Tyttösäbä

Uusia tyttöjä mahtuu upeasti vielä kevääksi mukaan! Tervetuloa!

SB-Pro Tyttösäbä 2022-2023
Tervetuloa mukaan pirullisenkovaan tyttötoimintaan kaudelle 2022-2023!

Haluaisitko lähteä mukaan tyttösäbään? Liikkumaan ja pitämään hauskaa ihan vaan tyttöjen kesken!

Tyttösäbän tavoitteet:
Tavoitteena on tuoda lajin pariin lisää tyttöjä ja laadukkaalla toiminnalla innostaa lisää harrastajia mukaan. Tyttösäbäkerhossa liikutaan ja harjoitellaan yhdessä, tyttöjen kesken. Ryhmällä ei ole kilpailullisia tavoitteita, vaan se toimii halukkaille polkuna joukkuetoimintaan tai vaihtoehtoisesti tarjoaa ohjattua lajinomaista toimintaa viikottain.

Tyttösäbätuntien sisältö:
Salibandyyn tutustutaan ja ryhmätaitoja harjoitellaan. Tunnit suunnitellaan hyvin, taitotaso huomioiden. Ryhmä jaetaan pienryhmiin ikä-ja taitotaso huomioiden, jotta jokaisen kehittyminen huomioidaan ja palautteen anto helpottuu. Tyttösäbässä harjoitellaan salibandyn perustaitoja ja vahvistetaan liikunnallisia perustaitoja.
Kevätkauden päätteeksi järjestetään kaikkien kerhoryhmien yhteinen pelitapahtuma yhteistyöseuramme M-Teamin kanssa.

Kerhotunti jakautuu kolmeen osaan:
1. Motoriset taidot
2. Yksilö/lajitaidot
3. Pienpelit

Kenelle:
5-9v tytöille

Missä:
Klaukkala koulu (Kuntotie 1, 01800 Klaukkala)
sunnuntaisin klo 15-16.00

Hinta:

25€/kk sisältää: ohjauksen, vakuutuksen, syys-ja kevätkauden päätöspelit ja kerhopaidan nimipainatuksella ja seuran logolla
35€ seuran jäsenmaksu/kerholainen/kausi 2022-2023.

Laskutus:
Kaikki seuran kerhomaksut laskutetaan kuukausimaksuina. Ilmoittautuminen on kokeilu kertojen (2krt) jälkeen sitova kuluvan vuoden loppuun saakka, eli syyskaudella maksut lähetetään kuukausittain joulukuuhun asti ja kevätkaudella maksut lähetetään toukokuuhun saakka/niin pitkään kun ryhmät ovat käynnissä.
Mikäli olette ilmoittautuneet syksyllä ja jatkatte keväällä ryhmän mukana, ei erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä. Laskutus jatkuu ylläolevin ehdoin kevään ajan. Syyskauden jälkeen lopettavien tulee tehdä kirjallinen ilmoitus ennen kevään ensimmäisiä säbätunteja paula.sojalahti@sb-pro.fi

Visma:
Seuralla on käytössä Visman maksujärjestelmä ja Visman kautta lähtevät kaikki seuran laskut. Mikäli kerhomaksut myöhästyvät, lasku siirtyy Visman perintäpalveluun. Otattehan tämän huomioon jos laskusta on reklamoitavaa tai lopetatte kokeilukertojen jälkeen ja ilmoitatte mahdollisimman pian seuran yhteyshenkilölle, mikäli ette aio jatkaa ryhmässä. Myös ns. turhia ilmoittautumisia My Clubiin ja ryhmään ei tule tehdä, sillä laskut lähtevät automaattisesti kokeilu kertojen jälkeen.
Kaikissa laskuihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voitte olla yhteydessä paula.sojalahti(at) sb-pro.fi

Vakuutus:
Kaikki seuran kerholaiset vakuutetaan salibandyliiton Sportti turvalla ja kerholaiselle hankitaan lisenssi.

Ilmoittautuminen:

HUOM! On erittäin tärkeää ilmoittautua ryhmään mukaan ja lapsen lopettaessa tehdä lopetus ilmoitus seuralle (paula.sojalahti(at)sb-pro.fi jotta laskutus saadaan toimimaan oikein ja vältytään turhilta laskuilta.

Ilmoittautumalla My Clubin kautta ryhmään ja täyttämällä lapsen tiedot, lapsi on automaattisesti siinä ryhmässä, mihin olette ilmoittautuneet.

Kerhoja ei ole ajankohdalla:
syyslomaviikko vk 42
joulutauolla
hiihtolomaviikko vk 8
pääsiäinen

Lisätietoja:

Paula Sojalahti
paula.sojalahti(at)sb-pro.fi
040-683 4428

Ilmoittaudu alla:


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA