C-tytöt kaudella 2018-2019

HAEMME LISÄÄ INNOKKAITA JA ILOISIA TYTTÖJÄ JOUKKUEESEEMME !
Mikäli olet 2004-2005 -syntynyt ja olet kiinnostunut pelaamaan hyvissä olosuhteissa, hyvässä valmennuksessa ja hyvän seuraorganisaation alla, ota yhteyttä!

C-tytöt koostuu kaudella 2018-2019 pääosin 04´-06´pelaajista. Joukkue tekee yhteistyötä niin B-tyttöihin kuin D-tyttöihinkin pelaajapolun toteuttamiseksi.

Harjoituspäivät kaudella ovat Maanantai, Keskiviikko, Perjantai. Maanantaina harjoitukset ovat Maaniitussa, keskiviikkona ja perjantaina Arkadiassa (Klaukkala)

Janne Raatikainen, janne.raatikainen@sb-pro.fi, 040-5555831

UUTISET | C-tytöt

close-icon

08.10.2018

Harjoitusottelu SB-Pro – SCH 5-0

C-tytöt pelasivat harjoitusottelun SCH:n B-tyttöjä vastaan Maaniitussa 8.10.2018. Pron valmennustiimi peluutti tyttöjä osin totutusta poikkeavilla pelipaikoilla. Pron peli sujui hyvin ja se hallitsikin ottelua selkeästi. SCH kolisteli muutaman kerran vaarallisesti Pron tolppia, muttei onnistunut maalinteossa. Ottelu päättyi selkeästi kotijoukkueen voittoon 5-0.

close-icon

28.09.2018

Harjoitusottelu Pelicans SB – SB-Pro

SB-Pron C-tytöt pelasivat Lahdessa harjoitusottelun paikallista Pelicansia vastaan. Ottelu oli tasainen alusta asti ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja sekä komeita torjuntoja. SB-Pro avasi maalitilin ja johti peliä kahden erän jälkeen 0-3. Pelicans kavensi välittömästi kolmannen erän alkuun tilanteeseen 1-3.  Kolmas erä oli nopeatempoinen ja molemmat joukkueet olivat hyvin pelissä mukana. Pro riisti palloa vastustajan maalilla ja syötöt osuivat omille, mutta maalia ei tilanteista syntynyt. Erän puolen välin jälkeen Pron peli notkahti ja vastustaja pääsi tekemään kolme maalia melko peräkkäin. Pro taisteli loppuun asti ja vielä viimeisellä peliminuutilla tasoitusmaali oli lähellä. Ottelu päättyi kuitenkin kotijoukkueen niukkaan voittoon 4-3.

close-icon

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 alkaen kokoushuone käräjäsalissa, osoitteessa Keskustie 2 A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheina ovat sääntömääräiset asiat.

Hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

close-icon

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen.

Huomiokaa klo 17-18 välisenä aikana hallissa olevat E1 poikien harjoitukset. Emme saa tuottaa heille häiriötä . Samoin heti tilaisuuden jälkeen on harjoituksia.

Tilaisuudesa perinteisesti huomiodaan seuramme joukkueita ja pelaajia.

Reijo

 

 

close-icon

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana viikonloppuna! Hanki liput itsellesi ja kaverillesi osoitteesta www.lippu.fi ja saavu sinivalkoisissa!

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/saavuthan-sinivalkoisissa-naisten-eft-turnaukseen-klaukkalaan/

 


close-icon

15.04.2018

C-tytöt pronssille ESE-turnauksessa

C-tytöt voittivat pronssia 15.4. pelatussa ESE-turnauksessa Mikkelissä. Pronssi ottelussa kaatui Sudet lukemin 6-0. Puolivälierissä joukkue kaatoi 02-Jyväskylän lukemin 3-2, mutta välierä koitui kohtaloksi Josballe lukemin 5-0 joka alkoi 5min puolivälierän jälkeen. Lisäksi myös Pronssi ottelu alkoi 5min välierän jälkeen joten kaksi alkusarjan ottelua 20min tauoilla ja kolme sijoitusottelu peräkkäin eli 90min pelattiin “ilman” taukoja.  Hieno suoritus tytöiltä! Joukkueessa pelasivat C-tyttöjen lisäksi D-tyttöjä.

 

close-icon

04.02.2018

PSS Valkoinen – SB-Pro 5-3

3.2.18 D-tyttöjen jatkosarjan ottelut pelattiin Myllypurossa. Päivän toinen vastustaja oli PSS valkoinen, joka aloitti ottelun vahvasti. Peli pyöri Pron päädyssä ja PSS pääsi laukomaan kohti maalia. Pro sai muutaman vedon aikaiseksi, mutta maalia näistä ei syntynyt. 11 peliminuutin jälkeen PSS sai pallon Pron maaliin, mutta maalia ei hyväksytty. PSS jatkoi painostusta ja teki ottelun avausmaalin, kun ottelua oli pelattu 12.15. PSS teki vielä ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla maalin. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 2-0.

Pro tuli toiseen erään maalinnälkäisenä ja kavensi tilanteeksi 2-1, kun toista erää oli pelattu runsas minuutti. Pian tämän jälkeen Prolle tuomittiin jäähy. PSS haki ylivoimalla maalia, mutta Pro puolusti tuloksekkaasti, eikä maalia syntynyt. Ajassa 21.26 PSS sai toimitettua pallon maaliin, tilanne 3-1. Toinenkin erä oli pääasiassa PSS:n hallintaa ja peli pyöri Pron päädyssä. Pro puolusti kuitenkin hyvin. Erän lopussa PSS pääsi kuittaamaan vielä yhden maalin ja toinen erä päättyi lukemin 4-1.

Kolmanteen erään Pro tuli jälleen maalia janoten. Kolmatta erää oli pelattu vain 40 sekuntia, kun Pro laukaisi pallon PSS:n maalivahdin selän taakse. Tilanne 4-2. PSS pääsi peliin mukaan ja laukoi kohti Pron maalia. Peli pyöri jälleen Pron päädyssä, muutamaa vastahyökkäystä lukuun ottamatta. Kesken kolmannen erän tulostaulu sammui ja kello nollaantui. Tuomarit pysäyttivät pelin; peliaikaa oli jäljellä kymmenisen minuuttia. Peli pääsi jatkumaan hetken tauon jälkeen. PSS kuittasi maalillaan tilanteeksi 5-2. Sitkeästi loppuun asti pelannut Pro onnisui vielä ottelun lopussa maalin teossa ja loppulukemiksi kirjattiin 5-3.

 

close-icon

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 alkavassa huippuottelussa, kun vastaan asettuu hallitseva mestari Classic Tampereelta.

Ovet aukeavat yleisölle klo.16:00

Liput 7€, lapset ilmaiseksi!

TERVETULOA UUTEEN KOTIHALLIIMME!

close-icon

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

close-icon

10.12.2017

GrIFK – SB-Pro 7-3

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli sarjajohtaja Grani Kauniaisista. Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja neljännellä minuutilla Pro pääsi vetämään rangaistuslaukauksen Granin maaliin. Grani tasoitti ajassa 8.16 lukemiin 1-1 ja heti perään onnen kantamoisella johtoon 2-1. Ensimmäisen erän loppupuoliskolla molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja, mutta kumpikaan ei siinä onnistunut.

Grani aloitti toisen erän vahvasti ja teki ottelun kolmannen maalinsa ajassa 15.44. Prollakin oli pari tilannetta Granin maalilla, mutta palloa ei saatu maaliin. Ajassa 17.13 Pron epäonneksi pallo pomppi maalivahdin selän taakse ja Grani siirtyi jo 4-1 johtoon. Pro onnistui kaventamaan lukemiksi 4-2, mutta Grani tuli nopeasti ja kuittasi lukemiksi 5-2. Pro pelasi hyvin ja sai syötöt omille. Tytöt taistelivat Granin maalilla, luoden tilanteita yksi toisensa jälkeen. Pro ei onnistunut kuitenkaan maalin teossa. Ajassa 25.47 Grani teki maalin, tilanne 6-2. Toisen erän viimeisellä minuutilla Grani nousi nopeasti hyökkäykseen ja onnistui päättämään toisen erän lukemiin 7-2.

Kolmannen erän ainoasta maalista vastasi Pro heti erän alkuun. Tilanne 7-3. Kolmas erä oli vauhdikas ja tapahtumia täynnä. Erän lopussa Pro pääsi yrittämään jo toisen kerran ottelussa rangaistuslaukausta. Grani vaihtoi kiireesti kylmän maalivahdin rankkaria vastaanottamaan ja onnistui pitämään lukemat 7-3. Viimesekunneilla pro otti vielä aikalisän ja pelasi viimeiset minuutit kuudella kenttäpelaajalla. Maaleja  ei kuitenkaan enää tullut ja ottelu päättyi Granin 7-3 voittoon.

 

close-icon

10.12.2017

SB-Pro – EräViikingit Sininen 5-8

Kuudennen kierroksen pelit pelattiin Vantaalla Campo Centerissa. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli EräViikingit Helsingistä. ErVi aloitti pelin vahvasti ja saikin heti alkuun luotua maalipaikkoja. Ajassa  2.40 ErVi teki avausmaalin. Peli pyöri pääasiassa Pron päässä, mutta muutama tilanne saatiin aikaiseksi myös ErVin maalilla. Pro tasoitti tilanteeksi 1-1, kun ottelua oli pelattu viisi minuuttia. Ervi pääsi kuitenkin nopeasti taas johtoasemaan, lukemat 1-2. Erän lopussa Pro pääsi veivaamaan ErVin maalin takaa tasatilanteeseen 2-2. EräViikingit tekivät kuitenkin vielä ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla kaksi maalia. Erä päättyi tilanteeseen 2-4.

Toiseen erään molemmat joukkueet tulivat vahvasti. ErVi aloitti maalinteon, ensin lukemiin 2-5, sitten jo 2-6. Pro taisteli sitkeästi ja kavensi tilanteeseen 5-6. Pron harmiksi myös ErVi onnistui vielä toisen erän lopussa maalin teossa ja erä päättyi lukemiin 5-7.

Kolmannen erän alku oli vauhdikas. Peli kulki kentän päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. ErVi kolkutteli Pron tolppia, kunnes ajassa 38.13 onnistui saamaan pallon maaliin. Tilanne 5-8 jäi ottelun lopputulokseksi, kun kumpikaan ei enää onnistunut tekemään maalia.

close-icon

26.11.2017

D-tyttöjen sarjapelit Tampereella

D-tytöt jatkoivat sarjapelejä Tampereella. Tytöt pelasivat sunnuntaina ensimmäiset kaksi erää loistavasti, ja oli niissä parempi numeroin 1-0. Lopuissa päivän neljässä erässä tuli sitten kylmää kyytiä lukemin 1-12. Tyttöjen otteista huomaa että harjoitukset on jääneet vähiin Arkadian valmistumisen viivästymisestä johtuen.

Avausottelussa vastassa isäntäjoukku Classic, ja ne kaksi erää olivat hyviä. Valitettavasti hyvä taistelu lopahti kolmannessa erässä, ja Calssic vei ottelun numeroin 1-4.

Toisessa ottelussa vastustajaksi tuli PSS Porvoosta. Pro oli täysin altavastaaja, ja PSS voitti suurinumeroisesti 8-1.

Tarkemmat otteluraportit löytyvät kohdasta “Pelatut ottelut”.

 

close-icon

19.11.2017

D-tyttöjen sarjapelit jatkuivat Lohjalla

Pro haki täydet sarjapisteet Lohjalta. Päivän ensimmäisessä pelissä kaatui isäntäjoukkue LoSB selvin numeroin 7-1. Toisessa pelissä vastustajana oli SB Vantaa Safiirit. Tuo ottelu päättyi 1-6. Otteluraportit luettavissa kohdassa Pelatut Ottelut.

close-icon

12.11.2017

E2-pojissa (-07) on tilaa uusille pelaajille

Tervetuloa mukaan SB-Pron E2-poikien salibandyjoukkueeseen!

Aiempaa kokemusta lajista et tarvitse, vaan pelkkä mielenkiinto salibandya kohtaan riittää.

Lajia voi tulla ilmaiseksi kokeilemaan harjoituksiin kahden viikon ajaksi!

Mukaan tarvitset mailan, sisäpelikengät, suojalasit, juomapullon sekä iloisen mielen.

Treenit ovat:
ti 18.45-20.00 Valkjärven koululla
pe 17.45-19.30 Rajakaaressa Rajamäellä
su 11.45-13.30 Maaniitun koululla

Ilmoittautumiset sekä lisätiedot joukkueenjohtajalta:
markus.huhtakangas(at)gmail.com, puh. 040 830 6412

close-icon

04.11.2017

EräViikingit Sininen – SB-Pro 8-9

D-tyttöjen 4.11.2017 pelipäivän toinen vastus oli EräViikingit Sininen Helsingistä. Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, eikä oikein kumpikaan joukkue saanut painetta aikaiseksi. Peli kulki vuorotellen kentän päästä päähän ja pelikatkoja tuli paikoitellen runsaasti. Pro teki ajassa 9.12 ottelun avausmaalin. ErVi pääsi kuitenkin vajaan minuutin päästä tästä tasoihin ja ajassa 10.11 jo 2-1 johtoon. Peli oli osin sekavaa. Erän loppupuolella Prolta unohtui vastustajan hyökkääjä vapaaksi maalilla ja Ervi päätti ensimmäisen erän lukemiin 3-1.

Toinen erä alkoi vauhdilla ja sitä oli pelattu vain 31 sekuntia, kun Pro kavensi tilanteeksi 3-2. Tästä maalista ehti kulua vain puolitoista minuuttia, kun Pro pääsi jo tasoihin. Tilanne 3-3. ErVi voitti kuitenkin seuraavan aloituksen ja siirtyi jälleen johtoon 4-3. Pron läpiajo ei tuottanut toivottua tulosta, pallon kimmottua ylärimaan. Jälleen tuli paljon pelikatkoja ja peli oli hajanaista. ErVi pääsi pyörittämään peliä Pron maalilla, mutta ei saanut palloa sisään. Peli jatkui tasaisena puolelta toiselle, kunnes ErVi pääsi tekemään ajassa 24.22 tilanteeksi 5-3. Ja melkein heti perään ErVi teki jo kuudennen maalinsa. Pro taisteli tehden toisen erän lopussa ajassa 27.48 6-4 kavennusmaalin.

Kolmanteen erään joukkueet tulivat nälkäisinä maalintekoon. Ajassa 31.06 Pro kavensi tilanteeksi 6-5. Ja vain muutama hetki tästä, Pron maalin edustan härdellitilanne päättyi ErVin maaliin 7-5. Pro taisteli ja hienon syöttökuvion jälkeen kavensi tilanteeksi ensin 7-6 ja sitten tasoihin 7-7.  Kun runsasmaalista peliä oli pelattu  38.20 veti Pro “roikun” ErVin maaliin siirtyen johtoon 7-8. Pro ei päässyt nauttimaan johdostaan kuin vajaan minuutin, kun ErVi tuli tasoihin. Tilanne 8-8. Pro sai syötöt omille ja ajassa 41.26 se siirtyi johtoon 8-9. Pelin viimeisillä minuuteilla nähtiin vielä molemmilta joukkueilta aikalisäpyynnöt, ErVin maali tyhjänä ja yksi hylätty Pron tekemä maali. Molemmat joukkueet taistelivat loppuun asti täysillä ja voiton vei hienosti tsempannut SB-Pro.

close-icon

04.11.2017

SB-Pro – GrIFK 1-2

Kolmas sarjakierros pelattiin 4.11. Pron kotikonnuilla Maaniitun koululla. Aamun ensimmäisenä vastustajana oli tiukka taistelukumppani Grani Kauniaisista. Ensimmäisessä erässä Granilla oli selvästi enemmän mallintekopaikkoja kuin Prolla, mutta lukemat säilyivät nollassa. Pro sai kotiyleisön pidättämään hengitystään laukomalla aivan erän lopussa Granin tolppaan.

Toiseen erään molemmat joukkueet tulivat avausmaalia janoten. Maalivahdit torjuivat, kunnes ajassa 17.54 Pro onnistui laittamaan pallon Granin maalivahdin selän taakse. Tilanne kotijoukkueelle 1-0. Muutama minuutti tämän jälkeen oli puolestaan Granin vuoro kilautella Pron tolppia ja heti seuraavassa tilanteessa pallo Pron maaliin. Tilanne 1-1. Peli jatkui kovatempoisena ja tilanteita tuli molemmille. Grani sai kuitenkin selvästi enemmän vetoja maalille. Erän lopussa Grani pyöritti peliä Pron maalin edustalla ja päätti tilanteen tekemällä johtomaalin ajassa 28.39. Toinen erä päättyi lukemiin 1-2.

Kolmas erä jatkui samalla temmolla kuin kaksi ensimmäistä. Grani laukoi maalille ahkerammin ja Pro joutui ajoittain tekemään hätäisiä purkuja pois omasta päädystä. Granin syötöt löysivät paremmin omille, eikä Pro saanut syöttöjä katkaistua. Pron maalivahti torjui Granin vedot kerta toisensa jälkeen, eikä lisämaaleja syntynyt. Ajassa 40.45 Pro otti aikalisän. Kotijoukkue tuli täysillä erän loppuun  ja taisteli viime minuutit kuudella kenttäpalaajalla. Maaleja ei pelissä kuitenkaan enää syntynyt ja loppulukemiksi kirjattiin 1-2. Hieno tsemppi loppuun asti!

 

close-icon

15.10.2017

15.10.2017 SB-Pro- PSS Valkoinen

Toinen sarjakierros pelattiin Arena Center Myllypurossa. Ensimmäisen pelin vastustaja oli PSS Valkoinen Porvoosta. PSS tuli peliin vahvasti, mutta Pro pääsi toisella minuutilla tekemään ottelun avausmaalin ensimmäisestä tilanteestaan. Porvoo tasoitti tilanteeksi 1-1 ajassa 2.44 ja meni 2-1 johtoon minuutin päästä edellisestä maalista. Pro sai luotua hyviä tilanteita vastustajan maalilla, muttei saanut maalia aikaiseksi. Peli oli tasaista ja sitä pyöritettiin vuoroin Pron, vuoroin PSS:n maalin edustalla. Pro rauhoitti pelin, sai pidettyä palloa ja syötettyä rauhallisesti omilleen. Näin se pääsikin ensin tasoittamaan tilanteeseen 2-2 ja vielä erän päätteeksi tekemään johtomaalin 3-2 pienellä tuurilla vastustajan maalivahdin jalkojen välistä.

PSS Valkoinen aloitti toisen erän tasoittamalla tilanteeseen 3-3. Peli oli vauhdikasta ja vetoja saatiin molempiin päihin. Toisen erän puolessa välissä Pro pääsi tekemään lukemiksi ensin 4-3, sitten jo 5-3. Pro sai hyvin katkaistua vastustajan hyökkäyksiä ja maalivahti torjui PSS:n vetoja. Erän lopussa PSS pääsi vetämään maskin takaa ja kavensi toisen erän loppulukemiksi 5-4.

PSS hallitsi kolmannen erän alkua. Pro oli tällä toisella kierroksella liikenteessä vain kolmella vaihtopelaajalla ja johtotilanteessa päättikin rauhoittaa peliä.  Pro purki tilanteita PSS:n päätyyn, eikä lähtenyt aggressiiviseen hyökkäyspeliin. Ajassa 41.59 PSS teki tasoitusmaalin 5-5 ja otti samalla aikalisän. Taktiikka hiottiin kuntoon ja Pro teki ottelun voittomaalinsa ajassa 43.51. Tasainen ja runsasmaalinen peli päättyi tilanteeseen 6-5 Prolle.

close-icon

08.10.2017

8.10.2017 SB-Pro- SB Vantaa Safiirit 3-4

Ensimmäisen sarjakierroksen toisen ottelun vastustajaksi tuli Safiirit Vantaalta. Pro aloitti vahvasti ja teki avausmaalin, kun ottelua oli pelattu vasta 36 sekuntia. Peli oli tasaista vääntöä ja tilanteita syntyi molemmissa päissä. Toisen maalinsa Pro viimeisteli ajassa 4.47 ja minuutin kuluttua tästä Prolle tuomittiin päivän ensimmäinen jäähynsä. Vastustaja pääsi kaventamaan aivan Pron jäähyn lopussa 2-1 tilanteeseen. Tasaisen erän loppupuolella Pro veivasi vastustajan maalin takana ja harhautteli maalin edessä. Tilanteesta syntyi Prolle 3-1 johtomaali. Kun peliaikaa oli enää runsas minuutti jäljellä, Pro menetti pallon oman maalin edustalla ja Safiirit viimeistelivät ensimmäisen erän lukemiksi 3-2.

Vantaa tuli vauhdilla toiseen erään. Peli pyöri paljolti Pron päässä, mutta tilanteita syntyi myös Safiirin maalilla. Pron tyttöjen jaloissa painoi varmasti päivän pelit, kun oltiin melko niukalla miehityksellä mukana. Pallo pomppi epäonnisesti, syötöt eivät tahtoneet löytää omille. Erän lopussa Safiirille tuomittiin jäähy ja Pro pääsi yrittämään maalintekoa ylivoimalla. Toinen erä päättyi kuitenkin ensimmäisen erän tavoin loppulukemin 3-2.

Kolmas erä alkoi tasaisesti. Molemmat joukkueet rakensivat maalintekopaikkoja. Pron maalivahti piti vastustajan takaa-ajo-asemassa, kun vetoja tuli yksi toisensa jälkeen. Ajassa 38.13 Safiirit onnistuivat saamaan pallon Pron verkkoon ja tasoittivat tilanteeksi 3-3. Pron peli oli ajoittain hukassa ja Vantaa pääsi tekemään johtomaalin 3-4, kun peliaikaa oli enää jäljellä kolme minuuttia. Erän lopussa Pro pelasi vahvalla sykkeellä kuudella kenttäpelaajalla hakien loppuun asti tasoitusmaalia. Tasoitusta ei kuitenkaan tullut ja kun vastustajakaan ei onnistunut laukomaan tyhjiin, päättyi peli niukasti Pron tappioon 3-4.

close-icon

08.10.2017

8.10.2017 LoSB- SB-Pro 1-2

D-tyttöjen ensimmäinen sarjakierros käynnistyi Kauniaisten Palloiluhallissa. Vastustajaksi saapui LoSB Lohjalta. Ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. Ennen erän puoliväliä Pron peli vähän väsähti, mutta vastustaja ei päässyt tekemään tuolloinkaan maalia. Erän loppupuolella Pro pääsi peliin mukaan, muttei saanut myöskään maalia aikaiseksi. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 0-0.

Toisen erän alkuun Pro pääsi laukomaan kohti vastustajan maalia, mutta vastustaja torjui tämän niukasti. LoSB sai niin ikään vaarallisia tilanteita aikaiseksi Pron maalilla. Peli kulki kentällä puolelta toiselle tasaväkisesti. Toinenkin erä päättyi lukemin 0-0.

Pro tuli hanakasti kolmanteen erään ja pääsi tekemään pienellä onnen kantamoisella ottelun avausmaalin ajassa 36.28. LoSB oli tuskin toipunut edellisestä tilanteesta, kun Pro laukoi jo 0-2 maalin ajassa 36.54. Pron maalivahti torjui vastustajan vetoja ja Pro kolisteli LoSB:n maalin tolppia. Kun peliaikaa oli jäljellä enää neljä sekuntia Lohja teki ottelun ensimmäisen maalinsa ja kavensi tilanteeksi ja samalla pelin loppulukemiksi 1-2.

close-icon

17.09.2017

HOPEAA D-tytöille Diamond Cupista Myllypurosta!

Finaalivastustajaksi saapui (jälleen) GrIFK. Grani aloitti vahvasti ja Prolla tuntui olevan käynnistymisvaikeuksia. Grani laukoi kohti Pron maalia ja Pro ei saanut hyökkäyksiä aikaiseksi. Ottelun viidennellä minuutilla Pro sai rakennettua ensimmäisen hyökkäystilanteen Granin maalille. Grani torjui tämän, mutta Pro pääsi vihdoin tilanteen jälkeen peliin mukaan. Pro pääsi yrittämään maalintekoa, mutta Grani teki ajassa 7.00 finaalin avausmaalin. Granille tuomittiin jäähy ajassa 8.30. Alivoimallakin Grani pystyi hallitsemaan peliä, eikä Pro päässyt tekemään tasoitusmaalia ylivoimalla. Ajassa 12.16 Grani teki toisen maalinsa ja ensimmäinen erä päättyi lukemin 2-0.

Toisen erän alkuun Pro teki kavennusmaalin 2-1 pienellä onnenkantamoisella. Peli oli tasaisempaa kuin ensimmäisessä erässä ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. Toisen erän puolessa välissä Prolle tuomittiin jäähy. Alivoima kestettiin jälleen hyvin ja peliä jatkettiin tasalukuisena. Ajassa 13.06 Grani pääsi tekemään 3-1 maalin… ja edelleen 4-1 ja 5-1. Pitkä turnaus ja monta peliä tuntui painavan Pron tyttöjen jaloissa. Kun peliä oli jäljellä puolitoista minuuttia, Prolle tuomittiin vapaalyönti. Pro otti tilanteessa aikalisän. Hieno kuvio hiottiin kuntoon ja Pro pääsi tekemään vaparista finaalin toisen maalinsa. Grani rokotti vielä viimeisellä minuutilla ja viimeisteli ottelun loppulukemiksi 6-2. Näin Prolle hyvän turnauksen jälkeen jälleen hopeaa.

 

close-icon

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

Päivän neljännessä ottelussa vastaan tuli PSS Kulta Porvoosta. PSS aloitti kovalla sykkeellä ja pääsi laukomaan heti alussa kohti Pron maalia. Maaleja ei kuitenkaan tilanteissa syntynyt. Sen sijaan Pro päätti ottelun ensimmäisen hyökkäyksensä upeaan maaliin ajassa 1.05. Molemmilla joukkueilla vaikutti olevan kuviot sekaisin. Pelikatkoja tuli paljon ja ajassa 7.55 tuomittiin PSS:lle jäähy. Pro ei päässyt ylivoimalla maalintekoon ja joukkueet jatkoivat tasalukuisina kunnes ajassa 10.56 Pron pelaaja joutui vuorostaan jäähylle. Tämäkään erikoistilanne ei tuottanut maalia. Ensimmäistä erää oli jäljellä puoli minuuttia, kun Pro pääsi tekemään 2-0 maalin.

Pro tuli vahvasti toiseen erään ja laukoi kohti PSS:n maalia. Muutama tilanne saatiin aikaiseksi myös Pron päässä. Vasta kun toista erää oli pelattu melkein seitsemän minuuttia, Pro onnistui maalinteossa. Tilanne 3-0 Prolle. Heti tämän jälkeen Prolle tuomittiin jäähy hieman epäselvässä tilanteessa. PSS ei onnistunut maalinteossa ylivoimalla ja joukkueet jatkoivat tasalukuisina. Peli pyöri pääasiassa PSS:n päädyssä. Kun peliaikaa oli jäljellä puolitoista minuuttia, Prolle tuomittiin jäähy. Pro purki hyvin vastustajan tilanteita ja kesti alivoiman. Peli päättyi Pron voittoon 3-0 ja finaalipaikka oli selvä.

08.10.2018

Harjoitusottelu SB-Pro – SCH 5-0

C-tytöt pelasivat harjoitusottelun SCH:n B-tyttöjä vastaan Maaniitussa 8.10.2018. Pron valmennustiimi […]

28.09.2018

Harjoitusottelu Pelicans SB – SB-Pro

SB-Pron C-tytöt pelasivat Lahdessa harjoitusottelun paikallista Pelicansia vastaan. Ottelu oli […]

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 […]

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen. Huomiokaa klo […]

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana […]

15.04.2018

C-tytöt pronssille ESE-turnauksessa

C-tytöt voittivat pronssia 15.4. pelatussa ESE-turnauksessa Mikkelissä. Pronssi ottelussa kaatui […]

04.02.2018

PSS Valkoinen – SB-Pro 5-3

3.2.18 D-tyttöjen jatkosarjan ottelut pelattiin Myllypurossa. Päivän toinen vastustaja oli […]

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 […]

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

10.12.2017

GrIFK – SB-Pro 7-3

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli sarjajohtaja Grani Kauniaisista. Ottelu alkoi […]

10.12.2017

SB-Pro – EräViikingit Sininen 5-8

Kuudennen kierroksen pelit pelattiin Vantaalla Campo Centerissa. Ensimmäisessä pelissä vastaan […]

26.11.2017

D-tyttöjen sarjapelit Tampereella

D-tytöt jatkoivat sarjapelejä Tampereella. Tytöt pelasivat sunnuntaina ensimmäiset kaksi erää […]

19.11.2017

D-tyttöjen sarjapelit jatkuivat Lohjalla

Pro haki täydet sarjapisteet Lohjalta. Päivän ensimmäisessä pelissä kaatui isäntäjoukkue […]

12.11.2017

E2-pojissa (-07) on tilaa uusille pelaajille

Tervetuloa mukaan SB-Pron E2-poikien salibandyjoukkueeseen! Aiempaa kokemusta lajista et tarvitse, […]

04.11.2017

EräViikingit Sininen – SB-Pro 8-9

D-tyttöjen 4.11.2017 pelipäivän toinen vastus oli EräViikingit Sininen Helsingistä. Ensimmäinen […]

04.11.2017

SB-Pro – GrIFK 1-2

Kolmas sarjakierros pelattiin 4.11. Pron kotikonnuilla Maaniitun koululla. Aamun ensimmäisenä […]

15.10.2017

15.10.2017 SB-Pro- PSS Valkoinen

Toinen sarjakierros pelattiin Arena Center Myllypurossa. Ensimmäisen pelin vastustaja oli […]

08.10.2017

8.10.2017 SB-Pro- SB Vantaa Safiirit 3-4

Ensimmäisen sarjakierroksen toisen ottelun vastustajaksi tuli Safiirit Vantaalta. Pro aloitti […]

08.10.2017

8.10.2017 LoSB- SB-Pro 1-2

D-tyttöjen ensimmäinen sarjakierros käynnistyi Kauniaisten Palloiluhallissa. Vastustajaksi saapui LoSB Lohjalta. […]

17.09.2017

HOPEAA D-tytöille Diamond Cupista Myllypurosta!

Finaalivastustajaksi saapui (jälleen) GrIFK. Grani aloitti vahvasti ja Prolla tuntui […]

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

Päivän neljännessä ottelussa vastaan tuli PSS Kulta Porvoosta. PSS aloitti […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | C-tytöt

close-icon

16.12.2018

SB Vantaa - SB-Pro
close-icon

16.12.2018

SB-Pro - VSS
close-icon

19.01.2019

Sb-Pro - Tiikerit
close-icon

19.01.2019

Crackers - SB-Pro
close-icon

09.02.2019

SB-Pro - PSS Keltainen
close-icon

09.02.2019

ÅIF - SB-Pro
close-icon

24.02.2019

SB-Pro - SB Vantaa
close-icon

24.02.2019

VSS - SB-Pro
close-icon

10.03.2019

SB-Pro - Crackers
close-icon

10.03.2019

Tiikerit - SB-Pro

16.12.2018, 10:00

SB Vantaa - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Sipoon Areena, Uusi Porvoontie 1210, Söderkulla

16.12.2018, 12:00

SB-Pro - VSS

C-tytöt kilpasarja

Sipoon Areena, Uusi Porvoontie 1210, Söderkulla

19.01.2019, 12:00

Sb-Pro - Tiikerit

C-tytöt kilpasarja

Nummelanharjun liikuntahalli, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela

19.01.2019, 14:00

Crackers - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Nummelanharjun liikuntahalli, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela

09.02.2019, 12:00

SB-Pro - PSS Keltainen

C-tytöt kilpasarja

Pyroll Areena, Huutjärventie 187, 49200 Pyhtää

09.02.2019, 15:00

ÅIF - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Pyroll Areena, Huutjärventie 187, 49200 Pyhtää

24.02.2019, 13:00

SB-Pro - SB Vantaa

C-tytöt kilpasarja

Tiger Sport Arena, Valimotie 22, 01510 Vantaa

24.02.2019, 16:00

VSS - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Tiger Sport Arena, Valimotie 22, 01510 Vantaa

10.03.2019, 11:00

SB-Pro - Crackers

C-tytöt kilpasarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

10.03.2019, 13:00

Tiikerit - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

PELATUT OTTELUT | C-tytöt

close-icon

02.12.2018

SB-Pro - ÅIF (3-2)
close-icon

02.12.2018

PSS Keltainen - SB-Pro (4 - 2)
close-icon

10.11.2018

Tiikerit - SB-Pro (5 - 4)
close-icon

10.11.2018

SB-Pro - Crackers (2 - 4)
close-icon

21.10.2018

VSS - SB-Pro (0-8)
close-icon

21.10.2018

SB-Pro - SB Vantaa (1-6)
close-icon

06.10.2018

ÅIF-SB-Pro (2-2)

Kauden ensimmäinen turnaus pelattiin Nummelassa. Ensimmäisenä vastaan tuli ÅIF Sipoosta. ÅIF aloitti vahvasti ja sai heti ensimmäisen erän alkuun luotua muutamia tilanteita. Maalia näistä ei syntynyt. Pro teki ottelun avausmaalin ylivoimatilanteessa, kun ensimmäistä erää oli pelattu puolet. ÅIF sai vielä toisenkin jäähyn ja Pro pääsi toisella ylivoimamaalilla 0-2 johtoon.

Toinen erä oli tasainen. Vaarallisia tilanteita syntyi kentän molemmissa päissä. Toisen erän lopulla Prolle tuomittiin jäähy. Alivoimapeli toimi, eikä maalia syntynyt. Erä päättyi maalittomana Pron johtaessa edelleen 0-2.

ÅIF tuli kolmanteen erään vahvasti maalia janoten. Pro pelasi hyvin. Erän puolivälissä ÅIF teki ottelun avausmaalinsa. Kolmas erä oli ottelun vauhdikkain. Kun peliaikaa oli enää muutama minuutti jäljellä, ÅIF tasoittaa tilanteeseen 2-2. Erän lopulla molemmat joukkueet käyttivät vielä aikalisänsä. Peli päättyi tasalukemin 2-2.

close-icon

06.10.2018

SB-Pro - PSS Keltainen (0-0)

Sarjakauden avausturnauksen toisessa ottelussa vastaan tuli PSS Porvoosta. Ottelu oli vauhdikas ja tasainen. Molemmilla joukkueilla oli hyviä maalintekotilanteita. Prolla oli hyviä syöttökuvioita ja läpiajoja, mutta maalia niistä ei saatu aikaiseksi. Pro tsemppasi loppuun asti ja maalia haettiin aivan viime sekunneille asti. Ottelu päättyi kuitenkin maalittomana 0-0.

close-icon

04.03.2018

GrIFK - SB-Pro (10 - 1)

Aurinkoisen sunnuntain peleissä Espossa avausotteluun tuli vastustajaksi tuttua tutumpi GrIFK. Maalivahdiksi Prolle tuli E-tyttöjen maalivahti oman maalivahdin ollessa edelleen loukkaantuneena. Grani aloitti ottelun Pro:ta pirteämmin, mutta Prollakin oli pari tekopaikka alkuminuuteilla. Grani meni 1-0 johtoon 5. minuutilla, ja hallitsi peliä tuon maalin jälkeen. 2-0 lukemat syntyivät erän puolivälissä, ja muutama minuutti ennen erätaukoa kaukolaukaus upposi vastustamattomasti Pron verkkoon. 3-0 lukemissa siirryttiin tauolle.

Toisen erän alkuun Prolla oli hyvä ote peliin, ja parikin laukausta tuli, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan. Grani käytti hyväksi tekopaikkansa, ja teki neljännen maalinsa 5 minuutin pelin jälkeen. Ja heti seuraavalla minuutilla lukemat olivat joi 5-0. Pro sai kavennusosuman pari minuuttia myöhemmin, mutta melko pian maalin jälkeen Prolle 2 minuutin jäähy, ja Grani hyödynsi ylivoiman nopeasti. Enempää maaleja ei toisessa erässä tullut, ja erätauolle mentiin lukemissa 6-1.

Kolmannen erän alku oli melko tasaista pelaamista vaikka Grani pystyi paremmin pitää palloa hallussa. Noin 5 minuutin pelin jälkeen Prolle tuli pelin toinen jäähy, mutta se kestettiin ilman takaiskua. Melko nopeasti jäähyn jälkeen Grani kuitenkin teki seitsemännen maalin, ja heti perään lukemat 8-1. Erän loppuun Grani sai vielä pari lisämaalia, ja peli päättyi suurinumeroisesti 10-1. Ottelun maalit syntyivät pääosin tarkoilla kaukolaukauksilla, jotka voitaisiin pääosin blokata aktiivisemmalla puolustuspelillä.

close-icon

04.03.2018

Classic White - SB-Pro (12 - 2)

Toiseen otteluun tuli vastaan rakas vastustaja Tampereen Classic. Heti ottelun ensimmäisellä minuuteilla Pron sai laukauksen kohti maalia, mutta pallo jäi Classicin maalivahdin haltuun. Maalivahdin avauksen jälkeen Classic lähti nopeaan vastahyökkäyksen, ja peli oli lukemissa 1-0 vain 30 sekunnin pelin jälkeen. Pro jatkoi peliä rohkeasti ja selvästi edellistä peliä paremmin, ja onnistuiksin saamaan pallon maaliin erän puoliväliä ennen, mutta tuomarit hylkäsivät osuman pitkän keskustelun päätteeksi. Syyksi sanottiin pallon menneen maalin Pron pelaajan mailan kautta hänen jo kaaduttua. Kovin kyseenalainen päätös. Classic iski toisen maalinsa minuuttia myöhemmin, ja erätauolle siirryttiin lukemissa 2-0.

Toisen erän alku oli taas aktiivinen Prolta, ja kavennusmaali oli lähellä erän ensimmäisellä minuutilla. Classic kuitenkin teki erän ensimmäisen maalin reilun minuutin pelin jälkeen pitkän avaussyötön päätteeksi. Ja minuuttia myöhemmin peli oli jo 4-0. Pro sai kavennusmaalin maalinedustalta melko pian edellisen maalin jälkeen. Erän puolivälissä Classic siirtyi 5-1 johtoon, ja teki vielä neljä lisämaalia ennen toista erätaukoa.

Kolmanteen erään lähdettiin siis lukemissa 9-1. Pro muutti ketjuja ja tuo ratkaisu tasoittikin pelin kulkua. Pro sai toisen maalinsa hiukan ennen erän puoliväliä, mutta tuo jäi Pron viimeiseksi maaliksi. Classic iski melko pian Pron kavennuksen jälkeen, ja teki vielä kaksi lisämaalia ennen loppusummeria, ja näin peli päättyi murheellisesti Classicin voittoon 12-2.

close-icon

03.02.2018

EräViikingit Sininen - SB-Pro (3 - 1)

Ottelun alku oli EräViikinkien hallintaa, ja 2 ensimmäistä minuuttia pallo oli käytännössä koko ajan Pron kenttäpuoliskolla. Kävipä pallo jo kertaalleen Pron maalin tolpassa, mutta onneksi kimposi kentälle maalin sijaan. Pikkuhiljaa Pro pääsi mukaan peliin, ja osui myös kertaalleen vastustajan maalitolppaan. 14. minuutilla Pro onnistui vahvan hyökkäyspelin jälkeen siirtämään ottelun lukemiin 0-1. Näissä numeroissa siirryttiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän alkuminuuteilla ErVi onnistui tasoittamaan pelin 1-1. ErVi hallitsi peliä hienoisesti, ja saikin erän puolivälin jälkeen johtomaalin, joka kimposi epäonnekkaasti Pron puolustajan mailasta oman maalivahdin ohi. Toisessa erässä ei sitten enempää maaleja tullut, ja 3.erään mentiin ErVin 2-1 johdossa.

3.erä alkoi Prolta nihkeästi, ja vastustaja onnistui luomaan useita tukalia tilanteita Pron maalin edustalle. Pallo ei kuitenkaan mennyt Pron maaliin asti. 5 minuuttia ennen pelin loppua Pro otti aikalisän. Pian aikalisän jälkeen Pro sai  kyseenalaisesti 2 minuutin jäähyn. Jäähyn aikana Ervi ei saanut luotua vaarallisia maalipaikkoja, ja takaiskulta vältyttiin. Pari minuuttia ennen ottelun loppua Pro otti maalivahdin pois ja pyöritti minuutin verran peliä vastustajan päädyssä, tuloksetta. Nopeasta vastaiskusta ErVi teki tyhjään maaliin ottelun loppunumeroiksi 3-1.

 

close-icon

03.02.2018

PSS Valkoinen - SB-Pro (5 - 3)
close-icon

14.01.2018

SB-Pro - Classic White (1 - 4)
close-icon

14.01.2018

SB-Pro - GrIFK (0 - 6)
close-icon

10.12.2017

SB-Pro - EräViikingit Sininen (5-8)
close-icon

10.12.2017

GrIFK - SB-Pro (7-3)
close-icon

26.11.2017

SB-Pro - Classic White (1 - 4)

Ottelun alku oli tasaväkistä vääntöä niin kuin joukkueilla yleensäkin on ollut. Pro oli lähempänä avausmaalia 5 minuutin kohdalla, mutta epäonneksi pallo kimposi ylärimasta kentälle. pallo liikkui puolelta toiselle, ja Prolla ehkä hiukan enemmän paikkoja, mutta erätauolle mentiin lukemissa 0-0.

2.erä jatkui samankaltaisena kuin edellinen, mutta nyt Classic sai luotua muutaman maalipaikan. Onneksi Pron maalivahti oli hyvin hereillä ja loistotorjunnoilla piti pelin tasoissa. Reilu 6. minuutin jälkeen Pro sai riistettyä pallon keskialueella, ja hienolla ylänurkkaan uppoavalla laukauksella siirtyi 1-0 johtoon. Lisämaaleja ei toisessa erässä tullut.

3.erän alkuun Classic pääsi vastaiskusta tasoittamaan peli. Reilu kahden minuutin jälkeen Pro taas kolisutteli rautoja, mutta pallo pomppasi tolpasta kentälle. Viiden minuutin kohdalla Classic meni 1-2 johtoon Pron puolustuksen epäonnistuneen purun jälkeen. Classicin 3. maali tuli 10 minuutin kohdalla, kun kommunikointi Pron puolustuksen ja maalivahdin välillä ei toiminut. Pro otti aikalisän ajassa 12:12. Kaksi minuuttia enne loppua Pro otti maalivahdin pois ja yritti kavennusta hetken kuudella pelaajalla, tuloksetta. Classic sai sisään lyönnin reilu minuutti ennen loppua, ja Pro otti maalivahdin maalin. Siitä huolimatta Classic onnistui tekemään vielä yhden maalin, ja peli päättyi lukemiin 1-4 hienosta taistelusta huolimatta.

close-icon

26.11.2017

PSS Valkoinen - SB-Pro (8 - 1)

Peli alkoi tasaisesti, ja 5 minuuttia mentiin ilman maaleja, kunnes PSS siirtyi 1-0 johtoon. Pari minuuttia maalin jälkeen Pro pääsi läpiajoon, mutta PSS:n maalivahti onnistui torjumaan vedon, eikä jälkitilanteestakaan saatu maalia aikaiseksi. Loppuerä mentiin tasaisesti puolelta toiselle, ja lisämaalit olivat todella lähellä molemmilla joukkueilla, mutta erätauolle mentiin PSS johdossa 1-0.

Heti 2.erän alkuun PSS lisäsi johdon lukemiin 2-0 Pron hiukan uinuessa. Reilun 3 minuutin jälkeen PSS onnistui syötön katkossa, ja teki kolmannen maalinsa hienolla laukauksella. Ja kolme minuuttia edellisestä PSS:lle 4-0. Pron peli on aivan erinäköistä ja sekaisin Classic peliin verrattuna, ja PSS vyörytti hyökkäyksiä toistuvasti Pron maalia kohti.  Tukalaa tilannetta ei yhtään helpottanut Pron otettua 9 minuutin kohdalla 2 minuutin jäähyn. Tuo alivoima onneksi selvitettiin ilman takaiskua. Pian alivoiman jälkeen PSS onnistui jälleen maalinteossa, ja lukemat 5-0. Hiukan ennen erätaukoa Pro oli lähellä avausmaalia, mutta pallo pomppasi ylärimasta laitojen yli. Vielä ennen erätaukoa PSS teki kuudennen maalinsa.

Kolmannen erän alku sujui Prolta hiukan paremmin, mutta erän ensimmäinen maali syntyi PSS:n toimesta reilun 6 minuutin jälkeen. Vihdoin 10 minuutin jälkeen Pro onnistui tekemään avausmaalinsa, ja numerot 7-1. Ilo oli lyhytaikainen, kun PSS niittasi kahdeksannen maalinsa 3 minuuttia ennen loppua. Peli päättyi PSS:n murskavoittoon 8-1. Pro oli kokoajan askeleen jäljessä, eikä syöttöpeli sujunut missään vaiheessa.

close-icon

19.11.2017

SB-Pro - LoSB (7 - 1)

Sähäkkä alku Prolta, ja jo 35 sekunnin jälkeen Pro siirtyi 1-0 johtoon. Salama-alun jälkeen peli tasoittui, ja LoSB sai myös tilanteita aikaiseksi, mutta Pron maalivahti torjui tyylikkäästi maalia kohti tulleet vedot. Reilun 10 minuutin pelin jälkeen LoSB pääsi tasoittamaan pelin tarkalla laukauksella lukemiin 1-1. Erän viimeisellä minuutilla Pro siirty 2-1 johtoon vapaalyönnistä. Pro sai vielä 2 minuutin jäähyn juuri ennen erätaukoa.

Jäähy saatiin tapettua toisen erän alussa tarkalla alivoimapelillä. 3 minuutin jälkeen Pro lisäsi johdon kahteen maaliin puolustajan hienolla kaukolaukauksella. 10 minuutin jälkeen Proille toinen jäähy joka sekin selvitettiin ilman takaiskua. Toisen erän lopussa LoSB:lle jäähy vaihtovirheestä. Erätaullo siirryttiin lukemissa 3-1.

3.erän ylivoima ei tuottanut tulosta. Erän puolivälissä Pro onnistui maalinteossa nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Pari minuuttia edellisestä ja lukemat jo 5-1 näyttävän syöttelyn jälkeen. 6-1 lukemat tulivat pari minuuttia ennen loppua. Ottelun viimeisellä minuutilla Prolle vielä lisämaali puolustajan laukauksesta. Ottelu päättyi ansaitusti lukemiin 7-1.

02.12.2018

SB-Pro - ÅIF

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 3-2

02.12.2018

PSS Keltainen - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 4 - 2

10.11.2018

Tiikerit - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 5 - 4

10.11.2018

SB-Pro - Crackers

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 2 - 4

21.10.2018

VSS - SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 0-8

21.10.2018

SB-Pro - SB Vantaa

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 1-6

06.10.2018

ÅIF-SB-Pro

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 2-2

06.10.2018

SB-Pro - PSS Keltainen

C-tytöt kilpasarja

Tulos: 0-0

04.03.2018

GrIFK - SB-Pro

D-Tytöt, jatkosarja ES TD-A

Tulos: 10 - 1

04.03.2018

Classic White - SB-Pro

D-Tytöt, jatkosarja ES TD-A

Tulos: 12 - 2

03.02.2018

EräViikingit Sininen - SB-Pro

D-Tytöt, jatkosarja ES TD-A

Tulos: 3 - 1

03.02.2018

PSS Valkoinen - SB-Pro

D-Tytöt, jatkosarja ES TD-A

Tulos: 5 - 3

14.01.2018

SB-Pro - Classic White

D-Tytöt, jatkosarja ES TD-A

Tulos: 1 - 4

14.01.2018

SB-Pro - GrIFK

D-Tytöt, jatkosarja ES TD-A

Tulos: 0 - 6

10.12.2017

SB-Pro - EräViikingit Sininen

Kilpasarja ES TD-01

Tulos: 5-8

10.12.2017

GrIFK - SB-Pro

Kilpasarja ES TD-01

Tulos: 7-3

26.11.2017

SB-Pro - Classic White

Kilpasarja ES TD-01

Tulos: 1 - 4

26.11.2017

PSS Valkoinen - SB-Pro

Kilpasarja ES TD-01

Tulos: 8 - 1

19.11.2017

SB-Pro - LoSB

Kilpasarja ES TD-01

Tulos: 7 - 1

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

pelaajat | C-tytöt

pelaajan kuva
10
Koppila, Oona
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4. kausi

pelaajan kuva
11
Mäenpää, Vilma
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 3.kausi

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 3. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
18
Kosonen, Olivia
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 4.kausi

pelaajan kuva
19
Mänty, Elisa
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4.kausi

pelaajan kuva
20
Eskola, Lotta
Pelaaja, maalivahti

Syntynyt: 2006

pelaajan kuva
22
Kastemaa, Sohvi
Pelaaja

Syntynyt: 2004

pelaajan kuva
24
Hupanen, Satu
Pelaaja

Syntynyt: 2003

pelaajan kuva
30
Airimo, Jenni
Maalivahti

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4.kausi

pelaajan kuva
32
Arajuuri, Verna
Pelaaja

Syntynyt: 2004

pelaajan kuva
37
Käyhkö, Mimosa
Pelaaja

Syntynyt: 2005

pelaajan kuva
38
Nästi, Venla
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2.kausi

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
55
Ollikainen, Irma
Pelaaja

Syntynyt: 2004

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
77
Maliranta, Siiri
Pelaaja

Syntynyt: 2007

pelaajan kuva
98
Hiltunen, Siiri
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 1.kausi

pelaajan kuva
99
Vesanto, Lilja
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 3.kausi

10
Koppila, Oona
Pelaaja
11
Mäenpää, Vilma
Pelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
18
Kosonen, Olivia
Pelaaja
19
Mänty, Elisa
Pelaaja
20
Eskola, Lotta
Pelaaja, maalivahti
22
Kastemaa, Sohvi
Pelaaja
24
Hupanen, Satu
Pelaaja
30
Airimo, Jenni
Maalivahti
32
Arajuuri, Verna
Pelaaja
37
Käyhkö, Mimosa
Pelaaja
38
Nästi, Venla
Pelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
55
Ollikainen, Irma
Pelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
77
Maliranta, Siiri
Pelaaja
98
Hiltunen, Siiri
Pelaaja
99
Vesanto, Lilja
Pelaaja

KUVAT | C-tytöt

joukkueen kuva

C/D-tytöt C-tyttöjen Pronssille ESE-turnauksessa

joukkueen kuva

Joukkue kaudella 2017-2018

joukkueen kuva

D-Tytöt kaudella 2016-2017

joukkueen kuva

DE-tyttöjen MM2015 -kisamatka

joukkueen kuva

DE-tyttöjen MM2015 -kisamatka

joukkueen kuva

Pikkujoulut Pro-kakun merkeissä Bowling Housessa

TOIMIHENKILÖT | C-tytöt

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

V
Kosonen, Seppo
Valmentaja

Puhelin: +358 50 5647670

Sähköposti: seppo.kosonen (at) elkris.fi

PV
Nivala, Jonna
Päävalmentaja
H
Kosonen, Jaana
Huoltaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
V
Kosonen, Seppo
Valmentaja
PV
Nivala, Jonna
Päävalmentaja
H
Kosonen, Jaana
Huoltaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA