B-tyttöjen joukkue kaudelle 2019-20 pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa voitettuaan oman karsintalohkonsa Helsingissä elokuussa. Vahvasti uusiutunut joukkue sekä valmennus ovat tehneet lyhyessä ajassa hyvää työtä ja uudet tavoitteet kohdistuvat tulevalle keväälle ja SM-sarjan pudotuspeleihin. B-tytöt ovat kauden aikana mukana myös N2 joukkueen peleissä, jonka kanssa joukkue myös osittain harjoittelee yhdessä.

Joukkueen yhteystiedot:
Ilkka Riiali | ilkka.riiali@sok.fi | 050 348 3527

 

UUTISET | B-tytöt

close-icon

01.11.2019

SB-Pron B-tytöt viikonloppuna kovan haasteen edessä

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu 2.11.- ja 3.11. kahdella ottelulla. Lauantaina Espoossa joukkue kohtaa kovakuntoisen Northern Starsin ja sunnuntaina Arkadiaan saapuu viime kauden Suomen mestarit Mynämäeltä eli SBS Wirmo. Sunnuntaina Klaukkalassa näemme siis maan parasta tyttösalibandyä.

Kuva Mauri Katajala. Kuva ottelusta SB-Pro – TPS edelliseltä sarjakierrokselta

Lauantaina vastassa “paikallisvastustaja” Northern Stars Espoossa

Northern Starsin sarjaohjelma on ollut vähintään vaativa ja joukkue on kohdannut kauden alussa sarjan ennakolta vahvimpia joukkueita. Tuloksena kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Voitto Wirmosta on kova meriitti, vaikka vastustajalta puuttuivatkin ottelusta heidän “ykkösnyrkkinsä” päällekkäisyyksien vuoksi. Northern Stars on tehnyt käytännössä samalla rungolla ja valmennuksella jo pitkään hyvää työtä, mikä näkyy joukkueen pelitavassa selkeästi.

Sunnuntaina vastus vain kovenee, jos mahdollista Wirmon saapuessa Klaukkalaan

Wirmo on hallinnut tässä ikäluokassa viime vuosina PSS:n ollessa selkeästi se ykköshaastaja ja joukkue on ottanut muutamia todella suurinumeroisia voittoja viime ja tämän kauden aikana vastustajistaan. Joukkueessa pelaa muutama ikäluokkansa ehdoton kärkinimi  ja pitkään yhdessä pelanneina yhteispeli on kehittynyt todella vahvalle tasolle. Joukkue on saanut myös vahvistuksia ja yhteistyö Loiston kanssa omalta osaltaan on taannut nuorille hienoja kehitysmahdollisuuksia.

SB-Pro lähtee viikonloppuun haastajana

Pron tavoite on kehittää peliä edellisestä viikonlopustaan, jolloin joukkue otti niukat voitot TPS:stä ja Lasb:sta. Koko kauden joukkuetta piinanneet pienet vammakierteet eivät ole mahdollistaneet vakiokokoonpanojen muodostamista ja myös osin vaikeuttaneet harjoittelua. Toisaalta tämä on mahdollistanut nuorempien eli C-tyttöjen mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittyä samalla B-tyttöjen Sm-sarjapeleissä. Suunta on siis ylöspäin ja oman pelin kehittäminen on tällä hetkellä joukkueen pääteema.

Kuva Mauri Katajala. Kuva ottelusta SB-Pro – TPS

SUNNUNTAINA PELATAAN SIIS ARKADIASSA KLO 17.00 ALKAVASSA PELISSÄ, JOSSA VASTASSA SBS WIRMO MYNÄMÄELTÄ. KAHVIO ON AUKI KLO 15.30 ALKAEN JA OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY. TERVETULOA KANNUSTAMAAN SB-PRON B-TYTTÖJÄ!

close-icon

14.10.2019

B-tyttöjen kotiviikonlopusta voitokas

SM-sarja jatkui kahdella kotipelillä ja joukkue läksi tietysti kasvattamaan kahden avauspelin tappioiden jälkeen pistetilannettaan sarjassa. Lähtökohdat eivät olleet helpoimmat lukuisten poissaolojen vuoksi, mutta apuja saatiin C-tytöistä viikonlopuksi.

Kuva Mauri Katajala. Isa Lindholm ja Jenni Jääskeläinen iskivät kaksi identtistä maalia

Lauantaina vastassa TPS Turusta

Pelin alku oli haastava, sillä TPS siirtyi heti toisella minuutilla 0-1 johtoon Pron vielä hakiessa pelirytmiä. Minka Kosonen kuittasi pelin tasoihin erän puolessa välissä.

Toisessa erässä jäähyiltiin ja välissä tehtiin myös maaleja. Isa Lindholm yllätti kahdesti TPS:n maalivahdin Jenni Jääskeläisen syötöistä. Jälkimmäinen maaleista oli yv-maali, mutta välillä myös TPS onnistui alivoimalla.

Kolmanessa erässä TPS haki tasoitusta ja saikin ansaitun osuman erän puolessa välissä. Pro ei kuitenkaan taipunut vaan ylivoimalla Minka Kososen laukauksen paluupallon Taika Höynälä  siirsi maaliin. Tämän jälkeen Sara Puumala onnistui vielä tyhjään maaliin ja viimeisellä minuutilla Minka toistamiseen Saran syötöstä tällä kertaa.  TPS antoi erinomaisen vastuksen ja joukkueen peli-ilme oli hieno läpi pelin.

Kuva Mauri Katajala. Sara Puumalalta vahvaa pelaamista kummassakin ottelussa

Sunnuntaina vastassa LASB

Sunnuntaina ensimmäinen erä oli vahvaa Pron pelaamista ja  ajassa 10.40 se palkittiin Aada Isometsän vahvalla nousulla ja maalilla, tilanteeseen syöttöpiste Ada Riialille. Vieraat tasoittivat kuitenkin pian erikoistilanteesta.

Toisessa erässä ote siirtyi hienokseltaan Lasbille, mutta nyt oli Pron vuoro onnistua alivoimalla. Hyvä purku omalta maalilta ja Aada Isometsä voitti kaksinkamppailun ja tarjosi Sara Puumalalle loistopaikan, josta Pro 2-1 johtoon.

Kolmannessa erässä Pro unohti jalat pukukoppiin ja vierasjoukkue sai selkeän otteen pelistä. Lopulta se myös tuotti tulosta ja ilman maalivahtia Lasb tasoitti pelin reilu minuutti ennen pelin loppua.

Jatkoerässä iski sitten Pro, esityön teki nyt Sara Puumala ja vahvan pelin pelanneen Aada Isometsän tarkka laukaus putosi ylärimasta maaliviivalle ja siitä sisään.

Kuva Mauri Katajala. Maria Viitala ja Nuppu Tikkakoski osoittivat kumpikin olevansa huippukunnossa hyvillä peleillään

Kaksi ottelua ja kaksi voittoa on aina hyvä suoritus ja nyt on hetki aikaa parannella haavoja ja saadaan varmaan pelaajia myös takaisin rinkiin. Erityistunnustus annetaan nuorille C-tytöille, 2006 syntyneet Siiri Hiltunen ja Olivia Kosonen ja 2005 syntynyt Oona Koppila pelasivat erinomaiset pelit Pron 3.kentässä.

Kuva Mauri Katajala. 2006-syntyneet Siiri Hiltunen ja Olivia Kosonen kuvissa. Oona Koppila täydensi ennakkoluulottoman hyökkäysketjun.

Sarja jatkuu kolmen viikon päästä Espoossa, jossa paikallinen Northern Stars on kivenkova vastustaja ja sunnuntaina Nurmijärvelle saapuu viime kauden Suomen mestarit Mynämäeltä.

close-icon

14.10.2019

B-tyttöjen SM-sarjaa kuvien kera lauantailta

Lauantaina SB-Pro:n B-tytöt ottivat kotiottelussa pisteet TPS:ltä ja piilotettu hunajapurkki jäi Arkadiaan. Ohessa kuvamateriaalia illan pelistä. Kaikki kuvat on kuvannut Mauri Katajala.

Tästä lähtee peli käyntiin, Venla ja Ida taistelemassa irtopallosta

Tekniikkanäytteitä Jenniltä, Minkalta ja Oonalta

Juoksutyyliä Adalta, Siiriltä ja Saralta

Vääntötyyliä Olivialta ja Siiriltä, oikealla Taika puolustaa vastustajan ulos tilanteesta

Tekniikka tuomareiden harhauttamiseen, vakava ilme on tässä tärkeää, Minka, Erika ja Ada

Erätauolle menossa Jemina ja Emma, Mimosa ja Ida sekä Maria ja Nuppu

Tästä olisivat Sleepy Sleepersin pojat kateellisia

Ja näissä kuvissa ratkaistiin sarjapisteiden kohtalo. Pallo maalissa ja viereissä kuvassa maalintekijä Isa ja syöttäjänä Jenni, Sara vielä varmistaa

Iloisia ilmeitä vaihtopenkillä

Otteluraportit viikonlopun peleistä tulossa maanantain kuluessa

 

 

close-icon

10.10.2019

SB-Pron B-tytöillä viikonloppuna kaksi kotipeliä Klaukkalassa

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu kahdella mielenkiintoisella kotiottelulla ja lauantaina Arkadia-hallilla pelataan kaksi mielenkiintoista peliä, kun B-tyttöjen pelin jälkeen alkaa klo 17.00 Liigamatsi SB-Pron ja Pelicansin välillä.

Kuva SB-Pro. Tällä ryhmällä ja muutamalla uudella pelaajalla viikonlopun peleihin

12.10 lauantaina klo 13.00 SB-Pro – TPS

TPS aloitti sarjan kahdella kotipelillä häviten ensin SSRA:lle 0-5 ja tämän jälkeen Josballa 2-7. Jälkimmäinen ottelu oli torjuntojen valossa kenttätapahtumiltaan tasaväkinen, mutta TPS:n maalinteko on jäänyt hiukan alavireiseksi, kuten jo SSRA-pelissäkin. Kumpikin joukkue lähtee tähän peliin ilman pisteitä ja odotettavissa onkin tasainen taistelu, jossa toisilleen vielä kohtuullisen tuntemattomat joukkueet hakevat uutta lähtöä kauteen.

13.10 sunnuntaina klo 15.00 SB-Pro – LASB

Sunnuntaina Klaukkalaan saapuu ensimmäistä kertaa LASB, joka on myös kahden ensimmäisen pelin jälkeen vielä pisteittä sarjassa. Kotiavauksessaan joukkue taisteli hyvin Northern Starsin kanssa häviten lopulta 1-4. Sunnuntain vieraspelissä ErVi vei voiton luvuin 9-2 ja näin LASB jatkaa viikonloppuna ensimmäisten sarjapisteiden metsästystä.

Pron B-tytöt kävivät syyskuussa pelaamassa harjoituspelin Hollolassa ja sillä kertaa Pro oli parempi maalein 0-3 tasaisessa ottelussa.

B-tytöt pelasivat edellisenä viikonloppuna seuran muissa joukkueissa

Joukkue on kärsinyt hiukan koko syksyn kokoonpano-ongelmista loukkaantumisten vuoksi, mutta osa kävi myös pelaamassa viikonloppuna A-tyttöjen SM-sarjaa, osa taas naisten 2-divisioonan otteluita ja muutama vielä naisten 3. joukkueen matkassa, loppujen parannellessa pieniä vammoja. Hyvää pelikokemusta kertyi ja näistä ladataan lisävirtaa tuleviin peleihin.

B-tyttöjen peliin ovet avataan lauantaina klo 11.30. Kahvio palvelee koko pelin ajan ja jatkaa siitä suoraan illan toiseen koitokseen. Lauantaina siis pelataan B-tyttöjen pelin jälkeen myös mielenkiintoinen Naisten Liigaottelu, jossa SB-Pro saa vastaansa Pelicansin ja tämä taistelu alkaa klo 17.00. Sunnuntaina ovet avataan yleisölle klo 13.30 ja kumpaankin B-tyttöjen SM-sarjapeliin on yleisöllä vapaa pääsy.

Lauantaina SB-Pro – TPS klo 13.00 ja sunnuntaina SB-Pro – LASB klo 15.00, tervetuloa kannustamaan tyttöjä pistejahdissa

close-icon

01.10.2019

Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi viikonloppuna

SB-Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi jo etukäteen sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvien PSS:n ja Classicin kohtaamisilla. Tällä kertaa käteen jäi runsaasti kokemusta, mutta pistetilin avautuminen  odottaa edelleen vuoroaan.

Lauantaina kotiavauksessa oli vastassa odotetun kova viime kauden hopeajoukkue PSS

Vaikka kaikki tiesivät joutuvansa uuden entistä haastavamman haasteen eteen, niin silti PSS:n pelinopeus pääsi yllättämään kotijoukkueen. Ottelun kulku oli selvä, PSS pitää palloa ja Pro hakee vastahyökkäyksiä. Maali maalilta PSS onnistui jauhamaan hyökkäyksiään ja ensimmäisen erän jälkeen johto vierasjoukkueelle 0-3.

Toisessa erässä tilanteessa 0-4 myös Pro onnistui avamaan maalitilinsa Minka Kososen lyödessä paluupallon häkkiin yv:llä. Kahden erän jälkeen lukemat vierasjoukkueelle jo 1-6. Kolmas erä alkoi heikosti ja PSS iski heti kaksi maalia, jonka jälkeen Minka onnistui toistamiseen ja tämän jälkeen PSS vielä kahdesti. Loppulukemat 2-10 eivät jätä selittelyille varaa.

Sunnuntaina vieraspelissä vastassa myös yksi sarjan suosikeista Classic

Kuva Classicin kotiareenalta ja kuvassa Pron ensimmäinen maalintekijä Erika Hakulinen edessä

Sunnuntaina Pro sai peliin paremman lähdön ja Erika Hakulinen iskikin Pron johtoon jo 3 minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen tuli musta viiden minuutin jakso ja Classic otti 3-1 johdon, erän lopulla vielä epäonnekas oma maali alivoimalla ja luvuiksi 4-1. Ida Wiberg kavensi vielä ennen erän loppua kertaalleen ja toiseen erään numeroista 4-2.

Toinen erä oli tähän mennessä parasta Pron peliä SM-sarjassa, vaikka Classic veikin erän 2-0. Torjunnat erässä tasaiset ja kummallakin hyviä maalipaikkoja, jotka vain kotijoukkue hyödynsi. Kolmannessa erässä jälleen erän alkuun heti maali omiin ja tämä jäikin ottelun viimeiseksi osumaksi, Classicille peli 7-2. Viimeisessä erässä Pron pelistä näkyi myös jo väsyminen. Joukkueesta oli kummastakin ottelusta useita pelaajia pois ja sunnuntaina matkan varrella kato vain kasvoi ja Pro joutuikin pelaamaan pelin käytännössä kahdella kentällisellä, mikä ei ole paras lähtökohta näihin otteluihin.

Nähtyjen vastustajien kohdalla on helppoa todeta, että laaja ja myös tasokas materiaali tulee viemään kummankin joukkueen korkealle sarjassa.

Kuva ottelusta Classicia vastaan ottelun toisesta erästä, joka oli parasta Prota tähän mennessä

SB-Pron B-tyttöjen pelit jatkuvat kahden viikon päästä kahdella kotiottelulla 12.- ja 13.10 Arkadiassa. Lauantaina pelataan klo 13.00 alkaen B-tyttöjen SM-sarjaottelu, jossa vastassa TPS ja illalla klo 17.00 Liiganaiset kohtaavat Pelicansin, joten kyseessä on Pron “superlauantai”. Sunnuntaina B-tytöt saavat vastaansa LASB:n klo 15.00 alkavassa ottelussa. Tervetuloa seuraamaan näitä kaikkia kolmea peliä ja jo ensimmäinen kotiottelu keräsi hyvin yleisöä Arkadian katsomoon, mutta vielä enemmän tarvitaan kannustusta.

close-icon

26.09.2019

SB-Pro B-tyttöjen SM-sarjaa vastassa PSS ja Classic

SB-Pron B-tytöt aloittavat SM-sarjansa kahdella haastavalla pelillä, joissa vastassa ovat yhdet sarjan ehdottomat ennakkosuosikit: PSS ja Classic. Lauantaina pelataan sarja-avaus klo 15.00 Arkadiassa ja sunnuntaiksi joukkue matkaa Tampereelle Classicin vieraaksi.

SB-Pron B-tyttöjen SM-sarjajoukkue 2019-2020, kuvasta puuttuvat Maria Viitala ja Ria Riikonen.

Joukkueen valmistautuminen on ollut haastavaa useiden loukkaantumisten ja koulujen alkuun iskeneiden sairastelujen vuoksi. Turussa pelattu Loisto Cup meni ennakko-odotusten mukaisesti lähinnä hyvästä harjoittelusta ja toisiinsa tutustumisesta. SM-sarjakarsintoihin Pro sai kuitenkin hyvän sykkeen päälle, vaikka joutuikin edelleen mukaan peleihin siipirikkona. Häme cupissa marginaalit olivat pieniä ja kapealla ryhmällä mukana ollut joukkue pelasi tasaisia pelejä, mutta kokonaistuloksen jäädessä vaatimattomaksi.

Vielä ennen sarjapelejä Pro kävi vierailulla Askolassa kohdaten Light Ironin naisten joukkueen ja keskiviikkona viimeisessä viimeistelyssä Lasb:n Hollolassa pelatussa ottelussa. Otteluista tuloksena niukat voitot, mutta tulosta tärkempää oli peli-ilme mukana olleilla ryhmillä.

Lauantaina 28.9 avataan SM-sarjakausi Arkadiassa B-tyttöjen osalta

Tulevana lauantaina Arkadiassa vastaan asettuu sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva PSS. Porvoolaiset ovat saaneet pelata ja harjoitella käytännössä samalla rungolla jo vuosia, mikä näkyy hyvin joukkuueen pelissä. Myös laaja materiaali on luonut Porvoossa sopivasti kilpailua eivätkä pienet loukkaantumiset tai sairastumiset juuri vaikuta tämän ryhmän peleihin.

Joukkueen vahvuuksiksi voi ainakin laskea laajan pelaajaringin, jossa on mukana myös runsaasti yksilötaitoa, sekä vuosien saatossa hiotuneen pelitavan osaavan valmennuksen ohella. On helppoa ennustaa PSS:n pelaavan runkosarjassa sijoista 1-4 ja olevan ehkä se 1.haastaja viime vuoden Suomen mestarille Wirmolle.

Sunnuntaina Pro matkustaa Tampereelle Classicin vieraaksi

Sunnuntaina ei vastus juuri helpotu Pron ottaessa mittaa Classicista. Tamperelaiset ovat onnistuneet hankkimaan joukkueeseensa oman vahvan rungon ympärille lähialueiden parhaita pelaajia ja erittäin osaavan valmennuksen lisäksi joukkueesta löytyy myös runsaasti yksilötaitoa ja laajuutta peliryhmästä.  Pro kohtasi tamperelaiset kertaalleen Turussa elokuussa, jossa Classic oli selkeästi vahvempi luvuin 5-2. Hämeenlinnassa syyskuussa peli päättyi tasan 1-1, jolloin myös ottelu oli tasaisempi Pron viedessä pelin alkua ja Classic vastaavasti loppua.

Classic tulee ehdottomasti olemaan mukana ensi kevään pudotuspeleissä ja sijoitus 4. parhaan joukossa ei yllättäisi yhtään.

Mitä voimme odottaa SB-Prolta kauden aikana?

Joukkue on selvästi iskukykyisempi viime kauteen verrattuna. Toisaalta taas valmistautuminen on ollut lyhyt ja vielä ei ole ehtinyt muodostua selkeää omaa pelitapaa, myös ketjut elävät koko ajan, johtuen osittain jo kohtuuttoman kovasta loukkaantumis- ja sairaskierteestä kesän jälkeen. Parhaimmillaan Pro pystyy haastamaan kenet tahansa kauden aikana, mutta pelin taso ei välttämättä ole yhtä vakiintunut, kuin sarjan ennakkosuosikeilla.

Joukkueen tavoite on kuitenkin pelata keväällä pudotuspeleissä ja olla siellä parhaimmillaan. Se mikä tätä ryhmää on aina yhdistänyt on joukkueen taisteluilme ja se on perustus, jonka varaan on lähdetään rakentamaan omaa peli-identiteettiä.

Kuva SB-Pro. Nuppu Tikkakoski pelasi “nollat” Lasbille Hollolassa ja Maria Viitala omassa viimeistelypelissään. Maalivahtipeli on kunnossa!

LAUANTAINA ALOITETAAN KLO 15.00 JA B-TYTTÖJEN PELEIHIN ON VAPAA SISÄÄNPÄÄSY. OVET YLEISÖLLE AVATAAN KLO 13.30. JOUKKUE PITÄÄ KAHVIOTA, JOSSA VOIT TUKEA  TYTTÖJÄ OSTAMALLA BUFFETIN LOISTAVIA ANTIMIA.

TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA TYTTÖSALIBANDYÄ!

close-icon

15.09.2019

B-tytöt Hämeenlinnassa

Pron B-tyttöjen valmistautuminen kohti SM-sarjaa jatkui Hämecupissa

Turnaukseen lähdettiin kohtuullisen kapealla pelaajistolla ja peliaikaa tuli jokaiselle riittävästi sunnuntaina. Mielenkiintoista oli myös seurata C-tyttöjen maalivahtien Lotta Eskolan ja Jenni Airimon debyytit B-tyttöjen joukkueessa ja hienostihan tytöt myös hoitivat oman ruutunsa kumpikin.

Avauspelissä vastassa vahva Classic

Pro aloitti pelin vahvasti ja loi useamman hyvän tilanteen ensimmäisillä minuuteilla, jonka jälkeen peli tasaantui ja hiljalleen kääntyi niukasti Classicin hallintaan. Toisessa erässä Pro siirtyi vapaalyönnistä kuitenkin 1-0 johtoon ja sai vielä rangaistuslaukauksenkin, joka ei tällä kertaa kuitenkaan tuonut tulosta. Viimeisillä minuuteilla Classic sitten onnistui tasoittamaan pelin. Lopputulos 1-1.

SB  Vantaa otti voiton rajun taistelun päätteeksi

Päivän toinen peli alkoi Pron kannalta heikosti ja Vantaa siirtyi heti kuuden sekunnin jälkeen johtoon. Peli aaltoili tasaisesti, mutta maaleja iski vantaalaiset kahdesti lisää ja peli näytti olevan jo ohitse.

Sitten lopulta onnistui Pro ensin tilanteeksi 3-1 ja perään 3-2. Lopun rajusta mylläkästä ja muutamista loistopaikoista huolimatta tasoitusta ei syntynyt ja hyvin taistellut Vantaa otti voiton maalin erolla.

Seuraavaksi vastassa uusi tuttavuus Karhut

Oliko edellisen pelin tappio syönyt virtaa vai jälleen yhden pelaajan tippuminen pois kokoonpanosta, mutta hiukan vaisuksi jäi Pron peli, näennäistä hallintaa, mutta maalipaikoissa päättäväisyys puuttui. Karhut onnistui kertaalleen ja ottivat siten ansaitun 1-0 voiton.

Päätöspelissä Papo antoi hyvän vastuksen

Päätöspeliin Pro läksi kirkastamaan päivää, mutta pirteä Parkanon joukkue teki tehtävästä hankalan. Pron hankkima 2-0 johto ei kasvanut hyvistäkään paikoista ja lopulta syntyikin kavennus omaan päähän, lukemat 2-1. Loppuminuuteilla tilanteita oli molemmilla maaleilla ja mainittavan arvoista on Pron maalilla nuoren Jenni Airimon tekemä kolmoistorjunta. Kertoo siitä, että Prolla riittää hyviä maalivahteja Tiltu Siltasen takana kasvamassa vaativampiin tehtäviin. Peli päättyi Pron 2-1 voittoon.

Kiitos Häme Starsille turnauksen järjestelyistä

Turnauksessa nähtiin paljon tasaisia otteluita ja kokonaisuudessan onnistuneet järjestelyt. Tästä on joukkueiden hyvä jatkaa valmistautumistaan sarjoihinsa, jotka alkavat kahden viikon päästä. Onnittelut voittajille ja miksei myös kaikille muillekin joukkueille.

close-icon

25.08.2019

B-tyttöjen SM-karsintaraportti

 B-tyttöjen SM-karsinnat 24.- ja 25.8 Myllypuro Helsinki

Viiden kuukauden intensiivinen prosessi huipentui B-tyttöjen osalta viikonloppuna tavoitteiden mukaisesti Myllypurossa. Huhtikuussa alkoi joukkueen rakennus heti kun olimme saaneet valmennuksen kuntoon, aloitimme joukkueen rakennuksen. joukkue eli vielä viimeiselle viikolle saakka, mikä ei tietysti ole mikään ihannetilanne. Harjoituksia saimme yhteisesti aikaan liian vähän omatoimijakson jälkeen ja tässä vaiheessa keskityimme puolustuksen hiomiseen riittävään kuntoon, jossa valmennus myös onnistui erinomaisesti.

Karsintoja edeltävä kahden viikon jakso oli myös haastava valitettavien loukkaantumisten ja flunssatapausten johdosta, mikä varmasti näkyi myös kentällä pelaajien tippuessa pois pelistä tasaiseen tahtiin. Kaikki nämä ja hiukan etenkin joukkueen taustoja ihmetyttänyt ranking karsintalohkoja varten antoivat kuitenkin meille lisää sitä kuuluisaa sisulatausta, jota lisäsivät ehkä hiukan muutamat joukkuetta vähättelevät kirjoittelut. Itse päätimme olla ulkona näistä keskusteluista ja keskityimme omaan toimintaamme, mistä nyt saatiin myös palkinto.

Kuva SB-Pro. Lähes koko voittoisa joukkue yhteiskuvassa

Karsintaturnaus alkoi Pron osalta Häme Starsin kanssa lauantaina

Häme Starsin kanssa pelattiin Loisto Cupissa erittäin tasainen peli, joka päättyi  varsinaisella peliajalla 0-0 ja tasaista oli nytkin. Ensimmäinen erä tasainen ja maaliton, toisessa erässä alkoi Prolta tippua pelaajia ulos ja ote siirtyi osin tämän ja osin Starsin hyvän pelaamisen kautta vastustajalle. Kuten niin usein vastaavassa tilanteessa, niin puolustava joukkue iskee, Aada Isometsä onnistuu Sara Puumalan esityöstä ja tilanne Prolle 1-0.

Kolmannen erän alkuun Häme Stars tasoittaa, mutta sitten iskee Erika Hakulinen Ida Wibergin syötöstä Pron uudelleen johtoon. Linnea Nevalainen tasoittaa yhdellä otteluiden hienoimmista maaleista, minkä jälkeen tapahtuu turnauksen kannalta ikävä vahinko. Häme Starsin pelaaja osuu vahingossa kyynärpäällä suoraan Pron pelaajan kasvoihin ja tuomareilta oikea tuomio, 5+20 ja pelirangaistus 3. Pro tekee hienon ylivoimamaalin Minka Kososen laukoessa suoraan Ada Riialin syötöstä ottelun voittomaalin. Rangaistuksella oli sitten myöhemmin vielä paljon suuremmat seuraukset. Nuppu Tikkakoskelta jälleen erinomainen peli Pron maalilla nostetaan vielä esiin ottelusta.

Toisessa pelissä vastassa SSRA vahvalla ryhmällään

Turussa pelasimme tasaisen pelin oululaisten kanssa ja ajatus oli jo ennen peliä iskeä kovaa vastahyökkäyksillä, mikä toimikin erinomaisesti. Pienen alkukankeuden jälkeen Pro iski nopeasti kolme maalia, Reetta Suontausta Jemina Paloluoman syötöstä, Erika Hakulinen Ida Wibergin esityöstä ja sitten kahden minuutin sisään Jemina syötti uudelleen joukkueen kapteenin Reetan maalintekoon. Erän lopussa SSRA kavensi luvuiksi 3-2 ja peli oli jälleen täysin avoin.

Toisen erän alkuun jälleen Pron nopea vastaisku ja nyt Aada Isometsä laukoi läheltä ylös Emma Louhen vapauttavasta syötöstä. Pro puolusti hyvin ja Maria Viitala vuorostaan näytti Pron maalivahtien osaamisen, erätauolla kahden maalin johdossa.

Kolmannessa erässä SSRA haki vimmatusti kavennusta, mutta lopulta Sara Puumala teki jälleen hienon esityön ja Aada Isometsä ei jättänyt tilannetta käyttämättä, lukemat 5-2. SSRA kavensi vielä kerran, mutta lopulta Pro onnistui hyvin pitämään tilanteen hallussaan. Nyt juhlittiin jo ennenaikaisesti SM-sarjapaikkaa. Tappiostaan huolimatta SSRA näytti vaarallisuutensa ja otti tietenkin paikan SM-sarjassa ylimääräisen karsintapelin voittajana.

Yön ja aamun aikana alkoi tapahtua kummia

Myöhään illalla alkoi kuulua huhuja, että Häme Starsin kokoonpanossa Papoa vastaan olisi ollut pelikiellossa ollut pelaaja. Olimme jo luvanneet muutamalle loukkaantuneelle pelaajalle lepopäivän ja aamulla piti jo kutsua pelaajia lisää riveihin, toki lopulta vain Aada Isometsä heistä kykeni mukaan päivän peliin, Sara Kettusen kokeilun jäädessä muutamaan vaihtoon. Tilanne muuttui myös aamun aikana ja Häme Starsin voitto Paposta kääntyi 5-0 tappioksi ja Pron jo juhlittu paikka muuttuikin epävarmaksi.

Kova tuomio täyden vahingon vuoksi, toisaalta sääntöjä on pakko noudattaa, vaikka urheilullisesti tilanne on äärimmäisen harmittava. Päiväpelissä SSRA voitti Häme Starsin ja näin SM-sarjapaikan arvoinen joukkue ei päässyt edes mukaan karsimaan siitä paikastaan.

Pron kolmas peli ja nyt myös ratkaiseva täysin vierasta SBT Papoa vastaan

Kuva SB-Pro. Voittoisan Papo pelin jälkilöylyt

Joukkue ladattiin uudelleen “ylös”, mutta hermostuneisuus näkyi selvästi pelin alussa ja lopulta Papo käytti mahdollisuutensa hyväkseen ja luvuiksi 0-1. Pro iski kuitenkin nopeasti, Aada Isometsä hankki “tahtorankkarin”, jonka Ida Wiberg vuorenvarmasti laukoi maaliin. Eikä mennyt kuin hetki, kun Isa Lindholm nosti pallon maalille ja maaliahne Isometsä viimeisteli ruuhkasta ottelun voittomaalin.

Toisessa erässä peli kääntyi jo selvästi Prolle ja seuraavaksi oli Ada Riialin vuoro tehdä tahtomaali, pakin paikalta kentän ympäri ja pallo etukulmasta maaliin, syöttäjän Erika Hakulinen. Tämän jälkeen jäähyjä molemmille ja alivoimalla jo aiemmin lähellä karkaamista ollut Aada Isometsä irtosi maalintekoon, 4-1.

Kolmannessa erässä ensin ylivoimalla Minka Kosonen ampuu niukasti ohi maalin, mutta Sara Puumala on ensimmäisenä, jälleen kerran, pallossa ja iskee lähes tyhjiin luvuiksi 5-1.  Ottelun viimeinen maali syntyy jälleen ylivoimalla ja hienosti, yhden a:n Ada syöttää pitkän poikkikentän syötön vapaana olevalle kahden a:n Aadalle, joka iskee komeasti suoraan syötöstä takaylänurkkaan. SBT Papo taisteli hienosti, mutta vielä tällä kertaa rutiini ja kovuus ei aivan riittänyt, mutta hieno esitys kuitenkin joukkueelta.

Kuva SB-Pro. Jalka alkoi jo painaa, mutta sisulla maaliin

Iso kiitos koko Pron joukkueelle!

Joukkueessa oli mukana 20 pelaajaa, jotka kaikki antoivat kaikkensa, jopa yli sen, samoin valmennukselta ja taustaryhmältä hyvää työtä. Jos jotain miinusta pitää hakea, niin toinen joukkueenjohtaja unohti ensimmäisenä ja jopa toisenakin päivänä pallokassin kotiinsa.

Nyt keskitymme saamaan loukkaantuneet pelaajat terveinä takaisin ja odotamme tietysti myös koko turnauksen väliin jättänyttä Annukka Lönnrotia nopeasti takaisin, toki Annukkakin oli kannustamassa mukana pelikavereitaan. Tämä oli joukkueen ensimmäinen tavoite, jossa onnistuimme, nyt kohti uusia haasteita ja jopa entistä kovempia otteluita.

Nostetaan tässä esiin myös mahtavan valmennustiimin tekeminen, Kimmo Höynälä, Harry Virtanen, Nita Heino, Aki Vilander ja Pekka Nuutila ovat ottaneet ryhmän hienosti haltuunsa, luovat uskoa joukkueeseen ja kannustavat esimerkillisesti pelaajia ylittämään itsensä.

Onnittelut kaikille joukkueille SM-sarjaan ja ei kenenkään muunkaan kannata masentua. Aluesarjojen kautta kisaamaan keväällä jatkopaikoista!

Turnausjärjestelyt toimivat myös hienosti ja tuomarityöskentely oli läpi pelien hyvää ja linjakasta, josta erityismaininta.

close-icon

24.08.2019

SB-Pron B-tytöt lohkovoittajana SM-sarjaan!

Seuran B-tytöt varmistivat kahdella voitolla jo ensimmäisenä päivänä karsinnoissa SM-sarjapaikan ensi kaudeksi. Joukkue voitti ensin ranking 2. Häme Starsin 3-2 ja illan toisessa ottelussa ranking 1. SSRA:n 5-3.

Otteluista lisää raporttia huomisen Prolle jo sarjataulukon kannalta merkityksettömän pelin jälkeen.

Loistavaa venymistä joukkueelta haastavista lähtökohdista.

SB-Pro onnittelee B-tyttöjä!

close-icon

11.08.2019

SB-Pron B-tyttöjen kausi käyntiin Loisto Cupissa

Turusta tuliaisina 5 kovaa peliä ja paljon kokemusta

Lähtökohdat Turkuun olivat, että joukkue ei ollut pelannut sitten viime maaliskuun ja samalla se on myös uusiutunut voimakkaasti. Uudelle valmennukselle nämä viisi peliä antoivat varmasti vinkkejä, mihin pitää panostaa seuraavien kahden viikon aikana. Osalla joukkueista oli vielä viikonlopulta pois muutama pelaaja, kuten myös Prolta, joten sinällään joukkueiden välisiä tasoeroja on vielä mahdoton arvioida.

Lauantaina kolme peliä

Lauantaina Pro aloitti turnauksensa SSRA:n B-tyttöjä vastaan ja tällä kertaa tasainen peli kääntyi Oululaisten 1-0 voitoksi. Toisessa pelissä Classic sai hyvän alun siirtyen 2-0 johtoon, minkä Pro kuittasi ja tasoitti pelin, mutta tämän jälkeen turnauksen finaalissa pelannut Classic väkisin käänsi pelin 5-2 voitokseen.

Launtain kolmas ottelu pelattiin ErViä vastaan ja nyt Prolle 2-1 voitto tasaisesta ottelusta.

Sunnuntaina kaksi peliä ja vastassa nyt Häme Stars ja ErVi uudelleen

Sunnuntain aamuottelussa Häme Starsin, käytännössä entinen Steelers, pelattiin kovavauhtinen 0-0 peli. Ottelun viimeisellä minuutilla Pro sai vielä läpiajon ja yrittää kahdesti samassa tilanteessa, mutta ilman onnistumista. Voittolaukauskilpailussa Häme Stars oli parempi ja pääsi näin pelaamaan sijoista 5-6.

Pron viimeinen koitos oli Erviä vastaan uudelleen ja lauantain tapaan ErVi otti 1-0 johdon, jonka jälkeen ote siirtyi hienokseltaan Prolle, joka kahdella maalillaan siirtyi 2-1 johtoon, mikä jäi myös ottelun loppunumeroiksi, vaikka Eräviikingit hakivatkin voimakkaasti tasoitusta ilman maalivahtia pelin lopulla. Tuloksena siis turnauksen 7.sija ja paljon kokemusta lisää.

Valmennus läksi turnaukseen tavoitteena saada puolustaminen kuntoon

Tavoite myös onnistui osittain jopa erinomaisesti. Classic onnistui osin selkeiden Pron puolustusvirheidenkin avittamana tekemään 5 maalia, mutta lopuissa neljässä ottelussa meille tehtiin vain 3 maalia yhteensä.

Maalivahtien peli oli hyvää läpi turnauksen, mikä antaa jatkossakin mahdollisuuden voittoihin. Joukkue teki jokaisessa pelissä suuren määrän töitä ja kentälliset osallistuivat hyvin puolustamiseen, silti tässäkin on vielä kehitettävää, mutta puolustusilme oli hyvä jokaisen tytön kohdalla.

Pelinavaaminen oli ajoittain haastavaa, mihin tietysti haetaan apuja seuraavien viikkojen aikana. Tämäkin vaatii koko kentälliseltä aina ison määrän oikea-aikaista työtä ja tällä asenteella, mitä Turussa näimme, niin se tulee myös onnistumaan.

Hyökkäyspelaamiseen ei vielä ole juuri ehditty panostamaan

Hyökkäys toimii vielä ehkä lähinnä “vanhoilla pelimerkeillä” ja vaistoilla. Samoin erikoistilanteet ovat vasta rakentamisen alkuvaiheissa, mutta jo nyt oli kuitenkin nähtävissä hyviä ideoita. Hiukan malttia vain lisää ja kun saadaan kentälliset kuntoon, niin parempaa on heti odotettavissa. Taitoa löytyy riittävästi ja myös laajalta rintamalta.

Loiston organisaatiolle kiitokset jälleen kutsusta turnaukseen ja kaikki sujui kuten ennekin vahvalla rutiinilla erinomaisesti. Pelit olivat hyvähenkisiä ja 2003/2004 ikäluokka näyttää Suomessa jo tässä vaiheessa erittäin vahvalta, vaikka kausi on vasta alussa. Onnittelut myös Wirmolle turnauksen voiton johdosta!

close-icon

30.07.2019

SB-Pron B-tytöt valmistautuvat uuteen kauteen uudella ilmeellä

B-tyttöjen 4 viikon omatoimijakso on takana ja kauteen valmistautuminen on täydessä käynnissä. Kahden viikon saliharjoittelun jälkeen avataankin kausi jo Loisto Cupissa reilun viikon päästä ja saamme viitteitä siitä, missä vaiheessa uudistuneen joukkueen rakennus on menossa.

Harjoitusotteluita on tarkoitus pelata kauden aikana säännöllisesti ja turnauksiin osallistumme edellisten kausien tapaan. Joukkueen sivuilta löytyy yhteistiedot, mikäli muut joukkueet ovat kiinnostuneita harjoituspeleistä.

Valmennusryhmä Kimmo Höynälä, Nita Heino, Aki Vilander ja Pekka Nuutila on jo tuonut paljon uusia virikkeitä harjoitteluun ja Harry Virtanen on mukana kauden aikana vanhasta valmennusryhmästä. Osaamista löytyy valmennuksesta riittävästi ja myös kokemusta, jonka turvin on helppoa lähteä kauteen.

Joukkueessa on peräti 10 uutta pelaajaa, jotka ovat jo nyt tuoneet hyvää ilmettä ryhmään ja lisäävät myös kilpailua viime kauden liiankin kapeaan pelaajaryhmään. Edellisen vuoden joukkueesta on joko lopettamisen, siirron toiseen seuraan tai siirtymisen vanhempaan ikäryhmään vuoksi jäänyt pois 5 pelaajaa, joten kokonaisuutena joukkue on kasvanut viidellä pelaajalla.

Loisto Cupissa joukkue ei vielä ole valmis ja turnauksessa haetaan pelaajille oikeita pelipaikkoja ja samalla oikeita ketjukoostumuksia, mutta SM-karsinnoissa on oltava jo täydessä pelivalmiudessa joukkueen pelatessa ehkä kovimmassa karsintaryhmässä. SM-karsinnat ovat tänä vuonna SB-Pron osalta Myllypurossa, joten pitkästä aikaa pelimatka on helppoa ja ei sinällään rasita tyttöjä.

Tervetuloa jälleen seuraamaan SB-Pron 03-04 syntyneiden tyttöjen pelejä ja joukkueen sivuilta sekä sosiaalisesta mediasta löytyy kauden aikana runsaasti materiaalia.

close-icon

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 välisenä aikana.

Tilaisuudessa palkitaan seuran toimesta jokaisesta peliryhmästä kolme joukkueen/ valmentajan/toimihenkilöiden valitsemaa pelajaa.

Kauden päätöksessa katsotaan mennyttä kautta ja luodaan silmäys tulevaan kauteen.

Tilaisuudessa perinteisesti kahvi- ja mehutarjoilu.

TERVETULOA

SB-Pro ry

close-icon

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open -tapahtumassa sekä astuvat tapahtumalavalle n.klo.11:30.

Tervetuloa moikkaamaan joukkuetta! Liiganaiset jakaa tapahtumassa kortteja sekä nimikirjoituksia!

close-icon

04.05.2019

B-tyttöjen kauden tilinpäätös

B-tyttöjen kausi päättyi siis Parolan BSM-playoffkarsintoihin, joissa voitokkaan alkulohkon jälkeen matka katkesi tiukassa taistelussa Northern Starsia vastaan (2-4).

Kaikkiaan joukkue pelasi kauden aikana 52 ottelua, joista saldoksi tuli 28 voittoa, kuusi  tasapeliä ja 18 tappiota. Maaliero oli 185-117.

Aiemmiltakin kausilta tuttua Northern Starsia vastaan pelattiin tälläkin kaudella useasti – peräti kahdeksan kertaa. Espoolaiset olivat niskan päällä ja saivat peleistä viisi voittoa, kerran pelattiin tasan ja kahdesti alkukaudesta Pro selvisi voittajana. ErVi Akatemia kohdattiin neljästi (3-1-0), samoin SM-sarjassa pelannut Steelers (1-0-3).

Kauden kohokohta oli kiistatta vuodenvaihteen Strorvreta Cupen Uppsalassa, josta joukkue tuli kotiin pronssimitalit kaulassa ja oli tällä kertaa paras suomalaisjoukkue 03-tyttöjen sarjassa (TPS jäi puolivälierään ja Northern Stars neljännesvälierään).

Joukkueen pelaajat olivat laajasti mukana myös seuran muissa joukkueissa: he pelasivat kaikkiaan 86 ottelussa A-tytöissä (harjoitusotteluissa ja SM-sarjassa), naisten 2DIV ja 3DIV-joukkueissa sekä C-ikäiset myös tyttöjen aluesarjajoukkueessa. Olipa kolme tyttöä mukana myös yhdessä Liiganaisten harjoitusottelussakin.

Eniten kaikkia pelejä yhteensä pelasi edellisen kauden tapaan Henriikka Väistö (88), seuraavina Mimosa Kauno ja Annukka Lönnrot (69), Riikka Jouppila (65), Minka Kosonen (62), Reetta Suontausta (61) ja Ada Riiali (60).

B-ikäisten pelejä eniten pelasi Henriikka (51), seuraavina Minka (50), Riikka (48), Juliaana Jordan (47) ja Elli Mäenpää (46).

B-pelien (52) joukkueen sisäinen pistepörssi muodostui seuraavanlaiseksi (ottelut maalit+syötöt=pisteet):

 1.  Minka Kosonen       50  34+13=47
 2.  Riikka Jouppila        48  17+24=41
 3.  Reetta Suontausta 40  18+16=34
 4.  Annukka Lönnrot    44  19+11=30
 5.  Jemina Paloluoma   40  17+5=22
 6.  Henriikka Väistö     51   11+10=21
 7.  Erika Hakulinen      24  6+13=19
 8.  Isa Lindholm           41  17+1=18
 9.  Elli Mäenpää           46  6+8=14
 10.  Sara Kettunen         31  5+9=14
 11.  Miisa Turunen (*)      6  8+4=12
 12.  Julia Hakala              42  8+3=11
 13.  Ria Riikonen            15  6+4=10
 14.  Ada Riiali                  45  5+5=10
 15.  Milja Ronkainen      44  2+8=10
 16.  Mimosa Kauno       45  2+6=8
 17.  Juliaana Jordan       47  0+7=7
 18. Neea Mustola            7  2+0=2
 19. Maria Viitala (mv)   15  0+1=1

  vastustaja: kaksi omaa maalia
  * Miisa mukana vain Storvretacupenissa

Hattutemppuja kauden aikana kaikkiaan yhdeksän: Minka 3, Jemina Paloluoma 2, Isa Lindholm 2, Reetta 1, Miisa Turunen 1.

Jäähyjä joukkue sai kaikkiana 48 minuuttia: eniten niitä istuivat Ada (12min) ja Henriikka (8min), kaksi kakkosta saivat Juliaana, Jemina ja Minka. Kuusi pelaajaa sai yhden jäähyn, kaksi jäähyistä oli joukkuerangaistuksia.

Pisimmät pisteputket keräsivät Reetta ja Annukka, molemmille seitsemän peräkkäisen pelin putki (Reetta sen aikana 10+8=18 ja Annukka 5+5=10).

Maalivahtivastuu jakautui Nuppu Tikkakosken ja Maria Viitalan kesken: Nupulle otteluita 27 ja Marialle 15. Torjuntaprosentit: Nuppu 81,6% ja Maria 79,5%. Nollapelejä Nupulle seitsemän, Marialle kolme.

U16-maajoukkueleirityksessä joukkueesta olivat mukana Annukka ja Maria, Maria pääsi mukaan myös toukokuisiin  Latvia-otteluihin.

Kaudelle 2019-20 joukkue rakentuu osittain uusiksi – runkona säilyy tämän kauden pelaajistosta valtaosa, osan lopettaessa tai siirtyessä toisiin joukkueisiin. Uusia vahvistuksia ollaan kuitenkin saamassa tilalle – seuraavat päivityksen sivuille tulevatkin sitten kauden 2019-20 -joukkueen nimissä.

 

 

 

 

close-icon

30.04.2019

Maria Viitala U16-joukkueen mukana Latviaan

SB-Pron B-tyttöjen maalivahti Maria Viitala on valittu mukaan TU16-maajoukkueeseen, joka pelaa Latviassa 24.-26.5. kolme ottelua Latvian TU-19 -joukkuetta vastaan. Joukkueen pelaajat ovat kaikki 2003-syntyneitä ja pois ryhmästä on jäänyt se 03-kuusikko, joka jo aiemmin tässä kuussa kävi möyhentämässä kaikki vastustajansa TU-19 -turnauksessa Tsekissä. 

Onnittelut Marialle valinnasta ja tsemppiä koko joukkueelle Latvian kaatoon!

Maria Viitala

 

 

close-icon

05.04.2019

SB-Pron B-tyttöjen valmennus uusiutuu kaudelle 2019-2020

Kuluvan loppukauden joukkuetta valmentanut Tuomas Laakkonen siirtyy ensi kaudeksi Helsinkiin poikapuolelle ja A-poikien SM-sarjavalmennukseen. Kiitämme lämpimästi Tuomasta Harry Virtasta hienosta työstä joukkueemme kanssa ja toivotamme hänelle onnea uusiin koitoksiin.

Aki Vilander siirtyy TPS:n naisten Liigajoukkueen päävalmentajan paikalta Nurmijärvelle ja ottaa vahvasti vastuuta myös tyttöpuolen valmennuksesta koordinoimalla sitä sekä osallistumalla lisäksi harjoituksiin Liiganaisten  valmentamisen ohella.  Akin tulolla mukaan vahvasti myös junioreiden toimintaan uskomme saavamme rakennettua vielä nykyistäkin toimivamman reitin seuran junioreista Liigajoukkueeseen.

B-tyttöjen päävalmentajaksi tulee Akin kanssa samaan aikaan huippuvalmentajakoulutuksessa ollut Kimmo Höynälä. Kimmolla on vahvat näytöt ja pitkä kokemus valmentamisesta sekä poikien, että tyttöjen puolelta ja jo aiempi yhteistyö Aki Vilanderin kanssa omalta osaltaan edesauttaa yhteisten tavoitteiden luomista ja valmennuksen suunnittelua ja toteuttamista.

Nita Heino naisten Liigajoukkueesta tulee myös uutena mukaan valmennusryhmään ja tuo mukanaan “naisenergiaa” sekä tuoretta huippu-urheilijan näkemystä. Nita jatkaa edelleen omaa peliuraansa naisten Liigaryhmässä, mutta panostus myös tyttövalmennukseen on täysin mahdollista oman pelaamisen ja harjoittelun ohella.

Harry Virtanen toimi jo kuluneella kaudella B-tyttöjen valmennuksessa ja on lupautunut jatkaamaan valmennustiimissä tuoden mukanaan jatkuvuutta ja rautaista osaamista sekä kokemusta. Lisäksi fysiikkavalmennuksen puolelle rakennetaan yhteistyössä Liigan fysiikkavelmennuksen kanssa ohjelma myös B-tytöille.

B-tyttöjen Tryout-tilaisuudet ovat 18.4. ja 25.4 ja niissä on jo mukana ainakin osa uudesta valmennustiimistä. Ilmoittautumisia tapahtumiin onkin jo tullut ja edelleen mukaan mahtuu myös uusia pelaajia. Olemme erittäin tyytyväisiä tulevan valmennuksen laaja-alaisesta osaamisesta, kokemuksesta sekä etenkin siitä innostuksesta, joka meille on välittynyt valmentajien kanssa käydyistä keskusteluista.

Lämpimästi tervetuloa uudelle valmennustiimille mukaan SB-Pron tyttöpuolen valmennukseen kehittämään seuran nuoria pelaajia tämän hienon harrastuksen parissa ja samalla tuottamaan seuraan uusia Liigapelaajia!

 

close-icon

24.03.2019

B-tyttöjen kausi päättyi SM-playoffkarsinnassa katkeraan tappioon

B-tytöt lähtivät Parolan Juteinikeskuksessa pelattuun SM-playoffkarsinnan lohkovaiheeseen oman lohkonsa ennakkosuosikkina. Päävastustajiksi ennakoidut Northern Stars ja Welhot (Kuopio) löytyivät toisesta lohkosta ja jompaa kumpaa niistä tiedettiin odottaa illaan ristiinkarsinnassa vastustajaksi. Ensin piti kuitenkin selvittää oman alkulohkon pelit kunnialla.

Avauspeliin SBS Wirmon C-ikäisten joukkue sai marssitettua maalivahdin lisäksi vain kuusi pelaajaa – joukkueella kun oli illalla edessä Espoossa oman  ikäluokkansa SM-puolivälieräavaus, johon he ymmärrettävästi jo keskittyivät. Mynämäkeläiset kyllä yrittivät pirteästi, mutta pelin kuva selvisi jo varsin pian – jännitys liittyi lähinnä siihen, saataisiko ottelu poikki 12 maalin erolla jo ensimmäisessä erässä.

Ei aivan saatu, vaan tauolle mentiin  tilanteessa 0-10. Erikoisuutena mainittakoon, että Pron kolmoskenttä onnistui viiden ensimmäisen vaihtonsa aikana jokaisessa maalinteossa. Peli saatiin katkaistua jo toisen erän toisella minuutilla ja näin saatiin vähän pidempi tauko ennen seuraavaa ottelua. Jemina Paloluoma kirjautti tehot 4+1, Elli Mäenpää 1+2 ja kahden maalin tyttöjä olivat Ria Riikonen ja Reetta SuontaustaNuppu Tikkakoskelle merkittiin  viisi torjuntaa ja saman verran niitä teki myös vastustajan maalivahti.

Toisessa ottelussa isokyröläinen FBC Remix oli liikkeellä lähinnä C-ikäsillä sekin – joukkueesta ei ollut ennakkoon oikein mitään tietoa, mutta jo parin avausminuutin jälkeen  oli selvää, että pelissä pitäisi pelata aivan  täydellä teholla, sen verran kovalla energialla ja yrityksellä oranssipaidat olivat liikkeellä. Ajassa 2:05 jouduttiin jo takaa-ajoasemaan, mutta Jeminan ja Rian maalit veivät Pron kuitenkin erätauolle johtoasemassa.

Toisessa erässä osui ensin Reetta, mutta perään tuli Remixin kavennus – toisellakin tauolla eroa oli siis vain maalin verran.  Päätöserässä Remix sai rankkarin vajaa viisi minuuttia ennen loppua, mutta Maria Viitala nollasi viileästi Remixin ykköspelaaja Heidi Kontturin yrityksen. Ajassa 41:38 Ria vapautti Riikka Jouppilan maalintekoon ja vaikka Remix lopussa vielä sai painetta aikaan, ei se kuitenkaan saanut tehtyä tasoitusta ja näin 4-3 -voiton myötä varmistui lohkovoitto jo ennen viimeistä Wirmon ja Remixin välistä kohtaamista. Torjuntoja merkittiin molempiin  päihin kahdeksan kappaletta.

Ennakkoon oli ajatuksena, että myös Northern Stars voittaisi lohkonsa ja näin  sitä ei kohdattaisi lohkojen ristiinkarsinnassa. Toisin kuitenkin kävi, kun Welhot onnistui kaatamaan espoolaiset 3-1 ja näin illan huipennukseksi saatiin jälleen jo ennakkoon trilleri tuttuakin tutumpaa Norssia vastaan.

Aiemmissa kauden kohtaamisissa Northern Stars on ollut niskan päällä, mutta tällä kertaa Pro pääsi heti alussa peliin varsin  hyvin mukaan. Sandra Fredman vei Norssin johtoon avauserässä, mutta Riikka tasoitti taukotilanteeksi 1-1. Myös toisessa erässä molemmat onnistuivat, ensin Pron Julia Hakala, sitten espoolaisten Luisa-Gretel Meriste. Erään mahtui myös kaksi Pron alivoimaa, jotka molemmat kestettiin hienosti. Päätöerässä Northern Stars sai kaksi maalia pikatahtiin (1:36) ja näin Pro joutui takaa-ajajaksi.

Kiihkeätempoiseen otteluun ja myös sen viimeiseen erään mahtui kaikenlaisia tilanteita ja molemmat joukkueet myös kärsivät merkittäviä mies(tyttö)tappioita, vauhdin kuitenkin pysyessä hurjana. Viimeiset 2,5 minuuttia Pro haki kavennusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta tuloksetta – voitto meni tällä kertaa Espooseen. Torjunnat Pro/Viitala 19, NS/Rautakoski 12.

Sarjakausi siis jäi aivan viimeistä huipennustaan vaille, kun oli kuitenkin varauduttu vielä sunnuntaina pelaamaan karsintafinaalissa Steelersiä vastaan. Northern Stars eteni siihen peliin ja nousi 1-3 -tappioasemasta 4-3 -jatkoaikavoittoon, onnittelut siitäkin! Toinen karsinnasta jatkoon menijä oli Blue Fox, joka voitti Welhot 15-5.

 

close-icon

21.03.2019

B-tytöt SM-playoffkarsintoihin Hämeenlinnaan

SB-Pron B-tyttöjen Etelä-Suomen kilpasarjan sijoitus oli kakkonen espoolaisen Northern Starsin jälkeen ja tämä parivaljakko jatkaa kauttaan tulevana viikonloppuna Hämeenlinnassa, jossa pelataan BSM-playoffkarsintaturnaus.

Etelä-Suomen aluesarjan kärkiparin lisäksi mukana ovat kaksi parasta Länsi-Suomen/Sisä-Suomen lohkosta (Wirmo II, Mynämäki ja TPS), Pohjanmaan alueen voittaja (FBC Remix, Isokyrö) ja Keski-Suomi/Savo-Karjala –lohkon ykkönen (Welhot, Kuopio).

Kuusi joukkuetta jakautuvat lauantaina kahteen alkulohkoon – lohkossa 1 pelaavat Northern Stars, Welhot ja TPS ja lohkossa 2 FBC Remix, Wirmo II ja SB-Pro. Yksinkertaisen sarjan jälkeen pelaavat lohkojen kärkikaksikot vielä ristiinkarsintapelit A1-B2 ja B1-A2. Näiden otteluiden voittajat kohtaavat sunnuntaina SM-sarjasta karsintaan mukaan tulevat joukkueet, sarjassa sijalle 7. sijoittuneen Blue Foxin (Uusikaarlepyy) ja sarjakahdeksikon Steelersin Hämeenlinnasta. Yksiosaiset ratkaisupelit pelataan 3x20min peliajalla ja luonnollisesti ratkaisuun saakka, 10 minuutin jatkoajan jälkeen voittaja haetaan tarvittaessa rankkarikisasta.

Viimeisten pelien voittajat jatkavat SM-playoffvaiheeseen, jonka avauspelit pelataan viikon päästä 30. ja 31.3. Otteluparit selviävät sunnuntain-maanantain aikana.

Kilpasarjan viimeisessä, jatkoonpääsyn kannalta jo merkityksettömässä ottelussa koettu tappio Northern Starsille oli pitkään aikaan joukkueen ensimmäinen tyttöjoukkueelle koettu häviö: 11 edellisestä ottelusta saldona oli yksi 2-3 tappio poikajoukkueelle, seitsemän voittoa maalierolla 41-10 ja kolme tasapeliä. Storvreta Cupenin välierätappio 1-4 Täby FC:lle oli joulukuun puolella ja sitä taas edelsi puhdas 10 ottelun voittoputki maalierolla 64-13.

Kilpasarjassa tehopisteet jakautuivat varsin tasaisesti pelaajien kesken:

Riikka Jouppila          4+4 = 8
Minka Kosonen        6+1 = 7
Jemina Paloluoma   3+4 = 7
Reetta Suontausta  3+4 = 7
Annukka Lönnrot     5+1 = 6
Sara Kettunen          2+3 = 5
Henriikka Väistö      2+3 = 5
Ria Riikonen             2+2 = 4
Isa Lindholm            3+0 = 3
Milja Ronkainen      1+2 = 3
Ada Riiali                   1+1 = 2
Mimosa Kauno        0+2 = 2
Julia Hakala              1+0 = 1
Elli Mäenpää            0+1 = 1

Ilman pisteitä jäänyt Juliaana Jordan oli hänkin vahvasti vaikuttamassa molempiin vastustajan tekemiin omiin maaleihin viimeisellä sarjakierroksella 😉

Torjuntavastuun jakoivat tutusti joukkueen takuuvarmat veräjänvartijat Nuppu Tikkakoski ja Maria Viitala.

Tsemppiä karsintapeleihin!

 

close-icon

17.03.2019

B-tytöt Etelän kilpasarjassa kakkoseksi ja matka jatkuu TBSM-playoffkarsintoihin

B-tyttöjen kevää sarjapelit pelattiin päätökseen Porvoossa. Jo aamun ensimmäisessä ottelussa selvisi, että SB-Pro tulee selviämään seuraavan viikonlopun TBSM-playoffkarsintoihin, kun PSS Musta ei onnistunut kaatamaan Northern Starsia – tappio kirjattiin lukemin 1-4.

ÅIF:lla ei ollut omissa päivän peleissään panoksena kuin kunnia, jota se avausottelussa Prota vastaan puolustikin urheasti avauserässä (1-1, Pron maalin teki Annukka Lönnrot Riikka Jouppilan avaustamana). Jäähyjä kirjattiin erässä kolme, joista Prolle kaksi (Jemina Paloluomalle ja Elli Mäenpäälle).

Toisessa Pron vauhdinlisäys kuitenkin  tuotti tulosta, erä puhtaaasti 4-0, maalareina Minka Kosonen kahdesti, Sara Kettunen kerran ja yhden  maalin sipoolaiset laittoivat itse omiin. Syöttöpisteet Minkan maaleihin Mimosa Kaunolle ja Henriikka Väistölle, Saran  maaliin ei syöttäjää.

Päätöserässä Henriikka teki ensin Minkan syötöstä lukemiksi 6-1, jonka jälkeen ÅIF teki illan toisen oman maalinsa. Ennen päätösviehellystä tuomittiin Ada Riialille vielä kaksiminuuttinen, mutta ÅIF ei  ylivoimaansa saanut hyödynnettyä  – loppulukemat 7-1. Nuppu Tikkakoskelle ottelussa kaikkiaan 12 torjuntaa, vastapäässä niitä kertyi 20.

Kilpasarjan voitto ratkaistiin ennakkokaavailujen mukaan SB-Pron ja Northern Starsin välisessä ottelussa. Avauskierroksella joukkueet tasasivat pisteet – voitolla Pro olisi lohkon ykkönen tasapisteissä keskinäisten otteluiden perusteella.

Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta erittäin hyvää salibandyä, torjunnat Nuppu 6, Edit Rautakoski 4. Erän ainoa tilastomerkintä syntyi espoolaisjäähystä ajassa 14:40.

Toisessä erässä Pron paketti hieman hajosi ja toisaalta Northern Stars onnistui  omissa paikoissaan erittäin hyvin. Se osui kolmesti ja myös hallitsi ottelutapahtumia (torjunnat 2-7). Päätöserä oli jälleen tasaisempi ja omat paikkansa oli myös Prolla, mutta kuparinen jäi ottelussa rikkomatta. Starsin neljäs osuma (38:27) käytännössä ratkaisi ottelun, vaikka Pro vielä lopussa aikalisän käytettyään  pelasi rohkeasti ja kavennusta hakien ilman maalivahtia pitkät tovit. Lopulta vain kolme sekuntia ennen päätössummeria Northern Stars osui vielä tyhjään maaliin ja voitti siis ottelun selvin 5-0 lukemin. Viimeisen erän torjunnat Nuppu 4, Edit 6.

Lohkon lopputaulukko 10 kierroksen jälkeen muodostui seuraavaksi: 

 1. Northern Stars 19p
 2. SB-Pro 15p
 3. PSS Musta 12p
 4. ErVi Akatemia 6p
 5. ÄIF 4p
 6. Jokerit 4p

Northern Stars ja SB-Pro jatkavat kauttaan ensi viikonloppuna SM-playoffkarsinnoissa, joiden ohjelma ja pelipaikkakunnat selviävät maanantaina 18.3. Mukaan ensimmäiseen eli lohkovaiheeseen tulevat muiden alueiden parhaat, eli LR/SS-lohkosta kaksikko SBS Wirmo ja TPS, Pohjanmaalta FBC Remix ja KS/SK-lohkosta SBS Welhot.

Kahden lohkon voittajat saavat sitten vastaansa SM-sarjan sijoille 7.-8. sijoittuneen parivaljakon Blue Foxin ja Steelersin yksiosaisissa (3x20min) ratkaisuotteluissa.

 

 

close-icon

02.03.2019

B-tytöillä onnistunut kotiturnaus Klaukkalassa

B-tytöt emännöivät alueen Kilpasarjan toiseksi viimeisen sarjaturnauksen Arkadia-hallissa Klaukkalassa. Aamun avauspelissä taipui EräViikingit Akatemia maalein 4-0. Avauserässä onnistuivat maalinteossa Riikka Jouppila ja Minka Kosonen, molemmat Henriikka Väistön syötöistä. Erän torjunnat Pro/Nuppu Tikkakoski – ErVi/Niina Markkanen 2-11, pelin painopiste oli siis selvästi helsinkiläisten päädyssä.

Maalittoman toisen erän torjunnat olivat tasan 3-3 ja erä olikin tasaisempi. Viimeiseen erään Pro nosti taas kierroksia ja maalasi jälleen kahdesti, ensin Annukka Lönnrot (Sara Kettunen) ja lopuksi vielä Minka toistamiseen Riikan syötöstä. Torjunnat 2-5 ja koko ottelussa 7-19.

Seuraavissa otteluissa tasaisin taistelu käytiin ÅIF:n ja Northern Starsin välillä – sipoolaiset sinnittelivät koko pelin 1-2 maalin päässä ja taipuivat lopulta niukasti lukemin 4-5. Tasaista oli myös Jokereiden ja PSS Mustan kohtaamisessa, jossa voitto meni Porvooseen maalein 2-0.

Sekä Jokerit, että ÅIF olivat liikkeellä varsin kapealla rosterilla ja se väistämättä heijastui molempien ryhmien toisiin otteluihin: ÅIF kaatui ErVi Akatemialle lukemin 3-8 ja Jokerit Northern Starsille 1-10.

Päivän  päätöspelissä tempo olikin sitten selvästi kovinta, mitä koko päivänä oli nähty. PSS Musta ja SB-Pro olivat pelanneet tasaisesti myös avauskierroksen pelinsä, jonka Pro voitti maalein 4-3 oltuaan pelillisesti jopa hieman alakynnessä.

Nyt avauserä meni ehkä aavistuksen Pron hallinnassa, mutta erän ainoan osuman iski kuitenkin PSS ajassa 11:44. Torjunnat PSS/Lindqvist – Pro/Tikkakoski 2-4.

Toisen erän 10. minuutilla PSS-pelaaja komennettiin kahden minuutin istunnolle työntämisestä. Kärsivällisesti Pron yv haki  maalipaikkoja ja lopulta onnistuikin tasoittamaan 18 sekuntia ennen jäähyn umpeutumista, maalintekijänä Annukka Saran syötöstä.  Erässä ei Nupulle merkitty lainkaan torjuntoja, toiseen päähän niitä kertyi kuusi.

Kolmas erä sai mainion startin, kun Milja Ronkaisen oivaltava syöttö löysi Minkan maalin edestä ja tämä siirsi Pron ensimmäistä kertaa johtoon (33:18). PSS löysi oikeat lääkkeet tasoitusta varten aikalisällään (42:28), vaikkakin itse osuma (43:03) voidaankin laskea onnellisten tähtien  alla tehdyksi.

Jännitystä pelin loppuun saatiin vielä ajassa 44:22, kun Ada Riiali marssitettiin kaksiminuuttiselle jatkuvasta väärästä pelitavasta. Pron alivoima oli kuitenkin ensiluokkaista ja oli jopa johtaa voittomaaliin, kun Minka sai kahdesti karvattua pallon keskikentällä. PSS haki omaa voittomaaliaan tosissaan ottamalla vielä lopuksi maalivahdin pois ja pelaamalla kuudella neljää vastaan. 2-2 oli kuitenkin lopputulos, joka selvästi kelpasi vähän paremmin Prolle, kuin Porvoolle, vaikkakin voittoa molemmat joukkueet vahvasti hakivat koko kolme varttisen ajan. Torjunnat viimeisessä erässä 1-3 ja koko ottelussa Pro-PSS 4-13.

Sarjataulukko ennen kahta viimeistä ottelukierrosta:

 1. Northern Stars 15p
 2. SB-Pro 13p
 3. PSS Musta 10p
 4. Jokerit 4p
 5. ErVi Akatemia 4p
 6. ÅIF 2p

Kun lohkon kaksi parasta etenevät BSM-playoffkarsintoihin, on Northern Stars sinne jo paikkansa varmistanut.

Toinen paikka menee joko Prolle tai Porvoolle – Porvoolta edellytetään kuitenkin täyttä pistepottia 17.3. kotiturnauksestaan, jossa se pelaa Northern Starsia ja ErVi Akatemiaa vastaan. Avauskierroksella nämä pelit päättyivät PSS ensin  mainittuna 2-5 (NS) ja 8-1 (ErVi).

Prolla vastassa ovat ÅIF (3-1) ja Northern Stars (2-2) ja yksikin piste riittäisi varmistamaan lohkon kakkossijan.

close-icon

25.02.2019

SB-Pron B-tyttöjen sarjakausi jatkuu kotipeleillä 2.3 lauantaina

2.3 Arkadia halli Klaukkala klo 9.00 – 14.00

B-tytöillä edessä lauantaina tärkeä sarjakierros, jossa joukkue kahdella voitolla varmistaisi paikan SM-play off karsinnoissa. Joukkue lähtee viikonlopun peleihin 2.sijalta ja sarjan kaksi parasta etenevät 23- ja 24.3 pelattaviin karsintoihin.

Tunnelmia videoleikkeen muodossa viime kevään huipennuksesta Arkadiassa silloin vielä C-tyttöjen osalta

Lauantaina vastassa ErVin Akatemia ja PSS Musta

Lauantain turnaus alkaa ErVin Akatemian ja Pron kohtaamisella, edellinen peli Kauklahdessa päättyi Pron 6-0 voittoon ja kotijoukkue lähtee lievänä suosikkina tähänkin otteluun, mutta ErVi on aina vaikea vastustaja, missä tahansa ottelussa. Päivän päätteeksi pelataan sarjan kannalta lauantain tärkein ottelu Pron ja PSS Mustan välillä, käytännössä PSS on ainoa joukkue, joka voi vielä kiilata kahden parhaan joukkoon. Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu oli tasainen ja päättyi Pron niukkaan 4-3 voittoon Sipoossa. Tällä hetkellä Pron ero PSS Mustaan on kolme pistettä sarjassa, joten Porvoo tarvitsee voittoja lopuista peleistä noustakseen ohi Pron.

Sarjaa johtaa viime vuosilta tutuksi tullut Northern Stars

Sarjajohdossa on Northern Stars Espoosta menetettyään vain yhden pisteen koko kaudella tasapelillä Pron kanssa, ottelu päättyi tammikuussa 2-2 Espoossa. Starsit kohtaavat klo 10.00 ÅIF:n ja klo 13.00 Jokerit, jotka kummatkin ovat menettäneet mahdollisuutensa nousta kahden parhaan joukkoon käytännössä. Jokereilla elää vielä teoreettinen toive, mutta vaatisi kaikista lopuista otteluista voittoja ja sopivia ristiinpelaamisia muilta joukkueilta. Klo 11.00 pelaavat Jokerit ja PSS Musta ja klo.12.00 ÅIF ja Ervi Akatemia.

Pron kahvio on auki klo 08.00 lähtien ja kuuluisat höyrynakit eivät lopu kesken!

TERVETULOA SEURAAMAAN MIELENKIINTOISTA TYTTÖSALIBANDYÄ JA KANNUSTAMAAN JOUKKUEITA HYVIIN SUORITUKSIIN. VIIMEISEN PELIN PÄÄTTYESSÄ NOIN KLO 15.00 EHTII TÄMÄN JÄLKEEN VIELÄ PORVOOSEEN SEURAMAAN LIIGANAISTEN SIJOITUSSARJAN ENSIMMÄISTÄ KIERROSTA PSS:N VIERAANA. LIIGANAISTEN KOTIPELI ON VUOROSSA SUNNUNATAINA 3.3 KLO 17.00, JOLLOIN VASTAAN ASETTUVAT RANKAT ANKAT OULUSTA ELI SSRA. B-TYTÖT LÖYTYVÄT MYÖS SILLOIN HALLISTA AVUSTAMASSA LIIGAJOUKKUETTA!

 

 

 

01.11.2019

SB-Pron B-tytöt viikonloppuna kovan haasteen edessä

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu 2.11.- ja 3.11. kahdella ottelulla. Lauantaina Espoossa […]

14.10.2019

B-tyttöjen kotiviikonlopusta voitokas

SM-sarja jatkui kahdella kotipelillä ja joukkue läksi tietysti kasvattamaan kahden […]

14.10.2019

B-tyttöjen SM-sarjaa kuvien kera lauantailta

Lauantaina SB-Pro:n B-tytöt ottivat kotiottelussa pisteet TPS:ltä ja piilotettu hunajapurkki […]

10.10.2019

SB-Pron B-tytöillä viikonloppuna kaksi kotipeliä Klaukkalassa

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu kahdella mielenkiintoisella kotiottelulla ja lauantaina Arkadia-hallilla pelataan […]

01.10.2019

Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi viikonloppuna

SB-Pron B-tyttöjen kausi käynnistyi jo etukäteen sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvien PSS:n […]

26.09.2019

SB-Pro B-tyttöjen SM-sarjaa vastassa PSS ja Classic

SB-Pron B-tytöt aloittavat SM-sarjansa kahdella haastavalla pelillä, joissa vastassa ovat […]

15.09.2019

B-tytöt Hämeenlinnassa

Pron B-tyttöjen valmistautuminen kohti SM-sarjaa jatkui Hämecupissa Turnaukseen lähdettiin kohtuullisen […]

25.08.2019

B-tyttöjen SM-karsintaraportti

 B-tyttöjen SM-karsinnat 24.- ja 25.8 Myllypuro Helsinki Viiden kuukauden intensiivinen […]

24.08.2019

SB-Pron B-tytöt lohkovoittajana SM-sarjaan!

Seuran B-tytöt varmistivat kahdella voitolla jo ensimmäisenä päivänä karsinnoissa SM-sarjapaikan […]

11.08.2019

SB-Pron B-tyttöjen kausi käyntiin Loisto Cupissa

Turusta tuliaisina 5 kovaa peliä ja paljon kokemusta Lähtökohdat Turkuun […]

30.07.2019

SB-Pron B-tytöt valmistautuvat uuteen kauteen uudella ilmeellä

B-tyttöjen 4 viikon omatoimijakso on takana ja kauteen valmistautuminen on […]

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 […]

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open […]

04.05.2019

B-tyttöjen kauden tilinpäätös

B-tyttöjen kausi päättyi siis Parolan BSM-playoffkarsintoihin, joissa voitokkaan alkulohkon jälkeen […]

30.04.2019

Maria Viitala U16-joukkueen mukana Latviaan

SB-Pron B-tyttöjen maalivahti Maria Viitala on valittu mukaan TU16-maajoukkueeseen, joka […]

05.04.2019

SB-Pron B-tyttöjen valmennus uusiutuu kaudelle 2019-2020

Kuluvan loppukauden joukkuetta valmentanut Tuomas Laakkonen siirtyy ensi kaudeksi Helsinkiin […]

24.03.2019

B-tyttöjen kausi päättyi SM-playoffkarsinnassa katkeraan tappioon

B-tytöt lähtivät Parolan Juteinikeskuksessa pelattuun SM-playoffkarsinnan lohkovaiheeseen oman lohkonsa ennakkosuosikkina. […]

21.03.2019

B-tytöt SM-playoffkarsintoihin Hämeenlinnaan

SB-Pron B-tyttöjen Etelä-Suomen kilpasarjan sijoitus oli kakkonen espoolaisen Northern Starsin […]

17.03.2019

B-tytöt Etelän kilpasarjassa kakkoseksi ja matka jatkuu TBSM-playoffkarsintoihin

B-tyttöjen kevää sarjapelit pelattiin päätökseen Porvoossa. Jo aamun ensimmäisessä ottelussa […]

02.03.2019

B-tytöillä onnistunut kotiturnaus Klaukkalassa

B-tytöt emännöivät alueen Kilpasarjan toiseksi viimeisen sarjaturnauksen Arkadia-hallissa Klaukkalassa. Aamun […]

25.02.2019

SB-Pron B-tyttöjen sarjakausi jatkuu kotipeleillä 2.3 lauantaina

2.3 Arkadia halli Klaukkala klo 9.00 – 14.00 B-tytöillä edessä […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

14.12.2019

SB-Pro - EräViikingit
close-icon

11.01.2020

PSS - SB-Pro
close-icon

12.01.2020

SB-Pro - Classic
close-icon

25.01.2020

EräViikingit - SB-Pro
close-icon

14.02.2020

TPS - SB-Pro
close-icon

16.02.2020

LaSB ed - SB-Pro
close-icon

29.02.2020

SB-Pro - Northern Stars
close-icon

01.03.2020

SBS Wirmo - SB-Pro
close-icon

14.03.2020

SB-Pro - Josba
close-icon

15.03.2020

SB-Pro - SSRA

14.12.2019, 12:00

SB-Pro - EräViikingit

BSM

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

11.01.2020, 13:00

PSS - SB-Pro

BSM

Loviisan Liikuntahalli, Brandensteininkatu 29, 07900 Loviisa

12.01.2020, 15:00

SB-Pro - Classic

BSM

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

25.01.2020, 18:30

EräViikingit - SB-Pro

BSM

Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

14.02.2020, 18:30

TPS - SB-Pro

BSM

Leaf Areena, Kärsämäentie 35, 20360 Turku

16.02.2020, 14:00

LaSB ed - SB-Pro

BSM

Salpahalli, Opintie 8, 15870 Hollola

29.02.2020, 13:00

SB-Pro - Northern Stars

BSM

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

01.03.2020, 18:00

SBS Wirmo - SB-Pro

BSM

HaNi - Halli Oy, Keskuskatu 35, 23100 Mynämäki

14.03.2020, 13:00

SB-Pro - Josba

BSM

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

15.03.2020, 13:00

SB-Pro - SSRA

BSM

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

PELATUT OTTELUT | B-tytöt

close-icon

24.11.2019

SSRA - SB-Pro (4-2)

SSRA – SB-Pro  4 – 2  (1-2, 2-0, 1-0)

maalivahtien torjunnat:

SSRA/Hast 4+4+2 = 10

SB-Pro/Viitala 11+12+10 = 33

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #79 Wiberg – #25 Kettunen

#87 Jääskeläinen – #66 Lindhom

#42 Louhi- #23 Höynälä – #8 Kosonen

#61 Riiali – #49 Kauno

#17 Suontausta – #27 Paloluoma – #78 Puumala

#6 Ronkainen – #34 Malm

 

Ottelutapahtumat: 

1.erä

05:32 1-0 Järvinen (Klemola)

18:45 1-1 Suontausta (Paloluoma)

19:28 1-2 Wiberg

2. erä

24:54 2-2 Moilanen (Väänänen)

30:56 SB-Pro #23 Höynälä 2 min kädellä pelaaminen

38:10 3-2 Tikkanen (Lehtinen)

3. erä

57:06 SB-Pro aikalisä

57:13 – 57:59 SB-Pro tyhjä maali

58:20 – 59:43 SB-Pro tyhjä maali

59:43 4-2 Meriläinen TM

close-icon

23.11.2019

Josba - SB-Pro (7-3)

Josba – SB-Pro  7 – 3  (1-1, 1-1, 5-1)

maalivahtien torjunnat:

Josba/Tiainen 7+7+9 = 23

SB-Pro/Tikkakoski 3+10+9 = 22

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #78 Puumala – #8 Kosonen
#87 Jääskeläinen – #66 Lindhom

#42 Louhi- #23 Höynälä – #61 Riiali

#6 Ronkainen – #49 Kauno

#89 Hakulinen – #79 Wiberg – #25 Kettunen

#34 Malm – #27 Paloluoma

Ottelutapahtumat: 

1.erä

10:17 Josba #8 Hirvonen 2 min estäminen

17:17 1-0 Lukkarinen (Juntunen)

18:17 Josba #11 Fredriksson 2 min estäminen

18:19 1-1 Suontausta (Jääskeläinen) YV

2. erä

26:20 1-2 Louhi (Höynälä)

29:12 2-2 Jolkkonen (Kuusela)

38:04 SB-Pro #8 Kosonen 2 min mailaan lyöminen tai potkaiseminen

3. erä

40:10 3-2 Kuusela (Jolkkonen)

43.08 4-2 Jolkkonen (Juntunen)

46:11 5-2 Pehkonen (Kuusela)

46:11 SB-Pro aikalisä

50:01 6-2 Kuusela (Jolkkonen)

52:54 Josba #55 Romppainen 2 min mailaan lyöminen tai potkaiseminen

55:14 Josba #88 Naumanen 2 min liian monta pelaajaa kaukalossa

55:27 7-2 Pehkonen (Pykäläinen) AV

58:50 Josba #11 Fredriksson 2 min estäminen

59:42 7-3 Lindhom (Wiberg)

close-icon

03.11.2019

SB-Pro - SBS Wirmo (1-15)

SB-Pro – SBS Wirmo  1 – 15   (0-4, 0-6, 1-5)

maalivahtien torjunnat:

SB-Pro/Viitala 15+15+14 = 44

SBS Wirmo/Koski S 3+4+5 = 12

 

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#89 Hakulinen – #8 KOsonen M – #79 Wiberg
#17 Suontausta – #66 Lindholm

#42 Louhi- #78 Puumala – #33 Isometsä
#61 Riiali – #25 Kettunen

#38 Nästi – #10 Koppila – #87 Jääskeläinen

#6 Ronkainen – #18 Kosonen O

#98 Hiltunen – #23 Höynälä – #27 Paloluoma

Ottelutapahtumat: 

1.erä

00:20 SB-Pro #79 Wiberg 2 min mailaan lyömine tai potkaiseminen

01:45 0-1 Luostarinen (Niemi) YV

06:43 0-2 Kurppa (Aydemir)

14:16 0-3 Koski E (Pietilä O)

19:02 0-4 Pietilä E (Pietilä O)

2. erä

24:34 0-5 Ojala (Pietilä E)

25:50 SB-Pro #17 Suontausta 2 min työntäminen

27:23 0-6 Koski E (Pietilä E)

27:36 0-7 Luostarinen (Aydemir)

29:13 SB-Pro #17 Suontausta 2 min taklaaminen

32:22 0-8 Luostarinen (Niemi)

36:04 0-9 Koski E (Piteilä E)

39:03 0-10 Kurppa (Luostarinen)

3. erä

41:12 0-11 Koski E (Nummela) SR

41:59 SB-Pro #87 Jääskeläinen 2 min estäminen

45:34 0-12 Pietilä O (Koski E)

49:22 SB-Pro #27 Paloluoma 5 min väkivaltaisuus

55:37 0-13 Vaitniemi (Niemi)

57:04 0-14 NUmmela (Koski E)

58:27 1-14 Lindholm (Kosonen O)

59:10 1-15 Pietilä O (Pietilä E)

close-icon

02.11.2019

Northern Stars - SB-Pro (7-2)

Northern Stars – SB-Pro  7 – 2   (1-0, 3-0, 3-2)

maalivahtien torjunnat:

Northern Stars/Weurlander 6+4+5 = 15

SB-Pro/Tikkakoski 8+13+11 = 32

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#27 Paloluoma – #78 Puumala – #79 Wiberg
#17 Suontausta – #6 Ronkainen

#42 Louhi- #8 Kosonen M – #38 Nästi
#61 Riiali – #49 Kauno

#98 Hiltunen – #10 Koppila – #18 Kosonen O

#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#89 Hakulinen – #94 Peltosaari

Ottelutapahtumat: 

1.erä

01:39 NS #61 Vanninen 2 min työntäminen

15:07 1-0 Hellén (Hana)

18:08 NS #34 Airikkala 2 min mailan painaminen tai sitominen

2. erä

26:26 SB-Pro #61 Kosonen O 2 min estäminen

26:26 NS #8 Salo ERL

27:06 2-0 Hammarberg (Airaksinen) YV

32:10 3-0 Hellén (Vanninen)

39:16 4-0 Kalevo (Huusko)

3. erä

41:14 SB-Pro #17 Suontausta 2 min mailaan lyöminen tai potkaiseminen

41:56 4-1 Wiberg AV

44:35 5-1 Immonen (Airikkala)

54:04 6-1 Salo (Hammarberg)

56:42 6-2 Riiali (Ronkainen)

59:42 7-2 Airaksinen (Salo)

close-icon

13.10.2019

SB-Pro - LaSB ed (3-2 JA)

SB-Pro – LASB ed 3 – 2  JA  (1-1, 1-0, 0-1, 1-0)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Tikkakoski 4+7+10+0 = 21
LASB/Turva 10+3+4+0 = 17

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#78 Puumala – #85 Riikonen – #33 Isometsä
#61 Riiali – #49 Kauno

#27 Paloluoma – # Kosonen M – #23 Höynälä
#42 Louhi – #79 Wiberg

#98 Hiltunen – #10 Koppila – #18 Kosonen O

#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#89 Hakulinen – #94 Peltosaari

Ottelutapahtumat: 

1.erä

05:39 LASB Heinonen 2 min mailaan lyöminen

10:40 1-0 Isometsä (Riiali)

12:11 1-1 Toivanen (Piironen)

2. erä

34:01 SB-Pro Hiltunen 2 min mailaan lyöminen

36:00 2-1 Puumala (Isometsä)

3. erä

58:08 SB-Pro aikalisä

58:28 2-2 Heinonen (Kurvinen)

Jatkoaika

62:38 Isometsä (Puumala)

 

close-icon

12.10.2019

SB-Pro - TPS (6-3)

SB-Pro – TPS  6 – 3  (1-1, 2-1, 3-1)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala 7+2+10 = 19
TPS/Suojanen 10+5+9 = 24

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#78 Puumala – #8 Kosonen M – #79 Wiberg
#61 Riiali – #94 Peltosaari

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#98 Hiltunen – #10 Koppila – #18 Kosonen O

#49 Kauno – #27 Paloluoma

Ottelutapahtumat: 

1.erä

01:19   0-1 Saarikko (Koski)

10:57  1-1 Kosonen M 

2. erä

27:12 TPS Tuomi 2 min mailaan lyöminen

29:15 2-1 Lindholm (Jääskeläinen)

34:45 TPS Järvinen 2 min mailaan lyöminen

35:25 2-2 Laine (Kaartovuori) AV

35:43 3-2 Lindhom (Jääskeläinen)

36:17 TPS Väre 2 min työntäminen

3. erä

53:11 3-3 Väre (Suomela)

56:29 TPS Saarikko 2 min jatkuva väärä pelitapa

57:15 4-3 Höynälä (Kosonen M)

58:35 TPS aikalisä

58:56 5-3 Puumala TM

59:33 6-3 Kosonen M (Puumala)

close-icon

29.09.2019

Classic – SB-Pro (7-2)

Classic – SB-Pro  7 – 2  (0-3, 1-3, 1-4)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Viitala 12+10+14 = 36
Classic/Saarinen 8+9+3 = 20

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#71 Viitala

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #79 Wiberg
#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#61 Riiali – #49 Kauno

#94 Peltosaari – #78 Puumala – #27 Paloluoma

# 34 Malm – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä

03:38   0-1 Hakulinen (Puumala)

09:26 1-1 Kuosmanen (Kattilakoski)

12:47 2-1 Vesanto (Perälä)

14:49 3-1 Parviainen (Vesanto)

17:10 SB-Pro Wiberg 2 min Mailaan lyöminen

18:55 4-1 Oma maali YV

19:27 4-2 Wiberg

2.erä

22:15 5-2 Kattilakoski

28:42 Classic Kalhua 2 min Mailaan lyöminen

33:46 6-2 Kattilakoski (Paananen)

3.erä

40:45 7-2 Rautanen (Syrjänen)

close-icon

28.09.2019

SB-Pro – PSS (2-10)

SB-Pro – PSS  2 – 10 (0-3, 1-3, 1-4)

maalivahtien torjunnat:
SB-Pro/Tikkakoski 9+9+13 = 31
PSS/Junkkari 3+3+3 = 9

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#17 Suontausta – #8 Kosonen – #27 Paloluoma
#87 Jääskeläinen – #66 Lindholm

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#61 Riiali – #49 Kauno

#94 Peltosaari – #78 Puumala – #79 Wiberg

# 34 Malm – #6 Ronkainen

Ottelutapahtumat: 

1.erä
08:31   0-1 Nousiainen (Söderström)

13:28 0-2 Halonen (von Schantz)

19:00 0-3 Nousiainen (Tiri)

2.erä
21:12   0-4  Tiri (Nousiainen)

21:30 PSS Forssell 2 min. (työntäminen)

21:43 1-4 Kosonen (Linholm) YV

31:34 1-5 Killinen (Vasama)

37:10 1-6 Timonen (Killinen)

3.erä
40:54 1-7 Rytkönen (Nousiainen)

41:34 1-8 Tallberg (Kahila)

42:58 SB-Pro Suontausta 2 min. (työntäminen)

49:03 1-9 Rytkönen (Vasama)

49:20 2-9 Kosonen (Suontausta)

56:53 2-10 Tiri (Nousiainen)

 

 

close-icon

25.09.2019

LASB - SB-Pro (0-3)

Lasb – SB-Pro  0-3 (0-1, 0-1, 0-1)
3 x 15min

maalivahtien torjunnat:
Lasb 4+6+2 =12
SB-Pro/Tikkakoski 3+4+3 = 10

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
Tikkakoski

Suontausta – Kosonen – Paloluoma
Jääskeläinen – Lindholm

Louhi – Höynälä – Hakulinen
Riiali – Kauno

Peltosaari – Riikonen – Puumala

Ronkainen – Kettunen

Malm

 

Ottelutapahtumat: 

1.erä
14:59   0 -1 Jääskeläinen

2.erä
25.56   0-2 Suontausta (Paloluoma)

3.erä
44:28 0-3   Kosonen

 

close-icon

20.09.2019

Light Iron naiset - SB-Pro B-tytöt (2-5)

Light Iron – SB-Pro 2-5 (0-1, 2-2, 0-2)

maalivahtien torjunnat:
Light Iron 5+10+8=23
SB-Pro / Tikkakoski 2+1+3 = 6

SB-Pro, avauskokoonpano

maalivahti:
#31 Tikkakoski

#27 Paloluoma – #8 Kosonen – #79 Wiberg
#61 Riiali – #49 Kauno

#42 Louhi – #23 Höynälä – #89 Hakulinen
#66 Lindholm – #94 Peltosaari

 

Ottelutapahtumat:

1.erä

 8.10 0-1 #79 Wiberg (” Kosonen)

2.erä
15.24   1-1  om
23:26  1-2  #8 Kosonen (#27 Paloluoma)
27:51   1-3  #42 Louhi (#8 Kosonen)

28.49  2-3

3.erä
36.25    2-4 #42 Louhi ( #27 Paloluoma)
36.53    2-5 #61 Riiali ( “89 Hakulinen)

close-icon

15.09.2019

SB-Pro – Classic (1-1)
close-icon

15.09.2019

SB Vantaa – SB-Pro (3-2)
close-icon

15.09.2019

SB-Pro – Karhut (0-1)
close-icon

15.09.2019

SBT PaPo - SB-Pro (1-2)
close-icon

25.08.2019

SB-Pro – SBT Papo (6-1)
close-icon

24.08.2019

SB-Pro – Häme Stars (3-2)
close-icon

24.08.2019

SSRA – SB-Pro (3-5)
close-icon

22.08.2019

SB Pro – SB Vantaa (5-3)
close-icon

11.08.2019

B-tytöt – Häme Stars (0-1 RL)
close-icon

11.08.2019

SB-Pro – ErVi (2-1)
close-icon

10.08.2019

SB-Pro – SSRA (0-1)

24.11.2019

SSRA - SB-Pro

BSM

Tulos: 4-2

23.11.2019

Josba - SB-Pro

BSM

Tulos: 7-3

03.11.2019

SB-Pro - SBS Wirmo

BSM

Tulos: 1-15

02.11.2019

Northern Stars - SB-Pro

BSM

Tulos: 7-2

13.10.2019

SB-Pro - LaSB ed

BSM

Tulos: 3-2 JA

12.10.2019

SB-Pro - TPS

BSM

Tulos: 6-3

29.09.2019

Classic – SB-Pro

BSM

Tulos: 7-2

28.09.2019

SB-Pro – PSS

BSM

Tulos: 2-10

25.09.2019

LASB - SB-Pro

Harjoitusottelu

Tulos: 0-3

20.09.2019

Light Iron naiset - SB-Pro B-tytöt

Harjoitusottelu

Tulos: 2-5

15.09.2019

SB-Pro – Classic

Häme Cup

Tulos: 1-1

15.09.2019

SB Vantaa – SB-Pro

Häme Cup

Tulos: 3-2

15.09.2019

SB-Pro – Karhut

Häme Cup

Tulos: 0-1

15.09.2019

SBT PaPo - SB-Pro

Häme Cup

Tulos: 1-2

25.08.2019

SB-Pro – SBT Papo

SM-karsinta B-tytöt

Tulos: 6-1

24.08.2019

SB-Pro – Häme Stars

SM-karsinta B-tytöt

Tulos: 3-2

24.08.2019

SSRA – SB-Pro

SM-karsinta B-tytöt

Tulos: 3-5

22.08.2019

SB Pro – SB Vantaa

Harjoitusottelu

Tulos: 5-3

11.08.2019

B-tytöt – Häme Stars

Loisto Cup

Tulos: 0-1 RL

11.08.2019

SB-Pro – ErVi

Loisto Cup

Tulos: 2-1

10.08.2019

SB-Pro – SSRA

Loisto Cup

Tulos: 0-1

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | B-tytöt

SARJATAULUKKO runkosarja

JoukkueOVTHTMPMMEP
SBS Wirmo860278225618
PSS660044103418
Classic760142251718
Nothern Stars86023829917
SSRA85033426816
Josba83054062-229
LASB ed82062243-217
EräViikingit72053451-176
SB-Pro82062155-345
TPS80082050-300

PISTEPÖRSSI runkosarja

NimiOttelutMaalitSyötötYhteensä
Isa Lindholm8415
Minka Kosonen8415
Sara Puumala8235
Ida Wiberg8314
Aada Isometsä2213
Reetta Suontausta6213
Jenni Jääskeläinen8033
Ada Riiali8112
Taika Höynälä7112
Erika Hakulinen8101
Emma Louhi8101
Milja Ronkainen6010
Olivia Kosonen4011
Jemina Paloluoma8011
Oona Koppila4000
Sara Kettunen3000
Ria Riikonen1000
Venla Nästi2000
Jenni Airimo1000
Maria Viitala5000
Mimosa Kauno7000
Ella Malm4000
Venla Peltosaari5000
Nuppu Tikkakoski8000
Siiri Hiltunen4000

pelaajat | B-tytöt

pelaajan kuva
6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 9.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
hyökkääjä

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 6.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
23
Höynälä, Taika
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

pelaajan kuva
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tikkurilan Tiikerit

pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
33
Isometsä, Aada
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
34
Malm, Ella
Puolustaja

Kätisyys: Left

Aiemmat joukkueet: SB-Pro, SB Vantaa

pelaajan kuva
42
Louhi, Emma
Hyökkääjä

Kätisyys: right

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
71
Viitala, Maria
maalivahti

Syntynyt: 2003

Kätisyys: -

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: Jalasjärven Jalas, N3DIV. 2018-19 Konnat, Seinäjoki N3DIV

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
78
Puumala, Sara
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

pelaajan kuva
79
Wiberg, Ida
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Vita

pelaajan kuva
85
Riikonen, Ria
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: R-pelaaja SB-Prossa / Pisku N2DIV

pelaajan kuva
87
Jääskeläinen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
94
Peltosaari, Venla
Puolustaja

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi Prossa

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

6
Ronkainen, Milja
kenttäpelaaja
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
hyökkääjä
23
Höynälä, Taika
Hyökkääjä
25
Kettunen, Sara
kenttäpelaaja
27
Paloluoma, Jemina
kenttäpelaaja
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
33
Isometsä, Aada
Hyökkääjä
34
Malm, Ella
Puolustaja
42
Louhi, Emma
Hyökkääjä
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
71
Viitala, Maria
maalivahti
78
Puumala, Sara
Hyökkääjä
79
Wiberg, Ida
Hyökkääjä
85
Riikonen, Ria
kenttäpelaaja
87
Jääskeläinen, Jenni
Hyökkääjä
89
Hakulinen, Erika
kenttäpelaaja
94
Peltosaari, Venla
Puolustaja

KUVAT | B-tytöt

joukkueen kuva
joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2017-18

joukkueen kuva

C-tytöt Musta 2016-17

joukkueen kuva

D-tytöt 2015-16

TOIMIHENKILÖT | B-tytöt

V
Höynälä, Kimmo
Päävalmentaja

Sähköposti: kimmo.hoynala@gmail.com

V
Heino, Nita
Valmentaja

Sähköposti: nita.heino@hotmail.com

V
Vilander, Aki
Valmentaja

Sähköposti: aki.vilander@sb-pro.fi

V
Virtanen, Harry
Valmentaja
V
Nuutila, Pekka
Maalivahtivalmentaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
J
Kettunen, Asko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 040-1528842

Sähköposti: asko.kettunen@sb-pro.fi

H
Rissanen, Tuija
huoltaja
V
Höynälä, Kimmo
Päävalmentaja
V
Heino, Nita
Valmentaja
V
Vilander, Aki
Valmentaja
V
Virtanen, Harry
Valmentaja
V
Nuutila, Pekka
Maalivahtivalmentaja
J
Riiali, Ilkka
joukkueenjohtaja
J
Kettunen, Asko
Joukkueenjohtaja
H
Rissanen, Tuija
huoltaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA