada Riiali nosti jalalla ylös ja syöttö tavoitti Pinja Rahkosen, joka hyvästä maskista laukoi maalinsa. ÅIF vaihtoi kesken erän myös maalivahtia ja kumpikin onnistui osaltaan pelissä hyvin.

Kolmas erä oli kaksijakoinen Prolle

Kolmannen erän alku oli taas vahvaa kotijoukkueelta. Ensin myös tehokkaasti pelannut Annukka Lönnrot laukoi Väistön syötöstä tilanteeksi 4-1. Seuraavaksi Annukka pelasi paikan pron parhaaksi valitulle Elsa Rahikaiselle, tilanne nyt 5-1 ja ennen erän puoliväliä vielä Rahikainen onnistui uudelleen. Pro peluutti ottelussa koko joukkuettaan ja kolmannessa erässä myös säästeltiin pienten vaivojen vuoksi pelaajia ja pieni loukkaantuminen aiheutti lisää kokoonpanomuutoksia. Viivi Tiri otti lopussa lisää roolia ja haastoi loistavasti puolittaisessa läpiajotilanteessa ja tästä tuomitussa rangaistuslaukauksessa teki varmasti myös osuman. Loppunumerot 6-3 kavensi myös vahvasti taistellut nopea Aino Valta hienolla rannelaukauksella.

Prolta onnistumisia laajalla rintamalla

Kotijoukkueesta voisi nostaa esiin koko joukkueen tasaisesti. Kaikki kolme hyökkäysketjua onnistuivat maalinteossa ja tällä kertaa ”kakkonen” oli tehokkain. Puolustukseen oli liigaryhmästä saatu mukaan myös Saana Neulasalmi ja Saanalle kiitos hyvästä esimerkistä ja laadukkaasta pelistä nuorelle joukkueelle. Vierasjoukkue osoitti myös ajoittain vaarallisuutensa, mutta Pro sai kuitenkin pelistä ansaitsemansa pisteet.

Seuraavan kerran T21 kotisalissa 23.10 klo. 18.00 alkavassa pelissä ja vastassa sarjaa puhtaalla pelillä johtava SSRA Oulusta.

04.10.2021

T-21 SM-sarjapelit jatkuivat vieraspeleillä, ensimmäinen kotiottelu tulossa 10.10!

Hyvä taistelu ei riittänyt pisteisiin vieraspeleissä Ervin ja PSS:n vieraana

Ervin vieraana joukkue jaksoi erän verran pysyä kovan kotijoukkueen matkassa tuloksellisesti, mutta toisessa erässä kotijoukkue meni menojaan ja etenkin hyvää kokemusta liigapeleistä jo saaneet Ervin pelaajat vauhdittivat karkumatkaa. Kotijoukkue oli ehdottomasti toistaiseksi vastustajista vauhdikkain ja taitavin. Toisaalta Prolla ei ole mitään hävettävää omassa pelissään, joukkueen ollessa matkassa ilman liigassa pelaaviaan T21 ikäisiä ja toisaalta ryhmässä oli mukana runsaasti jopa 04-ja 05-syntyneitä pelaajia, jotka joutuivat Mosalla todellisiin ”tulikokeeseen”. Loppunumerot kotijoukkueelle 10-2.

Porvoossa peli oli osin maanantain toisintoa, ennestään vahva kotijoukkue sai liigapelaajia mukaansa ja Pro joutui tulemaan toimen ilman, minkä lisäksi muutama poissaolo muista syistä lisäsi haastetta peliin. PSS tuli hyvällä sykkeellä peliin ja pääsi toisen erän lopulla jo 3-0 johtoon. Kolmannessa erässä Pro onnistui kuitenkin kaventamaan tilanteeksi 3-2 ja tässä oli se samalla mahdollisuus ja pieni ”momentum” päällä, mutta PSS sai kuitattua tilanteen maalilla ja loppunumeroiksi 5-2 kotijoukkueelle ansaitusti. Silti erinomainen taistelu Prolta jälleen ja tappiosta huolimatta pelillisesti jäi paljon positiivistä matkaan tästäkin pelistä. Parhaimmillaan joukkue puolustaa hyvin ja iskee vastahyökkäyksiin terävästi, ehkä vielä enemmän pitäisi päästä vakiokentällisiin, mutta monista eri syistä tässä ei ole vielä onnistuttu.

ÅIF Arkadiaan 10.10 klo. 13.00, nyt kaikki kannustamaan Pron T-21 joukkuetta!

Tulevana sunnuntaina pelataan Pron kannalta äärimmäisen tärkeä ottelu. Vastustajaksi saapuu myös yhden voiton ottanut ÅIF ja peli alkaa klo. 13.00. Tavoitteena on saada katsomoon myös hiukan tunnelmaa paikallispelin merkeissä ja nyt siihen on loistava mahdollisuus. Kahvio on auki klo. 12 lähtien ja tarjottavaa on vain ”mielikuvitus” rajoitteena, myös arvontaa luvassa kaikille katsojille ja sisäänpääsy on tietysti ilmainen.

Tervetuloa ja T-21-joukkue haastaakin koko SB-Pro yhteisön tuekseen tähän tärkeään peliin!

19.09.2021

T21 sarja alkoi vierasvoitolla Jyväskylässä

T21 kausi alkuun jatkoaika voitolla Jyväskylässä tasaisen pelin päätteeksi

Kun normaalisti kausi on alkanut elokuussa SM-sarjakarsinnoilla, niin nyt päästiin aloittamaan valtakunnallinen sarja vasta syyskuun lopulla. Erittäin nuori joukkue matkusti O2:n vieraaksi Jyväskylään hieman vieraamman vastustajan kotikaukaloon Buugiin. Lähtökohtana oli, että tiedot kotijoukkueesta olivat vähäiset ja Pro joutui rakentamaan kokoonpanoa muutaman pelaajan ollessa yo-kirjoitusten vuoksi koronakaranteenissa.

Peli alkoi Pron pallollisella hallinnalla ja lopulta hallinta palkittiin erän puolessa välissä Sinja Kahilammen laukoessa takanurkkaan Elsa Rahikaisen oivallisesta alustuksesta. Erän loppua kohden pelin hallinta selvästi tasoittui ja kotijoukkueen vahva ja taitava Milja Tuomisalo onnistuikin ansaitusti tasoittamaan lukemat. Toisessa erässä Tuomisalo onnistui jälleen ja näin kotijoukkue siirtyi 2-1 johtoon.

Pro sai toisessa erässä rangaistuslaukauksen, minkä kuitenkin kotijoukkueen hyvin pelannut maalivahti varmasti torjui. Heti perään Pro sai siirretyn rangaistuksen aikana tasoitettua hienon kuvion jälkeen, alustajana Pinja Rahkonen ja suoraan syötöstä laukojana Elsa Rahikainen. Erä oli myös torjuntojen valossa hyvin tasainen, kuten myös pallonhallinan osalta. Pro otti myös erässä yhden jäähyn, joka onnistuttiin ”tappamaan”.

Kolmannessa erässä Tuomisalo teki jo kolmannen maalinsa, nyt hiukan onnekkaastikin maalin takaa. Tämän kuitenkin kuittasi Pinja Lepistö katkoessaan maalin edessä rohkean kotijoukkueen avauksen ja sijoittaessa laukauksensa maaliin. Tasatilanteessa edettiin viimeiselle kympille ja nyt kotijoukkue jäähylle ja heti lähivaparista Isa Lindholmin laukaus Reetta Suontaustan syötöstä siirsi Pron jälleen johtoon. Tätä iloa ei kestänyt kauaa, kun kotijoukkueen Janelle Järvinen tuli keskeltä vapaasti sektoriin ja laukaus oli hyvä tasoittaen pelin jälleen. Pro sai vielä läpiajon toiseksi viimeisellä minuutilla, mutta hyvin torjunut O2 maalivahti voitti tämän taistelun.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata 1.47, kun Emma Louhi siirsi pallon Erika Hakuliselle ja Erikan laukaus pahan maskin takaa löysi tien takanurkkaan. Pron 4-5 vierasvoitto sai näin sinettinsä. Torjunnat ottelussa olivat Pro Tikkakoski 18 ja O2 Eerikäinen- Bulzan 23. Tasainen ja vauhdikas ottelu, nyt voitto kuitenkin Prolle.

Kiitos Pron kannattajille, jotka olivat runsaslukuisina paikalla ja kotijoukkueelle hyvästä pelistä.

 

30.08.2021

SB-Pro kiittää seuran tukirahaston tukijoita!

PDF, KIITOS SB-PRO TUKIRAHASTO-2

10.08.2021

SB-Pro tukirahaston hakuaika on käynnissä!

SB-Pro -tukirahasto on suunnattu SB-Pro:n jäsenille/jäseneksi haluavalle ja se on vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille perustettu rahasto. SB-Pro- tukirahastosta jaetaan vuosittain tukea vähävaraisten juniori-ikäisten lasten ja nuorten harrastetoimintaan. Juniorijäseneksi luetaan seuran jäsen tai jäseneksi liittyvä, joka tukea hakiessaan ei ole täyttänyt 20 ikävuotta. Rahastosta jaetaan tukea harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella kaksi (2) kertaa vuodessa (syyskuu/helmikuu). Rahasto toimii seuran hallituksen alaisuudessa.
Rahaston johtoryhmä kokoontuu seuraavina kuukausina:
– Syyskuu, käsiteltävät hakemukset ovat saapuneet käsiteltäviksi 1.8.-31.8. välisenä aikana
Lisätietoja ja hakuohjeet: www.sb-pro.fi/seura/tukirahasto/

03.05.2021

SB-Pro Nurmijärvi ry:n kokouskutsu sääntömääräiseen kevätkokokseen 19.5.2021 klo 18.00

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 19.5.2021 klo 18.00 Arkadia-Hallissa tai teams-kokouksena riippuen koronarajoituksista.

Kokouksen asialista:

2021-2022 jäsen- ja seuramaksut, hallimaksut, toimintasuunnitelma kaudelle 2021-2022 sekä uuden hallituksen valinta tulevalle kaudelle 2021-2022

Ilmoittautumiset: paula.sojalahti@sb-pro.fi

SB-Pro Nurmijärvi ry:n puolesta

Reijo Arokoski

 

02.04.2021

Tule mukaan SB-Pro:n jengiin!

Joukkueita kasataan kaudelle 2021-2022! Kaikissa ikäluokissa löytyy pelipaikkoja! Ota yhteyttä yhteyshenkilöön! Lisätietoja ja yhteystiedot löydät ko.ikäluokan alta!

22.02.2021

FBC Loisto vei Teho Sportin Suomen Cupin finaalin

SB-Pro läksi puolustamaan viime vuoden finaalivoittoa tällä kertaa FBC Loistoa vastaan. Viime vuonna tiukkaa finaali Tallinnassa kääntyi Pron voitoksi ja tällä kertaa jälleen maalin pelissä Loisto vei ensi yrittämällä mestaruuden Turkuun.

Ensimmäinen erä tasan, mutta kenttätapahtumissa Loisto oli edellä

Pro sai vahvan alun peliin Anu Raatevaaran viimeistellessä Mirja Hietamäen syötöstä 0-1 maalin, jonka jälkeen peli kääntyi selvästi Loistolle Pron ollessa varovainen ja joukkue ei pelannut vahvuuksillaan. Loisto saikin ansaitun tasoitusmaalin hienon pelin pelanneen Ida Mettälän viimeistellessä hiukan onnekkaasti lukemiksi 1-1. Pro kolisutti ensimmäisessä erässä pariinkin kertaan maalikehikoita, vaikka oli kenttäpelissä askeleen perässä.

Toinen erä pelillisesti tasaisempi ja myös maalit 2-2

Myös Pro pääsi paremmin peliin mukaan toisessa erässä, jossa  Loisto otti kuitenkin 3-1 johdon ensin. Mettälän loistavasta esityöstä Anna Marttala ensin lukemiksi 2-1 ja sitten yksi lahjakkaimmista suomalaisista junioreista Emilia Pietilä hienolla yksilösuorituksella viimeisteli 3-1 johdon Loistolle. Nyt kuitenkin Pro nousi vahvuusalueelleen nostamalla karvausta ja keskialueen katkosta ensin Karoliina Kujala Elina Kujalan esityöstä nopealla pelin käännöllä ja lähes heti perään hienon Pro:n karvauspelin jälkeen Mirja Hietamäki Ina Lemisen syötöstä tasoitti pelin.

Kolmannessa erässä Loisto oli onnekkaampi

Kolmannen erän alku jatkui siitä, mihin toinen erä loppui, Pro oli vahva ja vei peliä. Kumpikin maalivahti pelasi hyvän pelin, mutta Minnie Heininen piti Loistoa pystyssä kolmannen erän alkuun ja sitten ajassa 48.26 peli sai käänteen Saana Lenkkerin tehdessä hyvän hyökkäyksen jälkeen 4-3 johtomaalin ja nopeasti perään unohtui Henriikka Maikola täysin vapaaksi ja hyvä laukaus ohitti Juulia Katajan.

Pro haki rohkeasti kavennusta ja tasoitusta, mikä tuottikin tulosta Ina Lemisen vahvan kulmapelin päätteeksi Pron pelatessa ilman maalivahtia. Viimeiset kolme minuuttia Loisto kuitenkin onnistui puolustuspelissään ja vei voiton Turkuun.

FBC Loisto onnistui taktisesti erinomaisesti Matti Pienhäkkisen johdolla ja peluutti kuumia pelaajiaan rohkeasti

Loistolle reilu tunnustus ja voitto ei ollut vääryys, vaikka peli olisi voinut päättyä kummalle vain. Joukkue on nuori ja vilisee taitavia pelaajia, jotka kestivät ajoittain rajunkin kuormituksen hyvin ja etenkin hyökkäyspäässä joukkueen vaarallisuus on ollut kaikkien tiedossa jo viime kaudesta lähtien.

SB-Pro jäi pelin alussa telineisiin ja ensimmäinen erä oli hyvin varovaista, eikä niin tyypillistä Pron peliä. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä paremmin Pro pääsi mukaan peliin, olisi vain tarvittu hiukan terävyyttä lisää muutamissa loistavissa paikoissa, niin tulos olisi voinut olla toinenkin. Nyt keskittyminen pitää suunnata F-Liigan  viimeisiin peleihin ja sitten playoff sarjoihin.

Onnittelut Loistolle Cup-mestaruudesta

19.02.2021

SB-Pro ja Loisto kohtaavat Suomen Cupin finaalissa – ”levollinen lähtökohta meille, kun päämääränä on voittaa jotain”

SB-Pro kohtaa lauantaina FBC Loiston TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa Riihimäellä. Päävalmentaja Aki Vilander ja tehosentteri Meri-Helmi Höynälä ovat ottelun alla levollisin mielin.

Millä mielellä finaaliin?
Vilander: Meille odotettu ison panoksen peli, jossa jokainen pelaaja valmentajat mukaan lukien tietävät olevansa parhaimmillaan – levollinen lähtökohta meille, kun päämääränä on voittaa jotain.
Höynälä: Urheilijan parasta aikaa aina, kun pelataan mestaruudesta, koska ei Cup-finaalin kaltaisia isoja pelejä kuitenkaan turhan usein ole. Tavoite on pitää pokaali Arkadialla vielä lauantain jälkeenkin.

Odotukset vastustajalta?
Höynälä: Loisto on tosi liikkuva ja pallotaitava joukkue. Vaikka aikuisten sarjoista heillä ei olekaan vielä kokemusta ns. isoista peleistä, niin silti joukkue on näyttänyt junnuissa, että pystyvät voittamaan.
Vilander: Runkosarjassa pelattu kolme kertaa vastakkain ja se on toiminut hyvänä asennekasvatusharjoitteluna meille tätä hetkeä varten.

Miten siihen vastataan?
Vilander: Lähdetään täysin oman pelin ja vahvuuksien kautta liikkeelle ja valmistaudutaan mielellisesti onnistumaan omissa suorituksissa kentällä. Reagointivalmiutta täytyy kuitenkin pitää yllä myös pelin sisällä.
Höynälä: Sanoisin kuitenkin, että kokemusetu on meidän puolella ja turhat jännittämiset jää bussiin. Meidän pitää päästä kamppailuissa iholle kiinni, ettei Loisto pääse liikaa leikkimään pallon kanssa.

Cocks Areenalla klo. 13:00 alkavaa ottelua voi seurata suorana VeikkausTV:stä. Finaalitapahtuma pelataan ilman yleisöä.

17.01.2021

Kokouskutsu SB-Pro ry syyskokoukseen

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen pidetään ke 27.1.2021 klo 18.00 alkaen Arkadia Hallin kahviossa osoitteessa Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli kauden 2019-2020 tulos ja tase sekä toimintakertomus. Kokouksen asialistalla on myös SB-Pro ry:n tukirahaston säännöt.

Kahviosssa voimme pitää riittävät turvavälit.

Reijo Arokoski, SB-Pro ry,

 

 

23.11.2020

Viikonlopun saldo voittoja B-tytöille ja Liiganaisille voitto ja tappio

Liiganaiset jatkoon Suomen Cupissa, mutta F-Liigassa tuloksena kotitappio

Liiganaisten viikonloppu oli vaikea. Lauantaina joukkue sai lentävän lähdön ja Tuokkolan ja Isometsän osumilla joukkue pääsi nopeasti 2-0 johtoon, mutta tämän jälkeen peli siirtyi TPS:n haltuun, vaikka pallonhallinta ja maalivahtien torjunnat osoittivatkin Pron hallintaa. Hyvään maalivireeseen pääsyt Marjut Kinnunen kavensi välillä, mutta hattutempun tehneen Sofia Leinon johdolla TPS haki pisteet Klaukkalasta numeroin 3-5.

Yksi ottelun kulminaatioista olivat ylivoimat, joissa TPS oli tehokas ja kotijoukkue ei oikein löytänyt juonta avata hyvin puolustanutta TPS:n alivoimaa.

Suomen Cupissa Pro haki jatkopaikan Jyväskylässä

Suomen Cupissa pelattiin paikasta 4 parhaan joukossa ja sen joukkue myös rutiinilla haki, mutta kotijoukkue O2 oli sitkeä ja johti peliä ajoittain numerollisesti ja olipa tasoituskin ottelun loppuhetkillä erittäin lähellä. Voittomaalin Prolle viimeisteli Laura Hietamäki ja mainittakoon Kinnusen onnistumiset jälleen, nyt tuloksena kaksi maalia.

SB-Pron B-tytöt pelasivat kaksi voitokasta kotipeliä viikonloppuna

B-tytöissä Pro vahvisti asemiaan taistelussa puotuspelipaikoista kahdella kotivoitolla. Lauantaina Josba joutui ensimmäisessä erässä kovan vyörytyksen kohteeksi, mutta onnistui harvoista vastaiskuistaan kuitenkin kahdesti ja lukemiksi 4-2,  maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä Pro 2 ja Josba 16.

Toisessa erässä Josba sai pelin tasoitettua kentällä ja muutamista maalintekotilanteista huolimatta erä jäi maalittomaksi. Kolmanteen erään Pro sai jälleen maalihanat auki ja summerin soidessa 60 minuutin jälkeen löytyivät taululta lukemat 8-3. Prosta nostettakoon esille Ida Wibergin hattutemppu ja ykköskentän koko peli lukemin 6-0 oli vakuuttavaa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Myös muille kentällisille tuli useitakin hyviä paikkoja, mutta saldo jäi yhteen maaliin kentällistä kohden.

Todella iso kiitos myös hienosti ottelussa mukana olleelle kotiyleisölle koko joukkueen puolesta!

Sunnuntaina SSRA vieraili ensimmäistä kertaa Arkadiassa B-tyttöjoukkueellaan

Sunnuntain peli oli odotetun tasainen. Pallollisesti ehkä niukasti vierasjoukkueen hallinassa, mutta torjunnat Prolle 16 ja Lyttiselle 22 kertovat myös Pron vahvasti vastahyökkäyspelistä. Pron 1.kenttä jatkoi vahvoja otteitaan ja jokainen hyökkääjä onnistui kertaalleen myös sunnuntaina. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin luvuissa 1-1 ja toisessa Suontausta laukoi ottelun voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman.

Pro on puolustanut koko kauden mallikkaasti ja piti tässäkin ottelussa SSRA:n pois parhailta tekopaikoilta ja yksi maali omiin vahvan vierasjoukkueen kanssa on aina erinomainen suoritus koko joukkueelta. Luotettava Nuppu Tikkakoski hoitaa omalta osaltaan vuorostaan kaukolaukaukset. Hiukan malttia omissa maalintekotilanteissa ja osumia olisi voinut tulla joku lisääkin, kuten tietysti myös vierasjoukkueelle. Sunnuntain peliin kotijoukkue menetti jo ennen peliä pari pelaajaa lauantain kokoonpanosta ja ottelun aikana loukkaantumisten vuoksi tippui pois kaksi lisää 1. kentästä tällä kertaa, mutta muu joukkue osoitti vahvan luonteensa tässä tilanteessa ja piti pelin hienosti hallinassa SSRA:n vahvan takaa-ajonkin aikana.

Rajoitukset tiukkenevat ja seuraavat viikot pelataan sitten ilman yleisöä pääkaupunkiseudulla. Klaukkalassa seuraavaksi pelataan A-tyttöjen SM-sarjaa sunnuntaina, mutta myös tämä ottelun ilman katsojia.

19.11.2020

Salibandyn Superlauantai Klaukkalassa 21.11

Lauantaina Klaukkalassa pelataan B-tyttöjen SM-sarjaa ja myöhemmin illalla Naisten F-liigaa

SB-Pron B-tytöt lähtevät lauantain kotipeliinsä täynnä taistelutahtoa ja luvassa onkin viihdyttävä ottelu, jonne toivotaan myös yleisöltä runsasta osanottoa ja kannustusta. Ottelussa on luvassa myös arvontoja/ palkintoja kaikkien hallilla olevien kesken. Ottelu alkaa klo.13.00 ja sisäänpääsy on maksuton, Pron kahvio palvelee jo tuntia ennen pelin alkua.

Pro hävisi edellisen sarjaottelunsa Mynämäellä Wirmolle hienon taistelun jälkeen ja vasta viimeinen 10 minuuttia käänsi siellä pelin vahvan kotijoukkueen hyväksi. Tulevan viikonlopun peleihin on toiveissa saada  lähes täysi joukkue kasaan, mikä tietysti antaa myös valmennukselle lisää vaihtoehtoja ottelun kuluessa.

Sunnuntaina Klaukkalaan saapuu SSRA, joka ei kyseisellä joukkueella ole myöskään aiemmin vieraillut Nurmijärvellä. Sunnuntain kohtaaminen aloitetaan klo. 14.00 ja myös tänne tytöt toivovat saavansa vahvan kotiyleisön tuen. Tervetuloa kannustamaan SB-Pron B-tyttöjä!

Liiganaiset kohtaavat TPS:n ja hakevat sarjan kärkipaikkaa lauantaina

F-Liigan kärjessä taistelu on ollut poikkeuksellisen tasaista tällä kaudella. Pro on ollut kotipeleissään vahva, mutta vieraspelit ovat ailahdelleet. Pienen pelitauon jäljiltä Prolla on varmastri ´”pelinälkää”, mutta toisaalta TPS on aina vaarallinen ja etenkin heidän 1. kenttänsä vastaiskut ovat tälläkin kaudella olleet tuhoisia. Ottelu alkaa klo. 17.00, joten nyt on hyvä mahdollisuus seurata kaksi peliä putkeen Suomen parasta salibandyä.

Liiganaiset matkaavat sunnuntaiksi Jyväskylään Suomen Cupin otteluun paikallisen O2:n vieraaksi, voittaja jatkaa taistelua kannusta ja hävinnyt jatkaa keskittymällä sarjapeleihin.

Lauantaina 21.11 siis suunta kohti Arkadiaa, SB-Pro – Josba B-tytöt SM-sarjaa klo. 13.00 ja SB-Pro – TPS Naisten F-Liigaa klo. 17.00!

19.10.2020

Liiganaisille voitto sekä tappio ja B-tytöille voitot viikon otteluissa

Liiganaisten viikko alkoi arkipelillä Classicin saapuessa Klaukkalaan

SB-Pro oli Tampereen vierailun jälkeen ottanut ryhtiliikkeen ja jo ensimmäisessä erässä ottivat myös otteen pelistä. Uimonen, Lirkki ja Hämäläinen tekivät maalit naiseen ja 3-1 johto oli pelitapahtumiin nähdenkin ansaittu. Toisen erän jälkeen luvut olivat jo 5-1 ja kolmas erä olikin lähinnä pelailua. Loppulukemat Prolle selvät 8-3 ja maalinteossa onnistui parhaiten Hanna-Mari Uimonen aloittaen sekä lopettaen Pron maalitehtailun.

Sunnuntaina Loisto haki pisteet Arkadiasta

Pro aloitti myös sunnuntaina pelin vahvasti ja maalintekopaikkoja oli tasaisesti, Hanna-Mari Uimonen onnistui jälleen avaamaan Pron maalitilin ja toisen erän alussa Aino Tuokkola lisäsi johdon kahteen maaliin. Peli oli vielä tässä vaiheessa hyvin hallinnassa, mutta sitten Loisto sai ylivoiman ja myös kavennusmaalin Sini Niinikosken onnistumisella, mikä käänsi selvästi pelin kulkua. Taitava Ulla Valtola tasoitti pelin nopeasti ja kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa.

Loisto hallitsi edelleen peliä ja tekikin nopeasti kaksi maalia, jota Pro ei pystynyt enää ottamaan kiinni, vaikka Jenina Hämäläinen kertaalleen vielä onnistuikin.

Pron B-tytöt aloittivat vieraspelikiertueen Hämeenlinnassa Häme Starsin vieraana

Häme Stars aloitti pelin vahvasti ja kotijoukkue ottikin 2-0 johdon ensimmäisen erän aikana. Vilma Mäenpää kantoi tämän jälkeen ratkaisijan roolia ensimmäisellä SM-sarjamaalillaan ja toi Pron peliin mukaan erän lopulla. Emma Louhi tasoitti toisessa erässä Mea Kiurun hienon syötön jälkeen ja kolmanteen erään lähdettiin tasaluvuissa. Häme Stars siirtyi jälleen johtoon, mutta Sara Kettunen ja Erika Hakulinen taituroivat yhden kauden hienoimmista maaleista ja pelin jälleen tasoihin. Ratkaisu syntyi ajassa 53.37 ja Erika onnistui maalinedustalta yv:llä tekemään ottelun voittomaalin. Pro puolusti ottelun lopun mainiosti ja kolme pistettä kotiin tuliaisiksi Hämeenlinnasta.

Sunnuntaina kohteena Hämeenkoski ja kotijoukkueena LaSB

Kotijoukkue aloitti pelin vahvasti ja ensimmäinen erä olikin Prolle vaikea ja vaati Nuppu Tikkakosken hyviä torjuntoja erän aikana. Lopulta LaSB siirtyi myös johtoon, mikä ei kuitenkaan kestänyt pitkään, kun Mea Kiurun tarkka ja luja laukaus osui maalikehikon sisälle.

Toinen erä oli tasainen jo pelillisesti ja tilanteita tuli kummallekin maalille, mutta kaksi hyvää maalivahtia pitivät maalinsa puhtaina. Aivan erän lopulla Ida Wiberg kuitenkin onnistui ja näin Pro 1-2 vierasjohtoon. Kolmas erä alkoi Pron kannalta hienosti ja Milja Ronkainen siirsi maalinedushässäkästä vieraat 1-3 etumatkalle.

Tämän jälkeen Pro pelasi äärimmäisen järkevästi pallonhallinnan kautta, pitkiä hyökkäyksiä ja syvällä vastustajan päädyssä jättäen kotijoukkueelle kohtuullisen vähän mahdollisuuksia nousta peliin mukaan. Pron 1. kenttä teki vielä yhden maalin, jossa pelattiin koko joukkueen voimalla hieno nopea hyökkäys omasta päästä ja Ida Wiberg pääsi nautiskelemaan maalin kulmalta illan toisen maalinsa. Kahden vierasvoiton viikonloppu sai näin sinetin. Viikonlopun peleistä erityismaininta C-ikäisille, jotka kummassakin ottelussa tulivat ryminällä mukaan ja lunastivat hienosti jälleen paikkansa joukkueessa.

Tällä viikolla pelivuorossa ovat Liiganaiset ja A-tytöt

Liiganaiset matkaavat Turkuun hakemaan revanssia Loistosta lauantaina viikon ainoassa pelissään. A-tytöt matkustavat Tampereelle kovan Classicin vieraaksi myös lauantaina ja sunnuntaina Arkadiaan saapuu mielenkiintoinen vieras Mynämäeltä eli Wirmo, joka on aina vahvalla joukkueella matkassa. Sunnuntain peli Klaukkalassa alkaa klo. 18.00., tervetuloa Arkadiaan kannustamaan Pron A-tyttöjä.

 

15.10.2020

Liiganaiset jatkoon Suomen cupissa ja A-tytöillä voitokas SM-sarjan aloitus

Liiganaisten viikko alkoi Ä-Lastia vastaan Suomen cupissa

Vierasottelu pelattiin normaalista poiketen Arkadiassa ja vastustaja Ä-Lasti joukkueena kohtuullisen vieras pelaten 1.divisioonaa, jossa on omassa lohkossaan jaetulla kärkipaikalla ilman tappioita. Ottelun luonne oli helposti arvattava eli Pro rummuttaa hyökkäyksiä ja Ä-Lasti hakee hyviä vastaiskun paikkoja.

Hyvin torjuneen maalivahtinsa lisäksi maalikehikot olivat oikeassa paikassa ja ottelusta tulikin numerollisesti hyvin tiukka. Kahden erän jälkeen vain 4-3 johto Pron hyväksi. Rutiinilla Pro kuitenkin haki jatkopaikan ja pelin päättyessä taululta löytyivät 6-4 voittolukemat ja tämän myötä jatkopaikka seuraavalle kierrokselle.

F-Liigassa Pro matkusti Tampereelle Kooveen vieraaksi

Liiganaisten huolellinen puolustuspelaaminen edellisestä liigapelistä oli vain muisto Tampereella. Joukkueet iskivät vuorotellen maaleja maaleja ja kolmannessa erässä Meri-Helmi Höynälä toi Pron tasoihin lukemiin 6-6. Tämän jälkeen onnistui vain kotijoukkue ja tuomareiden viheltäessä pelin päättyneeksi löytyivät taululta Kooveen 8-6 voittolukemat.

Mahdollisuudet voittoon olivat Liiganaisilla, mutta oman maalin edessä olimme tällä kertaa joukkueena heikompia. Vierasotteluihin pitää vain löytää jatkossa sama huolellisuus, kuin on ollut kotiotteluissa ja tästä on hyvä jatkaa sarjaa.

Pron A-tyttöjen kausi vihellettiin käyntiin perjantaina Klaukkalassa

Yhistelmäjoukkue Pirkat/ Häme Stars saapui perjantaina vieraaksi Arkadiaan. Kumpikin joukkue joutui lähtemään hyvin nuorella ryhmällä otteluun. Prolla oli täysin puhdas B-tytöistä koostunut ryhmä, joka läksi peliin tarkan puolustuspelaamisen kautta, mutta jo pelin toisella minuutilla Pinja Rahkonen löysi reiän vierasjoukkueen maaliin ja tämä yllättäen jäikin jo ottelun voittomaaliksi. Kolmannessa erässä Ida Wiberg ylivoimalla viimeisteli loppunumeroiksi 2-0.

Torjunnat ottelussa olivat hyvin tasaiset ja Nuppu Tikkakosken nollapeli on hieno aloitus kaudelta. Mainittavaa oli Pron kuusi laukausta maalikehikoihin, mikä on yhteen peliin suuri määrä.

Sunnuntaina Klaukkalaan saapui PSS

PSS tuli otteluun jälleen vahvalla liikeelle ja ottikin johdon nopeasti. Tämän jälkeen Pron 1.kentän johdolla Pro siirtyi Meri-Helmi Höynälän kahdella ja Aada Isometsän yhdellä maalilla 3-2 johtoon, kun välillä Porvoon parhaaksi valittu Matilda Holmströn onnistui kertaalleen. Porvoo tasoitti jälleen, jonka jälkeen Pron 3. kenttä siirsi kotijoukkueen maalin etumatkalle Isa Lindholmin laukauksella. Kolmannen erän alussa PSS jälleen tasoitti, jonka jälkeen Ida Wiberg avasi myös Pron 2.kentän maalitilin.

5-4 jäikin ottelun viimeiseksi maaliksi, vaikka Pro saikin ottelun lopulla kaksi jäähyä onnistuen kuitenkin hyvin niiden puolustamisessa. Tasainen peli tällä kertaa Pron niukaksi voitoksi ja tasakentällisin kaikki Pron kentälliset pelasivat tasan, mutta yksi yv-maali ykkösen toimesta nosti kotijoukkueen ottelun voittajaksi.

Viikolla Classic saapuu Klaukkalaan torstaina F-liigan kamppailuun

Tänään torstaina Classic tulee Arkadiaan ja ottelu alkaa klo. 18.30. Tampereen vierailusta sisuuntunut kotijoukkue ei varmasti helposti jätä pisteitä vierasjoukkueelle ja odotettavissa on kahden tarkasti puolustavan joukkueen kohtaaminen, jolla kummallakin löytyy myös maalintekovoimaa.

Sunnuntaina Klaukkalaan saapuu vuorostaan Loisto Turusta, joka on sarjanousija, nuori ja taitava ryhmä, joka on avannut sarjakautensa pirteästi. Tämä ottelu alkaa klo. 17.00. Tervetuloa kannustamaan Pron Liiganaiset pisteille ja vankistamaan otettaan sarjan kärkitaistelussa.

B-tytöillä tuplapelit viikonloppuna vieraissa

Pron B-tytöt jatkavat sarjaansa lauantaina Hämeenlinnassa Häme Starsin vieraana ja sunnuntaina vuorostaan kohdataan LaSB Koskihallilla Hämeenkoskella. Kummatkin ottelut ovat etukäteen erittäin tasaisia ja pisteiden mukaan ottaminen vaatii parasta peliä myös Prolta.

 

06.10.2020

Liiganaisille voitto sarjan kärkikamppailusta, B-tytöille kokemusta sarjan kärkijoukkueita vastaan

Viikonloppuna olivat Pron Liiganaiset ja B-tytöt kentällä omissa peleissään

Liiganaiset kohtasivat sunnuntaina sarjaa johtaneen PSS:n ja ottelusta muodostui Pron vahva näytös, joka lopulta päättyi kotijoukkueen voitoksi numeroin 8-3. Pro pelasi kaksi ensimmäistä erää kauden parasta peliään ja Ira Moilasen hienot torjunnat maalilla siivittivät Pron jo 4-0 johtoon. Koko joukkueelta erittäin huolellista pelaamista omassa päädyssä ja vastahyökkäykset tulivat jatkuvasti vaarallisina PSS:n maalille.

Ottelun kolmas erä tarjosi paljon maaleja porvoolaisten hakiessa kavennusta ilman maalivahtia jo hyvissä ajoin. Missään vaiheessa ei kuitenkaan todellista uhkaa syntynyt ja näin SB-Pro siirtyi sarjajohtoon nejän pelatun pelin jälkeen. Ottelussa palkittiin Pron 1. pelaajana Ira Moilanen ja illan Pro-pelaajana voittomaalin viimeistellyt Meri- Helmi Höynälä.

Viikolla aiemmin Liiganaiset ehtivät jo voittaa ErVin kotona maalein 5-1. Kummassakin ottelussa Pro oli kokonaisuutena vahva ja voitot tulivat koko joukkueen onnistumisten kautta. Puolustuspelaaminen oli huolellista ja joukkue auttoi osaltaan kummassakin ottelussa torjunutta Ira Moilasta hienosti peittämällä laukauksia ja siivoamalla maalinedustaa erittäin hyvin.

B-tytöt kohtasivat perjantaina sarja-avauksessa PSS:n ja sunnuntaina kotikentällä Classicin

Porvoossa Pro onnistui voittamaan ensimmäisen erän ja vielä toien erän jälkeen tilanne oli vain 4-2 kotijoukkueelle. Ottelun lopussa vahvasti pelannut kotijoukkue onnistui viimeistelemään vielä kolme kertaa ja voitti ottelun ansaitusti 7-2. Pron B-tytöiltä kuitenkin hieno taistelu jo etukäteen erittäin vahvaa PSS:n joukkuetta vastaan.

Sunnuntaina vastassa oli edelleen vahvistunut Classic, joka on tehnyt hyvää työtä jo vuosia kyseisellä joukkueella ja kuuluu ehdottomasti sarjan suurimpiin suosikkeihin. Tässäkin ottelussa Pro onnistui ottamaan ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 1-0. Toisessa erässä Classic tasoitti, mutta myös Prolla oli muutama maukas paikka, joissa ei tällä kertaa onnistuttu. Kolmannessa erässä Pro puolusti sitkeästi ja Classic haki raivokkaasti johtomaalia. Lopulta se palkittiin hiukan onnekkaastikin maalin takaa tulleesta pallosta ajassa 54.15. Tämän jälkeen jo ehkä hiukan väsynyt kotijoukkue lamaantui ja kavennusyritykset johtivat Classicin maali-iloitteluun, loppuluvuiksi nyt 1-5. Hyvä taistelu kuitenkin kotijoukkueelta ja peli-ilme sekä taistelutahto oli esimerkillinen, yksittäisenä pelaajan nostetaan esille hienosti torjunut Nuppu Tikkakoski, joten Pron maalivahtitilanne on tällä hetkellä erinomainen.

Liiganaiset kohtaavat keskiviikkona Arkadiassa Suomen Cupin ottelussa Ä-Lastin ja peli alkaa klo. 18.30

Suomen Cupin ottelussa voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle ja Pro lähtee tietysti pääsarjan joukkueena peliin selkeänä ennakkosuosikkina. F-Liigan pelit jatkuvat lauantaina Tampereella, jossa vastassa Koovee.

SB-Pron A-tytöt aloittavat SM-sarjan perjantaina ja sunnuntaina on vuorossa jo sarjan 2. kotiottelu

Perjantaina 9.10. klo.18.00 avataan sarjakausi ja vastassa Pirkat/ Häme Starsin yhdistelmäjoukkue. Pirkat on ollut ikäluokassaan vuosia kestomenestyjä ja nyt joukkue on saanut vahvistusta Häme Starsin kautta. Odotettavissa on siis erittäin kova vierasjoukkue ja nuorekas Pro lähtee peliin haastajana, mutta taistelemaan jokaisesta pisteestä.

Sunnuntaina 11.10. klo. 17.00 Arkadiaan saapuu PSS, jolla löytyy kaikkiin ikäluokkiin aina vahvat juniorijoukkueet. Kumpaankin peliin on ilmainen sisäänpääsy ja kahviossa voit tukea A-tyttöjä ostamalla pientä hyvää pelin aikana itsellesi.

Tervetuloa kannustamaan Pron joukkueita!

30.09.2020

Seuran tapahtumat

Tapahtumissa toimiminen (Covid- 19):

• Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tapahtumissa
• Käytäthän lähi- tai korttimaksua asioidessasi kahviossa
• Noudatathan turvavälejä halliin saapuessasi ja siellä liikkuessasi
• Käytäthän tarjolla olevaa käsidesiä

Pidetään yhdessä toisistamme huolta

14.01.2022

Liiganaiset – TPS peli siirtyy koronan vuoksi.

Lauantain 15.1. TPS peli siirtyy myöhempään ajankohtaan koronatapausten vuoksi. Tiedotamme […]

01.01.2022

SB-Pro Nurmijärvi ry syyskokous

SB-Pro Nurmijärvi ry:n syyskokous pidetään 25.1.2022 klo 18.00-19.00 etäkokouksena huonontuneen […]

01.01.2022

SB-Pro tukirahaston haku-aika 1.1-31.1.2022!

SB-Pro -tukirahasto on suunnattu SB-Pro:n jäsenille/jäseneksi haluavalle ja se on […]

29.11.2021

T-21 kotiottelussa Areena Centerissä SSRA vieraanaan

T-21 tytöt jatkoivat SM-sarjakauttaan vaihteeksi Ruskeasuolla Areena Centerissä, josta M-Team […]

22.11.2021

T21 joukkueen taival SM-sarjassa alkanut voitolla ja kahdella tappiolla

Nuori T21 joukkue venyi karsinnoissa riittäviin voittoihin ja otti näin […]

11.10.2021

SB-Pro T21 otti ensimmäisessä kotipelissään tärkeän voiton

T21 joukkue läksi kotiotteluunsa tavoitteena kirkastaa kahden edellispelin tappiot voitoksi. […]

04.10.2021

T-21 SM-sarjapelit jatkuivat vieraspeleillä, ensimmäinen kotiottelu tulossa 10.10!

Hyvä taistelu ei riittänyt pisteisiin vieraspeleissä Ervin ja PSS:n vieraana […]

19.09.2021

T21 sarja alkoi vierasvoitolla Jyväskylässä

T21 kausi alkuun jatkoaika voitolla Jyväskylässä tasaisen pelin päätteeksi Kun […]

30.08.2021

SB-Pro kiittää seuran tukirahaston tukijoita!

PDF, KIITOS SB-PRO TUKIRAHASTO-2

10.08.2021

SB-Pro tukirahaston hakuaika on käynnissä!

SB-Pro -tukirahasto on suunnattu SB-Pro:n jäsenille/jäseneksi haluavalle ja se on […]

03.05.2021

SB-Pro Nurmijärvi ry:n kokouskutsu sääntömääräiseen kevätkokokseen 19.5.2021 klo 18.00

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 19.5.2021 klo 18.00 Arkadia-Hallissa […]

02.04.2021

Tule mukaan SB-Pro:n jengiin!

Joukkueita kasataan kaudelle 2021-2022! Kaikissa ikäluokissa löytyy pelipaikkoja! Ota yhteyttä […]

22.02.2021

FBC Loisto vei Teho Sportin Suomen Cupin finaalin

SB-Pro läksi puolustamaan viime vuoden finaalivoittoa tällä kertaa FBC Loistoa […]

19.02.2021

SB-Pro ja Loisto kohtaavat Suomen Cupin finaalissa – ”levollinen lähtökohta meille, kun päämääränä on voittaa jotain”

SB-Pro kohtaa lauantaina FBC Loiston TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa […]

17.01.2021

Kokouskutsu SB-Pro ry syyskokoukseen

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen pidetään ke 27.1.2021 klo 18.00 alkaen […]

23.11.2020

Viikonlopun saldo voittoja B-tytöille ja Liiganaisille voitto ja tappio

Liiganaiset jatkoon Suomen Cupissa, mutta F-Liigassa tuloksena kotitappio Liiganaisten viikonloppu […]

19.11.2020

Salibandyn Superlauantai Klaukkalassa 21.11

Lauantaina Klaukkalassa pelataan B-tyttöjen SM-sarjaa ja myöhemmin illalla Naisten F-liigaa […]

19.10.2020

Liiganaisille voitto sekä tappio ja B-tytöille voitot viikon otteluissa

Liiganaisten viikko alkoi arkipelillä Classicin saapuessa Klaukkalaan SB-Pro oli Tampereen […]

15.10.2020

Liiganaiset jatkoon Suomen cupissa ja A-tytöillä voitokas SM-sarjan aloitus

Liiganaisten viikko alkoi Ä-Lastia vastaan Suomen cupissa Vierasottelu pelattiin normaalista […]

06.10.2020

Liiganaisille voitto sarjan kärkikamppailusta, B-tytöille kokemusta sarjan kärkijoukkueita vastaan

Viikonloppuna olivat Pron Liiganaiset ja B-tytöt kentällä omissa peleissään Liiganaiset […]

30.09.2020

Seuran tapahtumat

Tapahtumissa toimiminen (Covid- 19): • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tapahtumissa • […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | SB-PRO

close-icon

22.01.2022

SSRA-LIIGANAISET
close-icon

23.01.2022

SB-Pro - ErVi
close-icon

26.01.2022

LIIGANISET-PSS
close-icon

29.01.2022

ERÄVIIKINGIT-LIIGANAISET
close-icon

29.01.2022

SSRA - SB-Pro
close-icon

11.02.2022

FBC Loisto - SB-Pro
close-icon

12.02.2022

LIIGANAISET-KOOVEE
close-icon

13.02.2022

CLASSIC-LIIGANAISET
close-icon

23.02.2022

SB-Pro - Northern Stars

22.01.2022, 18:00

SSRA-LIIGANAISET

Runkosarja

Kastellin monitoimitalo, Sairaalanrinne 5, 90220 Oulu

23.01.2022, 17:00

SB-Pro - ErVi

T21 SM ylempi jatkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

26.01.2022, 18:30

LIIGANISET-PSS

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

29.01.2022, 14:00

ERÄVIIKINGIT-LIIGANAISET

Runkosarja

Energia Areena, Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa

29.01.2022, 12:00

SSRA - SB-Pro

T21 SM ylempi jatkosarja

NalliSport, Vellamontie 9, 90500 Oulu

11.02.2022, 19:30

FBC Loisto - SB-Pro

T21 SM ylempi jatkosarja

Sport Garden, Niitunniskantie 18, 20320 Turku

12.02.2022, 17:00

LIIGANAISET-KOOVEE

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

13.02.2022, 15:00

CLASSIC-LIIGANAISET

Runkosarja

Bläk Box, Ideaparkinkuja 4, 37570 Lempäälä

23.02.2022, 18:30

SB-Pro - Northern Stars

T21 SM ylempi jatkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

hallitus | SB-pro ry

J
Sojalahti, Paula
Jäsen, Toiminnan johtaja

Puhelin: +358 406834428

Sähköposti: paula.sojalahti@sb-pro.fi

J
Huhtakangas, Markus
jäsen
J
Iivari,Heidi
jäsen
J
Arokoski, Reijo
Jäsen

Puhelin: 040-5725550

Sähköposti: reijo.arokoski@sb-pro.fi

PJ
Raatikainen, Janne
Puheenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

J
Jantunen, Anne
Jäsen

Sähköposti: anne.jantunen@gmail.com

Jäsen
Sojalahti, Jyrki
Jäsen
J
Sojalahti, Paula
Jäsen, Toiminnan johtaja
J
Huhtakangas, Markus
jäsen
J
Iivari,Heidi
jäsen
J
Arokoski, Reijo
Jäsen
PJ
Raatikainen, Janne
Puheenjohtaja
J
Jantunen, Anne
Jäsen
Jäsen
Sojalahti, Jyrki
Jäsen

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA