B-tyttöjen joukkue koostuu pääaosin kauden 2017-18 C-tyttöjen SM-pronssijoukkueesta,
mukaan on saatu lisäksi muutama uusi pelaaja.

Joukkue osallistui SM-karsintoihin 25.-26.8. ja pelasi A-lohkossa, jossa muut joukkueet
olivat SBS Wirmo ja Classic. Wirmolle tuli tappio selvin numeroin, Classicin kanssa oli tiukempaa.
Sunnnuntain ratkaisuottelussa Loistoa vastaan tuloksena 1-2 tappio ja näin SM-sarjapaikkaa
ei tällä kaudella tullut, vaan joukkue pelaa Etelä-Suomen Aluesarjaa.

Joukkue harjoittelee Klaukkalan Arkadia-hallissa ja Maaniitun koululla Nurmijärvellä ja tekee tiivistä yhteistyötä seuran A-tyttöjen, N2-ja N3-joukkueen sekä C-tyttöjen kanssa.

Joulun välipäivinä joukkue sijoittui Storvretacupenissa 03-tyttöjen sarjassa pronssille, sarjassa
oli mukana peräti 45 joukkuetta.

 

Joukkueen yhteystiedot:
* Janne Kosonen | janne.kosonen@gmail.com | 050 511 3628
* Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527

UUTISET | B-tytöt

close-icon

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 klo 18.00 alkaen, osoitteessa Keskustie 2A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheena on sääntömääräiset asiat.

SB Pro Ry:n hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

 

close-icon

03.02.2019

B-tytöt hakivat täydet sarjapisteet Myllypurosta

B-tyttöjen Etelän Kilpasarjan ensimmäinen kierros saatiin päätökseen Myllypurossa. Aamun avausottelussa ErVi Akatemia ja Jokerit päätyivät pistejakoon 2-2 -tasapelillään. Toisessa ottelussa PSS Musta taisteli sisukkaasti Northern Starsia vastaan, mutta hävisi lopulta maalein 2-5.

Kolmannessa ottelussa SB-Pro kohtasi alkupeleissään pirteästi pelaanneen ÅIF:n. Pirteä oli joukkueen alku nytkin, avauserän torjunnat ÅIF 2 / SB-Pro Maria Viitala 8 kertovat, että terävästi oli vastustaja liikkeellä. Maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty. Toiseen erään niitä sitten tehtiin kolme, kaikki sipoolaispäätyyn. Ada Riialin tarkka kuti painui takayläkulmaan ajassa 20:18, perään Elli Mäenpään namusyötön sijoitti verkkoon Jemina Paloluoma (21:22). Reilu minuutti edellisestä ja Milja Ronkaisen vaparisiirroon paiskasi reppuun Henriikka Väistö. Erän torjunnat kääntyivät toisinpäin (6-1).

Viimeisen erän viimeisen vitosen alkuun ÅIF otti aikalisän ja puoli minuuttia siitä se sai aikaan kavennuksen. Puolitoistaminuuttia ennnen päätöstä se pääsi kokeilemaan 6-4 -ylivoimaa, kun Minka Kosonen otti kaksiminuuttisen mailaan lyömisestä ja samassa ajassa ÅIF kutsui maalivahtinsa pois maalilta. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja näin ottelun päätöslukemat kirjattiin 1-3. Viimeisen erän torjunnat tasan 4-4.

Seuraavassa pelissä Norhern Stars murjoi ErVi Akatemian maalein 10-2. Sen jälkeen ÅIF oli lähellä kaataa PSS Mustan johdettuaan jo 2-0, mutta niin  vain porvoolaiset tulivat tasoihin  ja yrittivät vielä voittomaaliakin loppuun ilman maalivahtia, mutta ottelu päättyi tasalukemiin 2-2.

Päätösottelussa Jokerit ja SB-Pro ottivat toisistaan mittaa – avauskierroksella joukkueet pelasivat 3-3. Ottelu oli Pron  hallintaa alusta saakka – hatunnosto kuitenkin narripaidoille, jotka joutuivat pelaamaan ottelun vain kolmella vaihtopelaajalla. Ensimmäiset kaksi minuuttia pelattiin helsinkiläispäädyssä – ensimmäisen kerran kun Jokerit oikeastaan sai kunnon pallokosketuksen, olikin se sitten Pron maalissa (2:09). Maali myös jäi erän ainoaksi, torjunnat Jokerit – Pro/Viitala 5-1.

Toisen  erän alun Pro pelasi vahvasti ja jo 38 sekunnin jälkeen pallo oli maalissa, Ria Riikonen taisteli pallon Annukka Lönnrotille, joka viimeisteli tasoituksen. Sitkeästi Jokerit kuitenkin roikkui pelissä mukana ja meni toistamiseen johtoon, kun peliä oli pelattu 23:38. Pron toinen  tasoitus (27:14) tuli vaparista, kun Milja Ronkainen sivalsi Henriikka Väistön syötön maaliin. Erän loppuun (28.44) Pro pääsi ensimmäistä kertaa pelissä johtoon, kun Ada Riiali vapautti Minka Kososen laidasta karkuun, Minkan laukaus suoraan juoksusta nasahti yläkulmaan – 2-3. Maali jäi lopulta myös voittomaaliksi, kun viimeisen erän ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Reetta Suontaustan (Henriikka Väistö) 2-4 -osuma. Torjunnat kahdessa viimeisessä erässä Jokerit – Pro 6-1 ja 5-6, koko ottelussa 16-8.

Kun lohkon peleistä on pelattu 6/10, on tilanne seuraava:

 1. Northern Stars 11p
 2. SB-Pro 10p
 3. PSS Musta 7p
 4. Jokerit 4p
 5. ÅIF 2p
 6. ErVi Akatemia 2p

Lohkon seuraavat pelit pelataan 2.3. Klaukkalan Arkadia-hallissa ja päätökseen lohko pelataan 17.3. Porvoossa.

Kaksi parasta jatkavat BSM-playoffkarsintoihin ja tässä vaiheessa on jo selvää, että ÅIF ja ErVi Akatemia eivät sinne voi selvitä – tiukkaa tekee myös Jokereilla, vaikka se voittaisi kaikki loput pelinsä (12p). Kärkikaksikko siis löytynee tämän hetken kolmen kärjestä, joiden kaikki toiset keskinäiset ottelut ovat vielä jäljellä. Avauskierroksella ne päättyivät seuraavasti:

PSS Musta – SB-Pro 3-4
Northern Stars – SB-Pro 2-2
PSS Musta – Northern Stars 2-5

 

 

 

 

 

 

 

close-icon

26.01.2019

B-tytöillä kolmen pisteen ilta Kauklahdessa

B-tyttöjen Etelän Kilpasarjan toinen sarjaturnaus pelattiin THT-Centerissä Espoon Kauklahdessa. Ensimmäisessä ottelussaan SB-Pro sai vastaansa ErVi Akatemian ja otteluun saatiin mainio aloitus, kun jo vajaassa neljässä minuutissa oli saatu kahden maalin johto. Ensin Ria Riikonen maalasi Riikka Jouppilan syötöstä ja perään onnistui Annukka Lönnrot, syöttäjänä Reetta Suontausta. Kolmanteen erään Reetta teki vielä yhden osuman Rian avustuksesta, joten  avauserän  jälkeen tilanne oli 3-0.

Toisen erän ainokaisen teki Riikka Reetan syötöstä. Kolmanteen erään oli jalka jo nostettu kaasulta, mutta peli pysyi edelleen hyvin hallinnassa. Riikka teki ottelun viidennen maalin ajassa 21.53. Pelin lopussa nähtiin ikävä turhautuminen Pron maalin edustalla, jonka seurauksena ErVin pelaajalle tuomittiin 2+10 minuutin rangaistus epäurheilijamaisesta käytöksestä. Pron yv toimi mallikaasti ja puolen minuutin pyörityksen jälkeen Ria niittasi loppulukemiksi 6-0, Reetan antaessa jo ottelussa kolmannen maalisyöttönsä.

Torjunnat ottelussa SB-Pro/Nuppu Tikkakoski 10 ja ErVi/Niina Markkanen kahdeksan.

Toinen ottelu olikin sitten tahdiltaan toista maata. Toisilleen tuttuakin tutummat Pro ja Northern Stars olivat kauden aikana kohdanneet jo aiemmin viidesti – saldona 2-3 espoolaisille ja sarjapeleissä ei Pro ollut vielä onnistunut kertaakaan maalinteossa (0-4 ja 0-1).

Ottelun alkuun Stars sai harmittavan tuurimaalin – peliä oli pelattu vain 27 sekuntia. Pelitapahtumat pysyivät kuitenkin tasaisina ja omat paikkansa oli myös Prolla, tauolle kuitenkin mentiin maalin takaa-ajoasemassa. Torjunnat NS 4, Pro yksi.

Toisen erän neljännellä minuutilla espoolaiset saivat jo toisen osumansa. Edelleen peli aaltoili päästä päähän – erän lopussa Pro pääsi kokeilemaan ylivoimaansa, mutta se ei tuottanut tulosta. Torjunnat erässä tasan 3-3.

Kolmanteen erään laitettiin  sitten isoin  vaihde silmään – saman teki kuitenkin myös Starsin ryhmä. Tilanteita oli molemmissa päissä, mutta osumia ei ensimmäisen kympin aikana nähty. Sitten tuuri osui Pron puolelle, tosin osansa Julia Hakalan kaukaa lähteneellä osumalla oli myös hyvän  maskin tehneellä Riikalla. Syöttöpiste kavennusmaaliin Mimosa Kaunolle. Kavennuksen jälkeen  ote siirtyi Prolle ja tasoitusta haettiin vimmatusti. Lopulta se onnistui, aktiivisen karvauksen päätteeksi Riikka nousi röyhkesti maalin eteen, kiersi maalivahdin ja teki tasoituksen ajassa 43:49. Samassa ajassa Stars otti aikalisän. Sen jälkeen Prolla oli vielä mainio paikka tehdä johto-osuma, mutta tällä kertaa pisteet tasattiin. Viimeisen erän torjunnat Stars – Pro 8-6 ja koko ottelussa siis 15-10.

Sarjatilanne 4/10 ottelun jälkeen: 

 1. Northern Stars   7p   16-7
 2. SB-Pro   6p   15-8
 3. PSS Musta   6p   21-10
 4. Jokerit   3p   14-19
 5. ÅIF   1p   16-22
 6. ErVi Akat.   1p   7-23

Sarja jatkuu jo ensi viikonloppuna – 3.2. pelataan Myllypurossa ja silloin saadaan ensimmäinen kierros päätökseen ja aloitetaan toinen. Prolle se tarkoittaa ensin ottelua ÅIF:ia vastaan ja sitten vastaan tulee Jokerit, jonka kanssa avauskierroksella tasattiin pisteet (3-3).

 

 

 

close-icon

19.01.2019

B-tyttöjen Kilpasarja käyntiin Sipoossa voitolla ja tasurilla

B-tyttöjen kevätkausi saatiin käyntiin 13.1. Sipoossa, jossa pelattiin ensimmäinen viidestä Kilpasarjan sarjaturnauksista. SB-Pron avausvastustajana oli PSS Musta, joka on käytännössä Porvoon C-tyttöjen SM-sarjaa pelaava joukkue – ryhmä on parhaillaan  sen sarjan kakkosena OLS:n jälkeen.

Avauserään saatiin lentävä lähtö, kun jo reilun kolmen minuutin jälkeen oli karattu kahden maalin johtoon. Ensin Sara Kettunen karkasi oman pallonriistonsa jälkeen maalintekoon ja perään Isa Lindholm kilautti pallon verkkoon Saran syötöstä. Erän lopussa tullut kavennus antoi kuitenkin jo viitteitä siitä, että porvoolaisyhmä olisi pääsemässä vahvemmin  peliin mukaan. Erän torjunnat PSS – SB-Pro/Maria Viitala 2-0.

Toisessa erässä Porvoon peli loksahti paremmin paikoilleen ja se oli erässä pelillisesti niskan päällä. Jemina Paloluoman tärkeä 3-1 -johtomaali Riikka Jouppilan syötöstä erän neljännellä minutilla antoi Prolle jälleen kahden maalin etumatkan. Erän puolivälin jälkeen Pro sai rankkarin, mutta Annukka Lönnrotin yritys ei tällä kertaa onnistunut.

Porvoon painostus tuotti lopulta tulosta ja se sai hilattua pelin tasoihin kahdella maalillaan (25:54 ja 29:03). Heti tasoituksen jälkeen (29:23) kuitenkin Annukka löysi Jeminan maalin edestä ja tämän kylmäpäinen ratkaisu vei Pron maalin johtoasemassa toiselle erätauolle. Torjunnat PSS – SB-Pro/Viitala 3-6.

Viimeisen erän ainoa tilastomerkintä oli PSS:n aikalisä ajassa 44.31 – torjunnat PSS – SB-Pro/Viitala 2-5. Voitto siis Nurmijärvelle, mutta Porvoon suuntaan annettava kunniaa mainiosta joukkuepelaamisesta ja loppuun saakka yrittämisestä. Marian panos maalissa oli myös tärkeä, hyviä paikkoja porvoolaisilla olisi  ollut lisämaaleihinkin.

Toisessa pelissä Pro kohtasi Jokerit. Avauserän tilastomerkinnäksi kirjattiin  Jokereiden kaksiminuuttinen, jonka aikana ei yv-maalia saatu aikaiseksi. Erän  torjunnat kuvaavat hyvin pelin luonnetta – Jokerit – Pro/Viitala 9-0.

Toisen erän aikana alkoi sitten tapahtua. Ensin  toinen jäähy Jokereille, josta he selvisivät. Heti perään Prolle joukkuerangaistus (liikaa pelaajia kaukalossa) katsomosta saadun äänekkään vinkin perusteella. Alivoima pelattiin hienosti ja heti kun saatiin täysi viisikko kentälle, kävi Isa tekemässä ottelun avausosuman Jeminan syötöstä. Erän loppuun Jokerit kuitenkin onnistui kahdesti ja näin jouduttiin takaa-ajoasemasta viimeiseen erään. Toisen erän torjunnat Jokerit – Pro/Viitala 2-4.

Päätöserässä taistelu oli kovaa molemmin puolin, tilanteita saatiin kuitenkin luotua enemmän Jokerimaalille. Kaksikko Isa-Jemina onnistui toistamiseen, kun erää oli pelattu 3:51. Vajaa viisi minuuttia myöhemmin Jokerit kiilasi jälleen maalin karkumatkalle. Pelin lopun Pro hoiti mallikkaasti – ensin aikalisä (43:07), jonka jälkeen peli  tiukasti haltuun ja kuudes kenttäpelaaja laatikkoon (43:51). Tasoitusmaalin taisteli Annukka Reetta Suontaustan syötöstä ajassa 44:05.

Toimitsijoilla meni viimesekunneilla pasmat sekaisin pelikellon kanssa ja muutama sekunti jäi peliajasta todennäköisesti pelaamatta – painostus jokeripäädyssä oli melkoinen ja voittomaalia haettiin tosissaan. Summeri soitti pelin päättyneeksi kuitenkin 3-3 tilanteeseen. Päätöserän torjunnat Jokerit – Pro/Viitala 7-1 ja koko ottelussa siis 20-3.

Sarjatilanne 2/10 ottelun jälkeen:

 1. Northern Stars 4p   8-3
 2. SB-Pro   3p   7-6
 3. PSS Musta   2p   7-7
 4. ÅIF   1p   7-8
 5. Jokerit   1p   4-6
 6. ErVi Akatemia   1p   6-9

Lohkon pelit olivat varsin tasaisia – kaksi tasapeliä, kaksi 4-3 -tulosta ja ainoastaan Northern Starsin pelit (3-1 ja 5-2) päättyivät selvemmillä eroilla, niissäkin kuitenkin sekä Jokereilla, että ErVillä oli omat paikkansa eivätkä ottelut olleet suinkaan pelkkää espoolaispyöritystä.

Sarja jatkuu Espoon Kivenlahdessa lauantaina 26.1., jolloin SB-Pro kohtaa klo 16 ErVi Akatemian ja klo 19 Northern Starsin.

 

close-icon

31.12.2018

B-tyttöjen vuodenvaihteen välitilinpäätös

B-tyttöjen syyskausi on nyt saatu päätökseen ja tässä tiivistettynä välitilinpäätös kauden 2018-19 alkuosasta.

Pelaajia on tällä hetkellä joukkuessa 2+14 – kaksi pelaajaa on joutunut lopettamaan kesken kauden. Kyseessä on siis varsin pieni ryhmä, joka ei kovin paljoa kestä yhtäaikaisia sairastumisia tai loukkaantumisia – niitä kuitenkin etenkin koulujen alettua oli ikävän paljon ja se näkyi väistämättä sekä  harjoittelussa, että peleissä.

Alkukaudesta ei juuri voittoja päästy juhlimaan – 12 ensimmäisestä ottelusta saldona oli kaksi tasapeliä ja 10 tappiota. Mukana toki siellä olivat harjoituspelit C2-poikia sekä kovia Ervin ja Steelersin BSM-ryhmiä vastaan, joista kaikista tuli tappiot. Merkittävimmät tapahtumat syksyllä olivat Loisto Cup ja BSM-karsinnat. Turusta ei jäänyt käteen kuin tasapeli Classicin kanssa ja Seinäjoen karsinnoissa joukkue oli varsin rampana liikkeellä – edes jotenkinterveiden kirjoissa oli vain viisi pelaajaa. Ratkaisupelissä Loistoa vastaan tuloksena oli karvas 1-2 –tappio ja näin syyskierroksen pelit pelattiin Etelä-Suomen aluesarjassa, jossa tulokset vihdoin lähtivät nousuun.

Seuraavan 12 ottelun saldoksi saatiinkin sitten jo yhdeksän voittoa ja kolme tappiota. Hoviruokaturnauksesta tuloksena hopeaa (finaalitappio Steelersille) ja Häme Cupista pronssia (voitto Northern Starsista). Etelän aluesarjan neljästä avauspelistä saatiin aikaiseksi kolme voittoa ja tappio Northern Starsille.

Viimeisimmät 13 ottelua ovat tuoneet 10 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tähän jaksoon osuvat loput aluesarjapelit, joista muista tuli voitot paitsi toisesta ErVi Akatemia -pelistä (3-3) ja Northern Stars –pelistä (0-1) sekä tuore Storvretacupen, josta saatiin komeasti pronssia – saldona kuudesta ruotsalaisia vastaan pelatusta ottelusta viisi voittoa ja yksi välierätappio (1-4 Täby FC:lle).

Suunta on siis nyt oikea ja tästä asetelmasta on hyvä lähteä kevätkaudelle, joka starttaa 13.1. Etelän Kilpasarjan peleillä Sipoossa. Sitä ennen joukkueen 04-ikäiset ovat mukana HFC:n C-tyttöjen sarjassa pelaavassa SB-Pron ryhmässä.

Syksyn aluesarjalohkon sijoitus oli kakkonen – kolmen kärki jatkaa kilpasarjassa yhdessä toisen lohkon kärkikolmikon kanssa (Jokerit, ÅIF ja PSS Musta). Lohkon pistepörssin kärkikymmenikkö oli miehitetty yhtä lukuunottamatta kevään kilpasarjajoukkueiden pelaajilla, SB-Prosta Minka Kosonen kakkosena (10+6) ja Isa Lindholm sijalla 9. (9+1).

Kauden aikana joukkueen pelaajat ovat saaneet lisäpelejä seuran muissa joukkueissa: viisi pelaajaa on mukana SB-Pro/LoSB ASM-joukkueessa ja saanut siellä pelata muutaman pelin, lisäksi kaikki kenttäpelaajat ovat mukana joko N2 (2DIV) tai N3 (3DIV) –joukkueissa. A-joukkue johtaa joulutauolla SM-sarjaa, samoin piikkipaikalla on  N2-joukkue. N3 sensijaan löytyy erittäin tasaisen lohkon peräpäästä.

B-tytöissä on otteluita pelattu nyt 37 ja saldona 19-3-15. Maaliero on saatu nihkeän alun jälkeen selvästi jo plussalle: 117-85.

Pisin voittoputki on ollut yhdeksän ja pisin tappioputki kuusi ottelua.

Laukauksia on maalia kohti tullut 397, torjuntoja on kertynyt 314. Nuppu Tikkakoski on pelannut pelejä 28 (torjuntaprosentti 78,8%) ja Maria Viitala yhdeksän (79,5% ja 0+1). Yhden harjoituspelin aikuisjoukkuetta vastaan maalissa kävi osittain valmentaja Martta Halsas (84,6% ja 0+1).

Joukkueen sisäisessä pistepörssissä 37 ottelun jälkeen kaikki nykyiset kenttäpelaajat (+ Maria ja Martta) ovat saaneet pisteitä, maaleja on tehnyt 15 pelaajaa.  Storvretacupenissa lainassa olleet Miisa Turunen (NST CSM) ja Ria Riikonen (Pisku N2DIV) ovat mukana tässä taulukossa, mutta ovat siis virallisesti joukkueen ulkopuolisia pelaajia.

37 yht
pelaajamspistott
Kosonen Minka26113736
Jouppila Riikka8162433
Suontausta Reetta13102326
Lönnrot Annukka1192029
Hakulinen Erika6131924
Väistö Henriikka841236
Lindholm Isa1011126
Paloluoma Jemina81926
Riiali  Ada44833
Mäenpää Elli35831
Kettunen Sara25718
Kauno Mimosa23534
Ronkainen Milja14529
Hakala Julia40427
Jordan Juliaana03332
Mustola Nea *2027
Viitala Maria mv0119
Turunen Miisa **84126
Riikonen Ria **1016
Halsas Martta (valm)0111
YHTEENSÄ11795212
* lopettanut
** Storveracupen, lainassa

 

close-icon

31.12.2018

B-tytöille pronssia Storvetasta!

Tämän vuoden Storvretacupen tekee osallistujamäärältään maailmanennätyksen – mukana vuodenvaihteen molemminpuolin pelattavassa turnauksessa on 796 joukkuetta ja otteluita pelataan 2088. Halleja turnauksen käytössä on Uppsalan alueella 11 ja pelikenttiä yli 20.

Tyttöjen sarjassa suurin osallistujamäärä on 27.-29.12. pelatussa F03-sarjassa, jossa mukana oli 45 joukkuetta – 42 Ruotsista ja kolme Suomesta: TPS, Northern Stars ja SB-Pro. Joukkeet oli jaettu 11 alkulohkoon ja kaikki suomalaisryhmät voittivat komeasti omat alkulohkonsa selviten näin A-finaalikierroksille.

SB-Pron alkulohkon pelit alkoivat 4-0 –voitolla Gullänget-Krokstasta ja sama tahti jatkui toisessakin ottelussa, jossa päätöslukemat kirjattiin 5-1 FBC Uppsala Ungdomia vastaan. Päätösottelun panoksena IFK Gnestaa vastaan oli lohkon ykkössija, johon Prolle olisi riittänyt tasapeli. 4-2 –voitto piti kuitenkin voittosarakkeen puhtaana.

Neljännesvälierässä toisen turnauspäivän iltana (ottelu alkoi klo 22:05) aloitettiin sitten kerrasta poikki –pelit, vastassa Vimmerby IBK. Ottelu pelattiin muista otteluista poiketen nostalgisessa Gamlishallenissa, jossa joukkueen 96-syntyneet valmentajat Nina Wickman ja Martta Halsas olivat aikanaan myös itse pelanneet tässä turnauksessa – alustana silloin tosin vielä oli ollut parketti. Pro eteni jatkoon 4-2 –voitolla ja näin pelit jatkuisivat vielä kolmantenakin pelipäivänä, jolloin mukana olisi enää ikäluokan kärkikahdeksikko.

Aamun puolivälierävastustaja Björklinge BK oli lopulta ehkä kaikkein kovin vastustaja. Pelistä muodostuikin varsin kova taistelu, jossa kumpikaan joukkue ei peruutellut eikä antanut tuumaakaan periksi. Brjörklingen avausmaali merkitsi, että ensimmäistä kertaa turnauksen aikana Pro huomasi olevansa tappiolla. Tilanne kuitenkin korjaantui jo kolmen minuutin kuluttua ja erätauolle mentiin 1-1 –lukemissa. Toisen erän neljännellä minuutilla Pro iski voittomaaliksi jääneen toisen osuman – Björklingen valtava loppurynnistys ei johtanut tasoitukseen ja näin Pro jatkoi upeasti välieriin maalein 2-1 ja neljän joukkoon!

Lepoaikaa ei jäänyt kuin kolme varttia, mutta ei sitä ollut kuin 10 minuuttia enemmän vastustajallakaan.  Täby FC oli edellisen illan iltapelissä pudottanut Northern Starsin jatkosta rankkareilla, joten tavoite oli paitsi hankkia finaalipaikka, myös maksaa vähän samalla suomalaisia kalavelkoja ruotsalaisryhmälle. Alku olikin hyvä ja viidennellä minuutilla päästiin ottelussa johtoon. Sen jälkeen onnetar käänsi kylmästi suomalaisille kasvonsa ja pukeutui Täbyn valkoiseen pelipaitaan. Prolle ajassa 8:09 tuomittu kakkonen maasta pelaamisesta syntyi tilanteessa, jossa blokkaaja horjahti ja kaatui maahan – ruotsalaistaitoa tai tuuria, mutta pallo pelattiin ilmeisen tarkoituksellisesti kaatuneen pelaajan syliin ja näin saatiin jäähy aikaiseksi. Ylivoimaosuma oli hieno, mutta siinäkin oli kyllä kaikki tähdet oikeassa asennossa. Kruunuksi ruotsalaisen kanelipullan päälle hurmion löytänyt Täby runttasi vielä johto-osuman vain kuusi sekuntia ennen summeria.

Kolmannen erän tavoite oli pitää oma pää puhtaana keinolla millä hyvänsä ja kärsivällisesti pelata pallo naapurin verkkoon. Suunnitelma ajoi karille jo toisella minuutilla, kun Täby teki kolmannen osumansa. Sen perään saatu ylivoima antoi vielä saumat kavennukseen, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Pelin loppupuolella Pro sai vastaavasti estämisjäähyn, joka kestettiin takaiskuitta. Sen jälkeen otettiin aikalisä ja haettiin kavennusta kuudella kenttäpelaajalla, maalivahdin käydessä aina välillä maalin suulla, kun tuli pallonmenetys. Laukauksia saatiin tukuttain, mutta ei vain maalia. Sen sijaan Täby onnistui vielä kerran ja näin välierän päätteeksi taululle jäivät lukemat 4-1.

Torjunnat ottelussa olivat Täby 18, SB-Pro seitsemän (toisessa erässä 13-4). Tulosta pitää kuitenkin kunnioittaa ja toisaalta joukkue, joka kampesi kaksi suomalaisryhmää tieltään, varmasti olikin finaalipaikkansa arvoinen. Vastaansa se sai Tullingen, joka oli pudottanut puolivälierässä TPS:n, eli sillekin samalla perusteella paikka varmasti oikeutettu 😉 Täby oli finaalissa täysin niskan päällä ja vaikka sille vihellettiin neljä jäähyä ja se tuhrasi yhden rankkarin, vei se silti mestaruuden 3-0 –voitolla.

Kokonaisuutena turnaus oli SB-Prolta todella hyvä suoritus – viime kauden karvas pettymys saatiin nyt kuitattua, kun päästiin pelaamaan kolme jatkopeliä, eikä se neljäskään niin kaukana lopulta ollut. Lisäksi on maininnan arvoista, että molemmissa turnauksissa joukkue on voittanut oman lohkonsa ja kokonaisaldona 10 ottelusta on 7-1-2 ja tappioista vain toinen on ruotsalaisjoukkueelle.

Tämän vuoden kuuden ottelun yhteenlasketut torjunnat olivat Pro 36 – vastustajat 73 ja maalit 20-10, joten erittäin hyvin joukkue pystyi pelitilanteita hallitsemaan ja toisaalta puolustamaan kurinalaisesti koko viisikolla. Maalivahtivastuun jakoivat Nuppu Tikkakoski (2) ja Maria Viitala (4).

Puolustuksessa urakoivat erittäin ehjällä esityksellä Ada Riiali, Henriikka Väistö (0+2), Mimosa Kauno ja Milja Ronkainen (0+1). Satunnaisesti siellä kävi tuuraamassa muitakin ja toisaalta joissain tilanteissa jouduttiin pelaamaan kolmella pakilla – esitys oli koko kvartetilta oikein mainio.

Hyökkäyspäässä NST:n C-tytöistä lainassa ollut Miisa Turunen (8+4) oli lähes pitelemätön ja saattoi hyvin olla koko ikäluokan pörssikärki. Myös toinen lainapelaaja Ria Riikonen (Pisku N2DIV / 1+0) oli erittäin tärkeässä roolissa ja tasapainotti hyvin ketjunsa peliä vaihdosta toiseen. Ria osoitti myös loistavaa joukkuehenkeä ja asennetta sinnitellessään mukana rosterissa, vaikka flunssan oireet yrittivät ottaa otetta.

Joukkueen kapteenit Riikka Jouppila (3+4) ja Annukka Lönnrot (3+1) olivat isossa roolissa niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Minka Kosonen (2+2) ja Reetta Suontausta (2+1) toivat omalla panoksellaan tuttua kahden suunnan aktiivista ja peräänantamatonta loppuun saakka pelaamista.

Kolmoskentän pelaajista pisteille pääsivät Elli Mäenpää (1+0) ja Juliaana Jordan (0+1), mutta aivan yhtä tärkeässä roolissa olivat myös Isa Lindholm ja Jemina Paloluoma – yhtäkään peliä kun ei kahdella kentällä pystytty pelaamaan, eikä se ollut tarkoituskaan. Pitkässä turnauksessa tulee aina isompia ja pienempiä kolhuja ja on aivan oleellisen tärkeää, että koko ryhmästä kaikki ovat koko ajan sisällä pelissä ja valmiita hyppäämään laatikkoon, kun käsky käy.

Koko joukkueelle onnittelut hienosta turnauksesta ja pronssimitaleista ja -pokaalista!

close-icon

19.12.2018

B-tytöt pelaavat välipäivinä Storvretassa

B-tytöt osallistuvat 27.-29.12. Uppsalassa pelattavaan Storvretacupeniin, joka tulee olemaan maailman kaikkien aikojen suurin salibandyturnaus – mukana oli ennen lopullista ilmoittautumisajan päättymistä jo 775 joukkuetta, joka on 17 enemmän kuin viimevuotisessa ennätysturnauksessa.

45 joukkueista pelaa F03-sarjassa joka on turnauksen suurin tyttöikäluokka – 42 ruotsalaisen ryhmän joukossa on mukana myös kolme joukkuetta Suomesta, eli TPS, Northern Stars ja SB-Pro.

Joukkueet on jaettu 11 alkulohkoon, jotka lohkopelien jälkeen jakautuvat A- ja B-kierroksille. Minimissään kaikille tulee siis neljä ja enimmillään joillekin voi tulla kahdeksankin ottelua.

SB-Pro pelaa lohkossa 10, jossa muut joukkueet ovat Gullänget-Kroksta F03/04, FBC Uppsala Ungdom ja IFK Gnesta F03. Pelit pelataan tutuissa halleissa, eli huippuhienoissa Fyrishov Hallenissa ja IFU Areenalla.

Viime vuonna SB-Pro oli mukana samassa F03-sarjassa ja voitti silloin oman alkulohkonsa (kaksi voittoa ja yksi tasapeli). Lohkokaaviot oli tehty harmittavasti siten, että silloin ainoa toinen suomalaisryhmä eli Northern Stars tuli vastaan heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ja meni jatkoon rankkarikisan jälkeen päästen lopulta aina välieriin saakka. Pelit siis loppuivat vähän kesken – positiivista kuitenkin oli, ettei yhtään tappiota tullut ruotsalaisia vastaan 😉

Tänä vuonna nämä joukkueet eivät voi kohdata A-kierroksilla ennen välieriä, TPS tosin voi tulla vastaan jo aiemmin.

Aivan kaikki joukkueen pelaajat eivät mukaan tänä vuonna päässeet. Tuuraajiksi löytyi onneksi kaksi pelaajaa Hämeenlinnasta ja Lappeenrannasta, joten iskukykyinen joukkue jälleen saadaan reissuun matkaan.

 

close-icon

19.12.2018

B-tytöt kevääksi Kilpasarjaan

B-tytöt oli jo ennen viimeistä sarjaturnausta varmistanut pääsynsä kevääksi Kilpasarjaan. Mosahallin päätöspeleissä ei siis ollut enää panosta, joka oli sikälikin hyvä, että joukkue joutui niihin varsin vajaalla miehityksellä loukkaantumisten ja muiden poissaolojen vuoksi.

SCH-pelissä vastustaja pääsi tekemään avausmaalin heti ensimmäisellä minuutilla, mutta sen jälkeen peliä enimmäkseen pelattiin hyvinkääläispäädyssä. 13-1 tilanteessa ajassa 40:03 peli lopulta keskeytettiin, kun  eroa oli tullut vaadittavat 12 maalin verran.  Jemina Paloluoma oli iskenyt viisi maalia ja hän oli saanut mukavasti tulitukea mm. Minka Kososelta (3+1), Reetta Suontaustalta (1+2), Erika Hakuliselta (1+2), Annukka Lönnrotilta (1+2) ja Ada Riialilta (0+3).

Toiseen peliin ErVi Akatemiaa vastaan jäi enää yhdeksän kenttäpelaajaa ja sekin kutistui jo alkuvaiheessa kahdeksaan Erikan loukkaannuttua. Avauskierroksen tasapeli ErViä vastaan saatiin nyt kuitattua 3-1 voitoksi, maalareina Annukka, Jemina ja Ada. Ottelun erikoisuus oli SB-Pron kolme peräkkäistä kahden minuutin jäähyä (vajaan viiden ja puolen minuutin sisään). Ensimmäisen jäähyn aikana tehty YV-maali jäikin sitten erviläisten ainoaksi osumaksi.

Alkulohkon voitti Northern Stars puhtaalla pelillä, 20p (SB-Prolle tappiot 0-4 ja 0-1). SB-Pro oli kakkonen 15 pisteellä ja ErVi Akatemia kolmonen (13p). PSS Keltainen oli neljäs (7p), GrIFK viides (5p) ja SCH:n pistetili jäi avaamatta.

Kevätkierroksella Kilpasarjan ottelut jatkuvat Sipoossa 13.1., jolloin vastaan tulevat PSS Musta ja Jokerit. Muut lohkon joukkueet ovat Northern Stars, ErVi Akatemia ja ÅIF. Kaksinkertaisen sarjan jälkeen kaksi parasta jatkavat B-tyttöjen SM-playoffkarsintoihin.

 

close-icon

16.11.2018

B-tyttöjen sarjakausi jatkuu sunnuntaina Tuusulassa

SB-Pro B-tytöt Tuusulassa 18.11 klo 12 ja klo 15

B-tyttöjen kausi on edennyt siihen vaiheeseen, että voitot tulevista peleistä sunnuntaina sinetöisivät jo jatkon alueellisen sarjan kolmen parhaan joukkoon, jolloin viimeisen kierroksen ottelut eivät olisi enää merkityksellisiä jatkon suhteen. Tavoitteena on ainoastaan vain pelata ylemmässä jatkosarjassa ja tätä kautta hakea paikka keväällä pelattaviin SM-playoff karsintoihin. Sarjan kaksi parasta pääsevät haastamaan muiden alueiden parhaita joukkueita ja täältä parhaat sitten SM-sarjan joukkueita.

Maalivahdit Maria Viitala ja Nuppu Tikkakoski ovat jakaneet syksyn peleissä torjuntavastuun

Joukkueen kaikki pelaajat ovat pelanneet myös seuran muissa joukkueissa kauden aikana

Omien pelien lisäksi koko joukkue on pelannut erilaisen määrän otteluita myös muissa seuran nais- ja tyttöjoukkueissa. Useampi tytöistä on ollut mukana A-tyttöjen SM-sarjapeleissä, vielä useampi N2 joukkueen mukana naisten 2.divisioonassa, nyt lauantaina jälleen moni myös N3 joukkueen mukana naisten 3.divisioonan peleissä. Muutamalla on myös kokemusta C-tyttöjen otteluista. Joulukuun lopulla joukkue matkaa myös Ruotsiin viime vuoden tapaan Storvreta-Cupin merkeissä.

SUNNUNTAINA B-TYTÖT SIIS TUUSULASSA JA LÄHES KOKO JOUKKUE TÄLLÄ KERTAA MATKASSA MUKANA. TUUSULASTA EHTII VIELÄ HYVIN ARKADIAAN KANNUSTAMAAN MYÖS LIIGANAISIA SUOMEN CUPIN OTTELUSSA CLASSICIA VASTAAN JA TÄMÄ PELI ALKAA KLO 17.00.

 

close-icon

13.10.2018

B-tyttöjen kotiturnauksesta täydet pisteet

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kotiturnauksella Arkadia-hallissa, josta joukkue saalisti täydet pisteet kahdella nollapelillä.

Avausottelussa PSS Keltaista vastaan kaksi  ensimmäistä erää tahkottiin maalittomana – paikkoja kyllä siunaantui, mutta osumia ei saatu aikaan. Torjunnat kahden erän jälkeen olivat PSS 14, SB-Pro (Nuppu Tikkakoski) yksi.

Kolmannessä erässä Annukka Lönnrot teki vapauttavan avausosuman toisella minuutilla. Kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin osui Mimosa Kauno (Riikka Jouppila). PSS sai vielä mahdollisuuden tulla peliin mukaan, kun Ada Riiali sai penkkikomennuksen ajassa 43:04. Jäähy osoittautui kuitenkin Prolle edulliseksi, kun kentälle saatiin enemmän tilaa ja se onnistui alivoimalla ottelun viimeisellä minuutilla kahdesti maalinteossa – ensin Reetta Suontausta (Lönnrot) ja lopuksi vielä Riikka Jouppila (Minka Kosonen).

Nuppu Tikkakoskelle nollapeli kahdella torjunnalla, Porvoon maalivahdille torjuntoja kertyi 22.

Turnaustulokset ennen päätöspeliä:

ErVi Akatemia – GrIFK 5-1
SCH – Northern Stars 0-12
GrIFK – PSS Keltainen 1-1
Northern Stars – ErVi Akatemia 7-0

Päivän päätteeksi SB-Pro kohtasi SCH:n, jolle lohkon pelit ovat olleet aika karuja. Näin kävi tälläkin kertaa, tuloksena joukkueen neljäs 0-12 tappio ja pelin keskeytys tällä kertaa ja toisen erän lopussa. Avauserän Pro vei 9-0 ja toinen siis 3-0 reilut 1,5 minuuttia ennen erän päätöstä.

Nupulle ei torjuntoja ottelussa tullut lainkaan, Hyvinkään maalivahdille niitä tuli 10 molemmissa erissä. SB-Pron kaikki kentällä käyneet 11 pelaajaa saivat tehopisteitä – eniten niitä merkkauttivat tuplahattutempun tehnyt Isa Lindholm 6+0, Minka Kosonen 2+2, Erika Hakulinen 0+3, Milja Ronkainen 1+1 ja Riikka Jouppila 0+2.

Sarjatilanne 4/10 ottelukierroksen jälkeen:

Northern Stars 8p
SB-Pro 6p
ErVi Akatemia 6p
————————
GrIFK 3p
PSS Keltainen 1p
SCH 0p

Sarja jatkuu 28.10. Esport Areenalla, jossa SB-Pro kohtaa ensimmäisen kierroksen päätteeksi ErVi Akatemian ja Northern Starsin (avauskierroksella tappio 0-4).

close-icon

30.09.2018

B-tyttöjen aluesarja käyntiin tappiolla ja voitolla

B-tytöt jäivä niukasti ulos SM-sarjasta Seinäjoen karsinnoissa ja pelaavat siis tällä kaudella Etelä-Suomen aluesarjaa. Syyskierroksella mukana olevat 11 joukkuetta on jaettu kahteen alkulohkoon ja SB-Pro pelaa lohkossa 1, jossa on mukana kuusi joukkuetta. Lohkossa pelataan kaksinkertainen sarja ja kolme parasta jatkavat kevätkierroksella kilpasarjassa, kolme heikointa haastajasarjassa. Lohkosta 2 tulevat vastaavasti mukaan näihin jatkolohkoihin kolme parasta ja kaksi heikointa.

Sarja käynnistyi 30.9. ja lohkon 1 ensimmäinen sarjakierros pelattiin Porvoossa. Avausottelussa vastaan tuli tuttu vastus, kun niinikään SM-karsinnoissa aluesarjaan jäänyt Northern Stars tuli hakemaan revanssia edellisestä kohtaamisesta, joka oli pari viikkoa aiemmin Häme Cupin pronssiottelussa – siellä Pro selvisi voittajaksi lukemin 4-2. Joukkueethan kohtasivat myös viime kauden päätteeksi C-tyttöjen SM-pronssiottelussa, jossa Pro vasta jatkoajalla ratkaisi mitalit itselleen. Kohtaamiset ovat yleensä olleet varsin tasaisia – ja niin tälläkin kertaa.

Avauserä oli maaliton – Northern Stars piti enemmän palloa, mutta sen ratkaisut jäivät joko blokkiin tai menivät maalikehikoiden ohi tai yli: SB-Pron maalilla Maria Viitala selvisi ilman torjuntoja. Toisessa päässä Edit Rautakoski sen sijaan merkkautti itselleen kuusi torjuntaa. Molemmat veräjänvartijat muuten olivat mukana 2003-ikäluokan U16-leirityksessä heti Häme Cupin jälkeen – siellä oli lisäksi Prosta yksi ja Northern Starsista kolme kenttäpelaajaakin.

Toisen  erän puolivälin jälkeen NS teki johtomaalin, joka pysyikin ainoana osumana pitkään. Vasta viisi minuuttia ennen loppusummeria sama kaksikko eli Venla Airaksinen – Jasmine Hammarberg iski toistamiseen. Seuraava vaihto meni heti pipariksi ja NS rankaisi jo kolmannen kerran 11 sekuntia edellisestä osumasta – se oli käytännössä niitti ottelulle. Molemmista joukkueista istui yksi pelaaja vielä jäähyllä – NS:n alivoiman aikana kävi Airaksinen sinetöimässä hattutempullaan loppulukemiksi 0-4.

Torjunnat menivät espoolaisille 15-8, mutta osumia ei Pro tällä kertaa siis saanut aikaiseksi ja ansaittu voitto lähti pohjoisen tähdille.

Toisessa ottelussa vastaan tuli GrIFK, joka oli omassa avausottelussaan pehmittänyt SCH:n Hyvinkäältä jo ennen täyttä aikaa, tulos siis 12-0. SCH hävisi myös toisen ottelunsa samoin lukemin EräViikingit Akatemialle, joka toisessa pelissään voitti Porvoo Keltaisen 5-2 ja jatkaa avauspelien jälkeen sarjakärjessä tasapisteissä Northern Starsin kanssa, joka omassa toisessa pelissään päihitti Porvoon 8-1.

SB-Pro hallitsi GrIFK-peliä käytännössä koko ajan ja maaleja olisi voinut tulla enemmänkin, jos olisi hieman maltettu enemmän pelata joukkueena. Viisi maalia vastustajan nollaa vastaan riitti kuitenkin hyvin tällä kertaa tuomaan avauspisteet ja sarjan kolmospaikan.

Minka Kosonen avasi maalihanat viidennellä minuutilla Jemina Paloluoman syötöstä ja jatkoi reilun minuutin päästä jo toisella osumallaan, syöttäjänä Sara Kettunen. Toisen erän ainokaisen teki Henriikka Väistö (Erika Hakulinen).

Kolmanteen erään Annukka Lönnrot maalasi Milja Ronkaisen  avustustuksesta ja ottelun komeimman osuman ampui pelin päätteeksi Minka Annukan poikkarista 41. minuutilla. Torjunnat SB-Pro 7, GrIFK 22.

Sarja jatkuu SB-Pron kotiturnauksella Arkadia Hallissa lauantaina 13.10.

 

 

 

close-icon

04.09.2018

SB-Pron B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus 8.9 Arkadiassa

B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus pelataan jo 4. kertaa ja nyt ensimmäisen kerran Arkadia hallissa. Lauantaina 8.9 alkavat ottelut jo klo 08.30 aamulla kotijoukkue SB-Pron kohdatessa mielenkiintoisen uuden vastustajan Jokerit, joka saapuu ensimmäistä kertaa Klaukkalaan.

Turnauksen muut joukkueet ovat viime vuoden voittaja Steelers Hämeenlinnasta, Northern Stars Espoosta ja Blackbirds Keravalta. Turnauksen pronssiottelu alkaa klo 16.00 ja finaali klo 16.50.

Tervetuloa seuraamaan iloista tyttösalibandyä ja B-tyttöjen kahvio palvelee kaikkia koko päivän.

close-icon

29.05.2018

C-tytöillä täyteen 100 peliä kaudella 2017-18!

SB-Pron C-tyttöjen kausi 2017-18 alkoi harjoitusottelulla Lohjan Tennarissa huhtikuussa 2017 ja päättyi HJC-turnauksen pronssiotteluun 27.5.2018 Myllypurossa. Noiden pelien välissä pelattiin 98 ottelua, eli kauden aikana saatiin aikaan komeasti tasan 100 ottelua!

Peleistä 78 oli C-ikäisten otteluita (SM-karsinta, sarja ja playoff, harjoituspelit ja turnaukset) ja 22 B-ikäisten pelejä (aluesarjat, BSM-playoff-karsinta ja harjoituspelit).

C-ikäluokan pelit

C-pelien saldoksi tuli 48 voittoa, seitsemän tasapeliä ja 23 tappiota.

Kauden aikana C-joukkueella pelattiin 34 eri joukkuetta vastaan.
Loisto-02, FBA United 1 ja SB Pron N2 –joukkue olivat ainoat, joille tuli pelkkiä tappioita (yksi peli kutakin vastaan). Lisäksi ainoissa kohtaamisissa tasapeliin jäätiin SCH Naisten (1-1) sekä ruotsalaisten Täby FC 03:n (2-2) ja F04 Starsin (0-0) kanssa. Muiden 28 joukkueen kanssa pelatuista otteluista saatiin kauden aikana vähintään yksi voitto aikaiseksi.

Eniten pelejä pelattiin Steelersin (11), Northern Starsin (7),  ja Classicin (6) sekä PSS:n (9) ja OLS:n (6) eri ryhmien kanssa.

Ruotsalaisia joukkueita kohdattiin kauden aikana kuusi kahdessa eri turnauksessa – saldoksi neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

SM-playoffit

C-tyttöjen kauden kohokohta oli tietenkin SM-pronssi. Runkosarjassa sijoitus oli sama eli kolmas, edellä ikäluokan kiistaton tämänhetkinen kärkikaksikko eli PSS ja Wirmo. Nämä joukkueet etenivätkin lopulta playoff-keväässä finaalisarjaan, jossa Wirmo oli lopulta parempi ja vei mestaruuden.

SB-Pron playoff-pelit alkoivat Steelersiä vastaan, joka ensimmäisessä ottelussa Arkadia-hallissa vei voiton jatkoaikaosumalla 4-3. Näin seuraava peli Parolassa oli varsin tärkeä – tulos tai ulos oli pelin henki. Sieltä tytöt kampesivat tiukassa taistelussa lopulta voittajiksi maalein 6-5 ja siirsivät ratkaisun takaisin kotihalliin. Tällä kertaa yleisökin saatiin kunnolla tukemaan ja Pro jatkoi tästä sarjasta välieriin komealla 8-3 –voitolla.

Välierässä vastaan tuli Wirmo, joka oli onnistuttu voittamaan runkosarjan lopulla maalein 3-2. Vieraspeli Mynämäellä oli kuitenkin keltapaitojen näytöstä ja lukemat 11-2 eivät paljon jättäneet jossiteltavaa. Kotipelissä Klaukkalassa Pro antoi jo paremman vastuksen ja laittoi tulevat mestarit koville, vaikka lukemat lopulta olivatkin selvät 3-6.

Pronssipeli Northern Starsia vastaan olikin sitten henkien taistelu – toisilleen tuttuakin tutummat pelaajat kohtaisivat kauden seitsemännessä ottelussaan ja panos oli kova. Pron ensimmäisen erän jälkeinen 2-0 –johto kääntyi toisen 20-minuuttisen jälkeen 2-3 –tappioksi. Ankaralla rutistuksella joukkue haki tasoitusta, jonka se lopulta saikin ja näin mitalistit selvitettiin jatkoerässä. Sen ratkaisi jo 27 sekunnin pelin jälkeen Neea Mustola, joka Annukka Lönnrotin blokin jälkeen karkasi läpiajoon.

Turnausmenestystä joukkue sai Häme Cupista (voitto), omasta Hoviruoka-turnauksesta (hopeaa) ja HJC-turnauksesta (pronssia). Vuodenvaihteen Stovreta Cupista selvittiin ilman tappioita kolmesta ruotsalaisvastuksesta, mutta ikäluokan ainoa toinen suomalaisjoukkue Northern Stars tuli sitten vastaan heti puolivälierässä ja passitti tytöt katsomon puolelle rankkarikisan jälkeen.

B-ikäluokan pelit

B-peleissä voittoja tuli 14, tasapelejä neljä ja tappioita neljä. Tappioita tuli vain kahdesti lopulta BSM-pronssia saavuttaneelle LoSB:lle, kerran Northern Starsille ja kauden viimeisessä ottelussa LaSB/RSS Panthersille, joka kauden aikana siis pelasi SM-sarjassa.

Etelä-Suomen Kilpasarjassa joukkue sijoittui LoSB:n jälkeen toiseksi ja selvisi siis SM-playoff-karsintaan. Siellä se onnistui voittamaan OLS:n ja Classicin ja tappio tosiaan tuli vasta viimeisessä ratkaisupelissä LaPa:lle. Karsintaturnaushan pelattiin samaan aikaan, kun C-tytöt aloittivat playoffinsa Steelersin kanssa, joten pelit pelattiin lappalaisapujen ja seuran C-Haastajatyttöjen voimin – aivan huikea esitys tältä ryhmältä!

Eniten pelejä pelanneet & pistepörssin kärki

Eniten otteluita kauden aikana pelasi Henriikka Väistö (94), sitten Mimosa Kauno ja Ida Lindh (93). Reetta Suontaustalle pelejä tuli 92 ja Ada Riialille ja Erika Hakuliselle 90. Kaikkiaan 10 pelaajaa pelasi yli 70 ottelua kaudella 2017-18.

Kaikkiaan 27 pelaajaa (ml. molemmat maalivahdit) tekivät pisteitä kauden B/C-peleissä. Maaleja syntyi yhteensä 398 ja syöttöjä 338.

Sisäisen pistepörssin TOP10 kauden 100 pelissä:

 pelaajaottelutmaalitsyötötpisteet
2   Jouppila Riikka87414485
8   Kosonen Minka88561874
35 Mustola Neea67452671
20 Lönnrot Annukka71342963
17 Suontausta Reetta92352762
83 Lindh Ida93213960
61 Riiali Ada90362157
69 Luomakoski Jessica83322557
89 Hakulinen Erika90222446
84 Rissanen Menna69171633

Kärkikymmeniköstä Ada Riiali pelasi kauden pelit käytännössä puolustajana, kuten valtaosin myös Reetta Suontausta.

Joukkueen ehdoton vahvuus oli sen tasaisuus. Useissa peleissä jouduttiin pelaamaan pienellä miehityksellä ja rivistä nousi aina kerta toisensa tarvittavat, uudet vastuunkantajat. Lisäksi joukkue profiloitui peräänantamattomaksi ja tiukkojen pelin kääntämisessä voitoiksi, etenkin SM-runkosarjassa tämä oli leimallista: kahdeksasta maalin voittoon päättyneestä pelistä Pro vei seitsemän.

Toinen tärkeä asia oli erittäin onnistunut ja luotettava maalivahtipeli. Nuppu Tikkakoski ja Maria Viitala pääsivät molemmat tositoimiin isoissa peleissä ja onnistuivat loistavasti.

 

 

 

close-icon

27.05.2018

C-tyttöjen kausi päättyi pronssijuhliin HJC:ssä

C-tyttöjen pelikausi 2017-18 sai pronssisen kruunun, kun joukkkue selvisi kolmanneksi HJC-turnauksessa Helsingin Myllypurossa 26.-27.5. C-tyttöjen Kilpasarjan 10 joukkuetta oli jaettu kahteen alkulohkoon, joiden pelit pelattiin pääosin lauantaina ja saatiin päätökseen sunnuntaiaamuna.

B-lohkossa SB-Pro avasi 0-2 -tappiolla EräViikingeille ja jatkoi maalittomalla tasapelillä Tukholman alueelta kerättyä F04 Stars -joukkuetta vastaan. Lopulta tämä kaksikko kohtasi toisensa sarjan finaalissa, joten puolentoista kuukauden pelitauon kankeudet karistettiin kunnolla tiehensä.

Kolmannessa ja suhteellisen hidastempoisessa ottelussa PSS 04/05 kaatui maalein 2-0, turnauksen kuparisen rikkoi Minka Kosonen ja toisen osuman teki Elli Mäenpää.

Sunnuntaiaamun pelissä irtosi voitto FBI Tullinge Orange -joukkueesta, joka karkasi tosin ensin johtoon. Henriikka Väistön ja Minkan maaleilla pisteet kuitenkin jäivät Suomeen ja samalla varmistui paikka puolivälierässä.

Siinä vastaan asettui FBI Tullinge Svart, joka oli selvinnyt A-lohkossa oululaisten jälkeen kakkoseksi. Ottelussa Pro oli selvästi niskan päällä ja vei ansaitun 4-0 -voiton – verkkoa heiluttivat Ida Lindh, Elli, Riikka Jouppila ja Isa Lindholm.

Välierässä tarjottiin revanssia B-lohkon ykköstä eli ErViä vastaan. Ottelun alku pelattiin kuitenkin käsijarru päällä ja vastustaja pääsi jo 3-0 -johtoon, ennenkuin Pro löysi kisavaihteen päälle. Minkan kavennus erän loppuun jäi kuitenkin samalla ottelun päätösosumaksi ja näin turnaus päätettäisiin pronssiotteluun.

Pronssista tuli taistelemaan OLS 04/05, joka oli alkulohkossaan ollut lyömätön, mutta hävisi F04 Starsille välierän 1-3. SB-Pro vei ottelun lopulta nimiinsä 1-0 Riikan osumalla – pallonhallinta oli pelissä Prolla, mutta torjuntoja kertyi enemmän Nuppu Tikkakoskelle (12) kuin oululaisten  maalivahdille (7). Nupulle näin turnauksessa jo neljäs nollapeli ja kuudesta takaiskusta ErVi teki peräti viisi.

Pron puolustus pelasi turnauksessa erittäin mallikkaasti ja ErVi oli oikestaan ainoa, joka kunnolla sitä pystyi pitämään tiukoilla. Ada Riiali ja Mimosa Kauno urakoivat alakerrassa kaikissa pelaamissaan otteluissa (Mimosalla jäi yksi ottelu väliin), Sara Kettunen liittyi joukkoon avauspelin hyökkäysvuoron jälkeen. Tämän kolmikko muodosti sen luotettavan perustan, jonka päälle oli hyvä rakentaa muun joukkueen pelaaminen.  Reetta Suontausta, Riikka ja Henriikka vuorottelivat välillä hyökkäyksessä ja välillä puolustuksessa ja hyvällä menestyksellä hoituivat heiltä molemmat tontit.

Hyökkäyksessä vastuuta kantoivat Minka, Erika Hakulinen, Milja RonkainenAnnukka Lönnrot, Ida, Isa ja Elli. Isalla jäivät jalkavamman vuoksi kaksi päätöspeliä pelaamatta. Maalisaldo jäi lopulta seitsemässä ottelussa suht laihaksi eli kymmeneen, mutta ilahduttavaa oli, että laadukkaita paikkoja pystyttiin luomaan paljon lähes kaikissa otteluissa.

Finaalissa ErVi kampesi lopulta 3-2 voitolla mestariksi oltuaan jo 1-2 -tappiolla F04 Starsia vastaan. Onnittelut Erville!

 

close-icon

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 alkaen kokoushuone käräjäsalissa, osoitteessa Keskustie 2 A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheina ovat sääntömääräiset asiat.

Hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

close-icon

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen.

Huomiokaa klo 17-18 välisenä aikana hallissa olevat E1 poikien harjoitukset. Emme saa tuottaa heille häiriötä . Samoin heti tilaisuuden jälkeen on harjoituksia.

Tilaisuudesa perinteisesti huomiodaan seuramme joukkueita ja pelaajia.

Reijo

 

 

close-icon

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana viikonloppuna! Hanki liput itsellesi ja kaverillesi osoitteesta www.lippu.fi ja saavu sinivalkoisissa!

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/saavuthan-sinivalkoisissa-naisten-eft-turnaukseen-klaukkalaan/

 


close-icon

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan raskaan kauden päätteeksi pronssipelissä Northern Starsin luvuin 4-3. Voittomaali syntyi jatkoajan alkuun Neea Mustolan viimeistelemänä.

Yhteenveto kuluneesta kaudesta

Kausi aloitettiin uudella valmennuksella, jossa päävalmentajan roolin otti itselleen Jukka Eronen ja seuran omat nuoret Nina Wickman ja Martta Halsas toimivat apuvalmentajina. Joukkueeseen syntyi pientä vaihtuvuutta edellisestä vuodesta ja keski-iältään joukkue asettui C-tytöissä sarjan puoliväliin. Tavoitteeksi asetettiin C-tyttöjen SM-sarja ja siellä selviytyminen suoraan pudotuspeleihin ja siitä eteenpäin sarja kerrallaan. Tukisarjana toimi B-tyttöjen aluesarja, jossa olimme sarjan nuorin joukkue.

Peli- ja harjoitusryhmän koko vakiintui syksyn mittaan 2:n maalivahdin ja 15:ta kenttäpelaajan kokoiseksi. B-tyttöjen peleissä saimme hiukan apuja kauden aikana, mutta pääsääntöisesti pelasimme C-tyttöjen joukkueella.

Syksy oli haasteellinen

Loppukesän ja syksyn peleissä joukkueella riitti haasteita, runsaasti loukkaantumisia ja lisäksi sairastumisia, joten monet syksyn peleistä pelattiin noin 10:llä kenttäpelaajalla, osa peleistä osin jopa alle tämän määrän. SM-karsinnoissa hävittiin tärkeä peli OLS:lle ja paikka sarjaan ratkesi vasta sunnuntaina, jolloin kaatui FB Factor Kontiolahdella kuitenkin selvästi. Varsinainen SM-sarja läksi kuitenkin käyntiin hienosti kahdella voitolla Espoossa, mikä antoi lisää uskoa joukkueen iskukyvystä. Kokonaisuutena alkukausi sujui SM-sarjassa tasaisen varmasti, jokaiselta kierrokselta vähintään yksi voitto ja Pro otti nopeasti sarjan kärkipään sijoituksen pysyvästi haltuunsa. B:ssä kausi eteni myös hyvin ja kilpsarjaan pääsy ratkesi myös hyvissä ajoin.

Syyskauden ainoat tappiot tulivat PSS:lle ja Wirmolle eli tulevalle finaaliparille. B-tytöissä joukkue hävisi yhden ottelun Northern Starsin B-tytöille syksyn aikana. Kautta vaikeuttivat myös harjoitusolosuhteet Arkadian hallin myöhästymisen vuoksi, useat harjoitukset peruuntuivat salipuutteen vuoksi, mutta toisaalta runsas pelien määrä paikkasi osaltaan tilannetta.

Talven päätähtäin oli Storvreta Cup

Storvreta Ruotsissa oli joukkueelle selkeä tavoite talvella ja alkupelit sujuivatkin hienosti. Puolivälierissä vastaan asettui tuttuakin tutumpi Northern Stars, joka siellä onnistui tiputtamaan Pron jatkosta rangaistuslaukauskisan päätteeksi ja tämä oli tietysti joukkueelle suuri pettymys, koska jokainen koki, että mahdollisuudet olisivat olleet turnauksessa mihin tahansa. Toisaalta silloinkaan ei hävitty huonolle joukkueelle. Talven aikana sarjat jatkuivat positiivisissä merkeissä ja kauden kohokohtia oli ehdottomasti voitto Wirmosta yhdessä kauden parhaimmista peleistä. Tappioita C-tytöissä tuli uudelleen Porvoolle ja myös ErVi voitti meidät kotikentällään äärimmäisen niukasti hyvän pelin jälkeen.

B-tytöissä kilpasarja sujui jopa odotettua paremmin vain tulevan B-tyttöjen pronssijoukkueen ollessa meitä vahvempi kahdesti. B-tytöissä lopulliseksi sijoutukseksi muodostui 2.sija ja pääsy SM pudotuspelikarsintoihin.

Pudotuspelit olivat kauden ehdoton huipennus

B-tyttöjen sarjassa jouduimme tekemään valintoja ja panostus osui C-tyttöihin, silti mukaan lähtenyt B-tyttöjen joukkue suoriutui urakastaan erinomaisesti Tampereella. Ensin voitto OLS:stä ja kaikkien yllätykseksi myös Classic kaatui seuraavalla kierroksella. Ratkaisevalla kierroksella kuitenkin Pro joutui tällä kertaa taipumaan Riihimäen ja Lammin yhdistelmäjoukkueelle, mutta silti meidän ryhmältä aivan loistava suoritus Tampereella.

C-tytöissä puolivälierissä Steelersin kanssa jouduttiin pelaamaan kaikki kolme peliä, mutta ratkaisupeli kääntyi selvästi Prolle lukemin 8-3 kotikentällä Arkadiassa. Välierissä Wirmoa vastaan ei Mynämäellä joukkue löytänyt riittävää uskoa ja tahtoa, mutta kotiottelussa Wirmo joutui tekemään täyden päivätyön edeten kuitenkin ansaitusti finaaliin ja siellä myös Suomen mestareiksi lopulta, onnittelut myös Mynämäelle, kuten myös Porvooseen hienosta kaudesta.

Pronssipeli pelattiin kerrasta poikki systeemillä ja Arkadiassa Northern Starsia vastaan. Totutusti äärimmäisen jännittävä ottelu kahden toisensa hyvin tuntevan ja toisia myös kunnioittavan joukkueen välillä. Yllättäen mentiin jälleen jatkoajalle, mutta nyt Ruotsissa koettu karvas häviö käännettiin voitoksi ja ehkä Pro sen myös ansaitsi tavallaan todella vahvan kolmannen erän ansiosta.

Ottelu oli virallisesti numero 93 joukkueelle, osan pelatessa vielä hajapelejä naisten 2. tai 3. divisioonassa, sekä seuran toisessa C-tyttöjen joukkueessa siirtoajan umpeutumiseen saakka.

Kuva SB Pro. Juhlatunnelmat ja mitalit jo kaulassa

Joukkue haluaa vielä kiittää kaikkia meitä tukeneita tahoja kauden aikana ja myös kaikille upeille vastustajille kiitos hienoista peleistä. Nyt alkaa jo valmistautuminen seuraavaan kauteen ja Pron C-tytöt toivottavasti jatkavat kaikki myös B-tytöissä osan päästessä ikänsä puolesta pelaamaan jatkossa myös C-tytöissä. Uusia pelaajia kartoitetaan vapaiden harjoitusten kautta kumpaankin joukkueeseen ja ensimmäinen mahdollisuus tulla näihin harjoituksiin on keskiviikkona 18.4 klo 19.30 alkaen Arkadiaan.

SB Pron C-tytöt kiittävät teitä kaikkia!!

 

close-icon

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi!

Nyt joukkue siirtyy pelaamaan ensi kaudelle B-tyttöihin ja etsii muutamaa iloista ja tavoitteellista pelaajaa lisää ryhmäänsä. Joukkueen tavoite tulevalla kaudella on pelata B-tyttöjen SM-sarjassa ja lisäpelejä haetaan kaikille muista sarjoista. Tällä kaudella joukkue pelasi 93 ottelua kuluneen vuoden aikana!

Tule katsomaan ja tutustumaan iloiseen ryhmäämme ja ilmoittaudu avoimiin harjoituksiimme. Mikäli 18.4 tai 25.4 eivät sovi sinulle, niin olet tervetullut milloin tahansa.

Yhteystiedot:

Janne Kosonen 050 511 3628 tai Ilkka Riiali 050 348 3527

 

close-icon

02.04.2018

C-tyttöjen kausi jatkuu lauantaina 7.4 pronssipelissä Arkadiassa

Huikea taistelukaan ei riittänyt tällä kertaa, vaan Wirmo eteni finaaleihin ja Pro pelaa pronssista.

Ottelusarjan jälkeiset tunnelmat!

Ennakkoasetelmat välieriin:

Sarjan kakkonen ja kolmonen voittivat runkosarjassa toisensa kertaalleen ja Turussa elokuussa Pron viime hetken johto kääntyi niukaksi maalin tappioksi. Aiemmat kohtaamiset Mynämäellä ovat olleet Prolle haasteellisia, joten jotain uutta pitäisi löytää etenkin vierasotteluun

Wirmo on ehkä sarjan taitavin joukkue ja joukkueen “ykkösnyrkki” todella taitava pallollisesti, lisäksi taitoa löytyy myös tämän ulkopuolelta. Maalivahtipeli on myös Wirmossa aivan sarjan ykkösluokkaa. Puolivälierissä Wirmo selvisi OLS:stä helposti, kun vastaavasti Pro joutui tekemään täyden päivätyön Steelersin kanssa.

1.Ottelu Mynämäellä, sanotaanko tämän olleen Prolta täydellinen “ohipeli”, kotivoitto 11-2

Aikainen alkamisaika Mynämäellä ei ainakaan suosinut Prota ja jollain tapaa tämä näkyi läpi päivän. Lisäksi Steelers-sarjan kovuus taisi edelleen näkyä joukkueessa. Väsynyttä pelaamista, jossa yritettiin, mutta peli ei missään vaiheessa lähtenyt käyntiin. Helppoja virheitä ja helpohkoja maaleja virheiden seurauksena. Kaksi loukkaantumista, joista toinen hyvin aikaisessa vaiheessa, jättivät puolustukseen vaikeasti paikattavan aukon.

Toisaalta Wirmo oli erinomaisesti latautunut ja joukkueen täysin erilainen pelityyli, kuin Steelersillä taisi kuitenkin yllättää, vaikka siihen oli osattu varautua. Wirmo juoksi Prolta jalat alta tässä pelissä ja voitti ansaitusti 11-2. Erinomaista tuomarityöskentelyä läpi ottelun, josta annetaan tunnustus heille.

2.Ottelu Arkadiassa, nyt löytyi se taisteleva Pro, mutta Wirmo käytti erinomaisesti etsikkoaikansa ja otti vierasvoiton luvuin 3-6.

Toiseen otteluun Pro oli löytänyt oman taistelevan tyylinsä ja ottikin heti ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johdon. Wirmo piti odotetusti enemmän palloa ja Pro iski vastaiskuilla, kunnes hyökkäyspäässä Pron pelaajan maila nousee saattovaiheessa Wirmottaren silmäkulmaan. Täydellinen vahinko, valitettava kaikinpuolin, mutta 5 minuutin jäähy oli hyvin tuominneilta tuomareilta ainoa oikea ratkaisu.

Tässä vaiheessa nousi Wirmon taitotaso hyvin esille, kolme maalia jäähyn aikana ja Pron johto kääntyi 1-3 tappioksi. Vaikka Pro taisteli upeasti loppuun saakka, niin tehtävä oli tällä kertaa mahdoton ja Wirmolle ansaittu 3-6 vierasvoitto. Prosta Minka Kososelle tuli hienot onnistumiset kolmen maalin kanssa hyökkäyspäässä ja koko joukkue voi olla tyytyväinen ilmeeseensä. Tasakentällisin 3-3 ja tasoissa olleet torjunnat kertovat Pron olleen mukana pelissä, vaikka Wirmo pitkin palloa enemmän. Nyt myös blokattiin hyvin laukauksia, josta joukkueelle eritysimaininta.

Minka Kosonen, 3 maalia

Sarjan ratkaisu

Wirmon taitotaso oli tällä kertaa liian vahva Prolle ja materiaalin laajuus antaa enemmän mahdollisuuksia peluutukseen. Myös joukkueen pelinopeus on luokkaa Prota edellä. Yksittäisen ottelun Pro voi voittaa, kuten sarjassa nähtiin, mutta ehkä ottelusarjassa se vaatisi tällä hetkellä jo paljon onnea. Wirmo tuntuu olevan myös kotikentällään erityisen vaikea voitettava. Jokainen meistä myös tietää Wirmon muutamat erityisen vahvat yksilöt, jotka pelaavat ratkaisevassa roolissa myös B-tytöissä. Samaan kenttään laitettun ja todella vahva viisikko. Wirmo pelaa myös erittäin siististi ja alivoimia tulee kohtuullisen vähän.

Mitä seuraavaksi

Kautta on jäljellä Prolla yksi ottelu. Tulevana lauantaina Arkadiassa klo 13.00, jolloin pelataan SM-pronssimitaleista vastustajana Northern Stars, joka hävisi oman välieräsarjansa PSS:lle. Tässä paikallispelissä on aina tunnetta ja valitettavasti kumpikin ei voi voittaa mitalia. Tulossa siis jälleen todellinen Superlauantai, koska klo 17.00 aloittavat Liiganaiset oman välieräsarjansa Porvoota vastaan.

Lauantaina 7.4 pelataan kerrasta poikki systeemillä mitalista, nyt kannustamaan C-tyttöjä!

 

close-icon

28.03.2018

Pron C-tytöt välieriin SM-pudotuspeleissä!

SB Pron C-tytöt välieriin rajun taistelun jälkeen, sarja kulminoitui Pron pystyessä nostamaan oman pelin tasoaan riittävästi sarjan aikan.

Voittoisat tunnelmat puolivälierän jälkeen

Ennakkoasetelmat ottelusarjassa SB Pro – Steelers:

Pro sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja Steelers kuudenneksi, joten lievä suosikin viitta asettui Pron harteille. Myös ennakkospekuloinneissa paineet aseteltiin lievästi Prolle. Steelersin alkukausi oli vaikea, mutta mitä pidemmälle kausi eteni, sen paremmin joukkue pelasi ja esim. runkosarjan kakkonen Wirmo joutui tyytymään Jyväskylässä tasapeliin Hämeenlinnan vahvan joukkueen kanssa. Monissa ennakkoarvioinneissa odotettiin Wirmon haluavan välttää matkustamisen Ouluun ja valitsevan puolivälieriin vastustajaksi Steelersin, mutta Wirmo valitsi kuitenkin OLS:n, mikä kertoo siitä, että Steelersin viimeaikainen pelikunto noteerattiin myös muualla.

Pron kausi eteni tasaisen varmasti ja myös oma peli kehittyi kauden aikana etenkin hyökkäyspelin osalta. Keskinäiset pelit SM-sarjassa menivät molemmat Prolle, mikä ehkä tavallaan loi myös paineita joukkueen sisällä, vaikka siitä ei puhuttu etukäteen.

1. ottelu Arkadiassa Pro 3 – 4 Steelers, jatkoajalla voittomaali

Ensimmäinen peli oli kummaltakin joukkueelta hiukan hermostunutta. Steelers otti jo 1-3 johdon, jota Pro ajoi vimmatusti takaa ja saikin ansaitsemansa 3-3   tasoituksen muutama minuutti ennen ottelun loppua. Jatkoajalla Pro sai ensin loistavan maalipaikan, jonka kuitenkin Netta Zeitz torjui erinomaisesti ja lähes   vastahyökkäyksestä Pinja Rahkonen laukoi yhden vuoden hienoimmista maaleista lähes nollakulmasta. Ottelu oli pelillisesti tasainen ja voitto kummalle tahansa olisi ollut yhtä ansaittu. Pron kannalta erikoista ottelussa oli se, että “ykköskenttä” ei päässyt normaaliin vauhtiin hyökkäyspäässä ja jäi ottelussa maaleitta.

2. ottelu Hämeenlinnassa Steelers 5 – 6 Pro

Toinen peli oli Prolle jo veitsi kurkulla pelaamista ja osin se ehkä näkyikin otteissa, kovaa yritystä mutta myös hermostuneisuudesta johtuvia pieniä virheitä. Silti kahden ensimmäisen erän jälkeen ykkössektorin maalipaikat selvästi Prolle ja johtoasemassa 3-5 viimeiseen erään. Etenkin toinen erä oli lähes koko kauden parasta Pron osalta ja pelin pallollinen hallinta selkeää. Kaikki kuitenkin kääntyi kolmannessa erässä, jossa Steelers muutti taktiikkaansa ja Pron pelistä näkyi pakkovoiton tarve, lopulta kotijoukkueelle 5-5 tasoitus  ja Pro oli kevyessä sillassa tässä vaiheessa. Tällä kertaa kuitenkin tuurit olivat Pron puolella ja Ada Riialin laukaus puolustajan tontilta maskin takaa löysi tiensä maaliin ja tämän jälkeen Pro puolusti ottelun lopun tehokkaasti. Tässä ottelussa Pron ketjuista vuorostaan “kakkoskenttä” jäi maaleitta.

3. ottelu Arkadiassa Pro 8 – 3 Steelers

Kolmannen ottelun kuvio oli selvä, voittaja jatkoon ja häviäjän kausi pudotuspeleissä loppuu päätösvihellykseen. Ensimmäisessä erässä Steelers piti enemmän palloa ja tätä edesauttoi myös Pron saama 5 minuutin jäähy, jonka joukkue kuitenkin puolusti hyvin pois. Neea Mustola onnistui siirtämään Pron myös johtoon erän alkupuolella. Toinen erä oli jälleen selvästi Pron, vaikka Steelers onnistui myös kahdesti tasoittamaan pelin. Erä kuitenkin Prolle 5-2 ja kotijoukkueen hyökkäyspeli oli todella iloista ja vauhdikasta, tällä kertaa kummankin kentällisen onnistuessa samaan peliin. Pro hallitsi myös selkeästi kolmatta erää ja ottelun loppuluvuiksi siis 8-3. Nyt Pro sai samaan peliin onnistumisen myös maalien merkeissä molemmilta ketjuilta, joka näkyi myös tulostaululla. Neea Mustolalle ja Annukka Lönnrotille hattutemput ja koko Pron joukkueen säestäessä ilotulitusta osaltaan. Loistava yleisö omalta osaltaan latasi osaltaan kotijoukkueen pieneen hurmokseen.

Näilläkin kokeilla oli vahva vaikutus sarjan voittoon 

Sarjan ratkaisu

Pron silmin sarja ratkesi hyökkäyspäässä kahden kentän tehokkaaseen viimeistelyyn ja kolmannen kentän antaessa oikeaan aikaa näille lepoaikaa. Puolustus Prolla onnistui myös erinomaisesti ja paransi otteitaan läpi sarjan, johon maalivahdit antoivat oman tärkeän panoksensa. Myös kaikissa kolmessa ottelussa ja etenkin kahdessa viimeisessä, Pro pääsi paremmin ykkössektorin maalintekopaikoille. Joukkueellinen onnistujia ja valtava halu voittaa otteluita näkyy näissä C-tytöissä. Tiistain peli Arkadiassa oli kauden 90., joten ei tämä onnistuminen ole tullut vain sattuman kautta.

Samalla tunnustetaan Steelersin vahvuus, vaikean kauden jälkeen joukkue nousi taistelemaan paikasta neljän parhaan joukkoon. Eikä Pro todellakaan saanut mitään helpolla, vaan jokaisesta pallosta ja sentistä lattialla joutui tekemään suuren työn. Kyllä tässä voi ja pitää onnitella myös vastustajaa!

Mitä seuraavaksi?

Prolle on luvassa vauhtia myös pääsiäisen pyhinä. Välieräsarja Wirmon kanssa alkaa perjantaina klo 12.00 Mynämäellä ja sunnuntaina pelataan klo 13.00 Arkadiassa. Nyt joukkue lepää pari päivää ja keskittyy ehkä vielä vahvemman joukkueen eli Wirmon kohtaamiseen. Keskinäiset pelit menivät tasan runkosarjassa, mutta kaikissa ennakkoissa Wirmo on selvä suosikki ja Pro lähinnä hyvä sparrari, mutta jokainen peli lähtee tilanteesta 0 – 0.

  Pron tilastot puolivälieräsarjasta:

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c-tyttojen-sm-sarja-pudotuspelit/2880?id=17503&name=SB-Pro%20

Tervetuloa kannustamaan jälleen sunnuntaina Pro kauden kuumimpaan otteluun klo 13.00 alkaen, jolloin tarkoitus on pysäyttää vahva Wirmo!

 

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 […]

03.02.2019

B-tytöt hakivat täydet sarjapisteet Myllypurosta

B-tyttöjen Etelän Kilpasarjan ensimmäinen kierros saatiin päätökseen Myllypurossa. Aamun avausottelussa […]

26.01.2019

B-tytöillä kolmen pisteen ilta Kauklahdessa

B-tyttöjen Etelän Kilpasarjan toinen sarjaturnaus pelattiin THT-Centerissä Espoon Kauklahdessa. Ensimmäisessä […]

19.01.2019

B-tyttöjen Kilpasarja käyntiin Sipoossa voitolla ja tasurilla

B-tyttöjen kevätkausi saatiin käyntiin 13.1. Sipoossa, jossa pelattiin ensimmäinen viidestä […]

31.12.2018

B-tyttöjen vuodenvaihteen välitilinpäätös

B-tyttöjen syyskausi on nyt saatu päätökseen ja tässä tiivistettynä välitilinpäätös […]

31.12.2018

B-tytöille pronssia Storvetasta!

Tämän vuoden Storvretacupen tekee osallistujamäärältään maailmanennätyksen – mukana vuodenvaihteen molemminpuolin […]

19.12.2018

B-tytöt pelaavat välipäivinä Storvretassa

B-tytöt osallistuvat 27.-29.12. Uppsalassa pelattavaan Storvretacupeniin, joka tulee olemaan maailman […]

19.12.2018

B-tytöt kevääksi Kilpasarjaan

B-tytöt oli jo ennen viimeistä sarjaturnausta varmistanut pääsynsä kevääksi Kilpasarjaan. […]

16.11.2018

B-tyttöjen sarjakausi jatkuu sunnuntaina Tuusulassa

SB-Pro B-tytöt Tuusulassa 18.11 klo 12 ja klo 15 B-tyttöjen […]

13.10.2018

B-tyttöjen kotiturnauksesta täydet pisteet

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kotiturnauksella Arkadia-hallissa, josta joukkue saalisti täydet pisteet […]

30.09.2018

B-tyttöjen aluesarja käyntiin tappiolla ja voitolla

B-tytöt jäivä niukasti ulos SM-sarjasta Seinäjoen karsinnoissa ja pelaavat siis […]

04.09.2018

SB-Pron B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus 8.9 Arkadiassa

B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus pelataan jo 4. kertaa ja nyt ensimmäisen […]

29.05.2018

C-tytöillä täyteen 100 peliä kaudella 2017-18!

SB-Pron C-tyttöjen kausi 2017-18 alkoi harjoitusottelulla Lohjan Tennarissa huhtikuussa 2017 […]

27.05.2018

C-tyttöjen kausi päättyi pronssijuhliin HJC:ssä

C-tyttöjen pelikausi 2017-18 sai pronssisen kruunun, kun joukkkue selvisi kolmanneksi […]

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 […]

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen. Huomiokaa klo […]

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana […]

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan […]

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi! […]

02.04.2018

C-tyttöjen kausi jatkuu lauantaina 7.4 pronssipelissä Arkadiassa

Huikea taistelukaan ei riittänyt tällä kertaa, vaan Wirmo eteni finaaleihin […]

28.03.2018

Pron C-tytöt välieriin SM-pudotuspeleissä!

SB Pron C-tytöt välieriin rajun taistelun jälkeen, sarja kulminoitui Pron […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

02.03.2019

ErVi Akatemia - B-tytöt
close-icon

02.03.2019

B-tytöt - PSS Musta
close-icon

17.03.2019

B-tytöt - ÅIF
close-icon

17.03.2019

B-tytöt - Northern Stars

02.03.2019, 09:00

ErVi Akatemia - B-tytöt

Etelä Kilpasarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

02.03.2019, 14:00

B-tytöt - PSS Musta

Etelä Kilpasarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

17.03.2019, 10:00

B-tytöt - ÅIF

Etelä Kilpasarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

17.03.2019, 12:00

B-tytöt - Northern Stars

Etelä Kilpasarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

PELATUT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

03.02.2019

ÅIF - B-tytöt (1-3)

ÅIF – SB-Pro 1-3 (0-0, -0-3, 1-0)

maalivahtien torjunnat:
ÅIF 2+6+4 = 12
SB-Pro / Viitala = 8+1+4 = 13

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #85 Riikonen
#61 Riiali – #25 Kettunen

#21 Hakala – #8 Kosonen – #66 Lindholm
#39 Väistö – #6 Ronkainen

#7 Jordan – #27 Paloluoma – #16 Mäenpää
#49 Kauno – #17 Suontausta

Ottelutapahtumat:

1.erä

ei tapahtumia

2.erä
20:18  0-1  #61 Riiali ( – )
21:22  0-2  #27 Paloluoma (#16 Mäenpää)
22:42  0-3  #39 Väistö (#6 Ronkainen)

3.erä
40:21  aikalisä ÅIF
40:52  1-3
43:26  2min SB-Pro #8 Kosonen (mailaan lyöminen)
43:26 – 45:00 ÅIF IM

 

close-icon

03.02.2019

Jokerit - B-tytöt (2-4)

Jokerit – SB-Pro 2-4 (1-0, 1-3, 0-1)

maalivahtien torjunnat:
Jokerit 5+6+5= 16
SB-Pro / Viitala 1+1+6 = 8

SB-Pro avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #85 Riikonen
#49 Kauno – #17 Suontausta

#21 Hakala – #8 Kosonen – #66 Lindholm
#61 Riiali – #25 Kettunen

#7 Jordan – #27 Paloluoma – #16 Mäenpää
#39 Väistö – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat:

1.erä
02:09  1-0 #63 ( – )

2.erä
15:38  1-1  #20 Lönnrot (#85 Riikonen)
23:38  2-1  #87 (#25)
27:14  2-2  #6 Ronkainen (#39 Väistö)
28:44  2-3  #8 Kosonen (#61 Riiali)

3.erä
31:53  2-4  #17 Suontausta (#39 Väistö)

 

close-icon

29.01.2019

D2-pojat - B-tytöt (3-13)

D2-pojat – B-tytöt 3-13 (1-4, 1-4, 1-5)
peliaika n. 3x20min

maalivahtien torjunnat:
D2-pojat 6+10+11 = 27
B-tytöt / Tikkakoski 9+12+4 =25

B-tytöt, avauskokoonpano

maalívahti
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #66 Lindholm
#25 Kettunen – #49 Kauno

#7 Jordan – #21 Hakala – #27 Paloluoma / #16 Mäenpää
#6 Ronkainen – #39 Väistö

Maalit: 

B-tytöt

1.  27 (7)
2. 66 (2)
3. 66 ( – )
4. 20 (27)
5. 39 (21)
6. 66 ( – )
7. 25 ( – )
8. 20 (25)
9. 66 (2)
10. 21 (7)
11. 16 (21)
12. 16 (7)
13. 2 ( – )

D2-pojat

1. 95
2. 2
3. 33

 

 

 

 

close-icon

26.01.2019

B-tytöt - ErVi Akatemia (6-0)

SB-Pro – ErVi Akatemia 6-0 (3-0, 1-0, 2-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 4+1+5 = 10
ErVi / Markkanen 4+1+3 = 8

SB-Pro avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #85 Riikonen
#39 Väistö – #6 Ronkainen

#21 Hakala – #8 Kosonen – #66 Lindholm
#17 Suontausta – #49 Kauno

#7 Jordan – x – #16 Mäenpää

1.erä
02:50   1-0  #85 Riikonen (#2 Jouppila)
03:49   2-0  #20 Lönnrot (#17 Suontausta)
11:42   3-0  #17 Suontausta (#85 Riikonen)

2.erä
18:05   4-0  #2 Jouppila (#17 Suontausta)

3.erä
36:53   5-0  #2 Jouppila ( – )
43:24     2+10min  ErVi #24 epäurheilijamainen käytös
43:56   6-0  #85 Riikonen (#17 Suontausta) YV

 

 

 

close-icon

26.01.2019

Northern Stars - B-tytöt (2-2)

Northern Stars – SB-Pro 2-2 (1-0, 1-0, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
NS / Rautakoski 3+4+8 = 15
SB-Pro / Tikkakoski 3+1+6 = 10

SB-Pro avauskokoonapano:

maalivahti
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #85 Riikonen
#17 Suontausta – #49 Kauno

#8 Kosonen – #21 Hakala – #66 Lindholm
#39 Väistö – #6 Ronkainen

#7 Jordan – x – #27 Paloluoma/#16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
00:29  1-0  66 (27)

2.erä
18:29  2-0  66 (27)
27:35  2min  NStars #64

3.erä
39:56  2-1  #21 Hakala (#49 Kauno)
43:49  2-2  #2 Jouppila ( – )
43:49  aikalisä NStars

 

 

 

close-icon

13.01.2019

PSS Musta - B-tytöt (3-4)

PSS Musta – SB-Pro 3-4 (1-2, 2-2, 0-0)

maalivahtien torjunnat:
PSS 2+3+2 = 7
SB-Pro/Viitala 0+6+5 = 11

SB-Pro, avauskokoonpano

#71 Viitala

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #27 Paloluoma
#25 Kettunen – #39 Väistö

#61 Riiali – #8 Kosonen – #66 Lindholm
#17 Suontausta – #6 Ronkainen

#7 Jordan – #21 Hakala – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
01:44  0-1  #25 Kettunen ( – )
03:19  0-2  #66 Lindholm (#25 Kettunen)
12:10  1-2  #27 PSS

2.erä
18:48  1-3  #27 Paloluoma (#2 Jouppila)
24:12  ERL SB-Pro #20 Lönnrot
25:54  2-3  #38 PSS
29:03  3-3  #73 PSS
29:23  3-4  #27 Paloluoma (#20 Lönnrot)

3.erä
44:31  aikalisä PSS

 

close-icon

13.01.2019

B-tytöt - Jokerit (3-3)

SB-Pro – Jokerit 3-3 (0-0, 1-2, 2-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala 0+2+1 = 3
Jokerit 9+4+7 = 20

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#71 Viitala

#17 Suontausta – #20  Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#25 Kettunen – #39 Väistö

#27 Paloluoma – #8  Kosonen – #16 Lindholm
#61 Riiali – #6 Ronkainen

#7 Jordan – #21 Hakala – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
05:02  2min Jokerit #98

2.erä
17:17  2min  Jokerit #25
19:47  2min SB-Pro, joukkuerangaistus (liian monta pelaajaa kaukalossa), kärsi #7 Jordan
22:05  1-0  #66 Lindholm (#27 Paloluoma)
26:01  1-1  #81 Jokerit
27:41  1-2  #87 Jokerit

3.erä
33:51  2-2  #66 Lindholm (#27 Paloluoma)
38:16  2-3  #67 Jokerit
43:07  aikalisä SB-Pro
43:51 – 44:05 SB-Pro ilman maalivahtia
44:05  3-3  #20 Lönnrot (#17 Suontausta) IM

 

 

 

close-icon

29.12.2018

SB-Pro - Björklinge BK F03 (2-1)

SB-Pro – Björklinge BK F03 2-1 (1-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro: 1+2 = 3
Björklinge: 3+3 = 6

SB-Pro. avauskokoonpano:

#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#85 Turunen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila
#49 Kauno – #39 Väistö

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #25 Riikonen
#6 Ronkainen – #61 Riiali

#66 Lindholm – x – x

Ottelutapahtumat:

1.erä
08:45  0-1
11:52  1-1  #2 Jouppila ( – )

2.erä
18:05  2-1  #85 Turunen (#39 Väistö)
22:50  2min Björklinge #17
28:50  2min aikalisä
lopussa Björklinge kahteen kertaan ilman maalivahtia

 

 

close-icon

29.12.2018

Täby FC 03 - SB-Pro (4-1)

Täby FC 03 – SB-Pro 4-1 (2-1)

maalivahtien torjunnat:
Täby: 5+13 = 18
SB-Pro: 3+4 = 7

SB-Pro, avauskokoonpano: 

#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#85 Turunen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #39 Väistö

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #25 Riikonen
#6 Ronkainen – #49 Kauno

#7 Jordan – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
04:17  0-1  #85 Turunen (#2 Jouppila)
08:09 2min SB-Pro #20 Lönnrot / maasta pelaaminen
09:25  1-1 YV
14:54  2-1

2.erä
16:38  3-1
17:42  2min Täby #21 / mailaan lyöminen
25:01  2min SB-Pro #39 Väistö / estäminen
28:11  aikalisä SB-Pro
28:11 – 28:38 SB-Pro IM
28:44 4-1
29:00 – 30:00 SB-Pro ajoittain IM

close-icon

28.12.2018

B-tytöt - IFK Gnesta F03 (SWE) (4-2)

SB-Pro – IFK Gnesta F03 4-2 (2-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro: 2+6 = 8
Gnesta: 7+1 = 8

SB-Pro, avauskokoonpano

#31 Tikkakoski
(varalla #71 Viitala)

#85 Turunen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#49 Kauno – #39 Väistö

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #25 Riikonen
#6 Ronkainen – #61 Riiali

#7 Jordan/#66 Lindholm – #27 Paloluoma – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
08:00  1-0  #20 Lönnrot (#85 Turunen)
13:15  2-0  #25 Riikonen (#39 Väistö)

2.erä
18:33  3-0  #8 Kosonen (#85 Turunen)
20:07  4-0  #16 Mäenpää (#7 Jordan)
24:03  4-1
27:24  4-2

close-icon

28.12.2018

B-tytöt - Vimmerby IBK F03 F03-1 (4-2)

SB-Pro – Vimmerby IBK F03-1

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro: 2+1 = 3
Vimmerby: 10+7 = 17

SB-Pro, avauskokoonpano:

#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#85 Turunen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#61 Riiali – #39 Väistö

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #25 Riikonen
#6 Ronkainen

Toisessa erässä mukaan
#66 Lindholm VL
#16 Mäenpää OL

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:28  1-0  #2 Jouppila (#85 Turunen)
06:31  2-0  #85 Turunen ( – )

2.erä
16:48  2-1
17:40  3-1  #85 Turunen (#2 Jouppila)
25:08  aikalisä Vimmerby
26:03  3-2
26:58  2min Vimmerby
28:25 – 28:54 Vimmerby IM
29:02 – 29:32 Vimmerby IM
29:32  4-2  #85 Turunen ( – )

close-icon

27.12.2018

Gullänget-Kroksta F03/04 (SWE) - B-tytöt (0-4)

Gullänget-Kroksta F03/04 – SB-Pro 0-4 (0-3)

maalivahtien torjunnat: 
G-K: 6+4 = 10
SB-Pro 5+3 = 8

SB-Pro avauskokoonpano: 

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#85 Turunen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#49 Kauno – #39 Väistö

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #25 Riikonen
#61 Riiali – #6 Ronkainen

#7 Jordan – #27 Paloluoma – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat:

1.erä
00:18  0-1  #2 Jouppila (#20 Lönnrot)
08:25  0-2  #20 Lönnrot (#85 Turunen)
13:08  2min SB-Pro väärä vaihto (kärsi #6 Ronkainen)
14:49  0-3  #17 Suontausta (#8 Kosonen) AV

2.erä
17:08  2min  SB-Pro #61 Riiali, mailaan lyöminen
29:47  0-4  #85 Turunen (#2 Jouppila)

close-icon

27.12.2018

FBC Uppsala Ungdom (SWE) - B-tytöt (1-5)

FBC Uppsala Ungdom 03 – SB-Pro 1-5 (0-2)

maalivahtien torjunnat:
Uppsala: 8+6 = 14
SB-Pro: 3+4 = 7

SB-Pro, avauskokoonpano: 

#31 Tikkakoski
(varalla #71 Viitala)

#85 Turunen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#49 Kauno – #39 Väistö

#17 Suonausta – #8 Kosonen  – #25 Riikonen
#61 Riiali – #6 Ronkainen

#66 Lindholm – x – x

Ottelutapahtumat: 

1.erä
10:09  0-1  #20 Lönnrot (#2 Jouppila)
14:08  0-2  #17 Suontausta (#8 Kosonen)

2.erä
17:05  0-3  #85 Turunen ( – )
21:20  1-3  #12
24:40  2min  Uppsala, #22
26:00  1-4  #85 Turunen (#6 Ronkainen) YV
26:22  1-5  #8 Kosonen (#17 Suontausta)

 

close-icon

15.12.2018

SCH - SB-Pro (1-13)

SCH – SB-Pro 1-13 (1-4, 0-4, 0-5)
keskeytys ajassa 40:03

maalivahtien torjunnat: 
SCH 7+15+5 = 27
SB-Pro/Tikkakoski 3+0+2 = 5

SB-Pro, avauskokoonpano: 

maalivahti
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #20 Lönnrot (C) – #89 Hakulinen
#61 Riiali – #66 Lindholm

#7 Jordan – #8 Kosonen – #27 Paloluoma
#39 Väistö – #49 Kauno

Ottelutapahtumat:

1.erä
00:43  1-0
02:43  1-1  #8 Kosonen (#61 Riiali)
06:15  1-2  #27 Paloluoma (#20 Lönnrot)
07:51  ERL / SCH
10:32  1-3  #8 Kosonen (#49 Kauno)
11:05  1-4  #17 Suontausta (#89  Hakulinen)

2.erä
18:28 1-5  #27 Paloluoma (#66 Lindholm)
22:00 1-6  #89 Hakulinen (#20 Lönnrot)
23:02  1-7  #27 Paloluoma (#61 Riiali)
24:17  1-8  #20 Lönnrot (#17 Suontausta)

3.erä
31:41  1-9  #27 Paloluoma (#8 Kosonen)
34:14  1-10  #39 Väistö (#17 Suontausta)
38:51  1-11  #27 Paloluoma (#61 Riiali)
39:08  1-12  #66 Lindholm (#89 Hakulinen)
40:03  1-13  #8 Kosonen ( – )
keskeytys 12 maalin eron vuoksi

 

close-icon

15.12.2018

SB-Pro - EräViikingit Akatemia (3-1)

SB-Pro – ErVi Akatemia 3-1 (0-0, 3-1, 0-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Tikkakoski 2+3+2 = 7
ErVi 6+3+1 = 10

SB-Pro, avauskokoonpano:

maalivahti
#31 Tikkakoski

#61 Riiali – #20 Lönnrot (C) – #89 Hakulinen
#39 Väistö – #49 Kauno

#7 Jordan – #27 Paloluoma – #66 Lindholm
#17 Suontausta

Ottelutapahtumat:

1.erä

2.erä
15:36  1-0  #20 Lönnrot (#17 Suontausta)
16:27  2-0  #27 Paloluoma ( – )
18:38  3-0  #61 Riiali (#49 Kauno)
21:26  aikalisä / ErVi
23:31  2min SB-Pro #7 Jordan (mailaan lyöminen)
24:49  3-1  ErVi YV
25:03  2min SB-Pro #66 Lindholm (mailaan lyöminen)
28:52  2min SB-Pro #49 Kauno

3.erä
41:45  aikalisä / SB-Pro
43:13 – 44:06  ilman mv / ErVi
44:24 – 45:00 ilman mv / ErVi

close-icon

11.12.2018

SB-Pro - ToTä (13-2)

SB-Pro – Touhulan Tädit 13-2 (2-1, 7-1, 4-0)
3x15min, viimeinen erä jäi vajaaksi 1:45

Maalivahdit:
SB-Pro Tikkakoski 1.erä 4 torjuntaa, Halsas 2. ja 3. erät (9+2) = 15
ToTä: Halsas 1.erä 11 torjuntaa, Tikkakoski 2. ja 3.erä (?+7) = 18 + 2. erän torjunnat

SB-Pro

maalivahdit:
Tikkakoski / Halsas

kenttäpelaajat:
Jouppila, Ronkainen, Kosonen, Suontausta, Hakala, Riiali, Hakulinen, Lönnrot, Kauno ja Väistö.

Mäenpää, Lindholm, Jordan ja Paloluoma > siirtyivät kesken pelin  ToTä:n puolelle.

Ottelutapahtumat: 

1.erä
0:51  0-1
4:19  1-1  #8 Kosonen (#89 Hakulinen)
5:39  2-1  #8 Kosonen (#89 Hakulinen)

2.erä
17.58  3-1  #8 Kosonen (#2 Jouppila)
18:27  4-1  #89 Hakulinen (#20 Lönnrot)
18:46  5-1  #8 Kosonen ( – )
20:35  5-2
22:18  6-2  #17 Suontausta (Halsas)
26:20  7-2  #17 Suontausta (#2 Jouppila)
28:06  8-2  #17 Suontausta (#8 Kosonen)
28:22  9-2  #61 Riiali (#89 Hakulinen)

3.erä
30:31  10-2  #21 Hakala (#17 Suontausta)
31:19  11-2  #8 Kosonen (#17 Suontausta)
33:59  12-2  #61 Riiali (#89 Hakulinen)
38:14  13-2  #8 Kosonen (#17 Suontausta)

ottelu päättyi ajassa 38:15.

 

 

close-icon

18.11.2018

SB-Pro - PSS Keltainen (8-0)

SB-Pro – PSS Keltainen 8-0 (4-0, 0-0, 4-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala: 2+2+2 = 6
PSS: 5+4+7 = 16

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #61 Riiali
#25 Kettunen – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen – #49 Kauno

#7 Jordan (#66 Lindholm) – #21 Hakala – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:26  1-0  #2 Jouppila ( – )
03:09  2-0 #17 Suontausta (#71 Viitala)
08:33  3-0 #39 Väistö (- )
09:27  4-0 #89 Hakulinen (  – )

2.erä
ei tapahtumia

3.erä
35:55  5-0 #17 Suontausta (#8 Kosonen)
40:25  6-0 #66 Lindholm (#89 Hakulinen)
43:23  7-0 #39 Väistö (#2 Jouppila)
43:39  8-0 #8 Kosonen ( – )

 

 

 

close-icon

18.11.2018

SB-Pro - GrIFK (8-3)

SB-Pro – GrIFK 8-3 (2-1, 2-1, 4-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala: 4+0+2 = 6
GrIFK: 9+2+5 = 16

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

1.erä
02:10 1-0 #39 Väistö (#25 Kettunen)
06:53    1-1 #68
08:43  2-1 #8 Kosonen (#17 Suontausta)

2.erä
22:01    2-2 #6
22:53  2min SB-Pro #39 Väistö (väärä etäisyys)
24:23  3-2 #2 Jouppila (#89 Hakulinen) AV
27:18  4-2 #17 Suontausta ( – )

3.erä
31:09  5-2 #17 Suontausta (#39 Väistö)
31:15  6-2 #2 Jouppila (#20 Lönnrot)
35:52  6-3 #12
40:23  7-3 #8 Kosonen (#25 Kettunen)
41:27  8-3 #21 Hakala (#16 Mäenpää)

 

close-icon

28.10.2018

JEräViikingit Akatemia - SB-Pro (3-3)

ErVi Akatemia – SB-Pro 3-3 (0-1, 1-3, 2-0)

maalivahtien torjunnat:
ErVi/Markkanen 7+5+9 = 21
SB-Pro/Tikkakoski 1+1+1 = 3

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #2 Jouppila (C) – #89 Hakulinen
#25 Kettunen – #49 Kauno

#7 Jordan – #21 Hakala – #8 Kosonen
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #27 Paloluoma – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat:

1.erä
11:00  0-1  #89 Hakulinen (#2 Jouppila)

2.erä
17:20  1-1 #25 (#41)
18:54  1-2  #25 Kettunen (#8 Kosonen)
19:28  1-3  #66 Lindholm (#16 Mäenpää)

3.erä
35:08  2-3  #36 (#25)
42:03  3-3  #36 ( – )
44:46  2min ErVi
44:46  aikalisä SB-Pro

 

 

 

close-icon

28.10.2018

Northern Stars - SB-Pro (1-0)

Northern Stars – SB-Pro 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

maalivahtien torjunnat: 
NS/Rautakoski 4+1+3 = 8
SB-Pro/Tikkakoski 10+5+4 = 19

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #61 Riiali – #8 Kosonen
#25 Kettunen – #49 Kauno

#17 Suontausta – #21 Hakala – #89 Hakulinen
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#7 Jordan/#16 Mäenpää – x – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:48  1-0 #8 (#33)

2.erä
28:12  2min SB-Pro #21 Hakala

3.erä
ei tapahtumia

 

close-icon

13.10.2018

PSS Keltainen - SB-Pro (0-4)

PSS Keltainen – SB-Pro 0-4 (0-0, 0-, 0-4)

maalivahtien torjunnat:
PSS 3+11+8 = 22
SB-Pro / Tikkakoski 1+0+1  = 2

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #61 Riiali
#2 Jouppila (C) – #Kauno 49

#89 Hakulinen – #20 Lönnrot – #27 Paloluoma
#25 Kettunen – #39 Väistö

#7 Jordan – #21 Hakala – #16 Mäenpää
#6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
ei tapahtumia

3.erä
31:50  0-1  #20 Lönnrot (-)
34:28  0-2  #49 Kauno (#2 Jouppila)
43:04  2min SB-Pro #61 Riiali
44:09  0-3  #17 Suontausta (#20 Lönnrot) AV
44:47  0-4  #2  Jouppila (#8 Kosonen) AV

 

03.02.2019

ÅIF - B-tytöt

Etelä Kilpasarja

Tulos: 1-3

03.02.2019

Jokerit - B-tytöt

Etelä Kilpasarja

Tulos: 2-4

29.01.2019

D2-pojat - B-tytöt

Harjoitusottelu

Tulos: 3-13

26.01.2019

B-tytöt - ErVi Akatemia

Etelä Kilpasarja

Tulos: 6-0

26.01.2019

Northern Stars - B-tytöt

Etelä Kilpasarja

Tulos: 2-2

13.01.2019

PSS Musta - B-tytöt

Etelä Kilpasarja

Tulos: 3-4

13.01.2019

B-tytöt - Jokerit

Etelä Kilpasarja

Tulos: 3-3

29.12.2018

SB-Pro - Björklinge BK F03

Storvretacupen, puolivälierä

Tulos: 2-1

29.12.2018

Täby FC 03 - SB-Pro

Storvretacupen, välierä

Tulos: 4-1

28.12.2018

B-tytöt - IFK Gnesta F03 (SWE)

Storvretacupen, alkulohko

Tulos: 4-2

28.12.2018

B-tytöt - Vimmerby IBK F03 F03-1

Storvretacupen, 1/4 välierä

Tulos: 4-2

27.12.2018

Gullänget-Kroksta F03/04 (SWE) - B-tytöt

Storvretacupen, alkulohko

Tulos: 0-4

27.12.2018

FBC Uppsala Ungdom (SWE) - B-tytöt

Storvretacupen, alkulohko

Tulos: 1-5

15.12.2018

SCH - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 1-13

15.12.2018

SB-Pro - EräViikingit Akatemia

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 3-1

11.12.2018

SB-Pro - ToTä

Harjoitusottelu

Tulos: 13-2

18.11.2018

SB-Pro - PSS Keltainen

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 8-0

18.11.2018

SB-Pro - GrIFK

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 8-3

28.10.2018

JEräViikingit Akatemia - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 3-3

28.10.2018

Northern Stars - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 1-0

13.10.2018

PSS Keltainen - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 0-4

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | B-tytöt

SARJATAULUKKO B-tytöt Etelä Kilpasarja

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
Northern Stars651031-1111
SB-Pro642022-1110
PSS Musta631225-177
Jokerit612318-254
ÅIF602419-272
ErVi Akatemia602411-352

SARJATAULUKKO Etelä-Suomi Aluesarja lohko 1

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Kosonen Minka911617
Lindholm Isa109110
Suontausta Reetta96410
Lönnrot Annukka74610
Hakulinen Erika103710
Jouppila Riikka8459
Paloluoma Jemina8707
Väistö Henriikka9516
Kettunen Sara8235
Kauno Mimosa8134
Riiali Ada8134
Ronkainen Milja8123
Mäenpää Elli8033
Hakala Julia6202
Viitala Maria4011
Jordan Juliaana10011

SARJATAULUKKO Etelä-Suomi Aluesarja lohko 1

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
Northern Stars10100078-520
SB-Pro1071256-1315
ErVi Akatemia1061346-2713
PSS Keltainen1031619-467
GrIFK1021730-425
SCH1000104-1000

PISTEPÖRSSI Etelä-Suomi Aluesarja lohko 1

[table “91” not found /]

pelaajat | B-tytöt

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
7
Jordan, Juliaana
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2002

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2. kausi

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 9.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 3. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
21
Hakala, Julia
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2002

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4.kausi

Aiemmat joukkueet: SB Vantaa, SB-Pro

pelaajan kuva
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

pelaajan kuva
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tikkurilan Tiikerit

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, N3DIV. 2018-19 Konnat, Seinäjoki N3DIV

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
85
Riikonen, Ria
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: R-pelaaja SB-Prossa / Pisku N2DIV

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
7
Jordan, Juliaana
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
21
Hakala, Julia
kenttäpelaaja
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
85
Riikonen, Ria
kenttäpelaaja
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | B-tytöt

joukkueen kuva

B-tytöt 2018-19

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2017-18

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | B-tytöt

PV
Laakkonen, Tuomas
Päävalmentaja

Puhelin: 0408268583

Sähköposti: tuomas.laakkonen@sb-pro.fi

V
Virtanen, Harry
Valmentaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: janne.kosonen@gmail.com

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
H
Paloniemi, Piia
huoltaja
PV
Laakkonen, Tuomas
Päävalmentaja
V
Virtanen, Harry
Valmentaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
H
Paloniemi, Piia
huoltaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA