Kaudella 2018-2019 joukkue on yhteisjoukkue espoolaisen Northern Starssin kanssa. Joukkue pelaa kaudella 2019-2020 A-tyttöjen SM-sarjaa. Jos pelaaminen meillä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan niin keskustellaan.

Puhelin: 050-376 0206
Sähköposti: kari.hautamaki(at)sb-pro.fi

UUTISET | A-tytöt/NS

close-icon

01.09.2019

A-tytöt kahdella voitolla SM-sarjaan

A-tyttöjen yhteisjoukkuen Northern Starssin kanssa perustettiin keväällä 2019. Molemmista seuroista kasvoi iso joukko lahjakkaita 1999 syntyneitä pelaajia ja kummallakin seuralla oli haastava tilanne saada kilpailukykyinen A-tyttöjoukkue. Joukkueessamme pelaa paljon jo viime kauden joukkueesta pelaajia, lisättynä nyt huikeilla espoolaistaitureilla. Joukkueen kokoonpanoon voit käydä tutustumassa joukkueemme sivuilla. Joukkuetta täydentää molempien seurojen B-ikäiset pelaajattaret.

Joukue harjoitteli intensiivisesti yhdessä kevään ja kesän, ryhmäydyttiin ja pelailtiin useampi harkkapeli. Päättyvä viikko oli erityisen intensiivinen, tähtäimenä SM-karsinnat. Uuden sarjajärjestelmän mukaisesti suoran SM-paikan saivat FBC Loisto, Pirkkalan Pirkat, PSS  ja Wirmo. Karsintoihin osallitui kaiken kaikkiaan kolmetoista joukkuettaa ja jaossa oli kuusi SM-sarjapaikkaa. Sarja tullaan pelaamaan siis kymmenen joukkueen kaksinkertaisena sarjana.

Karsintojen ensimmäisessä ottelussa tuli vastaan Salpan joukkue Salosta, josta tiedettiin etukäteen hyvin vähän. Ottelu sai huikean startin kun heti ensimmäisestä vaihdosta Aada laukoo maaliin Jennan syötöstä. Ensimmäisessä erässä huokui kuitenkin epävarmuutta ja peli ailahteli paljon, olihan kuitenkin kyseessä kauden ensimmäinen sarjapeli. Kymmennen minuutin kohdalla vastustaja tulee tasoihin mikä ei ainakaan helpottanut tilannetta. Kun toista erää oli pelattu noin kuusi minuuttia, Mersu vapauttaa tunnelmaa maalillaan jonka Jenna oivallisesti tarjoili. Pari minuuttia, ja peli oli taas tasan. Ottelua kuvasi kuitenkin nousujohteinen pelaaminen ja toisen erän loppuun Venla (A) pamauttaa johtomaalin. Kolmanteen erää tuli ryhdistäytynyt joukkuen ja heti erän alkuun Aada jälleen asialla maalin merkiksi Mersun syötöstä. Reilun minuutti edellisestä Lotta kuroo eroa Tiian syötöstä. Ottelun loppuminuuteilla Henna pääsee vielä maalin makuun ja ottelu meille 6-2. Jäljellä oli loppupalaveri, -verkka ja syömään. Seuraava peli edessä klo 19:00 ja SM-paikka katkolla voittajalle koska myös tuleva vastustaja oli ottanut voiton omasta ensimmäisestä ottelustaan. Ottelun tilastot ja kuvat.

Toiseen otteluun saadaan vastaa niin ikään yhdistelmäjoukkue RSS Panthers/Steelers. Vastustaja tiedetään ennakkoon vaaralliseski joukkueeksi varsin nimekkäällä rosterilla varustettuna. Lisäjännitystä luo se, että joukkueessamme on useampi Panthers-taustainen peluri, ja vastassa siis entiset pelikaverit. Ottelu alkaa varsin tasaisissa merkeissä ja etenee maalittomana liki kymmeneen minuuttiin kunnes pallo on ensimmäisen kerran verkossa, valitettavasti meidän maalissa. Toista erää pelataan liki kahdeksan minuuttia kunnes Mersu vapauttaa tunnelman komealla maalilla Aadan passista. Ottelu jatkuu edelleen tasaisissa merkeissä ja vaarallisia tilanteita on molemmilla maaleilla. Kolmatta erää ehditään pelata pari minuutti kunnes Aada nosta kädet kattoon maalin merkiksi ja vie läpyn Sinille kiitokseksi maukkaasta syötöstä. Reilu minuutti, ja vastustaja kaventaa. Tästä ei lannistuta vaan  kolmen minuutin pelin jäkeen Venla (V) kiskoo Tikin syötöstä kahden kahden maalin karkumatkalle. Peli tuskin ehtii alkaa uudelleen kun Aada on jo taas maalinteossa Jennan tarjoiltua namupassin. Vaihto tai kaksi, ja vastustaja kaventaa. Hetken kuluttua on taas Lotan vuoro nostaa kädet Venskin syötettyä pallon lapaan. Loppusummerin soitua alkoi ryhmätuuletus SM-sarjapaikan kunniaksi. Kova työ sai palkkansa, tulos 5-2 meille. Ottelun tilastot.

A-tyttöjen SM-sarjaa (2019-2020) pelaa seuraavat joukkueet:
Classic, Tampere
EräViikinit, Helsinki
FBC Loisto, Turku
O2, Jyväskylä
Pirkkalan Pirkat, Pirkkala
PSS, Porvoo
RSS Panthers/Steelers
SSRA, Oulu
SB-Pro/NS
Wirmo, Mynämäki

Alkavalla viikolla aletaan suunnittelemaan otteluita kalentereihin ja valmistautuminen SM-sarjaan jatkuu. Tervetuloa seuraamaan otteluitamme niin Arkadiaan kuin uudelle Stars Areenalle Espoon Kiloon. Julkaisemme ottelut heti kun niille julkaisulupa saadaan.

close-icon

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 välisenä aikana.

Tilaisuudessa palkitaan seuran toimesta jokaisesta peliryhmästä kolme joukkueen/ valmentajan/toimihenkilöiden valitsemaa pelajaa.

Kauden päätöksessa katsotaan mennyttä kautta ja luodaan silmäys tulevaan kauteen.

Tilaisuudessa perinteisesti kahvi- ja mehutarjoilu.

TERVETULOA

SB-Pro ry

close-icon

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open -tapahtumassa sekä astuvat tapahtumalavalle n.klo.11:30.

Tervetuloa moikkaamaan joukkuetta! Liiganaiset jakaa tapahtumassa kortteja sekä nimikirjoituksia!

close-icon

06.05.2019

KEVÄTKOKOUS, pidetään 14.5.2019 klo 18.00 Arkadiassa

Seuran sääntöjen mukaan kevät-eli vaalikokous tulee pitää toukokuun aikana. Kokouskutsu on laitettava esille 7 vrk ennen kokousta seuran www.sivuille. Kevätkokous pidetään 14.5.23019 Arkadian hallin kahviossa klo 18.00 alkaen

Kevät kokouksen aiheina ovat:

Kauden 2019-2020 kauden hallituksen vaali

Puheenjohtajan vaali

Kauden 2019-2020 toimintasuunnitelma

Kauden 2019-2020 talousarvion esittäminen

Reijo Arokoski

SB-Pro ry

close-icon

28.03.2019

A-tytöille SM-sarjan viides sija

A-tytöt pelasivat viime viikonlopun aikaan puolivälieräsarjan Pirkkalan Pirkkoja vastaan. Ottelut päättyivät vierasvoittoihin mika tarkoitti sitä että A-tytöille koitti kesäloma.

Joukkue kiittää kannustajiaan!

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-tyttojen-sm-sarja-pudotuspelit/5385

 

close-icon

10.03.2019

A-tytöille SM-sarjassa runkosarjan kolmas sija

Tätä kirjoitettaessa A-tyttöjen SM-sarjasta on vielä käynnissä runkosarjan viimeinen ottelu jolla ei enää ole merkitystä runkosarjan sijoituksille. SB-Pron ja Lohjan Salibandyn yhteisjoukkue perustettiin viime keväänä ja SM-karsinoihin lähdettiin positiivisin mielin hyvien harkkapelien seurauksena. SM-sarjapaikka saatiin suorilla voitoilla mikä loi usko tulevaan runkosarjaan. Kauden aikana oli tiettyjä haasteita kokoonpanojen kanssa kun pelaajia on käytännössä viidestä eri joukkueesta kahdesta seurasta (päällekkäisyyksiä ja peliruuhkia oli ihan riittävästi). Pääsääntöisesti saatiin hyvät rosterit aina peleihin, ainakin lukumääräisesti. Lukuunottamatta viimeistä viikonloppua joka pelattiin enemmän tai vähemmän flunssaisella tai loukeista kärsivällä vähälukuisella ryhmällä. Kolmatta sijaa voidaan pitää hienoisena yllätyksenä ja siitä olemme ylpeitä. Aurinkokuningas Tamia lainaten, “Win the right games”! Kauden aikana onnistuimme siis voittamaan riittävän määrän pelejä suorilla voitoilla joka lopulta sijamme ratkaisikin. Tästä on hyvä jatkaa puolivälieriin joiden vastustaja saadaan selville vasta viikon kuluttua kun Playoffs-karsinnat on pelattu. Pääsemme valitsemaan vastustajan kolmantena sijoilta 5.-8. valitsemmatta jääneistä joukkueista. Palataan tähän ensi viikonlopun jälkeen.

Eilen lauantaina vierailimme Suomen Turussa moninkertaisen Suomenmestarin, Loiston, vieraana. Mukana oli kymmenen kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Vastustajalla ollessa täysi pöytäkirjallinen pelaajattaria. Lähtökohdat vahvasti kotijoukkueelle. Sinnikkäästi taistelimme ja emme päästäneet Loistoa oikeastaan koskaan karkuun. Voitto heille vain 8-6. Pelasimme tämän pelin todella JOUKKUEENA ja jos joitain pitää nostaa niin Cira tehoillaan 2+3 ja Ira 34 torjunnallaan. Vastustajan veskalla oli 11 torjuntaa joten jokainen arvaa millainen puolustustaitelu kyseessä oli. Ottelun tilastoihin tästä.

Tänään vierailimme Lahdessa viime vuoden SM-kakkosen, Pelicansin vieraana. Tänään jälleen sama määrä pelaajia mutta hieman eri ryhmä. Vastustajalla oli jälleen tarjoilla pöytään liki parastaan kun myös liki kaikki liiga-avunsa oli pelillä. Eilinen peli näkyi meillä vanhvasti ja siitä päivän tulos (tappio 7-5). Kahdella ketjulla vastustajan neljää vastaan tietää miten viimeistään komannessa erässä käy. Hyvä taistelu kuitenkin tytöiltä! Nostetaan tästäkin pelistä kaksi pelaajaa, Jenna jaksoi hyökätä, rastaa ja karvata ja saaliina 2+2, myös Aurora oli oivallisesti maalinteossa 2+0. Ottelun tilastoihin tästä.

Koko runkosarjan tilastot täällä. Joukkueen tilastot tässä.

close-icon

25.02.2019

A-tytöille tahmea kotivoitto

A-tyttöjen SM-sarjan sunnuntainen iltapäiväpeli Arkadiassa SSRA:ta vastaan ei jäänyt historiankirjoihin infernaalisen tunnelman tai ikimuistoisen suvereenina esityksenä. Nuorehkolla kokoonpanolla saapunut SSRA tarjosi tiukan puolustustaistelun alusta alkaen ja kun pallokaan ei meille pomppinut, oli pisteet tiukassa.

Kuskin paikalla oltiin koko peli, mutta maalinteko ei onnistunut oikein millään. Maalivahtien torjunnat, Lotalle 9 tojuntaa ja vierailijoille 29 torjuntaa, kertovat myös osaltaan, missä peli pyöri – mutta maalit ratkaisevat. Onneksi kairattiin lopulta kolme pistettä lukemin 3-1. Tehot Aada 1+1, Niina 1+1, Melli 0+1 ja Mersu 1+0.

Vielä on kaksi vieraspeliä runkosarjaa jäljellä vieraskentillä ja sen jälkeen tiedetään, mistä löytyy vastustaja puolivälieriin.

 

Ottelun tilastoihin tästä.

close-icon

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 klo 18.00 alkaen, osoitteessa Keskustie 2A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheena on sääntömääräiset asiat.

SB Pro Ry:n hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

 

close-icon

12.02.2019

A-tytöille tappio Tampereelta

A-tytöt matkusti maanantaisessa räntäsateessa Tampereelle Classicin vieraiksi kovin siipirikkoisella rosterilla. Flunssakausi todellakin on pahimmillaan, eikä liiganaisten pelisuma helpota tilannettamme yhtään. Kun vielä viimehetkillä jouduttiin hälyyttämään pelaajia kun toisia sairastui, jouduttiin kentällisiä viilaamaan uusiksi.

Ottelun ensimmäinen erä antoi kuiten toiveita vaikka peli ei todellakaan ollut uomissaan. Erän puolivälissä Aurora aloitti maaliteon Juuliannan syötöstä. Heti pian valitettavasti emäntäjoukkue tasoitti mutta erän loppuun Melinalle jäi vapaata tilaa ja hän pääsi asettamaan pallon maaliin, syöttöpiste Jennille.

Toiseen erään tuli hurjistunut emäntäjoukkue joka opetti meille salibandyn ja maalinteon helppoutta sekä hienoutta latomalla seitsemän maalia putkeen. Siitä ei juuri sen enempää kerrottavaa. Ottelun lopussa Melina pääsi vielä  ylivoimalla kaventamaan yhdellä maalilla Jennin syötöstä.

Tänään meillä ei onnistunut ensimmäisen erän jälkeen juuri mikään mistä oli sovittu. Tuomaripelikään ei suosinut kun esimerkiksi kaksi meidän pelaajan päähän osunutta mailaa, siis vitosta, jäi viheltämättä. Otetaan tästä opit mukaan ja lähdetään harkkapelien kautta hiomaan peli takaisin uomiin jotta ollaan valmiita kun oululaiset saapuu vierailulle Arkadiaan sunnuntaina 24.2. klo 14:00.

Ottelun tilastoihin tästä.

close-icon

28.01.2019

A-tytöt hurjastelivat Mersulla voittoon Arkadiassa

A-tytöt pelasivat sunnuntaina Northern Starsia vastaan Arkadiassa. Molemmat joukkueet saivat paikalle myös liigassa pelaavat taiturit.

Ensimmäinen erä oli meiltä lievästi sanottuna haastavaa tekemistä, mutta toisin kuin viime pelissä, nyt oli maalinteon tehokkuus
kohdillaan, ainakin Meri-Helmillä, joka laukoi hatullisen maaleja ensimmäiseen varttiin. Kun vielä Emmi L teki yhden maalin niin päästiin
ensimmäiselle tauolle mukavassa 4-1 johdossa. Vaikka tulos oli hyvä, suorituksessa ja kenttätasapainossa oli aika paljon parannettavaa
toiseen erään Asiat eivät kuitenkaan mainittavasti parantuneet ja erätulos 2-2 piti pelin edelleen avoimena.

Kolmanteen erään tehtiin kokoonpanoon muutoksia ja homma alkoi toimimaan jo paremmin. Lopputulos 8-4 meille,
Mersulla lentokeli (5+0) ja Niinalla syöttönappi pohjassa (0+4).

Ottelun tilastoihin tästä.

 

Seuraava ottelu on jo tulevana keskiviikkona klo 18:30. Silloin vastassa Ervi Mosahallilla. Tervetuloa kannustamaan!

close-icon

24.01.2019

A-tytöille tappio Lohjalla

Keskiviikkoillan ottelu Pirkkoja vastaan ei kartuttanut A-tyttöjen pistesaldoa runkosarjassa. Salibandy on maalintekopeli ja jos siinä ei onnistu, ei voi voittaa. Torjunnat 11-24 kertoo kaiken ottelun kulusta. Pallo oli meillä, mutta sitä ei saatu vastustajan verkkoo laitettua voittoon oikeuttavaa määrää.

Ottelun tilastoihin tästä.

 

Ottelut jatkuu Arkadiassa sunnuntaina 27.11. klo 14:00 kun vastaan asettuu Northern Stars. Tervetuloa!

close-icon

09.01.2019

A-tytöt voittoon kevätkauden avauksessa, Cira Virta voiton arkkitehtinä

A-tyttöjen vuoden ensimmäinen peli Lohjan Tennarissa aina vaarallista PSS vastaan tarjosi tuloksen puolesta pelin, jossa tuskin yhdenkään veikkaajan tulosveto ei olisi osunut kohdilleen.

Ottelun lähtökohta olisi voinut olla kannaltamme parempikin kun liigaringin kenttäpelaajista ainoastaan Niina saatiin tällä kertaa mukaan. Toisaalta lähes sama tilanne oli myös porvoolaisilla, joten puntit olivat lähtötilanteessa aika tasan.

Tarkoitus oli lähteä pelaamaan aktiivinen, mutta kuitenkin organisoitu peli ilman höntyilyä ja siinä onnistuttiin hyvin. Hieman alkuvuoden huolimattomuutta pallollisessa pelissä, mutta puolustuspeli oli timanttia ja Niinan maalilla 1-0 tilanteessa ensimmäiselle erätauolle.

Toiseen erään oltiin jo herättykin ja pienet pelilliset haasteet näyttivät vain kaukaisilta muistolta kun neidot rupesivat mätkimään maaleja PSS:n verkkoon sellaisella tahdilla, ettei toisen erän jälkeen voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Erän päättyessä, taululla komeili selkeän tuntuisesti 7-0 kotijoukkueelle, mutta kolmas erä oli vielä pelattava ja lepsuilulle ei ollut varaa.

Kolmas erä meinasi mennä pelailuksi kunnes Cira täräytti ylivoimalla SM-sarjapeliensä ensimmäisen hattutempun. Loppulukemat 9-0 oli kyllä yllätys varmaan jokaiselle hallissa olleelle, mutta me otetaan tämä vastaan ja  saatiin hieno startti vuoteen 2019!

Muutama merkkipaalu saavutettiin pelissä:
1. Iran nollapeli on suhteellisen harvinaista herkkua SM-tasolla
2. Ciran lentokeli (4+1) on B-ikäiselle puolustajalle maininnan arvoinen suoritus
3. Emmi Aittomäki ja Aurora Mäkelä tekivät ensimmäisen maalinsa SB-Pro/LoSB:n paidassa

Ottelun tilastoihin tästä.

Joukkueen seuraava peli on Tennarissa 23.1.2018 jollon vastassa Pirkkalan Pirkat, jolle hävisimme ensimmäisellä kierroksella. Tervetuloa kannustamaan tytöt voittoon revanssissa!

close-icon

16.12.2018

A-tytöille kolme pistettä Espoosta

Tämä päivä oli ennakkoasetelmissa runkosarjakauden haastavin. Kun A-tyttöjen pelejä soviteltiin kalenteriin, tälle päivälle oli jo merkitty niin Liiganaisten kuin Lohjan naisten 1-divisioonapeli. Meidän kohdallemme osui valitettavasti vieraspeli joten kätemme oli sidotut ja toive ottelun siirrosta jäi vastustajan käsiin. Northern Stars teki kaikkensa siirtääkseen pelin mutta valitettavasti sopivaa hallia ei löytynyt, täten heillekin oli tiedossa haastetta saada paras rosteri paikalle kun yhteistyöseuransa ÅIF oli Liiganaisten vieraana Arkadiassa.

Otteluun saatiin kuitenkin paikalle hyvä nippu laadukkaita B-ikäisiä pelaajia molempien seurojen joukkueista, Liigasta Melli ja Jannika ja kaikki omat A-ikäiset. Ottelu itsessään alkoi hieman tunnustelevissa merkeissä kunnes Jenna täräyttää pallon maaliin Reetan syötöstä. Reilun minuutin kuluttua vastustajalle jäähy korkealla mailalla (vaarallinen peli) ja Melli laukoo takaviivaalta pallon verkkoon Jonnan syötöstä. Erän loppuun vielä ehkä illan kaunein maali kun Minka laittaa pallon sisään Reetan oivallisesta poikkarista.

Toisen erän alkuun vastustaja kaventaa ja nostaa karvinsa ylemmäksi, tämä selkeästi toimi ja ensimmäisen erän hyvä maalivire hieman lässähtää. Vastustajalle illan toinen rangaistus ja Melli pilkulle. Jäätävän vähäeleinen, lähes kliininen nosto maalivahvin käden yli ja peli meille 0-4. Tästä pari minuuttia ja vastustaja pääsee kaventamaan. Loppuerän teemana oli puolustuspelaaminen johon Jannika antoi apuja loistavilla game savereillaan.

Kolmannen erä alkuun vastustajalle kavennus ja ottelun teemat jatkui samoina kun toisen erän loppu. Uhrautuvaa puolustusta, hyviä hyökkäyksiä ja loistavia ykksilösuorituksia. Pelinaisten kympin alkuun Jenna laittaa illan toisensa Jannan syötöstä ja siihenköhän katkesi vastustaja selkäranka. En tiedä, mutta siltä se katsomoon näytti.

Ottelu oli hyvää joukkuepelaamista ja joukkue noudatti valmennuksen pelisuunnitelmaa lähes täydellisesti. Jos joitain pelaajia pitäisi nostaa ylitse muiden niin Jenna oli hyvällä pelituulella ja Jannika mahdollisti voiton 26:lla torjunnalla vastustajan 16:a vastaan.

Runkosarjan ensimmäinen kierros on takana ja toisesta kierroksesta O2-ottelu pelattuna. Tätä kirjoitettaessa joukkue on sarjakärkenä mitä voidaan pitää hyvänä suorituksen näin laadukkaassa ja tasaisessa sarjassa. Meillä on kaksi peliä pelattuna enemmän kuin toisena olevalla Classicilla ja eroa kolme pistettä. Sarjassa on viikolla vielä kaksi ottelua ennen joulutaukoa mutta joulutauolle lähdemme näissä asetelmissa. Tässä kohtaa haluan toivottaa kaikille pelaajille, valmentajille, huoltajille sekä vanhemmille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019. Palataan pelikentille jälleen tiistaina 8.1.2019 klo 18:30 Tennarissa, silloin vastassa Itä-Uudenmaan ylpeys, PSS.

Tästä ottelun tilastoihin.

-jojo

close-icon

03.12.2018

A-tytöille kolme pistettä Tennarin maalimättäjäisissä

A-tyttöjen kamppailu Pelicansia vastaan tarjosi katsojille koko rahalla leipää sirkushuveja. Välttämättä peli ei ollut valmentajien mieleen, mutta tällaisiakin aina välillä eteen tulee. Pelicans saapui Lohjalle parhaalla kokoonpanolla, jossa mukana olivat mm. naisten salibandyliigassa onnistuneet Sofia Mittentag, Iina Latvala ja Julia Kataja. Mekin laitoimme vastaavasti parasta pöytään, eikä annettu materiaalietua lahtelaisille.

Joukkue ei ollut sunnuntaina tuoreimmillaan, johtuen muiden sarjojen aiheuttamasta peliruuhkasta ja muista oheistoiminnoista. Vastustajan ykkösketju sen sijaan oli tuoreena ensimmäisessä erässä tehden vaatimattomat neljä maalia pitkästä aikaan maalinsuulla torjuneen Iran selän taakse. Iraa ei maaleista voi syyttää, sillä sen verran vapaista paikoista Mittentag ja Latvala pääsivät laukomaan. Onneksi myös meidän tulosyksikkö oli pelipäällä ja kahdeksan maalin ensimmäinen erä päättyi lukemiin 4-4.

Puolustus saatiin parannettua toiseen erään, mutta myös hyökkäyspään tehot vähenivät. Niina viimeisteli hattutempun ajassa 29:36 tasoittaen taukotilanteeksi 5-5. Iralle jopa 15 torjuntaa toiseen erään.

Viimeisessä erässä alkoi kolmen ketjun peluutuksemme kantamaan hedelmään Pelicansin kahta ketjua vastaan. Viisi maalia viimeiseen erään sinetöi A-tytöille tärkeät kolme pistettä loppulukemin 10-7.

Lohjalta ja Nurmijärveltä saatiin B-tytöistä huikeita apuvoimia tällä kertaa Reetan, Rosan ja Jannan myötä. Melina alkaa päästä pelipäälle tehden 1+3. Tulosyksikkö listättynä Emmillä takasivat jälleen kerran tehoillaan yleisön viihtymisen. Tarkemmat tilastot löydät alla olevasta linkistä. Ottelutuloksen myötä joukkue siirtyy sarjan kärkipaikalle.

Joukkueessa on myös hiljaisia, mutta erittäin tärkeitä puurtajia, joita ei koskaan mainita pääkallossa, eikä varsinkaan tulospalvelussa. Huoltajat Saija ja Suvi tekivät jälleen erittäin tärkeää työtä jo tunti ennen peliä, pelin aikana ja puolituntia pelin jälkeen. Tässä vaiheessa kautta kun ei kaikki pelaajat olen ihan terveimmillään, huoltajat takaavat omalla työllään sen, että kaikki tehdään, mitä on tehtävissä.  Kiitos huollolle, joka saa kiitosta aivan liian harvoin!

A-tyttöjen SM-sarja jää nyt meidän osalta kahden viikon tauolle. Seuraava ottelu on vierasottelu K3 Areenalla Espoossa 16.12. klo 18:00. Silloin vastassa Northern Stars. Tervetuloa!

Ottelun tilastot tässä.

Vastustajan otteluraportti luettavissa heidän sivuiltaan. Sieltä löytyy myös ottelukuvia lahtelaisen kameralinssin läpi.

close-icon

02.12.2018

A-tytöille niukka tappio keskiviikkona

A-tytöt kohtasivat keskiviikkona Lohjan Tennarissa moninkertaisen tyttöjunioreiden suomenmestarin FBC Loiston. Tätä ennen Loisto oli voittanut jokaisen vastustajan vähintään neljällä maalilla pelatessaan “ykkösrosterilla”.

Ihan parhaalla kokoonpanolla ei päästy peliin muuttaman runkopelaajan poissaoloista johtuen, mutta jalkeille saatiin kuitenkin katu-uskottava rosteri.

Loisto piti ennakko-odotusten mukaan palloa, mutta tiivis puolustus piti vastustajan maalipaikat minimissään ja ensimmäinen erä päättyikin harvinaisesti lukemiin 0-0.

Pelin avausmaali nähtiin vasta ajassa 33:05 kun Loisto siirtyi ylivoimalla johtoon. Vain kolme minuuttia myöhemmin johto olikin jo kääntynyt SB-Pro/LoSB tytöille, maalitekijöinä Jenni Niinan syötöstä ja Heidi rosteriin palanneen Melinan loistopassista. Toiselle tauolle kuitenkin siirryttiin tasatilanteessa 2-2.

Kolmannen erän ensimmäinen 17 minuutin jakso voitettiin 2-0 maalintekijöinä Emmi Jennin tarjoillessa ja ja Tiia avasi maalitilin Heidin syöttäessä. Mutta niin vain jo häämöttänyt voitto valui harmillisesti Loiston tehdessä kaksi maalia kuudella viittä vastaan ja jatkoajalle siirryttiin lukemissa 4-4.

Jatkoajan alkuun saatiin kova hässäkkä Loiston maalille, mutta pallo ei pomppinut ja hetkeä myöhemmin se pomppi kannaltamme hieman epäonnekkaasti hienon ottelun pelanneen Lotan selän taakse ja karvas 4-5 jatkoaikatappio oli tosiasia.

Peli kestää 60min ja jatkoaika päälle. Vanha sanonta, mikä toimii edelleen. Joukkue taisteli esimerkillisesti, noudatti pelisuunnitelmaa ja voitettiin maalia kohti suunnatut laukaukset 29-24. Peitettyjä vetoja vajaat 50 ja luotiin riittävästi vaarallisia tilanteita ottelun voittamiseen. Näytimme, että hyvänä päivänä pystymme voittamaan jokaisen vastustajan tässä sarjassa. Piste sarjakärjeltä voi kuitenkin olla vielä arvokas näin tiukassa sarjassa.

Joukkueen ottelut jatkuu suunnntaina 2.12. klo 18:00 Tennarissa kun vastaan asettuu FB Pelicans. Tervetuloa kannustamaan! Kahvio palvelee katsomossa.

close-icon

26.11.2018

A-tytöille voitto nihkeän alun jälkeen Jyväskylässä lukemin 4 – 6

A-tytöt matkasi sunnuntaina Korsisaaren kyydissä, Sepon pyörittäessä rattia, Jyväskylään kohtaamaan O2:n joukkue. Edellinen kohtaaminen on vain noin kuukauden takaa jolloin voitto meille lukemin 12-5. Jos joku miettii miksi näin, tämä ottelu on jouduttu siirtämään helmikuulta tähän päivään ottelupäällekkäisyyksistä ja hallisaatavuuksista johtuen.

Lieneekö liian hieman kiireinen aikataulu hallille saapumiseen ja sitä myöten liian hätäiset alkulämmöt syynä nihkeään alkuun? Mene ja tiedä… Ensimmäinen erä pallollisesti, ja myös torjuntojen valossa, meille.  Mutta jos ei paikoista saada palloa maaliin, ja vastustaja käyttää harvat omat paikkansa hyödykseen, niin tästä erätulos, 2-0, vastustajalle.

Toinen erä alkaa jo näyttää paremmalta mutta niin vain vastustaja vielä tekee kolmantensa ajassa 25:03.  Tästäkään ei lannistuta vaan noin viisi minuuttia myöhemmin Jenni pääsee paraatipaikalleen ja täräyttää Niinan syötöstä pallon ylämummoon loistavasti torjuneen vastustajan maalivahdin taakse. Aikaa kuluu noin kaksi ja puoliminuuttia kun Aada nostaa pallon jälleen maalin kattoon, syöttäjänä Emmi A. Erä siis meille 2-1.

Toisella erätauolla kopissa oli täysin uusi vapautunut ilme joka sitten näkyi rentoutena kolmannessa erässä. Joukkueen kapteeni Emmi L ottaa tahtipuikon haltuunsa kun ajassa 42:56 alkaa noin kymmenen minuutin “Emmi show” ja puhdas hattutemppu nähdään ajassa 54.04. Syöttäjät maaleihin Jenni, Nina ja Rosa. Samassa ajassa vastustajan aikalisä. Illan kruunajaiseksi Emmi (Jennin syötöstä) vielä täräyttää illan neljäneen maalinsa ajassa 57:33 ja peli oli ratkennut. Erän loppuun vastustaja vielä kaunistelee lukujaan yhdellä maalilla mutta se ei enää nousuun riittänyt, vaan erä meille 4-1.

Henkisesti nuorelle joukkueelle hieno nousu tyttösäbässä isohkosta tappioasemasta ja osoitus että otteluja osataan kääntää.
Iso kiitos O2:lle hyvästä vastuksesta runkjosarjassa ja tänään ottelutapahtumasta!

Ottelun tilastoihin tästä.

Pelimme jatkuu jo keskiviikkona 28.11. klo 18:30 Tennarissa, silloin vastassa A-tyttöjen hallitseva suomenmestari FBC Loisto Turusta. Halilla kahvio. Tervetuloa kannustamaan!

close-icon

05.11.2018

A-tytöille kolme pistettä tuliaisina Oulusta, Rankat Ankat taipui suurinumeroisesti

Joukkueemme matkusti Ouluun hajautetun toiminnan taktiikalla, tämä on historian saatossa osoittautunut menestyksekkääksi tavaksi päästä tavoitteeseen monessa muussakin yhteydessä. Auto-osasto pelivarusteiden kera lähti matkaan lauantaina, kuten myös myös logistiikkaosasto, joka lensi Pohjois-Suomen eteläisimpään kaupunkiin tekemään tarvittavia valmisteluja pääosastoa varten, mikä saapui suunnitelmien mukaan Oulun lentokentälle sunnuntaina klo 08:34.

Koska peli alkoi vasta 15:00, oli heti alkuun hieman ajan tappamissa sopivilla aktiviteeteilla ja niin vain sitä oltiin hallilla ajoissa ravittuna ja energisenä. Kolme pelaajaa oli ensimmäistä kertaa mukana: Aurora, Janna ja Rosa tulivat, näkivät ja tekivät hienon debyytin, päästen jokainen tehopisteiden makuun jo ensimmäisessä A-tyttöjen SM:n pelissään. Vanhemmille, sekä muillekin faneillemme, ottelu oli nähtävissä youtubesta joten kaikki halukkaat pääsi mukaan tunnelmaan. Tästä iso kiitos (!) Oulun suuntaan, kuten myös mukavasta ottelutapahtumasta.

Enimmäinen erä oli numeroitaan tasaisempi kuin numerot osoittaa, sillä myös kotijoukkueella oli runsaasti maalipaikkoja, mutta viimeistään kentän parhaana palkittu Jannika torjui tärkeillä hetkillä tarvittavat “game saverit” ja erälukemat 1-4 oli meille enemmän kuin tervetulleet.

Toisenkaan erän lukemat 0-5, eivät kuvasta ihan koko totuutta, mutta meillä pysyi peli paremmin kasassa, eikä alistuttu provokaatioyrityksiin joita joukkueemme suntaan hieman oli havaittavisssa. Ylivoimallakin kun vielä onnistuttiin molemmilla kerroilla, oli toiselle tauolle lähdettäessä jo suhteellisen turvallinen 1-9 tilanne. Uudella pelipaikallaan, ja uusien ketjukavereiden kanssa pelannut Emmi L, viimeisteli hattutemppunsa jo ajassa 23:32.

Kolmas erä meni sitten pelailuksi molemmilta joukkueilta ilman suurta dramatiikkaa loppulukemien ollessa selkeät 1-11. Joukkue oli täynnä onnistujia, kun niin ikään Jenni viimeisteli oman hattutemppunsa kolmannen erän loppuun, sekä Jannika palkittiin ansaitusti parhaana pelaajana. Uutta marraskuista kevättä elävä Emmi iski kovat 4+2 tehot, mistä on hyvä jatkaa. Kolme debytanttia pelasivat, kuten olisivat pelanneet tätä sarjaa jo hyvän aikaa ja usea joukkueen pelaaja teki ensimmäisen maalinsa tai tehopisteensä tässä sarjassa. Noin 12 tuntia oulussa ja maittava voitto, olisi se huonomminkin voinut mennä ennakkoasetelmiin nähden (SSRA oli rankattu syksyn karsinnoissa Jyväskylän lohkojen vahvimmaksi joukkueeksi).

Joukkeen rosteri on tällä haavaa valmis ja kaikki pelaajat ovat merkkauttaneet ensimmäiset peliminuuttinsa joukkueessa. Tällä ryhmällä lähdemme nyt hiomaan kuvioita kolmen viikon ottelutauolle sekä kevättä kohden. Sairastuvaltakin lienee jo pelaajia olevan tulossa takaisin ennen seuraavia koitoksia. Seuraava ottelu on sunnuntaina 25.11. klo 17:30 Jyväskylässä, vastassa O2. Taasen seuraava kotiottelu on keskiviikkona 28.11. klo 18:30 Lohjalla Tennarissa ja silloin vastassa sarjakärki, piinkova FBC Loisto Turusta.

Ottelun tilastoihin tästä.

close-icon

29.10.2018

A-tytöt kaatoivat O2:n maalikarkeloissa

Lähtökohdat pelin alkuun ei olleet optimaaliset kun rivistä oli jälleen kerran pari pelaajaa tippunut poissa, ja vielä kun samaan aikaan oli pelit LoSB:n ja SB-Pron:n B-tytöillä, näytti tilanne hieman hikiseltä. Nöyrä kiitos Pron:n B-tyttöjen suuntaan, josta saatiin laadukkaat hykkääjät Annukka ja Ada mukaan!

Peli olisi voinut alkaa paremminkin kun pallo oli omassa maalissa jo 29 sekunnin pelin jälkeen. Meidän piti olla aktiivisia ja puolustaa fiksusti, mutta ei aivan onnistuttu ensimmäisessä erässä ainakaan viisikkopuolustamisessa. Onneksi hyökkäys toimi siinä määrin, että taukotulos 3-3 mahdollisti sen, että kaikki oli edelleen omissa käsissä, mutta ”jottain tarttis teherä”…

Pieniä muutoksia tehtiin, pelaajat vastasivat huutoon ja toinen erä meni meille tennislukemin 6-0. Toiselle erätauolle oli jostain syystä huomattavasti mukavampi mennä kuin ensimmäiselle.

Kolmanteen erään O2 tuli vielä kerrän pyörremyrskyn lailla, mutta puhuri hieman laantui kun Niina viimeisteli hattutemppunsa ajassa 42:50, tehden lukemiksi 10-3. Koko peli oli aikamoista hurlumheitä ja maaleja tuli molempiin päihin. Lopputulos 12-5 lienee lähellä pelitapahtumia. Ykkösketju ei tainnut tänään jäädä miinukselle kun Mersu (4+4) ja Niina (4+2) olivat pelipäällä.

Kaksi erää ihan hyvää salibandya joukkueelta ja saimme oppia itsellemme, mikä meillä toimii ja mikä ei. Pelaajat sitoutuivat erinomaisesti muutoksiin ja näyttivät, että peliä voidaan pelata monella eri tavalla, mutta tärkeintä on asenne ja sitä oli tässä pelissä riittävästi!

Seuraava kotipeli Lohjan tennarisssa on vasta 28.11. klo 18:30 FBC Loistoa vastaan. Sitä ennen käydään vierailuilla Jyväskylässä ja ”Keski-Suomessa” Oulussa jossa seuraava peli on SSRA:ta vastaan 4.11.2018.

Ottelun tilastoihin tästä.

close-icon

24.10.2018

A-tytöille voitto EräViikingeistä kovan taistelun jälkeen Lohjan Tennarissa

Lohjan Tennarissa, toisessa kotihallissamme, pelattiin A-tyttöjen SM-sarjaa ensimmäistä kertaa miesmuistiin. Paikalla reilusti yli 100 katsojaa, Jennalle fanilakanat kannustusjoukkoineen ja muutenkin suuremman urheilujuhlan tuntua. Vastassa maailman suurimman salibandyseuran, EräViikikinkien, tyttöjunioreiden lippulaiva Maura Paajaseen ja Milja Saarikosken johdolla. Ei hassumpi urheiluilta penkkiurheilijalle. Paikallinen sanomalehti Länsi-Uusimaa oli tekemässä ottelusta raporttia ja haastattelemassa joukkueemme lohjalaisia nuorten maajoukkueessa esiintyneitä pelaajiamme, varmasti ainutlaatuinen kokemus näille pelaajillemme.

Omat lähtökohtamme otteluun eivät olleet optimaaliset kun sunnuntain pelistä tipahti kaksi pelaajaa pois, mutta onneksi apuvoimia saatiin Pro:n B-tytöistä Annukan ja Riikan tuodessa kaivattua lisävoimaa osittain siipirikkoiseen ryhmäämme.

Peli alkoi, kuten edellinen päättyi, käsijarru päällä ja tehtyjen ketjumuutosten toivoma hyöty loisti poissaolollaan. Kun ensimmäinen erä oli ylittänyt puolenvälin, oli taululla ja 0-2, eikä suurta urheilujuhlaa näkynyt ainakaan SB-Pro/LoSBin penkillä eikä katsomossa.

Kotijoukkueen ensimmäinen maali kvasi hienosti siihen astisia tapahtumia. Edellä mainutut apuvoimat rakensivat kavennusmaalin kun Annukka täräytti pallon maaliin Riikan syöttäessä. Vajaat viisi minuuttia myöhemmin tasoitusmaali tuli myöskin pelaajien toimesta, jotka eivät välttämättä kilpaile sarjan pistepörssin voitosta, vaan ovat joukkueemme tärkeitä työjuhtia. Rossun kaukolaukaus hienon syöttökuvion päätteeksi Jonnan syöttäessä. “Yllättävät” ratkaissijat pelin alussa kertovat joukkueen laajuudesta ja näillä otteilla pelaajat osoittivat tärkeän roolinsa joukkueessamme. Lunta tuli kuitenkin tupaan heti kahdeksan sekuntia myöhemmin ja tauolle mentiin maalin perässä 2-3. Se kuuluisa maalin jälkeinen vaihto jäi tällä kertaa hoitamatta.

Toinen erä ja ykkösnyrkkimme alkaa näyttämään heräämisen merkkejä kun ainoastaan seitsemän sekuntia erän alkamisen jälkeen Jenni tasoittaa Niinan syötöstä. Vastustaja menee vielä kerran johtoon ja erän lopulla Aada karvaa pallon vastustajalta eikä anna vastusjan veskalle mahdollisuuksia tekemällä uransa ensimmäisen maalin A-tyttöjen SM-sarjassa. Viimeiseen erään siirrytään lukemissa 4-4.

Eipä ollut kopissa valmennuksella paljon taktisia vinkkejä annettavana. Sävelet ovat selvät ja peli ratkeaa muualla kuin fläppitaululla. Juhani “Tami” Tammisen sanoin tiukkojen pelien voittajamiseen tarvitaan vähintään kaksi seuraavasta kolmesta asiasta: 1. Maalivahtipeli 2. erikoistilanteet 3. Parhaiden pelaajien pitää olla parhaita pelaajia.

Pelin ensimmäinen jäähy tuleekin Erville ajassa 48:56, liki kahden minuutin pyörityksen jälkeen, 13 sekunttia ennen jäähyn loppumista,  Jenni tekee Ciran syötöstä 5-4:ään. Täten yksi kolmesta hoidettu, erikoistilanteet.

Ottelun viimeinen 6-4 maali olikin sitten sellaista salibandykarkkia, jota ei montaa kertaa tule uralla vastaan. “Täysin vaaraton” meidän vapaalyönti lyönti omasta päästä, vaihdetaan rauhassa pelaajia ja niin tekee vastustajakin, pikku kehotus penkiltä ja sitten tapahtuikin asioita hieman vastustajaa ripeämmin. Jos tässä vaiheessa katsoja aivasti, katsoi kelloa tai räpytti silmiään niin jäi yksi hienoimmista salibandymaaleista näkemättä. Jenni lähti vaihdosta kuin hauki kaislikosta kohti vastustajan maalia samaan aikaan kun Mersu juoksi pallolle avaten nopeasti ja vaaraton tilanne muuttui läpiajoksi nanosekunnissa. Samaan aikaan kun Jenni tömäyttää pallon ylänurkkaan on 10 vastustajan pelaajaa oman vaihtoalueen ulko- tai sisäpuolella tulossa tai menossa ilman mahdollisuuksia vaikuttaa peliin. Joten nyt kaksi kolmesta hoidettu, parhaat pelaajat olivat tiukassa paikassa parhaita pelaajia. Kun maalivahtipeli meni aika tasan, voidaan sanoa, että kyllä se Jaquaarilla hurjasteleva turkulainen on kirjoihinsa jotain asiaa pistänyt! Lotalla maalissa uransa ensimmäinen peli meidän joukkueessa ja aivan loistava sisääntulo, nyt meillä on kolme loistavaa maalivahtia käytössämme. Kolme kautta kolme hoidettu.

Henkisesti pisteitäkin tärkeämpi voitto! Sarja on uskomattoman tiukka pelien mennessä ristiin aivan kuten kausiennakossa monet kaavailivatkin. Seuraava peli on jälleen sunnuntaina Arkadiassa klo 14:00 kun vastaan asettuu O2 Jyväskylästä. Tervetuloa!

Ottelun tilastoihin tästä.

close-icon

22.10.2018

Classicille pisteet A-tyttöjen kotiavauksessa

Tampereen Classic saapui Arkadiaan erittäin laadukkaalla ryhmällä huippumaalivahti Elsi Kangasharjun johdolla. Ennakkoasetelmana oli suhteellisen vähämaalinen ottelu, sillä loistavan maalivahdin lisäksi Classicin tiivis viisikkopuolustus oli osoittanut toimivuutensa jo edellispäivän pelissä Pirkkoja vastaan, josta tuli ansaittu voitto jatkoajalla.

Lähdimme otteluun lievästi siipirikkoisena loukkaantumisista ja päällekkäisistä otteluista johtuen, mutta niiden taakse on turha piiloutua. Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen hattutempun iskenyt Annu Selinummi teki päivänä ensimmäisensä. Tasoitusmaali olikin päivän hienoin kun Jenni täräytti pallon voimalla ylänurkkaan Aadan syötöstä, mutta kauaa ei ehditty juhlia kun tilanne oli pari minuuttia myöhemmin 1-2. Erän lopulla saatiin “pukukoppimaali” kun Emmi tempaisi pakin tontilta tasoituksen Jonnan syötöstä.

Kolmannessa erässä meidän maalihanat menivät lopullisesti tukkoon Selinummen viimeistellessä hattutemppunsa ja loppulukemat 2-5 tekin maalin edestä Julia Woivalin. Kahdella maalilla harvoin salibandyssa voittaa ja vaikka Jannika pelasi maalissa loistavasti, keräsi Elsi vastustajan maalissa tuplamäärän torjuntoja (11-22). Nolla pistettä meille ja pari toipilasta lisää lasaretin puolelle ja saadaan tiistaille jälleen mielenkiintoinen, sekä uudistettu rosteri Lohjan Tennariin kun vastaan asettuu maajoukkuepelaajia vilisevä EräViikingit. Ottelu alkaa klo 18:30. Tervetuloa!

Ottelun tilastoihin tästä.

close-icon

07.10.2018

A-tytöille voitto ja avauspisteet Porvoosta tuloksella 4-3

Joukkueemme matkusti tänään aurinkoiseen Porvooseen Pron omien lisenssipelaajien voimin koska LoSB:n pelaajat olivat Napapiirillä pisteiden ryöstössä. Erinäisestä syistä johtuen kasaan saatiin vain yksitoista kenttäpelaajaa, joista neljä B-ikäistä sai elämänsä ensimmäisen A-tyttöjen SM-sarjakasteen. Alkuvaikutelmat siis vahvasti PSS:lle kallellaan heidän saadessa jalkeille neljä täyttä kentällistä pelaajia meidän kahta vastaan.

Ottelu alkoi hyvin tasaväkisissä merkeissä ja ensimmäistä maalia saatiin odotella erän toiselle puoliskolle jolloin Porvoo onnistuu kaukolaukauksella yllättämään Jannikan maalissa. Tästä ei kuitenkaan hätkähdetty vaan 22 sekunttia myöhemmin Emmi tasoittaa Heidin syötöstä. Näissä lukemissa mentiin erä loppuun ottelun aaltoillessa kenttäpuoliskoilta toiselle.

Toinen erä mentiin ensimmmäisen erän teemoin ja ainoa pöytäkirjamerkintä syntyi porvoolaisten toimesta johtomaalin merkeissä.

Kolmas erä alkoi tuomarien puhaltaessa peli käyntiin kun erätaukokellossa oli vielä toistakymmentä sekuntia aikaa jäljellä. Peli poikki vastustajan päädyssä, kello kuntoon ja ottelu jatkukoon. Lieneekö vastustaja hämmentynyt tilanteesta enmmän kuin me koska Niina laukoo Emmin syötöstä pelin tasoihin (2-2) ajassa 40:30, 22 seknuttia pelin jatkumisen jälkeen. Minuutin kuluttua tästä alkoi meille kahden jäähyn värittämät neljä minuuttia, täytyy kyllä mainita että jälkimmäinen jäähy oli täysin erotuomarilinjan vastainen ja siten hieman yllättävä. Alivoimat kuitenkin kestettiin takaiskuitta. Ajassa 54:11 vastustaja siirtyy jälleen johtoon kulmavaparista tulleesta keskialueen laukauksesta. Tästä reilu minuutti ja Jenni laukoo pallon vastustajan ylämummoon Jannikan syötöstä, ottelu jälleen tasan. Ottelun ratkaisu syntyy ajassa 57:55 kun Mersu napauttaa riparista pallon maaliin, syttöpiste Niinalle. Vastustaja ottaa samassa ajassa aikalisän ja juonii viimeiset taktiikat loppuminuuteille. Mitään suurta rynnistystä ei kuitenkaan nähty vaikka viimeiset 10 sekuntia vastustaja yrittää kuudella viittä vastaan.

Valmennuksen mukaan ottelun avaimet voittoon oli kurinalainen, rauhallinen peli jossa noudatettiin sovittuja asioita viimeisen päälle. Erikoismainita täytyy antaa seuran B-ikäsille pelaajille rauhalllisesta ja järkevästä pelistä sekä Jannikalle maalissa. Jannikan loistavat torjunnat piti meidän tänään pelissä mukana. Hyvällä mallilla on myös alivoimapeli kun kahteen peliin kolme alivoimaaa on kestetty takaiskuitta. Kiitosket Porvooseen mukavasta ottelutapahtumasta!

Ottelun tilastoihin täältä.

Tomi Nousiaisen ottelukuvia täältä.

Maalikooste täällä.

Seuraava peli on kotiottelu Arkadissa sunnuntaina 21.10.2018 klo 14:00, tuolloin vastassa Classic Family Tampreelta nääs.

Tervetuloa kannustamaan!

01.09.2019

A-tytöt kahdella voitolla SM-sarjaan

A-tyttöjen yhteisjoukkuen Northern Starssin kanssa perustettiin keväällä 2019. Molemmista seuroista […]

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 […]

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open […]

06.05.2019

KEVÄTKOKOUS, pidetään 14.5.2019 klo 18.00 Arkadiassa

Seuran sääntöjen mukaan kevät-eli vaalikokous tulee pitää toukokuun aikana. Kokouskutsu […]

28.03.2019

A-tytöille SM-sarjan viides sija

A-tytöt pelasivat viime viikonlopun aikaan puolivälieräsarjan Pirkkalan Pirkkoja vastaan. Ottelut […]

10.03.2019

A-tytöille SM-sarjassa runkosarjan kolmas sija

Tätä kirjoitettaessa A-tyttöjen SM-sarjasta on vielä käynnissä runkosarjan viimeinen ottelu […]

25.02.2019

A-tytöille tahmea kotivoitto

A-tyttöjen SM-sarjan sunnuntainen iltapäiväpeli Arkadiassa SSRA:ta vastaan ei jäänyt historiankirjoihin […]

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 […]

12.02.2019

A-tytöille tappio Tampereelta

A-tytöt matkusti maanantaisessa räntäsateessa Tampereelle Classicin vieraiksi kovin siipirikkoisella rosterilla. […]

28.01.2019

A-tytöt hurjastelivat Mersulla voittoon Arkadiassa

A-tytöt pelasivat sunnuntaina Northern Starsia vastaan Arkadiassa. Molemmat joukkueet saivat […]

24.01.2019

A-tytöille tappio Lohjalla

Keskiviikkoillan ottelu Pirkkoja vastaan ei kartuttanut A-tyttöjen pistesaldoa runkosarjassa. Salibandy […]

09.01.2019

A-tytöt voittoon kevätkauden avauksessa, Cira Virta voiton arkkitehtinä

A-tyttöjen vuoden ensimmäinen peli Lohjan Tennarissa aina vaarallista PSS vastaan […]

16.12.2018

A-tytöille kolme pistettä Espoosta

Tämä päivä oli ennakkoasetelmissa runkosarjakauden haastavin. Kun A-tyttöjen pelejä soviteltiin […]

03.12.2018

A-tytöille kolme pistettä Tennarin maalimättäjäisissä

A-tyttöjen kamppailu Pelicansia vastaan tarjosi katsojille koko rahalla leipää sirkushuveja. […]

02.12.2018

A-tytöille niukka tappio keskiviikkona

A-tytöt kohtasivat keskiviikkona Lohjan Tennarissa moninkertaisen tyttöjunioreiden suomenmestarin FBC Loiston. […]

26.11.2018

A-tytöille voitto nihkeän alun jälkeen Jyväskylässä lukemin 4 – 6

A-tytöt matkasi sunnuntaina Korsisaaren kyydissä, Sepon pyörittäessä rattia, Jyväskylään kohtaamaan […]

05.11.2018

A-tytöille kolme pistettä tuliaisina Oulusta, Rankat Ankat taipui suurinumeroisesti

Joukkueemme matkusti Ouluun hajautetun toiminnan taktiikalla, tämä on historian saatossa […]

29.10.2018

A-tytöt kaatoivat O2:n maalikarkeloissa

Lähtökohdat pelin alkuun ei olleet optimaaliset kun rivistä oli jälleen […]

24.10.2018

A-tytöille voitto EräViikingeistä kovan taistelun jälkeen Lohjan Tennarissa

Lohjan Tennarissa, toisessa kotihallissamme, pelattiin A-tyttöjen SM-sarjaa ensimmäistä kertaa miesmuistiin. Paikalla […]

22.10.2018

Classicille pisteet A-tyttöjen kotiavauksessa

Tampereen Classic saapui Arkadiaan erittäin laadukkaalla ryhmällä huippumaalivahti Elsi Kangasharjun […]

07.10.2018

A-tytöille voitto ja avauspisteet Porvoosta tuloksella 4-3

Joukkueemme matkusti tänään aurinkoiseen Porvooseen Pron omien lisenssipelaajien voimin koska […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | A-tytöt/NS

close-icon

25.10.2019

SB-Pro/NS - Classic
close-icon

27.10.2019

SBS Wirmo - SB-Pro/NS
close-icon

08.11.2019

SB-Pro/NS - RSS Panthers/Steelers
close-icon

15.11.2019

SB-Pro/NS - EräViikingit
close-icon

30.11.2019

SSRA - SB-Pro/NS
close-icon

01.12.2019

O2-Jyväskylä - SB-Pro/NS
close-icon

15.12.2019

SB-Pro/NS - FBC Loisto
close-icon

17.01.2020

SB-Pro/NS - Pirkkalan Pirkat
close-icon

21.01.2020

SB-Pro/NS - PSS
close-icon

26.01.2020

FBC Loisto - SB-Pro/NS
close-icon

05.02.2020

Classic - SB-Pro/NS
close-icon

09.02.2020

SB-Pro/NS - SBS Wirmo
close-icon

12.02.2020

RSS Panthers/Steelers - SB-Pro/NS
close-icon

19.02.2020

EräViikingit - SB-Pro/NS
close-icon

07.03.2020

SB-Pro/NS - SSRA
close-icon

08.03.2020

SB-Pro/NS - O2-Jyväskylä

25.10.2019, 18:30

SB-Pro/NS - Classic

A-tyttöjen SM-runkosarja

STARS-Arena, Kutojantie 12, Espoo

27.10.2019, 15:00

SBS Wirmo - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

HaNi-Halli, Mynämäki

08.11.2019, 18:30

SB-Pro/NS - RSS Panthers/Steelers

A-tyttöjen SM-runkosarja

STARS-Arena, Kutojantie 12, Espoo

15.11.2019, 18:30

SB-Pro/NS - EräViikingit

A-tyttöjen SM-runkosarja

STARS-Arena, Kutojantie 12, Espoo

30.11.2019, 15:00

SSRA - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Kastelli, Oulu

01.12.2019, 18:30

O2-Jyväskylä - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Killerin Liikuntakeskus, Jyväskylä

15.12.2019, 17:00

SB-Pro/NS - FBC Loisto

A-tyttöjen SM-runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

17.01.2020, 18:30

SB-Pro/NS - Pirkkalan Pirkat

A-tyttöjen SM-runkosarja

STARS-Arena, Kutojantie 12, Espoo

21.01.2020, 18:30

SB-Pro/NS - PSS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

26.01.2020, 12:00

FBC Loisto - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

SportGarden, Turku

05.02.2020, 18:30

Classic - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Tenniskeskus, Tampere

09.02.2020, 18:30

SB-Pro/NS - SBS Wirmo

A-tyttöjen SM-runkosarja

STARS-Arena, Kutojantie 12, Espoo

12.02.2020, 18:30

RSS Panthers/Steelers - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Nummikeskus, Hämeenlinna

19.02.2020, 18:30

EräViikingit - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

07.03.2020, 13:00

SB-Pro/NS - SSRA

A-tyttöjen SM-runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

08.03.2020, 13:00

SB-Pro/NS - O2-Jyväskylä

A-tyttöjen SM-runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

PELATUT OTTELUT | A-tytöt/NS

close-icon

06.10.2019

PSS - SB-Pro/NS (2 - 1)

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pss-sb-pro-ns/16016/6164

close-icon

05.10.2019

Pirkat - SB-Pro/NS (10 - 6)

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-sb-pro-ns/16009/6164

close-icon

31.08.2019

SB-Pro/NS - Salpa (6 - 2)

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sb-pro-ns-a-tytot-salpa/1591/5603

close-icon

31.08.2019

RSS Panthers/Steelers - SB-Pro/NS (2 - 5)

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/rss-panthers-steelers-sb-pro-ns-a-tytot/1593/5603

close-icon

26.03.2019

SB-Pro/LoSB - Pirkat (1 - 3)
close-icon

24.03.2019

Pirkat - SB-Pro/LoSB (3 - 4)
close-icon

22.03.2019

SB-Pro/LoSB - Pirkat (1 - 9)
close-icon

10.03.2019

Pelicans SB - SB-Pro/LoSB (7 - 5)
close-icon

09.03.2019

FBC Loisto - SB-Pro/LoSB (8 - 6)
close-icon

24.02.2019

SB-Pro/LoSB - SSRA (3 - 1)
close-icon

11.02.2019

Classic - SB-Pro/LoSB (8 - 3)
close-icon

30.01.2019

EräViikingit - SB-Pro/LoSB (5-4 ja)
close-icon

27.01.2019

SB-Pro/LoSB - Northern Stars (8 - 4)
close-icon

23.01.2019

SB-Pro/LoSB - Pirkkalan Pirkat (2 - 3)
close-icon

16.12.2018

Northern Stars - SB-Pro/LoSB (2 - 5)
close-icon

02.12.2018

SB-Pro/LoSB - Pelicans SB (10 - 7)
close-icon

28.11.2018

SB-Pro/LoSB - FBC Loisto (4-5 JA)
close-icon

25.11.2018

O2-Jyväskylä - SB-Pro/LoSB (4 - 6)
close-icon

04.11.2018

SSRA - SB-Pro/LoSB (1 - 11)
close-icon

28.10.2018

SB-Pro/LoSB - O2 Jyväskylä (12 - 5)

06.10.2019

PSS - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Tulos: 2 - 1

05.10.2019

Pirkat - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-runkosarja

Tulos: 10 - 6

31.08.2019

SB-Pro/NS - Salpa

A-tyttöjen SM-karsinta

Tulos: 6 - 2

31.08.2019

RSS Panthers/Steelers - SB-Pro/NS

A-tyttöjen SM-karsinta

Tulos: 2 - 5

26.03.2019

SB-Pro/LoSB - Pirkat

ATSM Puolivälierät

Tulos: 1 - 3

24.03.2019

Pirkat - SB-Pro/LoSB

ATSM Puolivälierät

Tulos: 3 - 4

22.03.2019

SB-Pro/LoSB - Pirkat

ATSM puolivälierät

Tulos: 1 - 9

10.03.2019

Pelicans SB - SB-Pro/LoSB

ATSM Runkosarja

Tulos: 7 - 5

09.03.2019

FBC Loisto - SB-Pro/LoSB

ATSM Runkosarja

Tulos: 8 - 6

24.02.2019

SB-Pro/LoSB - SSRA

ATSM Runkosarja

Tulos: 3 - 1

11.02.2019

Classic - SB-Pro/LoSB

ATSM Runkosarja

Tulos: 8 - 3

30.01.2019

EräViikingit - SB-Pro/LoSB

ATSM Runkosarja

Tulos: 5-4 ja

27.01.2019

SB-Pro/LoSB - Northern Stars

ATSM Runkosarja

Tulos: 8 - 4

23.01.2019

SB-Pro/LoSB - Pirkkalan Pirkat

ATSM Runkosarja

Tulos: 2 - 3

16.12.2018

Northern Stars - SB-Pro/LoSB

ATSM Runkosarja

Tulos: 2 - 5

02.12.2018

SB-Pro/LoSB - Pelicans SB

ATSM Runkosarja

Tulos: 10 - 7

28.11.2018

SB-Pro/LoSB - FBC Loisto

ATSM Runkosarja

Tulos: 4-5 JA

25.11.2018

O2-Jyväskylä - SB-Pro/LoSB

ATSM Runkosarja

Tulos: 4 - 6

04.11.2018

SSRA - SB-Pro/LoSB

ATSM Runkosarja

Tulos: 1 - 11

28.10.2018

SB-Pro/LoSB - O2 Jyväskylä

ATSM Runkosarja

Tulos: 12 - 5

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | A-tytöt/NS

SARJATAULUKKO

Tilastot

pelaajat | A-tytöt/NS

pelaajan kuva
1
Rautakoski, Edit
MV

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
6
Häyrinen, Noora
MV

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 9.kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
10
Huusko, Eira
Puolustaja

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
14
Vuorensola, Ilona
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
15
Temonen, Petra
Puolustaja

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: right

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Lönnrot, Annukka
Puolustaja
pelaajan kuva
21
Hakala, Julia
Puolustaja

Aiemmat joukkueet: SB Vantaa, SB-Pro

pelaajan kuva
25
Rauhala, Helmi
MV

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
28
Vanninen, Liina
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
29
Lamminen, Ada
Hyökkääjä
pelaajan kuva
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti

Syntynyt: 2004

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
33
Isometsä, Aada
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
37
Valkoniemi, Janna
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
42
Ahola, Niina
Hyökkääjä
pelaajan kuva
43
Airikkala, Noora
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
45
Lahelma, Meri
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
50
Hammarberg, Jasmine
Puolustaja

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
51
Suhonen, Pinja
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
55
Grommi, Henna
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
57
Räty, Johanna
kenttäpelaaja

Syntynyt: 2001

Kätisyys: left

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
60
Ronkainen, Jenna
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 1. kausi

Aiemmat joukkueet: RSS Panthers, LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja

Syntynyt: 2003

Kätisyys: left

SB-Prossa: 4.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
64
Kivinen, Tiia
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 1. kausi

Aiemmat joukkueet: RSS Panthers, LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
68
Raustola, Lotta
Hyökkääjä

SB-Prossa: 1. kausi SB-Prossa

Aiemmat joukkueet: RSS Panthers

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
70
Voivala, Venla
Kenttäpelaaja

SB-Prossa: 1. kausi SB-Prossa

Aiemmat joukkueet: RSS Panthers

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
72
Airaksinen, Venla
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
74
Mäkelä, Aurora
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
75
Björkroth, Rosa
Puolustaja

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 SB-Pro/NS

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
78
Puumala, Sara
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

pelaajan kuva
79
Wiberg, Ida
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Vita

pelaajan kuva
87
Jääskeläinen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
91
Fredman, Sandra
Puolustaja

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
92
Salo, Oona
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2019-2020 SB-Pro/NS

pelaajan kuva
93
Heikkinen, Sini
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron, ÅIF

1
Rautakoski, Edit
MV
6
Häyrinen, Noora
MV
8
Kosonen, Minka
kenttäpelaaja
10
Huusko, Eira
Puolustaja
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä
14
Vuorensola, Ilona
Hyökkääjä
15
Temonen, Petra
Puolustaja
17
Suontausta, Reetta
kenttäpelaaja
20
Lönnrot, Annukka
Puolustaja
21
Hakala, Julia
Puolustaja
25
Rauhala, Helmi
MV
28
Vanninen, Liina
Hyökkääjä
29
Lamminen, Ada
Hyökkääjä
31
Tikkakoski, Nuppu
maalivahti
33
Isometsä, Aada
Hyökkääjä
37
Valkoniemi, Janna
Hyökkääjä
42
Ahola, Niina
Hyökkääjä
43
Airikkala, Noora
Hyökkääjä
45
Lahelma, Meri
Hyökkääjä
50
Hammarberg, Jasmine
Puolustaja
51
Suhonen, Pinja
Hyökkääjä
55
Grommi, Henna
Hyökkääjä
57
Räty, Johanna
kenttäpelaaja
60
Ronkainen, Jenna
Hyökkääjä
61
Riiali, Ada
Kenttäpelaaja
64
Kivinen, Tiia
Hyökkääjä
68
Raustola, Lotta
Hyökkääjä
70
Voivala, Venla
Kenttäpelaaja
72
Airaksinen, Venla
Hyökkääjä
74
Mäkelä, Aurora
Hyökkääjä
75
Björkroth, Rosa
Puolustaja
78
Puumala, Sara
Hyökkääjä
79
Wiberg, Ida
Hyökkääjä
87
Jääskeläinen, Jenni
Hyökkääjä
91
Fredman, Sandra
Puolustaja
92
Salo, Oona
Hyökkääjä
93
Heikkinen, Sini
Puolustaja

KUVAT | A-tytöt/NS

joukkueen kuva
joukkueen kuva

TOIMIHENKILÖT | A-tytöt/NS

VV
Neulasalmi, Timo
Vastuuvalmentaja
V
Vilander, Aki
Valmentaja

Sähköposti: aki.vilander@sb-pro.fi

V
Virtanen, Harry
Valmentaja
V
Eronen, Jukka
valmentaja
J
Hautamäki, Kari
Jojo

Puhelin: 050-376 0206

Sähköposti: kari.hautamaki@sb-pro.fi

R
Lamminen, Sanna
Rahastonhoitaja
H
Hautamäki, Saija
Huoltaja
H
Paloniemi, Piia
Huoltaja
VV
Neulasalmi, Timo
Vastuuvalmentaja
V
Vilander, Aki
Valmentaja
V
Virtanen, Harry
Valmentaja
V
Eronen, Jukka
valmentaja
J
Hautamäki, Kari
Jojo
R
Lamminen, Sanna
Rahastonhoitaja
H
Hautamäki, Saija
Huoltaja
H
Paloniemi, Piia
Huoltaja

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA