RAPORTTI

close-icon

10.03.2018

PSS Keltainen - SB-Pro Punainen (6 - 0)

Ottelun panoksena oli sarjan 5.sija. Pelin alku oli hiukan varovaista Pron osalta. Vaarallisia tilanteita ei tullut kummalekaan pitkään aikaan. 12.minuutilla PSS pääsi läpiajoon, ja siirsi peli numeroihin 1-0. Minuutti ennen taukoa PSS teki toisen maalin terävän vastahyökkäyksen päätteeksi.

Toiseen erään siirryttiin kahden maalin takaa-ajossa. Erän alkuun PSS meni jo 3-0 johtoon. Vajaa 4 minuuttia, ja PSS iski syötönkatkosta 4-0. Toisen erän 12. minuutilla PSS viides maali kovalla kaukolaukauksella. Heti tuon perään tuli Prolle 2 min jäähy. Tuo kestettiin hienosti. PSS ei saanut edes laukausta maalia kohti.

Kolmanteen erään lähdettiin PSS:n 5-0 johdossa. Vajaa 3 minuutin jälkeen PSS:n kuudes maali. Pro ei saanut kunnon maalipaikkoja luotua. Reilu 2 min ennen pelin loppua Pro pääsi pelaamaan ylivoimaa. Tuo ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja peli päättyi PSS:n 6-0 voittoon. Tämä oli kauden viimeisin sarjapeli ja loppusijoitus sarjassa oli kuudes sija. Iso kiitos kaikille tytöille taistelusta, ja valmentajille sekä vanhemmille myös.