Tyttösäbä

12/2020
☆ HUOM! KERHOT OVAT TAUOLLA 31.1.2021 ASTI KORONARAJOITUSTEN JA SUOSITUSTEN MUKAISESTI. KEVÄÄN KERHOIHIN VOI KUITENKIN ILMOITTAUTUA. KEVÄÄN KERHOT JATKUVAT NÄILLÄ NÄKYMIN TAAS VIIKOSTA 5 ETEENPÄIN JA KERHOJEN KEVÄTTÄ VENYTETÄÄN KESÄKUULLE 2021 ASTI. MIKÄLI RAJOITUKSET JATKUVAT 31.1.2021 JÄLKEEN, OLEMME TARVITTAESSA YHTEYDESSÄ ILMOITTAUTUNEISIIN ☆

Tavoitteet:
Tavoitteena on tuoda lajin pariin lisää tyttöjä ja laadukkaalla toiminnalla innostaa lisää harrastajia mukaan. Tyttösäbäkerhossa liikutaan ja harjoitellaan yhdessä, tyttöjen kesken.

Kerhotuntien sisältö:
Salibandyyn tutustutaan ja ryhmätaitoja harjoitellaan. Tunnit suunnitellaan hyvin, taitotaso huomioiden. Ryhmä jaetaan pienryhmiin ikä-ja taitotaso huomioiden, jotta jokaisen kehittyminen huomioidaan ja palautteen anto helpottuu. Kerhossa harjoitellaan salibandyn perustaitoja ja se toimii halukkaille polkuna ikäkausi joukkueeseen.
Kerhotunti jakautuu kolmeen osaan:
1. Motoriset taidot
2. Yksilötaidot
3. Lajitaidot

Kenelle:
2009-2015 syntyneille tytöille.

Hinta:
90e/ kevät
sisältää: ohjauksen, vakuutuksen ja kerhopaidan

Missä:
Tyttösäbäkerho alkaa su 7.2.2021 ja kevät päättyy touko-kesäkuussa 2021
Klaukkala, Urheilupuiston koululla sunnuntaisin klo 12-13.00

Ohjaus:
Ohjaajana toimii lasten liikunnanohjaaja Paula Sojalahti. Apu-ohjaajina toimivat seuramme juniorit, kenellä on jo useamman vuoden kokemus lasten kerho-ohjauksista

Ilmoittautuminen:
My Clubin kautta. Alla linkki ilmoittautumiseen. Yksi ilmoittautuminen riittää. Poissa-oloja ei ilmoiteta My Clubin kautta. Mikäli kerholainen haluaa tulla kokeilemaan, on se mahdollista kaksi kertaa maksutta. Ilmoittautuminen tulee silti tehdä My Clubiin ja mikäli ette halua jatkaa ryhmässä, tulee siitä ilmoittaa Paulalle.

Lisätietoja:
Paula Sojalahti
paula.sojalahti@sb-pro.fi
040-6834428


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA