TYTTÖ tule mukaan! | SB-PRO

KORONAVIRUS COVID-19 TIEDOTE PÄIVITETTY

KORONAVIRUS COVID-19 -TIEDOTE 16.3.2020

Ohjeistusta on päivitetty 16.3.2020 hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

Koronaviruksen konkreettiseksi torjumiseksi seurassa, on seuran hallitus tehnyt päätöksen keskeyttää kaikkien seuran joukkueiden yhteiset harjoitustoiminnat sisä- ja ulkotiloissa, vanhempainillat ja vastaavat ryhmätapahtumat toistaiseksi. Seura suosittelee pelaajille valmentajien ohjeistuksien mukaisiin ot-harjoituksien suorittamista muilla kuin yleisillä paikoilla, jossa mahdollinen altistuminen virukseen voi tapahtua.

Vain välttämättömät pelaaja/valmennus/vanhempain keskustelut ovat sallittuja, mutta lähikontaktia tulee välttää.

Salibandyliiton 14.3.2020 tiedotteen mukaisesti, pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta lopetetaan myös pelikauden osalta.

Salibandyliiton 12.3.2020 tiedotteen mukaisesti muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Ennaltaehkäise viruksen leviäminen

Käsihygieniasta huolehtiminen on edelleen olennaista viruksen leviämisen ehkäisemisessä. Huolehditaan tehostetusti käsien pesemisestä vedellä ja saippualla kaikissa tilanteissa. Vältetään mahdollisuuksien mukaan kaikkia lähikontakteja, kuten kättelyä.

Toimintaohje mikäli havaitset koronaviruksen oireita

Koronavirus aiheuttaa äkillisen ylähengitystieinfektion, jonka tyypillisiä oireita ovat kuume, yskä, lihaskivut, päänsärky ja kurkkukipu. Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, soita aina ensin oman terveysasemasi ajanvaraukseen tai päivystysapuun (p. 116 117) ja toimi heidän ohjeidensa mukaisesti.

Seuran hallitus seuraa Suomen hallituksen ja THL:n koronavirus epidemian tiedottamista. Harjoitustoiminnan jatkosta seura tiedottaa erikseen.

Janne Raatikainen
Puheenjohtaja
SB-Pro Nurmijärvi ry

SALIBANDYKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Nyt voit ilmoittautua syksyllä alkaviin kerhoihin osoitteessa https://sb-pro.fi/kerho/

Tyttö – tule mukaan harrastamaan salibandya!

Salibandy on hauska, vauhdikas ja monipuolinen laji, joka sopii erinomaisesti tytöille. SB-Pro Nurmijärvi on Suomen ykkös seuroja tyttösalibandyn edelläkävijänä. Seurassamme pystyt harrastamaan salibandya kaikissa ikäluokissa osaavassa, innostavassa ja luotettavassa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla halusit sitten vain pitää hauskaa kavereittesi kanssa tai menestyäksesi salibandyssa.

Hauskaa joukkueen kanssa

Joukkueen kanssa toimiminen ja yhteisten kokemusten kerääminen luo myös salibandyn ulkopuolisia taitoja ja ihmissuhteita, jotka kantavat läpi elämän. Salibandy-harrastuksen kustannukset koostuvat seuran jäsenmaksusta, pelaajalisenssistä ja joukkuemaksuista, joilla katetaan harjoittelun ja pelien kustannuksia. Yhden kauden aikana harrastus tulee maksamaan noin 350-450 euroa. Maksua kerätään tasaisesti kuukausittain läpi kauden. Varusteiksi riittävät sisäpelikengät ja –vaatteet, salibandymaila, juomapullo ja suojalasit.

Harjoituksia on noin 2-4 kertaa viikossa eri puolella Nurmijärveä ja pelit ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin. Harjoituksia ja pelejä vetävät
koulutetut valmentajat. Joukkueen toimintaa organisoi joukkueenjohtaja. Vanhemmat kokoontuvat yhteen 1-2 kertaa vuodessa suunnitte-
lemaan joukkueen toimintaa.
Ota yhteyttä – etsimme uusia urheilullisia tyttöjä koko ajan!
Mukana on paljon tyttöjä, jotka ovat juuri aloittaneet lajin, joten
aiempaa kokemusta ei tarvita.

C-tytöt (2001-2001 -syntyneet)

D-tytöt Musta, (vuonna 2003-2004 -syntyneet)

DE-tytöt, (vuonna 2003-2006 -syntyneet)

Salibandyyn tutustuminen koulullesi!

SB-Pro kiertää Nurmijärven ala-asteilla ja päiväkodeissa esittelemässä lajia tytöille. Tilaa nyt ilmainen noin tunnin mittainen esittely kouluusi tai päiväkotiisi. Sinun tarvitsee järjestää vain tila ja ryhmä paikalle, me hoidamme loput.

Lisätietoja:

Reijo Arokoski
Seuratyöntekijä
040-5725550

reijo.arokoski@sb-pro.fi

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA