close-icon

19.12.2015

SB-Pro – PSS (6-8)

SB-PRO:lle JO TOINEN TAPPIO PSS:LLE TÄHÄN KAUTEEN

SB-Pro emännöi lauantaina Porvoon Salibandyseuraa. Kyseessä oli joukkueemme ensimmäinen kamppailu MM-kisojen jälkeen ja ensimmäinen tämän viikonlopun kahdesta ottelusta.
En tiedä olivatko joukkueen ajatukset vahingossa päässeet lipsahtamaan jo Classicin kohtaamiseen, sen verran ailahtelevasti Pro tänään esiintyi.

Aluksi tasaista
Ensimmäisen kymmenen minuuttia peli oli vauhdikasta ja tasaista. Pallosta taisteltiin välillä niin kovaa, että laidat ryskyivät. Mutta pelikello ei paljoa pysähdellyt, tuomarit olivat valinneet sallivan linjan. Peli alkoi kuitenkin pikkuhiljaa siirtyä kotijoukkueen eduksi. Ensin maalinteossa onnistui Mirja Hietamäki siskonsa Lauran syötöstä. Maali syntyi ajassa 12.40. Kolmisen minuuttia myöhemmin Pro iski jälleen. Tällä kertaa Elina Kujalan ja Kristiina Järvisen toimesta. Kaikki näytti hyvältä, mutta sitten… kavennus. PSS kavensi tilanteeksi 2-1 heti Pro:n maalin jälkeisessä vaihdossa vain kahdeksan sekuntia myöhemmin.

Ottelun toinen erä tarjosi tapahtumia varmasti enemmän kuin kukaan uskalsi toivoa.
PSS:n juna lähti erätauon jälkeen liikkeelle ilman vaikeuksia, mutta Pro:n juna jäi sutimaan paikoilleen. Tästä toimii hyvänä esimerkkinä se, että ajassa 23.47 PSS siirtyi jo 2-4 johtoon. Tilanne näytti huolestuttavalta. Pro:n juna sai kuitenkin itsestään hieman lisää vauhtia irti, ja ylivoimalla syntyi 3-4 kavennus, mutta vieraat iskivät tilanteeksi 3-5 ajassa 28.21. Samassa ajassa kotijoukkueen maalivahti vaihtui. Maalille asteli Tiia Mustonen. Kotijoukkue saikin maalivahdinvaihdoksesta lisää vauhtia peliin ja tuloksena oli kaksi maalia ja tilanne oli jo 5-5. Mutta Pro:n juna hidasteli jälleen, kun PSS siirtyi 5-6 johtoon. Näissä lukemissa siirryttiin erätauolle.

PSS parempi
Kolmannessa erässä Pro pääsi tasoittamaan tilanteeksi 6-6, mutta se ei riittänyt. Vieraat olivat tänään vain yksinkertaisesti valmiimpia ja voittivat ottelun lopulta 6-8. PSS:n viimeinen maali tehtiin tyhjään maaliin Pro:n hakiessa tasoitusta kuudella viittä vastaan.