Tyttösäbä

Tyttösäbäkerho starttaa tammikuussa 2021!

Tavoitteet:
Tavoitteena on tuoda lajin pariin lisää tyttöjä ja laadukkaalla toiminnalla innostaa lisää harrastajia mukaan. Tyttösäbäkerhossa liikutaan ja harjoitellaan yhdessä, tyttöjen kesken.

Kerhotuntien sisältö:
Salibandyyn tutustutaan ja ryhmätaitoja harjoitellaan. Tunnit suunnitellaan hyvin, taitotaso huomioiden. Ryhmä jaetaan pienryhmiin ikä-ja taitotaso huomioiden, jotta jokaisen kehittyminen huomioidaan ja palautteen anto helpottuu. Kerhossa harjoitellaan salibandyn perustaitoja ja se toimii halukkaille polkuna ikäkausi joukkueeseen.
Kerhotunti jakautuu kolmeen osaan:
1. Motoriset taidot
2. Yksilötaidot
3. Lajitaidot

Kenelle:
2009-2015 syntyneille tytöille.

Hinta:
90e/ kevät
sisältää: ohjauksen, vakuutuksen ja kerhopaidan

Missä:
Tyttösäbäkerho alkaa su 10.1.2021
Klaukkala, Urheilupuiston koululla sunnuntaisin klo 12-13.00

Ohjaus:
Ohjaajana toimii lasten liikunnanohjaaja Paula Sojalahti. Apu-ohjaajina toimivat seuramme juniorit, kenellä on jo useamman vuoden kokemus lasten kerho-ohjauksista

Ilmoittautuminen:
My Clubin kautta. Alla linkki ilmoittautumiseen. Yksi ilmoittautuminen riittää. Poissa-oloja ei ilmoiteta My Clubin kautta. Mikäli kerholainen haluaa tulla kokeilemaan, on se mahdollista kaksi kertaa maksutta. Ilmoittautuminen tulee silti tehdä My Clubiin ja mikäli ette halua jatkaa ryhmässä, tulee siitä ilmoittaa Paulalle.

Lisätietoja:
Paula Sojalahti
paula.sojalahti@sb-pro.fi
040-6834428


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA