B-tyttöjen joukkue kaudelle 2020-2021 hakee tulevalle kaudelle jälleen paikkaa SM-sarjassa ja joukkue tulee tekemään kauden aikana tiivistä yhteistyötä A-tyttöjen sekä N2 joukkueen kanssa. Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan muutama tavoitteellinen pelaaja ja voimme myös neuvotella paikasta Liiga-akatemiaan, joka rakennetaan nuorille pelaajille helpottamaan nousua aina Naisten edustusjoukkueeseen saakka.

Joukkue tulee harjoittelemaan yhdessä kolme kertaa viikossa Arkadiassa ja omatoiminen harjoittelukausi on tällä hetkellä täydessä vauhdissa.

Joukkueen yhteystiedot:
Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527 tai Asko Kettunen/ Asko Kettunen | asko.kettunen@sb-pro.fi/ 040 152 8842

 

UUTISET | B-tytöt

close-icon

28.05.2020

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokoukseen ke.10.6.2020

SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokous pidetään ke 10.6.2020 klo 18.00 alkaen Arkadian Hallin kahviossa.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään seuran uudet säännöt.

Tervetuloa

Hallituksen puolesta

Reijo Arokoski, SB-Pro ry

close-icon

16.03.2020

KORONAVIRUS COVID-19 TIEDOTE PÄIVITETTY

KORONAVIRUS COVID-19 -TIEDOTE 16.3.2020

Ohjeistusta on päivitetty 16.3.2020 hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

Koronaviruksen konkreettiseksi torjumiseksi seurassa, on seuran hallitus tehnyt päätöksen keskeyttää kaikkien seuran joukkueiden yhteiset harjoitustoiminnat sisä- ja ulkotiloissa, vanhempainillat ja vastaavat ryhmätapahtumat toistaiseksi. Seura suosittelee pelaajille valmentajien ohjeistuksien mukaisiin ot-harjoituksien suorittamista muilla kuin yleisillä paikoilla, jossa mahdollinen altistuminen virukseen voi tapahtua.

Vain välttämättömät pelaaja/valmennus/vanhempain keskustelut ovat sallittuja, mutta lähikontaktia tulee välttää.

Salibandyliiton 14.3.2020 tiedotteen mukaisesti, pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta lopetetaan myös pelikauden osalta.

Salibandyliiton 12.3.2020 tiedotteen mukaisesti muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Ennaltaehkäise viruksen leviäminen

Käsihygieniasta huolehtiminen on edelleen olennaista viruksen leviämisen ehkäisemisessä. Huolehditaan tehostetusti käsien pesemisestä vedellä ja saippualla kaikissa tilanteissa. Vältetään mahdollisuuksien mukaan kaikkia lähikontakteja, kuten kättelyä.

Toimintaohje mikäli havaitset koronaviruksen oireita

Koronavirus aiheuttaa äkillisen ylähengitystieinfektion, jonka tyypillisiä oireita ovat kuume, yskä, lihaskivut, päänsärky ja kurkkukipu. Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, soita aina ensin oman terveysasemasi ajanvaraukseen tai päivystysapuun (p. 116 117) ja toimi heidän ohjeidensa mukaisesti.

Seuran hallitus seuraa Suomen hallituksen ja THL:n koronavirus epidemian tiedottamista. Harjoitustoiminnan jatkosta seura tiedottaa erikseen.

Janne Raatikainen
Puheenjohtaja
SB-Pro Nurmijärvi ry

close-icon

28.02.2020

B-tyttöjen SM-sarjaa lauantaina 29.2. klo. 13.00 Klaukkalassa

SB-Pron B-tytöt taistelevat lauantaina 29.2. klo. 13.00 alkavassa ottelussa sarjapisteistä Arkadiassa ja vastustajaksi saapuu kovassa iskussa oleva Northern Stars Espoosta.

Kahvio palvelee hallilla jo tunti ennen pelin alkua ja otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Tervetuloa seuraamaan parasta tyttösalibandyä!

close-icon

15.02.2020

SB-Pron B-tytöt hakivat tärkeät SM-sarjapisteet Turusta

B-tytöt matkasivat Ystävän Päivän päätteeksi Turkuun TPS:n vieraaksi tavoitteenaan hakea “hunajaiset” kolme pistettä Nurmijärvelle. Tavoite myös toteutui päättäväiseltä ryhmältä.

14.2. Leaf Areena Turku

TPS – SB-Pro 1-3, (0-1, 1-2, 0-0)

Ensimmäinen erä Pron pelillisesti haastavin

Pitkä vierasmatka koulupäivän ja viikon jälkeen perjantaina ei ole koskaan se helpoin paikka aloittaa ottelu ja ensimmäisessä erässä Pron jalat hyvästä valmistautumisesta huolimatta olivat vielä aavistuksen kohmeessa. Kuitenkin se tärkein alue eli maalinedusta pelattiin tylysti puhtaaksi ja kaukolaukaukset Maria Viitala torjui vuorenvarmasti.

Ida Wiberg kolisutteli kertaalleen ylärimaa vielä kuitenkaan onnistumatta, mutta toisella yrityksellä Sara Puumalan syötöstä Ida murtautui uudelleen tekopaikalle ja tarkasti ohitti maalivahdin aivan erän lopulla.

Kuva SB-Pro. Ida Wiberg aloitti Pron maalitehtailun

Toinen erä oli Prolta vahva kokonaisuutena

Toisen erän alku oli jalat käyntiin saaneelta Prolta hienoa pelaamista. Ensin puolustujan paikalta vahvasti pallon ylöstuonut Ada Riiali karvasi vielä pallon itselleen ja murtautui maalintekotilanteeseen, jossa kotijoukkue rikkoi ja seurauksena rangaistuslaukaus. Vielä ei Pro onnistunut ja hyvin torjunut TPS:n maalivahti pysäytti Emma Louhen yrityksen.

Nopeasti tämän jälkeen Minka Kosonen syötti ja joukkueen kapteeni Reetta Suontausta otti roolia vääntämällä pallon voimalla maaliin. Seuraavassa vaihdossaan samat pelaajat vaihtoivat roolia ja loistavan pelin sentterin roolissa pelannut Minka Kosonen iski Reetan syötöstä lukemiksi 0-3.

TPS kavensi Noora Laineen tarkalla laukauksella luvuiksi 1-3 toisessa erässä, joissa myös siirryttiin erätauolle.

Kuva SB-Pro. Minka Kosonen lopetti Pron maalinteon perjantaina.

Kolmannessa erässä Pro keskittyi tarkkaan pelaamiseen

Kolmas erä oli Prolta tarkkaa pelaamista, jossa varmistettiin maalinedusta ja joukkue onnistuikin taktiikassaan hyvin. Parhaat maalintekopaikat taisivatkin tulla Prolle, mutta viimeistelyissä ei aivan onnistuttu hyvistä yrityksistä huolimatta.

Lähellä maalintekoa olivat vuorollaan ainakin nokikkain maalivahdin kanssa päässeet Vilma Mäenpää, Milja Ronkainen ja Jemina Paloluoma, mutta hyvätkään yritykset eivät tällä kertaa päätyneet maaliin saakka.

Yksi maali Maria Viitalan taakse kertoo osaltaan hyvästä joukkuepuolustuksesta ja maalintekoon vastustajan päädyssä oli riittävästi paikkoja useampaankin osumaan. Kaikki 15 kenttäpelaajaa onnistuivat omalta osaltaan jälleen hienon pelin pelanneen Marian lisäksi.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala!

Sarja jatkuu jo sunnuntaina ja jälleen vieraspelillä, Pro matkustaa nyt Lahteen LaSB:n vieraaksi, missä ottelu alkaa jo klo.12.00.

 

close-icon

13.01.2020

B-tytöille tuloksena yksi piste viikonlopun SM-sarjapeleistä

Pron B-tyttöjen kausi jatkui edelliskierroksen “mahalaskun” jälkeen haastavasta tilanteesta, joukkueen kohdatessa sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin kuuluneet PSS:n ja Classicin viikonloppuna. Myyttisen tarun mukaan Fenix-lintu nousee aina tuhkasta ja B-tytöt tekivät viikonloppuna omalla tavallaan saman. Palapeli rakennettiin uudelleen kokoon ja koko joukkueen ja valmennuksen sitoutuminen yhteiseen tekemiseen tuotti toivotun tuloksen.

Kuva SB-Pro. Nuppu Tikkakoski valittiin Loviisassa Pron parhaaksi pelaajaksi

Lauantaina PSS oli “kotikentällään” Loviisassa vahvempi luvuin 3-1

Pro hävisi sarja-avauksessa Arkadiassa PSS:lle suurinumeroisesti ja lauantaina lähdettiin teemalla, joko vaihto 0-0! Ennen peliä oli rakennettu puolustusvoittoinen taktiikka, jossa etenkin oman maalin edusta pidetään tarkasti. Ensimmäinen erä oli pelillisesti haastavin, uusia asioita vielä jouduttiin opettelemaan, mutta silti pienen tuurinkin myötä erätauolle numeroissa 0-0.

Toisessa erässä PSS siirtyi ensin 1-0 johtoon ja onnistui vielä alivoimalla Pron pienen oman virheen auttamana tekemään 2-0 johdonkin. Tässä oli Pron kannalta ratkaisevaa, kuinka henkinen selkäranka kestää ja se myös kesti, ylivoimalla Emma Louhi jatkoi maalivahdin torjunnan jälkeen Isa Lindholmin laukauksen maaliin ja Pro oli jälleen pelissä mukana.

Kolmannen erän loppupuolella PSS onnistui tekemään kolmannen maalinsa, mikä jäikin ottelun viimeiseksi osumaksi. Pro joutui myös uusimaan ketjujaan kahden pelaajan jouduttua sivuun, mutta tästäkin selvittiin hyvin ja ottelun viimeisillä minutteilla Pro sai pari loistavaa paikkaa kaventaa onnistumatta ohittamaan kuitenkaan PSS:n maalivahtia. Ilman maalivahtia pelattu loppu oli pelillisesti myös hyvä ja paine kesti hyvin vastustajan päädyssä.

Kokonaisuutena itseluottamus nousi pari pykälää ylös ja koko joukkueelta loistava taistelu, erityismaininta tietysti Nuppu Tikkakoskelle, joka maalilla torjui hienosti kaukolaukaukset ja näistä ei tullut myöskään irtopalloja, mikä helpotti puolustuksen pelaamista. Ansaittu voitto kuitenkin PSS:lle.

Sunnuntaina Pro jatkoi kotikentällä lauantaina huilannutta sarjakolmosta Classicia vastaan

Sunnuntaina vastus ei helpottunut ja poissaolijoiden lista piteni, kun kaksi vahvan pelin pelannutta sentteriä joutui jäämään pois sunnuntailta. Uusia pelaajia nostettiin tilalle ja myös jo lauantaina pelanneet C-tytöt Olivia Kosonen ja Siiri Hiltunen paikkasivat aukkoa omalta osaltaan erinomaisesti. Peliaikaa jaettiin hyökkäyksessä niin, että 14 pelaajaa pääsi tässäkin ottelussa kentälle ja saatiin lisää tuoretta juoksuvoimaa todella taitavaa Classicin ryhmää vastaan.

Ensimmäisen erän puolessa välissä Pro pääsi ylivoimalla ja nopeasti joukkue onnistui myös rankaisemaan, Ada Riiali pyöritti peliä ja syötti Isa Lindholmille, jonka laukaus löysi tiensä Classicin maaliin.Vain kolme minuuttia tästä ja Sara Puumala ja Ida Wiberg karvasivat pallon Classicilta, jonka jälkeen Ida pääsi yksin läpi ja tilanteeksi 2-0 Prolle. Tässä kohtaa tuli se pieni herpaantuminen, ehkä hyvän olon tunne ja vierasjoukkue laskettiin liian helposti laukomaan hyvästä sektorista, josta 2-1 kavennus.

Toisessa erässä Pro onnistui taktisesti korjaamaan omaa pelaamistaan ja todella vaaralliset paikat pallonhallinnasta huolimatta jäivät Classicilla vähäisiksi. Pro puolusti esimerkillisesti ja Maria Viitala poimi kaukolaukaukset tuttuun tyyliin varmasti käsiinsä. Kuitenkin se tasoitus syntyi vierasjoukkueen päästessä ylivoimalle ja siinä hienon kuvion jälkeen tarkka laukaus pienestä kulmasta ohitti Marian, kahden erän jälkeen tulos 2-2.

Kolmannessa erässä peli jatkui edelleen Classicin hallitessa palloa ja Pron kytätessä vastaiskuja, puolustaen äärimmäisen tarkasti. Ajassa 56.03, vieraat onnistuivat pienen kotijoukkueen herpaantumisen hyödyntämään, aivan ei kanttiajuoksua saatu peitettyä, josta 2-3 johtomaali. Ottelu näytti jo ratkeavan vieraille Minka Kososen saadessa jäähyn kolme minuuttia ennen loppua. Nyt kuitenkin Pro oli jo oppinut puolustamaan Classicin ylivoiman, josta selvittiin ja aikaa minuutti tasoittaa peli.

Aikalisää ei Pro päässyt ottamaan pallonhallinnan jäädessä Classicille, mikä vaikeutti tilannetta ja samaan aikaan piti saada tehtyä vaihtoja sekä ohjeistaa kentällä olevia pelaajia. 16 sekuntia ennen loppua Pro sai Maria Viitalan pois maaliltaan ja pääsi antamaan kunnon paineen pallollisille pelaajille. Tästä pallo ajautui Minka Kososelle, joka laukoi tarkasti alanurkkaan tasoituksen 3-3.

Kuva Mauri Katajala. Minkä Kosonen laukoi tasoitusmaalin viimeisillä sekunneilla.

Jatkoajalla Pro sai heti sen alkuun ylivoiman hyvän päätypelaamisen ansiosta. Ylivoimakentällinen teki hyvää työtä ja laukoi kuusi kertaa, joista kaksi todella niukasti yli tai ohi maalin, joten voittokaan ei ollut kaukana. Classic kuitenkin kesti tämän alivoimansa ja vajaa kaksi minuuttia jäi pelikelloon aikaa, kun Pron päädystä maalin eteen tullut pallo pomppi jostain ehkä hiukan onnekkaastikin maaliin, mutta kaikki lasketaan ja onnittelut Classicille kahdesta sarjapisteestä.

Pron B-tytöille viikonloppu antoi uskoa, sitoutunut tekeminen riittää pitkälle SM-sarjassa ja pienet taktiset muutokset toivat rauhallisuutta pelaamiseen. Kaksi loistavaa maalivahtia ovat iso osa joukkuetta ja heihin voi luottaa, kun joukkuepuolustaminen on kunnossa. Puolustus paransi edelleen lauantaista ja selvisi pallollisena sunnuntaina jo erinomaisesti ja oli myös riittävän fyysinen tarvittaessa. Hyökkääjien puolustaminen oli myös täysin uudella erinomaisella tasolla ja vastahyökkäyksiin lähdettiin terävästi. Seuraaviin peleihin löydetään varmaan lisää pieniä hienosäätöjä, mistä löydetään lisää tehokkuutta. Hienoa on myös se, että yleisöä jälleen paikalla kiitettävän hyvin ja joukkue kiittääkin kannustuksesta, jota todella tarvitaan jatkossakin.

close-icon

12.01.2020

SB-Pro ry:n syyskokouskutsu 22.1.2020

SB-Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Arkadia Hallin kahviossa 22.1.2020 klo 18.00.

Sääntömääräisessä kokouksessa käsitellään edellisen kauden (2018-2019) tilinpäätös ja toimintakertomus. Seuran sääntöjen mukaan kokouskutsu tulee esittää 7 päivää ennen kokousta.

12.1.2020

Reijo Arokoski, SB-Pro ry, seuratyöntekijä

close-icon

10.01.2020

B-tyttöjen SM-sarjaa SB-Pro – Classic Klaukkalassa

SB-Pron B-tytöt saavat sunnuntaina Arkadiaan kovassa iskussa olevan Classicin, joka on tehnyt vahvaa työtä kyseisessä ikäluokassa jo vuosien ajan ja saanut myös hankittua laadukkaita pelaajia muualta ryhmäänsä.

Sunnuntaina 12.1. Klaukkalassa ottelu alkaa klo. 15.00 ja yleisöllä  on vapaa sisäänpääsy peliin. Pron kahvio on auki klo 14.00 alkaen.

Tervetuloa seuraamaan B-tyttöjen SM-sarjaa!

close-icon

12.12.2019

SB-Pro B-tytöt – ErVi SM-sarjaa lauantaina

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu SB-Pron osalta lauantaina klo 12.00 alkavassa ottelussa ja vastustajaksi saapuu ErVi Helsingistä. Pron vieraspelikiertue ei kartuttanut pisteitä sarjataulukkoon, mutta Oulussa joukkue pelasi hyvän pelin taistellen sarjapisteistä ottelun loppuun saakka.

Kuva Mauri Katajala. B-tytöt palaavat Arkadiaan takaisin lauantaina ja tavoitteena pelata kauden paras peli

Kummankin joukkueen peli on ailahdellut voimakkaasti kauden aikana

Kotijoukkueen pelit ovat sujuneet usastakin eri syystä ailahtelevaisesti ja hyvää erää on myös saattanut seurata heikompi itse pelin sisällä. Runsaasti uusia pelaajia, uusi valmennus ja valtava määrä pieniä ja suuria loukkaantumisia ei voi olla näkymättä pelivalmiudessa. Joukkueen taisteluilme on kuitenkin säilynyt hyvänä läpi kauden ja usko oman pelin kehittymiseen on säilynyt vahvana.

ErVi on myös pelannut hyviä otteluita, mutta ajoittain taas peli on hajonnut eli saman ongelman edessä on ollut myös vierasjoukkuee. Lauantaina voimme siis vain arvuutella etukäteen, kumpi on saanut rivinsä parempaan kuntoon ja kaikki mahdolliset tulokset ovat tässä ottelussa mahdollisia.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SB-PRON B-TYTTÖJÄ LAUANTAINA 14.12. KLO 12.00 ALKAVAAN SM-SARJAOTTELUUN ARKADIAAN. OTTELUUN ON VAPAA SISÄÄNPÄÄSY JA PRON KAHVIO ON AUKI KLO. 11.00 ALKAEN.

LAUANTAINA KLO. 17.00 PELATAAN ARKADIASSA MYÖS MIESTEN 1-DIVISIOONAN PELI M-TEAM – SB VANTAA.

close-icon

01.11.2019

SB-Pron B-tytöt viikonloppuna kovan haasteen edessä

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu 2.11.- ja 3.11. kahdella ottelulla. Lauantaina Espoossa joukkue kohtaa kovakuntoisen Northern Starsin ja sunnuntaina Arkadiaan saapuu viime kauden Suomen mestarit Mynämäeltä eli SBS Wirmo. Sunnuntaina Klaukkalassa näemme siis maan parasta tyttösalibandyä.

Kuva Mauri Katajala. Kuva ottelusta SB-Pro – TPS edelliseltä sarjakierrokselta

Lauantaina vastassa “paikallisvastustaja” Northern Stars Espoossa

Northern Starsin sarjaohjelma on ollut vähintään vaativa ja joukkue on kohdannut kauden alussa sarjan ennakolta vahvimpia joukkueita. Tuloksena kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Voitto Wirmosta on kova meriitti, vaikka vastustajalta puuttuivatkin ottelusta heidän “ykkösnyrkkinsä” päällekkäisyyksien vuoksi. Northern Stars on tehnyt käytännössä samalla rungolla ja valmennuksella jo pitkään hyvää työtä, mikä näkyy joukkueen pelitavassa selkeästi.

Sunnuntaina vastus vain kovenee, jos mahdollista Wirmon saapuessa Klaukkalaan

Wirmo on hallinnut tässä ikäluokassa viime vuosina PSS:n ollessa selkeästi se ykköshaastaja ja joukkue on ottanut muutamia todella suurinumeroisia voittoja viime ja tämän kauden aikana vastustajistaan. Joukkueessa pelaa muutama ikäluokkansa ehdoton kärkinimi  ja pitkään yhdessä pelanneina yhteispeli on kehittynyt todella vahvalle tasolle. Joukkue on saanut myös vahvistuksia ja yhteistyö Loiston kanssa omalta osaltaan on taannut nuorille hienoja kehitysmahdollisuuksia.

SB-Pro lähtee viikonloppuun haastajana

Pron tavoite on kehittää peliä edellisestä viikonlopustaan, jolloin joukkue otti niukat voitot TPS:stä ja Lasb:sta. Koko kauden joukkuetta piinanneet pienet vammakierteet eivät ole mahdollistaneet vakiokokoonpanojen muodostamista ja myös osin vaikeuttaneet harjoittelua. Toisaalta tämä on mahdollistanut nuorempien eli C-tyttöjen mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittyä samalla B-tyttöjen Sm-sarjapeleissä. Suunta on siis ylöspäin ja oman pelin kehittäminen on tällä hetkellä joukkueen pääteema.

Kuva Mauri Katajala. Kuva ottelusta SB-Pro – TPS

SUNNUNTAINA PELATAAN SIIS ARKADIASSA KLO 17.00 ALKAVASSA PELISSÄ, JOSSA VASTASSA SBS WIRMO MYNÄMÄELTÄ. KAHVIO ON AUKI KLO 15.30 ALKAEN JA OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY. TERVETULOA KANNUSTAMAAN SB-PRON B-TYTTÖJÄ!

close-icon

14.10.2019

B-tyttöjen kotiviikonlopusta voitokas

SM-sarja jatkui kahdella kotipelillä ja joukkue läksi tietysti kasvattamaan kahden avauspelin tappioiden jälkeen pistetilannettaan sarjassa. Lähtökohdat eivät olleet helpoimmat lukuisten poissaolojen vuoksi, mutta apuja saatiin C-tytöistä viikonlopuksi.

Kuva Mauri Katajala. Isa Lindholm ja Jenni Jääskeläinen iskivät kaksi identtistä maalia

Lauantaina vastassa TPS Turusta

Pelin alku oli haastava, sillä TPS siirtyi heti toisella minuutilla 0-1 johtoon Pron vielä hakiessa pelirytmiä. Minka Kosonen kuittasi pelin tasoihin erän puolessa välissä.

Toisessa erässä jäähyiltiin ja välissä tehtiin myös maaleja. Isa Lindholm yllätti kahdesti TPS:n maalivahdin Jenni Jääskeläisen syötöistä. Jälkimmäinen maaleista oli yv-maali, mutta välillä myös TPS onnistui alivoimalla.

Kolmanessa erässä TPS haki tasoitusta ja saikin ansaitun osuman erän puolessa välissä. Pro ei kuitenkaan taipunut vaan ylivoimalla Minka Kososen laukauksen paluupallon Taika Höynälä  siirsi maaliin. Tämän jälkeen Sara Puumala onnistui vielä tyhjään maaliin ja viimeisellä minuutilla Minka toistamiseen Saran syötöstä tällä kertaa.  TPS antoi erinomaisen vastuksen ja joukkueen peli-ilme oli hieno läpi pelin.

Kuva Mauri Katajala. Sara Puumalalta vahvaa pelaamista kummassakin ottelussa

Sunnuntaina vastassa LASB

Sunnuntaina ensimmäinen erä oli vahvaa Pron pelaamista ja  ajassa 10.40 se palkittiin Aada Isometsän vahvalla nousulla ja maalilla, tilanteeseen syöttöpiste Ada Riialille. Vieraat tasoittivat kuitenkin pian erikoistilanteesta.

Toisessa erässä ote siirtyi hienokseltaan Lasbille, mutta nyt oli Pron vuoro onnistua alivoimalla. Hyvä purku omalta maalilta ja Aada Isometsä voitti kaksinkamppailun ja tarjosi Sara Puumalalle loistopaikan, josta Pro 2-1 johtoon.

Kolmannessa erässä Pro unohti jalat pukukoppiin ja vierasjoukkue sai selkeän otteen pelistä. Lopulta se myös tuotti tulosta ja ilman maalivahtia Lasb tasoitti pelin reilu minuutti ennen pelin loppua.

Jatkoerässä iski sitten Pro, esityön teki nyt Sara Puumala ja vahvan pelin pelanneen Aada Isometsän tarkka laukaus putosi ylärimasta maaliviivalle ja siitä sisään.

Kuva Mauri Katajala. Maria Viitala ja Nuppu Tikkakoski osoittivat kumpikin olevansa huippukunnossa hyvillä peleillään

Kaksi ottelua ja kaksi voittoa on aina hyvä suoritus ja nyt on hetki aikaa parannella haavoja ja saadaan varmaan pelaajia myös takaisin rinkiin. Erityistunnustus annetaan nuorille C-tytöille, 2006 syntyneet Siiri Hiltunen ja Olivia Kosonen ja 2005 syntynyt Oona Koppila pelasivat erinomaiset pelit Pron 3.kentässä.

Kuva Mauri Katajala. 2006-syntyneet Siiri Hiltunen ja Olivia Kosonen kuvissa. Oona Koppila täydensi ennakkoluulottoman hyökkäysketjun.

Sarja jatkuu kolmen viikon päästä Espoossa, jossa paikallinen Northern Stars on kivenkova vastustaja ja sunnuntaina Nurmijärvelle saapuu viime kauden Suomen mestarit Mynämäeltä.

close-icon

14.10.2019

B-tyttöjen SM-sarjaa kuvien kera lauantailta

Lauantaina SB-Pro:n B-tytöt ottivat kotiottelussa pisteet TPS:ltä ja piilotettu hunajapurkki jäi Arkadiaan. Ohessa kuvamateriaalia illan pelistä. Kaikki kuvat on kuvannut Mauri Katajala.

Tästä lähtee peli käyntiin, Venla ja Ida taistelemassa irtopallosta

Tekniikkanäytteitä Jenniltä, Minkalta ja Oonalta

Juoksutyyliä Adalta, Siiriltä ja Saralta

Vääntötyyliä Olivialta ja Siiriltä, oikealla Taika puolustaa vastustajan ulos tilanteesta

Tekniikka tuomareiden harhauttamiseen, vakava ilme on tässä tärkeää, Minka, Erika ja Ada

Erätauolle menossa Jemina ja Emma, Mimosa ja Ida sekä Maria ja Nuppu

Tästä olisivat Sleepy Sleepersin pojat kateellisia

Ja näissä kuvissa ratkaistiin sarjapisteiden kohtalo. Pallo maalissa ja viereissä kuvassa maalintekijä Isa ja syöttäjänä Jenni, Sara vielä varmistaa

Iloisia ilmeitä vaihtopenkillä

Otteluraportit viikonlopun peleistä tulossa maanantain kuluessa

 

 

close-icon

10.10.2019

SB-Pron B-tytöillä viikonloppuna kaksi kotipeliä Klaukkalassa

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu kahdella mielenkiintoisella kotiottelulla ja lauantaina Arkadia-hallilla pelataan kaksi mielenkiintoista peliä, kun B-tyttöjen pelin jälkeen alkaa klo 17.00 Liigamatsi SB-Pron ja Pelicansin välillä.

Kuva SB-Pro. Tällä ryhmällä ja muutamalla uudella pelaajalla viikonlopun peleihin

12.10 lauantaina klo 13.00 SB-Pro – TPS

TPS aloitti sarjan kahdella kotipelillä häviten ensin SSRA:lle 0-5 ja tämän jälkeen Josballa 2-7. Jälkimmäinen ottelu oli torjuntojen valossa kenttätapahtumiltaan tasaväkinen, mutta TPS:n maalinteko on jäänyt hiukan alavireiseksi, kuten jo SSRA-pelissäkin. Kumpikin joukkue lähtee tähän peliin ilman pisteitä ja odotettavissa onkin tasainen taistelu, jossa toisilleen vielä kohtuullisen tuntemattomat joukkueet hakevat uutta lähtöä kauteen.

13.10 sunnuntaina klo 15.00 SB-Pro – LASB

Sunnuntaina Klaukkalaan saapuu ensimmäistä kertaa LASB, joka on myös kahden ensimmäisen pelin jälkeen vielä pisteittä sarjassa. Kotiavauksessaan joukkue taisteli hyvin Northern Starsin kanssa häviten lopulta 1-4. Sunnuntain vieraspelissä ErVi vei voiton luvuin 9-2 ja näin LASB jatkaa viikonloppuna ensimmäisten sarjapisteiden metsästystä.

Pron B-tytöt kävivät syyskuussa pelaamassa harjoituspelin Hollolassa ja sillä kertaa Pro oli parempi maalein 0-3 tasaisessa ottelussa.

B-tytöt pelasivat edellisenä viikonloppuna seuran muissa joukkueissa

Joukkue on kärsinyt hiukan koko syksyn kokoonpano-ongelmista loukkaantumisten vuoksi, mutta osa kävi myös pelaamassa viikonloppuna A-tyttöjen SM-sarjaa, osa taas naisten 2-divisioonan otteluita ja muutama vielä naisten 3. joukkueen matkassa, loppujen parannellessa pieniä vammoja. Hyvää pelikokemusta kertyi ja näistä ladataan lisävirtaa tuleviin peleihin.

B-tyttöjen peliin ovet avataan lauantaina klo 11.30. Kahvio palvelee koko pelin ajan ja jatkaa siitä suoraan illan toiseen koitokseen. Lauantaina siis pelataan B-tyttöjen pelin jälkeen myös mielenkiintoinen Naisten Liigaottelu, jossa SB-Pro saa vastaansa Pelicansin ja tämä taistelu alkaa klo 17.00. Sunnuntaina ovet avataan yleisölle klo 13.30 ja kumpaankin B-tyttöjen SM-sarjapeliin on yleisöllä vapaa pääsy.

Lauantaina SB-Pro – TPS klo 13.00 ja sunnuntaina SB-Pro – LASB klo 15.00, tervetuloa kannustamaan tyttöjä pistejahdissa

close-icon

01.10.2019

Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi viikonloppuna

SB-Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi jo etukäteen sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvien PSS:n ja Classicin kohtaamisilla. Tällä kertaa käteen jäi runsaasti kokemusta, mutta pistetilin avautuminen  odottaa edelleen vuoroaan.

Lauantaina kotiavauksessa oli vastassa odotetun kova viime kauden hopeajoukkue PSS

Vaikka kaikki tiesivät joutuvansa uuden entistä haastavamman haasteen eteen, niin silti PSS:n pelinopeus pääsi yllättämään kotijoukkueen. Ottelun kulku oli selvä, PSS pitää palloa ja Pro hakee vastahyökkäyksiä. Maali maalilta PSS onnistui jauhamaan hyökkäyksiään ja ensimmäisen erän jälkeen johto vierasjoukkueelle 0-3.

Toisessa erässä tilanteessa 0-4 myös Pro onnistui avamaan maalitilinsa Minka Kososen lyödessä paluupallon häkkiin yv:llä. Kahden erän jälkeen lukemat vierasjoukkueelle jo 1-6. Kolmas erä alkoi heikosti ja PSS iski heti kaksi maalia, jonka jälkeen Minka onnistui toistamiseen ja tämän jälkeen PSS vielä kahdesti. Loppulukemat 2-10 eivät jätä selittelyille varaa.

Sunnuntaina vieraspelissä vastassa myös yksi sarjan suosikeista Classic

Kuva Classicin kotiareenalta ja kuvassa Pron ensimmäinen maalintekijä Erika Hakulinen edessä

Sunnuntaina Pro sai peliin paremman lähdön ja Erika Hakulinen iskikin Pron johtoon jo 3 minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen tuli musta viiden minuutin jakso ja Classic otti 3-1 johdon, erän lopulla vielä epäonnekas oma maali alivoimalla ja luvuiksi 4-1. Ida Wiberg kavensi vielä ennen erän loppua kertaalleen ja toiseen erään numeroista 4-2.

Toinen erä oli tähän mennessä parasta Pron peliä SM-sarjassa, vaikka Classic veikin erän 2-0. Torjunnat erässä tasaiset ja kummallakin hyviä maalipaikkoja, jotka vain kotijoukkue hyödynsi. Kolmannessa erässä jälleen erän alkuun heti maali omiin ja tämä jäikin ottelun viimeiseksi osumaksi, Classicille peli 7-2. Viimeisessä erässä Pron pelistä näkyi myös jo väsyminen. Joukkueesta oli kummastakin ottelusta useita pelaajia pois ja sunnuntaina matkan varrella kato vain kasvoi ja Pro joutuikin pelaamaan pelin käytännössä kahdella kentällisellä, mikä ei ole paras lähtökohta näihin otteluihin.

Nähtyjen vastustajien kohdalla on helppoa todeta, että laaja ja myös tasokas materiaali tulee viemään kummankin joukkueen korkealle sarjassa.

Kuva ottelusta Classicia vastaan ottelun toisesta erästä, joka oli parasta Prota tähän mennessä

SB-Pron B-tyttöjen pelit jatkuvat kahden viikon päästä kahdella kotiottelulla 12.- ja 13.10 Arkadiassa. Lauantaina pelataan klo 13.00 alkaen B-tyttöjen SM-sarjaottelu, jossa vastassa TPS ja illalla klo 17.00 Liiganaiset kohtaavat Pelicansin, joten kyseessä on Pron “superlauantai”. Sunnuntaina B-tytöt saavat vastaansa LASB:n klo 15.00 alkavassa ottelussa. Tervetuloa seuraamaan näitä kaikkia kolmea peliä ja jo ensimmäinen kotiottelu keräsi hyvin yleisöä Arkadian katsomoon, mutta vielä enemmän tarvitaan kannustusta.

close-icon

26.09.2019

SB-Pro B-tyttöjen SM-sarjaa vastassa PSS ja Classic

SB-Pron B-tytöt aloittavat SM-sarjansa kahdella haastavalla pelillä, joissa vastassa ovat yhdet sarjan ehdottomat ennakkosuosikit: PSS ja Classic. Lauantaina pelataan sarja-avaus klo 15.00 Arkadiassa ja sunnuntaiksi joukkue matkaa Tampereelle Classicin vieraaksi.

SB-Pron B-tyttöjen SM-sarjajoukkue 2019-2020, kuvasta puuttuvat Maria Viitala ja Ria Riikonen.

Joukkueen valmistautuminen on ollut haastavaa useiden loukkaantumisten ja koulujen alkuun iskeneiden sairastelujen vuoksi. Turussa pelattu Loisto Cup meni ennakko-odotusten mukaisesti lähinnä hyvästä harjoittelusta ja toisiinsa tutustumisesta. SM-sarjakarsintoihin Pro sai kuitenkin hyvän sykkeen päälle, vaikka joutuikin edelleen mukaan peleihin siipirikkona. Häme cupissa marginaalit olivat pieniä ja kapealla ryhmällä mukana ollut joukkue pelasi tasaisia pelejä, mutta kokonaistuloksen jäädessä vaatimattomaksi.

Vielä ennen sarjapelejä Pro kävi vierailulla Askolassa kohdaten Light Ironin naisten joukkueen ja keskiviikkona viimeisessä viimeistelyssä Lasb:n Hollolassa pelatussa ottelussa. Otteluista tuloksena niukat voitot, mutta tulosta tärkempää oli peli-ilme mukana olleilla ryhmillä.

Lauantaina 28.9 avataan SM-sarjakausi Arkadiassa B-tyttöjen osalta

Tulevana lauantaina Arkadiassa vastaan asettuu sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva PSS. Porvoolaiset ovat saaneet pelata ja harjoitella käytännössä samalla rungolla jo vuosia, mikä näkyy hyvin joukkuueen pelissä. Myös laaja materiaali on luonut Porvoossa sopivasti kilpailua eivätkä pienet loukkaantumiset tai sairastumiset juuri vaikuta tämän ryhmän peleihin.

Joukkueen vahvuuksiksi voi ainakin laskea laajan pelaajaringin, jossa on mukana myös runsaasti yksilötaitoa, sekä vuosien saatossa hiotuneen pelitavan osaavan valmennuksen ohella. On helppoa ennustaa PSS:n pelaavan runkosarjassa sijoista 1-4 ja olevan ehkä se 1.haastaja viime vuoden Suomen mestarille Wirmolle.

Sunnuntaina Pro matkustaa Tampereelle Classicin vieraaksi

Sunnuntaina ei vastus juuri helpotu Pron ottaessa mittaa Classicista. Tamperelaiset ovat onnistuneet hankkimaan joukkueeseensa oman vahvan rungon ympärille lähialueiden parhaita pelaajia ja erittäin osaavan valmennuksen lisäksi joukkueesta löytyy myös runsaasti yksilötaitoa ja laajuutta peliryhmästä.  Pro kohtasi tamperelaiset kertaalleen Turussa elokuussa, jossa Classic oli selkeästi vahvempi luvuin 5-2. Hämeenlinnassa syyskuussa peli päättyi tasan 1-1, jolloin myös ottelu oli tasaisempi Pron viedessä pelin alkua ja Classic vastaavasti loppua.

Classic tulee ehdottomasti olemaan mukana ensi kevään pudotuspeleissä ja sijoitus 4. parhaan joukossa ei yllättäisi yhtään.

Mitä voimme odottaa SB-Prolta kauden aikana?

Joukkue on selvästi iskukykyisempi viime kauteen verrattuna. Toisaalta taas valmistautuminen on ollut lyhyt ja vielä ei ole ehtinyt muodostua selkeää omaa pelitapaa, myös ketjut elävät koko ajan, johtuen osittain jo kohtuuttoman kovasta loukkaantumis- ja sairaskierteestä kesän jälkeen. Parhaimmillaan Pro pystyy haastamaan kenet tahansa kauden aikana, mutta pelin taso ei välttämättä ole yhtä vakiintunut, kuin sarjan ennakkosuosikeilla.

Joukkueen tavoite on kuitenkin pelata keväällä pudotuspeleissä ja olla siellä parhaimmillaan. Se mikä tätä ryhmää on aina yhdistänyt on joukkueen taisteluilme ja se on perustus, jonka varaan on lähdetään rakentamaan omaa peli-identiteettiä.

Kuva SB-Pro. Nuppu Tikkakoski pelasi “nollat” Lasbille Hollolassa ja Maria Viitala omassa viimeistelypelissään. Maalivahtipeli on kunnossa!

LAUANTAINA ALOITETAAN KLO 15.00 JA B-TYTTÖJEN PELEIHIN ON VAPAA SISÄÄNPÄÄSY. OVET YLEISÖLLE AVATAAN KLO 13.30. JOUKKUE PITÄÄ KAHVIOTA, JOSSA VOIT TUKEA  TYTTÖJÄ OSTAMALLA BUFFETIN LOISTAVIA ANTIMIA.

TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA TYTTÖSALIBANDYÄ!

close-icon

15.09.2019

B-tytöt Hämeenlinnassa

Pron B-tyttöjen valmistautuminen kohti SM-sarjaa jatkui Hämecupissa

Turnaukseen lähdettiin kohtuullisen kapealla pelaajistolla ja peliaikaa tuli jokaiselle riittävästi sunnuntaina. Mielenkiintoista oli myös seurata C-tyttöjen maalivahtien Lotta Eskolan ja Jenni Airimon debyytit B-tyttöjen joukkueessa ja hienostihan tytöt myös hoitivat oman ruutunsa kumpikin.

Avauspelissä vastassa vahva Classic

Pro aloitti pelin vahvasti ja loi useamman hyvän tilanteen ensimmäisillä minuuteilla, jonka jälkeen peli tasaantui ja hiljalleen kääntyi niukasti Classicin hallintaan. Toisessa erässä Pro siirtyi vapaalyönnistä kuitenkin 1-0 johtoon ja sai vielä rangaistuslaukauksenkin, joka ei tällä kertaa kuitenkaan tuonut tulosta. Viimeisillä minuuteilla Classic sitten onnistui tasoittamaan pelin. Lopputulos 1-1.

SB  Vantaa otti voiton rajun taistelun päätteeksi

Päivän toinen peli alkoi Pron kannalta heikosti ja Vantaa siirtyi heti kuuden sekunnin jälkeen johtoon. Peli aaltoili tasaisesti, mutta maaleja iski vantaalaiset kahdesti lisää ja peli näytti olevan jo ohitse.

Sitten lopulta onnistui Pro ensin tilanteeksi 3-1 ja perään 3-2. Lopun rajusta mylläkästä ja muutamista loistopaikoista huolimatta tasoitusta ei syntynyt ja hyvin taistellut Vantaa otti voiton maalin erolla.

Seuraavaksi vastassa uusi tuttavuus Karhut

Oliko edellisen pelin tappio syönyt virtaa vai jälleen yhden pelaajan tippuminen pois kokoonpanosta, mutta hiukan vaisuksi jäi Pron peli, näennäistä hallintaa, mutta maalipaikoissa päättäväisyys puuttui. Karhut onnistui kertaalleen ja ottivat siten ansaitun 1-0 voiton.

Päätöspelissä Papo antoi hyvän vastuksen

Päätöspeliin Pro läksi kirkastamaan päivää, mutta pirteä Parkanon joukkue teki tehtävästä hankalan. Pron hankkima 2-0 johto ei kasvanut hyvistäkään paikoista ja lopulta syntyikin kavennus omaan päähän, lukemat 2-1. Loppuminuuteilla tilanteita oli molemmilla maaleilla ja mainittavan arvoista on Pron maalilla nuoren Jenni Airimon tekemä kolmoistorjunta. Kertoo siitä, että Prolla riittää hyviä maalivahteja Tiltu Siltasen takana kasvamassa vaativampiin tehtäviin. Peli päättyi Pron 2-1 voittoon.

Kiitos Häme Starsille turnauksen järjestelyistä

Turnauksessa nähtiin paljon tasaisia otteluita ja kokonaisuudessan onnistuneet järjestelyt. Tästä on joukkueiden hyvä jatkaa valmistautumistaan sarjoihinsa, jotka alkavat kahden viikon päästä. Onnittelut voittajille ja miksei myös kaikille muillekin joukkueille.

close-icon

25.08.2019

B-tyttöjen SM-karsintaraportti

 B-tyttöjen SM-karsinnat 24.- ja 25.8 Myllypuro Helsinki

Viiden kuukauden intensiivinen prosessi huipentui B-tyttöjen osalta viikonloppuna tavoitteiden mukaisesti Myllypurossa. Huhtikuussa alkoi joukkueen rakennus heti kun olimme saaneet valmennuksen kuntoon, aloitimme joukkueen rakennuksen. joukkue eli vielä viimeiselle viikolle saakka, mikä ei tietysti ole mikään ihannetilanne. Harjoituksia saimme yhteisesti aikaan liian vähän omatoimijakson jälkeen ja tässä vaiheessa keskityimme puolustuksen hiomiseen riittävään kuntoon, jossa valmennus myös onnistui erinomaisesti.

Karsintoja edeltävä kahden viikon jakso oli myös haastava valitettavien loukkaantumisten ja flunssatapausten johdosta, mikä varmasti näkyi myös kentällä pelaajien tippuessa pois pelistä tasaiseen tahtiin. Kaikki nämä ja hiukan etenkin joukkueen taustoja ihmetyttänyt ranking karsintalohkoja varten antoivat kuitenkin meille lisää sitä kuuluisaa sisulatausta, jota lisäsivät ehkä hiukan muutamat joukkuetta vähättelevät kirjoittelut. Itse päätimme olla ulkona näistä keskusteluista ja keskityimme omaan toimintaamme, mistä nyt saatiin myös palkinto.

Kuva SB-Pro. Lähes koko voittoisa joukkue yhteiskuvassa

Karsintaturnaus alkoi Pron osalta Häme Starsin kanssa lauantaina

Häme Starsin kanssa pelattiin Loisto Cupissa erittäin tasainen peli, joka päättyi  varsinaisella peliajalla 0-0 ja tasaista oli nytkin. Ensimmäinen erä tasainen ja maaliton, toisessa erässä alkoi Prolta tippua pelaajia ulos ja ote siirtyi osin tämän ja osin Starsin hyvän pelaamisen kautta vastustajalle. Kuten niin usein vastaavassa tilanteessa, niin puolustava joukkue iskee, Aada Isometsä onnistuu Sara Puumalan esityöstä ja tilanne Prolle 1-0.

Kolmannen erän alkuun Häme Stars tasoittaa, mutta sitten iskee Erika Hakulinen Ida Wibergin syötöstä Pron uudelleen johtoon. Linnea Nevalainen tasoittaa yhdellä otteluiden hienoimmista maaleista, minkä jälkeen tapahtuu turnauksen kannalta ikävä vahinko. Häme Starsin pelaaja osuu vahingossa kyynärpäällä suoraan Pron pelaajan kasvoihin ja tuomareilta oikea tuomio, 5+20 ja pelirangaistus 3. Pro tekee hienon ylivoimamaalin Minka Kososen laukoessa suoraan Ada Riialin syötöstä ottelun voittomaalin. Rangaistuksella oli sitten myöhemmin vielä paljon suuremmat seuraukset. Nuppu Tikkakoskelta jälleen erinomainen peli Pron maalilla nostetaan vielä esiin ottelusta.

Toisessa pelissä vastassa SSRA vahvalla ryhmällään

Turussa pelasimme tasaisen pelin oululaisten kanssa ja ajatus oli jo ennen peliä iskeä kovaa vastahyökkäyksillä, mikä toimikin erinomaisesti. Pienen alkukankeuden jälkeen Pro iski nopeasti kolme maalia, Reetta Suontausta Jemina Paloluoman syötöstä, Erika Hakulinen Ida Wibergin esityöstä ja sitten kahden minuutin sisään Jemina syötti uudelleen joukkueen kapteenin Reetan maalintekoon. Erän lopussa SSRA kavensi luvuiksi 3-2 ja peli oli jälleen täysin avoin.

Toisen erän alkuun jälleen Pron nopea vastaisku ja nyt Aada Isometsä laukoi läheltä ylös Emma Louhen vapauttavasta syötöstä. Pro puolusti hyvin ja Maria Viitala vuorostaan näytti Pron maalivahtien osaamisen, erätauolla kahden maalin johdossa.

Kolmannessa erässä SSRA haki vimmatusti kavennusta, mutta lopulta Sara Puumala teki jälleen hienon esityön ja Aada Isometsä ei jättänyt tilannetta käyttämättä, lukemat 5-2. SSRA kavensi vielä kerran, mutta lopulta Pro onnistui hyvin pitämään tilanteen hallussaan. Nyt juhlittiin jo ennenaikaisesti SM-sarjapaikkaa. Tappiostaan huolimatta SSRA näytti vaarallisuutensa ja otti tietenkin paikan SM-sarjassa ylimääräisen karsintapelin voittajana.

Yön ja aamun aikana alkoi tapahtua kummia

Myöhään illalla alkoi kuulua huhuja, että Häme Starsin kokoonpanossa Papoa vastaan olisi ollut pelikiellossa ollut pelaaja. Olimme jo luvanneet muutamalle loukkaantuneelle pelaajalle lepopäivän ja aamulla piti jo kutsua pelaajia lisää riveihin, toki lopulta vain Aada Isometsä heistä kykeni mukaan päivän peliin, Sara Kettusen kokeilun jäädessä muutamaan vaihtoon. Tilanne muuttui myös aamun aikana ja Häme Starsin voitto Paposta kääntyi 5-0 tappioksi ja Pron jo juhlittu paikka muuttuikin epävarmaksi.

Kova tuomio täyden vahingon vuoksi, toisaalta sääntöjä on pakko noudattaa, vaikka urheilullisesti tilanne on äärimmäisen harmittava. Päiväpelissä SSRA voitti Häme Starsin ja näin SM-sarjapaikan arvoinen joukkue ei päässyt edes mukaan karsimaan siitä paikastaan.

Pron kolmas peli ja nyt myös ratkaiseva täysin vierasta SBT Papoa vastaan

Kuva SB-Pro. Voittoisan Papo pelin jälkilöylyt

Joukkue ladattiin uudelleen “ylös”, mutta hermostuneisuus näkyi selvästi pelin alussa ja lopulta Papo käytti mahdollisuutensa hyväkseen ja luvuiksi 0-1. Pro iski kuitenkin nopeasti, Aada Isometsä hankki “tahtorankkarin”, jonka Ida Wiberg vuorenvarmasti laukoi maaliin. Eikä mennyt kuin hetki, kun Isa Lindholm nosti pallon maalille ja maaliahne Isometsä viimeisteli ruuhkasta ottelun voittomaalin.

Toisessa erässä peli kääntyi jo selvästi Prolle ja seuraavaksi oli Ada Riialin vuoro tehdä tahtomaali, pakin paikalta kentän ympäri ja pallo etukulmasta maaliin, syöttäjän Erika Hakulinen. Tämän jälkeen jäähyjä molemmille ja alivoimalla jo aiemmin lähellä karkaamista ollut Aada Isometsä irtosi maalintekoon, 4-1.

Kolmannessa erässä ensin ylivoimalla Minka Kosonen ampuu niukasti ohi maalin, mutta Sara Puumala on ensimmäisenä, jälleen kerran, pallossa ja iskee lähes tyhjiin luvuiksi 5-1.  Ottelun viimeinen maali syntyy jälleen ylivoimalla ja hienosti, yhden a:n Ada syöttää pitkän poikkikentän syötön vapaana olevalle kahden a:n Aadalle, joka iskee komeasti suoraan syötöstä takaylänurkkaan. SBT Papo taisteli hienosti, mutta vielä tällä kertaa rutiini ja kovuus ei aivan riittänyt, mutta hieno esitys kuitenkin joukkueelta.

Kuva SB-Pro. Jalka alkoi jo painaa, mutta sisulla maaliin

Iso kiitos koko Pron joukkueelle!

Joukkueessa oli mukana 20 pelaajaa, jotka kaikki antoivat kaikkensa, jopa yli sen, samoin valmennukselta ja taustaryhmältä hyvää työtä. Jos jotain miinusta pitää hakea, niin toinen joukkueenjohtaja unohti ensimmäisenä ja jopa toisenakin päivänä pallokassin kotiinsa.

Nyt keskitymme saamaan loukkaantuneet pelaajat terveinä takaisin ja odotamme tietysti myös koko turnauksen väliin jättänyttä Annukka Lönnrotia nopeasti takaisin, toki Annukkakin oli kannustamassa mukana pelikavereitaan. Tämä oli joukkueen ensimmäinen tavoite, jossa onnistuimme, nyt kohti uusia haasteita ja jopa entistä kovempia otteluita.

Nostetaan tässä esiin myös mahtavan valmennustiimin tekeminen, Kimmo Höynälä, Harry Virtanen, Nita Heino, Aki Vilander ja Pekka Nuutila ovat ottaneet ryhmän hienosti haltuunsa, luovat uskoa joukkueeseen ja kannustavat esimerkillisesti pelaajia ylittämään itsensä.

Onnittelut kaikille joukkueille SM-sarjaan ja ei kenenkään muunkaan kannata masentua. Aluesarjojen kautta kisaamaan keväällä jatkopaikoista!

Turnausjärjestelyt toimivat myös hienosti ja tuomarityöskentely oli läpi pelien hyvää ja linjakasta, josta erityismaininta.

close-icon

24.08.2019

SB-Pron B-tytöt lohkovoittajana SM-sarjaan!

Seuran B-tytöt varmistivat kahdella voitolla jo ensimmäisenä päivänä karsinnoissa SM-sarjapaikan ensi kaudeksi. Joukkue voitti ensin ranking 2. Häme Starsin 3-2 ja illan toisessa ottelussa ranking 1. SSRA:n 5-3.

Otteluista lisää raporttia huomisen Prolle jo sarjataulukon kannalta merkityksettömän pelin jälkeen.

Loistavaa venymistä joukkueelta haastavista lähtökohdista.

SB-Pro onnittelee B-tyttöjä!

close-icon

11.08.2019

SB-Pron B-tyttöjen kausi käyntiin Loisto Cupissa

Turusta tuliaisina 5 kovaa peliä ja paljon kokemusta

Lähtökohdat Turkuun olivat, että joukkue ei ollut pelannut sitten viime maaliskuun ja samalla se on myös uusiutunut voimakkaasti. Uudelle valmennukselle nämä viisi peliä antoivat varmasti vinkkejä, mihin pitää panostaa seuraavien kahden viikon aikana. Osalla joukkueista oli vielä viikonlopulta pois muutama pelaaja, kuten myös Prolta, joten sinällään joukkueiden välisiä tasoeroja on vielä mahdoton arvioida.

Lauantaina kolme peliä

Lauantaina Pro aloitti turnauksensa SSRA:n B-tyttöjä vastaan ja tällä kertaa tasainen peli kääntyi Oululaisten 1-0 voitoksi. Toisessa pelissä Classic sai hyvän alun siirtyen 2-0 johtoon, minkä Pro kuittasi ja tasoitti pelin, mutta tämän jälkeen turnauksen finaalissa pelannut Classic väkisin käänsi pelin 5-2 voitokseen.

Launtain kolmas ottelu pelattiin ErViä vastaan ja nyt Prolle 2-1 voitto tasaisesta ottelusta.

Sunnuntaina kaksi peliä ja vastassa nyt Häme Stars ja ErVi uudelleen

Sunnuntain aamuottelussa Häme Starsin, käytännössä entinen Steelers, pelattiin kovavauhtinen 0-0 peli. Ottelun viimeisellä minuutilla Pro sai vielä läpiajon ja yrittää kahdesti samassa tilanteessa, mutta ilman onnistumista. Voittolaukauskilpailussa Häme Stars oli parempi ja pääsi näin pelaamaan sijoista 5-6.

Pron viimeinen koitos oli Erviä vastaan uudelleen ja lauantain tapaan ErVi otti 1-0 johdon, jonka jälkeen ote siirtyi hienokseltaan Prolle, joka kahdella maalillaan siirtyi 2-1 johtoon, mikä jäi myös ottelun loppunumeroiksi, vaikka Eräviikingit hakivatkin voimakkaasti tasoitusta ilman maalivahtia pelin lopulla. Tuloksena siis turnauksen 7.sija ja paljon kokemusta lisää.

Valmennus läksi turnaukseen tavoitteena saada puolustaminen kuntoon

Tavoite myös onnistui osittain jopa erinomaisesti. Classic onnistui osin selkeiden Pron puolustusvirheidenkin avittamana tekemään 5 maalia, mutta lopuissa neljässä ottelussa meille tehtiin vain 3 maalia yhteensä.

Maalivahtien peli oli hyvää läpi turnauksen, mikä antaa jatkossakin mahdollisuuden voittoihin. Joukkue teki jokaisessa pelissä suuren määrän töitä ja kentälliset osallistuivat hyvin puolustamiseen, silti tässäkin on vielä kehitettävää, mutta puolustusilme oli hyvä jokaisen tytön kohdalla.

Pelinavaaminen oli ajoittain haastavaa, mihin tietysti haetaan apuja seuraavien viikkojen aikana. Tämäkin vaatii koko kentälliseltä aina ison määrän oikea-aikaista työtä ja tällä asenteella, mitä Turussa näimme, niin se tulee myös onnistumaan.

Hyökkäyspelaamiseen ei vielä ole juuri ehditty panostamaan

Hyökkäys toimii vielä ehkä lähinnä “vanhoilla pelimerkeillä” ja vaistoilla. Samoin erikoistilanteet ovat vasta rakentamisen alkuvaiheissa, mutta jo nyt oli kuitenkin nähtävissä hyviä ideoita. Hiukan malttia vain lisää ja kun saadaan kentälliset kuntoon, niin parempaa on heti odotettavissa. Taitoa löytyy riittävästi ja myös laajalta rintamalta.

Loiston organisaatiolle kiitokset jälleen kutsusta turnaukseen ja kaikki sujui kuten ennekin vahvalla rutiinilla erinomaisesti. Pelit olivat hyvähenkisiä ja 2003/2004 ikäluokka näyttää Suomessa jo tässä vaiheessa erittäin vahvalta, vaikka kausi on vasta alussa. Onnittelut myös Wirmolle turnauksen voiton johdosta!

close-icon

30.07.2019

SB-Pron B-tytöt valmistautuvat uuteen kauteen uudella ilmeellä

B-tyttöjen 4 viikon omatoimijakso on takana ja kauteen valmistautuminen on täydessä käynnissä. Kahden viikon saliharjoittelun jälkeen avataankin kausi jo Loisto Cupissa reilun viikon päästä ja saamme viitteitä siitä, missä vaiheessa uudistuneen joukkueen rakennus on menossa.

Harjoitusotteluita on tarkoitus pelata kauden aikana säännöllisesti ja turnauksiin osallistumme edellisten kausien tapaan. Joukkueen sivuilta löytyy yhteistiedot, mikäli muut joukkueet ovat kiinnostuneita harjoituspeleistä.

Valmennusryhmä Kimmo Höynälä, Nita Heino, Aki Vilander ja Pekka Nuutila on jo tuonut paljon uusia virikkeitä harjoitteluun ja Harry Virtanen on mukana kauden aikana vanhasta valmennusryhmästä. Osaamista löytyy valmennuksesta riittävästi ja myös kokemusta, jonka turvin on helppoa lähteä kauteen.

Joukkueessa on peräti 10 uutta pelaajaa, jotka ovat jo nyt tuoneet hyvää ilmettä ryhmään ja lisäävät myös kilpailua viime kauden liiankin kapeaan pelaajaryhmään. Edellisen vuoden joukkueesta on joko lopettamisen, siirron toiseen seuraan tai siirtymisen vanhempaan ikäryhmään vuoksi jäänyt pois 5 pelaajaa, joten kokonaisuutena joukkue on kasvanut viidellä pelaajalla.

Loisto Cupissa joukkue ei vielä ole valmis ja turnauksessa haetaan pelaajille oikeita pelipaikkoja ja samalla oikeita ketjukoostumuksia, mutta SM-karsinnoissa on oltava jo täydessä pelivalmiudessa joukkueen pelatessa ehkä kovimmassa karsintaryhmässä. SM-karsinnat ovat tänä vuonna SB-Pron osalta Myllypurossa, joten pitkästä aikaa pelimatka on helppoa ja ei sinällään rasita tyttöjä.

Tervetuloa jälleen seuraamaan SB-Pron 03-04 syntyneiden tyttöjen pelejä ja joukkueen sivuilta sekä sosiaalisesta mediasta löytyy kauden aikana runsaasti materiaalia.

close-icon

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 välisenä aikana.

Tilaisuudessa palkitaan seuran toimesta jokaisesta peliryhmästä kolme joukkueen/ valmentajan/toimihenkilöiden valitsemaa pelajaa.

Kauden päätöksessa katsotaan mennyttä kautta ja luodaan silmäys tulevaan kauteen.

Tilaisuudessa perinteisesti kahvi- ja mehutarjoilu.

TERVETULOA

SB-Pro ry

close-icon

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open -tapahtumassa sekä astuvat tapahtumalavalle n.klo.11:30.

Tervetuloa moikkaamaan joukkuetta! Liiganaiset jakaa tapahtumassa kortteja sekä nimikirjoituksia!

28.05.2020

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokoukseen ke.10.6.2020

SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokous pidetään ke 10.6.2020 klo 18.00 alkaen […]

16.03.2020

KORONAVIRUS COVID-19 TIEDOTE PÄIVITETTY

KORONAVIRUS COVID-19 -TIEDOTE 16.3.2020 Ohjeistusta on päivitetty 16.3.2020 hallituksen ohjeistuksen […]

28.02.2020

B-tyttöjen SM-sarjaa lauantaina 29.2. klo. 13.00 Klaukkalassa

SB-Pron B-tytöt taistelevat lauantaina 29.2. klo. 13.00 alkavassa ottelussa sarjapisteistä […]

15.02.2020

SB-Pron B-tytöt hakivat tärkeät SM-sarjapisteet Turusta

B-tytöt matkasivat Ystävän Päivän päätteeksi Turkuun TPS:n vieraaksi tavoitteenaan hakea […]

13.01.2020

B-tytöille tuloksena yksi piste viikonlopun SM-sarjapeleistä

Pron B-tyttöjen kausi jatkui edelliskierroksen “mahalaskun” jälkeen haastavasta tilanteesta, joukkueen […]

12.01.2020

SB-Pro ry:n syyskokouskutsu 22.1.2020

SB-Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Arkadia Hallin kahviossa 22.1.2020 klo […]

10.01.2020

B-tyttöjen SM-sarjaa SB-Pro – Classic Klaukkalassa

SB-Pron B-tytöt saavat sunnuntaina Arkadiaan kovassa iskussa olevan Classicin, joka […]

12.12.2019

SB-Pro B-tytöt – ErVi SM-sarjaa lauantaina

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu SB-Pron osalta lauantaina klo 12.00 alkavassa ottelussa […]

01.11.2019

SB-Pron B-tytöt viikonloppuna kovan haasteen edessä

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu 2.11.- ja 3.11. kahdella ottelulla. Lauantaina Espoossa […]

14.10.2019

B-tyttöjen kotiviikonlopusta voitokas

SM-sarja jatkui kahdella kotipelillä ja joukkue läksi tietysti kasvattamaan kahden […]

14.10.2019

B-tyttöjen SM-sarjaa kuvien kera lauantailta

Lauantaina SB-Pro:n B-tytöt ottivat kotiottelussa pisteet TPS:ltä ja piilotettu hunajapurkki […]

10.10.2019

SB-Pron B-tytöillä viikonloppuna kaksi kotipeliä Klaukkalassa

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu kahdella mielenkiintoisella kotiottelulla ja lauantaina Arkadia-hallilla pelataan […]

01.10.2019

Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi viikonloppuna

SB-Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi jo etukäteen sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvien PSS:n […]

26.09.2019

SB-Pro B-tyttöjen SM-sarjaa vastassa PSS ja Classic

SB-Pron B-tytöt aloittavat SM-sarjansa kahdella haastavalla pelillä, joissa vastassa ovat […]

15.09.2019

B-tytöt Hämeenlinnassa

Pron B-tyttöjen valmistautuminen kohti SM-sarjaa jatkui Hämecupissa Turnaukseen lähdettiin kohtuullisen […]

25.08.2019

B-tyttöjen SM-karsintaraportti

 B-tyttöjen SM-karsinnat 24.- ja 25.8 Myllypuro Helsinki Viiden kuukauden intensiivinen […]

24.08.2019

SB-Pron B-tytöt lohkovoittajana SM-sarjaan!

Seuran B-tytöt varmistivat kahdella voitolla jo ensimmäisenä päivänä karsinnoissa SM-sarjapaikan […]

11.08.2019

SB-Pron B-tyttöjen kausi käyntiin Loisto Cupissa

Turusta tuliaisina 5 kovaa peliä ja paljon kokemusta Lähtökohdat Turkuun […]

30.07.2019

SB-Pron B-tytöt valmistautuvat uuteen kauteen uudella ilmeellä

B-tyttöjen 4 viikon omatoimijakso on takana ja kauteen valmistautuminen on […]

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 […]

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

PELATUT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

16.02.2020

LaSB ed - SB-Pro (4-2)

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/lasb-ed-sb-pro-/14328/6022

 

close-icon

14.02.2020

TPS - SB-Pro (1-3)

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/tps-sb-pro-/14323/6022

 

close-icon

25.01.2020

EräViikingit - SB-Pro (7-1)

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/eraviikingit-sb-pro-/14320/6022

 

close-icon

12.01.2020

SB-Pro - Classic (3-4 JA)

SB-Pro – Classic  3 – 4 JA  (1-2, 2-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat:

SB-Pro/Viitala 6+10+9+0 = 25

Classic/Saarinen 3+2+1+1 = 6

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#17 Suontausta – #25 Kettunen – #6 Ronkainen

#87 Jääskeläinen – #66 Lindhom

#42 Louhi- #8 Kosonen – #89 Hakulinen

#61 Riiali – #49 Kauno

#94 Peltosaari – #78 Puumala – #79 Wiberg

#27 Paloluoma – #18 Kosonen O

#98 Hiltunen – #23 Höynälä

 

Ottelutapahtumat: 

1.erä

10.39 Classic #7 Lehtonen 2 min jatkuva väärä palitapa

11.36 1-0 #66 Lindholm (#61 Riiali) YV

14.35 2-0 #79 Wiberg (#78 Puumala)

14.45 2-1 #43 Parviainen (#68 Rautanen)

2. erä

30.20 SB-Pro #87 Jääskeläinen 2 min mailaan lyöminen

30.26 2-2 #56 Rinne (#54 Kuosmanen) YV

3. erä

44.58 2-3 SB-Pro #Puumala 2 min mailaan lyöminen

56.03 2-3 #68 Rautanen (#43 Parviainen)

56.53 SB-Pro #8 Kosonen M 2 min mailaan lyöminen

59.44 – 59.52 SB-Pro tyhjä maali

59.52 3-3 #8 Kosonen M (#78 Puumala) IM

Jatkoaika

60.17 Classic #21 Katajisto 2 min työntäminen

62.25 SB-Pro aikalisä

63.16 3-4 #25 Vesanto (#54 Kuosmanen)

close-icon

11.01.2020

PSS - SB-Pro (3-1)

PSS – SB-Pro  3 – 1  (0-0, 2-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat:

PSS/Lindqvist 2+2+3 = 7

SB-Pro/Tikkakoski 9+13+8 = 30

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #25 Kettunen – #Kosonen M

#87 Jääskeläinen – #66 Lindhom

#42 Louhi- #23 Höynälä – #89 Hakulinen

#61 Riiali – #49 Kauno

#78 Puumala – #85 Riikonen – #79 Wiberg

#27 Paloluoma – #6 Ronkainen

#94 Peltosaari – #Kosonen O – #98 Hiltunen

 

Ottelutapahtumat: 

1.erä

15:25 SB-Pro #85 Riikonen 2 min jatkuva väärä pelitapa

2. erä

22.01 1-0 #45 Tallberg (#2 Söderström)

26.29 PSS #42 Parta 2 min Taklaaminen

26:49 2-0 #30 Rytkönen AV

27.17 2-1 #42 Louhi (#89 Hakulinen)

3. erä

50.16 PSS 31 Halonen 2 min estäminen

53.42 3-1 #48 Oras (-)

57.29 SB-Pro aikalisä

58.56 – 60.00 SB-Pro tyhjä maali

close-icon

14.12.2019

SB-Pro - EräViikingit (1-13)
close-icon

24.11.2019

SSRA - SB-Pro (4-2)

SSRA – SB-Pro  4 – 2  (1-2, 2-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat:

SSRA/Hast 4+4+2 = 10

SB-Pro/Viitala 11+12+10 = 33

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #79 Wiberg – #25 Kettunen

#87 Jääskeläinen – #66 Lindhom

#42 Louhi- #23 Höynälä – #8 Kosonen

#61 Riiali – #49 Kauno

#17 Suontausta – #27 Paloluoma – #78 Puumala

#6 Ronkainen – #34 Malm

 

Ottelutapahtumat: 

1.erä

05:32 1-0 Järvinen (Klemola)

18:45 1-1 Suontausta (Paloluoma)

19:28 1-2 Wiberg

2. erä

24:54 2-2 Moilanen (Väänänen)

30:56 SB-Pro #23 Höynälä 2 min kädellä pelaaminen

38:10 3-2 Tikkanen (Lehtinen)

3. erä

57:06 SB-Pro aikalisä

57:13 – 57:59 SB-Pro tyhjä maali

58:20 – 59:43 SB-Pro tyhjä maali

59:43 4-2 Meriläinen TM

close-icon

23.11.2019

Josba - SB-Pro (7-3)

Josba – SB-Pro  7 – 3  (1-1, 1-1, 5-1)

maalivahtien torjunnat:

Josba/Tiainen 7+7+9 = 23

SB-Pro/Tikkakoski 3+10+9 = 22

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #78 Puumala – #8 Kosonen
#87 Jääskeläinen – #66 Lindhom

#42 Louhi- #23 Höynälä – #61 Riiali

#6 Ronkainen – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #79 Wiberg – #25 Kettunen

#34 Malm – #27 Paloluoma

Ottelutapahtumat: 

1.erä

10:17 Josba #8 Hirvonen 2 min estäminen

17:17 1-0 Lukkarinen (Juntunen)

18:17 Josba #11 Fredriksson 2 min estäminen

18:19 1-1 Suontausta (Jääskeläinen) YV

2. erä

26:20 1-2 Louhi (Höynälä)

29:12 2-2 Jolkkonen (Kuusela)

38:04 SB-Pro #8 Kosonen 2 min mailaan lyöminen tai potkaiseminen

3. erä

40:10 3-2 Kuusela (Jolkkonen)

43.08 4-2 Jolkkonen (Juntunen)

46:11 5-2 Pehkonen (Kuusela)

46:11 SB-Pro aikalisä

50:01 6-2 Kuusela (Jolkkonen)

52:54 Josba #55 Romppainen 2 min mailaan lyöminen tai potkaiseminen

55:14 Josba #88 Naumanen 2 min liian monta pelaajaa kaukalossa

55:27 7-2 Pehkonen (Pykäläinen) AV

58:50 Josba #11 Fredriksson 2 min estäminen

59:42 7-3 Lindhom (Wiberg)

close-icon

03.11.2019

SB-Pro - SBS Wirmo (1-15)

SB-Pro – SBS Wirmo  1 – 15   (0-4, 0-6, 1-5)

maalivahtien torjunnat:

SB-Pro/Viitala 15+15+14 = 44

SBS Wirmo/Koski S 3+4+5 = 12

 

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #8 KOsonen M – #79 Wiberg
#17 Suontausta – #66 Lindholm

#42 Louhi- #78 Puumala – #33 Isometsä
#61 Riiali – #25 Kettunen

#38 Nästi – #10 Koppila – #87 Jääskeläinen

#6 Ronkainen – #18 Kosonen O

#98 Hiltunen – #23 Höynälä – #27 Paloluoma

Ottelutapahtumat: 

1.erä

00:20 SB-Pro #79 Wiberg 2 min mailaan lyömine tai potkaiseminen

01:45 0-1 Luostarinen (Niemi) YV

06:43 0-2 Kurppa (Aydemir)

14:16 0-3 Koski E (Pietilä O)

19:02 0-4 Pietilä E (Pietilä O)

2. erä

24:34 0-5 Ojala (Pietilä E)

25:50 SB-Pro #17 Suontausta 2 min työntäminen

27:23 0-6 Koski E (Pietilä E)

27:36 0-7 Luostarinen (Aydemir)

29:13 SB-Pro #17 Suontausta 2 min taklaaminen

32:22 0-8 Luostarinen (Niemi)

36:04 0-9 Koski E (Piteilä E)

39:03 0-10 Kurppa (Luostarinen)

3. erä

41:12 0-11 Koski E (Nummela) SR

41:59 SB-Pro #87 Jääskeläinen 2 min estäminen

45:34 0-12 Pietilä O (Koski E)

49:22 SB-Pro #27 Paloluoma 5 min väkivaltaisuus

55:37 0-13 Vaitniemi (Niemi)

57:04 0-14 NUmmela (Koski E)

58:27 1-14 Lindholm (Kosonen O)

59:10 1-15 Pietilä O (Pietilä E)

close-icon

02.11.2019

Northern Stars - SB-Pro (7-2)

Northern Stars – SB-Pro  7 – 2   (1-0, 3-0, 3-2)

maalivahtien torjunnat:

Northern Stars/Weurlander 6+4+5 = 15

SB-Pro/Tikkakoski 8+13+11 = 32

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#27 Paloluoma – #78 Puumala – #79 Wiberg
#17 Suontausta – #6 Ronkainen

#42 Louhi- #8 Kosonen M – #38 Nästi
#61 Riiali – #49 Kauno

#98 Hiltunen – #10 Koppila – #18 Kosonen O

#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#89 Hakulinen – #94 Peltosaari

Ottelutapahtumat: 

1.erä

01:39 NS #61 Vanninen 2 min työntäminen

15:07 1-0 Hellén (Hana)

18:08 NS #34 Airikkala 2 min mailan painaminen tai sitominen

2. erä

26:26 SB-Pro #61 Kosonen O 2 min estäminen

26:26 NS #8 Salo ERL

27:06 2-0 Hammarberg (Airaksinen) YV

32:10 3-0 Hellén (Vanninen)

39:16 4-0 Kalevo (Huusko)

3. erä

41:14 SB-Pro #17 Suontausta 2 min mailaan lyöminen tai potkaiseminen

41:56 4-1 Wiberg AV

44:35 5-1 Immonen (Airikkala)

54:04 6-1 Salo (Hammarberg)

56:42 6-2 Riiali (Ronkainen)

59:42 7-2 Airaksinen (Salo)

close-icon

13.10.2019

SB-Pro - LaSB ed (3-2 JA)

SB-Pro – LASB ed 3 – 2  JA  (1-1, 1-0, 0-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Tikkakoski 4+7+10+0 = 21
LASB/Turva 10+3+4+0 = 17

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#78 Puumala – #85 Riikonen – #33 Isometsä
#61 Riiali – #49 Kauno

#27 Paloluoma – # Kosonen M – #23 Höynälä
#42 Louhi – #79 Wiberg

#98 Hiltunen – #10 Koppila – #18 Kosonen O

#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#89 Hakulinen – #94 Peltosaari

Ottelutapahtumat: 

1.erä

05:39 LASB Heinonen 2 min mailaan lyöminen

10:40 1-0 Isometsä (Riiali)

12:11 1-1 Toivanen (Piironen)

2. erä

34:01 SB-Pro Hiltunen 2 min mailaan lyöminen

36:00 2-1 Puumala (Isometsä)

3. erä

58:08 SB-Pro aikalisä

58:28 2-2 Heinonen (Kurvinen)

Jatkoaika

62:38 Isometsä (Puumala)

 

close-icon

12.10.2019

SB-Pro - TPS (6-3)

SB-Pro – TPS  6 – 3  (1-1, 2-1, 3-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala 7+2+10 = 19
TPS/Suojanen 10+5+9 = 24

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#78 Puumala – #8 Kosonen M – #79 Wiberg
#61 Riiali – #94 Peltosaari

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#98 Hiltunen – #10 Koppila – #18 Kosonen O

#49 Kauno – #27 Paloluoma

Ottelutapahtumat: 

1.erä

01:19   0-1 Saarikko (Koski)

10:57  1-1 Kosonen M 

2. erä

27:12 TPS Tuomi 2 min mailaan lyöminen

29:15 2-1 Lindholm (Jääskeläinen)

34:45 TPS Järvinen 2 min mailaan lyöminen

35:25 2-2 Laine (Kaartovuori) AV

35:43 3-2 Lindhom (Jääskeläinen)

36:17 TPS Väre 2 min työntäminen

3. erä

53:11 3-3 Väre (Suomela)

56:29 TPS Saarikko 2 min jatkuva väärä pelitapa

57:15 4-3 Höynälä (Kosonen M)

58:35 TPS aikalisä

58:56 5-3 Puumala TM

59:33 6-3 Kosonen M (Puumala)

close-icon

29.09.2019

Classic – SB-Pro (7-2)

Classic – SB-Pro  7 – 2  (0-3, 1-3, 1-4)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala 12+10+14 = 36
Classic/Saarinen 8+9+3 = 20

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #79 Wiberg
#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#61 Riiali – #49 Kauno

#94 Peltosaari – #78 Puumala – #27 Paloluoma

# 34 Malm – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä

03:38   0-1 Hakulinen (Puumala)

09:26 1-1 Kuosmanen (Kattilakoski)

12:47 2-1 Vesanto (Perälä)

14:49 3-1 Parviainen (Vesanto)

17:10 SB-Pro Wiberg 2 min Mailaan lyöminen

18:55 4-1 Oma maali YV

19:27 4-2 Wiberg

2.erä

22:15 5-2 Kattilakoski

28:42 Classic Kalhua 2 min Mailaan lyöminen

33:46 6-2 Kattilakoski (Paananen)

3.erä

40:45 7-2 Rautanen (Syrjänen)

close-icon

28.09.2019

SB-Pro – PSS (2-10)

SB-Pro – PSS  2 – 10 (0-3, 1-3, 1-4)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Tikkakoski 9+9+13 = 31
PSS/Junkkari 3+3+3 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #27 Paloluoma
#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#61 Riiali – #49 Kauno

#94 Peltosaari – #78 Puumala – #79 Wiberg

# 34 Malm – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
08:31   0-1 Nousiainen (Söderström)

13:28 0-2 Halonen (von Schantz)

19:00 0-3 Nousiainen (Tiri)

2.erä
21:12   0-4  Tiri (Nousiainen)

21:30 PSS Forssell 2 min. (työntäminen)

21:43 1-4 Kosonen (Linholm) YV

31:34 1-5 Killinen (Vasama)

37:10 1-6 Timonen (Killinen)

3.erä
40:54 1-7 Rytkönen (Nousiainen)

41:34 1-8 Tallberg (Kahila)

42:58 SB-Pro Suontausta 2 min. (työntäminen)

49:03 1-9 Rytkönen (Vasama)

49:20 2-9 Kosonen (Suontausta)

56:53 2-10 Tiri (Nousiainen)

 

 

close-icon

25.09.2019

LASB - SB-Pro (0-3)

Lasb – SB-Pro  0-3 (0-1, 0-1, 0-1)
3 x 15min

maalivahtien torjunnat:
Lasb 4+6+2 =12
SB-Pro/Tikkakoski 3+4+3 = 10

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Tikkakoski

Suontausta – Kosonen – Paloluoma
Jääskeläinen – Lindholm

Louhi – Höynälä – Hakulinen
Riiali – Kauno

Peltosaari – Riikonen – Puumala

Ronkainen – Kettunen

Malm

 

Ottelutapahtumat: 

1.erä
14:59   0 -1 Jääskeläinen

2.erä
25.56   0-2 Suontausta (Paloluoma)

3.erä
44:28 0-3   Kosonen

 

close-icon

20.09.2019

Light Iron naiset - SB-Pro B-tytöt (2-5)

Light Iron – SB-Pro 2-5 (0-1, 2-2, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
Light Iron 5+10+8=23
SB-Pro / Tikkakoski 2+1+3 = 6

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#27 Paloluoma – #8 Kosonen – #79 Wiberg
#61 Riiali – #49 Kauno

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#66 Lindholm – #94 Peltosaari

 

Ottelutapahtumat:

1.erä

 8.10 0-1 #79 Wiberg (” Kosonen)

2.erä
15.24   1-1  om
23:26  1-2  #8 Kosonen (#27 Paloluoma)
27:51   1-3  #42 Louhi (#8 Kosonen)

28.49  2-3

3.erä
36.25    2-4 #42 Louhi ( #27 Paloluoma)
36.53    2-5 #61 Riiali ( “89 Hakulinen)

close-icon

15.09.2019

SB-Pro – Classic (1-1)
close-icon

15.09.2019

SB Vantaa – SB-Pro (3-2)
close-icon

15.09.2019

SB-Pro – Karhut (0-1)

16.02.2020

LaSB ed - SB-Pro

BSM

Tulos: 4-2

14.02.2020

TPS - SB-Pro

BSM

Tulos: 1-3

25.01.2020

EräViikingit - SB-Pro

BSM

Tulos: 7-1

12.01.2020

SB-Pro - Classic

BSM

Tulos: 3-4 JA

11.01.2020

PSS - SB-Pro

BSM

Tulos: 3-1

14.12.2019

SB-Pro - EräViikingit

BSM

Tulos: 1-13

24.11.2019

SSRA - SB-Pro

BSM

Tulos: 4-2

23.11.2019

Josba - SB-Pro

BSM

Tulos: 7-3

03.11.2019

SB-Pro - SBS Wirmo

BSM

Tulos: 1-15

02.11.2019

Northern Stars - SB-Pro

BSM

Tulos: 7-2

13.10.2019

SB-Pro - LaSB ed

BSM

Tulos: 3-2 JA

12.10.2019

SB-Pro - TPS

BSM

Tulos: 6-3

29.09.2019

Classic – SB-Pro

BSM

Tulos: 7-2

28.09.2019

SB-Pro – PSS

BSM

Tulos: 2-10

25.09.2019

LASB - SB-Pro

Harjoitusottelu

Tulos: 0-3

20.09.2019

Light Iron naiset - SB-Pro B-tytöt

Harjoitusottelu

Tulos: 2-5

15.09.2019

SB-Pro – Classic

Häme Cup

Tulos: 1-1

15.09.2019

SB Vantaa – SB-Pro

Häme Cup

Tulos: 3-2

15.09.2019

SB-Pro – Karhut

Häme Cup

Tulos: 0-1

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | B-tytöt

SARJATAULUKKO runkosarja

JoukkueOV3V2H1H0TMPMMEP
PSS1614110100326845
SBS Wirmo16130031484010839
Classic161011481562533
SSRA161001578552331
Northern Stars1691066867129
EräViikingit1690079082827
LASB ed16411104394-5115
Josba164001265119-5412
SB-Pro162111236100-649
TPS16000163397-640

PISTEPÖRSSI runkosarja

NimiOttelutMaalitSyötötYhteensä
Ida Wiberg168210
Minka Kosonen166410
Reetta Suontausta14448
Sara Puumala16268
Isa Lindholm16617
Erika Hakulinen16314
Jenni Jääskeläinen16134
Aada Isometsä3213
Emma Louhi16213
Ada Riiali16123
Taika Höynälä15112
Milja Ronkainen13010
Olivia Kosonen7011
Jemina Paloluoma15011
Sara Kettunen11000
Vilma Mäenpää2000
Venla Nästi2000
Jenni Airimo3000
Mimosa Kauno15000
Ella Malm4000
Nuppu Tikkakoski14000
Maria Viitala10000
Oona Koppila5000
Venla Peltosaari8000
Ria Riikonen4000
Siiri Hiltunen6000

pelaajat | B-tytöt

pelaajan kuva
4
Kiuru, Mea
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Lsob

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
9
Rahkonen, Pinja
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Häme Stars

pelaajan kuva
10
Koppila, Oona
Pelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 4. kausi

pelaajan kuva
11
Mäenpää, Vilma
Pelaaja

Syntynyt: 2006

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
18
Kosonen, Olivia
Pelaaja

Syntynyt: 2006

pelaajan kuva
23
Höynälä, Taika
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

pelaajan kuva
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tikkurilan Tiikerit

pelaajan kuva
30
Isometsä, Aada
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
33
Isometsä, Aada
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
35
Markkanen, Niina
Maalivahti

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: ErVi

pelaajan kuva
42
Louhi, Emma
Hyökkääjä

Kätisyys: right

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
Kenttäpelaaja

Kätisyys: Left

pelaajan kuva
78
Puumala, Sara
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

pelaajan kuva
79
Wiberg, Ida
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Vita

pelaajan kuva
85
Riikonen, Ria
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: R-pelaaja SB-Prossa / Pisku N2DIV

pelaajan kuva
87
Jääskeläinen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
98
Hiltunen, Siiri
Pelaaja

Syntynyt: 2006

SB-Prossa: 1.kausi

4
Kiuru, Mea
Hyökkääjä
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
9
Rahkonen, Pinja
Puolustaja
10
Koppila, Oona
Pelaaja
11
Mäenpää, Vilma
Pelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
18
Kosonen, Olivia
Pelaaja
23
Höynälä, Taika
Hyökkääjä
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja
30
Isometsä, Aada
Hyökkääjä
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
33
Isometsä, Aada
Hyökkääjä
35
Markkanen, Niina
Maalivahti
42
Louhi, Emma
Hyökkääjä
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
Kenttäpelaaja
78
Puumala, Sara
Hyökkääjä
79
Wiberg, Ida
Hyökkääjä
85
Riikonen, Ria
kenttäpelaaja
87
Jääskeläinen, Jenni
Hyökkääjä
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja
98
Hiltunen, Siiri
Pelaaja

KUVAT | B-tytöt

joukkueen kuva
joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2017-18

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | B-tytöt

R
Lindholm, Jouni
Rahastonhoitaja

Sähköposti: jouni.lindholm@sb-pro.fi

V
Kosonen, Seppo
Valmentaja

Puhelin: +358 50 5647670

Sähköposti: seppo.kosonen (at) elkris.fi

V
Höynälä, Kimmo
Päävalmentaja

Sähköposti: kimmo.hoynala@gmail.com

V
Vilander, Aki
Valmentaja

Sähköposti: aki.vilander@sb-pro.fi

V
Nuutila, Pekka
Maalivahtivalmentaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
J
Kettunen, Asko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 040-1528842

Sähköposti: asko.kettunen@sb-pro.fi

H
Rissanen, Tuija
huoltaja
v
Uimonen Matti
Päävalmentaja

Puhelin: 0407539754

Sähköposti: matti.uimonen@luukku.com

R
Lindholm, Jouni
Rahastonhoitaja
V
Kosonen, Seppo
Valmentaja
V
Höynälä, Kimmo
Päävalmentaja
V
Vilander, Aki
Valmentaja
V
Nuutila, Pekka
Maalivahtivalmentaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
J
Kettunen, Asko
Joukkueenjohtaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
v
Uimonen Matti
Päävalmentaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA