Kaudella 2017-18 SB-Pron B-tyttöjä edusti käytännössä seuran SM-pronssia pelannut
C-tyttöjen ikäluokka. Yhteistyötä tehtiin myös onnistuneesti viiden Lapin Veikkojen
B-ikäisen pelaajan kanssa. 

Joukkue osallistui Etelä-Suomen kilpasarjaan, jossa se sijoittui kauden päätteeksi peräti SM-pronssia saaneen LoSB:n jälkeen toiseksi ja selvisi 24.3. pelattuun  SM-playoffkarsintaan.

Siellä se voitti molemmat alkulohkon ottelunsa (OLS, Classic) ja viimeisessä karsintaottelussa hävisi
SM-sarjasta karsintaan tulleelle LaSB/RSS Pathersille.

Kauden 2018-19 joukkueen rakentaminen on parhaillaan käynnissä.
Joukkue osallistuu BSM-karsintoihin, jotka pelataan 25.-26.8.
Karsintalohkossa A pelaavat Wirmo, Classic ja SB-Pro.
Lohkojen A-C ottelut pelataan Seinäjoella ja D-E Helsingissä.

 

Joukkueen yhteystiedot:
* Janne Kosonen | janne.kosonen@gmail.com | 050 511 3628
* Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527

UUTISET | B-tytöt

close-icon

29.05.2018

C-tytöillä täyteen 100 peliä kaudella 2017-18!

SB-Pron C-tyttöjen kausi 2017-18 alkoi harjoitusottelulla Lohjan Tennarissa huhtikuussa 2017 ja päättyi HJC-turnauksen pronssiotteluun 27.5.2018 Myllypurossa. Noiden pelien välissä pelattiin 98 ottelua, eli kauden aikana saatiin aikaan komeasti tasan 100 ottelua!

Peleistä 78 oli C-ikäisten otteluita (SM-karsinta, sarja ja playoff, harjoituspelit ja turnaukset) ja 22 B-ikäisten pelejä (aluesarjat, BSM-playoff-karsinta ja harjoituspelit).

C-ikäluokan pelit

C-pelien saldoksi tuli 48 voittoa, seitsemän tasapeliä ja 23 tappiota.

Kauden aikana C-joukkueella pelattiin 34 eri joukkuetta vastaan.
Loisto-02, FBA United 1 ja SB Pron N2 –joukkue olivat ainoat, joille tuli pelkkiä tappioita (yksi peli kutakin vastaan). Lisäksi ainoissa kohtaamisissa tasapeliin jäätiin SCH Naisten (1-1) sekä ruotsalaisten Täby FC 03:n (2-2) ja F04 Starsin (0-0) kanssa. Muiden 28 joukkueen kanssa pelatuista otteluista saatiin kauden aikana vähintään yksi voitto aikaiseksi.

Eniten pelejä pelattiin Steelersin (11), Northern Starsin (7),  ja Classicin (6) sekä PSS:n (9) ja OLS:n (6) eri ryhmien kanssa.

Ruotsalaisia joukkueita kohdattiin kauden aikana kuusi kahdessa eri turnauksessa – saldoksi neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

SM-playoffit

C-tyttöjen kauden kohokohta oli tietenkin SM-pronssi. Runkosarjassa sijoitus oli sama eli kolmas, edellä ikäluokan kiistaton tämänhetkinen kärkikaksikko eli PSS ja Wirmo. Nämä joukkueet etenivätkin lopulta playoff-keväässä finaalisarjaan, jossa Wirmo oli lopulta parempi ja vei mestaruuden.

SB-Pron playoff-pelit alkoivat Steelersiä vastaan, joka ensimmäisessä ottelussa Arkadia-hallissa vei voiton jatkoaikaosumalla 4-3. Näin seuraava peli Parolassa oli varsin tärkeä – tulos tai ulos oli pelin henki. Sieltä tytöt kampesivat tiukassa taistelussa lopulta voittajiksi maalein 6-5 ja siirsivät ratkaisun takaisin kotihalliin. Tällä kertaa yleisökin saatiin kunnolla tukemaan ja Pro jatkoi tästä sarjasta välieriin komealla 8-3 –voitolla.

Välierässä vastaan tuli Wirmo, joka oli onnistuttu voittamaan runkosarjan lopulla maalein 3-2. Vieraspeli Mynämäellä oli kuitenkin keltapaitojen näytöstä ja lukemat 11-2 eivät paljon jättäneet jossiteltavaa. Kotipelissä Klaukkalassa Pro antoi jo paremman vastuksen ja laittoi tulevat mestarit koville, vaikka lukemat lopulta olivatkin selvät 3-6.

Pronssipeli Northern Starsia vastaan olikin sitten henkien taistelu – toisilleen tuttuakin tutummat pelaajat kohtaisivat kauden seitsemännessä ottelussaan ja panos oli kova. Pron ensimmäisen erän jälkeinen 2-0 –johto kääntyi toisen 20-minuuttisen jälkeen 2-3 –tappioksi. Ankaralla rutistuksella joukkue haki tasoitusta, jonka se lopulta saikin ja näin mitalistit selvitettiin jatkoerässä. Sen ratkaisi jo 27 sekunnin pelin jälkeen Neea Mustola, joka Annukka Lönnrotin blokin jälkeen karkasi läpiajoon.

Turnausmenestystä joukkue sai Häme Cupista (voitto), omasta Hoviruoka-turnauksesta (hopeaa) ja HJC-turnauksesta (pronssia). Vuodenvaihteen Stovreta Cupista selvittiin ilman tappioita kolmesta ruotsalaisvastuksesta, mutta ikäluokan ainoa toinen suomalaisjoukkue Northern Stars tuli sitten vastaan heti puolivälierässä ja passitti tytöt katsomon puolelle rankkarikisan jälkeen.

B-ikäluokan pelit

B-peleissä voittoja tuli 14, tasapelejä neljä ja tappioita neljä. Tappioita tuli vain kahdesti lopulta BSM-pronssia saavuttaneelle LoSB:lle, kerran Northern Starsille ja kauden viimeisessä ottelussa LaSB/RSS Panthersille, joka kauden aikana siis pelasi SM-sarjassa.

Etelä-Suomen Kilpasarjassa joukkue sijoittui LoSB:n jälkeen toiseksi ja selvisi siis SM-playoff-karsintaan. Siellä se onnistui voittamaan OLS:n ja Classicin ja tappio tosiaan tuli vasta viimeisessä ratkaisupelissä LaPa:lle. Karsintaturnaushan pelattiin samaan aikaan, kun C-tytöt aloittivat playoffinsa Steelersin kanssa, joten pelit pelattiin lappalaisapujen ja seuran C-Haastajatyttöjen voimin – aivan huikea esitys tältä ryhmältä!

Eniten pelejä pelanneet & pistepörssin kärki

Eniten otteluita kauden aikana pelasi Henriikka Väistö (94), sitten Mimosa Kauno ja Ida Lindh (93). Reetta Suontaustalle pelejä tuli 92 ja Ada Riialille ja Erika Hakuliselle 90. Kaikkiaan 10 pelaajaa pelasi yli 70 ottelua kaudella 2017-18.

Kaikkiaan 27 pelaajaa (ml. molemmat maalivahdit) tekivät pisteitä kauden B/C-peleissä. Maaleja syntyi yhteensä 398 ja syöttöjä 338.

Sisäisen pistepörssin TOP10 kauden 100 pelissä:

 pelaaja ottelut maalit syötöt pisteet
2   Jouppila Riikka 87 41 44 85
8   Kosonen Minka 88 56 18 74
35 Mustola Neea 67 45 26 71
20 Lönnrot Annukka 71 34 29 63
17 Suontausta Reetta 92 35 27 62
83 Lindh Ida 93 21 39 60
61 Riiali Ada 90 36 21 57
69 Luomakoski Jessica 83 32 25 57
89 Hakulinen Erika 90 22 24 46
84 Rissanen Menna 69 17 16 33

Kärkikymmeniköstä Ada Riiali pelasi kauden pelit käytännössä puolustajana, kuten valtaosin myös Reetta Suontausta.

Joukkueen ehdoton vahvuus oli sen tasaisuus. Useissa peleissä jouduttiin pelaamaan pienellä miehityksellä ja rivistä nousi aina kerta toisensa tarvittavat, uudet vastuunkantajat. Lisäksi joukkue profiloitui peräänantamattomaksi ja tiukkojen pelin kääntämisessä voitoiksi, etenkin SM-runkosarjassa tämä oli leimallista: kahdeksasta maalin voittoon päättyneestä pelistä Pro vei seitsemän.

Toinen tärkeä asia oli erittäin onnistunut ja luotettava maalivahtipeli. Nuppu Tikkakoski ja Maria Viitala pääsivät molemmat tositoimiin isoissa peleissä ja onnistuivat loistavasti.

 

 

 

close-icon

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana viikonloppuna! Hanki liput itsellesi ja kaverillesi osoitteesta www.lippu.fi ja saavu sinivalkoisissa!

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/saavuthan-sinivalkoisissa-naisten-eft-turnaukseen-klaukkalaan/

 


close-icon

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan raskaan kauden päätteeksi pronssipelissä Northern Starsin luvuin 4-3. Voittomaali syntyi jatkoajan alkuun Neea Mustolan viimeistelemänä.

Yhteenveto kuluneesta kaudesta

Kausi aloitettiin uudella valmennuksella, jossa päävalmentajan roolin otti itselleen Jukka Eronen ja seuran omat nuoret Nina Wickman ja Martta Halsas toimivat apuvalmentajina. Joukkueeseen syntyi pientä vaihtuvuutta edellisestä vuodesta ja keski-iältään joukkue asettui C-tytöissä sarjan puoliväliin. Tavoitteeksi asetettiin C-tyttöjen SM-sarja ja siellä selviytyminen suoraan pudotuspeleihin ja siitä eteenpäin sarja kerrallaan. Tukisarjana toimi B-tyttöjen aluesarja, jossa olimme sarjan nuorin joukkue.

Peli- ja harjoitusryhmän koko vakiintui syksyn mittaan 2:n maalivahdin ja 15:ta kenttäpelaajan kokoiseksi. B-tyttöjen peleissä saimme hiukan apuja kauden aikana, mutta pääsääntöisesti pelasimme C-tyttöjen joukkueella.

Syksy oli haasteellinen

Loppukesän ja syksyn peleissä joukkueella riitti haasteita, runsaasti loukkaantumisia ja lisäksi sairastumisia, joten monet syksyn peleistä pelattiin noin 10:llä kenttäpelaajalla, osa peleistä osin jopa alle tämän määrän. SM-karsinnoissa hävittiin tärkeä peli OLS:lle ja paikka sarjaan ratkesi vasta sunnuntaina, jolloin kaatui FB Factor Kontiolahdella kuitenkin selvästi. Varsinainen SM-sarja läksi kuitenkin käyntiin hienosti kahdella voitolla Espoossa, mikä antoi lisää uskoa joukkueen iskukyvystä. Kokonaisuutena alkukausi sujui SM-sarjassa tasaisen varmasti, jokaiselta kierrokselta vähintään yksi voitto ja Pro otti nopeasti sarjan kärkipään sijoituksen pysyvästi haltuunsa. B:ssä kausi eteni myös hyvin ja kilpsarjaan pääsy ratkesi myös hyvissä ajoin.

Syyskauden ainoat tappiot tulivat PSS:lle ja Wirmolle eli tulevalle finaaliparille. B-tytöissä joukkue hävisi yhden ottelun Northern Starsin B-tytöille syksyn aikana. Kautta vaikeuttivat myös harjoitusolosuhteet Arkadian hallin myöhästymisen vuoksi, useat harjoitukset peruuntuivat salipuutteen vuoksi, mutta toisaalta runsas pelien määrä paikkasi osaltaan tilannetta.

Talven päätähtäin oli Storvreta Cup

Storvreta Ruotsissa oli joukkueelle selkeä tavoite talvella ja alkupelit sujuivatkin hienosti. Puolivälierissä vastaan asettui tuttuakin tutumpi Northern Stars, joka siellä onnistui tiputtamaan Pron jatkosta rangaistuslaukauskisan päätteeksi ja tämä oli tietysti joukkueelle suuri pettymys, koska jokainen koki, että mahdollisuudet olisivat olleet turnauksessa mihin tahansa. Toisaalta silloinkaan ei hävitty huonolle joukkueelle. Talven aikana sarjat jatkuivat positiivisissä merkeissä ja kauden kohokohtia oli ehdottomasti voitto Wirmosta yhdessä kauden parhaimmista peleistä. Tappioita C-tytöissä tuli uudelleen Porvoolle ja myös ErVi voitti meidät kotikentällään äärimmäisen niukasti hyvän pelin jälkeen.

B-tytöissä kilpasarja sujui jopa odotettua paremmin vain tulevan B-tyttöjen pronssijoukkueen ollessa meitä vahvempi kahdesti. B-tytöissä lopulliseksi sijoutukseksi muodostui 2.sija ja pääsy SM pudotuspelikarsintoihin.

Pudotuspelit olivat kauden ehdoton huipennus

B-tyttöjen sarjassa jouduimme tekemään valintoja ja panostus osui C-tyttöihin, silti mukaan lähtenyt B-tyttöjen joukkue suoriutui urakastaan erinomaisesti Tampereella. Ensin voitto OLS:stä ja kaikkien yllätykseksi myös Classic kaatui seuraavalla kierroksella. Ratkaisevalla kierroksella kuitenkin Pro joutui tällä kertaa taipumaan Riihimäen ja Lammin yhdistelmäjoukkueelle, mutta silti meidän ryhmältä aivan loistava suoritus Tampereella.

C-tytöissä puolivälierissä Steelersin kanssa jouduttiin pelaamaan kaikki kolme peliä, mutta ratkaisupeli kääntyi selvästi Prolle lukemin 8-3 kotikentällä Arkadiassa. Välierissä Wirmoa vastaan ei Mynämäellä joukkue löytänyt riittävää uskoa ja tahtoa, mutta kotiottelussa Wirmo joutui tekemään täyden päivätyön edeten kuitenkin ansaitusti finaaliin ja siellä myös Suomen mestareiksi lopulta, onnittelut myös Mynämäelle, kuten myös Porvooseen hienosta kaudesta.

Pronssipeli pelattiin kerrasta poikki systeemillä ja Arkadiassa Northern Starsia vastaan. Totutusti äärimmäisen jännittävä ottelu kahden toisensa hyvin tuntevan ja toisia myös kunnioittavan joukkueen välillä. Yllättäen mentiin jälleen jatkoajalle, mutta nyt Ruotsissa koettu karvas häviö käännettiin voitoksi ja ehkä Pro sen myös ansaitsi tavallaan todella vahvan kolmannen erän ansiosta.

Ottelu oli virallisesti numero 93 joukkueelle, osan pelatessa vielä hajapelejä naisten 2. tai 3. divisioonassa, sekä seuran toisessa C-tyttöjen joukkueessa siirtoajan umpeutumiseen saakka.

Kuva SB Pro. Juhlatunnelmat ja mitalit jo kaulassa

Joukkue haluaa vielä kiittää kaikkia meitä tukeneita tahoja kauden aikana ja myös kaikille upeille vastustajille kiitos hienoista peleistä. Nyt alkaa jo valmistautuminen seuraavaan kauteen ja Pron C-tytöt toivottavasti jatkavat kaikki myös B-tytöissä osan päästessä ikänsä puolesta pelaamaan jatkossa myös C-tytöissä. Uusia pelaajia kartoitetaan vapaiden harjoitusten kautta kumpaankin joukkueeseen ja ensimmäinen mahdollisuus tulla näihin harjoituksiin on keskiviikkona 18.4 klo 19.30 alkaen Arkadiaan.

SB Pron C-tytöt kiittävät teitä kaikkia!!

 

close-icon

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi!

Nyt joukkue siirtyy pelaamaan ensi kaudelle B-tyttöihin ja etsii muutamaa iloista ja tavoitteellista pelaajaa lisää ryhmäänsä. Joukkueen tavoite tulevalla kaudella on pelata B-tyttöjen SM-sarjassa ja lisäpelejä haetaan kaikille muista sarjoista. Tällä kaudella joukkue pelasi 93 ottelua kuluneen vuoden aikana!

Tule katsomaan ja tutustumaan iloiseen ryhmäämme ja ilmoittaudu avoimiin harjoituksiimme. Mikäli 18.4 tai 25.4 eivät sovi sinulle, niin olet tervetullut milloin tahansa.

Yhteystiedot:

Janne Kosonen 050 511 3628 tai Ilkka Riiali 050 348 3527

 

close-icon

23.03.2018

B-tyttöjen SM-playoffkarsintaennakko

B-tytöillä edessä karsintapelit BSM-playoffeihin

–>  Liiton peliasettelu toi viikonlopulle omat haasteensa – ne on kuitenkin ratkaistu
–> C-Aluesarjan tytöt yllätysvalmiita – voittoja lähdetään hakemaan
–> Lapin tytöt iskussa ja isossa roolissa – valmiina taisteluun

B-tytöt päätyivät Etelä-Suomen seitsemän joukkueen Kilpasarjassa LosB:n jälkeen toiselle sijalle ja joukkue pääsi näin  SM-playoffkarsintaan, jonne tällä kaudella selvisi Etelästä neljä parasta ryhmää. Muualta Suomesta karsintaan tulee toiset neljä joukkuetta ja karsinta järjestetään kahdessa lohkossa lauantaina 24.3.

SB-Pro pelaa Tampereella ryhmässä 1 ja kohtaa omassa välieräottelussaan OLS:n. Ryhmän toinen välierä pelataan Classicin ja Northern Starsin kesken. Otteluiden voittajat pelaavat ryhmän finaalissa ja sen ottelun voittaja jatkaa sunnuntaina pelattavaan SM-playoffkarsintaotteluun, jossa vastaan tulee SM-runkosarjassa sijalle 8 sijoittunut RSS Panthers/LaSB.

OLS-ottelun tulosseuranta

Ryhmä 2 pelataan Vierumäellä ja siellä lauantain otteluparit ovat LoSB – Steelers II ja Lapua – PSS Musta. Playoffkarsintaottelussa ryhmän voittaja saa vastaansa KooVeen.

SB-Pron joukkue on käytännössä kauden aikana ollut C-tyttöjen SM-sarjan joukkue, joka pelaa lauantaina oman ensimmäisen playoffottelunsa klo 13:15 Steelersiä vastaan Klaukkalassa. Kun B-tyttöjen ottelu pelataan Tampereella klo 11, asettaa tämä määrätynlaisia haasteita pelaajarosterin osalta…

Onneksi kaikki haasteet noin pääsääntöisesti ainakin ovat ratkaistavissa – niin tämäkin. Tampereella nähdään pelivalmis ja nälkäinen viisikko yhteistyöseurastamme kaukaa Pohjolasta – oheisessa tarinassa tästä kuviosta lisää. Lisäksi ryhmässä pelaa SB-Pron toisesta C-joukkueesta kentällisen verran pelaajia ja maalia vartioi koko kauden B-ottelut varsin mainiosti hoidellut CSM-joukkueen toinen veräjänvartija Nuppu Tikkakoski, joten varsin hyvä ryhmä saadaan jalkeille oululaisia vastaan.

Nuppu Tikkakoski #31

 

Tsemppiä B-tyttöjoukkueelle karsintapeleihin Tampereelle! Ja jos satutte liikkumaan siellä päin, kannustamaan Kauppi Sports Centeriin.

 

 

 

close-icon

17.03.2018

B-tyttöjen Kilpasarja lopetettiin voitokkaissa tunnelmissa

B-tyttöjen kilpasarjan viimeiset kierrokset pelattiin lauantaina Ruskeasuolla ja Pro päätti sarjan voittoon ja sarjan 2. sijaan. SM-pudotuspelien karsintaotteluissa tulee lauantaina vastustajaksi Ilmajoki, joka alueensa sarjassa sijoittui kolmanneksi.

Päättäväinen ja aina hymyilevä joukkue saapuu sarjan viimeiseen otteluun

Lauantain Pro-teemat:

⇒ LoSb ei vieläkään löytänyt pysäyttäjää!

⇒ PSS:n kanssa fyysinen ottelu, jossa tuomarit olivat kovilla!

⇒ Puolustuspeliin löytynyt jo pudotuspeliasennetta!

Lohja haastettiin, mutta se ei vielä riittänyt voittoon saakka

Lohjan kokenut joukkue Meri-Helmi Höynälän johdolla saapui Ruskeasuolle ilman C-tyttöjä, jotka olivat pelaamassa C-tyttöjen SM-pudotuspelikarsintoja ja selvisivät huomiseen finaaliin siellä, josta onnittelut joukkueelle. LoSb oli kapealla, mutta toisaalta erittäin iskukykyisellä ryhmällä liikenteessä ja pientä kunnioitusta ja jännitystä näkyikin Pron pelissä nimekästä vastustajaa vastaan.

Lohja otti edun toisessa erässä

Ensimmäisessä erässä Lohja otti hallinnan ja Pron peli hyökkäysalueella kaatui hermoiluun ja pallonmenetyksiin. Toisessa erässä LoSb siirtyi johtoon, mutta heti perään Jessica Luomankoski tasoitti Neea Mustolan syötöstä. Tämän jälkeen Riikka Jouppila sai yhden kauden erikoisimmista jäähyistä, jonka taitavat lohjalaiset myös hyödynsivät. Erän loppuun vielä 3-1 Lohjalle. Pelillisesti toinen erä oli kuitenkin tasainen, kuten myös kolmas erä., jossa ensin LoSb pääsi 4-1 johtoon ja loppunumeroiksi 4-2 Riikka Jouppila hienolla takanurkkalaukauksella pienestä kulmasta Minka Kososen syötöstä. Pro oli kuitenkin ilmeisesti ensimmäinen joukkue, joka jätti “Mersu” Höynälän maaleitta tässä sarjassa, joten ainakin jossain onnistuttiin todella hyvin.

Puolustuksessa paljon töitä tehnyt Mimosa Kauno ottelussa Porvoota vastaan

PSS voitti Northern Starsin, mutta Pro oli tänään vahvempi

Pron ja PSS:n kohtaamisesta muodostui päivän kovavauhtisin ja fyysisin peli, jossa myös tuomaristo joutui koville kummankin joukkueen saadessa jäähyjä 8 minuuttia. Pro avasi pelin tehokkaasti Ida Lindhin antaessa tarkan sisäänlyönnin maalineteen nousseelle puolustajalle Ada Riialille, joka rystyltä nosti pallon edestä ylös, 1-0 Prolle. PSS tasoitti ylivoimalla Pron otettua huolimattomasti jäähyn väärästä etäisyydestä. Erän lopulla vuorostaan Pro onnistui ylivoimalla Reetta Suontaustan erinomainen syöttö löysi Minka Kososen, jonka tarkka ja nopea laukaus oli vastustamaton torjuttava. Vielä ennen summerin soittoa Ida Lindh Jessica Luomakosken tarjoilusta luvuiksi 3-1.

Toisessa erässä keskityttiin jäähyilyyn

PSS onnistui kaventamaan toisessa erässä, jonka jälkeen molemmat joukkueet unohtivat pelaamisen ja keskittyivät jäähypenkin kuluttamiseen, onneksi kuitenkin tunteet pidettiin hallinnassa ja kolmanteen erään Pron 3-2 johdossa. Pro kesti vielä alivoiman viimeisessä erässä ja sinetin ottelulle laukoi Ida Lindh erittäin hienosta hyökkäyksestä, joka alkoi oman maalin takaa, nopea suunnanmuutos ja Erika Hakulinen antoi viimeisen syötön, josta Ida taidokkaasti viimeisteli loppuluvut 4-2 Prolle.

Kuva ottelusta Pro – PSS

Pron B-tyttöjen kausi jatkuu viikon päästä SM-pudotuspelien karsinnoissa, joissa vastustajaksi asettuu Ilmajoki, josta toimituksen tiedot ovat lähinnä kyseenalaiset, paremmin painikaupunkina tunnettu Ilmajoki on toistaiseksi jäänyt täysin vieraaksi salibandyn osalta.

Sunnuntaina 18.3 SB Pron C-tytöt pelaavat vielä harjoituspelin Arkadiassa  klo 13.30 alkaen, tervetuloa katsomaan, kuinka VSS/ Rangers B-tytöt menestyvät kovan kotijoukkueen kyydissä. Nyt mennään jo pudotuspelisäädöillä sunnuntaina!

 

close-icon

15.03.2018

B-tyttöjen kilpasarja päättyy lauantaina Ruskeasuolla

SB-Pron B-tytöt eli tässä tapauksessa käytännössä C:tytöt päättävät kilpasarjan pelit lauantaina Ruskeasuolla, jossa vastassa ovat sarjan selkeä 1. Lohjan Salibandy ja PSS Musta. Pro on pelannut kilpasarjan käytännössä C-tyttöjoukkueella ja yhteistyöjoukkue Lapin Veikkojen B-tytöt olivat mukana vain syksyllä alkusarjassa osan otteluista.

Lauantain Pro-teemat B:n osalta:

⇒ Nähdäänkö kentällä jo C:n pudotuspeleihin rakennettuja kentällisiä?

⇒ Kuinka onnistutaan haastamaan erittäin vahva LoSB?

⇒ Miksi muodostuu runkosarjan sijoitus 2., 3. vai 4.?

Lauantain peleissä Pro pääsee varmasti harjoittelemaan puolustuspelaamista riittävästi

B-tyttöjen pelit ovat olleet joukkueelle hieno mahdollisuus lisäpeleihin ja kokeiluihin

Kuluva kausi B-tyttöjen peleissä on antanut joukkueelle juuri sitä, mitä lähdettiinkin hakemaan. Kovia ja osin myös fyysisiä otteluita, joissa voi tehdä myös paljon erilaisia kokeiluita. Kuten kaikki muutkin C-tyttöihin perustuvat joukkueet näissä sarjoissa, niin myös Pro on peluuttanut tässä sarjassa tasaisesti koko materiaaliaan, näin kaikille on saatu riittävästi peliaikaa ja vastuuta. Ennen viimeisiä pelejä joukkue onkin jo varmistanut paikan neljän parhaan joukossa ja B-tyttöjen jatkopeleissä. Lauantain ratkaisee vain sen, onko lopullinen sijoitus 2., 3. vai 4.? Tällä hetkellä näyttäisi todennäköiseltä sijat 2-3, mikäli Lohja jatkaa sarjan loppuun yhtä vakuuttavasti, kuin ovat koko kauden pelanneet.

Kuva Taika-Tuulia Höynälä. Kuvassa Lohjan “pelinrakentaja” Meri-Helmi Höynälä, joka johtaa pistepörssiä ylivoimaisesti

Lohja pitäisi pysäyttää, mutta riittävätkö lailliset keinot tähän?

Päivän avauspelissä Pro kohtaa Lohjan, joka on Meri-Helmi Höynälän johdolla ollut pysäyttämätön toistaiseksi. Kuinka Pro tässä tulee onnistumaan, se jää nähtäväksi, mutta kaikissa vaihtoehdoissa se on äärimmäisen vaikeaa. Niina Ahola antaa tukea omalla vahvalla panoksellaan ja myös Lohjan C-ikäiset Aurora Mäkelän, Ada Isometsän ja Cira Virran johdolla tekevät joukkueesta kokonaisuudessa erittäin vaikean voitettavan.

PSS on arvoitus lauantaina

Vaikka PSS ei saa kaikkia parhaita C-tyttöjä mukaan näihin peleihin, niin joukkue on silti todella taitava, kysymykseksi jääkin lähinnä se, kuinka vakavasti PSS haluaa edetä neljän parhaan joukkoon sarjassa? Porvoolla haasteen luo karsintojen kanssa samaan aikaan pelattavat C-tyttöjen pudotuspelit, mikä koskee tietysti myös Pron C-tyttöjä. Sen me kuitenkin kaikki tiedämme, että millä tahansa joukkueella PSS tulee ottelut pelaamaan, niin yhtään peliä ei tämä ryhmä tule huonosti keskittyneenä suorittamaan.

Pron pelit jatkuvat myös sunnuntaina Arkadiassa klo 13 alkaen

Sunnuntaina Pro jatkaa harjoitteluaan kohti C-tyttöjen play off-pelejä ja Arkadiaan saapuu vieraaksi VSS/ Rangers B-tytöt. Ottelu aloitetaan klo 13.30 ja päivän teemana on löytää pudotuspelitunnelmat. Ottelu pelataan alusta loppuun täysin play off säädöillä, 3*20 minuuttia tehokasta peliaikaa, täysimittaiset erätauot ja kaikki muu valmistautuminen myös, kuten se tulee tapahtumaan viikon päästä lauantaina eli 24.3, jolloin tulee olemaan Klaukkalassa “sähköä ilmassa”.

SB-Pro C-tytöt

TERVETULOA SIIS KANNUSTAMAAN PRON C/B-TYTTÖJÄ NIIN LAUANTAINA RUSKEASUOLLE (KLO 13 JA 15), KUIN MYÖS SUNNUNTAINA 18.3 KLO 13.30 ARKADIAAN. ARKADIASSA YLEISÖLLE LUVASSA KAHVITARJOILUA JA HYVÄÄ TUNNELMAA ETKOILLA SEURAAVAA LAUANTAITA VARTEN.

close-icon

04.03.2018

B-tyttöjen kilpasarjaa Porvoossa

Porvoo 4.3, B-tyttöjen kilpasarjaa

Pron C-tytöt + Messi jatkoivat B-tyttöjen kilpasarjaa Porvoossa. Sunnuntain peleihin joukkue läksi sarjataulukon 2.sijalta, mikä on sijoitus myös sunnuntain jälkeen.

Pron B-tyttöteemat sunnuntaina:

⇒ Peleihin valmistauduttiin lauantaina Liigapelissä työtehtävissä!

⇒ Osa pelaajista rippikoulusafarilla, jälleen löytyi uusia ratkaisijoita!

⇒Paikka neljän parhaan joukossa varmistui sunnuntaina!

Kyseessä eivät ole joulujuhlat, vaan C/B-tyttöjen työvuoro  Liiganaisten pelissä lauantailta

Lähes koko joukkue kävi auttamassa Liigapelin järjestämisessä lauantaina ja se tuntui sopivan tytöille hyvin. Pirteä pakkanen, -20 astetta piristi lisäksi joukkuetta ja päivän avausottelussa ÅIF joutuikin kohtuullisen kovaan kyytiin. Pro takoi maaleja tasaiseen tahtiin ja voittonumeroiksi 10 -3, joilla käytännössä varmistettiin paikka neljän parhaan joukkoon.

Ottelun erikoisuus oli ikkunoista kohti Pron maalia paistanut aurinko, joka auttoi vähintään toisessa ÅIF:n maalissa. Todetaan samalla, että ottelun tuomaristo oli hyvin perillä ongelmasta ja tarjosi mahdollisuutta pelata pelin puoliksi kumpaankin päätyyn.

Kuvassa Mimosa Kauno ja Jessica Luomankoski

Päivän toisessa ottelussa pelattiin perinteisen tasainen ottelu Tiikerien kanssa. Ottelun ensimmäinen erä päättyi maalittomana, mutta toisessa Pro otti 2-0 johdon ja loi myös paremmat maalitilanteet. Kolmannessa erässä kuitenkin Tiikerit nousi jo 2-3 johtoon, mutta vielä kerran Pro aikalisänsä jälkeen iski ja ottelun loppunumeroiksi jäivät 3-3.  Vielä 15 sekuntia ennen loppua Pro sai läpiajon, mutta tällä kertaa laukaus meni ohi maalin.

Hyvää ja jotain kehitettävääkin

Parasta ottelussa oli hyvä ja taisteleva ilme koko joukkueelta, puolustuspelaaminen joukkueena on mennyt selvästi eteenpäin kauden aikana. Hyökkäyspelaamisessa malttia on myös ajoittain aiempaa enemmän. Maltetaan kierrättää palloa, eikä luovuta niin nopeasti tilannetta. Alivoimapelaaminen oli myös tänään hyvällä tasolla, kuten on ollut koko kauden, tosin joukkue on ottanut suhteellisen vähän myös jäähyjä.

Jotain kehitettävää löytyy myös aina ja nostetaan tällä kertaa esiin vaihtorytmi, joka alkoi loppua kohden hajota ja väsyneenä olisi jopa vielä tärkeämpää säilyttää kurinalaisuus vaihdoissa. Pientä malttia tähän lisää ja saadaan viisikot näin kestämään ehyempinä.

Viikon päästä jatketaankin C-tyttöjen SM-sarjapelien merkeissä Jyväskylässä ja ennakko luvassa loppuviikosta.

 

close-icon

03.03.2018

Kauden 2018-19 B-tyttöjoukkueen rakentaminen käynnissä

Ensi kauden B-tyttöjoukkueen rakentaminen on käynnissä, ohessa linkki ilmoitukseen

close-icon

01.03.2018

B-tyttöjen kausi jatkuu sunnuntaina Porvoossa

4.3 Porvoo SBH, klo 09.00 ja 11.00

B-tyttöjen sarjakausi jatkuu pitkän tauon jälkeen sunnuntaina Porvoossa ja pelit ovat Pron C-tytöille jälleen hyvää valmistautumista kohti C:n SM-sarjapelejä. Sunnuntaina vastassa ovat ÅIF ja Tiikerit.

Kuva SB-Pro. Reetta Suontausta on pelannut vahvaa kautta C-ja B-tytöissä

Sunnuntain B-tyttöteemat:

⇒ Joukkue on venynyt B:n kilpasarjassa, jatkoa seuraa?

⇒ Kuinka paljon näkyvät rippikoulut sunnuntaina peleissä?

⇒ Ketkä ottavat ratkaisijan roolin Porvoossa?

Pro lähtee viikonlopun peleihin sarjan kakkosijalta

Kilpasarjan neljä parasta jatkavat maaliskuun lopulla SM-pudostuspelien karsintoihin ja Lohja on jo varmistanut sinne paikan. Pro on tällä hetkellä sarjassa toisena ja vahvasti myös menossa karsimaan, mutta kaikki on vielä sen osalta auki ja joukkue tarvitsee tähän pisteitä sarjan neljässä viimeisessä ottelussa.

Sunnuntaina rippikoulut vaativat osansa ja myös Pro lähtee peleihin vajaalukuisena, mutta joukkue on myös tähän kauden aikana tottunut ja ratkaisijoita on löytynyt laajalta rintamalta. B-tytöissä ei ole vielä saatu yhteenkään peliin täyttä ryhmää kasaan, mikä onkin antanut osaltaan runsaasti hyvää peliaikaa niille, joilla esteitä ei ole ollut ja kasvattanut kaikkia ottamaan vastuuta peleissä.

Kuva SB-Pro. Neea Mustola on palannut loukkaantumisen jäljiltä mukaan peleihin.

ÅIF mittaa Pron sunnuntaisen kunnon ensin

ÅIF Sipoosta on toistaiseksi vielä sarjassa ilman pisteitä, mutta joukkue pystyy ajoittain pelaaman pirteää peliä ja pienimpääkään asennevammaan ei Prolla ole varaa. Päivän toisessa pelissä vastassa on Tiikerit, jonka kanssa pelit ovat olleet tasaisia ja näin tulee käymään myös sunnuntaina. Tiikerit tarvitsevat pisteitä ja tulevat taistelemaan jokaisesta pallosta vain voitto mielessä. Tässä mitataankin Pron henkisen kantin taso ja ottelu tulee olemaan loistava harjoitus viikon päästä pelattaviin SM-sarjapeleihin.

Lauantaina C- eli B-tytöt nähdään jo Arkadia hallissa Liiganaisten ottelussa työtehtävissä ja tätä peliä kannattaa kaikkien tulla seuraamaan, Pro saa vastustajaksi silloin TPS:n Turusta. Ottelu alkaa klo 17.00 ja ovet avautuvat klo 16.00. Sunnuntaina sitten kannustamaan joukkeutta Porvooseen ja viikko tästä matka jatkuu Jyväskylään.

close-icon

03.02.2018

B-tyttöjen kilpasarjan raportti Ruskeasuolta

3.2.2018 Ruskeasuo

Ruskeasuolla pelattiin pienen tauon jälkeen B-tyttöjen kilpasarjaa ja Pron C-tytöt vahvistettuna Messillä jatkoivat hyvää kauttaan nyt myös B-tytöissä. Tuloksena kaksi voittoa ja sarjan 2.sija tällä hetkellä tukevasti hallinnassa.

Pron B-tyttöteemat “Rusalta”:

⇒ Iloista hyökkäyspeliä kummassakin ottelussa!

⇒ Nuppu Tikkakoskelta hyvät pelit !

⇒ Vielä löytyy kuitenkin parannettavaa seuraavalle viikonlopulle!

Kuva SB-Pro. Milja Ronkainen pelasi hyvät ottelut vajaalukuisessa puolustuksessa

Syksyllä 4-2 tappio Northern Starsin B-tytöille, jota Pro läksi kääntämään voitoksi

Runsaasti joutui valmennus tekemään muutoksia edellisistä peleistä, kun hyökkäyksestä sentterin roolissa pelannut Annukka Lönnrot, laitahyökkääjänä pelannut Neea Mustola ja fyysisen hyökkäävän pakin roolin omaksunut Reetta Suontausta olivat kukin poissa. Reetan paikalla Milja Ronkainen pelasi hyvät pelit ja ykköskenttään Annukan tilalle siirtyi joukkueen ainoa B-ikäinen eli Melissa Rissanen. Ensimmäinen erä olikin lopulta yksi Pron parhaista tällä kaudella ja lukemat 2-0 olisivat voineet olla selvästi suuremmatkin. Iloista ja aktiivista hyökkäyspeliä läpi erän.

Toisessa erässä peli kääntyi Espoon hallintaan

Toinen erä oli taas vastaavasti Northern Starsin erä ja kolmas jälleen hyvin tasainen. Toisessa erässä Nuppu Tikkakoski otti isoa roolia maalillaan ja piti Pron johtoasemassa. Ottelun lopulla Northern Stars haki vimmatusti tasoitusta, mutta Pro kesti hyvin loppuun saakka ja käänsi edellisen kerran tappion tällä kertaa voitoksi. Pelistä pitää nostaa esiin myös ykköskenttä kokonaisuudessaan, joka viimeisteli kaikki kolme Pron osumaa Minka Kososen johdolla.

Toiseen peliin vastustajaksi EräViikingit Akatemia

Toisessa pelissä kokoonpanoa jouduttiin edelleen sekoittamaan lisää, kun ykköskentän sentteri Riikka Jouppila jätti pelin väliin. Ottelun ensimmäinen erä oli erikoinen, suorastaan hämmentävä. Kumpikin joukkue tuntui unohtaneen puolustusasenteen kotiin ja verkot soivat liian usein. Helppojakin virheitä molemmille joukkueille ja erän jälkeen komeilivat taululla Pro 6 ja ErVi 3.

Odotetusti puolustaminen tiivistyi toiseen ja kolmanteen erään

Kaksi viimeistä erää olivat tasaista pelaamista ja loppulukemat nyt Prolle 7-5 ja tuloksena neljä pistettä sarjataulukkoon lisää. Nostetaan tästä ottelusta esille Elli Mäenpää kahdella maalillaan ja kovalla yrityksellään.

Mikä oli sitten hyvää ja missä eniten parannettavaa?

Erittäin hyvää oli rohkea ja ennakkoluuloton hyökkäyspeli, hyvä asenne fyysisesti vahvempia joukkueita vastaan ja asenne kokonaisuudessaan koko joukkueelta. Selvästi haluttiin pelata myös katsomossa peliä seuranneille loukkaantuneille.

Parannettavaa jäi ehkä eniten ajoittain huonosti ajoitetuissa vaihdoissa ja myös siinä, että kentällisten vaihtorytmi ei tahtonut kestää koko ajan kasassa. Omasta päästä lähdöissä tarvitaan vielä huolellisuutta lisää ja tähän apua myös hyökkääjiltä oikea-aikaisilla ja oikeasuuntaisilla juoksuilla. Jos tässäkin nostaa kolmannen asian esiin, niin edelleen laukausten peittäminen vaatii asennetta lisää kevään koviin peleihin.

Kuva SB-Pro. Melissa Rissanen toi varmuutta C-tyttöjen peliin

Tästä on C-tyttöjen hyvä jatkaa kautta kohti Tampereen kierrosta ja toivotaan loukkaantuneille pikaista toipumista. Muuten ne Ruskeasuon uusitut kentät ovat selkeä parannus hallin olosuhteisiin!

close-icon

02.02.2018

B-tyttöjen kilpasarja jatkuu Ruskeasuolla

3.2 B-tyttöjen kilpasarja Ruskeasuolla

SB-Pron C-tytöt jatkavat kauttaan vaihteeksi B-tyttöjen kilpasarjan merkeissä Ruskeasuolla lauantaina. Ensimmäinen peli alkaa klo 12 ja toinen klo 16, vastustajina tällä kertaa ovat Northern Stars ja EräViikingít Akatemia.

SB-Pron B-tyttöteemat lauantaina:

⇒ Vajaalla joukkueella peleihin ja peliaikaa on luvassa kaikille runsaasti!

⇒ Tavoite tälläkin kehittää omaa peliä C:n jatkopelejä ajatellen!

⇒ Ruskeasuon uudistetut pelialustat testissä Prolle ensimmäistä kertaa lauantaina!

Kuva SB-Pro. Nuppu Tikkakoski kantaa torjuntavastuun lauantaina

B-tyttöjen sarjatilanne ennen viikonloppua on Lohjan ylivoiman jälkeen tasainen. Lohjan vahva joukkue on mennyt odotetusti omia polkujaan sarjan kärjessä ja ryhmä kuuluisikin ehdottomasti SM-sarjaan, mutta tämän jälkeen on tasaista ja viisi joukkuetta tämän jälkeen ovat hyvin tasavahvoja. Kuinka moni joukkue sitten oikeasti panostaa pääsystä jatkoon onkin oma tarinansa, mutta jokainen peli lähdetään tietysti voittamaan.

Pron ensimmäinen ottelu ja vastassa Northern Stars

Syksyllä Pro menetti pisteet Northern Starsille tasaisessa pelissä ja tiukkaa lienee odotettavissa lauantainakin. Northern Stars on sekoitus kokemusta ja nuoruutta eli tässä tapauksessa C-tyttöjä. Pro vastaa tähän nuoruudella ja innokkuudella.

Illalla Pro kohtaa Eräviikingit Akatemian

ErVin Akatemian kanssa pisteet syksyllä ja myös tuleva peli tulee olemaan tasainen, ennuste ns. maalin pelistä ei välttämättä ole kovin väärä. EräViikingit Akatemia on myös ollut sekoitus B- ja C-tyttöjä ja ainakin syksyllä joukkue oli pelitapansa puolesta helposti tunnistettava ErVin tyttöjoukkueeksi.

Pron tavoite on kehittää omaa peliä

Vanha kulunut sanonta on, että pelataan omaa peliä, mutta Pron tavoite on enemmänkin näissä peleissä kehittää sitä ja samalla kehittää yksilöitä näissä peleissä. Tähän onkin lauantaina hyvät mahdollisuudet, koska tulos on, jos ei merkityksetön, niin kuitenkin toisarvoinen viikonloppuna. Edellinen ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Pro lähde aina hakemaan otteluista voittoa.

Kuva SB-Pro. Isa Lindholm on Pron nuorempaa ryhmää

Lauantaina siis Pro pääsee myös testaamaan Ruskeasuon uudistetut pelialustat. Arkadian kenttä on saanut runsaasti myönteistä palautetta ja nyt päästään vertailemaan kahta uutta pelialustaa keskenään.

Viikon päästä Pron C-tytöt joutuvatkin sitten todelliseen “puntariin” Tampereella, jossa pitäisi jälleen onnistua hyvin!

 

close-icon

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 alkavassa huippuottelussa, kun vastaan asettuu hallitseva mestari Classic Tampereelta.

Ovet aukeavat yleisölle klo.16:00

Liput 7€, lapset ilmaiseksi!

TERVETULOA UUTEEN KOTIHALLIIMME!

close-icon

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

close-icon

16.12.2017

B-tytöillä voitokas kilpasarjakierros Espoossa

16.12 B-tyttöjen kilpasarjaa Esport Areenalla Espoossa

SB-Pro jatkoi B-tyttöjen kilpasarjaa puhtaasti C-tyttöjoukkuella voitokkaasti lauantaina ja jatkoi näin hyvin sujunutta kautta B-tyttöjen sarjassa.

Pro-teemat tänään:

⇒ Tiikerit raatoivat ja haastoivat jälleen itsensä peliin mukaan takamatkalta!

⇒ Huomisen SM-sarjaa varten ei juuri pystytty lauantaina säästämään!

⇒ Runsaasti hyvää löytyi omasta pelistä, mutta huomenna on pelin tasoa edelleen nostettava!

Tiukat Tiikeri-ottelut saivat vähemmän yllättävästi jatkoa

Jo ennakkossa arvioitiin ottelusta Tiikereitä vastaan tulevan tiukan ja näin tapahtui tälläkin kertaa. Pienen tunnustelun jälkeen Pro siirtyi 2-0 johtoon hienoilla suorituksilla maalin edestä maalintekijöinä Menna ja Ida, Tiikerit kuitenkin onnistuivat tasoittamaan pelin toisen erän alkuun.

Tämän jälkeen tuli Prolta vahva hetki ja Annukka, Ada ja Jessica vuorollaan lisäsivät johtoa ja peli oli myös hyvin joukkueen hallussa. Oliko sitten liiankin hyvin, mutta kolmas erä oli sisukkaan Tiikeri ryhmän erä ja seitsemän minuutin jälkeen ensin kavennus ja noin 30 sekuntia ennen loppua vielä yksi maali lisää. Viimeinen puoli minuuttia oli sitten kovaa taistelua pallosta, mutta varsinaiseen tekopaikkaan eivät Tiikerit enää päässeet. Toisen kerran peräkkäin Tikkurilan tyttöryhmä osoitti meitä vastaan sisukkuutensa ja nousi taisteluun mukaan takaa-ajotilanteesta. Ottelu 5-4 SB-Prolle, torjunnat Pro 16 ja Tiikerit 8.

Kuva SB-Pro. Kuvassa oikelta Henriikka Väistö, Martta Hälsas ja Reetta Suontausta

Tunnin huilin jälkeen vastassa uusi tuttavuus ÅIF

Oliko ensimmäisen ottelun jälkeen hiukan hyvä olo, mutta toiseen peliin ottelun tempo laski selvästi ja edellisistä peleistä runsaasti parantanut ja nyt suuremmalla ryhmällä mukana ollut ÅIF iski ajoittain terävästi vastaan. Jessica onnistui lopulta kuitenkin siirtämään Pron 1-0 johtoon. ÅIF:n tasoitus tuli upealla soololla, vahva nousu keskeltä ja kuljetus rystyllä, josta myös erinomainen laukaus ohi läpi ottelun hyvin torjuneen Nupun.

Toisessa erässä alkoi sitten Pron rutiini näkyä ja myös jalkoihin alkoi tulla enemmän liikettä

Pro pääsi selvästi paremmin peliin mukaan toisessa erässä ja hallinta siirtyi selvemmin punapaitaisille. 2-1 Adan vahvan nousun kautta, josta hän iski oman reboundinsa sisään suoraan ilmasta, 3-1 yv:llä Annukan toimiessa syöttäjänä Adan toiseen osumaan maalin nurkalta. Isa onnistui pirteästi pelanneesta 3.kentästä myös kertaalleen ja luvut kahden erän jälkeen 4-1. Kolmannessa erässä vielä Minka ylivoimalla loppuluvuiksi 5-1. Ottelu siis Prolle 5-1 ja torjunnat Pro 10 ja ÅIF 25.

Tuomaritoimintaa olemme varoneet kommentoimasta, mutta sen verran uskaltaa mainita, että on sääli, ettei junnupelejä usein kuvata, koska näistä voisi olla myös tuomareille hyvää oppia. Tsemppiä myös tuomareille seuraaviin peleihin. Lisättäköön tähän vielä, etteivät tuomarit ole tällä kaudella ratkaisseet yhtään meidän peliä ja kokonaisarvio on hyvä kauden nähdystä tuomaritoiminnasta.

Sarjatilanteen kannalta 4 pistettä oli tänään lähes välttämätön Prolle

Vaikka C-tytöt läksivätkin tähän sarjaan hakemaan lähinnä lisää kovia pelejä, niin aina silti pitää olla tavoitteita ja miksei se voisi olla vaikka pääsy sarjan 4. parhaan joukkoon. Mahdollisuudet tähän säilyivät näillä voitoilla, joten tästä on hyvä lähteä huomenna Ouluun ja C-tyttöjen SM-sarjapeleihin, jossa vastassa ovat sarjan 1. ja 2. Kapealla materiaalilla toimivalle ryhmälle tämä ei ehkä ollut paras tapa valmistautua näihin peleihin, toisaalta itse B-sarjan tukisarjaksi valitsimme.Kaikki peliin huomenna ja sunnuntaina katsotaan sitten, mitä on jäänyt viikonlopusta käteen.

Onnittelut myös Liiganaisille voitosta, joka oli joukkueen 10. putkeen, mikäli lasketaan mukaan Suomen Cupin pelit. Kiitos myös 2.Naisten joukkueen Santulle, joka kävi auttamassa teippauksen kanssa huoltajamme olleessa estynyt olemaan mukana tämän aikana. Tämä on hienoa venymistä seuran sisällä!

 

close-icon

15.12.2017

SB-Pron B-tytöt jatkavat kilpsarjassa lauantaina Espoossa

Esport Areena Espoo 16.12 lauantaina klo 14 ja klo 16

Lauantaina C-tyttöjen kausi jatkuu Espoossa B-tyttöjen kilpasarjan merkeissä ja jo sunnuntaina aamulla sama ryhmä jatkaa C-tyttöjen SM-sarjaa Oulussa.

Pro-teemat lauantaille:

⇒ Tavoitteena edelleen parantaa omaa peliä, mutta virtaa on jätettävä myös sunnuntaille!

⇒ Kenraaliharjoituksena viikonloppua varten 1-1 tasapeli Hyvinkäällä SCH-Naisia vastaan!

⇒ Viimeiset pelit ennen Ruotsin turnausta!

Kuva SB-Pro. Kuvassa Annukka Lönnrot oikealla, Minka Kosonen keskellä ja lauantaina vastustajan maalivahti Jemina Paloluoma keskellä

Tavoitteena lauantain pelien olevan hyvä viimeistely sunnuntaille

Vaikka sunnuntai on joukkueen ehdoton ykköstavoite, niin ei Pro lähde kentälle yhtään ottelua häviämään, joten ei saa päivän ensimmäinen vastustaja Tiikerit pisteitä ilmaiseksi tälläkään kertaa. Odotettavissa on edellisten keskinäisten otteluiden tapaan tasainen taisto. Torstain harjoitusottelu oli Prolta hyvä siltä osin, että oma puolustuspeli kesti hyvin kasassa läpi pelin ja fyysisesti vahvempaa naisjoukkuetta vastaan pystyimme kontrolloimaan peliä suurimman osan aikaa.

ÅIF on meille uusi vastustaja, josta kokemusta lähinnä kotiturnauksen osalta katsomosta

ÅIF on aloittanut kilpasarjan kahdella tappiolla, mutta joukkueen ilme oli silti pirteä, vaikka pelit lopulta hiukan katkesivat osin sipoolaisten kapean materiaalinkin vuoksi. Pro saattaa tässä ottelussa hiukan säästää osaa pelaajista jo sunnuntaita varten, mutta tämä ratkeaa vasta pelin alla.

Storvreta-cup lähestyy ja jännitys kasvaa joukkueessa

Yksi kauden etukäteen suunnitelluista huipentumista eli Storvreta-Cup Ruotsissa on myös enää kahden viikon päässä. Ruotsin kielioppi on ollut kovassa käytössä ja tuomareille annettevia kommentteja on opeteltu sekä valmennuksen että pelaajiston piirissä. Turnaus meiltä alkaa 2.1 klo 15, jolloin vastaan asettuu Täby FC. Pelipaikkana upea Fyrishov hall Upsalassa, jossa joukkue pelaakin kaikki alkusarjan ottelunsa. Vastus on ennalta erittäin haastava ja avauspelin jälkeen vastustajiksi ovat arvottu IPK Köping ja Kais Mora, jossa suomalaiset huippupelaajat ovat hyvin tunnettuja. Lisää turnauksesta vielä ennen vuodenvaihdetta.

Kuva SB-Pro. Kuvassa Henriikka Väistö, joka on erittäin luottavainen viikonlopun pelien suhteen, kuten myös Ruotsin kieliopin!

Turnausraportti lauantailta luvassa 17.12 klo 21

close-icon

18.11.2017

B-tyttöjen Kilpasarjan avaus Maaniitun koululla

Maaniitun koulu 18.11

Kilpasarja vauhtiin ja Pro avasi myös pistetilinsä

⇒ B-tytöt paransivat heikosta keskiviikon kenraaliharjoituksesta!

⇒ Ensimmäinen peli kääntyi jäähyjen seurauksena!

⇒ Joukkueen tänään ainoa B-tyttöikäinen eli Messi iski ErViä vastaan tasoituksen!

Kuva SB-Pro. Milja Ronkaiselta vahvat pelit 3.kentän oikealla laidalla

Päivän ensimmäinen peli puhtaalla C-tyttöjen joukkueella

Maaniitun katsomot täyttyivät runsaslukuisesti seuraamaan vauhdikasta B-tyttöjen kilpasarjaa ja Pro aloitti oman pelinsä Northern Starsia vastaan tehokkaasti ja otti jo 2-0 johdon ensimmäisessä erässä. Peli oli keskiviikon takeltelun jälkeen aivan uudessa rytmissä ja nyt oli tekemisen meininki joukkueella. Menna Rissanen ja Erika Hakulinen pirteästi pelanneesta 2.kentästä onnistuivat vuorotellen maalinteossa.

Peli kääntyi jäähyihin

Pron hyvä ote kääntyi kuitenkin joukkueen saadessa 3 rangaistusta kohtuullisen nopeasti perätysten ja ehkä tuomarilinja oli osin jopa kohtuullisen tiukka. Northern Stars sai pelin jäähyjen aikana hallintaan ja nousi 4-2 johtoon, joka lopulta jäi myös lopputulokseksi, vaikka Pro painoi etenkin ottelun viimeiset 5 minuuttia raivokkaasti päälle. Torjunnat ottelussa olivat Pro 11 ja NS 15, mikä kertoo myös tasaisesta pelistä, joka olisi voinut kääntyä myös Prolle, mutta nyt pisteet ja onnittelut Espooseen.

Päivän päätteeksi vastassa ErVi Akatemia

Joukkueen C-tytöistä poissa olivat tänään Minka Kosonen ja Neea Mustola, sekä toisesta pelistä myös Ida Lindh, mutta Melissa Rissanen tuli toiseen peliin paikkaamaan aukkoja. Mellin tulo olikin enemmän kuin tarpeeseen Ada Riialin loukkannuttua kovassa laitataistelussa ja Riikka Jouppilan joutuessa lähtemään toisen erän jälkeen toiseen tärkeään harrastukseensa. Joukkue joutui siis fyysisesti koville, mutta toisaalta näytti myös sisunsa.

ErVi aloitti maalinteon erittäin tasaisessa pelissä, mutta Reetta Suontausta tasoitti maalin edestä. Viikingit otti johdon vielä uudelleen, mutta sisukas Pro loi tämän jälkeen tukun maalipaikkoja ja lopulta hyvin juonitusta vapaalyönnistä Melli iski takanurkkaan tasoituksen, mikä jäi myös ottelun lopputulokseksi. 2-2 kuvaa aika hyvin ottelua ja kumpikin joukkue oli varmasti tyytyväinen pisteestä.

Kuva SB-Pro. Valtava määrä töitä vajaalukuisessa Pron puolustuksessa tänään

LoSB vakuutti päivän muissa otteluissa

Päivän muissa peleissä vakuuttavin oli LoSB, joka “johtotähtensä” Meri-Helmi Höynälän johdolla kuritti vastustajiaan yhteensä lukemin 18-2 tänään.Northern Stars otti kaksi voittoa ja jatkaa hyvissä asemissa seuraaviin peleihin. PSS Musta on kolmessa pisteessä avauskierroksen jälkeen, mutta joukkue ei ehkä kuitenkaan ollut aivan parhaimmillaan, tulos kuitenkin ratkaisee.

Tiikerit vei pisteen Porvoolta ja mieleen jäi maalivahti Jemina Paloluoman hieno maalivahtipeli 1-1 tasapelissä. ErVi ja Pro ovat myös siis saaneet pistetilinsä auki ja ÅIF jäi avauskierroksella toistaiseksi nollille, mutta joukkue taisteli hienosti hyvin kapealla materiaalilla. Pron taisteluilme oli erinomainen tänään ja peli pysyi nyt kohtuullisen hyvin hallinnassa läpi molempien pelien.

Hyvää, vauhdikasta ja rehtiä B-tyttöjen kilpasarjaa tänään Maaniitun koululle runsaslukuisen katsomon edessä!

close-icon

17.11.2017

B-tytöt jatkavat Kilpasarjassa lauantaina Maaniitun Koululla

B-tyttöjen pelit jatkuvat kilpasarjassa lauantaina 18.11

⇒ Tavoitteena ehjät kolmen erän pelit!

⇒ Kuluvan vuoden ainoa sarjaturnaus kotikentällä!

⇒ Keskiviikolta jäi runsaasti parannettavaa viikonlopulle!

Kuva SB-Pro B-tytöt. Toivottavasti ilmeet lauantaina ovat hiukan aurinkoisemmat!

Lauantain vastustajina Northern Stars ja EräViikingit Akatemia

Kilpasarja alkaa B-tyttöjen osalta joukkueen selviydyttyä alkusarjasta ilman tappioita. Pelien taso on jatkossa selvästi vaativampi ja jokaisen pisteen eteen on joukkueen tehtävä huomattavasti aiempaa enemmän töitä ja onnistumisia pitää saada laajalta rintamalta. Arkadian ollessa edelleen keskeneräinen ovat harjoitukset jääneet suunniteltua harvemmiksi ja kuluneella viikolla yksi harjoituksista korvattiin pelillä SB Vantaan C-tyttöjä vastaan. Peli parketilla oli erittäin haastava kokemus ja jätti joukkueelle runsaasti parannettavaa, mikä varmasti myös tapahtuu lauantaina tutulla kentällä ja tutulla alustalla.

Edellisissa peleissä pelin taso on vaihdellut runsaasti erästä toiseen

Yksi teemoista lauantaille voisi olla ehjä ja tasainen suoritus läpi pelin, kolme erää huolellista salibandyä. SM-sarjakierroksella viikko sitten tämä ei onnistunut ja läpi syksyn tämän kanssa on ollut ongelmia. Nyt vastassa ovat hyvin iskukykyiset joukkueet ja pelit tulevat olemaan kovia, mikä onkin joukkueelle hyvää harjoitusta päätavoitteen eli C-tyttöjen SM-sarjan kannalta. Muut joukkueet lauantaina Maaniitun koululla ovat PSS Musta, LoSB, ÅIF Sipoo ja Tikkurilan Tiikerit, joista nostamme LoSB:n ennakkoon sarjan suosikiksi.

Pelit alkavat lauantaina 18.11 klo 09.00 ja ovet avautuvat klo 08.00. Joukkue järjestää myös pienen kahvion, jossa myös korttimaksut onnistuvat.

Tervetuloa kannustamaan Pron C-tyttöjoukkuetta, joka pelaa siis tällä kertaa B-tyttöjen sarjaa!

close-icon

31.10.2017

SB-Pro B/C-tytöt alkulohkonsa 2. joukkueena Kilpasarjaan

Aluesarjan alkulohkot ovat nyt ohitse ja joukkueet jakautuvat kahteen sarjatasoon jatkossa

B-tyttöjen viimeiseen turnaukseen Pro läksi puhtaasti C-tytöillä ja tavoitteena varmistaa paikka lohkon 3. parhaan joukossa, joka taas varmistaisi paikan kilpasarjaan jatkovaiheessa. Sunnuntain vastustajiksi asettuivat Blackbirds ja EräViikingit Black. Iltapäivän ensimmäinen peli Keravalaista Blackbirdsin B-tyttöjä vastaan oli yksipuolinen Pron hyökätessä ajoittain hiukan ilman ajatustakin ja vastustajan keskittyessä puolustamiseen. Torjunnat ottelussa olivat Pro 3 ja Blackbirds 28, jonka maalivahti suoriutukin hienosti haastavasta tehtävästään. Ottelun päätyttyä taululla numerot 6-1 Prolle ja tätä kautta käytännössä tavoite jo toteutunut.

Toisessa ottelussa EräViikingit Black olisi voitolla noussut myös kilpasarjaan ns. parempana lohkokolmosena, mutta käytännössä peli ratkesi ensimmäisten minuuttien aikana, jotka Pro voitti 4-0, mikä jäi lukuisista tilanteista huolimatta myös lopputulokseksi. Torjunnat tässä ottelussa olivat Pro 9 ja Ervi 21. Voitoista huolimatta pro ei ehkä aivan parhaalle tasolleen sunnuntaina noussut, mutta silti kokonaisuutena tasaiset pelit ja kahdessa ottelussa vain yksi maali omiin on aina hyvä suoritus koko joukkueelta.

Sarja jatkuu 18.11 Maaniitun koululla, joukkueen omalla kotiturnauksella. Vastus kovenee jatkossa ja yhtään helppoa peliä ei ole enää tarjolla. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuvat Northern Stars ja EräViikingit Akatemia, jotka olivat oman lohkonsa 2. ja 3., häviten vain Lohjalle, joka lähtee sarjaan ehkä ennakkosuosikkina. Muut joukkueet ovat PSS Musta, jonka kanssa pelasimme tasan alkusarjassa ja Tiikerit Tikkurilasta. Toisesta lohkosta mukana on myös parempi lohko4. eli ÅIF Sipoosta. Sarja pelataan kaksinkertaisena eli 12 ottelua kaikille, jonka jälkeen lohkon parhaat jatkavat karsintoja SM-playoff vaiheeseen pääsystä.

Mielenkiintoa lisää se, että 16.12 jatkuu B-tyttöjen sarja Espoossa ja seuraavana päivänä joukkueella on tärkeät C-tyttöjen SM-sarjapelit Kempeleellä, onneksi joukkue varautui jo etukäteen ja matkaa lentäen Ouluun. Haastavampi tilanne on tammikuussa, jossa samalle päivälle on suunniteltu B-tyttöjen kierros sekä C-tyttöjen SM-sarjapeli Eerikkilässä. Tämä aiheuttaa myös muutamalle muulle joukkueelle lisää harmaita hiuksia, mutta suuremmilla seuroilla on tietysti myös suuremmat reservit olemassa. Ehkä sarjaohjelman suunnittelu ei ole tässä kohtaa aivan täysin onnistunut.

Kuvassa viikonlopun C-tyttöryhmä

 

close-icon

27.10.2017

SB-Pron B-tyttöjen sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Tiger Sport Areenalla

Sunnuntain peleissä ratkaistaan pelaako SB-Pro B-tyttöjen aluesarjaa kilpasarjassa!

⇒ Tavoitteena on pelata jatkossa kilpasarjassa!

⇒ Sairastupa ei tyhjene vielä sunnuntaihin mennessä!

⇒ Uudet vastustajat tuovan lisää mielenkiintoa viikonlopun peleihin!

Kuva SB-Pro, Henriikka Väistö (synt. 04) on ennakkoluulottomalla pelillä ottanut paikan B/C-tyttöjen puolustuksesta

B-tyttöjen sarjaan lähdettiin ilman tavoitteita sijoituksista

Käytännössä C-tyttöjen joukkue läksi kauteen ilman mitään tavoitteita sijoituksista, tarkoituksena saada hyviä harjoituspelejä alle B-tyttöjen aluesarjassa. Nyt kun alkusarjaa on jäljellä kaksi ottelua on myös joukkueen tavoite muuttunut. Todennäköisesti yksi piste jäljellä olevista kahdesta ottelusta riittäisi jo jatkopaikkaan kilpasarjassa, kaksi pistettä käytännössä jo takaisi paikan sinne. Ja tämä kilpasarja antaisi kauden jatkuessa laadukkaampia otteluita, jotka taas palvelevat joukkuetta C-tyttöjen SM-sarjassa, joten sunnuntaina tavoitteena on siis varmistaa paikka kilpasarjaan.

Blackbirds päivän avausvastustaja

Keravalainen Blackbirds on sarjassa kahdella voitolla ja tappiolla lähinnä kärkkymässä paikkaa myös ylempään jatkosarjaan. Odotettavissa on siis kovaa taistelua ja häviö romuttaisi etenkin Blackbirdsin mahdollisuudet sarjassa kolmen joukkoon. Hienoa on, että saadaan peliin sopiva panos kummallekin, jolloin on myös odotettavissa iloista ja taistelevaa salibandyä.

Eräviikinkien Black päättää osaltamme alkusarjan

EräViikinkien joukkue on jo käytännössä menettänyt mahdollisuutensa kilpasarjaan, mutta kuten tiedämme, ei kyseisen seuran joukkueet tule koskaan häviämään kentälle. Tällä kaudella emme ole vielä kohdanneet Erviä missään sarjassa tai yksittäisessä pelissä, joten tästä on hyvä aloittaa keskinäiset pelit, jotka jatkuvat varmasti kauden aikana sekä B-tyttöjen otteluissa että C-tyttöjen SM-sarjassa.

Kuva SB-Pro, Mimosa Kauno on toinen nuori 04-syntynyt puolustaja, joka on ottanut vakiopaikan Pron puolustuksessa

Osa pelaajista varmaan edelleen parantelee itseään, mutta kentälle saapuu jälleen kerran taisteleva Pro, joka on sisuuntunut tappiosta Wirmoa vastaan C-tyttöjen SM-sarjassa. Otteluraporttia odotettavissa vielä sunnuntain aikana. Tervetuloa seuraamaan pelejä Tiger Sport Areenalle sunnuntaina klo 15.00 alkaen, jolloin Pro aloittaa pelinsä!

close-icon

15.10.2017

B-tytöt jatkavat kautta ilman tappiota

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kahdella ottelussa Askolassa ja tuloksena viime viikonlopun tapaan voitto ja tasapeli

Sarjan ykkösuosikki PSS:lle Pro heitti tiukan haasteen!

⇒ Sodankylän Pro-ryhmä oli toipunut aikaerosta ja 900km:n matkasta!

⇒ B-tytöt kestivät hienosti 8 pelaajan poissaolon!

Kuva SB-Pro. Osa toipilaista oli kentän laidalla kannustamassa omiaan. Kuvassa oikealta ensi viikolla mukaan palaavat Annukka Lönnrot ja Minka Kosonen, sekä vierailevana tähtenä Tiikereiden Jemina Paloluoma.

Kiitos Sodankylän Prolaisten oli tänään hieno mahdollisuus antaa lepoa eriasteisista vammoista kärsineille ja näin saatiin tervetullutta lepoaikaa viikon päästä pelattavaan C-tyttöjen SM-sarjakierrosta varten. Matka kaukaa pohjoisesta oli alkanut jo perjantaina ja lauantaina illasta ryhmä laskeutui Tikkurilan lento…… juna-asemalle. Hyvin ansaitut yöunet olivat tehneet tehtävänsä ja koko nelikko Saana-Maria Lahdenperä, Anni Hirvonen, Miia Korva ja Lotta Tervo suoriutui tulikasteestaan Prossa erinomaisesti.

Päivän alkuun mitattiin PSS:n kunto

Ja se kunto todettiin hyväksi jälleen kerran. Ensimmäinen erä oli Pron erä, vaikka lukemat olivatkin kotijoukkueelle luvuin 1-0, maalivahtien torjunnat kertoivat erän olleen kuitenkin Pron hallintaa, mutta hyvä maalivahtipeli ja osin heikko viimeistely jätti hiukan toivomisen varaa. Toisessa erässä peli tasaantui sekä numerollisesti että maalipaikkojen muodossa, tilanne kahden erän jälkeen 1-1. Kolmannessa erässä PSS karkasi jo 3-1 johtoon, mutta Pro ei taipunut tänäänkään. Ensin Melissa “Messi” Rissanen kavensi luvuiksi 3-2 ja ottelun lopussa Pro haki tasoitusta ilman maalivahtia, joka tuottikin tulosta “Saaniksen” eli Saana-Maria Lahdenperän iskiessä tasoituksen maalin edestä. Torjunnat ottelussa lopulta 12-12 ja tasapeli 3-3 siten oikeutettu lopputulos hyvän ja vauhdikkaan pelin päätteeksi.

Kuva SB-Pro. Vielä ensimmäisen erän jälkeen Pron vaihtopenkillä hiukan totiset ilmeet.

Päivän toiseen peliin vastustajaksi Northern Stars 2. joukkue Espoosta

Ottelu “pohjoisen tähtiä”, jotka olivat kuitenkin ilman niitä oikeita Sodankylän tähtiä, alkoi tasaisena, ensimmäisen erän jälkeen luvut Prolle 3-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat kahdesti uuden mailansa kanssa tehonsa löytänyt Reetta Suontausta ja toistamiseen tänään “Messi” Rissanen. Toinen erä oli vauhdiltaan selvästi hitaampi ja lähdimme mukaan liian rauhalliseen pelitempoon, luvut kahden erän jälkeen 5-2 ja Elli Mäenpää teki uransa ensimmäisen maalin B-tytöissä. Kolmannessa erässä ketsuppipullo hajosi ja Pro teki vielä viisi maalia lisää, NS yhden ja lopputulos 10-3 Nurmijärven suuntaan. Koko joukkue pelasi hienon pelin, mutta nostetaan tietysti esiin pinkin mailansa kanssa tehoillut Reetta, 4 maalia yhdessä pelissä on aina kova suoritus.

Kuva SB-Pro. Kuvassa vasemmalta kolme maalia tänään laukonut “Messi”, valtavan määrän hyvää työtä sentterinä tehnyt Lotta Tervo, kahdesti osunut “Saanis” Saana-Maria Lahdenperä ja pitkästä aikaan kehiin päässyt Riikka Jouppila, joka lupasi tehdä muutaman ensi viikolla.

Kahden sarjakierroksen jälkeen ilman tappioita ja kuusi pistettä

Jäljellä on siis kaksi kierrosta, jonka jälkeen joukkueet jaetaan kahteen tasoon. Tällä hetkellä PSS, Tiikerit ja SB-Pro jahtaavat lähinnä tähän kilpasarjaan, mutta myös Blackbirds on vielä taistelemassa yhdestä paikasta. Pron peli-ilme on ollut kuitenkin hyvä ja usko omaan suorittamiseen on tällä hetkellä vahvaa. Pieniä huolimattomuuksia omassa päässä ajoittain ja näitä varmasti karsitaankin jatkopeleissä. Positiivistä on rohkea pelaaminen ja ajoittain alkaa jo näkyä myös valmennuksen ohjeet yhä paremmin pelissä.

“Pitää olla tyytyväinen tyttöjen taistelutahtoon ja etenkin päivän ensimmäinen peli oli vauhdikas. Uusien ratkaisijoiden löytyminen on aina myös miellyttävää valmentajalle ja sairastupalaisille tämä on hieno asia, ei tarvitse aina peluuttaa puolikuntoisia” – Jukka Eronen, B-tyttöjen Päävalmentaja

Kuva SB-Pro. Oikealta lukien Lotta Tervo, Miia Korva, Anni Hirvonen, osin myös Reetta Suontausta ja Nuppu Tikkakoski

Toivotamme Sodankylän Pro-ryhmälle hyvää kotimatkaa ja B-tytöt kiittävät PSS:n organisaatiota hyvin jäjestetystä turnauksesta.

29.05.2018

C-tytöillä täyteen 100 peliä kaudella 2017-18!

SB-Pron C-tyttöjen kausi 2017-18 alkoi harjoitusottelulla Lohjan Tennarissa huhtikuussa 2017 […]

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana […]

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan […]

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi! […]

23.03.2018

B-tyttöjen SM-playoffkarsintaennakko

B-tytöillä edessä karsintapelit BSM-playoffeihin –>  Liiton peliasettelu toi viikonlopulle omat […]

17.03.2018

B-tyttöjen Kilpasarja lopetettiin voitokkaissa tunnelmissa

B-tyttöjen kilpasarjan viimeiset kierrokset pelattiin lauantaina Ruskeasuolla ja Pro päätti […]

15.03.2018

B-tyttöjen kilpasarja päättyy lauantaina Ruskeasuolla

SB-Pron B-tytöt eli tässä tapauksessa käytännössä C:tytöt päättävät kilpasarjan pelit […]

04.03.2018

B-tyttöjen kilpasarjaa Porvoossa

Porvoo 4.3, B-tyttöjen kilpasarjaa Pron C-tytöt + Messi jatkoivat B-tyttöjen […]

03.03.2018

Kauden 2018-19 B-tyttöjoukkueen rakentaminen käynnissä

Ensi kauden B-tyttöjoukkueen rakentaminen on käynnissä, ohessa linkki ilmoitukseen

01.03.2018

B-tyttöjen kausi jatkuu sunnuntaina Porvoossa

4.3 Porvoo SBH, klo 09.00 ja 11.00 B-tyttöjen sarjakausi jatkuu […]

03.02.2018

B-tyttöjen kilpasarjan raportti Ruskeasuolta

3.2.2018 Ruskeasuo Ruskeasuolla pelattiin pienen tauon jälkeen B-tyttöjen kilpasarjaa ja […]

02.02.2018

B-tyttöjen kilpasarja jatkuu Ruskeasuolla

3.2 B-tyttöjen kilpasarja Ruskeasuolla SB-Pron C-tytöt jatkavat kauttaan vaihteeksi B-tyttöjen […]

09.01.2018

Arkadia Hallin ETKOT, Liiganaiset-Classic -huippuottelu

Liiganaiset palaavat kotikuntaan monen vuoden evakko vuosien jälkeen 13.1.2018 klo.17:00 […]

20.12.2017

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

16.12.2017

B-tytöillä voitokas kilpasarjakierros Espoossa

16.12 B-tyttöjen kilpasarjaa Esport Areenalla Espoossa SB-Pro jatkoi B-tyttöjen kilpasarjaa […]

15.12.2017

SB-Pron B-tytöt jatkavat kilpsarjassa lauantaina Espoossa

Esport Areena Espoo 16.12 lauantaina klo 14 ja klo 16 […]

18.11.2017

B-tyttöjen Kilpasarjan avaus Maaniitun koululla

Maaniitun koulu 18.11 Kilpasarja vauhtiin ja Pro avasi myös pistetilinsä […]

17.11.2017

B-tytöt jatkavat Kilpasarjassa lauantaina Maaniitun Koululla

B-tyttöjen pelit jatkuvat kilpasarjassa lauantaina 18.11 ⇒ Tavoitteena ehjät kolmen […]

31.10.2017

SB-Pro B/C-tytöt alkulohkonsa 2. joukkueena Kilpasarjaan

Aluesarjan alkulohkot ovat nyt ohitse ja joukkueet jakautuvat kahteen sarjatasoon […]

27.10.2017

SB-Pron B-tyttöjen sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Tiger Sport Areenalla

Sunnuntain peleissä ratkaistaan pelaako SB-Pro B-tyttöjen aluesarjaa kilpasarjassa! ⇒ Tavoitteena on pelata […]

15.10.2017

B-tytöt jatkavat kautta ilman tappiota

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kahdella ottelussa Askolassa ja tuloksena viime viikonlopun […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

PELATUT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

04.06.2018

C2 Pojat - B-tytöt (3-1)

SB-Pro C2-pojat – B-tytöt 3-1 (0-0, 2-0, 1-1)
3 x 15min

maalivahtien torjunnat:
Pojat 4+2+2 = 8
Tytöt / Nuppukoski 3+4+9 = 16

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #20 Lönnrot – #35 Mustola
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #8 Kosonen – #21 Hakala
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #69 Luomakoski – #81 Paloluoma
#2 Jouppila (C) – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
04:04  B-tytöt ERL #2 Jouppila
04:04  2min  C2-pojat #26 Porokuokka

2.erä
19:39  1-0  #99 Kaipainen
21:41  2-0  #19 Päivinen

3.erä
34:36  3-0  #34 Laurola
34:45  3-1  #35 Mustola (#2 Jouppila)

Ottelun jälkeen rl-kisa 1-1

0  tytöt #81 Paloluoma
0 pojat #7
x tytöt #21 Hakala 0-1
0 pojat #26
o tytöt #20 Lönnrot
x pojat #99 1-1

 

 

close-icon

17.03.2018

SB-Pro - LoSB (2-4)

SB-Pro – LoSB 2-4 (0-0, 1-3, 1-1)

maalivahtien torjunnat:
SN-Pro / Tikkakoski 7 +4 + 6 = 17
LoSB / Halava 1+4+4 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #8 Kosonen – #20 Lönnrot
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #35 Mustola – #69 Luomakoski
#61 Riiali  – #49 Kauno

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #6 Ronkainen / #66 Lindholm

Ottelutapahtumat:

1.erä
ei  tapahtumia

2.erä
17.16     0-1  #27 Olin (#18 Höynälä)
18:14  1-1  #69 Luomakoski (#35 Mustola)
22:51  2min SB-Pro #2 Jouppila (vaarallinen peli)
23:40    1-2  #42 Ahola (#18 Höynälä) YV
29:01    1-3  #51 Ryönänkoski (#37 Valkoniemi) VoM

3.erä
34:27    1-4  #15 Wiberg (#42 Ahola)
36:24  2-4  #2 Jouppila (#8 Kosonen)
36:24  aikalisä  LoSB

 

close-icon

17.03.2018

PSS Musta - SB-Pro (2-4)

PSS Musta – SB-Pro 2-4 (1-3, 1-0, 0-1)

maalivahtien torjunnat:
PSS / Lindqvist 3+3+2 = 8
SB-Pro / Tikkakoski 4+4+3 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#8 Kosonen – #20 Lönnrot (C) – #35 Mustola
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #83 Lindh – #69  Luomakoski
#61 Riiali – #49 Kauno

x – Rissanen/Mäenpää – Lindholm
x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:41  0-1  #61 Riiali (#83 Lindh)
07:05  2min  SB-Pro #35 Mustola (väärä etäisyys)
07:16    1-1  #16 Parta (#59 Vasama)
07:50    2min  PSS #26 Olander (korkea maila)
08:27    2min  PSS #2 Söderström (estäminen)
09:13  1-2  #8 Kosonen (#17 Suontausta) YV
14:00  1-3  #83 Lindh (#69 Luomakoski) VoM

2.erä
18:25    2-3  #32 Lindström (#34 Oinonen)
19:12   2min  SB-Pro #61 Riiali (kiinnipitäminen)
19:12     2min PSS #37 Tiihonen (työntäminen)
19:58  2min  SB-Pro #35 Mustola (työntäminen)
22:16    2min  PSS #30 Rytkönen (mailaan lyöminen)

3.erä
36:47  2min SB-Pro #20 Lönnrot (mailan painaminen)
43:04  2-4  #83 Lindh (#89 Hakulinen)

 

close-icon

04.03.2018

SB-Pro - ÅIF (10-3)

SB-Pro – ÅIF 10-3 (4-2, 4-0, 2-1)

maalivahten torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 3+3+5 = 11
ÅIF 7+10+4 = 21

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #83 Lindh – #69 Luomakoski
#61 Riiali – #49  Kauno

#88 Melissa Rissanen – #16 Mäenpää – #20 Lönnrot (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

Kolmas sentteri #35 Mustola

Ottelutapahtumat:

1.erä
01:35  1-0  #88 Melissa Rissanen (#17 Suontausta)
05:26  2-0  #88 Melissa Rissanen (#35 Mustola)
8:02    2-1
11.09  3-1   #35 Mustola (#20 Lönnrot)
11:44   3-2
14:05  4-2  #20 Lönnrot (#88 Melissa Rissanen) VoM

2.erä
18:47  5-2  #69 Luomakoski ( – )
29:28  6-2  #88 Melissa Rissanen (#35 Mustola)
29:39  7-2  #66 Lindholm (#20 Lönnrot)
29:50  8-2  #88 Melissa Rissanen (#16 Mäenpää)

3.erä
32:54  #89 Hakulinen (#83 Lindh)
39:01   2min  SB-Pro #17 Suontausta
41:09   9-3
41:43  10-3  #88 Melissa Rissanen (#66 Lindholm)

 

close-icon

04.03.2018

Tiikerit - SB-Pro (3-3)

Tiikerit – SB-Pro 3-3 (0-0, 0-2, 3-1)

maalivahtien torjunnat: 
Tiikerit 6+5+9 = 20
SB-Pro/Tikkakoski 5+4+2 = 11

SB-Pro avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #83 Lindh – #69 Luomakoski
#61 Riiali – #49  Kauno

#88 Melissa Rissanen – #16 Mäenpää – #20 Lönnrot (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

Kolmas sentteri #35 Mustola

Ottelutapahtumat: 

1.erä
06:50  2min SB-Pro #16 Mäenpää
09:27    2min

2.erä
15:51  1-0  #69 Luomakoski (#89 Hakulinen)
17:15  2-0  #88 Rissanen ( – )

3.erä
31:18    2-1
37:51    2-2
38:36    2-3
43:48   aikalisä SB-Pro
43:48 – 44:14 SB-Pro IM
44:14  3-3 #17 Suontausta (#61 Riiali) IM

close-icon

03.02.2018

Northern Stars - SB-Pro (2-3)

Northern Stars – SB-Pro 2-3 (0-2, 1-0,  1-1)

maalivahtien torjunnat: 
NS/Rauhala 3+3+5 = 11
SB-Pro/Tikkakoski 2+12+7 = 21

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti
#31 Tikkakoski

#88 Rissanen Mel – #8 Kosonen – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #49 Kauno

# Rissanen Men – #89 Hakulinen – #69 Luomakoski
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#83 Lindh – #16 Mäenpää – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:22   2min  NS #82 / estäminen
02:25  0-1  #2 Jouppila (#88 Rissanen Mel)
13:18  2min  SB-Pro #61 Riiali / mailaan lyöminen
10:47  0-2   #8 Kosonen (#61 Riiali)

2.erä
21:43   1-2   #34 Airikkala (Neulasalmi)

3.erä
33:47  1-3   #8 Kosonen (#88 Rissanen Mel)
38:02  2min   #39 Väistö / estäminen
42:06   2-3   Neulasalmi (Vuorensola)
43:57   aikalisä Northern Stars
43:57 – 45:00 IM Northern Stars

close-icon

03.02.2018

SB-Pro - ErVi Akatemia (7-5)

SB-Pro – ErVi Akatemia 7-5 (6-3, 1-1, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Tikkakoski 9+7+9 = 25
ErVi 2+4+7 = 13

maalivahti
#31 Tikkakoski

#88 Rissanen Men (C) – #8 Kosonen – #89 Hakulinen
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #69 Luomakoski –  #88 Rissanen Mel
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#16 Mäenpää (VL) / #66 Lindholm (OL)

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:09   0-1  #92 (#35)
03:21   1-1  #8 Kosonen (#83 Lindh)
03:36   2-1 #16 Mäenpää ( – )
07:31   3-1  #89  Hakulinen ( – )
07:44   3-2  #45 (#35)
09:00  4-2  #88 Rissanen Mel ( – )
09:23   5-2  #16 Mäenpää (#61 Riiali)
09:30   5-3   #23( – )
09:41   6-3  #69 Luomakoski (#83 Lindh)

2.erä
15:28   6-4   #3 (#26)
23:45  7-4  #83 Lindh (#88 Rissanen Mel)

3.erä
34:50  7-5   #26 (#2)

 

close-icon

11.01.2018

LoSB - SB-Pro (6-0)

LoSB – SB-Pro 6-0 (2-0, 1-0, 3-0)

maalivahtien torjunnat: 
LoSB / Olin 2+3+0 = 5
SB-Pro / Tikkakoski 6+8+5 = 19

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#17 Suontausta – #39 Väistö

#35 Mustola – #69 Luomakoski – #83 Lindh
#49 Kauno – #89 Hakulinen

7. hyökkääjä (VL) #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:44   2min   SB-Pro #8 Kosonen (vaarallinen peli)
07:25     1-0   #18 Höynälä (#42 Ahola)
13:22     2-0   #7 Virta (#24 Mäkelä)

2.erä
16:54     3-0   #15 Wiberg (#12 Rask)

3.erä
30:36    4-0   #7 Virta (#31 Isometsä)
34:21     5-0   #15 Wiberg (#7 Virta)
42:15     6-0   #18 Höynälä (#42 Ahola)
45:00   2min   #39 Väistö (työntäminen)

 

close-icon

16.12.2017

SB-Pro - Tiikerit (5-4)

SB-Pro – Tiikerit 5.4 (2-1, 3-1, 0-2)

Maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 3+6+7 = 16
Tiikerit / Paloluoma 4+3+1 = 8

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #69 Luomakoski – #84 Rissanen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#16 Mäenpää – x – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:16  1-0  #84 Rissanen (#83 Lindh)
12:36  2-0  #83 Lindh (#84 Rissanen)
12:53   2-1 #5 (#3)

2.erä
16:02  2-2  #91 (#18)
16:33   3-2  #20 Lönnrot (#61 Riiali)
20:46  2min Tiikerit #66
21:15  4-2  #61 Riiali (#2 Jouppila) YV
24:19  5-2  #69 Luomakoski (#2 Jouppila) VoM
28:39  2min  # Tiikerit jokkuerangaistus (liian monta pelaajaa kaukalossa)

3.erä
39:19  5-3  #91 (#88)
44:31  5-4  #5 (#70)
44:31  aikalisä Tiikerit
44:34 – 45:00 Tiikerit IM

close-icon

16.12.2017

ÅIF - SB-Pro (1-5)

ÅIF – SB-Pro 1-5 (0-1, 1-3, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
ÅIF / Mänttäri 9+8+8 = 25
SB-Pro / Tikkakoski 6+3+1 = 10

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#83 Lindh – #69 Luomakoski – #84 Rissanen
#2 Jouppila (C) – #39 Väistö

#16 Mäenpää – x – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:39  0-1  #69 Luomakoski (#49 Kauno)

2.erä
15:18   1-1 #16 (#9)
23:42  1-2  #61 Riiali ( – ) VoM
26:04  2min ÅIF #9 mailan painaminen
27:20  1-3  #61 Riiali (#20 Lönnrot) YV
29:49  1-4  #66 Lindholm (#17 Suontausta)

3.erä
32:30  2min  ÅIF #45 vaarallinen peli
37:45  aikalisä ÅIF
28:21  2min  ÅIF #45 mailaan lyöminen
40:06  1-5  #8 Kosonen ( – ) YV
41:01 – 41:22 ÅIF IM
43:06 – 45:00 ÅIF IM

 

close-icon

18.11.2017

SB-Pro - Northern Stars (2-4)

SB-Pro – Northern Stars 2-4 (2-1, 0-1, 0-2)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 11
Northern Stars 15

SB-Pro, pelaajat:

#31 Tikkakoski (mv)

#2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen
#16 Mäenpää
#17 Suontausta
#20 Lönnrot
#39 Väistö
#49 Kauno
#61 Riiali
#66 Lindholm
#69 Luomakoski
#83 Lindh
#84 Rissanen Menna
#89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
01:29  1-0   #89 Hakulinen (#84 Men Rissanen)
03:59 2-0  #84 Men Rissanen (#2 Jouppila)
05:47    2-1   #22 (#16)
14:53   2min SB-Pro #20 Lönnrot

2.erä
16:15     2-2   #14 (#15) YV
18:02  2min   SB-Pro #84 Rissanen
23:50  2min   SB-Pro #39 Väistö

3.erä
31:57    2-3  #8 (#5)
34:02   2-4  #34 (#15) SR

 

close-icon

18.11.2017

EräViikingit Akatemia - SB-Pro (2-2)

ErVi Akatemia – SB-Pro 2-2 (1-0, 1-1, 0-1)

maalivahtien torjunnat: 
ErVi / Markkanen 19
SB-Pro / Tikkakoski 29

SB-Pro, pelaajat:

#31 Tikkakoski (mv)

#2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen
#16 Mäenpää
#17 Suontausta
#20 Lönnrot
#39 Väistö
#49 Kauno
#61 Riiali
#66 Lindholm
#69 Luomakoski
#83 Lindh
#84 Rissanen Menna
#88 Rissanen Melissa
#89 Hakulinen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
14:56     1-0   #15 ( – )

2.erä
15:49  1-1   #17 Suontausta (#69 Luomakoski)
20:46   2-1    #16 (#33)

3.erä
42:40  2-2   #88 Mel Rissanen (#39 Väistö) IM

 

close-icon

29.10.2017

SB-Pro - Blackbirds (6-1)

SB-Pro – Blackbirds 6-1 (1-0, 4-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 1+2+0 = 3
Blackbirds / Virtanen 11 + 8 + 9 = 28

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#8 Kosonen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #84 Rissanen Men.
#49 Kauno – #61 Riiali

#66 Lindholm – #83 Lindh – #16 Mäenpää
x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
07:04    1-0    #69 Luomakoski (#84 Rissanen Men.)

2.erä
18:07     2-0    #66 Lindholm (#83 Lindh) VoM
22:42    3-0     #20 Lönnrot (#17 Suontausta)
26:06    4-0     #2  Jouppila (#20 Lönnrot)
28:00    5-0     #16 Mäenpää (#39 Väistö)
29:59      5-1

3.erä
35:58     2min  Blackbirds #16 estäminen
35:58     2min  Blackbirds #18 mailan painaminen
37:00    6-1     #2 Jouppila (#49 Kauno) YV2
44:58    2min   Blackbirds #88 mailaan lyöminen

 

close-icon

29.10.2017

EräViikingit Black - SB-Pro (0-4)

EräViikingit Black – SB-Pro 0-4 (0-4, 0-0, 0-0)

maalivahtien torjunnat: 
ErVi 3+10+8 = 21
SB-Pro/Tikkakoski 2+3+4=9

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#8 Kosonen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #84 Rissanen Men.
#49 Kauno – #61 Riiali

#66 Lindholm – #83 Lindh – #16 Mäenpää
x – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:17    0-1   #2 Jouppila ( – ) VoM
02:23   0-2   #16 Mäenpää (#20 Lönnrot)
04:03   0-3   #17 Suontausta (#89 Hakulinen)
04:03    aikalisä EräViikingit
08:57   0-4   #8 Kosonen (#2 Jouppila)

2.erä
18:50    2min  #39 EräViikingit, mailaan lyöminen
21:14    2min   SB-Pro joukkuerangaistus, liian monta pelaajaa kaukalossa (#89)

3.erä
35:08   2min  EräViikingit joukkuerangaistus, liian monta pelaajaa kaukalossa (#77)

 

close-icon

15.10.2017

PSS Musta - SB-Pro (3-3)

PSS Musta – SB-Pro 3-3 (1-0, 0-1, 2-2)

maalivahtien torjunnat:
PSS/Lindqvist 6+5+1 = 12
SB-Pro/Tikkakoski 2+5+5 = 12

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel Rissanen – #84 Men Rissanen (A)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#15 Lahdenperä – #46 Tervo – #2 Jouppila (C)
#43 Korva – #27 Hirvonen

#83 Lindh – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:50    1-0  #30 (#31)
08:27    2min  PSS #27 mailaan lyöminen

2.erä
25:00  1-1  #84 Men Rissanen (Korva)

3.erä
30:24    2-1   #37 (#31)
32:52    3-1   #30 (#31)
36:24  3-2  #88 Mel Rissanen ( – )
38:14   2min
43:40  aikalisä SB-Pro
43:40 – 44:13 ilman maalivahtia

44:13  3-3  #15 Lahdenperä (#46 Tervo) IM

 

 

close-icon

15.10.2017

SB-Pro - Northern Stars II (10-3)

SB-Pro – Northern Stars II 10-3 (3-1, 2-1, 5-1)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro/Tikkakoski 6+4+1 = 11
NS II/Häyrinen 7+6+9 = 22

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel Rissanen – #84 Men Rissanen (A)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#15 Lahdenperä – #46 Tervo – #2 Jouppila (C)
#43 Korva – #27 Hirvonen

#83 Lindh – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
07:29  1-0   #17 Suontausta (#39 Väistö)
08:22     1-1  #27 (#58)
09:22  2-1   #88 Mel Rissanen (#83 Lindh)
14:31   3-1   #17 Suontausta ( – )

2.erä
17:45   4-1   #16 Mäenpää (#17 Suontausta) VoM
20:58  5-1   #88 Mel Rissanen  (#83 Lindh)
23:11    5-2  #8 (#27)

3.erä
33:55  6-2   # Men Rissanen (#46 Tervo)
37:06  7-2   #17 Suontausta ( – )
39:56  8-2   #15 Lahdenperä (#88 Mel Rissanen)
41:36    8-3   #53 (#27)
43:15   9-3   #16 Mäenpää (#83 Lindh)
44:38  10-3  #17 Suontausta (#2 Jouppila)

close-icon

08.10.2017

Tiikerit - SB-Pro (3-3)

Tiikerit – SB-Pro 3-3 (0-2, 1-1, 2-0)

maalivahtien torjunnat: 
Tiikerit 6+5+10 = 21
SB-Pro / Tikkakoski 3+3+5 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #88 Mel. Rissanen – #84 Men. Rissanen (C)
#17 Suontausta – #49 Kauno

#83 Lindh – #8 Kosonen – #61 Riiali
x – #39 Väistö

#6 Ronkainen – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
09:38   0-1   #88 Mel. Rissanen (#83 Lindh)
13:43   0-2   #17 Suontausta (#16 Mäenpää)

2.erä
24:34   0-3   #6 Ronkainen (#89 Hakulinen)
28:32    1-3   #26 (#16)
29:35-29:55  Tiikerit IM

3.erä
31:55    2-3    #70 (-)
36:23   3-3    #5 (#16)
44:06   aikalisä / SB-Pro
44:50  2min SB-Pro  #8 Kosonen (väärä etäisyys)

 

 

 

close-icon

08.10.2017

SB-Pro - M-Team (6-1)

SB-Pro – M-Team 6-1 (2-0, 2-1, 2-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 5+3+5 = 13
M-Team / Virtanen 7+6+5 = 18

SB-Pro, avauskokoonpano

#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #8 Kosonen – #84 Men. Rissanen (C)
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #61 Riiali – #83 Lindh
#88 Mel. Rissanen – #6 Ronkainen

(#49 Kauno, ei pelannut)

Ottelutapahtumat: 

1.erä
01:17   1-0   #6 Ronkainen (#88 Mel. Rissanen)
05:34   2min / SB-Pro #16 Mäenpää (mailaan lyöminen)
12:37   2-0   #84 Men. Rissanen (#89 Hakulinen) SR VoM

2.erä
17:21   3-0   #84 Men. Rissanen (#83 Lindh)
24:10     3-1   #25 (#9)
24:35  4-1    #89 Hakulinen (#61 Riiali)

3.erä
32:18  5-1   #88 Mel. Rissanen (#6 Ronkainen)
37:50  6-1   #84 Men. Rissanen (#61 Riiali)

close-icon

06.09.2017

Light Iron Naiset - SB-Pro B-tytöt (2-3)

Light Iron Naiset – SB-Pro B-tytöt 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)
3 x 15min

maalivahtien torjunnat:
Light Iron 7+5+6 = 18
SB-Pro/Tikkakoski 5+3+3 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Tikkakoski

Lindh – Luomakoski – Riiali
Mel. Rissanen – Saarikko *

Lindholm – Hakulinen – Kosonen
Väistö – Kauno

* lainassa/PSS

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:09   1-0

2.erä
16:59   2-0
21:42  2-1   Kosonen ( – )

3.erä
37:38  2-2  Saarikko (Mel. Rissanen)
40:51  2-3  Luomakoski ( – )

 

 

04.06.2018

C2 Pojat - B-tytöt

harjoitusottelu

Tulos: 3-1

17.03.2018

SB-Pro - LoSB

B-Kilpasarja

Tulos: 2-4

17.03.2018

PSS Musta - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 2-4

04.03.2018

SB-Pro - ÅIF

B-Kilpasarja

Tulos: 10-3

04.03.2018

Tiikerit - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 3-3

03.02.2018

Northern Stars - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 2-3

03.02.2018

SB-Pro - ErVi Akatemia

B-Kilpasarja

Tulos: 7-5

11.01.2018

LoSB - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 6-0

16.12.2017

SB-Pro - Tiikerit

B-Kilpasarja

Tulos: 5-4

16.12.2017

ÅIF - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 1-5

18.11.2017

SB-Pro - Northern Stars

B-Kilpasarja

Tulos: 2-4

18.11.2017

EräViikingit Akatemia - SB-Pro

B-Kilpasarja

Tulos: 2-2

29.10.2017

SB-Pro - Blackbirds

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 6-1

29.10.2017

EräViikingit Black - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 0-4

15.10.2017

PSS Musta - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 3-3

15.10.2017

SB-Pro - Northern Stars II

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 10-3

08.10.2017

Tiikerit - SB-Pro

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 3-3

08.10.2017

SB-Pro - M-Team

B-tytöt / Aluesarja

Tulos: 6-1

06.09.2017

Light Iron Naiset - SB-Pro B-tytöt

harjoitusottelu

Tulos: 2-3

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | B-tytöt

SARJATAULUKKO B-tytöt Kilpasarja 2017-2018

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
LoSB12110190-1922
SB-Pro1272348-3916
Northern Stars1270553-3614
PSS Musta1252554-4512
Tiikerit1252555-5112
ErVi Akatemia1232744-588
ÅIF12001223-1190

SARJATAULUKKO B-tytöt 2017-2018

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
PSS Musta651054-1411
SB-Pro642032-1110
Tiikerit641132-129
EräViikingit Black621319-265
Blackbirds620411-364
Northern Stars II611417-333
M-Team600610-430

PISTEPÖRSSI B-tytöt 2017-2018

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Rissanen Melissa1013720
Lindh Ida1941115
Suontausta Reetta169514
Luomakoski Jessica178412
Kosonen Minka139110
Rissanen Menna147310
Jouppila Riikka125510
Riiali Ada164610
Mäenpää Elli18729
Hakulinen Erika17459
Lönnrot Annukka11358
Mustola Neea7246
Lindholm Isa13314
Ronkainen Milja11213
Väistö Henriikka19033
Lahdenperä Saana-Mari2202
Tervo Lotta2022
Kauno Mimosa16022
Korva Miia2011

pelaajat | B-tytöt

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 8.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
15
Lahdenperä, Saana-Mari
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 2. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
27
Hirvonen, Anni
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
43
Korva, Miia
Kenttäpelaaja

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
46
Tervo, Lotta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, Naiset 3div

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
76
Siirtola, Janna
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: R-edustus, Lapin Veikot / Naiset

pelaajan kuva
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
88
Rissanen, Melissa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

Kätisyys: left

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Henkilökohtaiset sponsorit:

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
15
Lahdenperä, Saana-Mari
Kenttäpelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
27
Hirvonen, Anni
kenttäpelaaja
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
35
Mustola, Neea
kenttäpelaaja
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
43
Korva, Miia
Kenttäpelaaja
46
Tervo, Lotta
kenttäpelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
76
Siirtola, Janna
Kenttäpelaaja
83
Lindh, Ida
kenttäpelaaja
84
Rissanen, Menna
kenttäpelaaja (A)
88
Rissanen, Melissa
kenttäpelaaja
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | B-tytöt

joukkueen kuva

B-tytöt 2017-18

joukkueen kuva

B-tytöt 2016-2017

TOIMIHENKILÖT | B-tytöt

V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
V
Eronen, Jukka
päävalmentaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
H
Lindh, Nina
Huoltaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA