RAPORTTI

close-icon

10.03.2018

SB-Pro Punainen - SB Vantaa (3 - 1)

Alku mentiin puolelta toiselle ja tarkalla puolustuspelaamisella. Ensimmäinen maalilaukaus tuli Pron toimesta reilun 3 minuutin pelin jälkeen, mutta ei maalia. Myös Vantaan sai maalintekotilanteen, jonka Pron maalivahti torjui. 8 minuutin kohdalla Vantaalle vapaalyönti aivan maalin edestä, mutta tuo tilanne tuhrittiin. 10 minuutin kohdalla Prolle loistava maalintekopaikka, mutta Vantaan maalivahti sai tuonkin torjuttua. Ensimmäinen erä päättyi 0-0.

Toisen erän alkuun Prolle läpiajo, mutta nosto meni maalin yli. Peli jatkui melko tasaisena ja tarkalla puolustuspelillä. Vantaa sai kaksi perättäistä vaparia aivan maalin edestä, mutta Pron muuri peitti molemmat tilanteet upeasti. Erän loppupuolella Pro hyökkääjä pääsi taas nokikkain Vantaan maalivahdin kanssa, mutta ei taaskaan maalia. Vajaan 13 minuutin pelin jälkeen Pro sai avausmaalin pienen painostuksen päätteeksi. Erän lopulla Vantaalle loistopaikka maalin edestä, mutta Pron maalivahti otti loistavasti laukauksen haltuunsa.

Kolmanteen erään Vantaa tuli terävästi ja saikin alussa maalipaikan, jonka Pron maalivahti pelasti hienolla jalkatorjunnalla. Vantaa jatkoi painostamista, mutta ilman tulosta. 5.minuutilla Pron hyökkääjä onnistui yllättämään Vantaan maalivahdin vanhanaikaisella. Pian tuon jälkeen Vantaa sai taas kaksi peräkkäistä vaparia maalin edestä, mutta Pron muuri oli järkkymätön ja laukaukset kilpistyivät siihen. 5 minuuttia ennen loppua Vantaa onnistui kaventamaan Pron unohdettua hyökkääjä vapaaksi maalin edustalla. Vantaa painoi lopussa kovaa. 43 sekuntia ennen loppua Vantaa otti aikalisän ja maalivahdin pois. Vantaan vapaalyönnin jälkeen Pron hyökkääjä nappasi nopeasti pallon itselleen ja siirsi tyhjiin loppunumerot 3-1. Upea voitto tytöiltä.