B-tyttöjen joukkue koostuu pääaosin kauden 2017-18 C-tyttöjen SM-pronssijoukkueesta,
mukaan on saatu lisäksi muutama uusi pelaaja.

Joukkue osallistui SM-karsintoihin 25.-26.8. ja pelasi A-lohkossa, jossa muut joukkueet
olivat SBS Wirmo ja Classic. Wirmolle tuli tappio selvin numeroin, Classicin kanssa oli tiukempaa.
Sunnnuntain ratkaisuottelussa Loistoa vastaan tuloksena 1-2 tappio ja näin SM-sarjapaikkaa
ei tällä kaudella tullut, vaan joukkue pelaa Etelä-Suomen Aluesarjaa.

Joukkue harjoittelee Klaukkalan Arkadia-hallissa ja Maaniitun koululla Nurmijärvellä ja tekee tiivistä yhteistyötä seuran A-tyttöjen, N2-ja N3-joukkueen sekä C-tyttöjen kanssa.

Joukkueen yhteystiedot:
* Janne Kosonen | janne.kosonen@gmail.com | 050 511 3628
* Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527

UUTISET | B-tytöt

close-icon

16.11.2018

B-tyttöjen sarjakausi jatkuu sunnuntaina Tuusulassa

SB-Pro B-tytöt Tuusulassa 18.11 klo 12 ja klo 15

B-tyttöjen kausi on edennyt siihen vaiheeseen, että voitot tulevista peleistä sunnuntaina sinetöisivät jo jatkon alueellisen sarjan kolmen parhaan joukkoon, jolloin viimeisen kierroksen ottelut eivät olisi enää merkityksellisiä jatkon suhteen. Tavoitteena on ainoastaan vain pelata ylemmässä jatkosarjassa ja tätä kautta hakea paikka keväällä pelattaviin SM-playoff karsintoihin. Sarjan kaksi parasta pääsevät haastamaan muiden alueiden parhaita joukkueita ja täältä parhaat sitten SM-sarjan joukkueita.

Maalivahdit Maria Viitala ja Nuppu Tikkakoski ovat jakaneet syksyn peleissä torjuntavastuun

Joukkueen kaikki pelaajat ovat pelanneet myös seuran muissa joukkueissa kauden aikana

Omien pelien lisäksi koko joukkue on pelannut erilaisen määrän otteluita myös muissa seuran nais- ja tyttöjoukkueissa. Useampi tytöistä on ollut mukana A-tyttöjen SM-sarjapeleissä, vielä useampi N2 joukkueen mukana naisten 2.divisioonassa, nyt lauantaina jälleen moni myös N3 joukkueen mukana naisten 3.divisioonan peleissä. Muutamalla on myös kokemusta C-tyttöjen otteluista. Joulukuun lopulla joukkue matkaa myös Ruotsiin viime vuoden tapaan Storvreta-Cupin merkeissä.

SUNNUNTAINA B-TYTÖT SIIS TUUSULASSA JA LÄHES KOKO JOUKKUE TÄLLÄ KERTAA MATKASSA MUKANA. TUUSULASTA EHTII VIELÄ HYVIN ARKADIAAN KANNUSTAMAAN MYÖS LIIGANAISIA SUOMEN CUPIN OTTELUSSA CLASSICIA VASTAAN JA TÄMÄ PELI ALKAA KLO 17.00.

 

close-icon

13.10.2018

B-tyttöjen kotiturnauksesta täydet pisteet

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kotiturnauksella Arkadia-hallissa, josta joukkue saalisti täydet pisteet kahdella nollapelillä.

Avausottelussa PSS Keltaista vastaan kaksi  ensimmäistä erää tahkottiin maalittomana – paikkoja kyllä siunaantui, mutta osumia ei saatu aikaan. Torjunnat kahden erän jälkeen olivat PSS 14, SB-Pro (Nuppu Tikkakoski) yksi.

Kolmannessä erässä Annukka Lönnrot teki vapauttavan avausosuman toisella minuutilla. Kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin osui Mimosa Kauno (Riikka Jouppila). PSS sai vielä mahdollisuuden tulla peliin mukaan, kun Ada Riiali sai penkkikomennuksen ajassa 43:04. Jäähy osoittautui kuitenkin Prolle edulliseksi, kun kentälle saatiin enemmän tilaa ja se onnistui alivoimalla ottelun viimeisellä minuutilla kahdesti maalinteossa – ensin Reetta Suontausta (Lönnrot) ja lopuksi vielä Riikka Jouppila (Minka Kosonen).

Nuppu Tikkakoskelle nollapeli kahdella torjunnalla, Porvoon maalivahdille torjuntoja kertyi 22.

Turnaustulokset ennen päätöspeliä:

ErVi Akatemia – GrIFK 5-1
SCH – Northern Stars 0-12
GrIFK – PSS Keltainen 1-1
Northern Stars – ErVi Akatemia 7-0

Päivän päätteeksi SB-Pro kohtasi SCH:n, jolle lohkon pelit ovat olleet aika karuja. Näin kävi tälläkin kertaa, tuloksena joukkueen neljäs 0-12 tappio ja pelin keskeytys tällä kertaa ja toisen erän lopussa. Avauserän Pro vei 9-0 ja toinen siis 3-0 reilut 1,5 minuuttia ennen erän päätöstä.

Nupulle ei torjuntoja ottelussa tullut lainkaan, Hyvinkään maalivahdille niitä tuli 10 molemmissa erissä. SB-Pron kaikki kentällä käyneet 11 pelaajaa saivat tehopisteitä – eniten niitä merkkauttivat tuplahattutempun tehnyt Isa Lindholm 6+0, Minka Kosonen 2+2, Erika Hakulinen 0+3, Milja Ronkainen 1+1 ja Riikka Jouppila 0+2.

Sarjatilanne 4/10 ottelukierroksen jälkeen:

Northern Stars 8p
SB-Pro 6p
ErVi Akatemia 6p
————————
GrIFK 3p
PSS Keltainen 1p
SCH 0p

Sarja jatkuu 28.10. Esport Areenalla, jossa SB-Pro kohtaa ensimmäisen kierroksen päätteeksi ErVi Akatemian ja Northern Starsin (avauskierroksella tappio 0-4).

close-icon

30.09.2018

B-tyttöjen aluesarja käyntiin tappiolla ja voitolla

B-tytöt jäivä niukasti ulos SM-sarjasta Seinäjoen karsinnoissa ja pelaavat siis tällä kaudella Etelä-Suomen aluesarjaa. Syyskierroksella mukana olevat 11 joukkuetta on jaettu kahteen alkulohkoon ja SB-Pro pelaa lohkossa 1, jossa on mukana kuusi joukkuetta. Lohkossa pelataan kaksinkertainen sarja ja kolme parasta jatkavat kevätkierroksella kilpasarjassa, kolme heikointa haastajasarjassa. Lohkosta 2 tulevat vastaavasti mukaan näihin jatkolohkoihin kolme parasta ja kaksi heikointa.

Sarja käynnistyi 30.9. ja lohkon 1 ensimmäinen sarjakierros pelattiin Porvoossa. Avausottelussa vastaan tuli tuttu vastus, kun niinikään SM-karsinnoissa aluesarjaan jäänyt Northern Stars tuli hakemaan revanssia edellisestä kohtaamisesta, joka oli pari viikkoa aiemmin Häme Cupin pronssiottelussa – siellä Pro selvisi voittajaksi lukemin 4-2. Joukkueethan kohtasivat myös viime kauden päätteeksi C-tyttöjen SM-pronssiottelussa, jossa Pro vasta jatkoajalla ratkaisi mitalit itselleen. Kohtaamiset ovat yleensä olleet varsin tasaisia – ja niin tälläkin kertaa.

Avauserä oli maaliton – Northern Stars piti enemmän palloa, mutta sen ratkaisut jäivät joko blokkiin tai menivät maalikehikoiden ohi tai yli: SB-Pron maalilla Maria Viitala selvisi ilman torjuntoja. Toisessa päässä Edit Rautakoski sen sijaan merkkautti itselleen kuusi torjuntaa. Molemmat veräjänvartijat muuten olivat mukana 2003-ikäluokan U16-leirityksessä heti Häme Cupin jälkeen – siellä oli lisäksi Prosta yksi ja Northern Starsista kolme kenttäpelaajaakin.

Toisen  erän puolivälin jälkeen NS teki johtomaalin, joka pysyikin ainoana osumana pitkään. Vasta viisi minuuttia ennen loppusummeria sama kaksikko eli Venla Airaksinen – Jasmine Hammarberg iski toistamiseen. Seuraava vaihto meni heti pipariksi ja NS rankaisi jo kolmannen kerran 11 sekuntia edellisestä osumasta – se oli käytännössä niitti ottelulle. Molemmista joukkueista istui yksi pelaaja vielä jäähyllä – NS:n alivoiman aikana kävi Airaksinen sinetöimässä hattutempullaan loppulukemiksi 0-4.

Torjunnat menivät espoolaisille 15-8, mutta osumia ei Pro tällä kertaa siis saanut aikaiseksi ja ansaittu voitto lähti pohjoisen tähdille.

Toisessa ottelussa vastaan tuli GrIFK, joka oli omassa avausottelussaan pehmittänyt SCH:n Hyvinkäältä jo ennen täyttä aikaa, tulos siis 12-0. SCH hävisi myös toisen ottelunsa samoin lukemin EräViikingit Akatemialle, joka toisessa pelissään voitti Porvoo Keltaisen 5-2 ja jatkaa avauspelien jälkeen sarjakärjessä tasapisteissä Northern Starsin kanssa, joka omassa toisessa pelissään päihitti Porvoon 8-1.

SB-Pro hallitsi GrIFK-peliä käytännössä koko ajan ja maaleja olisi voinut tulla enemmänkin, jos olisi hieman maltettu enemmän pelata joukkueena. Viisi maalia vastustajan nollaa vastaan riitti kuitenkin hyvin tällä kertaa tuomaan avauspisteet ja sarjan kolmospaikan.

Minka Kosonen avasi maalihanat viidennellä minuutilla Jemina Paloluoman syötöstä ja jatkoi reilun minuutin päästä jo toisella osumallaan, syöttäjänä Sara Kettunen. Toisen erän ainokaisen teki Henriikka Väistö (Erika Hakulinen).

Kolmanteen erään Annukka Lönnrot maalasi Milja Ronkaisen  avustustuksesta ja ottelun komeimman osuman ampui pelin päätteeksi Minka Annukan poikkarista 41. minuutilla. Torjunnat SB-Pro 7, GrIFK 22.

Sarja jatkuu SB-Pron kotiturnauksella Arkadia Hallissa lauantaina 13.10.

 

 

 

close-icon

04.09.2018

SB-Pron B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus 8.9 Arkadiassa

B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus pelataan jo 4. kertaa ja nyt ensimmäisen kerran Arkadia hallissa. Lauantaina 8.9 alkavat ottelut jo klo 08.30 aamulla kotijoukkue SB-Pron kohdatessa mielenkiintoisen uuden vastustajan Jokerit, joka saapuu ensimmäistä kertaa Klaukkalaan.

Turnauksen muut joukkueet ovat viime vuoden voittaja Steelers Hämeenlinnasta, Northern Stars Espoosta ja Blackbirds Keravalta. Turnauksen pronssiottelu alkaa klo 16.00 ja finaali klo 16.50.

Tervetuloa seuraamaan iloista tyttösalibandyä ja B-tyttöjen kahvio palvelee kaikkia koko päivän.

close-icon

29.05.2018

C-tytöillä täyteen 100 peliä kaudella 2017-18!

SB-Pron C-tyttöjen kausi 2017-18 alkoi harjoitusottelulla Lohjan Tennarissa huhtikuussa 2017 ja päättyi HJC-turnauksen pronssiotteluun 27.5.2018 Myllypurossa. Noiden pelien välissä pelattiin 98 ottelua, eli kauden aikana saatiin aikaan komeasti tasan 100 ottelua!

Peleistä 78 oli C-ikäisten otteluita (SM-karsinta, sarja ja playoff, harjoituspelit ja turnaukset) ja 22 B-ikäisten pelejä (aluesarjat, BSM-playoff-karsinta ja harjoituspelit).

C-ikäluokan pelit

C-pelien saldoksi tuli 48 voittoa, seitsemän tasapeliä ja 23 tappiota.

Kauden aikana C-joukkueella pelattiin 34 eri joukkuetta vastaan.
Loisto-02, FBA United 1 ja SB Pron N2 –joukkue olivat ainoat, joille tuli pelkkiä tappioita (yksi peli kutakin vastaan). Lisäksi ainoissa kohtaamisissa tasapeliin jäätiin SCH Naisten (1-1) sekä ruotsalaisten Täby FC 03:n (2-2) ja F04 Starsin (0-0) kanssa. Muiden 28 joukkueen kanssa pelatuista otteluista saatiin kauden aikana vähintään yksi voitto aikaiseksi.

Eniten pelejä pelattiin Steelersin (11), Northern Starsin (7),  ja Classicin (6) sekä PSS:n (9) ja OLS:n (6) eri ryhmien kanssa.

Ruotsalaisia joukkueita kohdattiin kauden aikana kuusi kahdessa eri turnauksessa – saldoksi neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

SM-playoffit

C-tyttöjen kauden kohokohta oli tietenkin SM-pronssi. Runkosarjassa sijoitus oli sama eli kolmas, edellä ikäluokan kiistaton tämänhetkinen kärkikaksikko eli PSS ja Wirmo. Nämä joukkueet etenivätkin lopulta playoff-keväässä finaalisarjaan, jossa Wirmo oli lopulta parempi ja vei mestaruuden.

SB-Pron playoff-pelit alkoivat Steelersiä vastaan, joka ensimmäisessä ottelussa Arkadia-hallissa vei voiton jatkoaikaosumalla 4-3. Näin seuraava peli Parolassa oli varsin tärkeä – tulos tai ulos oli pelin henki. Sieltä tytöt kampesivat tiukassa taistelussa lopulta voittajiksi maalein 6-5 ja siirsivät ratkaisun takaisin kotihalliin. Tällä kertaa yleisökin saatiin kunnolla tukemaan ja Pro jatkoi tästä sarjasta välieriin komealla 8-3 –voitolla.

Välierässä vastaan tuli Wirmo, joka oli onnistuttu voittamaan runkosarjan lopulla maalein 3-2. Vieraspeli Mynämäellä oli kuitenkin keltapaitojen näytöstä ja lukemat 11-2 eivät paljon jättäneet jossiteltavaa. Kotipelissä Klaukkalassa Pro antoi jo paremman vastuksen ja laittoi tulevat mestarit koville, vaikka lukemat lopulta olivatkin selvät 3-6.

Pronssipeli Northern Starsia vastaan olikin sitten henkien taistelu – toisilleen tuttuakin tutummat pelaajat kohtaisivat kauden seitsemännessä ottelussaan ja panos oli kova. Pron ensimmäisen erän jälkeinen 2-0 –johto kääntyi toisen 20-minuuttisen jälkeen 2-3 –tappioksi. Ankaralla rutistuksella joukkue haki tasoitusta, jonka se lopulta saikin ja näin mitalistit selvitettiin jatkoerässä. Sen ratkaisi jo 27 sekunnin pelin jälkeen Neea Mustola, joka Annukka Lönnrotin blokin jälkeen karkasi läpiajoon.

Turnausmenestystä joukkue sai Häme Cupista (voitto), omasta Hoviruoka-turnauksesta (hopeaa) ja HJC-turnauksesta (pronssia). Vuodenvaihteen Stovreta Cupista selvittiin ilman tappioita kolmesta ruotsalaisvastuksesta, mutta ikäluokan ainoa toinen suomalaisjoukkue Northern Stars tuli sitten vastaan heti puolivälierässä ja passitti tytöt katsomon puolelle rankkarikisan jälkeen.

B-ikäluokan pelit

B-peleissä voittoja tuli 14, tasapelejä neljä ja tappioita neljä. Tappioita tuli vain kahdesti lopulta BSM-pronssia saavuttaneelle LoSB:lle, kerran Northern Starsille ja kauden viimeisessä ottelussa LaSB/RSS Panthersille, joka kauden aikana siis pelasi SM-sarjassa.

Etelä-Suomen Kilpasarjassa joukkue sijoittui LoSB:n jälkeen toiseksi ja selvisi siis SM-playoff-karsintaan. Siellä se onnistui voittamaan OLS:n ja Classicin ja tappio tosiaan tuli vasta viimeisessä ratkaisupelissä LaPa:lle. Karsintaturnaushan pelattiin samaan aikaan, kun C-tytöt aloittivat playoffinsa Steelersin kanssa, joten pelit pelattiin lappalaisapujen ja seuran C-Haastajatyttöjen voimin – aivan huikea esitys tältä ryhmältä!

Eniten pelejä pelanneet & pistepörssin kärki

Eniten otteluita kauden aikana pelasi Henriikka Väistö (94), sitten Mimosa Kauno ja Ida Lindh (93). Reetta Suontaustalle pelejä tuli 92 ja Ada Riialille ja Erika Hakuliselle 90. Kaikkiaan 10 pelaajaa pelasi yli 70 ottelua kaudella 2017-18.

Kaikkiaan 27 pelaajaa (ml. molemmat maalivahdit) tekivät pisteitä kauden B/C-peleissä. Maaleja syntyi yhteensä 398 ja syöttöjä 338.

Sisäisen pistepörssin TOP10 kauden 100 pelissä:

 pelaajaottelutmaalitsyötötpisteet
2   Jouppila Riikka87414485
8   Kosonen Minka88561874
35 Mustola Neea67452671
20 Lönnrot Annukka71342963
17 Suontausta Reetta92352762
83 Lindh Ida93213960
61 Riiali Ada90362157
69 Luomakoski Jessica83322557
89 Hakulinen Erika90222446
84 Rissanen Menna69171633

Kärkikymmeniköstä Ada Riiali pelasi kauden pelit käytännössä puolustajana, kuten valtaosin myös Reetta Suontausta.

Joukkueen ehdoton vahvuus oli sen tasaisuus. Useissa peleissä jouduttiin pelaamaan pienellä miehityksellä ja rivistä nousi aina kerta toisensa tarvittavat, uudet vastuunkantajat. Lisäksi joukkue profiloitui peräänantamattomaksi ja tiukkojen pelin kääntämisessä voitoiksi, etenkin SM-runkosarjassa tämä oli leimallista: kahdeksasta maalin voittoon päättyneestä pelistä Pro vei seitsemän.

Toinen tärkeä asia oli erittäin onnistunut ja luotettava maalivahtipeli. Nuppu Tikkakoski ja Maria Viitala pääsivät molemmat tositoimiin isoissa peleissä ja onnistuivat loistavasti.

 

 

 

close-icon

27.05.2018

C-tyttöjen kausi päättyi pronssijuhliin HJC:ssä

C-tyttöjen pelikausi 2017-18 sai pronssisen kruunun, kun joukkkue selvisi kolmanneksi HJC-turnauksessa Helsingin Myllypurossa 26.-27.5. C-tyttöjen Kilpasarjan 10 joukkuetta oli jaettu kahteen alkulohkoon, joiden pelit pelattiin pääosin lauantaina ja saatiin päätökseen sunnuntaiaamuna.

B-lohkossa SB-Pro avasi 0-2 -tappiolla EräViikingeille ja jatkoi maalittomalla tasapelillä Tukholman alueelta kerättyä F04 Stars -joukkuetta vastaan. Lopulta tämä kaksikko kohtasi toisensa sarjan finaalissa, joten puolentoista kuukauden pelitauon kankeudet karistettiin kunnolla tiehensä.

Kolmannessa ja suhteellisen hidastempoisessa ottelussa PSS 04/05 kaatui maalein 2-0, turnauksen kuparisen rikkoi Minka Kosonen ja toisen osuman teki Elli Mäenpää.

Sunnuntaiaamun pelissä irtosi voitto FBI Tullinge Orange -joukkueesta, joka karkasi tosin ensin johtoon. Henriikka Väistön ja Minkan maaleilla pisteet kuitenkin jäivät Suomeen ja samalla varmistui paikka puolivälierässä.

Siinä vastaan asettui FBI Tullinge Svart, joka oli selvinnyt A-lohkossa oululaisten jälkeen kakkoseksi. Ottelussa Pro oli selvästi niskan päällä ja vei ansaitun 4-0 -voiton – verkkoa heiluttivat Ida Lindh, Elli, Riikka Jouppila ja Isa Lindholm.

Välierässä tarjottiin revanssia B-lohkon ykköstä eli ErViä vastaan. Ottelun alku pelattiin kuitenkin käsijarru päällä ja vastustaja pääsi jo 3-0 -johtoon, ennenkuin Pro löysi kisavaihteen päälle. Minkan kavennus erän loppuun jäi kuitenkin samalla ottelun päätösosumaksi ja näin turnaus päätettäisiin pronssiotteluun.

Pronssista tuli taistelemaan OLS 04/05, joka oli alkulohkossaan ollut lyömätön, mutta hävisi F04 Starsille välierän 1-3. SB-Pro vei ottelun lopulta nimiinsä 1-0 Riikan osumalla – pallonhallinta oli pelissä Prolla, mutta torjuntoja kertyi enemmän Nuppu Tikkakoskelle (12) kuin oululaisten  maalivahdille (7). Nupulle näin turnauksessa jo neljäs nollapeli ja kuudesta takaiskusta ErVi teki peräti viisi.

Pron puolustus pelasi turnauksessa erittäin mallikkaasti ja ErVi oli oikestaan ainoa, joka kunnolla sitä pystyi pitämään tiukoilla. Ada Riiali ja Mimosa Kauno urakoivat alakerrassa kaikissa pelaamissaan otteluissa (Mimosalla jäi yksi ottelu väliin), Sara Kettunen liittyi joukkoon avauspelin hyökkäysvuoron jälkeen. Tämän kolmikko muodosti sen luotettavan perustan, jonka päälle oli hyvä rakentaa muun joukkueen pelaaminen.  Reetta Suontausta, Riikka ja Henriikka vuorottelivat välillä hyökkäyksessä ja välillä puolustuksessa ja hyvällä menestyksellä hoituivat heiltä molemmat tontit.

Hyökkäyksessä vastuuta kantoivat Minka, Erika Hakulinen, Milja RonkainenAnnukka Lönnrot, Ida, Isa ja Elli. Isalla jäivät jalkavamman vuoksi kaksi päätöspeliä pelaamatta. Maalisaldo jäi lopulta seitsemässä ottelussa suht laihaksi eli kymmeneen, mutta ilahduttavaa oli, että laadukkaita paikkoja pystyttiin luomaan paljon lähes kaikissa otteluissa.

Finaalissa ErVi kampesi lopulta 3-2 voitolla mestariksi oltuaan jo 1-2 -tappiolla F04 Starsia vastaan. Onnittelut Erville!

 

close-icon

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 alkaen kokoushuone käräjäsalissa, osoitteessa Keskustie 2 A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheina ovat sääntömääräiset asiat.

Hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

close-icon

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen.

Huomiokaa klo 17-18 välisenä aikana hallissa olevat E1 poikien harjoitukset. Emme saa tuottaa heille häiriötä . Samoin heti tilaisuuden jälkeen on harjoituksia.

Tilaisuudesa perinteisesti huomiodaan seuramme joukkueita ja pelaajia.

Reijo

 

 

close-icon

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana viikonloppuna! Hanki liput itsellesi ja kaverillesi osoitteesta www.lippu.fi ja saavu sinivalkoisissa!

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/saavuthan-sinivalkoisissa-naisten-eft-turnaukseen-klaukkalaan/

 


close-icon

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan raskaan kauden päätteeksi pronssipelissä Northern Starsin luvuin 4-3. Voittomaali syntyi jatkoajan alkuun Neea Mustolan viimeistelemänä.

Yhteenveto kuluneesta kaudesta

Kausi aloitettiin uudella valmennuksella, jossa päävalmentajan roolin otti itselleen Jukka Eronen ja seuran omat nuoret Nina Wickman ja Martta Halsas toimivat apuvalmentajina. Joukkueeseen syntyi pientä vaihtuvuutta edellisestä vuodesta ja keski-iältään joukkue asettui C-tytöissä sarjan puoliväliin. Tavoitteeksi asetettiin C-tyttöjen SM-sarja ja siellä selviytyminen suoraan pudotuspeleihin ja siitä eteenpäin sarja kerrallaan. Tukisarjana toimi B-tyttöjen aluesarja, jossa olimme sarjan nuorin joukkue.

Peli- ja harjoitusryhmän koko vakiintui syksyn mittaan 2:n maalivahdin ja 15:ta kenttäpelaajan kokoiseksi. B-tyttöjen peleissä saimme hiukan apuja kauden aikana, mutta pääsääntöisesti pelasimme C-tyttöjen joukkueella.

Syksy oli haasteellinen

Loppukesän ja syksyn peleissä joukkueella riitti haasteita, runsaasti loukkaantumisia ja lisäksi sairastumisia, joten monet syksyn peleistä pelattiin noin 10:llä kenttäpelaajalla, osa peleistä osin jopa alle tämän määrän. SM-karsinnoissa hävittiin tärkeä peli OLS:lle ja paikka sarjaan ratkesi vasta sunnuntaina, jolloin kaatui FB Factor Kontiolahdella kuitenkin selvästi. Varsinainen SM-sarja läksi kuitenkin käyntiin hienosti kahdella voitolla Espoossa, mikä antoi lisää uskoa joukkueen iskukyvystä. Kokonaisuutena alkukausi sujui SM-sarjassa tasaisen varmasti, jokaiselta kierrokselta vähintään yksi voitto ja Pro otti nopeasti sarjan kärkipään sijoituksen pysyvästi haltuunsa. B:ssä kausi eteni myös hyvin ja kilpsarjaan pääsy ratkesi myös hyvissä ajoin.

Syyskauden ainoat tappiot tulivat PSS:lle ja Wirmolle eli tulevalle finaaliparille. B-tytöissä joukkue hävisi yhden ottelun Northern Starsin B-tytöille syksyn aikana. Kautta vaikeuttivat myös harjoitusolosuhteet Arkadian hallin myöhästymisen vuoksi, useat harjoitukset peruuntuivat salipuutteen vuoksi, mutta toisaalta runsas pelien määrä paikkasi osaltaan tilannetta.

Talven päätähtäin oli Storvreta Cup

Storvreta Ruotsissa oli joukkueelle selkeä tavoite talvella ja alkupelit sujuivatkin hienosti. Puolivälierissä vastaan asettui tuttuakin tutumpi Northern Stars, joka siellä onnistui tiputtamaan Pron jatkosta rangaistuslaukauskisan päätteeksi ja tämä oli tietysti joukkueelle suuri pettymys, koska jokainen koki, että mahdollisuudet olisivat olleet turnauksessa mihin tahansa. Toisaalta silloinkaan ei hävitty huonolle joukkueelle. Talven aikana sarjat jatkuivat positiivisissä merkeissä ja kauden kohokohtia oli ehdottomasti voitto Wirmosta yhdessä kauden parhaimmista peleistä. Tappioita C-tytöissä tuli uudelleen Porvoolle ja myös ErVi voitti meidät kotikentällään äärimmäisen niukasti hyvän pelin jälkeen.

B-tytöissä kilpasarja sujui jopa odotettua paremmin vain tulevan B-tyttöjen pronssijoukkueen ollessa meitä vahvempi kahdesti. B-tytöissä lopulliseksi sijoutukseksi muodostui 2.sija ja pääsy SM pudotuspelikarsintoihin.

Pudotuspelit olivat kauden ehdoton huipennus

B-tyttöjen sarjassa jouduimme tekemään valintoja ja panostus osui C-tyttöihin, silti mukaan lähtenyt B-tyttöjen joukkue suoriutui urakastaan erinomaisesti Tampereella. Ensin voitto OLS:stä ja kaikkien yllätykseksi myös Classic kaatui seuraavalla kierroksella. Ratkaisevalla kierroksella kuitenkin Pro joutui tällä kertaa taipumaan Riihimäen ja Lammin yhdistelmäjoukkueelle, mutta silti meidän ryhmältä aivan loistava suoritus Tampereella.

C-tytöissä puolivälierissä Steelersin kanssa jouduttiin pelaamaan kaikki kolme peliä, mutta ratkaisupeli kääntyi selvästi Prolle lukemin 8-3 kotikentällä Arkadiassa. Välierissä Wirmoa vastaan ei Mynämäellä joukkue löytänyt riittävää uskoa ja tahtoa, mutta kotiottelussa Wirmo joutui tekemään täyden päivätyön edeten kuitenkin ansaitusti finaaliin ja siellä myös Suomen mestareiksi lopulta, onnittelut myös Mynämäelle, kuten myös Porvooseen hienosta kaudesta.

Pronssipeli pelattiin kerrasta poikki systeemillä ja Arkadiassa Northern Starsia vastaan. Totutusti äärimmäisen jännittävä ottelu kahden toisensa hyvin tuntevan ja toisia myös kunnioittavan joukkueen välillä. Yllättäen mentiin jälleen jatkoajalle, mutta nyt Ruotsissa koettu karvas häviö käännettiin voitoksi ja ehkä Pro sen myös ansaitsi tavallaan todella vahvan kolmannen erän ansiosta.

Ottelu oli virallisesti numero 93 joukkueelle, osan pelatessa vielä hajapelejä naisten 2. tai 3. divisioonassa, sekä seuran toisessa C-tyttöjen joukkueessa siirtoajan umpeutumiseen saakka.

Kuva SB Pro. Juhlatunnelmat ja mitalit jo kaulassa

Joukkue haluaa vielä kiittää kaikkia meitä tukeneita tahoja kauden aikana ja myös kaikille upeille vastustajille kiitos hienoista peleistä. Nyt alkaa jo valmistautuminen seuraavaan kauteen ja Pron C-tytöt toivottavasti jatkavat kaikki myös B-tytöissä osan päästessä ikänsä puolesta pelaamaan jatkossa myös C-tytöissä. Uusia pelaajia kartoitetaan vapaiden harjoitusten kautta kumpaankin joukkueeseen ja ensimmäinen mahdollisuus tulla näihin harjoituksiin on keskiviikkona 18.4 klo 19.30 alkaen Arkadiaan.

SB Pron C-tytöt kiittävät teitä kaikkia!!

 

close-icon

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi!

Nyt joukkue siirtyy pelaamaan ensi kaudelle B-tyttöihin ja etsii muutamaa iloista ja tavoitteellista pelaajaa lisää ryhmäänsä. Joukkueen tavoite tulevalla kaudella on pelata B-tyttöjen SM-sarjassa ja lisäpelejä haetaan kaikille muista sarjoista. Tällä kaudella joukkue pelasi 93 ottelua kuluneen vuoden aikana!

Tule katsomaan ja tutustumaan iloiseen ryhmäämme ja ilmoittaudu avoimiin harjoituksiimme. Mikäli 18.4 tai 25.4 eivät sovi sinulle, niin olet tervetullut milloin tahansa.

Yhteystiedot:

Janne Kosonen 050 511 3628 tai Ilkka Riiali 050 348 3527

 

close-icon

02.04.2018

C-tyttöjen kausi jatkuu lauantaina 7.4 pronssipelissä Arkadiassa

Huikea taistelukaan ei riittänyt tällä kertaa, vaan Wirmo eteni finaaleihin ja Pro pelaa pronssista.

Ottelusarjan jälkeiset tunnelmat!

Ennakkoasetelmat välieriin:

Sarjan kakkonen ja kolmonen voittivat runkosarjassa toisensa kertaalleen ja Turussa elokuussa Pron viime hetken johto kääntyi niukaksi maalin tappioksi. Aiemmat kohtaamiset Mynämäellä ovat olleet Prolle haasteellisia, joten jotain uutta pitäisi löytää etenkin vierasotteluun

Wirmo on ehkä sarjan taitavin joukkue ja joukkueen “ykkösnyrkki” todella taitava pallollisesti, lisäksi taitoa löytyy myös tämän ulkopuolelta. Maalivahtipeli on myös Wirmossa aivan sarjan ykkösluokkaa. Puolivälierissä Wirmo selvisi OLS:stä helposti, kun vastaavasti Pro joutui tekemään täyden päivätyön Steelersin kanssa.

1.Ottelu Mynämäellä, sanotaanko tämän olleen Prolta täydellinen “ohipeli”, kotivoitto 11-2

Aikainen alkamisaika Mynämäellä ei ainakaan suosinut Prota ja jollain tapaa tämä näkyi läpi päivän. Lisäksi Steelers-sarjan kovuus taisi edelleen näkyä joukkueessa. Väsynyttä pelaamista, jossa yritettiin, mutta peli ei missään vaiheessa lähtenyt käyntiin. Helppoja virheitä ja helpohkoja maaleja virheiden seurauksena. Kaksi loukkaantumista, joista toinen hyvin aikaisessa vaiheessa, jättivät puolustukseen vaikeasti paikattavan aukon.

Toisaalta Wirmo oli erinomaisesti latautunut ja joukkueen täysin erilainen pelityyli, kuin Steelersillä taisi kuitenkin yllättää, vaikka siihen oli osattu varautua. Wirmo juoksi Prolta jalat alta tässä pelissä ja voitti ansaitusti 11-2. Erinomaista tuomarityöskentelyä läpi ottelun, josta annetaan tunnustus heille.

2.Ottelu Arkadiassa, nyt löytyi se taisteleva Pro, mutta Wirmo käytti erinomaisesti etsikkoaikansa ja otti vierasvoiton luvuin 3-6.

Toiseen otteluun Pro oli löytänyt oman taistelevan tyylinsä ja ottikin heti ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johdon. Wirmo piti odotetusti enemmän palloa ja Pro iski vastaiskuilla, kunnes hyökkäyspäässä Pron pelaajan maila nousee saattovaiheessa Wirmottaren silmäkulmaan. Täydellinen vahinko, valitettava kaikinpuolin, mutta 5 minuutin jäähy oli hyvin tuominneilta tuomareilta ainoa oikea ratkaisu.

Tässä vaiheessa nousi Wirmon taitotaso hyvin esille, kolme maalia jäähyn aikana ja Pron johto kääntyi 1-3 tappioksi. Vaikka Pro taisteli upeasti loppuun saakka, niin tehtävä oli tällä kertaa mahdoton ja Wirmolle ansaittu 3-6 vierasvoitto. Prosta Minka Kososelle tuli hienot onnistumiset kolmen maalin kanssa hyökkäyspäässä ja koko joukkue voi olla tyytyväinen ilmeeseensä. Tasakentällisin 3-3 ja tasoissa olleet torjunnat kertovat Pron olleen mukana pelissä, vaikka Wirmo pitkin palloa enemmän. Nyt myös blokattiin hyvin laukauksia, josta joukkueelle eritysimaininta.

Minka Kosonen, 3 maalia

Sarjan ratkaisu

Wirmon taitotaso oli tällä kertaa liian vahva Prolle ja materiaalin laajuus antaa enemmän mahdollisuuksia peluutukseen. Myös joukkueen pelinopeus on luokkaa Prota edellä. Yksittäisen ottelun Pro voi voittaa, kuten sarjassa nähtiin, mutta ehkä ottelusarjassa se vaatisi tällä hetkellä jo paljon onnea. Wirmo tuntuu olevan myös kotikentällään erityisen vaikea voitettava. Jokainen meistä myös tietää Wirmon muutamat erityisen vahvat yksilöt, jotka pelaavat ratkaisevassa roolissa myös B-tytöissä. Samaan kenttään laitettun ja todella vahva viisikko. Wirmo pelaa myös erittäin siististi ja alivoimia tulee kohtuullisen vähän.

Mitä seuraavaksi

Kautta on jäljellä Prolla yksi ottelu. Tulevana lauantaina Arkadiassa klo 13.00, jolloin pelataan SM-pronssimitaleista vastustajana Northern Stars, joka hävisi oman välieräsarjansa PSS:lle. Tässä paikallispelissä on aina tunnetta ja valitettavasti kumpikin ei voi voittaa mitalia. Tulossa siis jälleen todellinen Superlauantai, koska klo 17.00 aloittavat Liiganaiset oman välieräsarjansa Porvoota vastaan.

Lauantaina 7.4 pelataan kerrasta poikki systeemillä mitalista, nyt kannustamaan C-tyttöjä!

 

close-icon

28.03.2018

Pron C-tytöt välieriin SM-pudotuspeleissä!

SB Pron C-tytöt välieriin rajun taistelun jälkeen, sarja kulminoitui Pron pystyessä nostamaan oman pelin tasoaan riittävästi sarjan aikan.

Voittoisat tunnelmat puolivälierän jälkeen

Ennakkoasetelmat ottelusarjassa SB Pro – Steelers:

Pro sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja Steelers kuudenneksi, joten lievä suosikin viitta asettui Pron harteille. Myös ennakkospekuloinneissa paineet aseteltiin lievästi Prolle. Steelersin alkukausi oli vaikea, mutta mitä pidemmälle kausi eteni, sen paremmin joukkue pelasi ja esim. runkosarjan kakkonen Wirmo joutui tyytymään Jyväskylässä tasapeliin Hämeenlinnan vahvan joukkueen kanssa. Monissa ennakkoarvioinneissa odotettiin Wirmon haluavan välttää matkustamisen Ouluun ja valitsevan puolivälieriin vastustajaksi Steelersin, mutta Wirmo valitsi kuitenkin OLS:n, mikä kertoo siitä, että Steelersin viimeaikainen pelikunto noteerattiin myös muualla.

Pron kausi eteni tasaisen varmasti ja myös oma peli kehittyi kauden aikana etenkin hyökkäyspelin osalta. Keskinäiset pelit SM-sarjassa menivät molemmat Prolle, mikä ehkä tavallaan loi myös paineita joukkueen sisällä, vaikka siitä ei puhuttu etukäteen.

1. ottelu Arkadiassa Pro 3 – 4 Steelers, jatkoajalla voittomaali

Ensimmäinen peli oli kummaltakin joukkueelta hiukan hermostunutta. Steelers otti jo 1-3 johdon, jota Pro ajoi vimmatusti takaa ja saikin ansaitsemansa 3-3   tasoituksen muutama minuutti ennen ottelun loppua. Jatkoajalla Pro sai ensin loistavan maalipaikan, jonka kuitenkin Netta Zeitz torjui erinomaisesti ja lähes   vastahyökkäyksestä Pinja Rahkonen laukoi yhden vuoden hienoimmista maaleista lähes nollakulmasta. Ottelu oli pelillisesti tasainen ja voitto kummalle tahansa olisi ollut yhtä ansaittu. Pron kannalta erikoista ottelussa oli se, että “ykköskenttä” ei päässyt normaaliin vauhtiin hyökkäyspäässä ja jäi ottelussa maaleitta.

2. ottelu Hämeenlinnassa Steelers 5 – 6 Pro

Toinen peli oli Prolle jo veitsi kurkulla pelaamista ja osin se ehkä näkyikin otteissa, kovaa yritystä mutta myös hermostuneisuudesta johtuvia pieniä virheitä. Silti kahden ensimmäisen erän jälkeen ykkössektorin maalipaikat selvästi Prolle ja johtoasemassa 3-5 viimeiseen erään. Etenkin toinen erä oli lähes koko kauden parasta Pron osalta ja pelin pallollinen hallinta selkeää. Kaikki kuitenkin kääntyi kolmannessa erässä, jossa Steelers muutti taktiikkaansa ja Pron pelistä näkyi pakkovoiton tarve, lopulta kotijoukkueelle 5-5 tasoitus  ja Pro oli kevyessä sillassa tässä vaiheessa. Tällä kertaa kuitenkin tuurit olivat Pron puolella ja Ada Riialin laukaus puolustajan tontilta maskin takaa löysi tiensä maaliin ja tämän jälkeen Pro puolusti ottelun lopun tehokkaasti. Tässä ottelussa Pron ketjuista vuorostaan “kakkoskenttä” jäi maaleitta.

3. ottelu Arkadiassa Pro 8 – 3 Steelers

Kolmannen ottelun kuvio oli selvä, voittaja jatkoon ja häviäjän kausi pudotuspeleissä loppuu päätösvihellykseen. Ensimmäisessä erässä Steelers piti enemmän palloa ja tätä edesauttoi myös Pron saama 5 minuutin jäähy, jonka joukkue kuitenkin puolusti hyvin pois. Neea Mustola onnistui siirtämään Pron myös johtoon erän alkupuolella. Toinen erä oli jälleen selvästi Pron, vaikka Steelers onnistui myös kahdesti tasoittamaan pelin. Erä kuitenkin Prolle 5-2 ja kotijoukkueen hyökkäyspeli oli todella iloista ja vauhdikasta, tällä kertaa kummankin kentällisen onnistuessa samaan peliin. Pro hallitsi myös selkeästi kolmatta erää ja ottelun loppuluvuiksi siis 8-3. Nyt Pro sai samaan peliin onnistumisen myös maalien merkeissä molemmilta ketjuilta, joka näkyi myös tulostaululla. Neea Mustolalle ja Annukka Lönnrotille hattutemput ja koko Pron joukkueen säestäessä ilotulitusta osaltaan. Loistava yleisö omalta osaltaan latasi osaltaan kotijoukkueen pieneen hurmokseen.

Näilläkin kokeilla oli vahva vaikutus sarjan voittoon 

Sarjan ratkaisu

Pron silmin sarja ratkesi hyökkäyspäässä kahden kentän tehokkaaseen viimeistelyyn ja kolmannen kentän antaessa oikeaan aikaa näille lepoaikaa. Puolustus Prolla onnistui myös erinomaisesti ja paransi otteitaan läpi sarjan, johon maalivahdit antoivat oman tärkeän panoksensa. Myös kaikissa kolmessa ottelussa ja etenkin kahdessa viimeisessä, Pro pääsi paremmin ykkössektorin maalintekopaikoille. Joukkueellinen onnistujia ja valtava halu voittaa otteluita näkyy näissä C-tytöissä. Tiistain peli Arkadiassa oli kauden 90., joten ei tämä onnistuminen ole tullut vain sattuman kautta.

Samalla tunnustetaan Steelersin vahvuus, vaikean kauden jälkeen joukkue nousi taistelemaan paikasta neljän parhaan joukkoon. Eikä Pro todellakaan saanut mitään helpolla, vaan jokaisesta pallosta ja sentistä lattialla joutui tekemään suuren työn. Kyllä tässä voi ja pitää onnitella myös vastustajaa!

Mitä seuraavaksi?

Prolle on luvassa vauhtia myös pääsiäisen pyhinä. Välieräsarja Wirmon kanssa alkaa perjantaina klo 12.00 Mynämäellä ja sunnuntaina pelataan klo 13.00 Arkadiassa. Nyt joukkue lepää pari päivää ja keskittyy ehkä vielä vahvemman joukkueen eli Wirmon kohtaamiseen. Keskinäiset pelit menivät tasan runkosarjassa, mutta kaikissa ennakkoissa Wirmo on selvä suosikki ja Pro lähinnä hyvä sparrari, mutta jokainen peli lähtee tilanteesta 0 – 0.

  Pron tilastot puolivälieräsarjasta:

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c-tyttojen-sm-sarja-pudotuspelit/2880?id=17503&name=SB-Pro%20

Tervetuloa kannustamaan jälleen sunnuntaina Pro kauden kuumimpaan otteluun klo 13.00 alkaen, jolloin tarkoitus on pysäyttää vahva Wirmo!

 

close-icon

22.03.2018

C-tyttöjen pudotuspeliennakko

Pron C-tytöt aloittavat pudotuspelinsä lauantaina ja jännitys nousee päivä päivältä huipentuen lauantain kotipeliin Arkadiassa. Joukkueen 1. tavoite eli pudotuspelit on saavutettu ja tämän jälkeen mennään päivä ja ottelu kerrallaan.

Kuva B-tyttöjen kilpasarjan ottelusta, jossa päästiin jo ajoittain hyvään pudotuspeli-ilmeeseen

Tavoitteita ei voi olla muita kuin ottelu kerrallaan ja aina pelataan voitosta

Kuten “suuremmissakin piireissä”, niin tarkkaa analysointia ei omista tekemisistä täälläkään tulla tekemään. Terveystilanne on hyvä ja joukkue on valmis viikonlopun peleihin, tavoitteena on tietysti hyvän kotiyleisön edessä pelata lauantaina vuoden paras peli ja sunnuntaina lähdetään edelleen siitä parantamaan Hämeenlinnaan.

Nyt mitataan myös joukkueen kärsivällisyyttä. Peli on SM-sarjapeleihin verrattuna selvästi pidempi ja aikaa siis riittää tehdä ratkaisuja. Turhia jäähyjä pitää välttää ja omat erikoistilanteet on osattava hyödyntää. Useasti näissä peleissä se keskittyneempi ja kärsivällisempi joukkue vie sen voiton. Lisäksi maalivahtipelin merkitys vain kasvaa pudotuspelivaiheessa ja Maria Viitala on osoittanut olevansa ehdottomasti ikäluokan kärkitorjujia, johon Pron on helppoa luottaa, kuten tarvittaessa myös Nuppu Tikkakoskeen.

Steelers on sekä taitava että fyysinen joukkue

Vastustajaksi valikoitui tällä kertaa Steelers, jonka kanssa on pelattu paljon, hävitty ja voitettu, joten vastustaja tunnetaan erittäin hyvin. Steelersillä on paljon taitoa, sopivasti fyysisyyttä, hyvät maalivahdit ja osaava valmennus. Tietää siis sitä, että Pro joutuu tekemään kauden parhaansa mennäkseen ottelusarjasta jatkoon.

Kuva Jyväskylän SM-sarjapeleistä, jossa Northern Stars ottelu antoi hyviä viitteitä jo siitä mihin joukkue pystyy!

Lauantaina siis ensin kaikki kannustamaan SB Pron C-tyttöjä Arkadiaan klo 13.15 alkavaan otteluun. Hallin ovet avataan klo 12 ja otteluun on vapaa sisäänpääsy. Annetaan tytöille lauantaina kaikki tuki ja näytetään, kuinka Arkadian loistava kotiyleisö auttaa Liiganaisten ohella myös C-tyttöjä kuudentena kenttäpelaajana!

Klo 17 aloittavat sitten Liiganaiset oman pudotuspelisarjansa TPS:n kanssa.

 

close-icon

11.03.2018

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Jyväskylästä

Pron C-tytöt varmistivat runkosarjan 3. sijan ja kotiedun kahden viikon päästä alkaviin pudotuspeleihin Jyväskylässä sunnuntaina!

Sunnuntain Pro C:n teemat:

⇒ Lähdettiin hakemaan se yksi voitto, joka varmistaa paikan ja se otettiin tyylikkästi!

⇒ Lataus katosi hiukan sarjan päätöspeliin, mutta myös vastustaja pelasi hienosti!

⇒ Joukkueen 1. tavoite on täyttynyt!

Tästä lähtee käyntiin sarjasijoituksen jo varmistanut ottelu

Pron lataus päivän ensimmäiseen otteluun oli huipussaan, vastassa naapurit Espoosta ja tiedossa oli jälleen kerran tasainen peli, joka ratkeaa suuntaan tai toiseen vasta ottelun lopussa. Ensimmäinen vaihto ja heti Espoo onnistui voittamaan päätytaistelun ja pallo Pron maaliin, oliko latausta siis liikaakin vai onnistuiko omassaan Northen Stars vielä paremmin. Tämän jälkeen erä eteni hienoisesti Pron hallinnassa, mutta laukaukset suuntautuivat ohi tai yli maalin, vastaavasti Starsilla oli yksi erinomainen vaihto, jossa riistivät pallon kolmesti ja pääsivät myös aina laukaukseen saakka.

Toisessa erässä aukesivat maalihanat

Toinen erä aukaisi myös Pron maalitilin, ensin Neea Mustolan agressiivisen karvauksen seurauksena pallo ajatuu maalin eteen unohtuneelle Isa Lindholmille, joka nostaa läheltä ylös tasoituksen. Heti perään NS ottaa taas johdon, mutta vain hetkeksi, jonka jälkeen iskevät Erika Hakulinen syöttäjänä ja Menna Rissanen maalintekijänä suoraviivaisesti hienosta hyökkäyksestä, joka alkoi jo omasta päädystä puolustuksen toimesta. Tämän jälkeen jälleen hyvä hyökkäys puolustuksen avattua Minka Kosonen vauhtiin, joka jatkaa Annukka Lönnrotille ja tilanteeksi 3-2.

Jännitystä loppuun saakka!

Kolmas erä jatkui tasaisena ja ajassa 40.00 Minka saa harhasyötön lapaansa ja tarkka laukaus muuttaa tilanteeksi jo 4-2. Northern Stars nousee vielä kerran ylivoimalla vapaalyönnistä, mutta ottelun lopun Pro pelaa vahvasti ja neljä sekuntia ennen loppua Ada Riiali viimeistelee maalin edestä Neean hyvästä esityöstä loppunumeroiksi 5-3.

Classic osoitti jälleen vaarallisuutensa

Classic peliin tehtiin pieniä kokeiluja ja ehkä joukkueessa näkyi pieni henkinen väsymys, mutta silti nuorelle Tampereen ryhmälle tunnustus hienosta pelistä, jota Classic vei etenkin ensimmäisessä erässä selvästi, mutta Maria Viitala torjui jälleen kerran erinomaisesti. Toisessa erässä Pro näytti jo karkaavan voittoon Annukan ja Riikka Jouppilan maaleilla, syöttäjinä Minka ja Reetta Suontausta, mutta Classic ei taipunut. Classicin vahva ykköskenttä Janina Rinteen johdolla teki kaksi maalia ja varmisti tamperelaisille pisteen ottelusta. Viimeiseen reiluun minuuttiin Pro haki vahvasti voittoa, mutta kova painostus ei tuottanut maalia tällä kertaa ja näin vähintään ansaittu tasapeli jäi voimaan Classicin kannalta.

Tunnelmat NS pelin jälkeen olivat maltilliset

Wirmolle voitto ja tasapeli

Wirmo haki päivän avauspelissä selvän voiton O2:sta ja Erika Kosken 5 maalia lähes samoilta jalansijoilta oli kova näyttö Olivia Pietilän syöttäessä näistä neljä ja tehdessä myös yhden maalin. Toisessa pelissään Wirmo lepuutti hiukan joitain “tähtiään”, mutta lopussa haki vielä tasapelin Steelersiä vastaan, tästä kuitenkin Steelesille tärkeä piste pirteän esityksen jälkeen. Toisessa ottelussaan Steelers tarvitsi voittoa varmistaakseen paikan suoraan pudotuspeleihin ja sai tässä myös apua TPS:ltä, jolle vain voitto riitti edes teoriassa pitää mahdollisuudet elossa. Lopun uhkapeli kostautui ja 1-1 tasapeli kääntyi Hämeenlinnan ryhmän voitoksi.

PSS haki kaksi vakuuttavaa voittoa

PSS:n vauhti oli odotetusti liikaa tänäänkin ja kaksi selkeää ansaittua voittoa kruunasivat joukkueen hienon runkosarjan. Päivän peleissä Matildat Holmströn ja Rytkönen ahnehtivat maaleja ja osoittivat näin hyvää kuntoa pudotuspeleihin. ErVi otti voiton Classicista, mutta ei helpoimman kautta, tasaisessa ottelussa ei puolustupeli ollut prioriteettinä ykkönen. Loppunumerot peräti 8-6, mutta yleisö varmasti nautti maalikimarasta. ErVillä taisi myös paras terä kadota ensimmäiseen peliin ja merkityksettömässä pelissä Porvoo otti suurinumeroisen voiton.

OLS myös pudotuspeleihin, mutta karsintojen kautta

OLS joutuu pelaamaan vielä karsinnat varmistaakseen oman pudotuspelipaikkansa, kuten myös Classic. Veera Moilasen neljä maalia riittivät vauhdittamaan joukkueen tasapeliin TPS:n kanssa ja O2 kaatui jo selvemmin numeroin 6-1. Näin runkosarja on pelattu ja reilun viikon päästä varmistuvat puolivälieräparit.

Pron ensimmäinen tavoite on valmis ja työ kohti toista tavoitetta ja sen onnistumista alkaa tiistaina

Kuten kaikki kautta jatkavat joukkueet, niin myös Pron C-tytöillä on tavoitteena pelata kauden parhaat pelit 24.3 alkavissa pudotuspeleissä. Nyt kiitämme joukkuetta hienosta runkosarjasta, joka ei tullut helpoimman kautta. Samalla myös kiitos kaikille muille SM-sarjajoukkueille, kuten myös Jyväskylään ihan kelpo järjestelyistä. Pro jatkaa viikon päästä lauantaina B-tyttöjen kilpasarjan peleissä ja sunnuntaina vielä Arkadiassa pudotuspeleihin valmistavalla harjoitusottelulla.

PSS OLI RUNKOSARJAN PARAS JOUKKUE JA ONNITTELUT PORVOOSEEN TÄSTÄ!

 

close-icon

09.03.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu Jyväskylässä

Kuukauden tauon jälkeen palavat C-tytöt SM-sarjan pariin ja kierroksen järjestävänä seurana toimii tällä kertaa O2 Jyväskylästä. Viimeiset kaksi kierrosta ratkaisevat vielä useita sijoituksia sarjassa, joten odotettavissa jälleen tasaisia pelejä ja varmaan myös muutamia yllätyksiä.

Pron C-tyttöjen teemat Palokan Koulukeskuksessa 11.3 ovat:

⇒ Tavoitteena kauden parhaat pelit ennen pudotuspelien alkua! 

⇒ B-tyttöjen peleissä saatu hyviä harjoituspelejä alle!

⇒ Sunnuntaina tavoitteena varmistaa runkosarjan kolmas sija!

Kuva SB-Pro. Mitä useampi kokki, sitä parempi soppa! Täytetty taco kuitenkin nyt. Kuva naisten Liigapelistä.

Kaksi sarjapeliä jäljellä ja tavoitteena on varmistaa runkosarjan kolmas sija

Sunnuntain vastustajat ovat Northern Stars ja Classic, joten odotettavissa on kaksi kovaa taistelua ja Pro ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. B-tyttöjen kilpasarjassa joukkue pelasi vajaalla joukkueella viime viikonloppuna osin erittäin hyvällä tasolla ja tästä on tietysti tarkoitus nostaa nyt yhden askeleen paremmaksi. Pudotuspeleihin on aikaa vain kaksi viikkoa, jolloin oman pelin pitää olla jo lähes parhaimmalla tasollaan. Yksi voitto sunnuntaina varmistaisi runkosarjan kolmannen sijan ja se on tällä hetkellä selkeä tavoite.

Northern Stars on ollut koko kauden vaikea vastustaja Prolle

Pelit Espoon tähtiä vastaan ovat kaikki olleet äärimmäisen tasaisia ja sunnuntai tuskin muuttaa tilannetta. Kumpikin joukkue osaa pelata kurinalaisesti ja vähämaalinen ottelu ei yllätä. NS pystyy nousemaan sarjassa vielä sijalle 3, mutta myös sijoitukset 4. tai 5. ovat myös vähintään yhtä mahdollisia.

Kuva SB-Pro. Maria Viitalan päättäväinen ilme on ollut vastustajille haaste!

Classic on ehdottomasti sarjan yksi eniten peliään parantaneista joukkueista

Classic on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, mutta onko sijoitus 6., 7. vai 8., kaikki on auki vielä tältä osin. Classic tarvitsee pisteitä sunnuntaina, joten ei ole vaikeaa arvata, millä intensiteetillä nuori ryhmä tulee peleihin. Se mitä Pro tarvitsee kummassakin pelissä on kurinalaisuus pelaamisessa, jonka joukkue myös osaa, mutta joskus se liika into näkyy vielä pelissä, mikä on täysin ymmärettävää ja osaltaan tyttösalibandyn “suola” (miksei myös poikien!).

SBS Wirmo ottaa sunnuntaina kaksi voittoa, mutta jää runkosarjan kakkoseksi

Wirmon mahdollisuudet runkosarjan voittoon laskivat merkittävästi joukkueen hävitessä Tampereella Prolle. Mynämäen todella taitava ryhmä tulee Jyväskylään hakemaan voittoja ja ottaa ne myös. Kotijoukkue tulee taistelemaan kovalla sykkeellä, mutta ylivoiman edessä taipuu lopulta selvästi. Steelers pystyy tasaiseen peliin, mutta Wirmon maalinälkäiset pelaajat Pietilöiden johdolla tekevät kuitenkin tarvittavat maalit ja toisaalta herää kysymys, keskittääkö Steelers päivän toiseen otteluunsa kaikki panokset?

Steelers vastaan TPS on ottelu suurella panoksella

Steelersin toinen peli TPS:n kanssa on äärimmäisen tärkeä molemmille. TPS:n ainoa mahdollisuus jatkopaikkaan on voittaa kyseinen ottelu, samalla peli on Steelersille päivän toinen, joten pieni etu on ehkä tältä osin turkulaisilla. Toisessa pelissään TPS kohtaa OLS:n ja vain voitto kelpaa myös tästä pelistä ja miksei se ole myöskin mahdollinen. Oululaisilla on mahdollisuus varmistaa oma jatkopaikkansa runkosarjan päätteeksi O2:n pelissä, mutta kotikentällään Jyväskylän ylpeys ei taatusti anna mitään ilmaiseksi. Mitä vain voi siis tapahtua vielä pudotuspelijoukkueiden suhteen.

PSS tulee varmistamaan runkosarjan voittonsa

PSS on ehdottomasti ollut sarjan tasaisin joukkue, vaikka ei kuitenkaan ilman pieniä notkahduksia. Silti uskouskomme, että PSS ei jätä mitään sattuman varaan, vaan voittaa ottelunsa Northern Starsia vastaan ja samalla voittaa runkosarjan. Toisessa pelissään vastustajaksi PSS saa ErVin ja tämä on täysin ennalta arvaamattomissa, tässä saattaa kohdata mahdollisesti myös tuleva välieräpari, joten kumpikaan ei anna tässä vaiheessa toiselleen henkistä yliotetta.

EräViikingit aloittavat sunnuntain Classicin kanssa

Helsinkiläiset saavat Classicista täyden haasteen sunnuntaina ja joutuvat täyden päivätyön eteen, silti ennustetaan ErVille tässä voittoa ja kahta pistettä. PSS saa mielestämme edun saadessaan huilata ennen joukkueiden keskinäistä kohtaamista ErViä enemmän, mutta silti kentällä se ei tule näkymään, vaan tiukka taisto on tässäkin edessä.

Kuva SB-Pro. Menna Rissasen juonnikkuutta tarvitaan myös sunnuntaina

Sunnuntaina ratkaistaan siis pudotuspelijoukkueita ja kahdelle on tulossa vielä ylimääräinen karsinta ennen varsinaisia “pleijareita”. Kaksi joukkuetta joutuu jo valitettavasti lopettamaan kautensa. Jyväskylässä nähdään toivotamme kaikille hyvää salibändysunnuntaita!

 

 

close-icon

03.03.2018

Kauden 2018-19 B-tyttöjoukkueen rakentaminen käynnissä

Ensi kauden B-tyttöjoukkueen rakentaminen on käynnissä, ohessa linkki ilmoitukseen

close-icon

10.02.2018

C-tytöille täydet pisteet SM-peleistä Tampereelta

C-tyttöjen SM-runkosarjan toiseksi viimeinen sarjakierros pelattiin Classicin emännöimänä Vuoreksen komeassa liikuntahallissa Tampereella – kiitokset Classicille hyvin sujuneista turnausjärjestelyistä!

C-tyttöjen Pro-teemat ennakkoon lauantaille:

⇒ Lähdetään rohkeasti haastamaan Wirmoa, jolla alla ennen lauantaita jo 12 ottelun  voittoputki

⇒ Kauden aikana pelattu tasaisia OLS-pelejä – saavatko ne jatkoa?

⇒ Kapealla rosterilla joudutaan lähtemään peleihin – tyttöjen fysiikka ja henkinen kantti puntariin

 

SB-Pro – SBS Wirmo

Wirmo oli aamun avausottelussaan kasvattanut voittoputkensa jo 13 pelin  mittaiseksi kaatamalla EräViikingit tasaisessa taistelussa lopulta lukemin 5-2. Pron riveistä tiedettiin viikolla jo olevan poissa kaksi peluria, mutta torstaina ja perjantain aikana menetettiin vielä toinenkin kaksikko, joten Tampereen peleihin lähdettiin 11 kenttäpelaajan voimin.

Ottteluun saatiin lentävä lähtö, kun jo toisen minuutin alkuun Erika Hakulinen onnistui yllättämään maalivahti Sara Kosken Jessica Luomakosken syötöstä. Erän loppuun Wirmon Olivia Pietilä kommenettiin kaksiminuuttiselle, mutta toiseen erään jatkunut ylivoima ei tuottanut lisämaaleja. Pallonhallinta pysyi ottelun edetessä mynämäkeläisillä, mutta Pron pelisuunnitelma piti erinomaisesti ja laatupaikoille vastustajaa ei juuri päästetty. Toki maalipaikkojakin tuli, mutta Maria Viitala hoiti ne mallikkaasti. Erän kymmenennellä minuutilla Pro-kapteeni Riikka Jouppila riisti pallon vasemmassa laidassa keskiviivalla ja purjehti läpi kentän – päätteeksi maukas harhautus ja pallo reppuun, toiselle erätauolle päästiin kahden maalin  johtoasemassa.

Wirmon viimeisen erän rutistuksia on ehditty kokemaan itsekin ja nähty niiden teho myös muita vastustajia vastaan – nyt tehtiin kaikki voitava, että viimeinenkin erä saataisi pidettyä paketissa. Täysin siinä ei onnistuttu ja vajaan viiden minuutin jälkeen Wirmo oli takonut pelin tasoihin, maalareina Eerika Koski ja Emilia Petilä.

Joukkue kuitenkin kokosi itsensä erinomaisesti ja pääsi takaisin peliin mukaan. Kruununa kolmannen erän taistelulle saatiin ajassa 39:07, kun avausmaalin järjestäneet Jessica ja Erika vaihtoivat nyt osia ja Jessica ampui ottelun voittomaaliksi jääneen 3-2 -osuman. Erän loppuun Wirmo käytti aikalisänsä ja yritti tasoitusta vielä kuudella kenttäpelaajalla, mutta se jäi tekemättä – näin sarjakakkosen komea voittoputki tuli vihdoin päätökseen ja pisteet lähtivät Nurmijärvelle. Maalivahtien torjunnat ottelussa olivat (Viitala – Koski) 16-9.

#69 Jessica Luomakoski oli pirteällä pelipäällä

 

OLS-pelissä molemmilla haussa tärkeät pisteet

OLS oli avannut päivänsä hyvällä taistelulla sarjakärki Porvoota vastaan. Tuloksena lopulta tappio 2-4, mutta eväitä oli vielä 2-3 tilanteessa tasoitukseen, kun pallo saatiin useampaankin otteeseen vaarallisesti PSS:n maalille.

OLS pääsi Prota vastaan  johtoon tasan kahden minuutin kohdalla, kun Jemina Haikosen laukaus kimposi takaraudasta pitkälle takaisin  kentälle – selvä ja komea maali ja näin Pro oli ensimmäistä kertaa päivän aikana tappiolla. Komea oli myös Pron tasoitus, kun vajaan viiden minuutin kohdalla Henriikka Väistö nousi pakinpaikaltaan ja pamautti tasoituksen takaylänurkkaan. Vaparikuviosta Minka Kosonen järjesteli paikan Riikka Jouppilalle, joka nasautti johtomaalin ja pysäytti kellon aikaan 9:15. Oman pään merkkaukset menivät suhteellisen piapariksi erän lopussa, kun Veera Moilanen pääsi siirtämään pallon käytännössä tyhjään maaliin ja peli jälleen tasan.

Toisessa erässä molemmat onnistuvat maalaamaan kertaalleen – ensin Pron Menna Rissanen Reetta Suontaustan  syötöstä (23:26) ja perään OLS Ella Riikosen toimesta – jälleen verrattain sekavan Pron  oman pään pelaamisen seurauksena (28:01). Kahden erän jälkeen maalit siis tasan 3-3, mutta torjunnat Pro/Viitala peräti 14 ja OLS/Emmi Puusaari vain kolme.

Ada Riiali ratkaisi pisteet Prolle

Viimeisessä erässä paikkoja oli molemmilla ja pallo kävi myös useamman kerran tolpissa ja ylärimoissa. Pron aikalisä käytettiin ajassa 43:11 ja sen aikana tehtiin pelisuunnitelma viimeisille hetkille. OLS kuitenkin oli keittänyt omat käärmekeittonsa ja vääntö jatkui tasaisena. OLS otti vielä oman aikalisänsä 29 sekuntia ennen loppua ja sen aikana Pron valmennus päätti vielä kokeilla loppuun uutta ryhmitystä ja selkeää maalintekokuviota. Pallo saatiinkin  riistettyä sisäänlyönnin saaneilta oululaisilta ja sovitun kuvion jälkeen Reetta Suontausta sai sen toimitettua Ada Riialille maalin eteen, joka onnistui heiluttamaan verkkoa vain viisi sekuntia ennen päätössummeria. Jännittävä lopetus pelille, joka ei kyllä rehellisyyden lisäksi missään vaiheessa ollut Pron hallinnassa. Hattu päästä oululaisten tsempille, joka jatkui aivan viimeiseen sekuntiin saakka. Viimeisessäkin erässä torjuntoja enemmän Pro-päässä (7-3).

Saldona täydet neljä pistettä kahdesta hyvin erilaisesta pelistä

Pro saa luonnollisesti olla tyytyväinen päivän pistesaldoon saatuaan täydet neljä pistettä tuomisiksi takaisin Nurmijärvelle. Wirmo-pelissä onnistuttiin loistavasti pitämään Wirmon pelinrakentelu kaukana maalista, vetoja blokattiin oikea-aikaisesti ja pelin lopulta ratkaisseissa kaksinkamppailutilanteissa koko joukkue pelasi vahvasti.

OLS-pelissä ei onnistuttu toteuttamaan alkuunkaan sitä pelitapaa, jota tavoiteltiin. Tästä tietysti kuuluu oma kunniansa myös OLS:lle, joka onnistui tekemään Pron pelinrakentelun vaikeaksi. Maalipaikkansa Pro kuitenkin käytti tehokkaasti ja tietysti osoitus loppuusaakka pelaamisesta oli voittomaalin tekeminen viimesekunneilla.

Maria Viitala – varmat otteet Pron maalilla jatkuivat

Kaikki pelaajat voidaan laskea päivän onnistujiksi. Erityismaininnan kuitenkin ansaitsee Maria Viitala, joka jatkoi mahtavia esityksiään Pron maalilla. Puolustuksessa Ada Riialin otteet etenkin Wirmo-pelissä olivat erinomaiset ja tietysti kirsikkana kakussa oli OLS-pelin voittomaali. Hyökkäyksessä tasapainoisimman esityksen päivän peleissä tarjoili Riikka Jouppila, joka myös onnistui tekemään kaksi tärkeää maalia.

 

Muissa otteluissa odotettuja tuloksia – sekä vihdoin O2-voitto!

Aamun avauspeliä oli ennakoitu paitsi tasaiseksi, myös molemmille erittäin tärkeäksi ajatellen runkosarjan kuudetta sijaa ja suoraa playoff-paikkaa. Sellainen siitä kehkeytyikin – Classic karkasi kahdessa erässä 2-0 -johtoon, mutta viimeisessä Steelers tuli mukaan taistelemaan voitosta. 3-3 -tilanteessa pistejako näytti jo mahdolliselta, mutta Classic sipaisi vielä voittomaalin ja vie näin tärkeät pisteet.

PSS selvitti siis OLS:n 4-2 ja Steelersin toisessa pelissään peräti 11-1 – siinä pelissä hämeenlinnalaisten paras yritys taisi kuitenkin olla jo hiipunut ja Porvoo sai pisteet suhteellisen helposti.

EräViikingit jäi Wirmoa vastaan siis pisteittä häviten 2-5, mutta nappasi odotetusti kaksi pistettä TPS:ltä samoin lukemin 5-2. Northern Stars vei odotetusti täydet pisteet voitoilla O2-Jyväskylästä 6-0 ja TPS:stä 6-2. Näin se nousi sarjataulukossa tasapisteisiin (20) EräViikinkien kanssa ennen kahta viimeistä kierrosta. Molemmat ovat kolme pistettä jäljessä Prota (23) ja kärjessä oleva kaksikko on muilta karussa (PSS 29, Wirmo 26). Wirmon Pro-tappio tarkoitti, että PSS:n osakkeet runkosarjan voiton suhteen kohenivat selvästi.

Illan päätösottelussa saatiin päivän tulospommi, kun nuori ja pirteästi koko ajan pelannut O2 sai vihdoin sarjassa avauspisteensä – ja komeasti 5-3 lukemin Classicista! Joukkue karkasi jo 5-1 -johtoon, eikä Classicin kiri riittänyt kuin  kahden maalin kavennukseen.

Tämä tulos tarkoitti, että taistelu kuudennesta sijasta jatkuu edelleen  tiukkana. Kun neljä pistettä on kaikille vielä jaossa, on tilanne sijoilla 6-9 seuraava:

6. Classic     12p (SB-Pro, ErVi)
—————-
7. Steelers   11p (Wirmo, TPS)
8. OLS        10p  (TPS, O2-Jkl)
—————
9. TPS          7p (Steelers, OLS)

 

Jos tässä vaiheessa pitäisi veikata, niin OLS:lla on parhaat mahdollisuudet ottaa täydet pisteet ja nousta 14 pisteeseen. Se riittänee Steelersin ohittamiseen ja silloin on ratkaisevaa, onnistuuko Classic saalistamaan pisteitä omilta vastustajiltaan. No, kaikki nuo pelit vielä pelaamatta ja niitä ehditään spekuloimaan vielä moneen kertaan tässä tulevien viikojen aikana 😉

CSM-sarjan päätöspelit pelataan Jyväskylässä 11.3. ja silloin Prolla vastassa Northern Stars (avauskierroksella 3-3) ja Classic (3-2). Tasaisia pelejä noista tulevista otteluista on helppo ennustaa nytkin – Pro ja Northern Stars ratkaisevat EräViiikinkien kanssa sijat 3.-5., se on jo nyt selvää ja Classicilla siis panoksena tuo kuudes sija.

 

close-icon

08.02.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu 10.2 Tampereella

10.2 Vuoreksen liikuntahalli Tampere C-tyttöjen SM-sarjaa

Vuorossa jälleen mielenkiintoinen viikonloppu C-tyttöjen SM-sarjassa ja runkosarjan lähestyessä loppuaan ovat kaikki pelit entistä tärkeämpiä. SB-Pro valmistautui viikonloppuun pelaamalla B-tyttöjen kilpasarjaa Ruskeasuolla tuloksena kaksi voittoa.

Pron C-tyttöjen teemat lauantaina:

⇒ Kuinka saada hyvä vire jatkumaan edellisistä peleistä?

⇒ Onko Wirmoa mahdollista pysäyttää?

⇒ OLS:n kanssa ollut tasaista ja samaa luvassa tälläkin kertaa!

Prolla hyvät pelit viikko aiemmin Helsingissä ja tarkoitus on edelleen parantaa tästä!

B-tyttöjen kilpasarjassa kaatui ensin Northen Stars hyvän esityksen jälkeen ja myös Eräviikinkien Akatemia hyvin vaiherikkaassa pelissä. Aivan täyttä joukkuetta ei Pro saanut silloin mukaan ja sama riski on tälläkin kertaa, mutta tasaisesta joukkueesta on hyvin löytynyt korvaajia ja uusia vastuunkantajia.

Kuva SB-Pro. Maria Viitala, Reetta Suontausta ja Ada Riiali ovat suuressa roolissa lauantaina

Lauantaina vastassa ensin Wirmo

SBS Wirmo on ollut parhaimmillaan todella vahva joukkue. Syksyllä Pro laittoi hyvin vastaan ja ottelu ratkesi vasta lopussa Pron otettua maalivahdin pois ja hakiessa kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Millä sitten Wirmon “juna” pysäytetään? Ainoa vaihtoehto lienee katkaista virrat junasta, mutta miten se siirretään salibandykentälle, siihen ratkaisua haetaan vielä loppuviikon treeneissä.

OLS saapuu pakkasien keskeltä bussilla Tampereelle

Oululaisille on luvassa jälleen raskas viikonloppu pitkine bussimatkoineen. Pro voitti syksyn kohtaamisen johdettuaan peliä jo selkeästi, mutta toisaalta menetti otteen pelin lopussa. OLS on koko kauden ajan osoittanut vaarallisuutensa ja sitä se tulee olemaan tälläkin kertaa. Hyvin taisteleva ryhmä, jossa muutama ikäluokan huippu omalla henkilökohtaisella taidollaan kantavat joukkuetta. Maalit ovat jääneet muutaman pelaajan varaan ainakin aiemmissa peleissä. Erittäin tasainen ottelu on luvassa tälläkin kertaa.

Classicilla todella tärkeät kotipelit

Turnauksen järjestävällä Classicilla on edessä todella tärkeät kotipelit. Paikka kuuden joukossa on edelleen mahdollinen, mutta vaatinee päivän ensimmäisestä pelistä voittoa samaa sijoitusta hakevasta Steelersistä. Tästä pelistä on helppoa ennustaa yhtä päivän tasaisimmista ja voittajaa ei uskalla arvata. Toisessa pelissään päivän päätteeksi Classic ottaa pisteet Jyväskylän tytöiltä, vaikka O2 tuleekin taistelemaan siitä ensimmäisestä sarjapisteestä isolla sydämmellä. Helmi Kokkonen ja Janina Rinne kantavat suuren vastuun tamperelaisten pelistä lauantaina.

Wirmo hakee edelleen runkosarjan voittoa

Wirmolla ei ole varaa menettää yhtään pistettä, mikäli haluaa säilyttää mahdollisuuden runkosarjan voittoon. Vastustajat ErVi ja Pro eivät ole helpoimmasta päästä, mutta kuten jo ennustin, niin tämän junan pysäyttäminen vaatii aika täydellistä onnistumista. Siihen ei riitä pelkästään Pietilän sisarusten maalihanojen sulkeminen, mikä jo itsessään on lähes mahdoton tehtävä. Veikkaus on siis, että myöskään ErVi ei taida tähän kyetä, mutta yllätykset ovat toisaalta lajin suola.

PSS:lle kelpaa vain runkosarjan voitto

PSS on pelannut hienon kauden ja tarvitsee neljä voittoa varmistamaan runkosarjan voiton. Viime kierroksella kone hiukan yskähteli, mutta yleensä tässä vaiheessa tehdään remontti ja uskon näin tapahtuneen myös Porvoossa. Steelers on joutunut panostamaan jo järjestävää seuraa vastaan ja huilannut PSS on nyt liian kova vastustaja. Toisessa pelissään PSS ottaa pisteet OLS:lta ja pelissää kannattaa seurata etenkin Mathilda Holmströmin hienoa liikettä, joka on johtanut myös loistavaan pistesaldoon sarjassa. Tukea löytyy myös muilta ketjuilta, mikä on ehdottomasti Porvoon vahvuus.

TPS:n viimeinen oljenkorsi on nyt käytössä

Mikäli TPS haluaa vielä pelata jatkopelejä, niin nyt pitää alkaa voittamaan otteluita. Joukkue on pelannut hyvin, mutta pistepussi ei ole kasvanut aivan odotetulla tavalla. Joukkue on jäänyt maalinteossa aivan liikaa Emilia Kurpan varaan ja nyt tarvitaan lisää onnistujia tällä rintamalla. Vastustajat eivät ole helpoimmasta päästä, ensin TPS kohtaa Ervin ja tämän jälkeen Northern Starsin, jotka kummatkin tarvitsevat pisteitä taistelussa kotiedusta välieriin. Tasaisia pelejä luvassa, mutta riittääkö TPS:n rutistus aivan loppuun saaakka?

Northern Stars taistelee vielä sarjan kolmannesta sijasta

Espoolaiset tulevat lauantaina hakemaan kahta voittoa, mikä pitäisi joukkueen mukana taistelussa sarjan kolmannesta sijasta. O2 ei riitä NS:lle ja uskon myös TPS:n kuitenkin häviävän perinteisesti tiukan pelin, joten Northern Starsin kannalta mahdollisen neljän pisteen jälkeen kaikki olisi vielä auki. Venla Airaksinen ja Oona Salo ovat vastanneet espoolaisten maaleista eniten, mutta potentiaalia siellä on monella muullakin pelaajalla.

Kuva SB-Pro. Jessica Jokisen taistelua Pro tulee tarvitsemaan viikonloppuna

Pudotuspelien kannalta lauantain pelit ovat monelle joukkueelle todella tärkeitä ja sijoitukset yhtä joukkuetta lukuunottamatta vielä avoinna. Odotettavissa on siis jälleen erittäin mielenkiintoinen kierros, jossa yllätykset ovat myös jälleen mahdollisia. Parasta C-tyttöjen salibandyä jälleen siis luvassa.

 

close-icon

21.01.2018

C-tyttöjen SM-sarjakierrosraportti Mosahallilta

C-tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla 20.1

SM-sarja palasi C-tyttöjen osalta vaihteeksi Helsinkiin ja Pro sai kunnian aloittaa EräViikinkien järjestämän turnauksen kotijoukkueen kanssa.

C-tyttöjen Pro-teemat lauantai:

⇒ Odotetun tasainen taistelu “Viikinkejä” vastaan tälläkin kertaa!

⇒ O2 on kehittynyt, mutta vain ajoittain pystyi haastamaan Pron!

⇒ Tytöiltä hyvät pelit, pientä keskittymistä vielä ratkaisuihin lisää!

Kuva SB-Pro. Vahvasti teipattu Annukka suoriutui hyvin päivästään

Pron lähtökohta päivään oli haastava, flunssat ja loukkaantumiset ovat vaivanneet vuodenvaihteen jälkeen, mutta kova halu pelata ja riittävä määrä teippiä auttoi saamaan joukkueen pelikuntoon lauantaiksi. 

Kierroksen avausottelu ErVi vastaan Pro

Tässä ottelussa pelattiin sarjan kärkisijoituksista ja voittoa enemmän tarvitsi ErVi katkaistakseen lyhyen tappioputkensa. Avauserä oli lievästi ErVin erä pelillisesti, osin mielenkiintoisesta jäähystäkin johtuen (myös ErVin saama jäähy myöhemmin pelissä oli yllättävä), mutta silti tilanne olisi voinut olla kumpaan suuntaan tahansa erän jälkeen. Jo ennakossa mainittu Veera Mertanen onnistui maalin edestä kertaalleen 1. erässä.

Toinen erä 2-0 kotijoukkueelle, Prolle 0 torjuntaa!

Toinen erä oli myös tarkkaa peliä ja etenkin Pro karvasi vasta puolesta kentästä, mikä antoi pallonhallintaa kotijoukkueelle, mutta vaarallisia tilanteita ei juuri syntynyt. 2-0 tuli Katri Anttosen hienon pelin jälkeen, jossa Pron koko hyökkäys ajautui syvälle ja vastahyökkäyksestä ehkä ottelun näkyvin pelaaja kotijoukkueen toimesta onnistui upealla laukauksella. Moona Hokka teki vielä kolmannen ja ehkä moni luuli pelin olevan jo ohitse, tässä tilanteessa tuomareilta jäi valitettavasti viheltämättä selkeä korkea maila, mutta tilanteet tulevat nopeasti ja tällä kertaa näin.

Prolta todella vahva kolmas erä!

Pro nosti karvaustaan kolmanteen erään ja peli kääntyi vahvemmin ja vahvemmin Pron hallintaan. Erän lopulla Marian avauksesta Riikka Jouppila ajoi sisään ja tarkka laukaus takanurkkaan kavensi tilanteeksi 3-1. Heti perään Reetta Suontaustan todellinen tahtomaali ja lukemat jo 3-2. Tasoituskin oli todella lähellä, mutta Pihla Iso-ojan loistava torjunta maaliviivalta piti pisteet tällä kertaa Viikinkien takataskussa, josta onnittelut kotijoukkueelle.

Kokonaisuutena hieno, siisti ja rehellinen taistelu kahden sarjan kärkijoukkueen välillä. Lopputulos olisi voinut olla miten päin tahansa, mutta pieninkään vääryys ei ollut myöskään Eräviikinkien voitto. Onnittelut Helsinkiin!

Kuva SB-Pro. Minka Kosonen yksi päivän tehokkaimmista Pro-tytöistä

Lyhyen tauon jälkeen vastassa O2 Jyväskylästä

Kärkikamppailun jälkeen vastaan asettui vielä pisteittä oleva O2 ja pelin luonne muuttui, nyt Pro”joutui” pelaamaan enemmän pallokontrollin kuin vastahyökkäyksien kautta ja ensimmäisessä erässä tämä ei vielä toiminut. Kuitenkin hienosta nopeasta hyökkäyksestä syntyi 1-0 Neea Mustolan viimeistellessä maalin edestä ja suoraan syötöstä. O2 selvitti alivoimansa helposti ja sai itse tämän jälkeen pari laukausta kohti Maria Viitalan maalia ja lopulta Ronja Korhonen onnistuikin tasoittamaan pelin.

Toisessa erässä “ketsuppipullo” aukesi 

Toisen erän alkuun tuli hieno 6 nopean syötön jälkeen tullut maali, jonka Annukka Lönnrot pääsi ohjaamaan tyhjään maaliin. Tämä aukaisi Pron pelin ja pallokontrolli oli entistä vahvemmin kotijoukkueella ja nyt myös syöttöpeli tarkentui. 3-1 maali syntyi O2:n karvatessa kahdella ja pakki-pakki syötön  tyhjän tilan hyödyntänyt Ada Riiali teki pitkän nousun ja laukoi lopulta takaylänurkkaan. Heti perään hyvä poikittaisyöttö Riikka Jouppilalle ja 4-1, jonka jälkeen vielä kerran nätin kuvion jälkeen Minka Kosonen 5-1.

Kolmas erä Pron hallintaa, mutta tehottomasti

Kolmannessa erässä ainoastaan Minka onnistui jälleen ja loppuluvut Prolle 6-1. Tämän pelin opetus Prolle lienee se, että syötöillä saadaan avattua vastustajan puolustus helpoiten, joten tähän on syytä keskittyä jatkossakin entistäkin enemmän.

Kokonaisuutena hyvä päivä SB-Prolle

Kokonaisuutena jäi hyvä maku suuhun päivästä. Erville hatunnosto hienosta päivän aloituksesta, jossa nostettiin onnistuneesti tunnelmaa, kiva idea ja toimi. Prolle kaksi peliä, jotka molemmat olivat ehkä pelillisesti parempia, kuin edellisen viikonlopun pelit Eerikkilässä. Joukkueelle vielä tunnustus hienosta noususta ensimmäisessä pelissä, vaikka se palkinto jäikin muutaman sentin päähän.

Kuva SB-Pro. Kuvassa taistelijat Jessica Luomankoski taustalla ja Neea Mustola edessä

Mitä tapahtui muissa peleissä?

Ainakin heti toisessa pelissä se jopa hiukan ennakoitu yllätys eli OLS voitti ansaitusti Northern Starsin, joka tuntui hiukan olevan edelleen matkalla Eerikkilästä pois (älkää loukkaantuko tytöt!!). Espoolaisten liike oli pelissä hidasta ja OLS käytti tilanteen armottomasti hyödykseen. Oululaisten kannalta hienoa oli etenkin kakkoskentän vahva rooli ja kolme maalia, mikä jatkoa ajatellen on joukkueelle tärkeää. NS heräsi viimeiseen viiteen minuuttiin ja näytti vaarallisuutensa ja hoitikin toisen ottelunsa selvästi 4-0 Classicia vastaan. Hieno nollapeli myös Lotta Temoselle Espoon maalissa!

Wirmo oli vakuuttava molemmissa otteluissaan

OLS jäi toisessa pelissään Wirmon junan alle luvuin 1-10 ja yllättävää tässä oli lähinnä se, että Mynämäen kova ryhmä teki erittäin tasaisesti maaleja, kahdeksan eri pelaajaa onnistui maalinteossa samassa ottelussa. Sama tahti jatkui toisessa pelissä, jossa seitsemän eri pelaajaa onnistui maalinteossa ja nyt loppulukemat TPS:n kanssa 8-2. Juuri nyt Wirmo pelaa pelottavan vahvasti ja Pro joutuu miettimään päänsä puhki, millä pysäyttää vastustajan seuraavalla kierroksella.

PSS sai kolme pistettä, mutta joutui tiukille molemmissa peleissään

Ennusteissa ei TPS:lle ja Classicille annettu mitään mahdollisuuksia Porvoota vastaan, mutta näin pelit eivät kuitenkaan menneet. TPS taisteli loppuun asti pisteestä, mutta hävisi niukasti 5-4. Torjunnat ottelussa olivat lähes tasan ja päivän teemaan sopivasti kaikki maalit eri pelaajille. Porvoolta puuttui pari avainpelaajaa, mutta silti yllättävän tiukaksi ottelu meni.

Toisessa pelissä oli yksi kauden suurimmista yllätyksistä lähellä ja osin syntyikin. Classic johti vielä minuutti ennen loppua Liisa Kaihuan ja Janina Rinteen maaleilla, Jenny Kiisken torjuessa Classicin maalilla hienosti. Lopulta kuitenkin Eevi Oras onnistui tasoittamaan 47 sekuntia ennen loppua joukkueen pelatessa ilman maalivahtia kuudella viittä vastaan. Loistavaa taistelua Classicilta ja sitä samaa joukkue teki jo Eerikkilässä.

Steelers otti pisteet Jyväskylästä

Steelers haki odotetut ja tärkeät pisteet O2-pelistä luvuin 5-1. Jenna Linden onnistui tässä pelissä kahdesti ja Saimi Hyvärinen teki O2:n ainoan osuman. Päivän päätteeksi järjestävä seura ErVi ja Anna Järvelä ottivat ansaitut pisteet Helsinkiin numeroin 3-1. Järvelä otti vastuun tässä pelissä ja puhdas hattutemppu on tietysti hieno suoritus, josta onnittelut Annalle!

Hyvin järjestetty turnaus ja hienoja yllätyksellisiäkin otteluita

Kokonaisuutena päivästä jäi kiva maku suuhun. Päivän joukkueet olivat tietysti Wirmo ja ErVi neljällä pisteellä, mutta kaikilla joukkueilla olivat omat onnistumisensa. Järjestelyt toimivat suurella rutiinilla ja Mosahalli osaltaan hyvin kierroksen näyttämönä. Pelit jatkuvat 10.2 Vuoreksen liikuntahallissa Tampereella.

Kiitos ErVille järjestelyistä!

close-icon

18.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Mosahalli 20.01

C-tytöt SM-sarjaa Mosahalli 20.1 klo 09.45 alkaen

Pron C-tytöt ja yhdeksän muuta upeaa joukkuetta jatkavat kauttaan tulevana lauantaina Mosahallilla EräViikinkien järjestämässä turnauksessa. Tämän jälkeen on pelaamatta kaikilla joukkueilla enää neljä ottelua ja vielä ennen lauantaita lähes kaikki on vielä mahdollista sarjatilanteen osalta. SB-Pro käytännössä pelaa sijoista 3-5, vaikka matemaattisesti mahdollisuudet ovat ylemmäksi tai myös vastaavasti alemmaksi sarjasijoituksen suhteen.

Joukkueen ennakkohaastattelu on tehty tilanteessa, jossa kova taustamelu hiukan häiritsee kuuluvuutta, C-tytöt pahoittelevat tätä!

Pron C-tyttöteemat lauantaille:

⇒ Tavoitteena kaksi ehjää suoritusta eli 6 erää hyvällä asenteella!

⇒ Nyt pelataan Helsingissä, joten matkustaminen ei rasita joukkuetta lauantaina!

⇒ Maalinteko on ollut viime peleissä haastavaa, löytyykö tähän uudet lääkkeet?

Kuva SB-Pro. Kuvassa Jessica Jokinen ja maaleja odotetaan fyysiseltä hyökkääjältä

Lähtökohdat lauantaille samaan aikaan hyvät ja toisaalta arvoituksia ilmassa

Lauantain osalta positiivistä on tietysti se, että olemme päässeet nyt harjoittelemaan myös Arkadian uuteen halliin ja erinomaisiin olosuhteisiin. Mikäli syksyn aikana jouduimme valittamaan harjoitusvuorojen vähyyttä, niin nyt ei tämän taakse enää voi mennä. Joukkueen suunnitelmissa onkin jo myös harjoitusotteluiden järjestäminen upeassa uudessa kotihallissa vielä tämän kauden aikana.

Arvoitukset tulevalle viikonlopulle tuo joukkueen piirissä kiertävä flunssa ja vasta lauantaina pääsemme näkemään terveystilanteen. Sama ongelma todennäköisesti on myös monessa muussa joukkueessa näihin aikoihin, mutta toivotaan silti, että mahdollisimman moni saisi ainakin lähes koko ryhmänsä mukaan Mosahalliin. Pron kannalta on tietysti hyvä asia, että nyt matkustaminen jää hyvin lyhyeksi, toki sama tilanne on ensimmäisen vastustajamme kohdalla.

Paikallisottelussa vastassa kotijoukkueena EräViikingit

Lauantai aloitettan Pron osalta Erviä vastaan, joka hakee kotiyleisön tuen johdolla katkaisua lyhyelle tappioputkelleen. Odotettavissa on tasainen peli, jossa kaikki tulokset ovat mahdollisia ja ennakkosuosikin hakeminen on nopalla heittämistä. Arvataan näin, että kumpi tekee virheitä vähemmän voittaa lauantaina. Lisäksi Pro tarvitsee nyt maaleja enemmän ja koko kentällisen hyvää suorittamista jokaisessa vaihdossa.

Pron toisena vastustajana on klo 11.55 alkavassa pelissä O2 Jyväskylästä. Vaikka O2 on sarjataulukossa vielä pisteittä, niin viimeinen peli Wirmoa vastaan oli numerollisesti tasainen. Maalilla Kerttu Aro oli pelannut loistavan ottelun ja toistaessa tämän saa Pro tehdä parhaansa viedäkseen pisteet ottelusta. Edellisessä kohtaamisessa Pro johti jo 6-1, mutta O2 nousi lopulta lähelle pelin päättyessä 6-4. Tässä nähdään Pron tyttöjen asenne, jonka pitää olla myös toisessa pelissä 100% kohdallaan.

SB-Pro, Henriikka Väistö

Lauantain muissa otteluissa useampi jännitysnäytelmä tulossa

Toisena pelinä lauantaina pelataan Northern Starsin ja OLS:n kohtaaminen, josta on lupa odottaa tasaista peliä. OLS on nostanut tekemisen tasoaan  ja Jemina Haikonen sekä Veera Moilanen taas ovat olleet tuhoisia hyökkäyksessä. Northern Stars on vastaavasti hyvin organisoitu joukkue, joka ei ole ottanut suurinumeroisia voittoja. Kaikki tulokset ovat mahdollisia, joten ennustetaan tasapeliä. Oululaisten toisena vastustajana on Wirmo ja tässä jo ennakkoasetelmat suosivat Mynämäen tiukkaa ryhmää. Usein on jo näkynyt se, että huilannut joukkue saa ainakin osittain edun ja nyt arpa suosii tältä osin Wirmoa. Sara Koski Wirmosta on maalivahtien torjuntaprosenttien ykkönen, Pietilät ja Niemi vastaavasti tekevät runsaasti pisteitä, pisteet tästä ottelusta siis Mynämäelle.

Classic oli erittäin hyvä jo Eerikkilässä

Classic pelasi erinomaiset ottelut Eerikkilässä ja kohtaavat myös levänneenä joukkueena Northern Starsin, joten uskotaan tässä olevan myös kaikkien mahdollisuuksien peli. Classicin pistepörssi on hyvin tasainen, mutta Alma Laitila ja Janina Rinne ovat kunnostautuneet maalintekijöinä, tähän haasteeseen Espoosta vastaa lähinnä Venla Airaksinen, joka on ollut Starsin todellinen maalitykki SM-sarjassa. Northern Stars ei kuitenkaan ole millään muotoa yhden pelaajan varassa! Classicin lauantai on haasteellinen, koska toisena vastustajana on PSS, joka hakee vain voittoa ja myös koko runkosarjan voittoa. PSS tulee viemään tämän pelin, niin vahvaa on joukkueen tekeminen. Matildat Holmströn ja Rytkönen ovat olleet erittäin tehokkaita, mutta yhtä hyvin tämän roolin voivat ottaa vaikka Viivi Tiri tai Aada Heikkinen.

TPS ison haasteen edessä

TPS on myös suuren haasteen edessä, vaikka voittikin hienosti Steelersin edellisellä kierroksella, niin voittoa Porvoosta ei uskalla ennustaa, joten tässä pelissä “hunajata” versio ei soi kovin usein. Tämän jälkeen vastassa yhtä kova Wirmo, joten nyt taitaa kierros olla enemmän oman pelin kehittämistä seuraaviin otteluihin. Edes nopean ja maaliahneen Emilia Kurpan loistopeli ei taida tällä kertaa riittää kääntämään näitä pelejä.

Steelersillä mahdollisuus kääntää kausi noususuhdanteiseksi

Steelers kohtaa ensimmäisessä pelissään O2:n ja ottanee tästä suuremmalla rutiinillaan voiton, mutta vasta se toinen peli kertoo, kuinka joukkue on käyttänyt kaksi viikkoa edellisistä SM-sarjapeleistään. Ervi ja Steelers tarvitsevat molemmat pisteitä ja nyt nähdään pystyykö Ervin nuorisokentällinen Tilda Tarkkisen ja Veera Mertasen johdolla kantamaan lievät ennakosuosikin paineet vai ottaako Lotta Purhosen joukkueensa “selkäreppuun” ja hakee pisteet Hämeenlinnaan. ErVi lähtee niukkana suosikkina tähän illan päätöspeliin.

Mielenkiintoinen lauantai on jälleen edessä ja Suomen parasta C-tyttöjen salibandyä siis luvassa Mosahallilla aamusta iltaan!

 

16.11.2018

B-tyttöjen sarjakausi jatkuu sunnuntaina Tuusulassa

SB-Pro B-tytöt Tuusulassa 18.11 klo 12 ja klo 15 B-tyttöjen […]

13.10.2018

B-tyttöjen kotiturnauksesta täydet pisteet

B-tyttöjen sarjakausi jatkui kotiturnauksella Arkadia-hallissa, josta joukkue saalisti täydet pisteet […]

30.09.2018

B-tyttöjen aluesarja käyntiin tappiolla ja voitolla

B-tytöt jäivä niukasti ulos SM-sarjasta Seinäjoen karsinnoissa ja pelaavat siis […]

04.09.2018

SB-Pron B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus 8.9 Arkadiassa

B-tyttöjen perinteinen Hoviruokaturnaus pelataan jo 4. kertaa ja nyt ensimmäisen […]

29.05.2018

C-tytöillä täyteen 100 peliä kaudella 2017-18!

SB-Pron C-tyttöjen kausi 2017-18 alkoi harjoitusottelulla Lohjan Tennarissa huhtikuussa 2017 […]

27.05.2018

C-tyttöjen kausi päättyi pronssijuhliin HJC:ssä

C-tyttöjen pelikausi 2017-18 sai pronssisen kruunun, kun joukkkue selvisi kolmanneksi […]

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 […]

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen. Huomiokaa klo […]

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana […]

18.04.2018

C-tyttöjen raportti kuluneesta kaudesta

SB Pron C-tytöt saivat kauden päätteeksi SM Pronssimitalit kaulaansa voitettuaan […]

13.04.2018

B-tyttöjen Vapaat Harjoitukset

SB Pron C-tytöt saavuttivat juuri SM Pronssia hienon kauden päätteeksi! […]

02.04.2018

C-tyttöjen kausi jatkuu lauantaina 7.4 pronssipelissä Arkadiassa

Huikea taistelukaan ei riittänyt tällä kertaa, vaan Wirmo eteni finaaleihin […]

28.03.2018

Pron C-tytöt välieriin SM-pudotuspeleissä!

SB Pron C-tytöt välieriin rajun taistelun jälkeen, sarja kulminoitui Pron […]

22.03.2018

C-tyttöjen pudotuspeliennakko

Pron C-tytöt aloittavat pudotuspelinsä lauantaina ja jännitys nousee päivä päivältä […]

11.03.2018

C-tyttöjen SM-sarjaraportti Jyväskylästä

Pron C-tytöt varmistivat runkosarjan 3. sijan ja kotiedun kahden viikon […]

09.03.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu Jyväskylässä

Kuukauden tauon jälkeen palavat C-tytöt SM-sarjan pariin ja kierroksen järjestävänä seurana […]

03.03.2018

Kauden 2018-19 B-tyttöjoukkueen rakentaminen käynnissä

Ensi kauden B-tyttöjoukkueen rakentaminen on käynnissä, ohessa linkki ilmoitukseen

10.02.2018

C-tytöille täydet pisteet SM-peleistä Tampereelta

C-tyttöjen SM-runkosarjan toiseksi viimeinen sarjakierros pelattiin Classicin emännöimänä Vuoreksen komeassa […]

08.02.2018

C-tyttöjen SM-sarja jatkuu 10.2 Tampereella

10.2 Vuoreksen liikuntahalli Tampere C-tyttöjen SM-sarjaa Vuorossa jälleen mielenkiintoinen viikonloppu […]

21.01.2018

C-tyttöjen SM-sarjakierrosraportti Mosahallilta

C-tyttöjen SM-sarjaa Mosahallilla 20.1 SM-sarja palasi C-tyttöjen osalta vaihteeksi Helsinkiin […]

18.01.2018

C-tytöt SM-sarjaennakko Mosahalli 20.01

C-tytöt SM-sarjaa Mosahalli 20.1 klo 09.45 alkaen Pron C-tytöt ja […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

15.12.2018

SCH - SB-Pro
close-icon

15.12.2018

SB-Pro - EräViikingit Akatemia

15.12.2018, 12:00

SCH - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

15.12.2018, 14:00

SB-Pro - EräViikingit Akatemia

B-tytöt Aluesarja

Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

PELATUT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

18.11.2018

SB-Pro - PSS Keltainen (8-0)

SB-Pro – PSS Keltainen 8-0 (4-0, 0-0, 4-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala: 2+2+2 = 6
PSS: 5+4+7 = 16

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #61 Riiali
#25 Kettunen – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #20 Lönnrot – #2 Jouppila (C)
#6 Ronkainen – #49 Kauno

#7 Jordan (#66 Lindholm) – #21 Hakala – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
02:26  1-0  #2 Jouppila ( – )
03:09  2-0 #17 Suontausta (#71 Viitala)
08:33  3-0 #39 Väistö (- )
09:27  4-0 #89 Hakulinen (  – )

2.erä
ei tapahtumia

3.erä
35:55  5-0 #17 Suontausta (#8 Kosonen)
40:25  6-0 #66 Lindholm (#89 Hakulinen)
43:23  7-0 #39 Väistö (#2 Jouppila)
43:39  8-0 #8 Kosonen ( – )

 

 

 

close-icon

18.11.2018

SB-Pro - GrIFK (8-3)

SB-Pro – GrIFK 8-3 (2-1, 2-1, 4-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala: 4+0+2 = 6
GrIFK: 9+2+5 = 16

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

1.erä
02:10 1-0 #39 Väistö (#25 Kettunen)
06:53    1-1 #68
08:43  2-1 #8 Kosonen (#17 Suontausta)

2.erä
22:01    2-2 #6
22:53  2min SB-Pro #39 Väistö (väärä etäisyys)
24:23  3-2 #2 Jouppila (#89 Hakulinen) AV
27:18  4-2 #17 Suontausta ( – )

3.erä
31:09  5-2 #17 Suontausta (#39 Väistö)
31:15  6-2 #2 Jouppila (#20 Lönnrot)
35:52  6-3 #12
40:23  7-3 #8 Kosonen (#25 Kettunen)
41:27  8-3 #21 Hakala (#16 Mäenpää)

 

close-icon

28.10.2018

JEräViikingit Akatemia - SB-Pro (3-3)

ErVi Akatemia – SB-Pro 3-3 (0-1, 1-3, 2-0)

maalivahtien torjunnat:
ErVi/Markkanen 7+5+9 = 21
SB-Pro/Tikkakoski 1+1+1 = 3

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #2 Jouppila (C) – #89 Hakulinen
#25 Kettunen – #49 Kauno

#7 Jordan – #21 Hakala – #8 Kosonen
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#16 Mäenpää – #27 Paloluoma – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat:

1.erä
11:00  0-1  #89 Hakulinen (#2 Jouppila)

2.erä
17:20  1-1 #25 (#41)
18:54  1-2  #25 Kettunen (#8 Kosonen)
19:28  1-3  #66 Lindholm (#16 Mäenpää)

3.erä
35:08  2-3  #36 (#25)
42:03  3-3  #36 ( – )
44:46  2min ErVi
44:46  aikalisä SB-Pro

 

 

 

close-icon

28.10.2018

Northern Stars - SB-Pro (1-0)

Northern Stars – SB-Pro 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

maalivahtien torjunnat: 
NS/Rautakoski 4+1+3 = 8
SB-Pro/Tikkakoski 10+5+4 = 19

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #61 Riiali – #8 Kosonen
#25 Kettunen – #49 Kauno

#17 Suontausta – #21 Hakala – #89 Hakulinen
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#7 Jordan/#16 Mäenpää – x – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:48  1-0 #8 (#33)

2.erä
28:12  2min SB-Pro #21 Hakala

3.erä
ei tapahtumia

 

close-icon

13.10.2018

PSS Keltainen - SB-Pro (0-4)

PSS Keltainen – SB-Pro 0-4 (0-0, 0-, 0-4)

maalivahtien torjunnat:
PSS 3+11+8 = 22
SB-Pro / Tikkakoski 1+0+1  = 2

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #61 Riiali
#2 Jouppila (C) – #Kauno 49

#89 Hakulinen – #20 Lönnrot – #27 Paloluoma
#25 Kettunen – #39 Väistö

#7 Jordan – #21 Hakala – #16 Mäenpää
#6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
ei tapahtumia

3.erä
31:50  0-1  #20 Lönnrot (-)
34:28  0-2  #49 Kauno (#2 Jouppila)
43:04  2min SB-Pro #61 Riiali
44:09  0-3  #17 Suontausta (#20 Lönnrot) AV
44:47  0-4  #2  Jouppila (#8 Kosonen) AV

 

close-icon

13.10.2018

SB-Pro - SCH (12-0)

SB-Pro – SCH 12-0 (9-0, 3-0, -)

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 0+0 = 0
SCH 10+10 = 20

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #8 Kosonen – #66 Lindholm
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

#7 Jordan – #21 Hakala – #16 Mäenpää
#6 Ronkainen – #25 Kettunen

#27 Paloluoma – x – x

Ottelutapahtumat: 

1.erä
00:33  1-0  #66 Lindholm (#49 Kauno)
01:40  2-0  #27 Paloluoma (#8 Kosonen)
03:01  3-0  #8 Kosonen (#2 Jouppila)
05:47  4-0  #6 Ronkainen (#16 Mäenpää)
05:55  5-0  #66 Lindholm (#89 Hakulinen)
08:38  6-0  #21 Hakala (#6 Ronkainen)
08:50  7-0  #66 Lindholm (#8 Hakulinen)
13:21  8-0  #66 Lindholm (#8 Kosonen)
13:42  9-0  #25 Kettunen (#89 Hakulinen)

2.erä
21:02  10-0  #66 Lindholm (#7 Jordan)
24:59  11-0  #8 Kosonen ( – )
28:24  12-0  #66 Lindholm (#2 Jouppila)

ottelun keskeytys 12 maalin eron vuoksi

close-icon

30.09.2018

SB-Pro - Northern Stars (0-4)

SB-Pro – Northern Stars 0-4 (0-0, 0-1, 0-3)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Viitala 0+2+6 = 8
NStars / Rautakoski 6+4+5 = 15

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#20 Lönnrot – #61 Riiali – #8 Kosonen
“25 Kettunen – #39 Väistö

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #27 Paloluoma (#66 Lindholm)
#17 Suontausta – #6 Ronkainen

#7 Jordan – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
23:16 0-1  #27 (#5)

3.erä
39:57  0-2  #27 (#5)
40:08  0-3  #33 ( – )
41:35  2min NStars #11
41:35  aikalisä SB-Pro
42:23  0-4  #27 (#31) AV
44:26  2min SB-Pro #2 Jouppila (mailaan lyöminen)

 

close-icon

30.09.2018

GrIFK - SB-Pro (5-0)

GrIFK – SB-Pro 0-5 (0-2, 0-1, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
GrIFK 8+6+8 = 22
SB-pro / Viitala 2+3+2 = 7

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89  Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #27 Paloluoma
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#7 Jordan – #8 Kosonen – #16 Mäenpää
#61 Riiali – #25 Kettunen (#20 Lönnrot)

#66 Lindholm – x- #17 Suontausta

Ottelutapahtumat: 

1.erä
01:43  2min GrIFK #6
04:40  0-1  #8 Kosonen (#27 Paloluoma)
05:46  0-2  #8 Kosonen (#25 Kettunen)

2.erä
28:49  0-3  #39 Väistö (#89 Hakulinen)

3.erä
33:26  2min  GrIFK #35
36:51  0-4  #20 Lönnrot (#6 Ronkainen)
37:04  2min SB-Pro  #61 Riiali (jatkuva väärä pelitapa)
40:52  0-5  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)

 

 

close-icon

16.09.2018

LoSB/VSS - SB-Pro (2-0)

LoSB/VSS – SB-Pro 2-0 (0-0)
2 x 15min

maalivahtien torjunnat: 
LosB/VSS 3+3 = 6
SB-Pro / Tikkakoski 3+2 = 5

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #2 Jouppila (C) – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#17 Suontausta – #21 Hakala – #16 Mäenpää
#39 Väistö – #25 Kettunen

#7 Jordan kolmas VL

Ottelutapahtumat: 

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
26:32  1-0
29:36 – 29:50 SB-Pro IM
29:50 2-0 (TM)

 

close-icon

16.09.2018

SB-Pro - SB Vantaa (3-1)

SB-Pro – SB Vantaa 3-1 (2-0)
2×15 min

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 0+1 = 1
SB Vantaa 7+11 = 18

SB-Pro, avauskokoonpano

#31 Tikkakoski

#61 Riiali – #2 Jouppila (C) – #8 Kosonen
#49 Kauno – #25 Kettunen

#89 Hakulinen – #21 Hakala – #7 Jordan
#17 Suontausta – #39 Väistö

#16 Mäenpää/#27 Paloluoma – x – #7 Jordan

Ottelutapahtumat: 

1.erä

03:52  1-0  #2 Jouppila (#25 Kettunen)
07:08  2min  SB Vantaa #88
12:17  2-0  #49 Kauno (#2 Jouppila)

2.erä
20:47  3-0  #66 Lindholm ( – )
25:22  3-1  #22 (#25)
27:04  2min SB Vantaa #88

 

close-icon

16.09.2018

SB-Pro - Classic (1-0)

SB-Pro – Classic 1-0 (1-0)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 6+2 = 8
Classic 4+1 = 5

SB-Pro, avauskokoonpano

#31 Tikkakoski

#61 Riiali – #2 Jouppila (C) – #8 Kosonen
#49 Kauno – #25 Kettunen

#89 Hakulinen – #21 Hakala – #7 Jordan
#17 Suontausta – #39 Väistö

#27 Paloluoma/#66 Lindholm – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
13:29  1-0  #8 Kosonen (#2 Jouppila)

2.erä
29:01 – 30:00 Classic IM

 

 

close-icon

16.09.2018

Northern Stars - SB-Pro (2-4)

Northern Stars – SB-Pro 2-4 (2-1)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
NStars 2+2 = 4
SB-Pro / Tikkakoski 2+5 = 7

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#8 Kosonen – #61 Riiali – #2 Jouppila (C)
#49 Kauno – #25 Kettunen

#89 Hakulinen – #21 Hakala – #7 Jordan
#17 Suontausta – #39  Väistö

#27 Paloluoma – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:28  0-1  #89 Hakulinen (#7 Jordan)
06:51  1-1  #5 (#31)
12:56  2-1  #27 (#34)

2.erä
25:50  2-2  #39 Väistö (#8 Kosonen) SR IM
28:15  3-2  #89 Hakulinen (#16 Mäenpää)
28:21  4-2  #8 Kosonen (#17 Suontausta)
28:56  aikalisä Northern Stars

 

close-icon

08.09.2018

Blackbirds - SB-Pro (1-1)

Blackbirds – SB-Pro 1-1 (0-0)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
Blackbirds 7+7 = 14
SB-Pro / TIkkakoski 2+2 = 4

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#66 Lindholm – #21 Hakala – #6 Ronkainen
#25 Kettunen – #39 Väistö

#7 Jordan/#27 Paloluoma – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat

1.erä
ei tapahtumia

2.erä
29:04  1-0
29:17  1-1  #20 Lönnrot (#61 Riiali)

ottelutsempparit:

Blackbirds #11 Kaartoaho
SB-Pro #20 Lönnrot

close-icon

08.09.2018

SB-Pro - Jokerit (3-1)

SB-Pro – Jokerit 3-1 (1-1)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 5+1 = 6
Jokerit 3+4 = 7

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#66 Lindholm – #21 Hakala – #6 Ronkainen
#25 Kettunen – #39 Väistö

#7 Jordan – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat

1.erä
02:40  0-1
04:27  1-1  #16 Mäenpää ( – )

2.erä
20:49  2min SB-Pro #61 Riiali
25:01  2-1  #39 Väistö ( – )
27:36  3-1  #61 Riiali (#6 Ronkainen)

Ottelutsempparit:
SB-Pro #7 Jordan
Jokerit #30 Wink

close-icon

08.09.2018

SB-Pro - Northern Stars (2-1)

SB-Pro – Northern Stars 2-1 (1-1)
2x15min

maalivahtien torjunnat: 
SB-Pro / Tikkakoski 3+3 = 6
NS 3+7 = 10

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#66 Lindholm – #21 Hakala – #6 Ronkainen
#25 Kettunen – #39 Väistö

#7 Jordan – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat

1.erä
02:43  1-0  #20 Lönnrot (#25 Kettunen)
09:58  2min NStars #61
14:24  1-1  #21 (#61)

2.erä
22:34  2-1  #8 Kosonen (#20 Lönnrot)
27:50  aikalisä Nstars

Ottelutsempparit: 
SB-Pro #39 Väistö
NStars #15 Ylönen

close-icon

08.09.2018

Steelers - SB-Pro (0-1)

Steelers – SB-Pro 0-1 (0-0)
2x15min

maalivahtien torjunnat:
Steelers 3+1 = 4
SB-Pro / Tikkakoski 1+8 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#6 Ronkainen – #2 Jouppila (C) – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#7 Jordan – #21 Hakala – #16 Mäenpää
#25 Kettunen – #39 Väistö

x – #20 Lönnrot – #27 Paloluoma

Ottelutapahtumat

1.erä
03:16  ERL SB-Pro #20 Lönnrot

2.erä
21:12  aikalisä SB-Pro
27:13  0-1  #39 Väistö ( – )
44:00 – 44:08 IM Steelers
44:15 – 44:58 IM Steelers
44:48 aikalisä Steelers
44:58 – 45:00 IM Steelers

ottelutsempparit: 
Steelers #25 Lindén
SB-Pro #25 Kettunen

close-icon

08.09.2018

SB-Pro - Steelers (0-3)

SB-Pro – Steelers 0-3 (0-1)
2×20 min

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 4+12 = 16
Steelers 4+2 = 6

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#2 Jouppila (C) – #20 Lönnrot – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#27 Paloluoma – #21 Hakala – #6 Ronkainen
#25 Kettunen – #39 Väistö

#7 Jordan – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat

1.erä
03:47  0-1 #18 (#40)

2.erä
25:01  0-2 #18 (#2)
34:37  2min SB-Pro #8 Kosonen
34:37  aikalisä Steelers
37:55  aikalisä SB-Pro
39:15  0-3  #90 (#9)

Ottelutsempparit: 
SB-Pro #31 Tikkakoski
Steelers #20 Matinkari

close-icon

26.08.2018

Loisto - SB-Pro (2-1)

Loisto – SB-Pro 2-1 (1-1, 0-0, 0-1)

maalivahtien torjunnat:
Loisto 4+2+2 = 8
SB-Pro/Viitala 4+4+6 = 14

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala
(varalla #31 Tikkakoski)

#2 Jouppila (C) – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #20 Lönnrot – #16 Mäenpää
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#7 Jordan – #21 Hakala – x
x – #66 Lindholm

Ottelutapahtumat:

1.erä
12:13   1-0  #11 ( – )
13:08 1-1 #8 Kosonen (#2 Jouppila)

2.erä
ei tapahtumia

3.erä
40:10  #9 (#66)

–> Loisto BSM:aan, SB-Pro Etelän Kilpasarjaan.

 

close-icon

25.08.2018

SB-Pro - SBS Wirmo (0-12)

SB-Pro – SBS Wirmo -012 (0-6, 0-6, keskeytys toisessa erässä)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro / Tikkakoski 6+3 = 9
Wirmo / Rekola 1+0 = 1

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

#66 Lindholm – #20 Lönnrot – #21 Hakala
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#7 Jordan – #27 Paloluoma – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat: 

1.erä
03:45 0-1    #25 (#61)
07:39  0-2  #64 (#61)
08:13  0-3  #95 (#61)
09:11  0-4  #95 (#21)
09:11  aikalisä SB-Pro
09:28  0-5  #8 (#61)
13:30  0-6  #41 (#8)

2.erä
17:17  0-7  #9 (#41)
21:28  0-8  #13 (#8)
21:51  0-9  #20 (#7)
23:39  0-10  #41 (#61)
24:27  0-11  #20 (#8)
25:28  0-12  #66 (#27)

ottelu keskeytettiin 12 maalin eron vuoksi. 

 

close-icon

25.08.2018

Classic - SB-Pro (4-3)

Classic – SB-Pro 4-3 (1-2, 2-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat:
Classic 6+2+5 = 13
SB-Pro/Tikkakoski 6+11+4 = 21

SB-Pro,  avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#2 Jouppila (C) – #49 Kauno

#66 Lindholm – #20 Lönnrot – #16 Mäenpää
#6 Ronkainen – #39 Väistö

#Jordan – #21 Hakala – #27 Paloluoma

1.erä
07:38 – 08:03 IM Classic
08:03  2min SB-Pro #39 Väistö (työntäminen)
09:15   1-0  #64 (#8)
10:36  1-1  #16 Mäenpää (#21 Lönnrot)
12:59  1-2  #21 Lönnrot RL

2.erä
16:45   2-2  #11 ( – )
17:41   3-2  #67 (#64)
22:31  3-3  #21 Hakala (#39 Väistö)

3.erä
30:40  4-3  #67 (#64)
44:47 – 45:00 IM SB-Pro

 

 

close-icon

21.08.2018

EräViikingit - SB-Pro (9-3)

ErVi – Sb-Pro 9-3 (1-1, 3-0, 5-2)
3x15min

maalivahtien torjunnat:
ErVi 0+2+2 = 4
SB-Pro/Tikkakoski 8+7+6 = 21

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#89 Hakulinen – #69 Luomakoski – #8 Kosonen
#61 Riiali – #49 Kauno

#27 Paloluoma – #21 Hakala (C) – #7 Jordan
#17 Suontausta – #39 Väistö

#66 Lindholm – x – #16 Mäenpää

Ottelutapahtumat:

1.erä
00:44  0-1   #8 Kosonen (#89 Hakulinen)
09:50    1-1  #10 Lippojoki

2.erä
21:27    2-1  #10 Lippojoki
27:02   3-1  #34 Anttonen
29:35   4-1  #18 Sällström

3.erä
30:39   5-1  #7 Helminen
31:51    6-1  #10 Lippojoki
34:30   7-1   #44 Valtonen
38:51   8-1   #5 Likki
42:14  8-2  #17 Suontausta ( – )
42:54  8-3  #8 Kosonen ( – )
44:35  9-3  #48 Räikkönen

 

18.11.2018

SB-Pro - PSS Keltainen

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 8-0

18.11.2018

SB-Pro - GrIFK

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 8-3

28.10.2018

JEräViikingit Akatemia - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 3-3

28.10.2018

Northern Stars - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 1-0

13.10.2018

PSS Keltainen - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 0-4

13.10.2018

SB-Pro - SCH

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 12-0

30.09.2018

SB-Pro - Northern Stars

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 0-4

30.09.2018

GrIFK - SB-Pro

B-tytöt Aluesarja

Tulos: 5-0

16.09.2018

LoSB/VSS - SB-Pro

Häme Cup

Tulos: 2-0

16.09.2018

SB-Pro - SB Vantaa

Häme Cup

Tulos: 3-1

16.09.2018

SB-Pro - Classic

Häme Cup

Tulos: 1-0

16.09.2018

Northern Stars - SB-Pro

Häme Cup, pronssiottelu

Tulos: 2-4

08.09.2018

Blackbirds - SB-Pro

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 1-1

08.09.2018

SB-Pro - Jokerit

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 3-1

08.09.2018

SB-Pro - Northern Stars

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 2-1

08.09.2018

Steelers - SB-Pro

HoviRuoka-turnaus

Tulos: 0-1

08.09.2018

SB-Pro - Steelers

HoviRuoka-turnaus / finaali

Tulos: 0-3

26.08.2018

Loisto - SB-Pro

TBSM-jatkokarsinta

Tulos: 2-1

25.08.2018

SB-Pro - SBS Wirmo

TBSM-karsinta

Tulos: 0-12

25.08.2018

Classic - SB-Pro

TBSM-karsinta

Tulos: 4-3

21.08.2018

EräViikingit - SB-Pro

harjoitusottelu

Tulos: 9-3

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | B-tytöt

SARJATAULUKKO Etelä-Suomi Aluesarja lohko 1

PelaajaOttelutMaalitSyötötPisteet
Kosonen Minka88513
Jouppila Riikka8459
Lindholm Isa8808
Hakulinen Erika8268
Suontausta Reetta7516
Väistö Henriikka7415
Lönnrot Annukka5235
Kettunen Sara8235
Ronkainen Milja8123
Mäenpää Elli8033
Hakala Julia6202
Kauno Mimosa6112
Paloluoma Jemina6112
Viitala Maria4011
Jordan Juliaana8011

SARJATAULUKKO Etelä-Suomi Aluesarja lohko 1

JoukkueOttelutVoitotTasapelitTappiotMaalieroPisteet
Northern Stars880016
ErVi Akatemia861113
SB-Pro851211
GrIFK82155
PSS Keltainen81163
SCH80080

PISTEPÖRSSI Etelä-Suomi Aluesarja lohko 1

[table “91” not found /]

pelaajat | B-tytöt

pelaajan kuva
2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 7.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
7
Jordan, Juliaana
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2002

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2. kausi

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 9.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2005

SB-Prossa: 3. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
21
Hakala, Julia
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2002

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4.kausi

Aiemmat joukkueet: SB Vantaa, SB-Pro

pelaajan kuva
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

pelaajan kuva
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tikkurilan Tiikerit

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja

Syntynyt: 2004

SB-Prossa: 2.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2004

Kätisyys: left

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, N3DIV. 2018-19 Konnat, Seinäjoki N3DIV

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

2
Jouppila, Riikka
kenttäpelaaja (C)
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
7
Jordan, Juliaana
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
16
Mäenpää, Elli
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
kenttäpelaaja (A)
21
Hakala, Julia
kenttäpelaaja
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
39
Väistö, Henriikka
Pelaaja
49
Kauno, Mimosa
kenttäpelaaja
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
66
Lindholm, Isa
kenttäpelaaja
69
Luomakoski, Jessica
kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

KUVAT | B-tytöt

joukkueen kuva

B-tytöt 2018-19

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2017-18

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | B-tytöt

V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja

Puhelin: 050 511 3628

Sähköposti: ctytot@sb-pro.fi

J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
H
Paloniemi, Piia
huoltaja
V
Wickman, Nina
valmentaja
V
Halsas, Martta
valmentaja ja mv-valmentaja
J
Kosonen, Janne
joukkueenjohtaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
R
Jouppila, Ari
rahastonhoitaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja
H
Paloniemi, Piia
huoltaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA