UUTISET | Liiganaiset

close-icon

13.10.2019

Otteluraportti SB-Pro – Pelicans

Lauantai-ilta ei jäänyt Arkadiassa ilman aina niin odotettua tunnetta. Ilta sisälsi palkitsemisia, kolme pistettä ja illan huipensi Elina Kujalan mahtavan uran uusin merkkipaalu, 500 tehopistettä Liigassa.

12.10. SB-Pro – Pelicans 6-3 (1-0, 3-2, 2-1)

 

Kuva Mauri Katajala: Jaana Lirkki valittiin syyskuun kuukauden pelaajaksi, palkintoa luovuttaa naisten salibandyliigan sarjavastaava Jani Holopainen

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+3,  Karoliina Kujala 2+1,   Jaana Lirkki 2+0,  Ina Leminen 1+1, Elina Vanhanen 1+0 ja Juulianna Sotala 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 8  ja Pelicans Emmi Pölönen 36

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Karoliina Kujala SB-Pro ja Emmi Pölönen Pelicans

Illan Pro-pelaaja Elina Kujala

 

Kuva Mauri Katajala. Tässä tuuletellaan illan ensimmäistä osumaa ja “Ellun” tehopistettä no:498

Pro sai lentävän lähdön peliinsä

Kotijoukkue sai unelmalähdön ottelussa ja jo ensimmäisessä vaihdossa Kujalat aloittivat pistetehtailunsa. Pelicans kuitenkin ryhdistäytyi ja laittoi oman maalin eteensä tiukan ryhmityksen ja pysäytti Pron maalinteon.

Toisessa erässä vierasjoukkue sai palkinnon työstään ja tasoitti pelin ajassa 28.02, minkä jälkeen kotijoukkue lisäsi kaasua ja iski nopeat kolme maalia, vuorollaan onnistuivat Jaana Lirkki (syöttäjänä Elina Kujala ja tehopiste no:499), Karoliina Kujala ja Elina Vanhanen sadannessa liigapelissään.

Kuva Mauri Katajala. Elina Vanhasen “tykki” puhui juhlaottelussa onnistuneesti

Erän lopulla vielä loistavan ottelun pelannut Pelicansin maalivahti Emmi Pölönen heitti Kati Kutisaaren yksin läpi, joka kavensi numeroiksi 4-2.

Kolmannessa erässä saavutettiin Arkadiassa merkkipaalu

Kolmannessa erässä sitkeä Pelicans nousi vielä maalin päähän ottelun loppuhetkillä Pinja Jaakkolan osumalla, minkä jälkeen Elina Kujala syötti Jaana Lirkin maalintekoon ja näin yleisö pääsi juhlimaan “Ellun” tehopistettä no: 500 liigassa.

Kuva Mauri Katajala: Pallo on juuri ylittänyt maaliviivan ja seuraavaksi on lupa juhlia, Elina Kujala 500 tehopistettä!

Kuva Mauri Katajala: Elina Kujala ketjukavereidensa ympäröimänä juhlimassa historiallista maalia

Kuva Mauri Katajala: Myös yleisö otti osaa juhlaa ja “standing ovation” aivan Pro-tyyliin!

Ina Leminen (1+1 illan saldo) päätti ottelun maalitehtailun ja näin Prolle ansaittu voitto numeroin 6-3. Liiganaisten sarjajohto vankistui ja joukkue pääsee maajoukkuetauolle hyvistä asemista.

Elina Kujalan kommentit juhlaillasta

“Meillä oli hyvä pelimaltti läpi ottelun ja onnistuttiin pitämään palloa. Saatiin hyvin painettavastustajan päätyyn ja taas loimme runsaasti maalipaikkoja. Meidän pitää vain parantaa viimeistelyä kauden edetessä.

Oli mahtava juttu, että 500 tehopistettä tuli täyteen kotiyleisön edessä. Kiitos kaikille onnitteluista.”  – Elina Kujala, SB-Pro, 500 tehopistettä

Kuva Mauri Katajala. Elina Kujala ja uudet tavoitteet jo silmissä!

 

OLIPA JÄLLEEN HUIKEA ILTA ARKADIASSA. TUNNELMA KATOSSA RUNSASLUKUISEN KOTIYLEISÖN KERA JA MAHTAVIA PELAAJIAMME PÄÄSIMME JUHLIMAAN USEITA KERTOJA ILLAN AIKANA.

PRO LÄHTEE MAAJOUKKUETAUOLLE SARJAJOHDOSSA JA PELIT JATKUVAT KAHDELLA KOTIPELILLÄ, 26.10. KLO 17.00 VASTASSA SSRA JA 27.10. KLO 17.00 VIIME KAUDEN FINAALIVASTUSTAJA PSS. PARHAAT PAIKAT OTTELUIHIN LIPPU.FI:N KAUTTA.

close-icon

11.10.2019

Otteluraportti Koovee – SB-Pro /Otteluennakko SB-Pro – Pelicans

SB-Pro jatkoi vierailuja Tampereella ja vuorostaan Kooveen kotiluolassa ja onnistuneet matkapelit jatkuivat maali-iloittelussa, jossa Jaana Lirkki iski ottelun lopulla ansaitun voittomaalin ja Pro vahvisti samalla asemaansa sarjan kärjessä

10.10 Koovee – SB-Pro 7-8  (3-2, 2-4, 2-2)

Kuva Mauri Katajala: Jaana Lirkki sai illan aikana 200 tehopistettä täyteen ja Koovee taitaa olla Jaanan suosikkivastustaja, kahdesta pelistä tuloksena kaksi hattutemppua Noora Laakson taakse

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Jaana Lirkki 3+0, Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 2+3, Silja Eskelinen 0+2, Laura Hietamäki 0+1, Meri-Helmi Höynälä 0+1, Heidi Lirkki 1+0 ja Aada Isometsä 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 9/ Tiltu Siltanen 4  ja Koovee  Noora Laakso 34

Kuva Mauri Katajala. Karoliina Kujala oli päätä vastustajiaan pidempi ja hurjat tehot 2+3 torstaina

SB-Pro loi ottelussa valtavan määrän maalipaikkoja ja kahdeksan osumaa riitti nyt voittoon

Ottelun kuva oli selvä, Pro loi laadukkaita maalintekopaikkoja kovalla prosentilla läpi ottelun ja mahdollisuudet olivat useampaankin maaliin. Koovee iski vastaiskuilla tehokkaasti pitäen ottelun numerollisesti tasaisena aivan pelin loppuun saakka.

Pron 1.kenttä oli kovassa iskussa läpi illan. Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi valittu Jaana Lirkki laukoi jälleen hattutempun Tampereella ja saavutti illan aikana myös 200 tehopisteen rajan. Karoliina Kujala oli illan pisterohmu ja nyt saldoksi huimat 2+3, Elina Kujalan saldo oli 1+1 ja Silja Eskelisen saldo 0+2. Kakkoskenttä säesti osaltaan kahdella maalilla tekijöinä Heidi Lirkki ja Aada Isometsä.

Aki Vilander oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja uskoo jatkossa pelin vielä kehittyvän

” Kokonaisuutena olimme parempia kuin edellisellä vierailulla, mutta tehokkuuteen haetaan vielä lisää laatua, meillä oli mahdollisuudet iskeä muutama maali lisääkin. Joukkue oli sitkeä, vaikka hallinnantunne ajoittain hiukan katosi. Joukkueen uskallus pelata ja luotto itseensä on vahva.”  – Aki Vilander SB-Pro Päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Silja Eskelinen jatkaa myös hienossa pelivireessä ja torstaina rikkoontui 100 tehopisteen raja tehopuolustajalta

Lauantaina Arkadiaan saapuu Pelicans Lahdesta

Pitkän vieraspeliputken jälkeen joukkue saapuu takaisin Klaukkalaan ja tällä kertaa Liiganaisten iskukykyä mittaa Pelicans. Pelicans koki tölle kaudelle merkittäviä menetyksiä pelaajarintamalla ja kausi on ollut haastava tähän saakka. Turusta joukkue otti pisteen häviämällä jatkoajalla TPS:lle, mutta kahdesta muusta ottelusta on kertynyt lähinnä vain kokemusta.

SB-Pro on aloittanut kautensa loistavasti menettämällä vain yhden pisteen Tampereelle jatkoaikavoiton jälkeen. Pistepörssissä Jaana Lirkki ja Karoliina Kujala jakavat sarjan 1.paikan ja Ina Leminen johtaa puolustajien vastaavaa tilastoa. Tämän pelin jälkeen siirrytään kahden viikon tauolle ja tänne SB-Pro lähtee sarjajohdossa lauantain pelin tuloksesta riippumatta.

Kuva Mauri Katajala. Jatkuvatko Pro-juhlat myös lauantaina Arkadiassa? Kannattaa tulla paikalle juhlimaan Liiganaisten kanssa!

Pron Liiganaisten lento on ollut vahvaa ja nyt on tarkoitus katkaista “pelikaanien” lentoyritykset. Ennen naisten peliä pelataan Arkadiassa B-tyttöjen SM-sarjapeli klo 13.00 alkaen ja siellä TPS on etsimässä kadonnutta hunapurkkiaan. Liiganaiset aloittavat oman urakkansa klo 17.00.  Nyt kaikki kannustamaan SB-Pron naisia ja tyttöjä.

close-icon

06.10.2019

Otteluraportti Classic – SB-Pro

Perjantai-illan huuma ei ehkä kuvaa tätä liigapeliä parhaiten, mutta jännittävä ja tasainen peli pelattiin Tampereella vähälukuisen kotiyleisön edessä. Myös vajaalukuinen Pro onnistui tavoitteessaan ja haki tärkeät vieraspisteet siirtyen samalla sarjajohtoon paremmin jalkapalloilusta tutuin voittoluvuin 1-2.

4.10 Classic – SB-Pro 1-2  (1-2, 0-0, 0-0)

Kuva Mauri Katajala: Ira Moilanen pelasi ensimmäisen pelinsä tällä kaudella Pron maalilla ja oli heti kentän parhaita pelaajia

 

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Meri-Helmi Höynälä 1+1 ja Sandra Freedman 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 19 ja Classic Elsi Kangasharju 19

Kuva Mauri Katajala. Meri-Helmi Höynälä siirtää Pron 1-0 johtoon. Mersu valittiin illan Pron parhaaksi pelaajaksi ja tehot 1+1

 

Ottelu kulki alusta loppuun tasaisena kahden nuoren maalivahdin loistaessa hyvillä torjunnoillaan

Tasaisen ottelun ensimmäinen erä oli hienokseltaan Pron hallintaa ja ajassa 8.24 Meri-Helmi Höynälä sai irtopallon maalintekosektorille ja tarkka laukaus ohitti hienosti läpi ottelun pelanneen Elsi Kangasharjun Classicin maalilla.

Erän puolessa välissä syntyi Classicin illan ensimmäinen ja ainoa maali Sanni Niemisen kaukolaukauksella, mikä yllätti maskin takaa myös erinomaisesti torjuneen Ira Moilasen.

Ottelun voittomaali oli todellisen junnukentän maali ja tekijänsä uran ensimmäinen

Ottelun kolmas maali jäi myös illan viimeiseksi ja syntyi kaksi minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua. Kentällä Prolta nuorisokenttä “Mersun” johdolla laidoillaan kaksi 03-syntynyttä ja voittomaalin vastahyökkäyksestä onnistui tekemään hienosti tilanteen loppuun saakka pelannut Sandra Fredman.

Kuva Mauri Katajala. Sandra Fredman kurkottaa loppuun saakka ja iskee ottelun voittomaalin

Kummatkin joukkueet puolustivat tarkasti kaksi erää ja näin pisteet Nurmijärvelle

Tuskin kukaan osasi odottaa, että illan maalit olivat näin nähty, mutta tällä kertaa kumpikin joukkue onnistui puolustamaan kaksi viimeistä erää toisensa nollille. Tilanteita oli kummallakin ryhmällä, mutta puolustus ja maalivahdit kestivät loppuun saakka ja pelin viimeisellä sekunnilla kilautti Classic vielä tolppaan.

“Peliin asetettuihin tavoitteisiin ei päästy kiinni ja sitä kautta ei myöskään saatu hallinnan tunnetta oikein miltään pelin osa-alueelta, tässä oli mukana tietysti myös paljon vastustajan hyvyyttä. Kohtuullisen hyvä puolustuspeli ja Iran torjunnat mahdollistivat kuitenkin tärkeimmän eli voiton.”  – Aki Vilander, SB-Pro Liiganaisten päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Pro on onnistunut rohkeasti tuomaan joukkueeseensa tällä kaudella jo viisi uutta nuorta pelaajaa ja tässä viimeisin eli Sandra Fredman juhlii uransa ensimmäistä liigamaalia

LIIGANAISILLA ON PIENI LOUKKAANTUMISSUMA PÄÄLLÄ, MIKÄ EI OLE KUITENKAAN TULOKSELLISESTI NÄKYNYT PELEISSÄ. NELJÄ VOITTOA NELJÄSTÄ PELISTÄ TAKAA JOUKKUEELLE SARJAN KÄRKIPAIKAN.

SEURAAVAN KERRAN ARKADIASSA PELATAAN TULEVANA LAUANTAINA 12.10, JOLLOIN ENSIN KLO 13.00 SEURAN B-TYTÖT KOHTAAVAT SM-SARJAPELISSÄÄN TPS:N JA ILLALLA KLO 17.00 LIIGANAISET PELICANSIN. TULOSSA SIIS SB-PRON “SUPERLAUANTAI” JA KAIKKI PAIKALLE KUMPAANKIN PELIIN!

close-icon

30.09.2019

Otteluraportti Koovee – SB-Pro

SB-Pron alku on ollut tiivis, kolme peliä viiteen päivään ja vastustajat ovat olleet ennakoon sarjan kärkijoukkueita. Viikko huipentui Tampereelle, jossa käytiin ehkä sarjan paras peli tähän mennessä Pron lyödessä jatkoajalla kotijoukkue Kooveen luvuin 4-5.

29.9 Koovee – SB-Pro 4-5  (1-1, 1-2, 2-1, ja 0-1)

 

Kuva Mauri Katajala: Meri-Helmi Höynälä joutui ajoittain kovan kohtelun kohteeksi, mutta “hiljainen kostaja” iski jatkoajan lopulla voittomaalin Prolle

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Karoliina Kujala 0+3,  Jaana Lirkki 3+0, Meri-Helmi Höynälä 1+1, Juulianna Sotala 1+0 ja Aada Isometsä 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja Koovee Noora Laakso 23

Kuva Mauri Katajala. Jaana Lirkki ja Karoliina Kujala pelaavat loistavaa syksyä, eilen tehot 3+0 ja 0+3

Ensimmäinen erä oli selvää Pron hallintaa

Pro avasi pelin erittäin vahvasti halliten palloa ja luoden useita loistavia maalintekotilanteita. Vahva karvaus aiheutti Kooveelle runsaasti ongelmia läpi erän. Lopulta työnteko palkittiin ja Jaana Lirkki teki tyhjiin Karoliina Kujalan oivaltavasta syötästä, maalissa pitää nostaa esiin myös Elina Kujalan nopea pitkä avaus sisarelleen. Erän loppua kohden peli tasoittui kenttätapahtumiltaan ja Koovee saikin aikaan tasoituksen Mona Backmanin mailasta.

Toinen erä jatkui hienokseltaan Pron hallintana ja vierasjoukkue pääsikin ottelussa useammin ns. parhaille paikoille. Noora Laakso emäntien maalilla piti ajoittain sekä tuurilla, mutta ennenkaikkea taidolla kotijoukkueen mukana pelissä. Juulianna Sotala siirsi ensin Pron 1-2 johtoon, jonka Mia Vallenius kuittasi. Erän viimeisellä minuutilla Jaana Lirkki iski pukukoppimaalin ja Pron 2-3 vierasjohtoon.

Kolmas erä oli jo playoff-henkistä taistelua

Pron pienet loukkaantumiset pakottivat joukkueen tiivistämään peluutusta ja ehkä osin tämänkin vuoksi sai Koovee otetta pelistä. Joukkue laukoi paljon kaukaa tulivoimaisten Valleniuksen ja Senni Hietasen toimesta ja kumpikin myös onnistui kertaalleen kääntäen pelin 4-3 kotijoukkueelle. Pron ykköskenttä oli kuitenkin päättänyt voittaa tämän pelin ja hyökkäysten aaltoillessa maalilta toiselle tuli jälleen Jaana Lirkin vuoro ja tietenkin Karoliina Kujalan syötöstä ja nyt mentiin jatkoajalle luvuin 4-4. Kumpikin maalivahti teki ottelun lopulla tukun voitokkaita torjuntoja osoittaen ehdottomasti olevan alansa mestareita.

Jatkoajalla iski “Mersu”

Jatkoajan viimeisellä minuutilla oli Pron paikka iskeä hanakasti maalia metsästäneen kotijoukkueen hyökkäyksen jälkeen. Tyypillinen nopea Pron vastahyökkäys 2 vastaan 1 ja Aada Isometsä syöttää Meri-Helmi Höynälälle paikan, josta “Mersu” ei erehdy.

 

Kuva Mauri Katajala. Silja Eskelinen tyylittelee. Silja on pelannut suuret minuutit ja on ollut suuressa roolissa Pron puolustuksessa

 

KOOVEE OSOITTI OLEVANSA JUURI NIIN VAHVA, KUIN ETUKÄTEEN ARVELTIIN, MUTTA PRO PYSTYI OTTAMAAN HAASTEEN VASTAAN. LOISTAVA KAUDEN ALOITUS LIIGANAISILTA JA PELIT JATKUVAT VIERASPELEILLÄ EDELLEEN TAMPEREELLA ENSI VIIKOLLA. SEURAAVA KOTIOTTELU ON 12.10 ARKADIASSA, LIPUT ENNAKKOON SINNE LIPPU.FIN:N KAUTTA.

close-icon

28.09.2019

Otteluraportti SB-Pro – TPS

SB-Pron kausi kotikentällä alkoi “hunajaisissa” merkeissä ja TPS joutui kova-äänisen kotiyleisön edessä antautumaan suurinumeroisesti.

27.9 SB-Pro – TPS 13-5 (3-1, 4-1, 6-3)

Kuva Mauri Katajala: Ina Leminen pelasi eilenkin fyysistä peliä ja kävi tekemässä lisäksi tehot 4+1. Ina valittiin raadissa Pron parhaaksi eilen.

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+1,  Karoliina Kujala 1+2,  Heidi Lirkki 1+0, Jaana Lirkki 2+2, Jenni Rautanen 0+2, Ina Leminen 4+1, Mirja Hietamäki 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Meri-Helmi Höynälä 0+1, Jenna Ronkainen 2+0 ja Aada Isometsä 2+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja TPS Lina Hurme 7, Essi Niskala 8

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Ina Leminen SB-Pro ja Milla Nordlund TPS.

Illan Pro-pelaaja Jaana Lirkki

Kuva Mauri Katajala. Aada Isometsä on aloittanut kauden pirteästi ja eilen saldona 2+1

Pro otti pelin haltuunsa ensimmäisestä erästä lähtien

Ensimmäisessä erässä TPS roikkui mukana tuloksellisesti 14 minuuttia ja Jenna Ronkaisen uran ensimmäisen liigamaalin TPS vielä kuittasi ylivoimaosumallaan. Pro oli kolisuttanut muutamaan kertaan maalipuita, mutta vieraiden maalin jälkeen kotijoukkue iski kaksi pikamaalia Laura Hietamäen ja Heidi Lirkin toimesta, nämä maalit vapauttivat Pron pelin toiseen erään.

Toinen erä olikin Pron näytöstä ja erän loputtua tulostaululla olivat jo lukemat 7-2. Onnistumisia tuli kotijoukkueelle laajalta rintamalta ja peli-ilme olikin hunajaisen makea.

Kolmas erä oli katsojaystävällistä puolustamisen kustannuksella

Kolmannessa erässä maaleja tehtailtiin kumpaankin päähän, Pro peräti kuudesti ja TPS myös kolmesti puolustamisen jäädessä sivuhuomiolle.

Ina Leminen aloitti illan maalitehtailunsa 2. erässä ja huipensi sen kolmannessa erässä rangaistuslaukauksellaan, jossa teki ottelun 4. maalinsa faniryhmän ansaitusti palkitessa lentävien hattujen kera “kammolämäriäänkin” väläyttänen maalitykin.

Kuva Mauri Katajala. Karoliina Kujala ja Jaana Lirkki ovat aloittaneet kautensa vauhdikkaasti. Jaanan saldo kahden pelin jälkeen 3+4 ja Karoliinalla 3+2.

Aki Vilander on tyytyväinen joukkueen asenteeseen

“Tunne ohjasi järkeä tänään kentällä varsinkin pallollisissa ratkaisuissa. Toisaalta hyvä riistopeli ja asenne takasivat sen, että pysyimme pelin päällä koko ottelun ajan.

Joukkueessa on vahva usko siihen, että pääsemme pelillisesti eteenpäin, mutta se vaatii äärimmäistä kärsivällisyyttä, osin loukkaantumisten vuoksikin. Ykkösketjun 8 maalia on tietysti aina kova suoritus ja nuorten esiinmarssi tänään tuloksena 4 maalia on kova näyttö myös.”  – Aki Vilander, SB-Pro päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Tässä juhlitaan Jenna Ronkaisen uran 1. liigamaalia

TUNNELMA ARKADIASSA OLI JÄLLEEN HUIKEA JA VIELÄ MAHTUU LISÄÄ FANEJA KATSOMOON. NYT LIIGANAISET MUUTTAVAT HETKEKSI PELAAMAAN TAMPEREELLE, JOSTA KOTIUDUTAAN ARKADIAAN 12.10.

close-icon

26.09.2019

Tilannekuvia Liiganaisten vierailusta Mosalla

Liiganaiset kävivät hakemassa sarjapisteet ErVistä vieraspelissä ja tässä kuvamateriaalia illan pelistä. Kuvaajana Liiganaisten “hovikuvaaja” Mauri Katajala.

Ennen peliä pakolliset selfiet, lähinnä valmennuksen ja huollon taholta.

Se oli 17 sekuntia ja maali!

Valmennus ottaa 1. erässä hyvin rauhallisesti pelin

Jännitystä ei löydy edes entistä kotiseuraa vastaan pelatessa

Lähes lentoon lähdössä komean maalin jälkeen

Nyt sitten jo lennetään ja missä se maila on?

Tässä juhlitaan uutta Pron maalintekijää liigassa

Tässä jo aiemmassa raportissa hehkutettu “kammolämäri”

Näin syntyy illan voittomaali

Juhlimassa illan kuumimmat pistenikkarit

Ja Tiltu hoitaa loput. Kaikki kuvat Mauri Katajala

Huomenna 27.9 jatketaan kotikentällä TPS:n kanssa klo 18.30 alkaen!

close-icon

26.09.2019

Otteluraportti Eräviikingit – SB-Pro 25.9.2019

Eräviikingit – SB-Pro kauden avaus Mosalla

Liiganaiset aloittivat urakkansa EräViikinkien vieraana Mosalla keskiviikkoiltana.

Ottelu lähti käyntiin vauhdikkaasti ja ensimmäinen maali nähtiin jo ajassa 00.17, maalintekijänä Karoliina Kujala. Kahdeksan minuutin kohdalla liiganaiset heiluttivat verkkoa kahdesti ja ErVin päävalmentaja Markus Huhtimo joutui turvautumaan aikalisään, jonka jälkeen maalit kumpaankin päähän ja erätauolle mentiin lukemissa 1-4.

Toinen erä meni edelleen Pron komennuksessa, Ina Leminen rankaisi kammolämärillään ylivoiman päätteeksi ja ErVi tyytyi kaunistelemaan lukuja maalilla. Erän kruunasi liigarinkiin murtautuneen Aada Isometsän liigauran ensimmäinen maali. Erätauolle tilanteessa 2-6.

Kolmanteen erään ErVin kopissa imuroitu hajusuola alkoi tuottaa tulosta ja kentälle marssi päättäväinen joukkue. Yhdeksän minuuttia ja kolme maalia Pron verkkoon takonut ErVi pakotti Pron päävalmentaja Aki Vilanderin ottamaan aikalisän. Aikalisästä huolimatta 50.55 ErVi taas pahanteossa ja peli tasan 6-6. Voittomaalin ajassa 54.08 napautti Karoliina Kujala ja yhden vielä tyhjiin Jaana Lirkki.

Lopputulos 6-8 SB-Prolle.

Aki Vilander summasi ottelun nopeasti näin:

“Joukkueesta aisti, että se on levollinen ja latautunut ja saatiin tavoitellusti näkymään lataus myös taululla. Toisessa erässä pystyttiin puolustamaan selkeämmin vastustajan nopeat hyökkäykset pois. Viimeiseen erään halvaannuttiin täysin pallottomassa pelissä ja päästettiin taitava joukkue leikkimään turhaan pallolla, täytyy ottaa omaan piikkiin aika paljon, ettei pystytä vielä parempaan, kun pelataan johtoasemassa.”

close-icon

26.09.2019

Liiganaisten kotiottelut käynnistyvät perjantaina TPS:n vieraillessa Klaukkalassa

SB-Pron Liiganaiset avasivat kautensa makealla vierasvoitolla ErVistä keskiviikkona ja kotiottelut alkavat jo huomenna perjantaina Arkadiassa. Vastaan asettuu tällä hetkellä sarjaa johtava TPS, jolla kahdesta pelistä kaksi voittoa sarakkeessaan.

Kuva salibandy.fi. Kuvassa Pro juhlii maalia Classicin vieraana ja Marjut Kinnunen Classicin paidasta siirtyi täksi kaudeksi takaisin Nurmijärvelle

TPS on tuttu joukkue ja joukkueen kärki vuodesta toiseen terävä

Otteluun oman mielenkiintonsa tuo tietysti se, että Aki Vilanderin monivuotinen vanha joukkue TPS pelaa nyt sarjapelin Klaukkalassa Pron vieraana. Kumpikin joukkue tuntee toisensa erinomaisesti ja Pro tällä kertaa ehkä vielä paremmin TPS:n.

Ennustus on TPS:n pelin kulminoituvan tällä kaudella Laura Rantasen ja Milla Nordlundin tehoihin, mitä ajatusta jo kaksi ensimmäistä peliä vahvistavat. Kummallakin pelaajalla on runsaasti taitoa sekä halua ratkaista pelejä ja peliaikaa on luvassa paljon. Myös Noora Vuorela maalilla on isossa roolissa, kuten on ollut jo molemmissa voitetuissa kotipeleissä.

TPS voitti ensin SSRA:n kotonaan 4-3 ja seuraavana päivänä Pelicansin jatkoajan jälkeen myös kotikentällään 5-4, joten joukkue on saanut loistavan lähdön kauteensa.

SB-Pro lähtee kauteensa kokeneella, mutta samalla myös nuorekkaalla joukkueella

Pro on tulevalla kaudella sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Suuressa roolissa ovat Vilanderin palapelissä Kujalat, Lirkit ja Hietamäet, maalilla Tiltu Siltanen ja puolustuksessa Silja Eskelinen luovat kokeneen rungon. Kokeneet pelaajat ovat osoittaneet pystyvänsä tuomaan vuosi vuodelta lisää nyansseja omaan pelaamiseensa ja valtava voittamisen tahto näkyy juuri näissä pelaajissa.

Toisaalta joukkueessa on runsaasti nuoria noussut ja nousemassa tärkeisiin rooleihin ja kuten Meri-Helmi Höynälä viime vuonna näytti, niin kokeneiden pelaajien mukana nousu voi olla todella nopeaa. Marjut Kinnusen siirtyminen takaisin Nurmijärvelle Classicista ja Elina Vanhasen muutto ErVistä tuovat joukkueeseen myös aiempaa liigakokemusta.

Sairastuvalta on myös kauden aikana luvassa pelaajia mukaan, mikä vain nostaa joukkueen iskukykyä kauden aikana. Mielenkiintoinen kausi on luvassa ja nyt tarvitaan jälleen sitä kuudetta kenttäpelaajaa yleisön muodossa mukaan kannustamaan Pron Liiganaisia.

Kuva SB-Pro. Juhlatunnelmaa viime kauden mestaruuden ratkettua

PERJANTAINA 27.9 KLO 18.30 VIHELLETÄÄN KAUDEN KOTIPELIT KÄYNTIIN ARKADIASSA, VASTASSA TPS TURUSTA. OVET AVATAAN HALLILLA TUNTIA AIKAISEMMIN JA PARHAAT PAIKAT VOI VARATA JO ETUKÄTEEN HANKKIMALLA PÄÄSYLIPUT LIPPU.FI:N KAUTTA.

TULETHAN AJOISSA PAIKALLE, OTTELUN ALUSSA NOSTETAAN YLÖS VIIME KAUDEN MESTARUUSVIIRI!

 

close-icon

12.08.2019

1. SB-Pron Golfmestaruus ratkaistiin Nurmijärvellä 5.8

Nurmijärven Golfkentällä järjestettiin SB-Pron 1. golfin mestaruuskilpailu 44 pelaajan voimin

Yhteistyö Nurmijärvi Golfin kanssa synnytti SB-Prolle mahdollisuuden järjestää myös “leikkimielinen” kilpailu golfin merkeissä ja ensimmäiseen kisaan saimmekin pelaajia jo hyvin matkaan eli yhteensä 44 pelaajaa. Sarjoja oli kaksi, yksilökilpailu ja joukkuekisa, jotka kummatkin pelattiin pistebogeyna. Kilpailun taso jopa yllätti tai sitten salibandyn harrastajien pitäisi käydä enemmänkin golfkentillä, koska tulokset nousivat todella korkeiksi.

Henkilökohtaisiksi mestareiksi nousivat Heidi Lirkki ja Seppo Kosonen

Kuvassa Heidi ja Seppo yhteisen voittopokaalin kanssa

Joukkuekisassa voiton vei ryhmä, Ville Raatikainen, Turo Piipponen, Tuomo Härmä

Kuvassa vasemmalta lähtien, Turo Piipponen, Tuomo Härmä ja Ville Raatikainen ( Ville pelasi kilpailun parhaimman lyöntituloksen myös)

Mestaruuskisat pelattiin siis Nurmijärvi Golfin erinomaisilla kentillä, jotka tälläkin kertaa olivat loistavassa kunnossa. Päivän aikana koettiin kaikki golfiin kuuluvat yllätykset, lyönnit outtiin, veteen, kadonneet pallot, mutta pääsääntöisesti kuitenkin runsaasti hyviä lyöntejä väyliä pitkin. Viheriöiden nopeudet yllättivät monet kokeneemmatkin golffaajat, mutta ehkä tärkeintä oli tällä kertaa kuitenkin tavata ystäviä golfin ja vähän myös salibandyn merkeissä. Tunnelma ennen ja jälkeen kisan, joka pelattiin loistavan kesäsään merkeissä, oli leppoisa ja kilpailunjohtajan Esa Meriläisen ei tarvinnut tutkia tällä kertaa yhtään protestia, vaikka tutkintamaksu olikin asetettu kilpailun luonteesta johtuen poikkeuksellisen alas eli 1500€:n tasolle SB-Pron toivomuksesta.

SB-Pro kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita ja myös Nurmijärvi Golfia, Esa Meriläinen ja Johanna Purhonen, jotka osaltaan organisoivat kisan.  Lähdemme suunnittelemaan hyvissä ajoin ensi kesällä uutta ja samalla 2. SB-Pro Golf mestaruuskilpailua. Tarkoitus on tehdä tästä kisasta perinne ja samalla kehittää ja kasvattaa sitä. Tässä on siis jo ennakkokutsu samalla ensi vuodelle!

Toivottavasti näemme teidät kaikki syksyn aikana myös SB-Pron kotikentällä Arkadiassa, Tervetuloa.

 

close-icon

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 välisenä aikana.

Tilaisuudessa palkitaan seuran toimesta jokaisesta peliryhmästä kolme joukkueen/ valmentajan/toimihenkilöiden valitsemaa pelajaa.

Kauden päätöksessa katsotaan mennyttä kautta ja luodaan silmäys tulevaan kauteen.

Tilaisuudessa perinteisesti kahvi- ja mehutarjoilu.

TERVETULOA

SB-Pro ry

close-icon

08.05.2019

Liiganaisten kotiotteluiden katsojakysely 2018/19

Auttakaa meitä kohti parempaa tulevaisuutta!

Kauden kotiotteluita kertyi runkosarja, Suomen cup ja pudotuspelit mukaan lukien 19 kappaletta ja kaipaisimme niiden, sekä meidän viestinnän osalta palautetta.

Vastaaminen kyselyyn kestää n. 5-10min riippuen avoimien kommenttien pituudesta.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan yllätystuotepaketti , mutta kyselyyn voi vastata myös anonyymisti.

Kaikista vastauksista on meille iso apu seuraavan kauden asioita suunnitellessa.

Kiitos jo etukäteen! ❤️

Tästä suoraan kyselyyn>>

close-icon

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open -tapahtumassa sekä astuvat tapahtumalavalle n.klo.11:30.

Tervetuloa moikkaamaan joukkuetta! Liiganaiset jakaa tapahtumassa kortteja sekä nimikirjoituksia!

close-icon

06.05.2019

SB-Pro Suomen mestariksi voitoin 4-1

SB-Pro puolusti mestaruuttaan menestyksekkäästi ja kausi huipentui loppuunmyydyssä kotihallissa Arkadiassa. Istumapaikat loppuivat jo 40 minuuttia ennen ratkaisevan finaalin alkua ja tunnelma hallissa Jaana Lirkin ratkaisuosuman jälkeen olikin mieletön, ensimmäinen mestaruus uudessa kotihallissa Nurmijärvellä on saavutettu!

Kuva Juhani Järvenpää. SB-Pron Suomen mestarit huudattavat kotiyleisöä, niin pääkatsomossa kuin parvellakin

PSS TAISTELI JA TEKI KAIKKENSA ANSAITEN KAIKEN ARVOSTUKSEN HIENONA FINAALIVASTUSTAJANA

Ottelusarjahan alkoi Pron kolmen voiton putkella otteluissa, joissa Pro oli tehokas ja puolusti huolellisesti, jonka jälkeen loistavan finaalisarjan pelannutt Tiltu Siltanen torjui tarvittavan. PSS jäi etenkin ensimmäisissä peleissä aivan liikaa ykköskenttänsä varaan, mikä toki pelasikin läpi ottelusarjan vahvasti. Sarjan toisessa pelissä Pro haki tärkeän ryöstön Porvoossa luvuin 3-9, mikä sarjan jatkon kannalta oli erittäin merkitsevä.

Vappuaattona oli Pron ensimmäinen mahdollisuus ratkaista sarja Porvoossa ja joukkue sai paikalle ennennäkemättömän kannustuksen vierasotteluunsa ja Aurora hallissa olikin varmasti lähes puolet Pron kannattajia. PSS oli kuitenkin todella hyvin latautunut tähän peliin ja vei ansaitusti ottelun nimiinsä ja siirsi ratkaisua eteenpäin viidenteen taistoon, joka pelattiin vuorostaan Klaukkalassa.

Tämä ratkaisevaksi jäänyt ottelu olikin ehkä vuoden jännittävin ja kaikilla tavoin lajia ja lajin kiinnostavuutta eteenpäin vievä. Kotijoukkue Pro pelasi 1.erän vuoden parasta salibandyä vieden erää suvereenisti kaikin mittarein, tilanne 3-0 ja osa yleisöstä alkoi jo ehkä miettiä kultajuhlia. Tässä vaiheessa PSS osoitti viimeistään olevansa finaalisarjan arvoinen joukkue taistellen itsensä peliin mukaan ja 60 peliminuutin jälkeen taululla olivatkin lukemat 3-3.

Jatkoerässä pelattiin huolellisesti ja tilanteet jäivät vähiin, kunnes Pro onnistui upealla maalilla, jonka alusti Anu Raatevaara ja viimeisteli loistavalla yksilösuorituksella Jaana Lirkki. Hienolle pelaajalle ansaittu voittomaali ja Jaana nousikin erääksi sarjan ratkaisijoista tasaisessa Pron joukkueessa koko finaalisarjassa.

Kuva Juhani Järvenpää. Ratkaisumaali ja sen tuuletus, Jaana Lirkki!

SB-PRO OLI TASAINEN JA ONNISTUMISIA TULI KOKO MATERIAALIN LEVEYDELTÄ

Niin finaalisarjan kuten koko pudotuspelien ajan oli yksi Pron vahvuuksista koko joukkueen leveydeltä tulleet onnistumiset. Finaalisarjassa Pron kenttäpelaajista 15 onnistui saalistamaan tehoja ja enemmän kuin yhden tehopisteen saavutti 12 pelaajaa. Vastaavat luvut PSS:n puolella olivat 10 pelaajaa pisteille ja vain 5 pelaajaa teki enemmän, kuin yhden tehopisteen.

Koko finaalisarjan tehokkain oli Laura Hietamäki pistein 4+4 ja nyt pitää myös huomioida, että Pron puolella peliaika jakautui huomattavan paljon tasaisemmin, kuin PSS:llä, joten voidaan helposti todeta Laura Hietamäen olleen finaalisarjan tehokkain pelaaja, ehkä jopa koko sarjan mvp-pelaaja. Jaana Lirkin 2+4 on myös kova suoritus loppuotteluissa ja vain PSS:n tehokkain pelaaja Ella Sundström meni hänen ohitseen 7:llä tehopisteellä. Jaanan jälkeen Pron tehotilasto finaaleissa oli todella tasainen, mikä on ollut tietysti joukkueen vahvuus läpi koko kauden.

Tilastoissa huomioitavaa on myös +/- tilastot, joissa Silja Eskelinen nousi joukkueen ykköseksi pudotuspeleissä +18 luvulla, Laura ja Mirja Hietamäen seuratessa heti perässä. Maalivahtien taistossa Tiltu Siltanen pelasi omalle vahvalle tasolleen tyypilliset luvut 83,51 ja Arla Salo 80,86, joten kummassakaan joukkueessa ei ollut ongelmia maalivahtipelissä.

Pron laajasta ryhmästä voisi nostaa esiin, että joukkueella oli vahvoja pelaajia myös pois finaalisarjoista loukkaantumisten vuoksi, Hanna-Mari Uimonen, Heini Haapalahti ja Niina Ahola ovat myös mitalinsa ansainneet ja tulevat ensi kaudella entistä vahvempina taas mukaan peleihin.

Kuva Juhani Järvenpää. Koko Pron joukkue kiittämässä kuudetta kenttäpelaajaa, Pron upeita faneja

SB-PRO LIIGANAISET OVAT MESTARUUTENSA ANSAINNEET JA KIITTÄVÄT KAIKKIA KAUDESTA 2018/2019

Ilman loistavia taustoja, valmennus, huoltajat, joukkueenjohto, ottelutapahtumien järjestäjät, kannattajat, ilman näitä kaikkia tätäkään mestaruutta ei olisi voitettu. Lisäksi tähän on tarvittu avuksi lukuisa määrä yhteistyökumppaneita, yritykset, Nurmijärven kunta, Arkadian koulu. Lisäksi tietysti kaikki hienot vastustajat PSS, TPS, Pelicans jne…, erotuomarit ja salibandyliitto. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä koko SB-Pron perhe.

Upeaa oli myös saada Yle mukaan finaaleihin ja Ruutu+ koko kauden aikana tuomaan lajille hienoa näkyvyyttä. Hienosti toteutettuja lähetyksiä koko kauden aikana huipentuen finaaleihin!

Suuri Kiitos Teille!!

Kuva Juhani Järvenpää. SB-Pron Liiganaiset 2018/2019

SB-PRON LIIGATOIMITUS SINETÖI TÄHÄN KAUDEN 2018/2019 JA PALATAAN ASIAAN PELAAJASOPIMUSTEN JULKISTUKSILLA TOUKOKUUN AIKANA! TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRON LIIGANAISIA JÄLLEEN KAUDELLA 2019/2020.

close-icon

05.05.2019

SB-Pro on Suomen mestari 2019!

SB-Pro uusi mestaruutensa Klaukkalassa ja loppuunmyydyn Arkadia hallin kannustaessa suosikkinsa voittoon huikeassa jännitysnäytelmässä.

Kuva Juhani Järvenpää. Arkadia hallin uusi yleisöennätys on 687 katsojaa!

Launtaina koettiin Klaukkalassa kaikki tunteiden skaalat

Ensimmäisessa erässä Pro otti vakuuttavan ja ansaitun 3-0 johdon, mutta PSS onnistui toisessa erässä kaventamaan luvuiksi 3-1, vaikka Pro oli pelissä edelleen kuskina.

Kolmannessa erässä PSS sai paremmin otetta pelistä ja vei ansaitusti ottelun jatkoajalle kahdella maalillaan.

Jatkoajalla Pron sankariksi nousee Jaana Lirkki ajassa 6.21, syötön maalin antoi Anu Raatevaara, maali syntyi sopivasti playoff- henkeen rystylaukauksella ilmasta.

Kuva Juhani Järvenpää. Kuva kertoo kaiken, Jaana Lirkki edessä, Silja Eskelinen vierellään ja taustalla joukkueenjohtaja Janne Raatikainen

SB-Pro oli vakuuttava pudotuspeleissä 10 voittoa ja yksi hävio

Pro pelasi lähes täydellisen kevään häviten vain yhden pudotuspelin ja voitti ansaitusti mestaruuden. Joukkueen ja koko taustaryhmän vahva sitoutuminen palkittiin hienosti upean kotiyleisön edessä.

SB-Pron Liiganaisten puolesta lämmin kiitos kaikille meitä tukeneille ja mukana olleille, taustaryhmille, otteluiden henkilöstölle, faneille ja yhteistyökumppaneille. Samalla Pro antaa tunnustuksen hienolle finaalivastustajalle, PSS teki sarjasta finaalin arvoisen!

Kuva Juhani Järvenpää. Suomen mestarit 2019, SB-Pro

Laajempi raportti finaalisarjasta tulossa maanantain aikana. Kiitos kaikille, nyt on aika juhlia!

close-icon

02.05.2019

5. Liigan finaali lauantaina Arkadiassa ja nyt kannattaa varata paikat katsomosta!

Lauantaina 4.5 klo 12.40 pelataan Arkadia hallissa 5. naisten salibandyfinaali ja Prolla on mahdollisuus katkaista sarja kotikentällään. Lippukauppa käy kuumana ja nyt kannattaa hankkia liput otteluun, jotta varmistat itsellesi ja kavereillesi paikat katsomosta.

Lippuja saa varattua Lippu.fi:n kautta niin kauan, kun tilaa hallissa riittää, joten nyt ei kannata enää odotella. Ovet yleisölle avataan lauantaina klo 11.30, olethan ajoissa paikalla avaamassa äänijänteitä!

Tervetuloa kannustamaan SB-Pron Liiganaisia vuoden tärkeimpään peliin

close-icon

30.04.2019

Lauantaina 4.5 Prolla on mahdollisuus katkaista sarja kotikentällään

Pro voitti kotona ja PSS teki saman tiistaina Porvoossa, joten seuraava sarjan katkaisupaikka on lauantaina kotikentällä Arkadiassa!

Liput ovat jo myynnissä ja nyt kannattaa olla nopea ja varata parhaat paikat Lippu.fi:n kautta. Peli alkaa lauantaina jo klo 12.40 ja ovet hallille avataan klo 11.30.

Nyt tarvitaan koko Nurmijärvi kannustamaan Pron Liiganaisia!

Kuva SB-Pro Liiganaiset

close-icon

27.04.2019

FANIMATKA 30.4.2019 4. FINAALIIN

FANIMATKA LIIGANAISTEN 4. FINAALIIN PORVOOSEEN 

Ilmoittaudu sitovasti mukaan Fanimatkalle Naisten salibandyliigan 4. Finaaliin vappuaattona 30.4. klo.18:30 alkavaan otteluun.

Liiganaiset johtavat tällä hetkellä ottelusarjaa voitoin 2-0 ja mestaruuteen tarvitaan 4 voittoa. Seuraava kotipeli on lauantaina 27.4. ja 4.finaali Porvoossa 30.4.

Matka tapahtunee Korsisaaren bussilla ja lähtöpaikat ovat Rajamäki, Kirkonkylä, Klaukkala.

LÄHTÖAJAT:

Rajamäki bussiasema Klo. 16:30
Kirkonkylän bussiasema Klo. 16:50
Klaukkala (Arkadia Halli) Klo. 17:10

PALUUKYYTI:

Ottelun päätyttyä, viim. 30min ottelun päättymisen jälkeen

HINTA:

Aikuiset 18€ (sis. ottelun pääsylipun 10€ fanikatsomoon ja bussikuljetuksen 8€)
Lapset 10€ (sis. ottelun pääsylipun 5€ fanikatsomoon ja bussikuljetuksen 5€)

Mikäli lähtijöitä 55 (täysi bussi), on bussikuljetuksen hinta 6€ aikuisten osalta

Matka maksetaan bussissa joko käteisellä tai pankkikortilla!

Huom! Huom! Huom!
Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 29.4.209 klo.21:00!
Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on min.30 henkilöä
Paikat täytetään varausjärjestyksessä, mukaan mahtuu 55 ensimmäistä!
Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistussähköposti matkan toteutuessa vielä 29.4. maanantai iltana, mikäli olet syöttänyt sähköpostiosoitteen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

TERVETULOA!

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN FANIMATKALLE

Lähtijän tiedot (varauksen vastuuhenkilö)

Etunimi*

Sukunimi*

Puhelinnumero*

Joukkue*

Muut Fanimatkalle lähtijät

Fani 2 - Koko nimi

Fani 3 - Koko nimi

Fani 4 - Koko nimi

Fani 5 - Koko nimi

Varauksen tekijän sähköposti (tänne lähetetään vahvistusviesti)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

 

close-icon

26.04.2019

Pro on ottanut kaksi kiinnitystä!

Pro aloittanut sarjan kahdella kliinisellä voitolla ja huomenna lauantaina taistelu jatkuu jälleen Arkadiassa.

Kuva Mauri Katajala. Silja Eskelinen on aloittanut vahvasti finaalit kuten koko Pron joukkue

KLAUKKALASSA PRO OTTI KLIINISEN KOTIVOITON JA PORVOOSSA LATAUTUNUT PRO SUORITTI RYÖSTÖN

Kotiottelussa Pro hankki ensimmäisessä erässä 2-0 johdon, joka kasvoi toisessa erässä jo 4-0 tilanteeksi. Ottelun yhtenä kulminaatiopisteenä oli viiden minuutin jäähyn tappaminen, joka oli erinomainen osoitus joukkueen kokemuksesta ja sitoutumisesta yhteiseen tavoitteeseen.

PORVOOSSA PRO HAKI SUUREN RYÖSTÖN VAKUUTTAVALLA TAVALLA

PSS sai pelin alkuun viiden minuutin jäähyn, josta Pro rankaisi kahdesti ja tämän jälkeen vierasjoukkue jatkoi vakuuttavasti läpi pelin, eikä porvoolaiset tähän pystyneet vastaamaan kuin ajoittain. Pron laaja ja tasainen materiaali oli jälleen joukkueen vahvuus, josta kertoo seitsemän eri maalintekijää ja tähän lisäksi loistava maalivahtipeli jälleen Tiltu Siltaselta.

LAUANTAINA ARKADIASSA PSS ON JO LÄHES PAKKOVOITON EDESSÄ

Lauantaina pelataan Arkadiassa vuoden toistaiseksi suurin peli ja PSS tulee varmasti kovalla taistelulla kaventamaan sarjaa. Kotijoukkueen asenne ja itseluottamus ovat kuitenkin niin korkealla tasolla, ettei kokeneesta ryhmästä oteta ryöstöä Klaukkalasta helpolla.

NYT TARVITAAN KOTIJOUKKUEELLE JÄLLEEN KUUDENNEN KENTTÄPELAAJAN TUKI JA TIISTAINA JATKETAAN PORVOOSSA, JONNE MYÖS PRO TARVITSEE KANNUSTUSTA JA TARJOAA MYÖS MAHDOLLISUUDEN TÄHÄN FANIBUSSIN MYÖTÄ.

PELI ALKAA LAUANTAINA KLO 14.15 JA OVET AVATAAN KLO 13.00. LIPUT LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SUORAAN HALLIN OVELTA. KUUDES PELAAJA ELI KAIKKI SALIBANDYN YSTÄVÄT, TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRO VOITTOON!

close-icon

21.04.2019

Liigafinaalien ennakko, SB-Pro – PSS

Liiganaiset ovat jälleen kerran finaaleissa, jotka tällä kertaa pelataan pudotuspelisarjana ja mestaruuden vie ensin neljä voittoa ottanut joukkue. Viime kaudella ottelu pelattiin superfinaalina, jolloin Pro oli parempi maalein 3-2 Classicia vastaan. Nyt vastaan asettuu lähes paikallisvastustaja eli PSS Porvoosta ja pelit alkavat Klaukkalassa tiistaina klo 19.15!

Ottelusarjan teemat:

⇒ Kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, kumman kärsivällisyys vie voiton?

⇒ Pron vahvuus ollut läpi kauden kolme tasaista kentällistä!

⇒ Tällä kaudella kaikki keskinäiset pelit ovat olleet maalin pelejä, jatkuuko trendi?

Kuva Juhani Järvenpää. Joukkueen kapteeni Karoliina Kujala tuo joukkueensa nälkäisenä finaaleihin

PSS NOUSI ODOTETUSTI FINAALIVASTUSTAJAKSI, VAIKKA KOOVEE HAASTOIKIN HYVIN

PSS:n tie finaaleihin kulki kahden 3-1 voitetun sarjan kautta. Ensin joukkue voitti Classicin häviten yhden kotiottelunsa ja välierissä toinen tamperelainen seura eli Koovee kaatui samoin numeroin. Välieräsarja oli kuitenkin erittäin tasainen ja ottelut ratkesivat lopulta vähemmän virheitä tehneen PSS:n eduksi. Torjuntoja sarjassa PSS:lle hiukan enemmän, mikä osaltaan kertoo Kooveen olleen hyvin pelissä mukana.

PSS:n ratkaisupelaajat pudotuspeleissä eivät yllätä ketään. Ella Sundströn johtaa sisäistä pistepörssiä ja myös maalipörssiä (9+3), Ella ja Fanny Holmbergin seuratessa ketjukaveriaan yhdeksällä tehopisteellä. Linda Törnqvist ja Judith Hyvärinen ovat antaneet hyvin taustatukea ykköskentälle. PSS:n puolustuksessa Kristiina ja Jasmiina Järvisellä on pallollisessa pelissä merkittävä rooli.

Arla Salo on pelannut hyvät pudotuspelisarjat ja otti erittäin suuria torjuntoja etenkin välieräsarjassa. Torjuntaprosentti on toistaiseksi 83.33.

SB-PRO ON EDENNYT ILMAN TAPPIOITA FINAALEIHIN

SB-Pro sai hyvää haastetta sekä Pelicanseilta että TPS:ltä, mutta joukkue onnistui voittamaan kummatkin sarjat suoraan kolmessa pelissä. Parhaimmillaan joukkueen peli oli erittäin vahvaa, mutta vielä ei ehkä kaikkea parasta ole tarvinnut esittää. Torjunnat pudotuspelisarjoissa ovat toistaiseksi Pro 83 ja TPS/Pelicans 192, mikä kertoo ehkä enemmän Pron vahvasta pelinhallinnasta.

Pron pistepörssi pudotuspeleissä on selvästi tasaisempi ja kärkeen ovat nousseet tutut vahvat kevään pelaajat, Karoliina Kujala, Mirja Hietamäki, Jaana Lirkki, Laura Hietamäki ja Elina Kujala. Nuoret Emmi Lindh ja Jenni Torkki ovat antaneet tuloksellisesti vahvaa tukea myös hyökkäyksessä. Silja Eskelinen ja Emma Itänen ottavat jo kokemuksellaan Pron puolustuksessa runsaasti vastuuta, mutta yhtä hyvin myös Ina Leminen, Juulianna Sotala tai Anu Raatevaara voivat nousta ratkaisijan rooliin tasaisen vahvasta puolustuksesta.

Pron maalilla Tiltu Siltanen on ollut perinteisen varma torjuntaprosentin ollessa 82.18 ja Tiltu jos kukaan syttyy näihin peleihin!


Kuva Juhani Järvenpää. Mirja ja Laura Hietamäki ovat taistelijoita ja yleisönsytyttäjiä!

TTISTAINA ALKAA KAUAN ODOTETTU FINAALISARJA KOVINTA MAHDOLLISTA VASTUSTAJAA VASTAAN. TÄSSÄ SARJASSA EI TULE KUMPIKAAN JOUKKUE SAAMAAN MITÄÄN ILMAISEKSI JA PITKÄSSÄ FYYSISESTI SEKÄ HENKISESTI RASKAASSA SARJAASSA MITATAAN NYT KAHDEN LOISTAVAN JOUKKUEEN VAHVUUDET. TOINEN KOTIPELI PELATAAN LAUANTAINA 27.4 JO KLO 14.15 ALKAEN ARKADIASSA.

TIISTAINA KLO 19.15 VIHELLETÄÄN SARJA KÄYNTIIN JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 18.00. JOS VIELÄ ET OMISTA LIPPUJA FINAALEIHIN, NIIN NYT KANNATTAA KÄYDÄ HANKKIMASSA NE LIPPU.FI:N KAUTTA JA VARMISTAT ITSELLESI PARHAAT PAIKAT.

TERVETULOA ARKADIA HALLIN ENSIMMÄISEEN LIIGAFINAALIIN!

close-icon

11.04.2019

SB-Pro Suomen mestariksi voitoin 4-1

SB-Pro puolusti mestaruuttaan menestyksekkäästi ja kausi huipentui loppuunmyydyssä kotihallissa Arkadiassa. Istumapaikat loppuivat jo 40 minuuttia ennen ratkaisevan finaalin alkua ja tunnelma hallissa Jaana Lirkin ratkaisuosuman jälkeen olikin mieletön, ensimmäinen mestaruus uudessa kotihallissa Nurmijärvellä on saavutettu!

Kuva Juhani Järvenpää. SB-Pron Suomen mestarit huudattavat kotiyleisöä, niin pääkatsomossa kuin parvellakin

PSS TAISTELI JA TEKI KAIKKENSA ANSAITEN KAIKEN ARVOSTUKSEN HIENONA FINAALIVASTUSTAJANA

Ottelusarjahan alkoi Pron kolmen voiton putkella otteluissa, joissa Pro oli tehokas ja puolusti huolellisesti, jonka jälkeen loistavan finaalisarjan pelannutt Tiltu Siltanen torjui tarvittavan. PSS jäi etenkin ensimmäisissä peleissä aivan liikaa ykköskenttänsä varaan, mikä toki pelasikin läpi ottelusarjan vahvasti. Sarjan toisessa pelissä Pro haki tärkeän ryöstön Porvoossa luvuin 3-9, mikä sarjan jatkon kannalta oli erittäin merkitsevä.

Vappuaattona oli Pron ensimmäinen mahdollisuus ratkaista sarja Porvoossa ja joukkue sai paikalle ennennäkemättömän kannustuksen vierasotteluunsa ja Aurora hallissa olikin varmasti lähes puolet Pron kannattajia. PSS oli kuitenkin todella hyvin latautunut tähän peliin ja vei ansaitusti ottelun nimiinsä ja siirsi ratkaisua eteenpäin viidenteen taistoon, joka pelattiin vuorostaan Klaukkalassa.

Tämä ratkaisevaksi jäänyt ottelu olikin ehkä vuoden jännittävin ja kaikilla tavoin lajia ja lajin kiinnostavuutta eteenpäin vievä. Kotijoukkue Pro pelasi 1.erän vuoden parasta salibandyä vieden erää suvereenisti kaikin mittarein, tilanne 3-0 ja osa yleisöstä alkoi jo ehkä miettiä kultajuhlia. Tässä vaiheessa PSS osoitti viimeistään olevansa finaalisarjan arvoinen joukkue taistellen itsensä peliin mukaan ja 60 peliminuutin jälkeen taululla olivatkin lukemat 3-3.

Jatkoerässä pelattiin huolellisesti ja tilanteet jäivät vähiin, kunnes Pro onnistui upealla maalilla, jonka alusti Anu Raatevaara ja viimeisteli loistavalla yksilösuorituksella Jaana Lirkki. Hienolle pelaajalle ansaittu voittomaali ja Jaana nousikin erääksi sarjan ratkaisijoista tasaisessa Pron joukkueessa koko finaalisarjassa.

Kuva Juhani Järvenpää. Ratkaisumaali ja sen tuuletus, Jaana Lirkki!

SB-PRO OLI TASAINEN JA ONNISTUMISIA TULI KOKO MATERIAALIN LEVEYDELTÄ

Niin finaalisarjan kuten koko pudotuspelien ajan oli yksi Pron vahvuuksista koko joukkueen leveydeltä tulleet onnistumiset. Finaalisarjassa Pron kenttäpelaajista 15 onnistui saalistamaan tehoja ja enemmän kuin yhden tehopisteen saavutti 12 pelaajaa. Vastaavat luvut PSS:n puolella olivat 10 pelaajaa pisteille ja vain 5 pelaajaa teki enemmän, kuin yhden tehopisteen.

Koko finaalisarjan tehokkain oli Laura Hietamäki pistein 4+4 ja nyt pitää myös huomioida, että Pron puolella peliaika jakautui huomattavan paljon tasaisemmin, kuin PSS:llä, joten voidaan helposti todeta Laura Hietamäen olleen finaalisarjan tehokkain pelaaja, ehkä jopa koko sarjan mvp-pelaaja. Jaana Lirkin 2+4 on myös kova suoritus loppuotteluissa ja vain PSS:n tehokkain pelaaja Ella Sundström meni hänen ohitseen 7:llä tehopisteellä. Jaanan jälkeen Pron tehotilasto finaaleissa oli todella tasainen, mikä on ollut tietysti joukkueen vahvuus läpi koko kauden.

Tilastoissa huomioitavaa on myös +/- tilastot, joissa Silja Eskelinen nousi joukkueen ykköseksi pudotuspeleissä +18 luvulla, Laura ja Mirja Hietamäen seuratessa heti perässä. Maalivahtien taistossa Tiltu Siltanen pelasi omalle vahvalle tasolleen tyypilliset luvut 83,51 ja Arla Salo 80,86, joten kummassakaan joukkueessa ei ollut ongelmia maalivahtipelissä.

Pron laajasta ryhmästä voisi nostaa esiin, että joukkueella oli vahvoja pelaajia myös pois finaalisarjoista loukkaantumisten vuoksi, Hanna-Mari Uimonen, Heini Haapalahti ja Niina Ahola ovat myös mitalinsa ansainneet ja tulevat ensi kaudella entistä vahvempina taas mukaan peleihin.

Kuva Juhani Järvenpää. Koko Pron joukkue kiittämässä kuudetta kenttäpelaajaa, Pron upeita faneja

SB-PRO LIIGANAISET OVAT MESTARUUTENSA ANSAINNEET JA KIITTÄVÄT KAIKKIA KAUDESTA 2018/2019

Ilman loistavia taustoja, valmennus, huoltajat, joukkueenjohto, ottelutapahtumien järjestäjät, kannattajat, ilman näitä kaikkia tätäkään mestaruutta ei olisi voitettu. Lisäksi tähän on tarvittu avuksi lukuisa määrä yhteistyökumppaneita, yritykset, Nurmijärven kunta, Arkadian koulu. Lisäksi tietysti kaikki hienot vastustajat PSS, TPS, Pelicans jne…, erotuomarit ja salibandyliitto. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä koko SB-Pron perhe.

Upeaa oli myös saada Yle mukaan finaaleihin ja Ruutu+ koko kauden aikana tuomaan lajille hienoa näkyvyyttä. Hienosti toteutettuja lähetyksiä koko kauden aikana huipentuen finaaleihin!

Suuri Kiitos Teille!!

Kuva Juhani Järvenpää. SB-Pron Liiganaiset 2018/2019

SB-PRON LIIGATOIMITUS SINETÖI TÄHÄN KAUDEN 2018/2019 JA PALATAAN ASIAAN PELAAJASOPIMUSTEN JULKISTUKSILLA TOUKOKUUN AIKANA! TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRON LIIGANAISIA JÄLLEEN KAUDELLA 2019/2020.

 

 

 

close-icon

07.04.2019

SB-Pro yhden voiton päässä finaaleista!

Pro otti kaksi voittoa viikonloppuna ja keskiviikkona on ensimmäinen “ottelupallo” Arkadiassa.

Kuva Juhani Järvenpää. Ina Lemisen kovat laukaukset puhkoivat TPS:n puolustuksen kahdesti Turussa

KLAUKKALASSA TPS ROIKKUI HYVIN MUKANA, MUTTA PRO OLI KUITENKIN VAHVEMPI JA ANSAITSI VOITTONSA

Ensimmäinen kohtaaminen lauantaina Arkadiassa oli kaksijakoinen ja ensimmäinen erä oli TPS:n lievää hallintaa ja vierasjoukkue johtikin peliä erätauolle mentäessä 0-1. Toisessa erässä Pro siirtyi johtoon Jenni Torkin ja Karoliina Kujalan toimesta, mutta TPS tuli vielä kerran tasoihin. Tämän jälkeen Mirja Hietamäki iski ottelun voittomaalin ja kolmannessa erässä Karoliina Kujala teki vielä illan toisensa, jonka jälkeen Pro rauhoitti pelin ja voitti hallitusti lukemin 4-2.

TURUSSA TPS JÄI PRON JALKOIHIN JA OTTELU EI JÄTTÄNYT SIJAA SPEKULOINNILLE

Pro tuli Turun peliin kovalla vauhdilla, mutta TPS sinnitteli ensimmäisen erän taitavan ykköskenttänsä vastaiskuilla, erätauolle mentiin tasatilanteessa 3-3.

Toinen ja kolmas erä olivat suvereenia Pron hallintaa ja joukkueen vahvuudesta kertovat kaikille kolmelle kentälliselle jakautuneet maalit (3+4+4).  TPS:n ykkönen pystyi vastaamaan haasteeseen, mutta joukkue olisi tarvinnut apuja muilta kentällisiltä.

KESKIVIIKKONA JOUTUU TPS KAUDEN SUURIMMAN HAASTEEN ETEEN!

Keskiviikkona sarja jatkuu jälleen Klaukkalassa ja TPS joutuu nyt vaikeaan paikkaan, koska Arkadiassa Pro ei ole hävinnyt kuin kerran aiemmin ja joukkue on nyt nälkäinen! Tässä vaiheessa TPS on tietysti nurkkkaan ajettu ja taistelee viimeiseen saakka jatkaakseen sarjaa.

LAUANTAINA ARKADIASSA TUNNELMA KOHOSI JO KORKEALLE JA SUNNUNTAINA PRO KÄVI RÄJÄYTTÄMÄSSÄ HUNAJAPURKIN TURUSSA. KESKIVIIKKONA KOTIJOUKKUE TULEE VIELÄ KOVEMMALLA ASENTEELLA PELIIN, JOTEN NYT KATSOTAAN TPS:N HENKINEN VAHVUUS, MITEN TURKULAISET VASTAAVAT HAASTEESEEN!

PELI ALKAA KLO 18.30 JA OVET AVATAAN KLO 17.30. LIPUT LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SUORAAN HALLIN OVELTA. KUUDES PELAAJA ELI KAIKKI SALIBANDYN YSTÄVÄT, TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRO FINAALEIHIN!

13.10.2019

Otteluraportti SB-Pro – Pelicans

Lauantai-ilta ei jäänyt Arkadiassa ilman aina niin odotettua tunnetta. Ilta […]

11.10.2019

Otteluraportti Koovee – SB-Pro /Otteluennakko SB-Pro – Pelicans

SB-Pro jatkoi vierailuja Tampereella ja vuorostaan Kooveen kotiluolassa ja onnistuneet […]

06.10.2019

Otteluraportti Classic – SB-Pro

Perjantai-illan huuma ei ehkä kuvaa tätä liigapeliä parhaiten, mutta jännittävä […]

30.09.2019

Otteluraportti Koovee – SB-Pro

SB-Pron alku on ollut tiivis, kolme peliä viiteen päivään ja […]

28.09.2019

Otteluraportti SB-Pro – TPS

SB-Pron kausi kotikentällä alkoi “hunajaisissa” merkeissä ja TPS joutui kova-äänisen […]

26.09.2019

Tilannekuvia Liiganaisten vierailusta Mosalla

Liiganaiset kävivät hakemassa sarjapisteet ErVistä vieraspelissä ja tässä kuvamateriaalia illan […]

26.09.2019

Otteluraportti Eräviikingit – SB-Pro 25.9.2019

Eräviikingit – SB-Pro kauden avaus Mosalla Liiganaiset aloittivat urakkansa EräViikinkien […]

26.09.2019

Liiganaisten kotiottelut käynnistyvät perjantaina TPS:n vieraillessa Klaukkalassa

SB-Pron Liiganaiset avasivat kautensa makealla vierasvoitolla ErVistä keskiviikkona ja kotiottelut […]

12.08.2019

1. SB-Pron Golfmestaruus ratkaistiin Nurmijärvellä 5.8

Nurmijärven Golfkentällä järjestettiin SB-Pron 1. golfin mestaruuskilpailu 44 pelaajan voimin […]

12.05.2019

Kauden päättäjäiset 22.5.2019 klo 18.00

Kauden 2018-2019 seuran päättäjäiset pidetään Arkadia Hallissa 22.5.2019 klo 18.00-19.30 […]

08.05.2019

Liiganaisten kotiotteluiden katsojakysely 2018/19

Auttakaa meitä kohti parempaa tulevaisuutta! Kauden kotiotteluita kertyi runkosarja, Suomen […]

07.05.2019

Liiganaiset Nurmijärvi Open -tapahtumassa mukana

TUOREET SUOMEN MESTARIT 2019 ovat tavattavissa tulevana lauantaina Nurmijärven Open […]

06.05.2019

SB-Pro Suomen mestariksi voitoin 4-1

SB-Pro puolusti mestaruuttaan menestyksekkäästi ja kausi huipentui loppuunmyydyssä kotihallissa Arkadiassa. […]

05.05.2019

SB-Pro on Suomen mestari 2019!

SB-Pro uusi mestaruutensa Klaukkalassa ja loppuunmyydyn Arkadia hallin kannustaessa suosikkinsa […]

02.05.2019

5. Liigan finaali lauantaina Arkadiassa ja nyt kannattaa varata paikat katsomosta!

Lauantaina 4.5 klo 12.40 pelataan Arkadia hallissa 5. naisten salibandyfinaali […]

30.04.2019

Lauantaina 4.5 Prolla on mahdollisuus katkaista sarja kotikentällään

Pro voitti kotona ja PSS teki saman tiistaina Porvoossa, joten […]

27.04.2019

FANIMATKA 30.4.2019 4. FINAALIIN

FANIMATKA LIIGANAISTEN 4. FINAALIIN PORVOOSEEN  Ilmoittaudu sitovasti mukaan Fanimatkalle Naisten […]

26.04.2019

Pro on ottanut kaksi kiinnitystä!

Pro aloittanut sarjan kahdella kliinisellä voitolla ja huomenna lauantaina taistelu […]

21.04.2019

Liigafinaalien ennakko, SB-Pro – PSS

Liiganaiset ovat jälleen kerran finaaleissa, jotka tällä kertaa pelataan pudotuspelisarjana […]

11.04.2019

SB-Pro Suomen mestariksi voitoin 4-1

SB-Pro puolusti mestaruuttaan menestyksekkäästi ja kausi huipentui loppuunmyydyssä kotihallissa Arkadiassa. […]

07.04.2019

SB-Pro yhden voiton päässä finaaleista!

Pro otti kaksi voittoa viikonloppuna ja keskiviikkona on ensimmäinen “ottelupallo” […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

26.10.2019

Liiganaiset - SSRA
close-icon

27.10.2019

Liiganaiset - PSS
close-icon

02.11.2019

TPS - Liiganaiset
close-icon

09.11.2019

PSS - Liiganaiset
close-icon

17.11.2019

SSRA - Liiganaiset
close-icon

23.11.2019

Liiganaiset - ErVi
close-icon

21.12.2019

Pelicans SB - Liiganaiset
close-icon

04.01.2020

ErVi - Liiganaiset
close-icon

05.01.2020

Liiganaiset - PSS
close-icon

18.01.2020

Liiganaiset - KooVee
close-icon

19.01.2020

Liiganaiset - Classic
close-icon

25.01.2020

Liiganaiset - TPS
close-icon

29.01.2020

Liiganaiset - Pelicans SB
close-icon

14.02.2020

Classic - Liiganaiset
close-icon

16.02.2020

Liiganaiset - SSRA

26.10.2019, 17:00

Liiganaiset - SSRA

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

27.10.2019, 17:00

Liiganaiset - PSS

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

02.11.2019, 14:30

TPS - Liiganaiset

Runkosarja

Kupittaan palloiluhalli

09.11.2019, 17:00

PSS - Liiganaiset

Runkosarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

17.11.2019, 15:00

SSRA - Liiganaiset

Runkosarja

Kastelli, Oulu

23.11.2019, 17:00

Liiganaiset - ErVi

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

21.12.2019, 17:00

Pelicans SB - Liiganaiset

Runkosarja

Suurhalli Areena Lahti

04.01.2020, 17:00

ErVi - Liiganaiset

Runkosarja

Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

05.01.2020, 17:00

Liiganaiset - PSS

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

18.01.2020, 17:00

Liiganaiset - KooVee

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

19.01.2020, 17:00

Liiganaiset - Classic

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

25.01.2020, 17:00

Liiganaiset - TPS

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

29.01.2020, 18:30

Liiganaiset - Pelicans SB

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

14.02.2020, 18:30

Classic - Liiganaiset

Runkosarja

Tampere Areena

16.02.2020, 17:00

Liiganaiset - SSRA

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

PELATUT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

12.10.2019

Liiganaiset - Pelicans SB (6-3)
close-icon

10.10.2019

KooVee - Liiganaiset (7-8)
close-icon

06.10.2019

O2 - Liiganaiset (2-10)
close-icon

04.10.2019

Classic - Liiganaiset (1-2)
close-icon

29.09.2019

KooVee - Liiganaiset (4-5 JA)
close-icon

27.09.2019

Liiganaiset - TPS (13-5)
close-icon

25.09.2019

ErVi - Liiganaiset (6-8)
close-icon

04.05.2019

Liiganaiset - PSS (4-3 JA)
close-icon

30.04.2019

PSS - LIIGANAISET (4-1)
close-icon

27.04.2019

Liiganaiset - PSS (6-3)
close-icon

25.04.2019

PSS- LIIGANAISET (3-9)
close-icon

23.04.2019

Liiganaiset - PSS (4-2)
close-icon

10.04.2019

Liiganaiset - TPS (7-2)
close-icon

07.04.2019

TPS - Liiganaiset (5-11)
close-icon

06.04.2019

Liiganaiset - TPS (4-2)
close-icon

27.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB (6-4)
close-icon

24.03.2019

Pelicans SB - Liiganaiset (3-4 JA)
close-icon

23.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB (8-2)
close-icon

16.03.2019

SSRA - Liiganaiset (8-4)
close-icon

10.03.2019

Liiganaiset - PSS (4-3)
close-icon

03.03.2019

Liiganaiset - SSRA (4-2)

12.10.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

Runkosarja

Tulos: 6-3

10.10.2019

KooVee - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 7-8

06.10.2019

O2 - Liiganaiset

Suomencup

Tulos: 2-10

04.10.2019

Classic - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 1-2

29.09.2019

KooVee - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 4-5 JA

27.09.2019

Liiganaiset - TPS

Runkosarja

Tulos: 13-5

25.09.2019

ErVi - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 6-8

04.05.2019

Liiganaiset - PSS

5. Finaali

Tulos: 4-3 JA

30.04.2019

PSS - LIIGANAISET

4.Finaali

Tulos: 4-1

27.04.2019

Liiganaiset - PSS

3. Finaali

Tulos: 6-3

25.04.2019

PSS- LIIGANAISET

2.Finaali

Tulos: 3-9

23.04.2019

Liiganaiset - PSS

1. Finaali

Tulos: 4-2

10.04.2019

Liiganaiset - TPS

Playoff 3. välierä -ottelu

Tulos: 7-2

07.04.2019

TPS - Liiganaiset

Playoff 2. välierä-ottelu

Tulos: 5-11

06.04.2019

Liiganaiset - TPS

Playoff 1. välierä -ottelu

Tulos: 4-2

27.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

Puolivälierä

Tulos: 6-4

24.03.2019

Pelicans SB - Liiganaiset

Puolivälierä

Tulos: 3-4 JA

23.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

Puolivälierä

Tulos: 8-2

16.03.2019

SSRA - Liiganaiset

Sijoitussarja A

Tulos: 8-4

10.03.2019

Liiganaiset - PSS

Sijoitussarja A

Tulos: 4-3

03.03.2019

Liiganaiset - SSRA

Sijoitussarja A

Tulos: 4-2

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | Liiganaiset

SARJATAULUKKO

JoukkueOV3V2H1H0TMPMMEP
SB-Pro6510042261617
PSS6400228171112
SSRA740033327612
Koovee42011191817
EräViikingit520033222106
TPS411021630-145
Pelicans SB40013932-231
Classic40004613-70

PISTEPÖRSSI

PelaajaO+-+/-MSP
Karoliina Kujala62610167916
Jaana Lirkki624101411415
Ina Leminen6251015639
Meri-Helmi Höynälä61183347
Elina Kujala6261016257
Aada Isometsä61082426
Heidi Lirkki616115224
Laura Hietamäki6660123
Silja Eskelinen620812033
Jenna Ronkainen5422202

pelaajat | Liiganaiset

pelaajan kuva
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Tiikerit, Piranha Chur

pelaajan kuva
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.1990

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tapanilan Erä, NST

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.90

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, NST

pelaajan kuva
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
18
Kujala, Elina
Hyökkääjä

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 11. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

pelaajan kuva
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä (C)

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 10. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja

Syntynyt: 4.1.1996

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: BB-88, NST

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
21
Vanhanen, Elina
puolustaja

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: EräViikingit, M-Team

pelaajan kuva
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
25
Heino, Nita
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: PSS, Papas, Crackers, NST

pelaajan kuva
30
Isometsä, Aada
Hyökkääjä

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti

Syntynyt: 15.4.89

SB-Prossa: 5. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, NST, PSS

pelaajan kuva
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-Vantaa

pelaajan kuva
60
Ronkainen, Jenna
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2018-2019 SB-Pro/LoSB, 2019-2020 1. kausi

Aiemmat joukkueet: RSS Panthers, LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
69
Leminen, Ina
Puolustaja

Syntynyt: 12.7.96

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 9. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-97

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä

Syntynyt: 09.07.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä

Syntynyt: 6.6.91

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: OLS, Papas, Happee, SSRA

pelaajan kuva
83
Lindh, Emmi
Puolustaja

Syntynyt: 27.11.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 9. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
93
Heikkinen, Sini
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron, ÅIF

pelaajan kuva
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

Syntynyt: 12.11.99

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

Yhteistyössä mukana:

5
Eskelinen, Silja
Puolustaja
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä
18
Kujala, Elina
Hyökkääjä
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä (C)
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja
21
Vanhanen, Elina
puolustaja
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä
25
Heino, Nita
Hyökkääjä
30
Isometsä, Aada
Hyökkääjä
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä
60
Ronkainen, Jenna
Hyökkääjä
69
Leminen, Ina
Puolustaja
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä
83
Lindh, Emmi
Puolustaja
93
Heikkinen, Sini
Puolustaja
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

KUVAT | Liiganaiset

joukkueen kuva

Suomen mestarit 2019

joukkueen kuva

Liiganaiset kaudella 2018-2019

TOIMIHENKILÖT | Liiganaiset

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

PV
Vilander Aki
Päävalmentaja

Sähköposti: aki.vilander@sb-pro.fi

V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja

Puhelin: 0432113211

Sähköposti: toni.varis@outlook.com

FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja

Puhelin: 0505425166

Sähköposti: eeropartio@gmail.com

H
Kauppila, Samu
Fysioterapeutti

Puhelin: 0405106579

Sähköposti: samu.kauppila@bodymind.fi

H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 044-7799287

Sähköposti: marko.moilanen@sb-pro.fi

VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

Puhelin: 0500-588924

Sähköposti: harry.virtanen112@gmail.com

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
PV
Vilander Aki
Päävalmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja
FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja
H
Kauppila, Samu
Fysioterapeutti
H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA