UUTISET | Liiganaiset

close-icon

21.04.2019

Liigafinaalien ennakko, SB-Pro – PSS

Liiganaiset ovat jälleen kerran finaaleissa, jotka tällä kertaa pelataan pudotuspelisarjana ja mestaruuden vie ensin neljä voittoa ottanut joukkue. Viime kaudella ottelu pelattiin superfinaalina, jolloin Pro oli parempi maalein 3-2 Classicia vastaan. Nyt vastaan asettuu lähes paikallisvastustaja eli PSS Porvoosta ja pelit alkavat Klaukkalassa tiistaina klo 19.15!

Ottelusarjan teemat:

⇒ Kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, kumman kärsivällisyys vie voiton?

⇒ Pron vahvuus ollut läpi kauden kolme tasaista kentällistä!

⇒ Tällä kaudella kaikki keskinäiset pelit ovat olleet maalin pelejä, jatkuuko trendi?

Kuva Juhani Järvenpää. Joukkueen kapteeni Karoliina Kujala tuo joukkueensa nälkäisenä finaaleihin

PSS NOUSI ODOTETUSTI FINAALIVASTUSTAJAKSI, VAIKKA KOOVEE HAASTOIKIN HYVIN

PSS:n tie finaaleihin kulki kahden 3-1 voitetun sarjan kautta. Ensin joukkue voitti Classicin häviten yhden kotiottelunsa ja välierissä toinen tamperelainen seura eli Koovee kaatui samoin numeroin. Välieräsarja oli kuitenkin erittäin tasainen ja ottelut ratkesivat lopulta vähemmän virheitä tehneen PSS:n eduksi. Torjuntoja sarjassa PSS:lle hiukan enemmän, mikä osaltaan kertoo Kooveen olleen hyvin pelissä mukana.

PSS:n ratkaisupelaajat pudotuspeleissä eivät yllätä ketään. Ella Sundströn johtaa sisäistä pistepörssiä ja myös maalipörssiä (9+3), Ella ja Fanny Holmbergin seuratessa ketjukaveriaan yhdeksällä tehopisteellä. Linda Törnqvist ja Judith Hyvärinen ovat antaneet hyvin taustatukea ykköskentälle. PSS:n puolustuksessa Kristiina ja Jasmiina Järvisellä on pallollisessa pelissä merkittävä rooli.

Arla Salo on pelannut hyvät pudotuspelisarjat ja otti erittäin suuria torjuntoja etenkin välieräsarjassa. Torjuntaprosentti on toistaiseksi 83.33.

SB-PRO ON EDENNYT ILMAN TAPPIOITA FINAALEIHIN

SB-Pro sai hyvää haastetta sekä Pelicanseilta että TPS:ltä, mutta joukkue onnistui voittamaan kummatkin sarjat suoraan kolmessa pelissä. Parhaimmillaan joukkueen peli oli erittäin vahvaa, mutta vielä ei ehkä kaikkea parasta ole tarvinnut esittää. Torjunnat pudotuspelisarjoissa ovat toistaiseksi Pro 83 ja TPS/Pelicans 192, mikä kertoo ehkä enemmän Pron vahvasta pelinhallinnasta.

Pron pistepörssi pudotuspeleissä on selvästi tasaisempi ja kärkeen ovat nousseet tutut vahvat kevään pelaajat, Karoliina Kujala, Mirja Hietamäki, Jaana Lirkki, Laura Hietamäki ja Elina Kujala. Nuoret Emmi Lindh ja Jenni Torkki ovat antaneet tuloksellisesti vahvaa tukea myös hyökkäyksessä. Silja Eskelinen ja Emma Itänen ottavat jo kokemuksellaan Pron puolustuksessa runsaasti vastuuta, mutta yhtä hyvin myös Ina Leminen, Juulianna Sotala tai Anu Raatevaara voivat nousta ratkaisijan rooliin tasaisen vahvasta puolustuksesta.

Pron maalilla Tiltu Siltanen on ollut perinteisen varma torjuntaprosentin ollessa 82.18 ja Tiltu jos kukaan syttyy näihin peleihin!


Kuva Juhani Järvenpää. Mirja ja Laura Hietamäki ovat taistelijoita ja yleisönsytyttäjiä!

TTISTAINA ALKAA KAUAN ODOTETTU FINAALISARJA KOVINTA MAHDOLLISTA VASTUSTAJAA VASTAAN. TÄSSÄ SARJASSA EI TULE KUMPIKAAN JOUKKUE SAAMAAN MITÄÄN ILMAISEKSI JA PITKÄSSÄ FYYSISESTI SEKÄ HENKISESTI RASKAASSA SARJAASSA MITATAAN NYT KAHDEN LOISTAVAN JOUKKUEEN VAHVUUDET. TOINEN KOTIPELI PELATAAN LAUANTAINA 27.4 JO KLO 14.15 ALKAEN ARKADIASSA.

TIISTAINA KLO 19.15 VIHELLETÄÄN SARJA KÄYNTIIN JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 18.00. JOS VIELÄ ET OMISTA LIPPUJA FINAALEIHIN, NIIN NYT KANNATTAA KÄYDÄ HANKKIMASSA NE LIPPU.FI:N KAUTTA JA VARMISTAT ITSELLESI PARHAAT PAIKAT.

TERVETULOA ARKADIA HALLIN ENSIMMÄISEEN LIIGAFINAALIIN!

close-icon

11.04.2019

SB-Pro suoraan kolmella voitolla finaaleihin

SB-Pro käytti varmasti mahdollisuutensa katkaista välieräsarja ensimmäisessä mahdollisessa paikassa. Arkadiassa TPS onnistui sinnittelemään mukana toiseen erään saakka, mutta lopulta Pro ei jättänyt selityksille sijaa, vaan jyräsi itsensä jälleen kerran Liigafinaaleihin, jotka tällä kertaa pelataan paras seitsemästä sarjana.

Kuva Mauri Katajala. SB-Pron parhaana palkittiin tiistaina Nita Heino (1+1) ja tässä juhlitaan ottelun avausmaalia

TPS TAISTELI LOPPUUN SAAKKA, MUTTA PRO OLI KESKIVIIKKONAKIN LIIAN VAHVA!

Kolmas peli sai TPS:n kannalta surkean alun, kun vahvan pelin pelannut Nita Heino onnistui karvaamaan pallon itselleen ja siirsi Pron heti avausminuutilla 1-0 johtoon. Erä kulki lievässä Pron hallinnassa, mutta TPS:n tehokas ykköskenttä onnistui kahdesti ja piti vieraiden toiveet hengissä.

Ottelun toinen erä oli selvää Pron hallintaa ja kotijoukkueen aktiivinen karvaus teki TPS:n hyökkäyspelaamisen todella vaikeaksi. Lopulta työ palkittiin ja Nita Heinon vahva karvaus avasi tilan Jenni Torkille, joka ei antanut hyvin torjuneelle Anniina Orrenmaalle enää mahdollisuuksia. Erän toinen Pro-maali ja samalla myös ottelun voitto-osuma syntyi Ina Lemisen ja Heidi Lirkin oivallisesta yhteistyöstä, Inan viimeistellessä maalin “lämärillä” tietysti.

Kuva Mauri Katajala. Jenni Torkki nostaa Pron tasoihin toisessa erässä

KOLMANNESSA ERÄSSÄ KOTIJOUKKUE LISÄSI KAASUA JA ISKI ITSENSÄ FINAALEIHIN!

Kolmas erä jatkoi siitä, mihin toisessa erässä jäätiin, Pro painaa peliä väkisin TPS:n päätyyn ja 4-2 syntyy Emmi Lindhin hyvästä noususta ja tarkka matala laukaus yllättää maalivahdin. 5-2 hienon kuvion jälkeen Laura Hietamäen maailmanluokan laukaus uppoaa ylänurkkaan ja peli on käytännössä ohitse. Pro viimeistelee vielä kahdesti tyhjään maaliin, mutta selvästi jo väsyneempi TPS ei pysty enää tässä vaiheessa vakavasti haastamaan kotijoukkuetta.

Kuva Mauri Katajala. Emmi Lindh laukoo kuvassa nousunsa päätteeksi luvuiksi 4-2

TPS TAISTELI, MUTTA PRON LAADUKAS JA LAAJA MATERIAALI OLI TÄLLÄ KERTAA LIIKAA TURKULAISILLE

Välieräsarja sujui pitkälti Pron käsikirjoituksen mukaan ja joukkue meni ansaitusti finaaleihin. TPS joutui pelaamaan raskaamman puolivälieräsarjan ja kapeammalla materiaalilla operoinut joukkue joutuukin nyt keskittymään pronssipeliin. Pro ei fyysisesti joutunut sarjassa kovin tiukalle vielä ja kaikki kentälliset onnistuivat myös tasaisesti ratkaisuissa, missä oli lopulta se suurin ero tässä sarjassa. TPS:n ykkönen teki sarjassa 8 maalia, muut yhden maalin, Prolla kentälliset tekivät 8,7 ja 6 maalia, ratkaisu löytyy näistä luvuista.

Maalivahtipeli oli kummallakin joukkueella hyvää ja Tiltu Siltasen vire ennen finaaleja on erinomainen, Ira Moilanen on missä vaiheessa tahansa valmis myös ottamaan vastuuta, joten Prolla on hienot lähtökohdat tältäkin osin finaaleihin. Samoin TPS voi pronssipeliinsä huoletta valita kumman tahansa, Noora Vuorelan tai Orrenmaan maalilleen.

Kuva Mauri Katajala. Tiltu “matkanjohtaja” Siltanen on jälleen pysäyttänyt TPS:n maalintekoyrityksen

FINAALIVASTUSTAJA RATKEAA TULEVAN VIIKONLOPUN AIKANA, MUTTA ENSIMMÄINEN FINAALI PELATAAN KUITENKIN PÄÄSIÄISEN JÄLKEEN TIISTAINA 23.4!

Finaalit pelataan tällä kertaa paras seitsemästä systeemillä eli tuleva Suomen mestari tarvitsee 4 voittoa. Pro aloittaa pelit Klaukkalassa ja 1. pelipäivä on 23.4. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti mahdollisen televisioinnin vuoksi vasta klo 19.15. Arkadia-hallin yleisökapasiteetti on rajallinen, joten nyt kannattaa hankkia liput ennakkoon parhaille paikoille heti lipunmyynnin auetessa. Tavoite on, että myynti alkaa Lippu.fi:n kautta lauantaina klo 09.00 ja niitä on ostettavissa vain niin kauan, kun paikkoja riittää!!!

Kuva Mauri Katajala. Silja Eskelinen loistavassa kevätiskussa ja palkittiin myös keskiviikkona.

SB-PRO KIITTÄÄ TPS:N HIENOA JOUKKUETTA REHDISTÄ VÄLIERÄSARJASTA JA TOIVOTTAA SAMALLA TPS:LLE ONNEA PRONSSIOTTELUUN.

KUUMAT FINAALIT ALKAVAT VAJAAN KAHDEN VIIKON PÄÄSTÄ TIISTAINA JA NÄITÄ PELEJÄ EI VOI JÄTTÄÄ NÄKEMÄTTÄ. NYT NURMIJÄRVI TÄYTTÄÄ HALLIN  JA KANNUSTAA PRON LIIGANAISIA ENNENNÄKEMÄTTÖMÄLLÄ TAVALLA!

 1. FINAALI  ALKAA 23.4  KLO 19.15 JA OVET AVATAAN JO KLO 18.00. LAUANTAINA 13.4 TULEVAT LIPUT MYYNTIIN KAHTEEN ENSIMMÄISEEN PRON KOTIPELIIN JA VAIN HANKKIMALLA LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI:N KAUTTA VARMISTAT PAIKKASI ARKADIAN HUUTOMYRSKYSSÄ!

close-icon

07.04.2019

SB-Pro yhden voiton päässä finaaleista!

Pro otti kaksi voittoa viikonloppuna ja keskiviikkona on ensimmäinen “ottelupallo” Arkadiassa.

Kuva Juhani Järvenpää. Ina Lemisen kovat laukaukset puhkoivat TPS:n puolustuksen kahdesti Turussa

KLAUKKALASSA TPS ROIKKUI HYVIN MUKANA, MUTTA PRO OLI KUITENKIN VAHVEMPI JA ANSAITSI VOITTONSA

Ensimmäinen kohtaaminen lauantaina Arkadiassa oli kaksijakoinen ja ensimmäinen erä oli TPS:n lievää hallintaa ja vierasjoukkue johtikin peliä erätauolle mentäessä 0-1. Toisessa erässä Pro siirtyi johtoon Jenni Torkin ja Karoliina Kujalan toimesta, mutta TPS tuli vielä kerran tasoihin. Tämän jälkeen Mirja Hietamäki iski ottelun voittomaalin ja kolmannessa erässä Karoliina Kujala teki vielä illan toisensa, jonka jälkeen Pro rauhoitti pelin ja voitti hallitusti lukemin 4-2.

TURUSSA TPS JÄI PRON JALKOIHIN JA OTTELU EI JÄTTÄNYT SIJAA SPEKULOINNILLE

Pro tuli Turun peliin kovalla vauhdilla, mutta TPS sinnitteli ensimmäisen erän taitavan ykköskenttänsä vastaiskuilla, erätauolle mentiin tasatilanteessa 3-3.

Toinen ja kolmas erä olivat suvereenia Pron hallintaa ja joukkueen vahvuudesta kertovat kaikille kolmelle kentälliselle jakautuneet maalit (3+4+4).  TPS:n ykkönen pystyi vastaamaan haasteeseen, mutta joukkue olisi tarvinnut apuja muilta kentällisiltä.

KESKIVIIKKONA JOUTUU TPS KAUDEN SUURIMMAN HAASTEEN ETEEN!

Keskiviikkona sarja jatkuu jälleen Klaukkalassa ja TPS joutuu nyt vaikeaan paikkaan, koska Arkadiassa Pro ei ole hävinnyt kuin kerran aiemmin ja joukkue on nyt nälkäinen! Tässä vaiheessa TPS on tietysti nurkkkaan ajettu ja taistelee viimeiseen saakka jatkaakseen sarjaa.

LAUANTAINA ARKADIASSA TUNNELMA KOHOSI JO KORKEALLE JA SUNNUNTAINA PRO KÄVI RÄJÄYTTÄMÄSSÄ HUNAJAPURKIN TURUSSA. KESKIVIIKKONA KOTIJOUKKUE TULEE VIELÄ KOVEMMALLA ASENTEELLA PELIIN, JOTEN NYT KATSOTAAN TPS:N HENKINEN VAHVUUS, MITEN TURKULAISET VASTAAVAT HAASTEESEEN!

PELI ALKAA KLO 18.30 JA OVET AVATAAN KLO 17.30. LIPUT LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SUORAAN HALLIN OVELTA. KUUDES PELAAJA ELI KAIKKI SALIBANDYN YSTÄVÄT, TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRO FINAALEIHIN!

close-icon

04.04.2019

Välieräsarjan ennakko SB-Pro -TPS

Pudotuspelit ovat edenneet välierävaiheeseen ja Pro aloittaa ne omalta osaltaan tulevana lauantaina klo 17.00 kotikentällä Arkadiassa, jonne vastustajaksi saapuu TPS Turusta. Kolmella voitolla mennään tästä sarjasta finaaleihin ja kovan työn joutuvat joukkueet tekemään tämän saavuttaakseen. Neljä Suomen parasta naisjoukkuetta jatkaa taistelua enää ja pelit vain kovenevat!

Ottelusarjan teemat:

⇒ Pron laaja rinki vastaan TPS:n kapeampi pelaajaryhmä ja tiiviimpi peluutus!

⇒ Pro on ollut vaikea vastustaja kaikille Klaukkalassa!

⇒ TPS:n “ykkönen” pitää saada kuriin!

Kuva Esa Takalo. Näillä pelaajilla ei maila tärise käsissä tiukassakaan paikassa ja Pro on voittanut yhtä vaille kaikki kotiottelunsa Arkadiassa!

TPS YLLÄTTI MONET “ASIANTUNTIJAT” PUOLIVÄLIERISSÄ VOITTAMALLA SSRA:N

TPS sijoittui runkosarjassa kuudenneksi, mutta selvästi 5. kärkijoukkueen taakse. Joukkueen pelaamista kuvaa ehkä sana ailahtelevuuus, hyviä pelejä seurasi heikompi peli ja tasaisuutta jäi hiukan puuttumaan. Kotikentällä joukkue otti voittoja sarjan kärkijoukkueista, mutta vieraspelit olivat haasteellisempia.

Sijoitussarja B:ssä TPS hävisi kahdesti Kooveelle, mutta onnistui enteellisesti jo voittamaan molemmissa otteluissaan ErVin. Puolivälierissä vastustajaksi valikoitui SSRA ja sarjasta tuli tasainen. TPS aloitti suurinumeroisella voitolla Oulussa, mutta Ankat kuittasivat heti Turussa, jonka jälkeen kummatkin voittivat kotiottelunsa. Ratkaiseva 5. peli Ankkojen vieraana oli todellinen jännitysnäytelmä, jossa ratkaisijaksi nousi Sofia Leino ottelun kolmannessa erässä, 2-3 maali jäi lopulta voittomaaliksi ja TPS jatkoi välieriin sarjasta.

TPS:n vahvuuksia ovat hyvällä prosentilla torjuva Noora Vuorela ja joukkueen äärimmäisen taitava ykköskenttä, jota Jenna Saario johtaa erittäin pallovarmana pelaajana. Laura Rantanen, Sofia Leino ja Iina Siirilä ovat kantaneet Jenna Saarion lisäksi päävastuun pistetehtailusta. Vahvuuksiin pitää laskea myös Aki Vilanderin johdolla erittäin hyvin onnistunut valmennus, joka on saanut tasapainoteltua kapean materiaalin näin pitkälle.

SB-PRO SAI VAHVAN HAASTEEN PELICANSILTA, MUTTA SUORIUTUI KUITENKIN TÄSTÄ SUORAAN KOLMESSA PELISSÄ

SB-Pron eduksi välieriin voidaan laskea selvästi vähäisempi kuormitus sekä pelien määränä että laajan ringin kokonaisvaltainen hyödyntäminen välieräsarjassa. Rasitus pelaajaa kohti jäi maltilliseksi ja joukkue on saanut keskittyä tulevaan sarjaan jo reilun viikon verran. Samoin matkustamista joukkueelle ei ole tullut vielä juurikaan.

Yllätys ei ole jatkossakaan, mikäli Pro luottaa vahvuuksiinsa ja kolme kenttää pelaavat tasaisesti sarjan läpi saaden vielä apua vaihtopenkiltä tasaisesti sarjan aikana. Yllätys ei myöskään olisi, mikäli joukkueen kokeneet pelaajat edelleen nostavat tasoaan kevään aikana vahvan pudotuspelikokemuksensa ansiosta.

Maalilla Prossa jatkanee Tiltu Siltanen, joka ei millään tavalla ainakaan helpota TPS:n pelaamista. Odotettavissa onkin samalla kahden loistavan maalivahdin taistelu, Siltanen vastaan Vuorela.


Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu Siltaselle lauantain peli on juhlaottelu pudotuspeleissä!

ODOTETTAVISSA ON KUUMA VÄLIERÄSARJA, JOSSA TPS PYRKII RYÖSTÄMÄÄN “HUNAJAPURKIN” KLAUKKALASTA, MUTTA SE VAATII VIERASJOUKKUEELTA VUODEN PARASTA PELAAMISTA. SB-PRO ON VALMIS VASTAAMAAN HAASTEESEEN JA LÄHTEE HAKEMAAN SUNNUNTAINA JO KLO 13.00 ALKAVASSA PELISSÄ RYÖSTÖÄ TURUSTA!

HUIPPUPELIT JATKUVAT JÄLLEEN JA LIIGANAISET TARVITSEVAT KOTIYLEISÖN TUKEA. LAUANTAINA KAIKKI KANNUSTAMAAN ARKADIAAN JA OTTELUHAN ALKAA SIIS  KLO 17.00! OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00 JA LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI TAI SUORAAN OVELTA TUNTIA ENNEN PELIN ALKUA.

close-icon

01.04.2019

SB-Pro suoraan kolmella voitolla välieriin!

Kolmas ottelu Pelicansia vastaan oli myös ottelusarjan ensimmäinen katkaisupeli ja Pro käytti tilaisuutensa hyödykseen. Hyvin kamppaillut Pelicans joutui nöyrtymään Arkadiassa ja näin Pro jatkaa huhtikuussa edelleen pelejään ja vastaan asettuu TPS Turusta.

K

Kuva Juhani Järvenpää. Elina Kujala oli ratkaisupelissä jälleen iskussa tehoin 2+1

PRON VAHVA ENSIMMÄINEN ERÄ ANTOI SUUNNAN RATKAISUPELILLE

Ensimmäisessä Arkadian kohtaamisessa Pro voitti viimeisen erän 6-0 ja tällä kertaa ensimmäisen erän 4-1. Kaksi erää siis lukemin 10-1 ja siihen aika pitkälti ratkesi nämä kaksi ottelua. Pelicans osoitti vahvaa taisteluhenkeä, mutta tällä kertaa edes uhrautuva puolustuspelaaminen ei riitä, vaan Pro hallitsee peliä varmasti loppuun saakka. Pron 6-2 johto tasoittuu kolmannessa erässä lukuihin 6-4, mutta isoa uhkaa ei kotijoukkueen voitolle silti asetettu.

Myös kolmannessa pelissä Pelicansin parhaita olivat Sofia Mittentag, joka pelasi hurjat minuutit ja sai hyvää taustatukea myös Juulia Katajalta lahtelaisten maalilla. Pro oli koko sarjan ajan tasainen ryhmä ja esimerkiksi maalintekijöitä löytyi peräti yhdeksän Pelicansin neljää vastaan. Tiltu Siltanen oli koko sarjan omalla vahvalla tasollaan, mutta ei joutunut Lahden peliä lukuunottamatta vielä venymään parhaimpaansa.

Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu Siltanen on kevään peleissä vaikea ohitettava ja nyt on TPS:n vuoro yrittää tehdä se

VÄLIERISSÄ VASTAAN ASETTUU MIELENKIINTOINEN TPS SARJAN TEHOKKAIMMAN YKKÖSKENTÄN JOHDOLLA

Välierävastustaja ratkesi sunnuntaina TPS:n voitettua fyysisesti raskaan sarjan Oulussa 5. pelissä “Ankkojen” vieraana. Kolmas kerta toden sanoi TPS:n hakiessa sitä vierasvoittoa SSRA:sta. TPS:n voitto Oulussa kertoo joukkueen vaarallisuudesta, vaikka runkosarjassa Pro onnistui voittamaan kahdesti. Toisessa välieräsarjassa kohtaavat PSS, joka voitti Classicin hävittyään yhden kotipelin ja Koovee, joka taas tiputti jatkosta ErVin sarjassa, jossa kumpikin voitti kotipelinsä ja ratkaisupelissä Koovee teki voittomaalin ottelun viimeisellä minuutilla.

SB-PRO KIITTÄÄ PELICANSIN HIENOA JOUKKUETTA PUOLIVÄLIERISTÄ JA TOIVOTTAA SAMALLA TPS:N TERVETULLEEKSI VÄLIERIIN.

PANOKSET KASVAVAT JA VÄLIERÄT ALKAVAT LAUANTAINA 6.4 ARKADIASSA KLO 17.00, JOLLOIN AKI VILANDERIN VALMENTAMA TPS TULEE HAKEMAAN RYÖSTÖÄ KLAUKKALASTA. TÄHÄN ON TOKI OMA NÄKEMYKSENSÄ PRON LIIGANAISILLA, JOTEN NYT KOKO NURMIJÄRVI KANNUSTAMAAN KOTIJOUKKUE HURMOKSEEN!

PELI ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN KLO 16.00. LIPUT LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SUORAA HALLIN OVELTA. KUUDES PELAAJA ELI KAIKKI SALIBANDYN YSTÄVÄT, TERVETULOA  TULIKUUMAAN VÄLIERÄOTTELUUN!

close-icon

25.03.2019

Sb-Pro yhden voiton päässä välieristä!

Puolivälierät Pelicansia vastaan ovat edenneet siihen pisteeseen, että Pro pystyy “paketoimaan” sarjan keskiviikkona Arkadiassa. Ensimmäinen peli Klaukkalassa oli selkeää Pron hallintaa ja voitto luvuin 8-2, mutta Lahdessa Pelicans pisti tiukasti vastaan ja ottelu ratkesi vasta jatkoajalla Juulianna Sotalan mailasta. Lopputulos Lahdessa 3-4 Prolle jatkoajalla.

Kuva Juhani Järvenpää. Juulianna Sotala löysi reiän Pelicansin puolustusmuurista jatkoajan 1. minuutilla

KLAUKKALASSA PELICANS JÄI KOTIJOUKKUEEN JYRÄÄMÄKSI KOLMANNESSA ERÄSSÄ

Esimmäisessa kohtaamisessa vierasjoukkue pystyi pitämään luvut tasoissa kahden erän ajan, mutta kolmas erä oli Pron suvereenia näytöstä. Torjunnat kolmannessa erässä 22-0 ja koko ottelussa 42 -11 kertovat kummassa päässä Arkadian lattian matto kului enemmän. Viimeisen erän maalinumerot 6-0 eivät jätä selittelylle sijaa. Jaana Lirkki oli ensimmäisen pelin tehokkain Prosta ja kahden pelin tehot ovat nyt 3+2

Lahdessa Pro vei ensimmäistä ja toista erää selvästi, mutta hyvistäkään paikoista ei onnistuttu normaalitehoilla ja Pelicans vastaavasti oli tehokas. Kolmannen erän lopulla kotijoukkue siirtyi vielä 3-2 johtoon muutama minuutti ennen pelin loppua, mutta Pron pelastajaksi nousi vahvasti kummassakin pelissä pelannut (4+1) Mirja Hietamäki, joka Meri-Helmi Höynälän aloitusvoiton jälkeen teki todellise tahtomaalin. Jatkoaika vanheni vain hetken ja Juulianna Sotala nousi vasemmasta laidasta ylös ja laukoi tarkasti takaylänurkkaan voittomaalin.

KESKIVIIKKONA JOUTUU PELICANS TODELLA VAIKEAAN PAIKKAAN, NYT ON PAKKO VOITTAA MYÖS ARKADIASSA

Pro on hallinnut kuudesta pelatusta erästä neljässä selvästi, kaksi erää lievästi Prolle ja Pelicans hakee taas vastahyökkäyksillä omia ratkaisuja. Pron laajempi materiaali kääntää vaakakuppia vahvasti Nurmijärven suuntaan, mutta ilman 100% asennetta ei voittoja näistä peleistä oteta. Jos on Lahden suurhalli ollut haaste Prolle, niin samaa voidaan sanoa Arkadiasta Pelicansille, nyt haasteeseen on “pelsuttarien” vastattava jatkaakseen sarjaa.

Kuva Päivi Kotajärvi. Jaana Lirkki iski Arkadiassa hattutempun lauantaina

SEKÄ KLAUKKALASSA ETTÄ LAHDESSA PÄÄSTIIN HYVIIN YLEISÖMÄÄRIIN JA TUNNELMA NOUSI JO LÄHES KATTOON. NYT PISTETÄÄN VIELÄ PAREMMAKSI JA KANNUSTETAAN PRO JATKOON KESKIVIIKKONA.

PELI ALKAA KLO 18.30 JA OVET AVATAAN KLO 17.30. LIPUT LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SUORAA HALLIN OVELTA. KUUDES PELAAJA ELI KAIKKI SALIBANDYN YSTÄVÄT, TERVETULOA NURMIJÄRVI GOLF:N ISÄNNÖIMÄÄN PUOLIVÄLIERÄOTTELUUN!

close-icon

22.03.2019

Ottelusarjaennakko SB-Pro – Pelicans

Puolivälieräsarjat pyörähtävät käyntiin  tulevana lauantaina ja SB-Pron vastustajaksi asettuu Pelicans Lahdesta. Sarjan voittoon tarvitaan kolme voitettua ottelua ja kotiedun runkosarjan voittajana ansainnut Pro aloittaa pelit Klaukkalassa lauantaina, josta siirrytään sunnuntaiksi Lahteen.

Ottelusarjan teemat:

⇒ Onko Pron kokemus pudotuspeleistä liikaa kokemattomalle vastustajalle?

⇒ Kotiedun merkitys pudotuspeleissä?

⇒ Prolla laajempi materiaali ratkaisijoita?

Kuva SB-Pro. Prolla on laaja materiaali ratkaisijoita!

PELICANS ÄÄRIMMÄISEN NIUKASTI JATKOON PUDOTUSPELEISTÄÄN NST:N KANSSA

Pelicans sijoittui runkosarjassa sijalle 7. ja joutui karsimaan pudotuspelipaikastaan NST:n kanssa. Runkosarjassa lahtelaisten pelaaminen yllätti joukkueen ottaessa voittoja myös ennalta vahvemmista vastustajista. Syksyllä SB-Pro kävi häviämässä selkein numeroin Lahdessa vuorollaan. Kotikentällään oli sitten Pron vuoro ottaa voitto keskinäisessä kohtaamisessa selvin numeroin. Joukkueen pistepörssissä Sofia Mittentag, Veera Vilenius ja Anne-Mari Haapasalo kantoivat joukkuetta ja maalinteossa yli kahden maalin onnistui vain 7 pelaajaa.

NST:n kanssa Pelicans joutui suuriin vaikeuksiin joukkueiden ratkoessa viimeistä paikkaa pudotuspeleihin ja ottelusarja ratkesi  viidennessä eli viimeisessä mahdollisessa pelissä yhden maalin erolla “pelsuttarien” eduksi. Tässä sarjassa pistepörssissä ykköseksi nousi Iina Latvala. Runkosarjassa maalivahdeista Juulia Kataja sai enemmän vastuuta, mutta NST-peleissä torjuntavastuun kantoi Emmi Pölönen erinomaisella yli 86% tehoilla.

Pudotuspelisarjoista moni Pelicansin pelaajista on saanut aiemmin kokemusta juniorisarjoista, esim. edellisenä kautena A-tyttöjen play-off peleistä. Prostakin tuttu Anne-Mari Haapasalo edustaa kokemusta ja onkin ottelusta toiseen Pelicansin tärkeimpiä pelaajia.

SB-PRO ON KOKENUT JA FYYSINEN JOUKKUE PUDOTUSPELEISSÄ JA PELAA LAAJALLA MATERIAALILLA

SB-Pron kausi oli vaihteleva, mutta etenkin helmi- ja maaliskuussa peli kehittyi selvästi oikeaan suuntaan. Sijoitussarja A:ssa Pro otti kaksi voittoa PSS:stä ja otti näin myös kotiedun tuleviin pudotuspeleihin. Kotiottelussaan Pro on ollut vakuuttava, mutta vieraspeleissä kausi on ollut vaikeampi. Ainoa kotihäviö tuli sarjassa ErViä vastaan.

Pron materiaalista löytyy ratkaisuvoimaa kaikkiin kolmeen kentälliseen ja yksittäiset pelaajat eivät nouse niin selkeästi esille pistetilastoissa. Onkin vaikea ennustaa, ketkä missäkin ottelussa ovat tehokkaimpia, mikä tekee ehkä oman haasteensa myös vastustajalle. Maalivahdeista Tiltu Siltanen pelasi pääosan kauden peleistä Ira Moilasen tuuratessa muutamassa ottelussa hyvällä menestyksellä.

Kuva Esa Takalo. Tällä ryhmällä lähdetään hakemaan jatkopaikkaa puolivälieristä

KUMMALLAKIN JOUKKUEELLA OLI RUNKOSARJASSA HYVÄ TUNNELMA KOTIPELEISSÄÄN

Sekä Pro että Pelicans keräsivät selvästi yli keskiarvon katselijoita kotipeleihinsä ja tunnelma kummassakin hallissa on ollut hieno. Pron kotiyleisö eli 6 kenttäpelaaja antaa pienen edun Nurmijärvelle, mutta oletettavasti lahtelaiset lähtevät innokkaasti kannustamaan omiaan myös vieraspeleihin. Sarjan kolme ensimmäistä peliä ovat lauantaina klo 18.00 Klaukkalassa, sunnuntaina klo 18.00 Lahdessa ja jälleen 27.3 klo 18.30. Tämän jälkeen pelit jatkuvat tarvittaessa 30.3 Lahdessa ja 31.3 Klaukkalassa. Kolmella voitolla jatkoon!

KEVÄÄN KUUMAT PUDOTUSPELIT ALKAVAT JÄLLEEN JA LIIGANAISET TARVITSEVAT KOTIYLEISÖN TUKEA. LAUANTAINA KAIKKI KANNUSTAMAAN ARKADIAAN JA OTTELUHAN ALKAA SIIS POIKKEUKSELLISESTI KLO 18.00! OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 17.00 JA LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI TAI SUORAAN OVELTA TUNTIA ENNEN PELIN ALKUA.

 

close-icon

18.03.2019

Otteluraportti SSRA – SB-Pro

SB-Pro kävi kääntymässä Oulussa ja merkityksetön ottelu näkyi myös pelikentällä, pisteet Ouluun tällä kertaa.

16.03 SSRA – SB-Pro 8-4 (2-1, 3-1, 3-2)

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 1+0, Juulianna Sotala 0+1, Niina Ahola 1+0, Emma Itänen 0+1, Karoliina Kujala 1+0, Elina Kujala 0+1,Meri-Helmi Höynälä 1+0 ja Silja Eskelinen 0+1

Maalivahtien torjunnat  SSRA Krista Määttä 17, SB-Pro Ira Moilanen 14

Kuva Juhani Järvenpää. Niina Ahola viimeisteli Oulussa Liigauransa 1. maalin

PELISTÄ OULUSSA EI OLE PALJOA KERROTTAVAA JA RANKAT ANKAT OTTIVAT ANSAITUN VOITON KOTIKENTÄLLÄÄN

Ottelun ensimmäinen erä oli periaatteessa ihan hyvää peliä myös vierasjoukkueelta, mutta kaksi jäähyä ja kaksi maalia antoivat otteen SSRA:lle ja se ote piti läpi pelin. Toinen ja kolmas erä muistutti ajoittain pelailua ja edellisistä peleistä tutuksi tullut hyvä joukkuepuolustaminen jäi tällä kertaa hiukan taka-alalle.

Huomioitavaa illan pelissä oli lähinnä Niina Aholan ensimmäinen maali Liigassa.

PRON PUDOTUSPELIT ALKAVAT TULEVANA LAUANTAINA KOTIKENTÄLLÄ JA VASTASSA PELICANS

PrO pääsi ensimmäisenä valitsemaan pudotuspelivastustajansa ja valitsi sieltä Pelicansin Lahdesta. Kauden aikaisemmat kohtaamiset menivät joukkueilla tasan Liigassa ja nyt jatkoon mennäkseen tarvitaan kolme voittoa. Lauantaina 23.3 Arkadiassa aloitetaan ja peli alkaa poikkeuksellisesti klo 18.00, sunnuntaina pelataan Lahdessa ja tämä peli alkaa myös klo 18.00. Kolmas peli jälleen Arkadiassa keskiviikkona 27.3 klo 18.30. Ottelusarjan ennakko julkaistaan perjantaina.

Puolivälierien muissa sarjoissa kohtaavat PSS – Classic, SSRA – TPS ja Koovee – ErVi.

VAIKKA OULUSTA PALATTIIN TYHJIN KÄSIN, NIIN JOUKKUE ON VALMIS PITKÄÄN PUDOTUSPELIKEVÄÄSEEN. TOIVOTAMME MYÖS YLEISÖN MUKAAN KOKEMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ JA KANNUSTAMAAN NURMIJÄRVEN OMA JOUKKUE VOITTOON!

23.3 SIIS ALOITETAAN ARKADIASSA PUOLIVÄLIERIEN MERKEISSÄ. LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI TAI SUORAAN OVELTA KLO 17.00 ALKAEN.

close-icon

15.03.2019

Otteluennakko SSRA – SB-Pro

16.03 Klo:18.00 SSRA – SB-Pro, Kastelli Oulu

SB-Pro matkustaa lauantaina Ouluun viimeistelemään pelikuntoa SSRA:n vieraaksi. Sarjatilanteen kannalta ottelulla ei ole enää merkitystä, mutta tässä vaiheessa kautta kaikki pelit ovat silti tärkeitä.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Nähdäänkö Pron osalta kokeiluja vai mennäänkö jo playoff-säädöillä?
⇒ SSRA on ollut haastava vastus Prolle Oulussa, kääntyvätkö osat tällä kertaa?
⇒ Saadaanko usein kotikentällään juhliva Sanna Risteli “kuriin”?

Kuva Juhani Järvenpää. Niina Ahola on nostanut itsensä kauden aikana pelaavaan kokoonpanoon

SSRA ON KOVA KOTIJOUKKUE  JA HYVÄ HAASTE ENNEN PUOLIVÄLIERIÄ SB-PROLLE

SSRA:n sijoitusarja A on edennyt vierastappiolla sekä Klaukkalassa että Porvoossa. Kotijoukkue lähteekin varmasti hakemaan uusin ajatuksin voittoja viikonlopun peleistä ja tätä kautta luomaan pudotuspeleihin oikeaa pelituntumaa. Joukkue on tehnyt näissä kahdessa ottelussa vain kaksi maalia ja kummatkin Sanna Ristelin tekeminä. SSRA tarvitseekin viikonloppuna apuja maalintekoon laajemmalta rintamalta, kuten runkosarjassa jo toteutuikin ja tässä varmaan on yksi oululaisten pääteemoista Pro:n kohtaamisessa.

PRO VARMISTI KOTIEDUN PUDOTUSPELEIHIN JO SUUNNUNTAINA

Liiganaisemme varmistivat sijoitussarja A:n voiton jo sunnuntaina ja Ouluun joukkue pääsee lähtemään paineettomassa tilanteessa. Tämä ei tarkoita kuitenkaan, ettei otteluun panosteta. Sijoitussarjassa Pron kolme vahvaa kentällistä ovat onnistuneet kaikki vuorollaan. Sisäisessä pistepörssissä Mirja ja Laura Hietamäki ovat johdossa toisen sisarusparin eli Elina ja Karoliina Kujalan ollessa seuraavina.

Kuva Florian Buechting: Mirja Hietamäki on onnistunut jo tekemään 4 maalia sijoutussarjassa ja ylitti myös 200 tehopisteen rajan Porvoossa

TOIMITUKSEMME ENNUSTAA TASAISTA PELIÄ LAUANTAINA OULUSSA JA VIIKONLOPUN JÄLKEEN ALKAAKIN SITTEN SPEKULOINTI PUOLIVÄLIERÄVASTUSTAJASTA, JONKA PRO PÄÄSEE VALITSEMAAN ENSIMMÄISENÄ.

PUOLIVÄLIERÄT ALKAVAT 23.3 ARKADIASSA JA TARKEMPI ALOITUSAIKA JA VASTUSTAJA SELVIÄÄ MAANANTAIN AIKANA.

close-icon

11.03.2019

Otteluraportti SB-Pro – PSS

Sunnuntai tarjosi ehkä kauden intensiivisimmän pelin, jossa oli vauhtia, tunnetta ja loistavia yksilösuorituksia kahden Liigan tällä hetkellä parhaan joukkueen välillä. SB-Pro käänsi kuitenkin ottelun loistavan kotiyleisönsä edessä itselleen ja varmisti samalla sarjan 1.sijan ja kotiedun kevään pudotuspeleihin.

10.3 SB-Pro – PSS 4-3 (2-2, 1-0, 1-1)

Sunnuntain Pro-teemat:

⇒ Ratkaisu jäi viimeiselle minuutille, mutta ratkaisija ei ollut yllätys! 
⇒ Kaikki Pron ja PSS:n pelit ovat päättyneet tällä kaudella maalin erolla!
⇒ Nyt oli nähtävillä jo pudotuspelin tuntua ja tunnetta!


Kuva Juhani Järvenpää: Heidi Lirkki ratkaisi sunnuntai-illan ottelun Prolle loistavalla laukauksellaan, joka ei jättänyt hienosti torjuneelle Arla Salolle mahdollisuuksia!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 1+1, Heidi Lirkki 1+0, Laura Hietamäki 0+1, Silja Eskelinen 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 19 ja PSS Arla Salo 18

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Heidi Lirkki SB-Pro ja Kristiina Järvinen PSS

Pro aloitti vahvasti, mutta PSS sai otteen ensimmäisen erän aikana

Ensimmäiset minuutit olivat Pron hallintaa ja pari hienoa tekopaikkaa eivät tuottaneet vielä tulosta. PSS sai kuitenkin otteen hiljalleen pelistä ja joukkueen vastahyökkäykset aiheuttivat ongelmia kotijoukkueelle. Ajassa 7.38 Judith Hyvärinen onnistuikin siirtämään vierasjoukkueen johtoon. Pron kuitti tuli kuitenkin välittömästi ykköskentän toimesta, Elina Kujala tarjoilee ja Karoliina Kujala ei erehdy, numerot taululla 1-1.

Mutta vain runsas kaksi minuuttia eteenpäin ja jälleen PSS:n vastahyökkäys toimii, Inka Lampinen syöttää Ella Holmbergin maalintekoon. Erän lopulla Pro kuitenkin tasoittaa ja esityön pitkästä noususta tekee Silja Eskelinen, syöttää laitaan Laura Hietamäelle ja “Silli” ehtii vielä viimeistelemäänkin taitavasti.

Kotijoukkue sai puolustuspelaamisensa kuntoon toiseen erään

Toisessa erässä PSS ei enää päässyt yhtä vaarallisiin vastahyökkäyksiinsä, Pro oli oppinut läksynsä! Erän puolivälin jälkeen PSS sai rangaistuslaukauksen, jota asettui laukomaan taitava Ella Sundström. Maalilla oli kuitenkin Tiltu Siltanen, joka tässä vaiheessa jälleen kerran osoitti, miksi “´Matkanjohtaja” on niin arvostettu maalivahti koko Euroopassa, eleetön torjunta tärkeään paikkaan. Toisella maalilla onnistuu sitten Elina Kujala, Pron hyvä karvaus, pallonmenetys PSS:lle ja “Ellu” laittaa reikäpallon varmasti maaliin.

Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu Siltanen Pron maalilla pelasi jälleen erinomaisen pelin!

Kahden tasaisen joukkueen tasainen kolmas erä

PSS tarvitsi voiton pelistä ja joukkue haki tasoitusta ja voittoa voimakkaasti, Pro keskittyi tarkkaan puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Muutamia vaarallisia tilanteita kummallakin maalilla ja molemmilta maalivahdeilta mm. tärkeät torjunnat puhtaista läpiajoista. Ajassa 47.11 Kristiina Järvinen onnistuu tasoittamaan ottelun Fanny Holmbergin syötöstä, tilanne 3-3.

Ajassa 58.59 PSS saa kaksi minuuttia kiinnipitämisestä, Pron ylivoimakenttä jauhaa maltillisesti ja lopulta se tuottaa tuloksen, Karoliina Kujala syöttää Heidi Lirkille, joka lähtee kantille ja raudanluja kierteinen laukaus ratkaiseen ottelun Prolle. Viimeiset sekunnit Pro pelaa maltillisesti tappaen ajan pelikellosta.

SB-Pro otti näin kotiedun kevään pudotuspeleihin

Voitto ratkaisi jo sarjavoiton Prolle ja ensi viikonlopun pelit Oulussa ovat näin merkityksettömät sarjatilanteen kannalta. Kevätkausi Ruotsin turnauksen jälkeen oli joukkueelle vahva ja sisälsi vain yhden jatkoaikatappion Porvoossa ja kaikki joukkueiden keskinäiset pelit päättyivätkin yhden maalin erolla.

“Ensimmäisessä erässä juoksimme hiukan perästä ja Porvoo pääsi liian helposti ylivoimahyökkäyksiin, meillä oli ehkä hiukan liikaakin intoa. Toisessa erässä saimme tarkennettua puolustuspelaamistamme ja erä oli meiltä jo hyvä, Kolmannessa erässä ehkä valuimme hiukan liikaa, pitää katsoa peli vielä uudelleen ja analysoida se. Kokonaisuutena vahva peli kuitenkin meiltä ja peli menee koko ajan eteenpäin, kiitos joukkueelle ja hienolle kotiyleisölle!”   – Paula Jouhten, SB-Pro valmennus

Kuva Juhani Järvenpää. Elina Kujala jälleen 1+1 ja 500. tehopiste Liigassa lähestyy ottelu ottelulta!

KOTIOTTELUISSA SEURAA NYT KAHDEN VIIKON TAUKO, JONKA AIKANA JOUKKUE KÄY PELAAMASSA OULUSSA VIIMEISTELYN ENNEN PUDOTUSPELEJÄ. PUOLIVÄLIERÄT ALKAVAT PRON OSALTA 23.3 KOTIOTTELULLA JA VIERASJOUKKUE TÄHÄN OTTELUUN JA SARJAN 1. PELIIN SELVIÄÄ VIIKON KULUTTUA PRON PÄÄSTESSÄ ENSIMMÄISENÄ VALITSEMAAN VASTUSTAJANSA.

NYT KANNATTAA KALENTEREIHIN MERKITÄ JO PÄIVÄMÄÄRÄT 23.3 JA 27.3, JOLLOIN KLAUKKALASSA KANNUSTETAAN PRO JATKOON PLEIJAREISSA! LIPPUJA VOI VARATA ENNAKKOON LIPPU.FI:N KAUTTA.

close-icon

08.03.2019

Otteluennakko SB-Pro – PSS

10.03 Klo 17.00 SB-Pro – PSS, Arkadia Halli, Klaukkala

Liiganaisten viimeinen kotiottelu ennen pudotuspelejä pelataan sunnuntaina ja vastassa sijoitussarja A:n 2. sijaa pitävä PSS, joten ottelussa on panoksena kotietu pudotuspeleihin. Voitolla Pro varmistaisi jo sarjavoiton, tappiolla seuraavan viikonlopun pelit Oulussa ratkaisevat lopulliset sijoitukset.

Sunnuntain Pro-teemat:

⇒ Pro haki viikko sitten voiton Porvoosta ja vain voitto kelpaa myös Arkadiassa kotiyleisön edessä!
⇒ Pron puolustaminen ja maalivahtipeli toimivat erinomaisesti, maaleilla tuskin juhlitaan sunnuntaina!
⇒ Pron kolmesta kentästä voi mikä tahansa ottaa vastuun maalinteosta tai jopa kaikki kolme samassa pelissä!

Kuva Juhani Järvenpää. SB-Pro kohti kevään ratkaisupelejä!

PSS PÄÄSTÄÄ VÄHÄN MAALEJA JA PUOLUSTAA JOUKKUEENA TARKASTI

Porvoolaisten peli perustuu hyvin organisoituun puolustukseen ja maalilla Arla Salo on noussut “maalivahtipörssissä” korkealle Liigatasolla. Maalinteossa PSS:n 1.- ja 2.kenttä ovat olleet pääsosissa ja etenkin Holmbergit ja Sundström ovat aina vaarallinen kentällinen.

PSS pelaa lauantaina kotipelin Rankkoja Ankkoja vastaan eli ovat vastaavassa tilanteessa, kuin Pro oli viikko sitten, mikä ei kuitenkaan näkynyt eikä vaikuta enää sunnuntaina hyvin harjotelleiden joukkueiden ollessa kyseessä.

PRON VIIME VIIKONLOPPU OLI TULOKSELLISESTI TÄYDELLINEN JA JOUKKUE JYRÄSI LAAJALLA MATERIAALILLA

Pro käytti kaikkia 18. kenttäpelaajaa ja kumpaakin maalivahtia viime viikonloppuna hakien näin jo tuntumaa pudotuspelien tiiviiseen ottelutahtiin. Lisäksi Jenni Torkki on myös jo pelikunnossa ja pelasi viikolla harjoituspelissä tehokkaasti. Kummatkin maalivahdit onnistuivat hienosti ja Hietamäet sekä Jaana Lirkki olivat parhaassa maalintekovireessä, mutta kaikilta kentiltä on lupa odottaa onnistumisia kevään aikana.

Pron valmennus oli tyytyväinen kuuteen pisteeseen, mutta totesi samalla, että joukkue pystyy vielä parantamaan peliään ja sunnuntaina on seuraava steppi kevään peleissä kehittää omaa peliään ja hakea pudotuspelivaihdetta.

Kuva Florian Buechting. Edessä Jaana Lirkki, joka on löytänyt maalivireen ja taustalla Silja Eskelinen, joka on  parhaimmillaan näissä kovimmissa taisteluissa!

NYT LÄHDETÄÄN RAKENTAMAAN, JO OIKEAA PUDOTUSPELITUNNELMAA JA ODOTETTAVISSA ON TÄMÄN KAUDEN YLEISÖENNÄTYS KLAUKKALASSA, JOTEN HALLILLE KANNATTAA SAAPUA HYVISSÄ AJOIN. KUUDES PELAAJAMME TULEE OLEMAAN ÄÄNEKKÄÄMPI, KUIN KERTAAKAAN AIEMMIN!

OTTELU SUNNUNTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN KIIHKEÄÄ KAMPPAILUA SIJOITUSSARJAN VOITOSTA!

close-icon

04.03.2019

Otteluraportit PSS – SB-Pro / SB-Pro – SSRA

Sijoitussarja A käynnistyi viikonloppuna kahdella pelillä ja Pro otti tiukan otteen sarjan kärjessä voittamalla ensin vieraissa PSS:n ja sunnuntaina kotipelissä SSRA:n. Käytännössä Pro kahdella voitolla varmisti jo vähintään sarjan 2.sijan ja samalla mahdollisissa välierissä myös kotiedun.

02.03 PSS – SB-Pro 4-5 (1-2, 1-1, 2-2)

03.03 SB-Pro – SSRA 4-2 (1-0, 2-2, 1-0)

Viikonlopun Pro-teemat:

⇒ Syntymäpäiviä viikolla juhlineet Mirja ja Laura Hietamäki ottivat suurta roolia kummassakin ottelussa!   
⇒ Tiltu Siltanen ja Ira Moilanen vuorollaan vakuuttivat Pron maalilla!
⇒ Pro puolustaa tiiviisti ja laaja materiaali antaa mahdollisuuden järkevään peluutukseen tiukassa pelirytmissä!

Kuva Esa Takalo: No33 Mirja Hietamäki 4 maalia viikonloppuna ja Laura Hietamäki no.22 1+3!

SB-Pro Liiganaisten tehot lauantaina:  Elina Kujala 0+1,  Karoliina Kujala 1+0, Jaana Lirkki 1+0, Jenni Rautanen 0+1, Emma Itänen 1+0, Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 2+0, Meri-Helmi Höynälä 0+1

Liiganaisten tehot sunnuntaina: Jaana Lirkki 1+0, Nita Heino 0+1, Laura Hietamäki 1+2, Mirja Hietamäki 2+0, Silja Eskelinen 0+1

Maalivahtien torjunnat lauantaina: SB-Pro Tiltu Siltanen 17 ja PSS Arla Salo 12

Maalivahtien torjunnat sunnuntaina: SB-Pro Ira Moilanen 19 ja SSRA Krista Määttä 29

Kuva Juhani Järvenpää. Ira Moilanen onnistui sunnuntaina erinomaisesti Pron maalilla ja Prolla onkin kolme loistavaa maalivahtia kevään peleihin!

Pro vei lauantai-illan thrillerin Porvoossa ja otti sarjan ykköspaikan samalla

Pro sai Porvoossa toivomansa salama-alun peliin Jaana Lirkin viimeistellessä jo pelin 2. minuutilla johtomaalin ja 2-0 johto syntyi jo 6. minuutilla Mirja Hietamäen laukauksesta. PSS kavensi nopeasti Inka Lampisen toimesta, mutta erätauolle siirryttiin Pron maalin johdossa. Erän lopulla Pro sai hyvän mahdollisuuden kasvattaa johtoaan 5 minuutin ylivoimalla, mikä jatkui toisen erän alun, tällä kertaa ylivoima ei  kuitenkaan tuottanut tulosta.

Toisessa erässä ensin Elina Hautojärvi tasoitti pelin, mutta Pro kuittasi nopeasti vahvan viikonlopun pelanneen Emma Itäsen onnistuessa yllättämään Arla Salon. Ajassa 53.40 PSS tuli jälleen tasoihin Marianne Väliahon toimesta ja jännitysnäytelmän huipennus alkoi tästä. Ottelun 56. minuutti oli taas Pron juhlaa, ensin Karoliina Kujala ja heti perään Mirja Hietamäki illan toisellaan siirsivät Pron kahden maalin johtoon. Tämä johto kesti vain hetken PSS pelatessa ilman maalivahtia, jolloin onnistui Ella Sundströn maalintekoyrityksessään. Tämän jälkeen kotijoukkue suoritti väärän vaihdon ja Pro pääsi pelin lopun pelaamaan käytännössä ylivoimalla. PSS oli kuitenkin vaarallinen pelin loppuun saakka onnistumatta kuitenkaan tasoittamaan ottelua.

SSRA tuli tuoreilla jaloilla haastamaan Pron

Sunnunataina Arkadiaan saapuivat lauantaina levänneet Rankat Ankat ja selkeästi myös haastamaan kovan ja intensiivisen pelin lauantaina pelanneita Pron Liiganaisia. SSRA onnistui ajoittain luomaan kovan paineen Pron pelinavaukseen. Ensimmäinen erä aaltoili tasaisesti päästä päähän, ehkä lievän SSRA:n pallonhallinnan kautta. Erän ainoan maalin tarjosi kuitenkin kotijoukkue Pro jälleen Mirja Hietamäen toimesta ja “tarjoilijana” toimi myös vahvan viikonlopun pelannut Laura Hietamäki.

Toisen erän alussa oli sitten Laura Hietamäen vuoro purjehtia lähes omalta maalilta Silja Eskelisen avauksesta ja tehdä näyttävä 2-0 johto-osuma. Vierasjoukkue SSRA ei tästä luovuttanut, vaan kaksikko Sanna Risteli ja Liinu Koivisto onnistuivat kahdesti ja tasoittivat pelin hienoilla maaleilla Ristelin toimiessa maalien viimeistelijinä. Näille osumille ei hyvin torjunut Ira Moilanen voinut mitään. Pro sai erän lopulla ylivoiman, joka kostautui vierasjoukkuelle Mirja ja Laura Hietamäen juoniessa näyttävän ylivoimamaalin ja 3-2 johdon ennen viimeistä erää.

Kolmas erä oli Prolta ottelun paras ja vaikka SSRA onnistui muutaman paikan luomaan, niin ottelu oli vahvasti kotijoukkueen hallussa. Erän lopulla kaksi kertaa viikonlopun aikana onnistunut Jaana Lirkki teki maalinedusruuhkasta tahtomaalin Nita Heinon hyvällä avustuksella. Ottelun viimeiset minuutit SB Pro pelasi järkevästi hyvän pallonhallinnan kautta ja varmistivat näin tärkeät kolme sarjapistettä sarjataulukkoon.

Kuva Päivi Kotajärvi. Emma Itänen ehti puolustamisen lisäksi myös viimeistelmään Porvoossa yhden maalin.

Kaksi voittoa antaa hyvän lähtökohdan sarjan kahdelle viimeiselle pelille

“Lauantaina meillä oli vauhdikas ja intensiivinen peli, joka ehkä näkyi kuitenkin hiukan sunnuntaina pelin alussa ja ei aivan päästy siihen vauhtiin, mitä olisimme toivoneet. Pelin edetessä olimme kuitenkin vahvoja ja laaja pelaajaryhmä antoi hyvän mahdollisuuden kierrättää pelaajia ja saimme tuoreita jalkoja peliin mukaan. Iralta hieno esitys maalilla, Nita toi valtavasti energiaa peliin ja samoin Juulianna ja Melli onnistuivat hyvin. Puolustuspelaaminen oli tiivistä ja myös peitimme hyvin laukauksia. Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan tulevan sunnuntain otteluun.”  – Jarno Kivinen SB-Pron valmennus

Näiden kahden voiton myötä Pro varmisti jo vähintään sarjassa sijoituksen kahden parhaan joukossa ja kotietu mahdollisissa välierissä varmistui. Tulevana sunnuntaina saapuu Arkadiaan PSS ja Prolla olisi tässä ottelussa mahdollista varmistaa jo sijoitussarja A:n voitto.

LOISTAVA VIIKONLOPPU LIIGANAISILTAMME JA JOUKKUE VAIN PARANTAA OTTEITAAN PELI PELILTÄ. SUNNUNTAINA ON VASTASSA JÄLLEEN PSS JA NYT PELATAAN SIJOITUSSARJAN VOITOSTA KAUDEN TÄHÄN MENNESSÄ TÄRKEIMMÄSSÄ PELISSÄ.

OTTELU ALKAA SUNNUNTAINA KLO 17.00 JA OVET ARKADIASSA OVAT AUKI KLO 16.00. LIPUT SUORAAN OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA.

close-icon

28.02.2019

Otteluennakot PSS – SB-Pro / SB- Pro – SSRA

Runkosarjan jälkeen sijoitussarja A:ssa PSS, SB-Pro ja SSRA ratkovat kaksinkertaisella sarjalla lopulliset sijoitukset ennen play-off pudotuspelejä. Pro aloittaa pelit vieraissa lauantaina Porvoossa ja sunnuntaina Klaukkalaan saapuu Rankat Ankat Oulusta.

2.3 PSS – SB-Pro klo 17.00 Porvoon Salibandyhalli

3.3 SB-Pro -SSRA klo 17.00 Arkadia halli

Viikonlopun Pro-teemat:

⇒ Joukkueen terveystilanne on hyvä ja tuplapelit eivät aiheuta ongelmaa Prolle!
⇒ Viimeiset sarjapelit osoittivat selkeää nousukuntoa, joka jatkuu myös viikonloppuna!
⇒ Kaikki tarvitsevat suoria voittoja saadakseen kotiedun loppuun saakka pudotuspeleissä!

Kuva Juhani Järvenpää: No18 Elina Kujala on intoutunut hurjaan vireeseen ja kokemusta pudotuspeleistä löytyy riittävästi!

PSS ja SB-Pro ovat ennen sijoitussarjaa vahvoilla, PSS yhden pisteen edellä

Pro ja PSS pelasivat runkosarjassa kaksi tasaista peliä kummankin voittaessa kotikentällään. Pro voitti varsinaisella peliajalla maalin erolla ja PSS “ryösti” jo Pron hallinnassa olleen ottelun pelin loppuhetkillä tasoittaen ja voittaen sitten lisä-ajalla. Runkosarjassa kummankin maaliero oli +48 PSS:n päästäessä vähiten maaleja omiin ja Pron taas tehdessä eniten maaleja vastustajalle. Tasaista on jälleen luvassa ja yhden maalin ero suuntaan tai toiseen ei ole huono veikkaus tästä pelistä.

Suunnuntaina Arkadiaan saapuu lauantaina levännyt SSRA

Rankat Ankat lähtevät sijoitussarjaan 3. sijalta ja neljä pistettä Pron perässä. SSRA tarvitsee käytännössä nejä voittoa jäljellä olevista peleistä ottaakseen pysyvän kotiedun pudotuspeleihin. Erittäin vaikea tehtävä, mutta ei kuitenkaan mahdoton. Käytännössä tämä ensimmäinen ottelu antaa selkeän suunnan Ankkojen sijoitussarjalle, tappio sinetöisi jo lähes 3. sijan ja voitolla kaikki olisi edelleen mahdollista.

Runkosarjassa Pro oli kotikentällään selvästi vahvempi ja vastaavasti SSRA käänsi Pron selvän johdon Oulussa voitokseen. Mielenkiintoinen ja tasainen peli odotettavissa myös sunnuntaina, kuten sarjan kärkikolmikon pelien kuuluukin olla.

Sijoitussarjan jälkeen Pro jatkaa kotiedun turvin puolivälierissä

Puolivälieriin on Pro joka tapauksessa saanut kotiedun ja ensimmäinen peli pelataan Arkadiassa 23.3. Sarjan voittoon vaaditaan kolme otteluvoittoa, jonka jälkeen parempi jatkaa välieriin.

Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu “matkanjohtaja” Siltanen on keväällä aina parhaimmillaan!

SB-PRON HELMIKUU ANTOI LUPAUKSIA PITKÄÄN JATKUVASTA KEVÄTKAUDESTA JA NYT RATKOTAAN KOLMEN SEURAAVAN VIIKONLOPUN AIKANA LOPULLISESTI SARJAN 1., 2. JA 3. SIJA. ODOTETTAVISSA VÄHINTÄÄN YHTÄ “KUUMA” KEVÄT, KUIN VIIME KAUDELLAKIN JA TÄSTÄ SE POLKAISTAAN KÄYNTIIN!

3.3 KAIKKI HALLILLE KANNUSTAMAAN PRO TÄRKEÄÄN VOITTOON! OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN KLO 16.00. LIPUT SUORAAN OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. KUUDES KENTTÄPELAAJA OLKOON YKSI PRON VAHVUUKSISTA MYÖS TÄNÄ KEVÄÄNÄ!

 

close-icon

24.02.2019

Otteluraportti SB-Pro – Pelicans

SB-Pron “kalavelkojen” maksu oli vakuuttava näytös oivan vireen löytäneiltä Liiganaisilta. Mitä pidemmälle ilta eteni, sen vakuuttavampaa oli Pron peli runsaslukuisen yleisön edessä.

23.2 SB-Pro – Pelicans 10-2 (2-0, 5-2, 3-0)

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Kaikki ketjut onnistuivat maalinteossa, jota myös valmennus toivoi ennen peliä! 
⇒ Pro käytti kaikkia 18 kenttäpelaajaa illan aikana, laajuuttaa löytyy kokoonpanosta!
⇒ Denisa “Doli” Ratajova pelin jälkeen palkitsemassa ottelun parhaita!

Kuva Juhani Järvenpää: No18 Elina Kujala 0+4 eilen! No 19 Karoliina Kujala puhdas hattutemppu! Valmennuksen on helppoa hymyillä taustalla!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+4, Anu Raatevaara 1+0, Karoliina Kujala 3+0, Niina Ahola 0+1, Heidi Lirkki 2+0, Jaana Lirkki 0+1, Jenni Rautanen 2+1, Ina Leminen 0+2, Mirja Hietamäki 2+0, Silja Eskelinen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja Pelicans Emmi Pölönen 29

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Karoliina Kujala SB-Pro ja Sofia Mittentag Pelicans

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Elina Kujala

Hopeaa, SB-Pro Mirja Hietamäki

Pronssia, SB-Pro Tiltu Siltanen


Kuva Juhani Järvenpää. Heidi Lirkki jatkaa vakuuttavassa maalivireessä, eilen kahdesti ja runkosarjan saldo 18 maalia Heidin pelatessa 17 ottelua!

Ottelun ensimmäinen erä pelin tasaisin, toisessa Pro ratkaisi pelin nopeasti

Ensimmäisessä erässä peli aaltoili tasaisesti päästä toiseen, avausmaalin Pro teki ylivoimalla Mirja Hietamäen laukoessa Elina Kujalan syötön ohi Emmi Pölösen Pelicansin maalilla. Erän toisen maalin teki Anu Raatevaara Niina Aholan toimiessa syöttäjänä. Erän torjunnat Pro 7 ja Pelicans 6 kertovat tasaisesta pelistä ja Tiltu Siltanen Pron maalilla otti erään muutaman oivallisen torjunnan.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti, ensin Karoliina Kujala 3-0 Elina Kujalan passista, heti perään Pelicansin pomppupallo maalille, josta pään kautta ilmeisesti Pron pelaajaan ja siitä maaliin, kaikki lasketaan ja numerot 3-1. Vahvasti pelannut ykkönen iski heti uudelleen ja jälleen “Kallu” onnistui maalinteossa “Ellun” toimiessa vähemmän yllättävästi syöttäjänä. Ajassa 26.25 peli alkoi olla ratkaistu Karoliina Kujalan viimeistellessä puhtaan hattutempun ja tietysti Elina Kujalan esityöstä.

6-1 numerot tehtaili Mirja Hietamäki vahvan pelin pelanneen Silja Eskelisen avustuksella, jonka jälkeen alkoi Pron kakkoskentän näytös Heidi Lirkin maalatessa Jenni Rautasen esityöstä luvuiksi 7-1. Erän lopussa Pelicansin illan paras pelaaja Sofia Mittentag otti riiston joukkueensa pelatessa alivoimalla ja läpiajo päättyi hallittuun maaliin.

Kolmas erä jatkui Pron hallinnassa

Kolmannessa erässä Heidi Lirkki teki illan toisensa Ina Lemisen syötöstä, Jenni Rautanen luvuiksi 9-2 Jaana Lirkin pallonriiston jälkeen ja lopunumerot 10-2 sinetöi jälleen Jenni Rautanen illan toisen syöttöpisteensä saalistaneen Ina Lemisen avustuksella.

Ennen ottelua Pron päävalmentaja Sami Saarikoski toivoi onnistumisia laajalta rintamalta ja sitä myös saatiin. Denisa Ratajova yllätti viime vuosien joukkueensa pelin jälkeen tullessa jakamaan palkintoja ottelun parhaille ja “Doli” oli myös tyytyväinen Pron pelaamiseen ja ottelun hyvään tunnelmaan. Illan yleisömäärä lähes 300 oli koko täyden sarjakierroksen selvästi suurin.

Kuva Juhani Järvenpää. Emma Itäsen plus/miinussaldo runkosarjan jälkeen vakuuttavasti +27!

Pron sijoitukseksi runkosarjassa toinen ja pelit jatkuvat sijoitussarjassa

Sijoutussarjassa lohkossa A pelaavat runkosarjan ykkönen PSS, Pro ja runkosarjan kolmonen SSRA Oulusta. Pelit alkavat heti ensi viikonloppuna ja tarkka sarjaohjelma varmistuu maanantain aikana. Sarjassa kolme joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan sekä koti- että vieraspelit. Tämän jälkeen jatketaan puolivälierillä, jotka Pro aloittaa kotikentällä.

SB-PRO OSOITTI LAUANTAINA EDELLEEN VAHVAA NOUSUKUNTOA JA VALMENNUKSEN SANOIN, NYT MENNÄÄN SUUNNITELLUSTI KOKO AJAN ETEENPÄIN OMAN PELIN KEHITTÄMISESSÄ YKSI OTTELU KERRALLAAN.

SEURAAVA KOTIOTTELU ON TOISTAISEKSI KAUDEN TÄRKEIN JA TAISTELU VAIN KOVENEE JATKOSSA PELI PELILTÄ. NYT TARVITAAN SIIS SARJAN PARHAAN KOTIYLEISÖN TUKEA JA TIEDOITAMME HETI SEURAAVISTA KOTIOTTELUISTA PÄIVÄMÄÄRIEN RATKETTUA.

close-icon

22.02.2019

Otteluennakko SB-Pro – Pelicans

23.02 Klo 17.00 SB-Pro – Pelicans, Arkadia Halli, Klaukkala

Liiganaisten runkosarjan viimeisellä kierroksella Arkadiaan saapuvat “pelikaanit” Lahdesta eli Pelicans. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa lahtelaiset ottivat selvän voiton kotihallissaan ja nyt näemme, kuinka kotijoukkue on ottanut oppia tästä kohtaamisesta. Pelicans voisi nousta voitolla vielä TPS:n ohitse kuudenneksi, mikäli TPS häviää oman pelinsä Oulussa. Prolla on voitolla mahdollisuus runkosarjan voittoon, mutta se vaatii PSS:ltä pistemenetystä samanaikaisesti.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Kohti kevättä on peli-ilme parantunut ja samaa jatkumoa odotetaan myös lauantailta!
⇒ ErViä vastaan puolustus ja maalivahtipeli toimivat erinomaisesti, nyt pysäytetään Pelicansin tehopelaajat?
⇒ Pron kaikki kolme kenttää ottavat vastuun maalinteosta lauantaina!

Kuva Juhani Järvenpää. Anu Raatevaara on noussut pelien edetessä vahvaan vireeseen ja Anu on ottanut myös maalintekovastuuta viime peleissä

PELICANS ON EHDOTTOMASTI OLLUT KAUDEN SUURIN YLLÄTTÄJÄ JA VÄRITTÄNYT RUNKOSARJAA HYVILLÄ OTTEILLAAN

Pelicans läksi kauteen suurena kysymymerkkinä, mutta joukkue on saalistanut pisteitä tasaisen varmasti läpi kauden.  Tällä hetkellä lahtelaiset ovat sarjassa 7. ja vain pisteen TPS:n perässä. Joukkueen “syömähampaan” ovat muodostaneet nuoret Sofia Mittentag, Veera Vilenius ja Iina Latvala, joita etenkin jo kokeneempi Anne-Mari Haapasalo on tukenut vahvalla osaamisellaan.

Joukkueen maalilla nuori Juulia Kataja on torjunut enemmän otteluita ja samaan hyvään torjuntaprosenttiin (81%) on päässyt myös Emmi Pölönen.

SB-PRON PELI KEHITTYY TASAISEN VARMASTI JA LAUANTAINA ON ODOTETTAVISSA AKTIIVINEN KOTIJOUKKUE, JOKA TEKEE LAHTELAISTEN PELINRAKENNUKSEN VAIKEAKSI

SB-Pro haki viime viikolla maukkaan ja ansaitun vierasvoiton ErVistä, mikä pelinä oli ehkä koko kauden tasapainoisin. Joukkueen puolustuspeli kokonaisuutena oli erittäin hyvällä tasolla ja hyökkäyksessä maalintekopaikkoja luotiin runsaasti.

Pron tasaisuutta korostaa, että 9 Pron pelaajaa on tehnyt vähintään 7 maalia ja Elina Kujala 5 maalia vain 7 ottelua pelanneena tähän lisäksi. Heidi Lirkki on ollut kauden tehokkain onnistuessaan toistaiseksi 16 kertaa. Syöttötilastossa Laura Hietamäki on selkeä ykkönen saalistettuaan 15 syöttöpistettä, jonka jälkeen on äärimmäisen tasaista. Plus/miinus-tilastoa johtaa selvästi Emma Itänen lukemin +26.

Maalivahdeista Tiltu Siltanen on pelannut valta-osan kauden otteluista ja Ira Moilanen sparrannut luotettavasti loput peleistä. Tiltu “Matkanjohtaja” Siltasen kausi on vahvasti nousuvireinen, mikä enteilee vastustajille haastavaa kevättä.

Kuva Juhani Järvenpää. Ina Lemisen alkukausi meni pienten loukkaantumisten parantelemiseen, mutta pelikunto on kovassa kurssissa ylöspäin!

PRO LÄHTEE TÄTÄKIN PELIÄ VOITTAMAAN JA MAKSAMAAN “VELAT” LAHDEN VIERAILUSTA, MUTTA PELICANS ON OSOITTANUT OLEVANSA SITKEÄ, JOTEN MIELENKIINTOINEN LAUANTAI-ILTA ON ODOTETTAVISSA ARKADIA HALLILLA.

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ!

close-icon

14.02.2019

Otteluraportti SSRA – SB-Pro

SB-Pro kävi kääntymässä Oulussa ja merkityksetön ottelu näkyi myös pelikentällä, pisteet Ouluun tällä kertaa.

16.03 SSRA – SB-Pro 8-4 (2-1, 3-1, 3-2)

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 1+0, Juulianna Sotala 0+1, Niina Ahola 1+0, Emma Itänen 0+1, Karoliina Kujala 1+0, Elina Kujala 0+1,Meri-Helmi Höynälä 1+0 ja Silja Eskelinen 0+1

Maalivahtien torjunnat  SSRA Krista Määttä 17, SB-Pro Ira Moilanen 14

Kuva Juhani Järvenpää. Niina Ahola viimeisteli Oulussa Liigauransa 1. maalin

PELISTÄ OULUSSA EI OLE PALJOA KERROTTAVAA JA RANKAT ANKAT OTTIVAT ANSAITUN VOITON KOTIKENTÄLLÄÄN

Ottelun ensimmäinen erä oli periaatteessa ihan hyvää peliä myös vierasjoukkueelta, mutta kaksi jäähyä ja kaksi maalia antoivat otteen SSRA:lle ja se ote piti läpi pelin. Toinen ja kolmas erä muistutti ajoittain pelailua ja edellisistä peleistä tutuksi tullut hyvä joukkuepuolustaminen jäi tällä kertaa hiukan taka-alalle.

Huomioitavaa illan pelissä oli lähinnä Niina Aholan ensimmäinen maali Liigassa.

PRON PUDOTUSPELIT ALKAVAT TULEVANA LAUANTAINA KOTIKENTÄLLÄ JA VASTASSA PELICANS

PrO pääsi ensimmäisenä valitsemaan pudotuspelivastustajansa ja valitsi sieltä Pelicansin Lahdesta. Kauden aikaisemmat kohtaamiset menivät joukkueilla tasan Liigassa ja nyt jatkoon mennäkseen tarvitaan kolme voittoa. Lauantaina 23.3 Arkadiassa aloitetaan ja peli alkaa poikkeuksellisesti klo 18.00, sunnuntaina pelataan Lahdessa ja tämä peli alkaa myös klo 18.00. Kolmas peli jälleen Arkadiassa keskiviikkona 27.3 klo 18.30. Ottelusarjan ennakko julkaistaan perjantaina.

Puolivälierien muissa sarjoissa kohtaavat PSS – Classic, SSRA – TPS ja Koovee – ErVi.

VAIKKA OULUSTA PALATTIIN TYHJIN KÄSIN, NIIN JOUKKUE ON VALMIS PITKÄÄN PUDOTUSPELIKEVÄÄSEEN. TOIVOTAMME MYÖS YLEISÖN MUKAAN KOKEMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ JA KANNUSTAMAAN NURMIJÄRVEN OMA JOUKKUE VOITTOON!

23.3 SIIS ALOITETAAN ARKADIASSA PUOLIVÄLIERIEN MERKEISSÄ. LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI TAI SUORAAN OVELTA KLO 17.00 ALKAEN.

close-icon

12.02.2019

Otteluennakko ErVi – SB-Pro

13.2.2019 klo 18.30 Mosahalli

Keskiviikkona pelataan Mosalla kuuma paikallisottelu ErVin ja SB-Pron kesken. Ottelusta ei jännitteitä puutu ja jälleen odotettavissa tiukka taistelupeli.


Kuva Esa Takalo: Lauran ja Mirjan taisteluilmettä tarvitaan jälleen keskiviikkona

Keskiviikon Pro-teemat:

⇒ ErVi on ollut vaikea vastustaja, katkaiseeko Pro putken tällä kertaa?
⇒ Prolla tiukka peli alla viikonlopulta ja ErVillä taas tärkeä peli viikonloppuna edessä, merkitys keskiviikolle?

ERVI ON TÄLLÄ HETKELLÄ SARJASSA 5. SIJALLA JA PÄÄSTÄKSEEN KOLMEN JOUKKOON VAIN VOITOT RIITTÄVÄT KAHDESSA VIIMEISESSÄ RUNKOSARJAN PELISSÄ

Kotijoukkueen kausi on ollut vaihteleva, loistavia pelejä on seurannut vaisumpia otteluita ja tappiota on toistaiseksi 6 kappaletta. Maksimipisteet alkusarjassa ovat 36, joka saattaa vielä riittää 3. parhaan joukkoon, mutta vaatii sopivia ristiinpelaamisia muiden kärkijoukkueiden kohtaamisissa.

Nuoret Westerlund, Saarikoski ja Nordman ovat joukkueen pistepörssin kärjessä ja tasaisessa joukkueessa myös Jonna Virkkunen sekä Maura Paajanen ovat maalinteossa ottaneet suuren vastuun. Maalilla pelaa joko Laura Still tai Sanna Viitanen, sen näemme huomenna, ennakkoon on vaikea ennustaa valintaa.

SB-PRO LÄHTEE HAKEMAAN KAUDEN AVAUSVOITTOA ERVISTÄ

Sunnuntaina Pro hävisi jatkoajalla Porvoossa ja käytännössä runkosarjan voitto taisi myös ratketa PSS:lle. Kolmen parhaan joukkoon päästäkseen Pro tarvitsee todennäköisesti kolme pistettä jäljellä olevista kahdesta ottelusta.

Joukkueen terveystilanne on kohentunut sopivasti kevään aikana ja keskiviikon peliin päästään tältä osin hyvästä tilanteesta. Joukkueen kokeneemmat pelaajat parantavat peliään koko ajan kevään lähestyessä ja luottamus omaan tekemiseen on vahva kauden tärkeimpien pelien alla.


Kuva Esa Takalo. Maalivahdin rooli korostuu kevään peleissä ja Tiltu Siltanen pystyy kantamaan tämän vastuun

LIIGATOIMITUS ENNAKOI TASAISTA PELIÄ JA OTTELU RATKEAA VASTA KOLMANNESSA ERÄSSÄ KAHDEN VAHVAN JOUKKUEEN TAISTOSSA!

SEURAAVA KOTIOTTELU PELATAAN RUNSAAN VIIKON KULUTTUA 23.2 JA VASTASSA SILLOIN PELICANS LAHDESTA.

close-icon

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 klo 18.00 alkaen, osoitteessa Keskustie 2A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheena on sääntömääräiset asiat.

SB Pro Ry:n hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

 

close-icon

11.02.2019

Otteluraportti PSS – SB-Pro

10.02 PSS – SB-PRO 4- 3 ja (1-0, 1-2, 1-1, 1-0)

ODOTETUN TIUKKA TAISTO JA HIUKAN JO KÄSISSÄ OLLUT VOITTO KÄÄNTYI VARSINAISELLA PELIAJALLA TASAPELIKSI JA JATKOAJALLA PSS OLI ONNEKKAAMPI.

Sunnuntai-ilta Pro-lasien läpi katsottuna!

Ensimmäinen erä oli selvästi PSS:n, minkä jälkeen peli tasaantui!

⇒ PSS on nyt lähellä alkusarjan voittoa!

⇒ Pro:n saama piste saattaa olla myös erittäin tärkeä tavoitteessa olla alkusarjan 3.parhaan joukossa!

 

Kuva Esa Takalo. Jaana Lirkki kuvassa Classic-pelissä. Jaana oli ottelussa Pron parhaimmistoa ja kuntokäyrä näyttää kohti koillista!

SB-Pro tehot: Jaana Lirkki 1+0, Heidi Lirkki 1+0,  Laura Hietamäki 1+0, Mirja Hietamäki 0+1, Jenni Rautanen 0+2

Torjunnat SB-Pro Tiltu Siltanen 25,PSS Arla Salo 14

PSS aloitti ottelun pirteämmin
Vaikka ulkona ei ollut pakkasta, enintään hiekoittamatonta jäätä hallin ulkopuolella runsaastikin, niin siitä huolimatta kotijoukkue oli ensimmäisessä erässä selkeästi paremmin pelissä mukana. Tämä palkittiin Ella Holmbergin tarkan laukauksen siirtäessä kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Toisessa erässä PSS karkasi jo 2-0 johtoon Sannin Kolin voittaessa maalinedustaiston Annina Levälammen vahvasta esityöstä. Vajaa kaksi minuuttia tästä vastaavasti Mirja Hietamäki taisteli maalin takana pallon itselleen ja Laura Hietamäki nosti pallon maalin kattoon Arla Salon edestä. Pro sai vielä tasoituksen toiseen erään Heidi Lirkin maalatessa taidokkaasti ilmasta Jenni Rautasen syöstöstä.

Kuva Esa Takalo. Heidi Lirkki onnistui myös Porvoota vastaan ja Heidi johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä

Kolmas erä oli tasainen kummankin onnistuessa kertaalleen

Pro aloitti kolmannen erän vahvasti ja lopulta Jaana Lirkki tahtomaalillaan siirsi Pron johtoon, maalin alusti Jenni Rautanen. Erän alussa oli mahdollisuus siirtyä jo kahdenkin maalin johtoon, mutta tällä kertaa tilanteet jäivät yrityksiksi ja myös PSS pääsi jälleen peliin mukaan.

Lopulta porvoolaiset onnistuivat tasoitusyrityksessään Sanni Kolin tehdessä 2/1 hyökkäyksessä tasoituksen Elina Hautojärven syötöstä. Maalintekopaikkoja kummallakin oli erän aikana, mutta sekä Tiltu Siltasen että Arla Salon vahvat pelit pitivät tilanteen tasoissa.

Jatkoajan ensimmäinen minuutti oli Pron ja Jenni Rautanen pääsi kilauttamaan ylärimaa, mutta tämän jälkeen PSS sai otteen ja sai aikaiseksi myös laukauksen maalikehikkoihin. Ajassa 63.36 Fanny Holmberg ratkaisi pelin kotijoukkueelle Ella Holmbergin passista.

PSS OLI NIUKASTI VAHVEMPI KOTIOTTELUSSAAN JA PRO JOUTUI TYYTYMÄÄN PISTEESEEN TÄLLÄ KERTAA. LIIGANAISET TARVITSEVAT KÄYTÄNNÖSSÄ KOLME PISTETTÄ JÄLJELLÄ OLEVISTA KAHDESTA PELISTÄ VARMISTAAKSEEN PAIKKANSA RUNKOSARJAN 3. PARHAAN JOUKOSSA, JOKA VARMISTAISI KOTIEDUN PUOLIVÄLIERIIN.

KESKIVIIKKONA 13.2 JATKETAAN ERVIN VIERAANA KLO 18.30.

close-icon

08.02.2019

Otteluennakko PSS – SB-Pro

10.02 Klo: 17.00 Porvoon Salibandyhalli

Sunnuntaina Porvoossa pelataan Liigan kärkiottelu, jossa sarjaykkönen PSS kohtaa sarjakakkosen SB-Pron. Pro tulee peliin lyhyeltä tauolta, vastaavasti PSS pelasi viikolla vieraspelin Turussa.

SB-Pron teemat sunnuntaina:

⇒ Liigan kaksi parasta puolustusta mittaavat toistensa tason!

⇒ SB-Pro on tehnyt sarjassa eniten maaleja, nyt on ohitettava hyvän alkukauden pelannut Arla Salo!

⇒ Mikä Pron kolmesta kentällisestä on “kuumin” sunnuntaina?

PSS HÄVISI VIIKOLLA TURUSSA JA SARJATILANNE TASOITTUI ENTISESTÄÄN

PSS on pelannut vahvan kauden, mutta viimeiset kaksi peliään joukkue on hävinnyt, ensin kotona Classicille ja viikolla TPS:lle. Enemmän tämä ehkä kertoo kuitenkin aiempaa tasaisemmasta sarjasta, kuin Porvoon alavireestä. PSS on viime kauden tapaan ollut vahva puolustuspäässä, toisaalta joukkue ei tee maaleja myöskään eniten, vaikka hyökkäys on täynnä taitavia pelaajia.

Pistepörssissä Ella ja Fanny Holmberg ovat kärjessä, joiden jälkeen tulevat Ella Sundströn ja Kristiina Järvinen. Sisäistä maalipörssiä johtaa Ella Sundström ja myös Elina Hautojärvi on noussut tilastoissa korkealle. Maalilla Arla Salo on edelleen nostanut tasoaan edellisestä vuodesta ja kantanut yksin vastuun joukkueen maalinsuulla.

Kuva Juhani Järvenpää: SB-Pron Elina Kujala#18 ja  Karoliina Kujala #19 ovat pelanneet eniten PSS:n ja Pron keskinäisiä pelejä

PRO ON TEHNYT ENITEN SARJASSA MAALEJA

Myös Pro puolustaa hyvin ja onkin laskenut omiin toiseksi vähiten maaleja sarjassa. Hyökkäyspäässä Pron kolmen kentän tehokas pelaaminen on ollut sarjan tehokkainta ja tehokkuus on myös jakautunut tasaisesti. Hietamäet, Heidi Lirkki, Karoliina Kujala ovat sisäisessä tilastossa kärjessä, mutta tiiviisti kannoilla seuraavat Jennit Torkki ja Rautanen, Meri-Helmi Höynälä ja kovaa nousua tekee kahden pisteen keskiarvolla toistaiseksi pelannut Elina Kujala.

Pron puolustus on saanut pelaajia hiljalleen lisää kokoonpanoonsa ja tällä hetkellä on käytössä jo kahdeksan “pakkia”, joten valmentajalla on erinomaiset mahdollisuudet rakentaa joukkuetta peleihin. Tiltu Siltanen paranteli pientä vammaa, mutta on jo pelikunnossa ja noussut kauden aikana loistavaan torjuntakuntoon. Ira Moilanen kärsi alkukaudesta loukkaantumisesta, jonka jälkeen on torjunut kahdesti voitokkaasti Liigapeleissä.

Kuva Florian Buechting. Tiltu Siltanen on jälleen pelikunnossa ja Anu Raatevaa on viimeisissä peleissä noussut oivaan maalintekovireeseen

SYKSYN KOHTAAMINEN KOHTAAMINEN ARKADIASSA PÄÄTTYI NIUKAAN KOTIJOUKKUEEN VOITTOON JA TASAINEN PELI NÄHDÄÄN MYÖS PORVOOSSA. MARGINAALIEN OLLESSA PIENET RATKEAA OTTELU YLEENSÄ VÄHEMMÄN VIRHEITÄ TEHNEEN JOUKKUEEN VOITOKSI. TÄSSÄ OTTELUSSA EI JATKOAIKA OLISI YLLÄTYS!

 

close-icon

04.02.2019

Liiganaisten uusi päävalmentaja kausille 2019-2021

Aki Vilander SB-Pro 2019-2020 kaudesta alkaen. Kuva Salibandyliiga.fi

SB-Pro Nurmijärvi ry ja Liiganaiset ovat tehneet kaksi seuraavaa kautta kattavan päävalmentajasopimuksen Aki Vilanderin kanssa. Aki tulee lisäksi ottamaan vastuun myös A- ja B-tyttöjen kilpailutoiminnasta ja koordinoinnista yhdessä joukkueiden valmennuksen kanssa, jolla taataan pelaajapolun mutkaton toiminta aina liigaan asti. Vilander siirtyy SB-Pro:hon TPS:stä, jossa hän on vaikuttanut viimeiset yhdeksän kautta.

Aki Vilander siirtyy toukokuussa Nurmijärvelle ja ottaa haltuunsa SB-Pron Liiganaisten päävalmentajan tehtävät. Valmennusryhmässä jatkaa pitkään Liiganaisissa valmentanut mm. Jarno “stone” Kivinen.

Aki Vilanderilla on erittäin vahva tausta päävalmentajana. Happeen B- ja A-pojissa kausina 2008-2010. Tämän jälkeen TPS:n organisaatiossa ensin A-poikien päävalmentajana kolme kautta, jonka jälkeen miesten edustusjoukkueen päävalmentajana 4 kautta ja siitä siirtyminen TPS:n naisten edustuksen päävalmentajaksi, jossa on mennyt kaksi viimeistä kautta.

Salibandyliitossa Aki on toiminut ensin poikien -94 syntyneiden ikäkausivalmentajana. Tällä hetkellä Aki toimii myös U19-tyttöjen maajoukkueen päävalmentajana sekä naisten maajoukkueen valmentajana.

Aki Vilander on syntynyt 1986 ja perheeseen kuuluu vaimon lisäksi yksi 3-vuotias poika ja keväällä on tulossa perheenlisäystä.

Aki Vilanderin vahva kokemus ja näytöt myös liiton toiminnassa antavat vahvan lisämausteen ja piristeen Pron toimintaan, jossa Liiganaiset on jatkossakin seuran lippulaiva, joka hakee menestystä, mutta tavoite on luoda myös junioripuolelle lisää mahdollisuuksia ja tuoda osaamista koko seuran kilpailu- ja harrastustoimintaan.

“Ei ole tietenkään helppo päästä irti seurasta, jossa omaan työhöni on vahvasti uskottu ja olen saanut vaativissa tehtävissä työskennellä. Henkisesti olen kasvanut aivan uudelle tasolle, kun pohjaa ja toimintakulttuuria on edustusjoukkueisiin rakennettu, mutta nyt oli vaan myönnettävä, että oma aikaresurssi ei enää riitä repeämään liian moneen paikkaan ja on parempi antaa uusien ihmisten jatkaa töitä.

Ajatus oli joko ottaa enemmän etäisyyttä hetkeksi seuravalmentamisesta tai tarttua riittävän kovaan haasteeseen, joka antaa myös itselleni vastauksia, miten näitä hommia tulevaisuudessa jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Aki Vilander työn äärellä. Kuva salibandy.fi

Kaipaan uuden ympäristön tuomaa energiaa ja ajatuksia sekä sellaisen haasteen, joka mittaa tuloksen muodossa myös minua valmentajana, koska koen olevani paineen alla parhaimmillani. Tähän SB-Pro tarjoaa minulle nyt varmasti parhaan mahdollisen mahdollisuuden.
Tiedän, että Nurmijärvellä menestystä odottavat niin kokeneet pelaajat kuin taustaihmiset, joten se on sellainen ympäristö, missä en päässyt vielä aikuisten tasolla juniorivuosien jälkeen kokemaan. Tätä valintaa myös tietysti tukee se, että pääsen keskittymään huippuolosuhteissa vain valmentamiseen ja taustat on niin ammattimaisesti rakennettu, että pelaajien on hyvä olla joukkueessa.”   – Aki Vilander

Seuran puheenjohtaja ja Liiganaisten joukkueenjohtaja Janne Raatikainen, kuinka päädyitte valinnassa lopulta Aki Vilanderiin?

“Kun jouduimme kesken kauden valmennusmuutokseen ja tiesimme sen, että Samin ei ole mahdollista jatkaa kauden päätyttyä henkilökohtaisten syiden vuoksi, niin lähdimme heti kartoittamaan vaihtoehtoja tulevien kausien päävalmentajaksi ja etsimme nimenomaan usean kauden päävalmentajaa. Kävimme useita vaihtoehtoja läpi ja muutamien valmentajien kanssa käytiin alustavia keskusteluita, mutta kun joukkueelle lähdetään parasta vaihtoehtoa hakemaan ja Aki vielä innostui tästä mahdollisuudesta toimia huippuseurassa ja näkemyksemme sekä tahtotilamme kohtasivat, niin homma eteni sitten hyvin nopeasti. Meillä on kuitenkin pelaajille tarjolla huippuolosuhteet harjoittaa lajia aina hierojia myöten, niin tämän kokonaisuuden kun kruunaa parhaalla päävalmentajalla, niin se on kuin laittaisi “kirsikan kakun päälle” “.

Toimituksen  tiedon mukaan olitte jo viime vuoden puolella sopimusneuvotteluissa hyvin pitkällä, miksi päävalmentajan julkaisu vasta nyt helmikuussa?

“Kyllä, tapasimme joukkueen Managerin Ilkka Riialin kanssa Akin jo viime vuoden puolella ja siitä sopimusneuvottelut etenivät hyvää vauhtia. Meillä on kuitenkin, kuten muillakin joukkueilla kausi kesken ja olimme Champion Cupissa Ruotsissa, niin emme halunneet häiritä joukkueen keskittymistä. Lisäksi halusimme kunnioittaa hänen nykyisen seuransa toivetta julkaisuajankohdasta sekä emme nähneet tarpeelliseksi tuoda asiaa esille ennen naisten maajoukkueen karsintaturnausta.”

Kuinka tulevan kauden rakennus etenee nyt?

“Joukkueen rakennus etenee hyvää vauhtia ja samoilla kaavoilla mennään kuten aiempinakin vuosina. Olen käynyt useiden tällä kaudella joukkueessa pelaavien kanssa keskusteluita ja usean kanssa on jo sovittu jatkosta. Neuvottelut lopullisen joukkueen rakentamisesta pääsevät nyt Aki Vilanderin nimityksen jälkeen täyteen vauhtiin.”

Toivotamme Aki Vilanderin lämpimästi tervetulleeksi SB-Pron uudeksi päävalmentajaksi.

21.04.2019

Liigafinaalien ennakko, SB-Pro – PSS

Liiganaiset ovat jälleen kerran finaaleissa, jotka tällä kertaa pelataan pudotuspelisarjana […]

11.04.2019

SB-Pro suoraan kolmella voitolla finaaleihin

SB-Pro käytti varmasti mahdollisuutensa katkaista välieräsarja ensimmäisessä mahdollisessa paikassa. Arkadiassa […]

07.04.2019

SB-Pro yhden voiton päässä finaaleista!

Pro otti kaksi voittoa viikonloppuna ja keskiviikkona on ensimmäinen “ottelupallo” […]

04.04.2019

Välieräsarjan ennakko SB-Pro -TPS

Pudotuspelit ovat edenneet välierävaiheeseen ja Pro aloittaa ne omalta osaltaan […]

01.04.2019

SB-Pro suoraan kolmella voitolla välieriin!

Kolmas ottelu Pelicansia vastaan oli myös ottelusarjan ensimmäinen katkaisupeli ja […]

25.03.2019

Sb-Pro yhden voiton päässä välieristä!

Puolivälierät Pelicansia vastaan ovat edenneet siihen pisteeseen, että Pro pystyy […]

22.03.2019

Ottelusarjaennakko SB-Pro – Pelicans

Puolivälieräsarjat pyörähtävät käyntiin  tulevana lauantaina ja SB-Pron vastustajaksi asettuu Pelicans […]

18.03.2019

Otteluraportti SSRA – SB-Pro

SB-Pro kävi kääntymässä Oulussa ja merkityksetön ottelu näkyi myös pelikentällä, […]

15.03.2019

Otteluennakko SSRA – SB-Pro

16.03 Klo:18.00 SSRA – SB-Pro, Kastelli Oulu SB-Pro matkustaa lauantaina […]

11.03.2019

Otteluraportti SB-Pro – PSS

Sunnuntai tarjosi ehkä kauden intensiivisimmän pelin, jossa oli vauhtia, tunnetta […]

08.03.2019

Otteluennakko SB-Pro – PSS

10.03 Klo 17.00 SB-Pro – PSS, Arkadia Halli, Klaukkala Liiganaisten […]

04.03.2019

Otteluraportit PSS – SB-Pro / SB-Pro – SSRA

Sijoitussarja A käynnistyi viikonloppuna kahdella pelillä ja Pro otti tiukan […]

28.02.2019

Otteluennakot PSS – SB-Pro / SB- Pro – SSRA

Runkosarjan jälkeen sijoitussarja A:ssa PSS, SB-Pro ja SSRA ratkovat kaksinkertaisella […]

24.02.2019

Otteluraportti SB-Pro – Pelicans

SB-Pron “kalavelkojen” maksu oli vakuuttava näytös oivan vireen löytäneiltä Liiganaisilta. […]

22.02.2019

Otteluennakko SB-Pro – Pelicans

23.02 Klo 17.00 SB-Pro – Pelicans, Arkadia Halli, Klaukkala Liiganaisten […]

14.02.2019

Otteluraportti SSRA – SB-Pro

SB-Pro kävi kääntymässä Oulussa ja merkityksetön ottelu näkyi myös pelikentällä, […]

12.02.2019

Otteluennakko ErVi – SB-Pro

13.2.2019 klo 18.30 Mosahalli Keskiviikkona pelataan Mosalla kuuma paikallisottelu ErVin […]

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 […]

11.02.2019

Otteluraportti PSS – SB-Pro

10.02 PSS – SB-PRO 4- 3 ja (1-0, 1-2, 1-1, 1-0) ODOTETUN TIUKKA TAISTO […]

08.02.2019

Otteluennakko PSS – SB-Pro

10.02 Klo: 17.00 Porvoon Salibandyhalli Sunnuntaina Porvoossa pelataan Liigan kärkiottelu, […]

04.02.2019

Liiganaisten uusi päävalmentaja kausille 2019-2021

SB-Pro Nurmijärvi ry ja Liiganaiset ovat tehneet kaksi seuraavaa kautta […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

23.04.2019

Liiganaiset - PSS
close-icon

27.04.2019

Liiganaiset - PSS

23.04.2019, 19:15

Liiganaiset - PSS

1. Finaali

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

Liput ennakkoon lippu.fi Ovet avautuvat 18:00

27.04.2019, 14:15

Liiganaiset - PSS

3. Finaali

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

Liput ennakkoon lippu.fi Ovet avautuvat 13:00

PELATUT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

10.04.2019

Liiganaiset - TPS (7-2)
close-icon

07.04.2019

TPS - Liiganaiset (5-11)
close-icon

06.04.2019

Liiganaiset - TPS (4-2)
close-icon

27.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB (6-4)
close-icon

24.03.2019

Pelicans SB - Liiganaiset (3-4 JA)
close-icon

23.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB (8-2)
close-icon

16.03.2019

SSRA - Liiganaiset (8-4)
close-icon

10.03.2019

Liiganaiset - PSS (4-3)
close-icon

03.03.2019

Liiganaiset - SSRA (4-2)
close-icon

02.03.2019

PSS - Liiganaiset (4-5)
close-icon

23.02.2019

Liiganaiset - Pelicans SB (10-2)
close-icon

13.02.2019

EräViikingit - Liiganaiset (2-4)
close-icon

10.02.2019

PSS - Liiganaiset (4-3 JA)
close-icon

26.01.2019

Liiganaiset - NST (8-3)
close-icon

18.01.2019

TPS - Liiganaiset (4-6)
close-icon

13.01.2019

Liiganaiset - EräViikingit (2-3)
close-icon

12.01.2019

Liiganaiset - SSRA (8-3)
close-icon

16.12.2018

Liiganaiset - Åif (5-1)
close-icon

14.12.2018

KooVee - Liiganaiset (6-5)
close-icon

01.12.2018

Liiganaiset - Classic (7-4)
close-icon

24.11.2018

Pelicans SB - Liiganaiset (7-3)

10.04.2019

Liiganaiset - TPS

Playoff 3. välierä -ottelu

Tulos: 7-2

07.04.2019

TPS - Liiganaiset

Playoff 2. välierä-ottelu

Tulos: 5-11

06.04.2019

Liiganaiset - TPS

Playoff 1. välierä -ottelu

Tulos: 4-2

27.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

Puolivälierä

Tulos: 6-4

24.03.2019

Pelicans SB - Liiganaiset

Puolivälierä

Tulos: 3-4 JA

23.03.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

Puolivälierä

Tulos: 8-2

16.03.2019

SSRA - Liiganaiset

Sijoitussarja A

Tulos: 8-4

10.03.2019

Liiganaiset - PSS

Sijoitussarja A

Tulos: 4-3

03.03.2019

Liiganaiset - SSRA

Sijoitussarja A

Tulos: 4-2

02.03.2019

PSS - Liiganaiset

Sijoitussarja A

Tulos: 4-5

23.02.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

Naisten salibandyliiga

Tulos: 10-2

13.02.2019

EräViikingit - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 2-4

10.02.2019

PSS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 4-3 JA

26.01.2019

Liiganaiset - NST

Naisten salibandyliiga

Tulos: 8-3

18.01.2019

TPS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 4-6

13.01.2019

Liiganaiset - EräViikingit

Suomen Cup

Tulos: 2-3

12.01.2019

Liiganaiset - SSRA

Naisten salibandyliiga

Tulos: 8-3

16.12.2018

Liiganaiset - Åif

Naisten salibandyliiga

Tulos: 5-1

14.12.2018

KooVee - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 6-5

01.12.2018

Liiganaiset - Classic

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-4

24.11.2018

Pelicans SB - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-3

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | Liiganaiset

SARJATAULUKKO

JoukkueOV3V2H1H0TMPMMEP
SB-Pro2216015127794849
PSS2214215117615647
SSRA22130091211061539
Koovee22130181101001040
EräViikingit2212127119922740
TPS2292011111105631
Pelicans SB1881097798-2126
Classic1871198784324
ÅIF181021552122-705
NST181101648122-745

PISTEPÖRSSI

PelaajaO+-+/-MSP
Heidi Lirkki1739162318624
Laura Hietamäki1835231271522
Karoliina Kujala1737211614620
Jenni Rautanen
18271611101020
Mirja Hietamäki1834221214519
Elina Kujala81881051116
Jenni Torkki142211119514
Meri-Helmi Höynälä
162918118412
Silja Eskelinen13252057512
Anu Raatevaara184325188210

pelaajat | Liiganaiset

pelaajan kuva
1
Kiiski, Jannika
Maalivahti

Syntynyt: 07.08.99

SB-Prossa: 5.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Tiikerit, Piranha Chur

pelaajan kuva
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.1990

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tapanilan Erä, NST

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.90

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, NST

pelaajan kuva
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Northern Stars

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
18
Kujala, Elina
Hyökkääjä

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 11. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

pelaajan kuva
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä (C)

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 10. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja

Syntynyt: 4.1.1996

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: BB-88, NST

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
25
Heino, Nita
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: PSS, Papas, Crackers, NST

pelaajan kuva
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, Tiikerit, EräViikingit

pelaajan kuva
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti

Syntynyt: 15.4.89

SB-Prossa: 5. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, NST, PSS

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-Vantaa

pelaajan kuva
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja

Syntynyt: 5.5.90

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Oilers, Indians, M-team

pelaajan kuva
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä

Syntynyt: 21.8.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6. kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
69
Leminen, Ina
Puolustaja

Syntynyt: 12.7.96

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 9. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-97

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä

Syntynyt: 09.07.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
77
Itänen, Emma
Puolustaja

Syntynyt: 10.08.88

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: M-team

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä

Syntynyt: 6.6.91

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: OLS, Papas, Happee, SSRA

pelaajan kuva
83
Lindh, Emmi
Puolustaja

Syntynyt: 27.11.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 9. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

Syntynyt: 12.11.99

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

Yhteistyössä mukana:

1
Kiiski, Jannika
Maalivahti
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä
18
Kujala, Elina
Hyökkääjä
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä (C)
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä
25
Heino, Nita
Hyökkääjä
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä
69
Leminen, Ina
Puolustaja
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä
77
Itänen, Emma
Puolustaja
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä
83
Lindh, Emmi
Puolustaja
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

KUVAT | Liiganaiset

joukkueen kuva

Suomen mestarit 2018

joukkueen kuva

Liiganaiset kaudella 2018-2019

TOIMIHENKILÖT | Liiganaiset

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

PV
Saarikoski, Sami
Päävalmentaja
V
Jouhten, Paula
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja

Puhelin: 0432113211

Sähköposti: toni.varis@outlook.com

FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja

Puhelin: 0505425166

Sähköposti: eeropartio@gmail.com

FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
H
Kauppila, Samu
Fysioterapeutti

Puhelin: 0405106579

Sähköposti: samu.kauppila@bodymind.fi

H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 044-7799287

Sähköposti: marko.moilanen@sb-pro.fi

JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

Puhelin: 0500-588924

Sähköposti: harry.virtanen112@gmail.com

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
PV
Saarikoski, Sami
Päävalmentaja
V
Jouhten, Paula
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja
FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja
FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
H
Kauppila, Samu
Fysioterapeutti
H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja
JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

KAUSIKORTIN TILAUSLOMAKE | SB-PRO

Nimi ja Sukunimi*

Osoite*

Puhelinnumero*

Sähköposti

Viesti

* pakollinen kenttä

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA