UUTISET | Liiganaiset

close-icon

28.05.2020

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokoukseen ke.10.6.2020

SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokous pidetään ke 10.6.2020 klo 18.00 alkaen Arkadian Hallin kahviossa.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään seuran uudet säännöt.

Tervetuloa

Hallituksen puolesta

Reijo Arokoski, SB-Pro ry

close-icon

11.04.2020

Jari Isometsä liittyy Liiganaisten valmennustiimiin

Jari Isometsä on liittynyt Liiganaisten valmennustiimiin fysiikkavalmentajaksi

SB-Pron Liiganaiset ja Jari Isometsä ovat aloittaneet yhteistyön fysiikkavalmennuksen osalta. Liiganaisten fysiikkavalmennus on ollut vuosia nousujohteista ja nyt haemme Isometsän johdolla uusia ajatuksia, joilla voimme ennestäänkin vahvaa osa-aluetta viedä eteenpäin.

Jari Isometsän vahva urheilu- sekä valmennustausta luovat osaltaan hyvän perustan tähän tehtävään ja tavoitteena onkin nostaa joukkueen fyysiset ominaisuudet vielä askeleen korkeammalle. Jari Isometsä tulee antamaan myös joukkueelle hyvän haasteen omalla tavoitteellisuudellaan.

Päävalmentaja Aki Vilander kommentoi asiaa näin:

“Saamme Jarin kautta kokemusta ja näkemystä siitä, että millaista on elää urheilijana. Kaikki tähtää siihen, että saamme tulevalla kaudella enemmän terveitä päiviä ja tietysti kun itselläni ajattelu on lähtenyt aina siitä, että oman joukkueen pitää olla fyysisesti sarjan paras, niin nyt sen eteen aletaan tekemään raakaa työtä”

Tervetuloa Jari Liiganaisten matkaan!

Kuva SB-Pro. Jari Isometsä, Liiganaisten fysiikkavalmentaja 2020-2021

 

 

 

close-icon

31.03.2020

Liiganaisten pelipaidat huutokaupassa

 

Koronavirus katkaisi SB-Pron Liiganaistenkin kauden ja nyt tarvitaan seuralle taloudellista tukea.

Olemme käynnistäneet monia toimenpiteitä seuran talouden vakauttamiseksi ja näin mahdollistaa seuran toiminnan toimintaedellytykset myös jatkossakin. Tavoitteemme on, että ensi kaudellakin pelataan Suomen parasta naissalibandyä Nurmijärvellä.
Tavoitteenamme on tuoda erilaisia tukipaketteja myyntiin kevään ja kesän aikana. Nyt on kaikilla mahdollisuus osallistua seuran tulevaisuuden varmistamiseen. Laitamme myyntiin viime kauden Liiganaisten pelipaidat aina kyseisen pelaajan nimikirjoituksella. Myynnissä ovat erikseen jokaisen kenttäpelaajamme kotipaita ja maalivahtien pelipaidat. Kyseisillä paidoilla voitettiin Suomen Cup 8.2.2020 joka pelattiin ensimmäistä kertaa Tallinnassa.

Paidat myydään eniten tarjoavalle ja lähtöhinta kenttäpelaajien paidoille on 100€ ja maalivahtien paidoille 150€. Lisäksi jokainen paidan hankkinut saa vapaavalintaiseen otteluun ensi kaudella 2 hengen VIP-paketin Liiganaisten otteluun.

Tarjoukset tehdään Facebookissa tai sähköpostin kautta mikäli sinulla ei ole Facebook tunnuksia tai haluat tarjouksen nimettömänä ja eniten tarjonnut saa paidan omakseen. Yrityksillä on myös mahdollisuus jättää tarjous osoitteeseen janne.raatikainen@sb-pro.fi

Tarjousaika alkaa 31.3.2020 ja loppuu 7.4.2020 klo.23:00. Seuran Facebook -sivuilta näet aina kulloinkin voimassa olevan tarjouksen haluamastasi paidasta. Lähde mukaan tukemaan SB-Prota ja huutamaan aito pelipaita itsellesi VIP-paketin kera, vihjaa huutokaupasta myös tuttaviasi.

Kuvan alle voi kommentoida oman huutonsa.
Kommentoi kuvia vain mikäli olet oikeasti ostamassa paidan.

Ilmoitamme voittaneille henkilökohtaisesti huutokaupan jälkeen.

Lisätietoja: janne.raatikainen@sb-pro.fi, 040-5555831

close-icon

16.03.2020

KORONAVIRUS COVID-19 TIEDOTE PÄIVITETTY

KORONAVIRUS COVID-19 -TIEDOTE 16.3.2020

Ohjeistusta on päivitetty 16.3.2020 hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

Koronaviruksen konkreettiseksi torjumiseksi seurassa, on seuran hallitus tehnyt päätöksen keskeyttää kaikkien seuran joukkueiden yhteiset harjoitustoiminnat sisä- ja ulkotiloissa, vanhempainillat ja vastaavat ryhmätapahtumat toistaiseksi. Seura suosittelee pelaajille valmentajien ohjeistuksien mukaisiin ot-harjoituksien suorittamista muilla kuin yleisillä paikoilla, jossa mahdollinen altistuminen virukseen voi tapahtua.

Vain välttämättömät pelaaja/valmennus/vanhempain keskustelut ovat sallittuja, mutta lähikontaktia tulee välttää.

Salibandyliiton 14.3.2020 tiedotteen mukaisesti, pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta lopetetaan myös pelikauden osalta.

Salibandyliiton 12.3.2020 tiedotteen mukaisesti muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Ennaltaehkäise viruksen leviäminen

Käsihygieniasta huolehtiminen on edelleen olennaista viruksen leviämisen ehkäisemisessä. Huolehditaan tehostetusti käsien pesemisestä vedellä ja saippualla kaikissa tilanteissa. Vältetään mahdollisuuksien mukaan kaikkia lähikontakteja, kuten kättelyä.

Toimintaohje mikäli havaitset koronaviruksen oireita

Koronavirus aiheuttaa äkillisen ylähengitystieinfektion, jonka tyypillisiä oireita ovat kuume, yskä, lihaskivut, päänsärky ja kurkkukipu. Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, soita aina ensin oman terveysasemasi ajanvaraukseen tai päivystysapuun (p. 116 117) ja toimi heidän ohjeidensa mukaisesti.

Seuran hallitus seuraa Suomen hallituksen ja THL:n koronavirus epidemian tiedottamista. Harjoitustoiminnan jatkosta seura tiedottaa erikseen.

Janne Raatikainen
Puheenjohtaja
SB-Pro Nurmijärvi ry

close-icon

25.02.2020

Sami Saarikoski vahvistamaan Vilanderin johtamaa valmennustiimiä kevääksi.

Sami Saarikoski vahvistamaan valmennustiimiä kevään ratkaisupeleihin.

“Hienoa, että Sami sai nyt aikataulut osumaan niin, että pääsee kevään peleihin vielä mukaan. Pystytään tällä ratkaisulla tehostamaan valmennuksen toimintaa ja näin varmasti pelaajatkin saavat isomman tuen harjoittelun ja pelien osalta ennen kuin tärkeimmät pelit alkaa.” – Aki Vilander

Sami nähdään penkin takana ensimmäistä kertaa tulevana sunnuntaina EräViikingit pelissä.

 

close-icon

24.02.2020

Otteluraportti SB-Pro – ErVi

Naisten SM-Liigan sijoitussarja A alkoi Pron osalta kotiottelulla paikallisvastustaja ErVin saapuessa Klaukkalaan. Kaksi erää pelattiin tasaisesti pelin aaltoillessa kummassakin päädyssä, mutta kolmanteen erään saapui päättäväinen SB-Pro, joka käänsi pelin edukseen jatkoajalla ansaitusti.

22.02. SB-Pro – ErVi 3-2 ja (1-2, 0-0, 1-0, 1-0)

Kuva Mauri Katajala. Heidi Lirkki iski Pron ensimmäisen lauantaina

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 0+1, Heidi Lirkki 1+0, Karoliina Kujala 1+0, Elina Kujala 0+1, Mirja Hietamäki 1+0, Laura Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 18 ja ErVi Laura Loisa 25

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Mirja Hietamäki SB-Pro ja Laura Loisa ErVi

   Illan Pro-pelaaja Karoliina Kujala

Kuva Mauri Katajala. Karoliina Kujala kapteenin päättäväisyydellä tasoitti pelin kolmannessa erässä

Ensimmäinen erä Prolta vahvaa alkuun ja ErViltä erän loppuun

Erän alku oli nyt laadukasta peliä kotijoukkueelta ja Heidi Lirkki onnistui myös maalinteossa Jaana Lirkin syötöstä ajassa 6.40. Pelin painopiste kääntyi hienokseltaan vierasjoukkueelle ja ensin Mirva Laitinen onnistui kaukaa tasoituksessaan ja erän lopulla vielä Maura Paajanen suoraan syötöstä ohittaen vuorostaan Tiltu Siltasen.

Toinen erä oli pelillisesti tasainen

Toisessa erässä ei saatu aikaan tilastomerkintöjä kummankin joukkueen puolustaessa esimerkillisesti ja kovin monia laadukkaita maalintekopaikkoja ei syntynyt kummallekaan joukkueelle. Hyvin pelanneet maalivahdit, Tiltu Siltanen ja Laura Loisa omalta osaltaan varmistivat, että kolmanteen erään lähdettiin ErVin maalin johtoasemassa.

Kolmas erä oli täydellistä Pron hallintaa

Kolmanteen erään pukukopista saapui todella päättäväinen kotijoukkue, joka hallitsi erää suvereenisti, mutta vierasjoukkue puolusti sinnikkäästi ja kotiyleisö sai odottaa erän puoleenväliin, kunnes Karoliina Kujala iski vähintään ansaitun tasoituksen Elina Kujalan syötöstä. Erän toisella puoliskolla Pron voittomaali roikkui ilmassa, mutta ErVi kesti hyökkäyksen ja jatkoajalle tasatilanteessa 2-2. Kuvaavaa erästä oli Tiltu Siltasen 1 torjunta Laura Loisan joutuessa torjumaan 10 kertaa.

Jatkoajalla Pro ehti saada kaksi laatupaikkaa ratkaista peli ja myös ErVi sai yhden hyvän laukauksen kohti Siltasen maalia, minkä jälkeen tuttuakin tutumpi pari ratkaisi pelin. Laura Hietamäki syöttää ja Mirja Hietamäki jatkaa pallon maalin edestä ohi Laura Loisan vartioiman maalin.

Kuva SB-Pro. Illan Pro-pelaaja Ira Moilanen jatkoi kauttaan vakuuttavasti

Aki Vilanderin kommentit lauantain pelistä

” Hyvä suoritustunne meiltä tänään pelin alussa, mutta viimeiset suoritukset jäivät hieman teknisesti vajaiksi. Tällaisessa pelissä, jossa vastassa on kaksi huippujoukkuetta, niin hallinta vaihtelee ja on pitkälti kyse siitä, kumpi niillä hetkillä osaa tilanteet hyödyntää paremmin. Keskityttiin tänään hyvin pitämään fokus pelissä ja saatiin myös sitä kautta ladattua paljon energiaa pelin loppuun ja oltiin ratkaisevalla hetkellä riittävän julmia”

Sunnuntaina PSS oli Porvoossa vahvempi vuorostaan luvuin 6-4

Lauantaina huilannut PSS oli pelin alkuun vahvempi ja karkasi toisessa erässä jo 4-0 johtoon. Pro nousi taistelemaan vielä pelin voitostakin, mutta tällä kertaa etumatka oli liian suuri ja hyvä taistelu jäi aavistuksen vajaaksi. Sunnuntaina Prosta onnistuivat maalinteossa Elina Kujala kahdesti, Heidi Lirkki ja Ina Leminen kerran.

SIJOITUSSARJA JATKUU PRON OSALTA 1.3. SUNNUNTAINA MOSALLA ERVIN VIERAANA, PELI ALKAA KLO 14.00. SIJOITUSARJAN PÄÄTÖSOTTELU PELATAAN 8.3. KLAUKKALASSA JA VASTASSA SILLOIN PSS KLO. 18.00 ALKAVASSA OTTELUSSA.

close-icon

15.02.2020

Otteluraportti Classic – SB-Pro

SB-Pro vieraili perjantaina Tampereella Classicin vieraana ja jatkoi niukkojen voittojen sarjaansa tamperelaisista. Vaikean pelin alun jälkeen onnistui Pro jälleen kääntämään ottelun kulun itselleen ja vankistamaan paikkaansa sarjan piikkipaikalla.

14.021. Classic – SB-Pro 4-5 (2-0, 1-2, 1-3)

Kuva SB-Pro. Jaana Lirkki oli illan tehopelaaja ja Ystävän Päivän kunniaksi iski taululle vakuuttavat lukemat 2+2

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 2+2, Karoliina Kujala 2+0,  Elina Kujala 0+2, Emmi Lindh 1+0  ja Marjut Kinnunen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 7, Tiltu Siltanen 6 ja Classic Elsi Kangasharju 17

Classic aloitti pelin jälleen vahvasti

Classic oli tehokas ensimmäisessä erässä, mikä pelillisesti oli tasainen, mutta Meri Jokinen ja Meri Mäkinen vuorollaan onnistuivat maalinteossa ja kotijoukkue erätauolle kahden maalin johdossa.

Toisessa erässä Michaela Sponiarova onnistui vielä lisäämään Classicin johdon kolmeen maaliin, ennen Pron pääsyä numerollisesti peliin mukaan. Perjantaina oli sitten Pron ykköskentä vuoro onnistua ja Karoliina Kujala aloitti maalitehtailun Jaana Lirkin syötöstä. Nopeasti tämän jälkeen Jaana onnistui itse Elina Kujalan esityöstä ja Classicin johto oli supistunut jo yhteen maaliin.

Kolmannessa erässä henkisesti vahva Pro käänsi pelin itselleen

Kolmatta erää värittivät runsaat erikoistilanteet, ensin oli kotijoukkueen vuoro joutua miettimään “kolttosiaan” ja jäähyn päätteeksi tästä rankaisi Jaana Lirkki Elina Kujalan syötöstä, peli oli jälleen lähtötilanteessa, seuraavan maalin tehnyt ottaisi kiinnityksen kolmeen pisteeseen. Pro onnistui vaikeassa paikassa kestämään kaksi perättäistä jäähyään, jonka jälkeen sen kiinnityksen otti vierasjoukkue. Marjut Kinnunen alusti ja Emmi Lindh taitavasti siirsi Pron 3-4 vierasjohtoon.

Nyt oli Classicin vuoro joutua jäähypenkille ja jälleen iski Pron ylivoima Karoliina Kujalan vuorostaan iskiessä Jaana Lirkin syötöstä Pron kahden maalin karkumatkalle. Peli ei ollut kuitenkaan vielä ohitse Pron saadessa jäähyn, jonka aikana kotijoukkue Classic otti myös maalivahtinsa pois maaliltaan ja kahden pelaajan kenttäylivoimalla onnistuivat Alisa Pölläsen maalatessa 4-5 kavennuksen.

Viimeiset 44 sekunttia Classic pelasi vielä ilman maalivahtia, mutta Pro kesti paineen ja maukkaat kolme pistettä Tampereelta tarttuivat Korsisaaren bussin mukaan Klaukkalaan.

Kuva Mauri Katajala. Ykkönen iski perjantaina, kakkonen, josta kuvassa Meri-Helmi Höynälä ja Laura Hietamäki Tallinnassa Mirja Hietamäen maaleilla, onko sunnuntaina  kolmosen vuoro, joka on onnistunut tasaisesti molemmissa peleissä?

Sunnuntaina siis pelataan runkosarjan viimeinen kierros ja Arkadiaan saapuu silloin SSRA Oulusta. Vielä on siis kolme tärkeää sarjapistettä jaossa ja Pro tarvitsee niitä varmistaakseen kotietunsa mahdollisimman pitkälle kevään pudotuspeleissä.

Tervetuloa Klaukkalaan ja Arkadiaan sunnuntaina 16.2. klo. 17.00 alkavaan jännitysnäytelmään SB-Pro – SSRA.

 

close-icon

09.02.2020

Teho Sport Suomen Cupin otteluraportti

Suomen Cupin finaali Tallinnassa oli kahden huippujoukkueen välillä suurta draamaa ja SB-Pro onnistui runsaslukuisen kannattajajoukkonsa iloksi päättämään draaman kaaren riemukkaaseen voittoon.

08.02. PSS– SB-Pro 3-4 (3-1, 0-3, 0-0)

Kuva Salibandy.fi Ville Vuorinen. Ottelun jälkeen oli tunnelma heti katossa ja vuorollaan pokaalia nostamassa hienon pelin pelannut Elina Vanhanen

SB-Pro Liiganaisten tehot: Marjut Kinnunen 1+0, Niina Ahola 0+1,  Mirja Hietamäki 3+0, Meri-Helmi Höynälä 0+1  ja Laura Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 15 ja PSS Arla Salo 13

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Mirja Hietamäki SB-Pro (myös ottelun tärkein pelaaja) ja Ella Holmberg PSS

PSS:n aloitus oli “murhaavan” kova

SB-Pro oli valmistautunut peliin hyvin, mutta PSS oli osaltaan lukenut Pron peliä etukäteen vielä paremmin. Ajassa 0.18 Pron puolustus puhkottiin muutamalla syötöllä ja Fanny Holmberg siirsi PSS:n 1-0 johtoon. Pelikello näytti 1.40 kun oli Ella Hombergin vuoro iskeä lukemiksi 2-0, mikä tilanne kesti pelin viidennelle minuutille ja jälleen murrettiin Pron puolustus, Ella Holmberg iski toistamiseen ja nyt taululla numerot 3-0. Prolle aikalisä ja peli oli saatava haltuun vielä erän aikana.

Marjut Kinnunen toi Pron mukaan otteluun 1. erän lopulla

Kuva Salibandy.fi Ville Vuorinen. Rajusti uurastanut Marjut Kinnunen kavensi vielä 1.erän lopulla

Tämän jälkeen myös Pro pääsi peliin mukaan ja ottelun kulku tasoittui. Pro oli enemmän pallossa, mutta pallonhallinta ei realisoitunut laadukkaiksi maalintekopaikoiksi PSS:n puolustaessa keskustan ja maalinedustan tarkasti. Erän lopulla Pro lopulta onnistui Niina Aholan lukiessa peliä hyvin ja katkaistessa PSS:n purun, oivallinen syöttö Marjut Kinnuselle, joka onnistui ohittamaan Arla Salon.

Toinen erä lähes kauden parasta Prota ja vahva hallinta tuotti myös tulosta, Joukkueen johdon sanoin “hanssonien” ketju pisti “hyrskýn myrskyn”

Erä ehti vanheta runsaat kaksi minuuttia, kun Laura ja Mirja Hietamäki onnistuivat keskialueen karvauksessa, tyypillinen sisarusten vastahyökkäys ja Mirja päättää sen tyhjään maaliin, peli oli saanut uuden juonen.

Ajassa 29.05 Mirja iskee oikea-aikaisesti karvauksessa laidalla ja siitä päättäväinen nousu maalilla ja pallo rystyltä yli Salon, nyt oli henkinen ote Prolla jo selvästi. 35.50 oli pelattu, kun syntyi ottelun voittomaali. Elina Vanhanen saa pallon itselleen puolustuksessa, nopea pelin kääntö Laura Hietamäelle, joka vapauttaa Meri-Helmi Höynälän 2-1 hyökkäykseen ja “Mersu” tarkalla syötöllä vuorostaan Mirja Hietamäen, eikä Mirja tunnetusti erehdy, puhdas hattutemppu.

Kuva Esa Takalo. Kuvassa yksi Pron mielettömistä sisaruspareista, Laura ja Mirja Hietamäki, oikealla hattutempun iskenyt Mirja

Kolmanteen erään Pro passivoitui, mutta onnistui puolustamaan johtonsa

Kolmas erä muistutti ajoin shakkia, palloa siirreltiin pitkään ja odoteltiin virheitä vastustajalta. Muutamaan otteeseen PSS pääsikin maalipaikoille, mutta nyt oli Tiltu Siltasen vuoro nousta suureen rooliin torjuen PSS:n lähentelyt taidokkaasti. Myös Pron muu joukkue puolusti uhrautuvasti jokaisessa vaihdossa, huipentumana ehkä Silja Eskelisen loistava laukauksen peitto erän lopulla.

 

Kuva Salibandy.fi Ville Vuorinen. Silja Eskelinen pelasi jälleen lähes virheettömän pelin Pron puolustuksessa

PSS pääsi ottamaan erän lopulla vielä Arla Salon pois maaliltaan ja yrittämään tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Kokenut Pro-osasto puolusti tilanteen kuitenkin esimerkillisesti ja ottelu päättyi Ina Lemisen pallon purkuun ja voittotuuletuksiin.

Teho Sport Suomen cupin voitto Nurmijärvelle

Kuva Salibandy.fi Ville Vuorinen. Kuvassa finaalin voittajat ja osa upeasti kannustaneesta faniryhmästä

SB-Pro kiittää hienoa vastustajaasa Porvoosta, joka teki pelistä sen arvoisensa, salibandyliittoja lahden molemmin puolin ja Pron loistavaa faniryhmää, joka kannusti joukkuetta jälleen myös ottelun vaikeilla hetkillä.

Seuraavaksi pelataan jälleen Liigan parissa, perjantaina joukkue matkustaa Tampereelle Classicin vieraaksi ja sunnuntaina saapuu SSRA Arkadiaan. Liiganaiset toivovat taas kannattajansa sankoin joukkueen tuekseen, sunnuntaina siis Klaukkalaan klo. 17.00.

close-icon

20.01.2020

Otteluraportti SB-Pro – Classic

SB-Pro palasi voittojen tielle ja sunnuntaina oli Classicin vuoro nöyrtyä Klaukkalassa Pron vahvan toisen erän ansiosta. Viikonlopun saldo näin 6 sarjapistettä ja sarjan kärkipaikka vankistui myös voittojen myötä.

19.01. SB-Pro – Classic 4-2 (0-1, 4-1, 0-0)

Kuva SB-Pro. Meri-Helmi Höynälä teki illan voittomaalin ja lisäksi jälleen kerran valtavan työmäärän, joka palkittiin nyt ottelun 1.palkinnolle

 

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 0+1, Karoliina Kujala 1+0,  Mirja Hietamäki 1+0, Meri-Helmi Höynälä 1+0  ja Ina Leminen 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 22 ja Classic Elsi Kangasharju 29

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Meri-Helmi Höynälä SB-Pro ja Michaela Sponiarova Classic

Illan Pro-pelaaja Ira Moilanen

Classic aloitti pelin vahvasti

Edellisen päivän tapaan vierasjoukkue pääsi peliin hyvin mukaan ja sai myös johtomaalin reilun yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Sofia Lappalainen onnistui maalinteossa ja maali ehkä jopa hiukan roikkui ilmassa. Kokonaisuutena ensimmäinen erä oli kohtuullisen tasainen, torjunnat 6-6, mutta Prolta erä oli hiukan nihkeä ja toiseen erään olikin lupa odottaa vahvempaa kotijoukkuetta.

Toisessa erässä iski Pro jälleen tuloksekkaasti

Heti erän alkuun onnistui Classic kuitenkin kasvattamaan johtoaan Alisa Pölläsen tällä kertaa ohittaessa Ira Moilasen. Pro jatkoi lähinnä maalipuiden kolisettelua, mutta lupa oli jo odottaa parempaa ja ajassa 26.08 Mirja Hietamäki jälleen kerran toi Pron peliin mukaan osumallaan. Nopeasti tämän jälkeen Pron ylivoima toimi hienosti Jaana Lirkin tarkka syöttö löysi “neliön” keskeltä Ina Lemisen, jonka nopea ja voimakas laukaus oli myös hyvin torjuneelle Elsi Kangasharjulle mahdoton kiinniotettava.

Seuraavaksi oli vuorossa läpi ottelun hyvin pelanneen Meri-Helmi Höynälän otettua irtopallon haltuunsa ja vahva laukaus jäi myös ottelun voittomaaliksi. Karoliina Kujala ei kuitenkaan tyytynyt tähän, vaan toistamiseen hyvä karvauksen seurauksena riisti pallon ja tällä kerralla ohitti myös maalivahdin rystypuolelta, lukemiksi 4-2 kotijoukkueelle.

Pro puolusti jälleen kolmannen erän hyvin ja nyt Ira Moilanen torjui Classicin kavennusyritykset

Kolmannen erän kulminaatiopisteenä voidaan pitää Classicin saamaa ylivoimaa, jonka Pro onnistui puolustamaan erinomaisesti. Muuten erä oli varmasti kotijoukkueen hallinassa ja näin läpi ottelun hyvin tuominnut tsekkiläinen erotuomaripari vihelsi pelin päättyneeksi Pron 4-2 kotivoittoon.

Kuva SB-Pro. Illan Pro-pelaaja Ira Moilanen jatkoi kauttaan vakuuttavasti

Vuorossa onkin nyt helpompi viikonloppu Pron pelatessa vain yhden pelin ja 25.1. Klaukkalaan saapuu TPS Turusta, joka pelasi hienon viikonlopun voittaen sekä Classicin että Kooveen kotikentällään. Tämäkin ottelu alkaa klo. 17.00 ja tälläkin kertaa Liiganaiset odottavat “6. kenttäpelaajaa” runsaslukuisena paikalle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

close-icon

19.01.2020

Otteluraportti SB-Pro – Koovee

SB-Pro läksi lauantain peliin katkaisemaan kahden ottelun tappioputkea ja tämä näkyi kovana asenteena ja taistelutahtona läpi pelin. Koovee jäikin tällä kertaa aseettomaksi Pron vyörytyksessä ja näin ansaitut pisteet Nurmijärvelle viikonlopun ensimmäisestä pelistä.

18.01. SB-Pro – Koovee 7-2 (2-1, 3-1, 2-0)

Kuva Mauri Katajala. Mirja Hietamäki lauantaina illan Pro-pelaaja ja tehot 1+1

 

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 0+2, Karoliina Kujala 1+1,  Laura Hietamäki 1+1, Silja Eskelinen 3+0 Marjut Kinnunen 0+1 ja Jenni Rautanen 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 19 ja Koovee Noora Laakso 25

Kuva Mauri Katajala. Tiltu Siltanen oli jälleen viimeinen lukko Pron maalilla torjuen 19 kertaa lauantaina

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Silja Eskelinen SB-Pro ja Aino Lahti Koovee

Illan Pro-pelaaja Mirja Hietamäki

Koovee aloitti maalinteon

Koovee sai otteluun hyvän alun ja Senni Hietasen laukaus antoi Kooveelle nopean johdon pelin alkuun. Erän kuluessa eteenpäin otti Pro ensin pelin haltuunsa ja tämä palkittiin ajassa 6.33, kun Jaana Lirkki tarjoili Silja Eskeliselle, jonka tarkka laukaus löysi tiensä Noora Laakson taakse. Erän lopulla Pro onnistui ansaitusti uudelleen, kun Laura ja Mirja Hietamäki taistelivat pallon maaliin Lauran ollessa viimeistelijänä.

Toisessa erässä pelin hallinta edelleen vahvasti kotijoukkueen merkeissä

Vaikka Pro oli vahva, niin Kooveen Aino Lahti onnistui taitavalla yksilösuorituksella tasoittamaan ensin pelin. Tämän jälkeen iski kuitenkin Pro rajusti.

Silja Eskelinen toistamiseen Jaana Lirkin passista, Mirja Hietamäki vuorostaan Laura Hietamäen syötöstä ja heti tämän jälkeen Jenni Rautanen vuorostaan Marjut Kinnusen esityöstä. Kovaa painetta Liiganaisilta läpi erän ja lukemat taululla jo 5-2.

 

Kuva SB-Pro. Silja Eskelinen oli lauantaina kentän 1.puolustaja ja ottelun paras pelaaja, 3+0 ei jätä selittelyille mahdollisuuksia

Pro puolusti kolmannen erän hyvin ja Tiltu Siltanen torjui Kooveen lähentelyt

Koovee joutui nostamaan entistä rohkeammin kolmannessa erässä ja Pro varmisteli johtoaan. Muutama hyvä torjunta kummassakin päässä, mutta varsinaisesti suurta uhkaa ei Prolle syntynyt.

Kooveen yritettyä ilman maalivahtia pääsivät myös järjestysmiehet keräilemään hattuja Silja Eskelisen viimeistellessä kolmannen kerran ja nyt Karoliina Kujalan esityöstä, tämän jälkeen Karoliina onnistui myös itse kertaalleen ja näin loppunumeroiksi 7-2 Prolle.

Liiga jatkuu jo tänään ja nyt Klaukkalaan saapuu Classic Tampereelta. Joukkeet ovat pelanneet tasaisesti tällä kaudella ja tiukkaa taistelua pisteistä on odotettavissa tänäänkin. Tervetuloa kannustamaan Liiganaiset voittoon ja aloitusvihellys totutusti klo. 17.00!

 

 

 

 

close-icon

17.01.2020

SB-Pro Liiganaiset kohtaavat viikonloppuna Kooveen ja Classicin Klaukkalassa

Arkadiaan saapuvat tulevana viikonloppuna molemmat Tampereen joukkueet, lauantaina vastassa on Koovee ja sunnuntaina Classic. Pron hävittyä kaksi edellistä peliään on sarjan kärki tiivistinyt  ja nyt joukkue lähteekin katkaisemaan lyhyttä tappioputkea sarjassa.

Kuva Mauri Katajala. Viikonloppua joukkue tarvitsee myös yleisön tukea, molemmat pelit alkavat klo. 17.00!

Koovee on sarjassa viidentenä ja hakee edelleen kotietua puolivälieriin

Kooveen pelit ovat koko kauden sujuneet vaihtelevasti, hyvää peliä on seurannut heikompi, mutta parhaimmillaan joukkue on ollut todella vahva. Paikalliskamppailuista Classicin kanssa on tullut nyt kaksi niukkaa tappiota, jotka ovat tiputtaneet joukkueen viidenneksi sarjassa. Joukkueen sisäisessä pistepörssissä erottuu kolmikko Johanna Homi, Tuulia Aho ja Mia Vallenius, joiden merkitys on suuri sekä pelinrakentelussa että maalinteossa. Maalilla Noora Laakso on kantanut päävastuun ja kausi on sujunut torjuntaprosentilla 81,53.

Classic on parantanut läpi kauden ja noussut jo kotietuun kiinni tulevissa pudotuspeleissä

Classic aloitti kauden alavireisesti, mutta parantanut peliään läpi sarjan. Ainoa tahra viimeisen kahden kuukauden aikana onkin oikeastaan kotitappio SSRA:lle. Suomen cupin välierissä joukkue kävi myös Arkadiassa, jossa Pro oli niukasti vahvempi luvuin 2-1 ja samat lukemat Pron eduksi olivat myös Tampereella joukkueiden kohdatessa sarjassa ensimmäisen kerran.

Meri Jokinen ja Michaela Sponiarova ovat hyökkäyksessä joukkueen “kulmahampaat”, molemmilla on vauhtia ja taitoa, joita ominaisuuksia he ovatkin pystyneet hyödyntämään läpi kauden. Maalilla Elsi Kangasharju on ottanut 1.torjujan roolin ja torjuntaprosentti on toistaiseksi 80,09.

SB-Pro lähtee katkaisemaan pisteetöntä putkea taisteluilmeellä kotikentällään

Koovee lauantaina ja Classic sunnuntaina saavat vastaansa sisuuntuneen kotijoukkueen. Tule kannustamaan Liiganaiset voittoihin ja ovet hallilla aukeavat jälleen klo 16.00.

 

close-icon

12.01.2020

SB-Pro ry:n syyskokouskutsu 22.1.2020

SB-Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Arkadia Hallin kahviossa 22.1.2020 klo 18.00.

Sääntömääräisessä kokouksessa käsitellään edellisen kauden (2018-2019) tilinpäätös ja toimintakertomus. Seuran sääntöjen mukaan kokouskutsu tulee esittää 7 päivää ennen kokousta.

12.1.2020

Reijo Arokoski, SB-Pro ry, seuratyöntekijä

close-icon

30.12.2019

Suomen Cupin välieräottelun raportti

SB-Pro eteni Suomen cupin finaaliin jännittävän ja tasaisen taistelun jälkeen. Classic tuli kovalla asenteella hakemaan voittoa Klaukkalasta, mutta joutui lähtemään kotimatkalle niukan tappion saattelemana.

29.12. SB-Pro – Classic 2-1 (2-0, 0-0, 0-1)

Kuva Mauri Katajala. Tästä lähtee ottelun voittomaali Ina Lemisen lavasta jo ottelun ensimmäisessä erässä.

SB-Pro Liiganaisten tehot sunnuntaina: Elina Kujala 1+0, Ina Leminen 1+0, Karoliina Kujala 0+1 ja Heidi Lirkki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 13 ja Classic Elsi Kangasharju 13

Kuva Mauri Katajala: Tiltu Siltanen valittiin SB-Pron illan parhaaksi ja jopa mailat onnistui Tiltu sunnuntaina torjumaan!

Pelin henki oli voitolla jatkoon ja tappiolla ulos kisasta

Normaalisti lyhennetty peliaika ja samaan aikaan, kun puhutaan cup-pelistä, jossa vain voittaja jatkaa, niin tämä näkyi varovaisena pelinä, jossa etukäteen tiedettiin maalinteon olevan tiukassa ja jokaisen osuman olevan äärettömän tärkeä. Kummallakin joukkueella on erinomaiset maalivahdit ja heidän ohittamisekseen tarvitaan laadukkaita laukauksia. Ensimmäinen erä oli selvästi Pron erä, vaikkakin Tiltu Siltanen joutui tekemään heti ottelun alkuun kaksi kovaa torjuntaa pitäen numerot tasoissa. Vastapäässä Elsi Kangasharju oli työllistetympi, mutta torjui myös vakuuttavasti.

Ensimmäisen erän aivan viimeisillä sekunneilla alkoi tapahtua. Ensin Pro kauniin hyökkäyskuvion päätteeksi siirtyi Elina Kujalan laukauksella 1-0 johtoon, syöttäjänä Karoliina Kujala, peliaikaa jäi erästä jäljelle 19 sekuntia. Pro jatkoi samalla kentällisellä ja vain 13 sekuntia myöhemmin lähes samasta paikasta laukoi Ina Leminen nyt Heidi Lirkin syötöstä 2-0 johdon, mikä jäikin ottelun voittomaaliksi.

Kuva Mauri Katajala. Elina Kujalan laukaus on ohittanut Elsi Kangasharjun, taka-alalla maalia juhlii Heidi Lirkki

Classicin kova työ jäi lopulta ilman palkintoa

Toisessa erässä Classic sai paremmin otetta peliin, mutta kumpikin joukkue puolusti todella uhrautuvasti ja aivan parhaat paikat maalintekoon jäivät vähiin. Lähimpänä maalintekoa oli Meri-Helmi Höynälä, joka laukoi ylärimaan loistavan yksilösuorituksen jälkeen. Kolmannessa erässä odotetusti Classic hakee raivoisasti kavennusta ja tasoitusta Pron keskittyessä puolustamaan johtoaan.

Kolmannen erän alkuun Classic saa ansaitun osuman Alisa Pölläsen onnistuessa maalin edestä kaventamaan Pron etumatkan yhteen maaliin. Classic painosti erän lopun ja haki maalia pitkään myös ilman maalivahtia kuudella kenttäpelaajalla, mutta Pron tiukka ja uhrautuva puolustus kesti hienosti ja Tiltu Siltanen hoiti maalille asti päässeet laukaukset. Pro finaaliin!

Kuva Mauri Katajala. Juulianna Sotalalta erinomainen peli Pron puolustuksessa, josta illan Pro-pelaajan palkinto tunnustuksena.

SB-Pro on pienen tauon jälkeen jälleen Suomen Cupin finaalissa, joka pelataan Tallinnassa 8.2. SB-Pro on järjestämässä fanimatkaa otteluun ja kannattaa seurata seuran sivuilta, kun asiasta tulee tarkempaa tietoa. Matka järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

SEURAAVA KOTIOTTELU LIIGASSA PELATAAN 5.1. SUNNUNTAINA, JOLLOIN KLAUKKALAAN SAAPUU TULEVA CUPIN FINAALIVASTUSTAJA PSS. TÄMÄ HUIPPUOTTELU ALKAA NORMAALISTI KLO 17.00 JA LIPUT SAAT ENNAKKOON LIPPU.FI:N KAUTTA.

 

close-icon

28.12.2019

Suomen cupin välierän otteluennakko

Sunnuntaina 29.12. nähdään Liiganaiset pitkästä aikaa Arkadiassa ja tällä kertaa pelataan Suomen Cupin välieriä ja vastustajaksi saapuu Classic Tampereelta. Lähtökohdat otteluun ovat selkeät, voittaja parista menee loppuotteluun ja hävinneen kausi tässä turnauksessa on ohitse.

Kuva Mauri Katajala. Sunnuntaina tarvitaan jälleen Ina Lemisen maaleja ja tuuletuksia.

Classic on nostanut tasoaan kauden aikana ja joukkueella on runsaasti maalintekovoimaa ryhmässään 

Classic on hiukan haastavan alkukauden jälkeen päässyt hyvään vauhtiin sarjassa ja on noussut liigassa kuudenneksi. Kotivoitto Porvoosta on varmasti yksi kauden maukkaimmista toistaiseksi.

Maalivahdeista nuori Elsi Kangasharju on ottanut kauden aikana ykkösmaalivahdin roolin joukkueessa ja lienee myös valinta sunnuntaille maalikehikon eteen. Joukkueen tehokkain on ollut odotetusti Meri Jokinen, jolla taitoa ja kokemusta on kantaa joukkuetta haastavissa paikoissa, jonka hän onkin tehnyt mainiosti. Alisa Pöllänen on kuntouduttuaan ollut tärkeä tuki Jokiselle ykköskentässä. Sanni Nieminen tuli takaisin Suomeen ja on ykkösessä aina vaarallinen myös hyökkäysuuntaan.

Kakkosessa Michaela Sponiarova ja Annu Selinummi muodostavat vaarallisen duon, joten myös tältä kentältä voi odottaa tehoja milloin tahansa. Mielenkiintoisia ovat myös nuoret Natalia Pitkäkangas ja Alma Laitila, jotka ovat nousseet joukkueeseen sisään hyvin kauden aikana.

SB-Pro kävi voittamassa Pelicansin Lahdessa ennen joulua ja nyt alkaa tiukka kuukausi Suomen cupin kautta

Kotijoukkue joutui syksyn aikana “painimaan” pienten loukkaantumisten kanssa, mutta sarjataulukossa tämä ei ole näkynyt, vaan joukkue on ottanut selkeän sarjajohdon. Nyt alkaa myös osa loukkaantuneista olla pelikunnossa ja Lahdessa olivat pöytäkirjassa mukana jo myös Nita Heino ja Niina Ahola.

Pro on pystynyt läpi kauden venymään tiukoissa paikoissa ja sunnuntaina on edessä ehkä kauden toistaiseksi tärkein tehtävä. Tulos tai ulos on ottelun henki ja nyt on oltava hereillä ensimmäisestä minuutista alkaen.

Kuva Mauri Katajala. Kokeneet pelaajat kuten Mirja Hietamäki osaavat virittää Pron iskuun myös sunnuntaina

SUNNUNTAINA KLO 17.00 VIHELLETÄÄN PELI KÄYNTIIN KLAUKKALASSA JA KOTIYLEISÖ ELI PRON 6. PELAAJA ON JÄLLEEN VALMIINA KANNUSTAMNAAN KOTIJOUKKUETTA, TERVETULOA!

close-icon

22.12.2019

Otteluraportti Pelicans – SB-Pro

SB-Pron viimeinen liigaottelu vuonna 2019 pelattiin Lahdessa ja runsaslukuinen Pron kannattajaryhmä sai lähteä kotimatkalle voiton maku suussaan.

21.12. Pelicans – SB-Pro 1-5  (0-3, 1-2, 0-0)

Kuva Mauri Katajala: Aada Isometsä upottaa illan ensimmäisensä Emmi Pölösen selän taakse

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Meri-Helmi Höynälä 1+0, Elina Kujala 1+0,  Silja Eskelinen 0+1, Mirja Hietamäki 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Heidi Lirkki 0+1, Aada Isometsä 2+0, Jenni Rautanen 0+2

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 7 ja Pelicans Emmi Pölönen 30

Kuva Mauri Katajala. Laura Hietamäki on juuri laukonut hienon ylivoimakuvion päätteeksi Pron 5. maalin. Mirja Hietamäki etualalla

Pro tuli otteluun vahvasti ja loi kahdessa ensimmäisessä erässä valtavan määrän maalipaikkoja

Pron alku oli Lahdessa raju, pallonhallinta täysin vierasjoukkueelle ja Pelicansin ensimmäisen erän ainoaksi tilanteeksi jäi yksi vastahyökkäys, josta pallo saatiinkin ylärimaan saakka. Pro ehti tuhlata lukuisan määrän tilanteitaan, kunnes Aada Isometsä sai maukkaan paikan ja rannelaukaus ohitti loistavan pelin pelanneen Emmi Pölösen Pelicansin maalilla. Meri-Helmi Höynälä viimeisteli ruuhkasta Pron toisen maalin ja Elina Kujala vielä ensimmäisessä erässä kolmen maalin johdon Nurmijärvelle.

Toinen erä jatkui ensimmäisen erän merkeissä ja lopulta Aada Isometsä onnistui toistamiseen Pölösen ohituksessa Jenni Rautasen kirjatessa illan toisen syöttöpisteensä. Pron viides ja viimeinen maali Lahdessa syntyi ylivoimalla hienon kuvion päätteeksi ja maalintekijänä kunnostautui Laura Hietamäki. Pelicans onnistui vielä rikkomaan kuparisensa ja murtamaan Ira Moilasen nollapelin. Kahden ensimmäisen erän aikana laskettiin Prolle jo lähes 20 loistavaa maalipaikkaa, mutta Pölönen ja tolpat pitivät luvut siedettävinä Pelicansin kannalta.

Kolmatta erää sotkivat lukuisat jäähyt ja näyttikin, että nyt siirryttiin joulutunnelmiin. Loppulukemat Prolle 1-5 ja sarjajohto vankistui PSS:n hävitessä Turussa pelinsä jatkoajalla.

Kuva Mauri Katajala. Prolla oli tekopaikkoja runsaasti, mutta Pölönen, tolpat ja ohilaukaukset pitivät ottelun numerollisesti tasaisena

Lahdessa oli puoli katsomoa Pron kannattajia tuomassa ääntä halliin

SB-Pro järjesti ensimmäisen megafanimatkan liigaotteluun ja sekä bussilla että omin neuvoin olikin paikalle saapunut runsas joukko Pron kannattajia. Päänavaus on tehty tälläkin rintamalla ja näin rakennettu omalta osaltamme myös lajikulttuuria eteenpäin. Kiitämme myös Pelicansia vastaantulosta ja vieraanvaraisuudesta.

Kuva Mauri Katajala. Megafanimatka muutti hallin punaiseksi ja mustaksi Pron värein

SB-PRO LÄHTEE JOULUNVIETTOON LIIGAN PIIKKIPAIKALTA JA SEURAAVAN KERRAN JOUKKUE NÄHDÄÄN PELIASUISSA 29.12. KLO.17.00 ALKAVASSA SUOMEN CUPIN VÄLIERÄPELISSÄ KLAUKKALASSA. VASTUSTAJANA TÄLLÖIN CLASSIC TAMPEREELTÄ, JOKA ON LÖYTÄNYT SYKSYN AIKANA OIVAN PELIVIREEN. VOITTAJA TÄSTÄ PARISTA PELAA HELMIKUUSSA SUOMEN CUPIN VOITOSTA!

LIIGANAISET JA TAUSTAT TOIVOTTAVAT HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

 

 

 

 

 

 

 

close-icon

24.11.2019

Otteluraportti SB-Pro – ErVi

Lauantain paikallispelistä tuli kahden huippujoukkueen välillä todellinen jännitysnäytelmä, jota todisti yli 300 katsojan yleisö, joka jälleen kerran todisti olevansa Suomen paras kotikatsomo.

23.11. SB-Pro – ErVi 5-4 (0-3, 2-1, 3-0)

Kuva Mauri Katajala. Ennen ottelua palkittiin Laura Hietamäki 200 pelatun liigapelin johdosta ja Laura palkitsi kotiyleisön tehden Pron avausmaalin.

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+1, Karoliina Kujala 1+0,  Ina Leminen 3+0, Heidi Lirkki 0+2, Elina Vanhanen 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Silja Eskelinen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 18 ja ErVi Milla Jaatinen 26

Kuva Mauri Katajala. Ira Moilanen pelasi jälleen hienon pelin Pron maalilla ja jatkaa voittoputkessa.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Ina Leminen SB-Pro ja Milja-Maria Saarikoski ErVi

Illan Pro-pelaaja Elina Vanhanen

ErVi laittoi kotijoukkueen ahdinkoon ensimmäisessä erässä

Pro oli onnistua heti ensimmäisessä vaihdossa maalinteossa ja peli alkoi kotijoukkueen osalta vahvasti, mutta jo kahden minuutin jälkeen Pro joutui alivoimalla, jonka jälkeen ErVi sai erän haltuunsa. Jäähyn Pro vielä kesti, mutta sitten tuli musta kahden minuutin jakso. Vuorollaan Jonna Virkkunen, Milja-Maria Saarikoski ja Daniela Westerlund onnistuivat siirtämään vieraat jo 0-3 johtoon.

Toisessa erässä pelin hallinta alkoi kääntyä Prolle

Pro tuli toiseen erään uutena joukkueena ja peli alkoi hitaasti kääntyä kotijoukkueen hallintaan. Kun peliä oli pelattu 27 minuuttia kova työ palkittiin Laura Hietamäen ohjatessa Elina Vanhasen laukauksen maaliin. ErVi  kuittasi vielä tämän maalin Tuuli Rannalan toimesta.

Pro ei kuitenkaan lannistunut, vaan paine vierasjoukkueen päädyssä vain kasvoi ja tärkeän 2-4 kavennuksen laukoi Ina Leminen kaukaa takaylänurkkaan Elina Kujalan esityöstä. Toisen erän torjunnat Pro 4 ja ErVi 10 kertoivat jo omaa kieltään pelinkulun muutoksesta.

Kuva Mauri Katajala. Mirja Hietamäki toisessa erässä paineistamassa ErVin maalilla ja puolustaja onkin ajautunut “vaaralliselle alueelle”.

Kolmas erä jälleen Prolta näyte joukkueen tahdosta

Pro pelasi kolmatta erää kärsivällisesti ja vieraat joutuivat puolustuskannalle. Ajassa 50.15 tämä kärsivällisyys palkittiin, Ina Leminen laukoi Silja Eskelisen syötöstä maalinedusruuhkaan, josta pallo löysi tiensä hyvin torjuneen Milla Jaatisen ohitse ja Pro oli maalin päässä.

Yleisön huutomyrskyn tuskin ehti laantua, kun Karoliina Kujala otti vuorostaan roolia ja Heidi Lirkin avustuksella tasoitti jo pelin lukemiin 4-4. Tämän jälkeen ei tarvinnut olla suuri ennustaja ennustaessaan kotijoukkueen huutomyrskyssä kääntävän ottelun lopullisesti hengen päälle saatuaan.

Kuva Mauri Katajala. Tässä se tulee, Ina Leminen tekee hienon hyökkäyksen päätteeksi ja taustalla maalin syöttäjä Heidi Lirkki, voittomaali!

Kuva Mauri Katajala. Ja tässä kerätään hattuja Ina Lemisen hattutempun johdosta. Hienoa urheilukulttuuria, joka ainakin Arkadiassa osataan ja sallitaan.

ErVi pelasi kuitenkin pelin loppuun saakka ja haki vimmatusti tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Ira Moilanen otti pari hallittua torjuntaa loppuun ja näin pisteet Nurmijärvelle ansaitusti.

Aki Vilander on tyytyväinen joukkueen kykyyn reagoida pelissä muutoksiin

Saimme pelin suunnitellusti käyntiin, mutta alivoima katkaisi flown ja sen jälkeen olimmekin sellaisessa viennissä loppuerän, mitä ei olla hetkeen koettu. Iran huipputorjunnat kuitenkin päästivät meidät suhteellisen kuivin sukin miettimään erätauolle, millä tavalla pystytään reagoimaan vastustajan pelaamiseen.

Pelaajille iso kunnia siitä, miten erityisesti pallottomassa pelissä he pystyivät mukautumaan vastustajan peliin kahden viimeisen erän aikana ja saimme hallintaa käännettyä toiseen päähän. Suoraviivaistimme myös hyökkäyspelaamista ja sitä kautta saatiin onnistumisia vähän kauempaa maalista.

Haastava matsi, mutta hieno päätös kovalle kolmen pelin viikolle.”

Kuva Mauri Katajala. Upea Pron joukkue kiittämässä yhtä hienoa kotiyleisöä pelin jälkeen.

Lauantai Arkadiassa oli loistavaa mainosta naisten salibandylle ja SB-Pro on päättänyt lisätä kierroksia rakentaessaan tunnelmaa. Nyt järjestetään ensimmäinen Megafanimatka, joka tapahtuu 21.12., jolloin kaikki junioreiden sarjat ovat tauolla. Matka suuntautuu Lahteen, jossa Pelicans seurana on ystävällisesti tullut vastaan matkajärjestelyissä. Peli on tämän vuoden viimeinen sarjaottelu Prolle.

Seuran sivuilta lisää tietoa matkasta, joka on nyt todella edullinen. Nyt siis jokainen mukaan kannustamaan Liiganaisia ja ilmoittautua kannattaa nopeasti, klikkaa siis seuran sivuilta sivulle FANIMATKA!

Suomen cupin välierissä Pro kohtaa Classicin Arkadiassa 29.12. klo. 17.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

close-icon

23.11.2019

Otteluennakko SB-Pro – ErVi

23.11. klo 17.00, Arkadia halli, Nurmijärvi

SB-Pro saapuu vieraspelikiertueeltaan takaisin kotihalliinsa ja nyt vastassa paikallisvastustaja ErVi Helsingistä. Vastakkain ovat lauantain huippukamppailussa sarjan 1. ja 3., joten panokset ovat korkeimmat mahdolliset.

Kuva Mauri Katajala. Laura Hietamäki ja Silja Eskelinen ovat jälleen lauantaina isossa roolissa kuumassa paikallispelissä

ErVillä 21 pistettä ja pelattu 12 ottelua

EräViikingit ovat pelanneet tähän mennessä kuudesti kotona ja samoin kuusi kertaa vieraissa, joista tuloksena kuusi kolmen pisteen voittoa ja yksi voitto jatkoajalla. ErVin tehopelaaja on ollut Taru Nordman, joka johtaa koko liigan pistepörssiä 30:llä tehopisteellä.

Helsinkiläisten peliä on leimannut pieni ailahtelu ja joukkue tekeekin runsaasti maaleja, mutta ajoittain myös omissa on soinut runsaasti. Suomen cupissa joukkue tippui Loistolle viime viikolla kotikentällään. Potentiaalia lauantain vierasjoukkueella on runsaasti ja mikä tahansa joukkue on aina kaadettavissa.

SB-Pro johtaa sarjaa hävittyään vain yhden ottelun tähän mennessä

Pro on edennyt tasaisen varmasti läpi kauden ja pelannut toistaiseksi vain 4 kotiottelua ja 7 kertaa vieraissa. Kuluneella viikolla Pro eteni Suomen cupissa jatkoon voitettuaan Kooveen Tampereella selkeästi vakuuttavan kolmannen erän esityksen jälkeen. Karoliina Kujala on joukkueen pistepörssin kärkenä, mutta tämän jälkeen seuraa tasainen ryhmä, josta on löytynyt ratkaisijoita aina tarvittaessa.

TERVETULOA SEURAAMAAN LIIGAN HUIPPUKAMPPAILUA ARKADIAAN LAUANTAINA 23.11. JA OVET AVATAAN KLO 16.00!

close-icon

21.11.2019

Suomen Cupin otteluraportti Koovee – SB- Pro

SB-Pron Liiganaiset vierailivat kolmannen kerran tällä kaudella jo Kooveen vieraana Tampereella ja tällä kertaa Suomen cupin merkeissä. Keskelle viikkoa siirretty ottelu päättyi Pron selvään vierasvoittoon ja paikkaan neljän parhaan joukossa.

20.11. Koovee – SB-Pro 3-7  (3-1, 0-1, 0-5)

Kuva Mauri Katajala: Meri-Helmi Höynälä on löytänyt kovan maalivireen ja nyt tuloksena hattutemppu Kooveen kustannuksella

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Ina Leminen 0+1, Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 2+0, Silja Eskelinen 1+1, Laura Hietamäki 0+1, Meri-Helmi Höynälä 3+0, Heidi Lirkki 0+1 ja Mirja Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro  Tiltu Siltanen 19  ja Koovee  Noora Laakso 20

Kaksi erää säilyi peli tasaisena ja sitten iski Pro

SB-Pro oli pelissä hyvin mukana kaksi erää, mutta silti Koovee onnistui iskemään ensimmäisessä erässä 3-1 johdon, toisessa erässä Pro kavensi kertaalleen, mutta viimeiseen erään mentiin silti Kooveen maalin johdossa.

Viimeiseen erään Pro löysi myös tehokkuuden viimeistelyyn. Vajaaseen viiteen minuuttiin 5 maalia ja kotijoukkueen selkäranka oli katkaistu. Näin myös kolmas vierailu tuotti voiton Kooveen vieraana ja paikan välieriin Suomen cupissa. Vastustaja Prolle arvotaan tänään myöhemmin iltapäivällä.

Aki Vilander oli tyytyväinen joukkueen tekemiseen ja etenkin kolmannen erän tehokkuuteen

” Peli menee pienin askelin eteenpäin ja meidän pallollinen peli on kehittynyt alkukaudesta. Olimme kärsivällisiä ja myös tehokkuus maalipaikoissa löytyi kolmannessa erässä.”  – Aki Vilander SB-Pro Päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Ina Leminen on ottanut suuren roolin syksyn aikana Pron puolustuksessa

23.11. TULEVANA LAUANTAINA SM-LIIGA JATKUU KOTIPELILLÄ ERVIÄ VASTAAN. ITSE OTTELU ALKAA KLO. 17.00 JA OVET AVAAMME KLO. 16.00. NYT KANNATTAA SUUNNATA AUTON KEULA KOHTI KLAUKKALAA, SILLÄ SEURAAVA KOTIOTTELU PELATAAN VASTA TAMMIKUUSSA 2020.

 

close-icon

18.11.2019

Otteluraportti SSRA – SB-Pro

Liiganaiset käänsivät tiukan taistelun Oulussa voitokseen jatkoajalla ja kasvattivat sarjajohtoaan PSS:n kompuroidessa Classicin vieraana Tampereella.

17.11. SSRA – SB-Pro 5-6 ja  (2-4, 1-1, 2-0, 0-1)

Kuva Mauri Katajala: Silja Eskelinen upotti maalillaan SSRA:n voitonhaaveet sunnuntaina Oulussa

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Meri-Helmi Höynälä 0+2, Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 1+1,  Silja Eskelinen 1+1, Mirja Hietamäki 3+0, Laura Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 20 ja SSRA Flavia Rentsch 12

Kuva Mauri Katajala. Mirja Hietamäki jälleen maalinteossa ja tässä syntyy yksi illan kolmesta osumasta

Pro otti niskalenkin ensimmäisessä erässä vahvan maalineduspelaamisensa ansiosta

Pro tuli Oulussa peliin mukaan vahvasti aloitusvihellyksestä saakka ja tämä näkyi myös tulostaululla, kolme maalia reiluun yhdeksään minuuttiin antoi pohjan vierasvoitolle. SSRA onnistui myös välissä tekemään yhden maalin, joten ainakin harvalukuiselle yleisölle oli runsaasti nähtävää. Pron maaleista vastasivat Mirja Hietamäki kahdesti ja Karoliina Kujala kerran. Erän lopulla ensin Ankat kavensivat ja ennen erätaukoa Elina Kujala siirsi vielä Pron 2-4 vierasjohtoon.

Toisessa erässä maali-iloittelu laantui, mutta Mirja Hietamäki laukoi vielä hattutempun valmiiksi ja erän loppuun SSRA sai kavennuksen aikaiseksi. Kolmanteen erään siis Pron kahden maalin johdossa. SSRA hävisi lauantaina yllättäen TPS:lle ja sisuuntunut kotijoukkue ajoi Pron johdon kiinni kolmannen erän aikana. Kummallakin joukkueelle oli mahdollisuus ratkaista peli myös ennen jatkoaikaa, mutta tällä kertaa varsinainen peliaika päättyi tasan 5-5. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vajaat 2 minuuttia, kunnes Karoliina Kujalan alustuksesta Silja Eskelinen laukoi Prolle vapauttavan voittomaalin.

Kuva Mauri Katajala. Marjut Kinnunen ja taustalla Aada Isometsä kamppailemassa pallosta Oulun iltapäivässä

SB-PRON ALKUKAUSI ON PELATTU HYVIN VIERASPAINOTTEISESTI, TOISTAISEKSI 4 KOTIOTTELUA JA VIERAISSA PERÄTI 7 PELIÄ. TÄLLÄ VIIKOLLA VIERASPELIT JATKUVAT KOOVEEN VIERAANA SUOMEN CUPIN MERKEISSÄ. SARJATAULUKOSSA TÄMÄ EI KUITENKAAN OLE NÄKYNYT, VAAN PRO ON VAKUUTTAVASTI OTTANUT SARJAN 1.PAIKAN HALLINTAANSA KÄRSIEN VAIN YHDEN HÄVIÖN TOISTAISEKSI.

ARKADIASSA JATKETAAN  23.11., JOLLOIN PELATAAN JÄLLEEN HUIPPUOTTELU JA VASTUSTAJAKSI SAAPUU ERVI HELSINGISTÄ. TÄMÄ ON MYÖS SB-PRON SEURAOTTELU JA NYT TOIVOTAAN KOKO SEURAA TUKEMAAN LIIGANAISIA LAUANTAIKSI.  OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA LIPUT KANNATTAA HANKKIA ETUKÄTEEN LIPPU.FI:N KAUTTA.

 

 

 

 

 

close-icon

04.11.2019

Otteluraportti TPS – SB-Pro

Liiganaiset jatkoivat Turussa vakuuttavalla voitolla ja lisäsivät samalla eroa sarjajohdossa muiden kärkijoukkueiden menetettyä pisteitä omissa peleissään. TPS taisteli hyvin, mutta Pron kova rutiini oli tällä kertaa liikaa kotijoukkueelle.

2.11. TPS – SB-Pro 1-7  (1-3, 0-0, 0-4)

Kuva Mauri Katajala: Hienoa kautta pelaava Elina Kujala siirtää kuvassa Pron 0-2 johtoon, mikä oli samalla ottelun voittomaali

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Meri-Helmi Höynälä 3+0, Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 1+0, Ina Leminen 1+1, Silja Eskelinen 1+0, Mirja Hietamäki 0+1, Juulianna Sotala 0+1, Marjut Kinnunen 0+1 ja Heidi Lirkki 0+2

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 15 ja TPS Noora Vuorela 32

Kuva Mauri Katajala. Meri-Helmi Höynälä tekee ensimmäisen illan kolmesta maalistaan neljän mustapaidan keskeltä

Pro otti niskalenkin ensimmäisessä erässä vahvan maalineduspelaamisensa ansiosta

SB-Pro aloitti ottelun vahvasti ja hyvällä karvauksella sekä paremmalla maalineduspelaamisellaan pystyi rakentamaan tilanteita TPS:n maalille. Karoliina ja Elina Kujala siirsivät Pron jo 0-2 vierasjohtoon, minkä jälkeen TPS kavensi illan ainoalla osumallaan Milja-Maaria Rastaan toimesta. Illan maaliahnein pelaaja Meri-Helmi Höynälä laukoi vielä erän loppuun Prolle 1-3 vierasjohdon.

Toisessa erässä ei maaleja nähty ja myös TPS pääsi paremmin peliin mukaan saaden aikaan muutamia hallintajaksoja etenkin erän loppupuolella. Varmasti torjunut Ira Moilanen piti kuitenkin näissä tilanteissa maalinsa puhtaana.

Kolmannessa erässä Pro tiivisti ryhmäänsä ja painoi kaasun pohjaan

Kolmas erä oli jälleen vahvaa Pron esitystä, neljä maalia ja Vuorelalle vielä 16 torjuntaa päälle, mikä kertoo paljon pikkujouluihin valmistautuneen vierasjoukkueen pelimoraalista. Meri-Helmi Höynälä, Silja Eskelinen, “Mersu” jo kolmannen kerran ja yksi lippiskin lähes lensi kentälle saakka, sekä lopuksi vielä Ina Leminen onnistuivat vuorollaan maalinteossa. Kolme pistettä Nurmijärvelle ja yhdeksäs voitto putkeen sarjassa.

Kuva Mauri Katajala. Ira Moilanen vuorostaan vakuutti Pron maalilla, yksi päästetty ja 15 torjuntaa

Laukaisukartta kertoo myös osaltaan Pron vahvasta maalineduspelistä kummallakin maalilla

Laukaisukartta kertoo “tylyä” kieltään, TPS ei käytännössä juuri päässyt Pron maalinedustalle keskisektoriin ja laukomaan sieltä, mistä myös useimmat maalit syntyvät. Pro vastaavasti taas onnistui tässä TPS:n maalilla ja teki maalinsa myös lähietäisyydeltä.

SEURAAVAKSI ALKAA PRON VIERASPELIPUTKI JA ENSIMMÄISENÄ VASTASSA HETI KOVIN MAHDOLLINEN HAASTE PSS:N VIERAANA TULEVANA LAUANTAINA.

ARKADIASSA JATKETAAN VASTA 23.11., JOLLOIN PELATAAN JÄLLEEN HUIPPUOTTELU JA VASTUSTAJAKSI SAAPUU ERVI HELSINGISTÄ. OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA LIPUT KANNATTAA HANKKIA ETUKÄTEEN LIPPU.FI:N KAUTTA.

 

close-icon

27.10.2019

Otteluraportti SB-Pro – SSRA

Lauantai päättyi SB-Pron osalta ansaittuun juhlaan ja täyteen pistesaaliiseen SSRA:n taivuttua kolmannessa erässä liiganaisten kovan paineen alla.

26.10. SB-Pro – SSRA 4-1 (0-0, 1-1, 3-0)

Kuva Mauri Katajala: Mirja Hietamäki palasi takaisin kentälle tehokkaana ja ensimmäisessä vaihdossa syntyi ottelun voittomaali ja tunnetila pelitauon näkyy tuuletuksessa

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 1+0,  Karoliina Kujala 2+0,   Jaana Lirkki 0+1,  Ina Leminen 0+2, Mirja Hietamäki 1+0 ja Laura Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 14 ja SSRA Flavia Rentsch 21

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Tiltu Siltanen SB-Pro ja Flavia Rentsch SSRA

Illan Pro-pelaaja Mirja Hietamäki

Kuva Mauri Katajala. Tässä syntyy ottelun voittomaali ja hienosti ottelussa torjunut Flavia Rentsch on tällä kertaa mahdottoman tehtävän edessä.

Prolla oli mahdollisuudet ensimmäisessä erässä ottaa peli haltuun

Ensimmäisen erän alku oli selvää Pron hallintaa ja osin vierasjoukkueen avustuksella paikkoja oli tehdä enemmän, kuin yhden maalin, mutta pieni epätarkkuus ja Flavia Rentsch estivät maalinteon. Erän kuluessa myös vierasjoukkue pääsi paikoille, mutta nyt oli Tiltu Siltasen vuoro loistaa.

Toisessa erässä vierasjoukkue oli vahva ja jopa hienokseltaan vei peliä. Tämä palkittiin 36 peliminuutin jälkeen, kun SSRA käänsi pelin nopeasti vastahyökkäykseksi ja Saara Pilto sai nauttia lopulta lähes tyhjään maaliin Emilia Ollikkalan hienosta syötöstä.

Pro sai kuitenkin todellisen “pukukoppimaalin” erän loppuun ja ylivoimalla Elina Kujala tasoitti pelin 1-1 tilanteeseen Ina Lemisen syötöstä ajassa 39.58.

Kuva Mauri Katajala. Tasoitusmaali syntyi ehkä hiukan onnekkaastikin, maali Elina Kujalan nimiin ja Karoliina Kujala varmistaa tilanteen

Kolmas erä oli Prolta vahvaa pelaamista ja Tiltu torjui  vastaavasti SSRA:n yritykset

Mirja Hietamäki palasi peliin taukonsa jälkeen tehokkaana ottelun kolmannessa erässä ja tuttu “tutkapari” iski heti ensimmäisessä vaihdossaan ottelun voittomaalin. Maalinedustalla Laura Hietamäki siirtää pallon Mirjalle, joka iski jälleen kerran ottelun ratkaisumaalin.

Karoliina Kujala kiersi Jaana Lirkin syötöstä maalivahdin ja pienestä kulmasta nosti lukemat jo 3-1 tilanteeseen.

Kuva Mauri Katajala: Karoliina Kujalan ilta oli jälleen tehokas, nyt kaksi maalia ja tässä ensimmäinen

SSRA haki vielä ottelun lopulla aikalisänsä jälkeen kavennusta ilman maalivahtia, mutta tämä yritys päättyi Karoliina Kujalan illan toiseen maaliin Ina Lemisen syötöstä vieraiden pelatessa ilman maalivahtia.

Kuva Mauri Katajala. Tiltu Siltaselta erittäin varmaa pelaamista läpi ottelun ja otteluun mahtui myös muutama erittäin tärkeä “voittava torjunta”

SB-PROLLE PISTEET SSRA:STA, JOKA TULI PELAAMAAN VOITOSTA JA TAISTELI ERINOMAISESTI. SSRA TULEE TÄNÄÄN HAASTAMAAN VUOROSTAAN  KOOVEEN TAMPEREELLA.

SB-PRO JATKAA MYÖS JO TÄNÄÄN PELEJÄÄN JA NYT VASTASSA PSS PORVOOSTA. NYT KANNATTAA OTTAA SUUNTA KOHTI KLAUKKALAA JA OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA OVET OVAT AUKI KLO 16.OO ALKAEN.

28.05.2020

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokoukseen ke.10.6.2020

SB-Pro Nurmijärvi ry:n kevätkokous pidetään ke 10.6.2020 klo 18.00 alkaen […]

11.04.2020

Jari Isometsä liittyy Liiganaisten valmennustiimiin

Jari Isometsä on liittynyt Liiganaisten valmennustiimiin fysiikkavalmentajaksi SB-Pron Liiganaiset ja […]

31.03.2020

Liiganaisten pelipaidat huutokaupassa

  Koronavirus katkaisi SB-Pron Liiganaistenkin kauden ja nyt tarvitaan seuralle […]

16.03.2020

KORONAVIRUS COVID-19 TIEDOTE PÄIVITETTY

KORONAVIRUS COVID-19 -TIEDOTE 16.3.2020 Ohjeistusta on päivitetty 16.3.2020 hallituksen ohjeistuksen […]

25.02.2020

Sami Saarikoski vahvistamaan Vilanderin johtamaa valmennustiimiä kevääksi.

Sami Saarikoski vahvistamaan valmennustiimiä kevään ratkaisupeleihin. “Hienoa, että Sami sai […]

24.02.2020

Otteluraportti SB-Pro – ErVi

Naisten SM-Liigan sijoitussarja A alkoi Pron osalta kotiottelulla paikallisvastustaja ErVin […]

15.02.2020

Otteluraportti Classic – SB-Pro

SB-Pro vieraili perjantaina Tampereella Classicin vieraana ja jatkoi niukkojen voittojen […]

09.02.2020

Teho Sport Suomen Cupin otteluraportti

Suomen Cupin finaali Tallinnassa oli kahden huippujoukkueen välillä suurta draamaa […]

20.01.2020

Otteluraportti SB-Pro – Classic

SB-Pro palasi voittojen tielle ja sunnuntaina oli Classicin vuoro nöyrtyä […]

19.01.2020

Otteluraportti SB-Pro – Koovee

SB-Pro läksi lauantain peliin katkaisemaan kahden ottelun tappioputkea ja tämä […]

17.01.2020

SB-Pro Liiganaiset kohtaavat viikonloppuna Kooveen ja Classicin Klaukkalassa

Arkadiaan saapuvat tulevana viikonloppuna molemmat Tampereen joukkueet, lauantaina vastassa on […]

12.01.2020

SB-Pro ry:n syyskokouskutsu 22.1.2020

SB-Pro ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Arkadia Hallin kahviossa 22.1.2020 klo […]

30.12.2019

Suomen Cupin välieräottelun raportti

SB-Pro eteni Suomen cupin finaaliin jännittävän ja tasaisen taistelun jälkeen. […]

28.12.2019

Suomen cupin välierän otteluennakko

Sunnuntaina 29.12. nähdään Liiganaiset pitkästä aikaa Arkadiassa ja tällä kertaa […]

22.12.2019

Otteluraportti Pelicans – SB-Pro

SB-Pron viimeinen liigaottelu vuonna 2019 pelattiin Lahdessa ja runsaslukuinen Pron […]

24.11.2019

Otteluraportti SB-Pro – ErVi

Lauantain paikallispelistä tuli kahden huippujoukkueen välillä todellinen jännitysnäytelmä, jota todisti […]

23.11.2019

Otteluennakko SB-Pro – ErVi

23.11. klo 17.00, Arkadia halli, Nurmijärvi SB-Pro saapuu vieraspelikiertueeltaan takaisin […]

21.11.2019

Suomen Cupin otteluraportti Koovee – SB- Pro

SB-Pron Liiganaiset vierailivat kolmannen kerran tällä kaudella jo Kooveen vieraana […]

18.11.2019

Otteluraportti SSRA – SB-Pro

Liiganaiset käänsivät tiukan taistelun Oulussa voitokseen jatkoajalla ja kasvattivat sarjajohtoaan […]

04.11.2019

Otteluraportti TPS – SB-Pro

Liiganaiset jatkoivat Turussa vakuuttavalla voitolla ja lisäsivät samalla eroa sarjajohdossa […]

27.10.2019

Otteluraportti SB-Pro – SSRA

Lauantai päättyi SB-Pron osalta ansaittuun juhlaan ja täyteen pistesaaliiseen SSRA:n […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

12.09.2020

PSS - LIIGANAISET
close-icon

19.09.2020

SSRA - Liiganaiset
close-icon

26.09.2020

TPS - Liiganaiset
close-icon

30.09.2020

Liiganaiset - EräViikingit
close-icon

04.10.2020

Liiganaiset - PSS
close-icon

10.10.2020

KooVee - Liiganaiset
close-icon

15.10.2020

Liiganaiset - Classic
close-icon

18.10.2020

Liiganaiset - FBC Loisto
close-icon

24.10.2020

FBC Loisto - Liiganaiset
close-icon

31.10.2020

Liiganaiset SSRA
close-icon

05.11.2020

Classic - Liiganaiset
close-icon

08.11.2020

Liiganaiset - PSS
close-icon

21.11.2020

Liiganaiset - TPS
close-icon

27.11.2020

EräViikingit - Liiganaiset
close-icon

29.11.2020

PSS - LIIGANAISET
close-icon

19.12.2020

Liiganaiset - KooVee
close-icon

20.12.2020

Liiganaiset - FBC Loisto
close-icon

16.01.2021

TPS - Liiganaiset
close-icon

19.01.2021

Liiganaiset - Classic
close-icon

23.01.2021

Liiganaiset - EräViikingit
close-icon

24.01.2021

KooVee - Liiganaiset

12.09.2020, 15:00

PSS - LIIGANAISET

Super Cup

Saimaa Stadium, Raviradantie 22 B, 50100 Mikkeli

19.09.2020, 17:00

SSRA - Liiganaiset

Runkosarja

Kastelli, Sairaalanrinne 5, 90220 Oulu

26.09.2020, 18:30

TPS - Liiganaiset

Runkosarja

Kupittaan palloiluhalli, Lemminkäisenkatu 32 A, 20520 Turku

30.09.2020, 18:30

Liiganaiset - EräViikingit

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

04.10.2020, 17:00

Liiganaiset - PSS

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

10.10.2020, 18:30

KooVee - Liiganaiset

Runkosarja

AutoCenter Areena, Korpikodinkatu 3, 33580 Tampere

15.10.2020, 18:30

Liiganaiset - Classic

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

18.10.2020, 17:00

Liiganaiset - FBC Loisto

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

24.10.2020, 18:30

FBC Loisto - Liiganaiset

Runkosarja

Sport Garden, Niitunniskantie 18, 20320 Turku

31.10.2020, 18:00

Liiganaiset SSRA

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

05.11.2020, 18:30

Classic - Liiganaiset

Runkosarja

Tampere Arena, Jäähallinraitti 3, 33540 Tampere

08.11.2020, 17:00

Liiganaiset - PSS

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

21.11.2020, 17:00

Liiganaiset - TPS

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

27.11.2020, 18:30

EräViikingit - Liiganaiset

Runkosarja

Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

29.11.2020, 17:00

PSS - LIIGANAISET

Runkosarja

Porvoon SB-halli Aurora, Jääkiekkotie 2, Porvoo

19.12.2020, 17:00

Liiganaiset - KooVee

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

20.12.2020, 17:00

Liiganaiset - FBC Loisto

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

16.01.2021, 18:30

TPS - Liiganaiset

Runkosarja

Leaf Areena, Kärsämäentie 35, 20360 Turku

19.01.2021, 18:30

Liiganaiset - Classic

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

23.01.2021, 17:00

Liiganaiset - EräViikingit

Runkosarja

Arkadia Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

24.01.2021, 18:30

KooVee - Liiganaiset

Runkosarja

AutoCenter Areena, Korpikodinkatu 3, 33580 Tampere

PELATUT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

01.03.2020

EräViikingit - Liiganaiset (7-8 RL)
close-icon

23.02.2020

PSS - Liiganaiset (6-4)
close-icon

22.02.2020

Liiganaiset - EräViikingit (3-2 JA)
close-icon

16.02.2020

Liiganaiset - SSRA (4-3)
close-icon

14.02.2020

Classic - Liiganaiset (4-5)
close-icon

08.02.2020

PSS - Liiganaiset (3-4)
close-icon

29.01.2020

Liiganaiset - Pelicans SB (4-1)
close-icon

25.01.2020

Liiganaiset - TPS (3-4)
close-icon

19.01.2020

Liiganaiset - Classic (4-2)
close-icon

18.01.2020

Liiganaiset - KooVee (7-2)
close-icon

05.01.2020

Liiganaiset - PSS (3-6)
close-icon

04.01.2020

ErVi - Liiganaiset (4-3)
close-icon

29.12.2019

Liiganaiset - Classic (2-1)
close-icon

21.12.2019

Pelicans SB - Liiganaiset (1-5)
close-icon

23.11.2019

Liiganaiset - ErVi (5-4)
close-icon

20.11.2019

Koovee - Liiganaiset (3-7)
close-icon

17.11.2019

SSRA - Liiganaiset (5-6 JA)
close-icon

09.11.2019

PSS - Liiganaiset (9-6)
close-icon

02.11.2019

TPS - Liiganaiset (1-7)
close-icon

27.10.2019

Liiganaiset - PSS (7-5)

01.03.2020

EräViikingit - Liiganaiset

Sijoitussarja

Tulos: 7-8 RL

23.02.2020

PSS - Liiganaiset

Sijoitussarja

Tulos: 6-4

22.02.2020

Liiganaiset - EräViikingit

Sijoitussarja

Tulos: 3-2 JA

16.02.2020

Liiganaiset - SSRA

Runkosarja

Tulos: 4-3

14.02.2020

Classic - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 4-5

08.02.2020

PSS - Liiganaiset

SuomenCup

Tulos: 3-4

29.01.2020

Liiganaiset - Pelicans SB

Runkosarja

Tulos: 4-1

25.01.2020

Liiganaiset - TPS

Runkosarja

Tulos: 3-4

19.01.2020

Liiganaiset - Classic

Runkosarja

Tulos: 4-2

18.01.2020

Liiganaiset - KooVee

Runkosarja

Tulos: 7-2

05.01.2020

Liiganaiset - PSS

Runkosarja

Tulos: 3-6

04.01.2020

ErVi - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 4-3

29.12.2019

Liiganaiset - Classic

SuomenCup

Tulos: 2-1

21.12.2019

Pelicans SB - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 1-5

23.11.2019

Liiganaiset - ErVi

Runkosarja

Tulos: 5-4

20.11.2019

Koovee - Liiganaiset

SuomenCup

Tulos: 3-7

17.11.2019

SSRA - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 5-6 JA

09.11.2019

PSS - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 9-6

02.11.2019

TPS - Liiganaiset

Runkosarja

Tulos: 1-7

27.10.2019

Liiganaiset - PSS

Runkosarja

Tulos: 7-5

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | Liiganaiset

SARJATAULUKKO

JoukkueOV3V2H1H0TMPMMEP
Classic000000000
EräViikingit000000000
FBC Loisto000000000
Koovee000000000
PSS000000000
SB-Pro000000000
SSRA000000000
TPS000000000

PISTEPÖRSSI

PelaajaO+-+/-MSP
Nina Ahola
0000000
Nita Heino0000000
Laura Hietamäki0000000
Mirja Hietamäki0000000
Jenina Hämäläinen0000000
Meri-Helmi Höynälä0000000
Aada Isometsä0000000
Emma Itänen0000000
Juulia Kataja0000000
Marjut Kinnunen
0000000

pelaajat | Liiganaiset

pelaajan kuva
3
Hämäläinen, Jenina
hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: SPV

pelaajan kuva
7
Tuokkola, Aino
hyökkääjä

Kätisyys: left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: EräViikingit

pelaajan kuva
11
Kinnunen, Marjut
Hyökkääjä

Syntynyt: 12.7.89

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 3. kausi

Aiemmat joukkueet: SB Vantaa, Tiikerit, Erä III, PSS

pelaajan kuva
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 3. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
14
Marttala, Anna
hyökkääjä

Kätisyys: right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: SPV

pelaajan kuva
18
Kujala, Elina
Hyökkääjä

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 14. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

pelaajan kuva
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä (C)

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 13. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja

Syntynyt: 4.1.1996

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6. kausi

Aiemmat joukkueet: BB-88, NST

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
21
Vanhanen, Elina
puolustaja

Kätisyys: left

SB-Prossa: 2. kausi

Aiemmat joukkueet: EräViikingit, M-Team

pelaajan kuva
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 11. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 3. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
25
Heino, Nita
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 3. kausi

Aiemmat joukkueet: PSS, Papas, Crackers, NST

pelaajan kuva
30
Isometsä, Aada
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 11. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
60
Ronkainen, Jenna
Hyökkääjä

SB-Prossa: 2. kausi

Aiemmat joukkueet: RSS Panthers, LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
69
Leminen, Ina
Puolustaja

Syntynyt: 12.7.96

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 10. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-97

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä

Syntynyt: 09.07.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 7. kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
77
Itänen, Emma
Puolustaja

Syntynyt: 10.08.88

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 3.kausi

Aiemmat joukkueet: M-team

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä

Syntynyt: 6.6.91

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: OLS, Papas, Happee, SSRA

pelaajan kuva
83
Lindh, Emmi
Puolustaja

Syntynyt: 27.11.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 10. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
86
Kataja, Juulia
maalivahti

SB-Prossa: 2. kausi

Aiemmat joukkueet: Steelers, Pelicans SB, EräViikingit

pelaajan kuva
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

Syntynyt: 12.11.99

SB-Prossa: 6. kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

Yhteistyössä mukana:

3
Hämäläinen, Jenina
hyökkääjä
7
Tuokkola, Aino
hyökkääjä
11
Kinnunen, Marjut
Hyökkääjä
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä
14
Marttala, Anna
hyökkääjä
18
Kujala, Elina
Hyökkääjä
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä (C)
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja
21
Vanhanen, Elina
puolustaja
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä
25
Heino, Nita
Hyökkääjä
30
Isometsä, Aada
Hyökkääjä
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä
60
Ronkainen, Jenna
Hyökkääjä
69
Leminen, Ina
Puolustaja
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä
77
Itänen, Emma
Puolustaja
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä
83
Lindh, Emmi
Puolustaja
86
Kataja, Juulia
maalivahti
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

KUVAT | Liiganaiset

joukkueen kuva

Suomen mestarit 2019

joukkueen kuva

Liiganaiset kaudella 2019-2020

TOIMIHENKILÖT | Liiganaiset

FV
Isometsä, Jari
Fysiikkavalmentaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

PV
Vilander Aki
Päävalmentaja

Sähköposti: aki.vilander@sb-pro.fi

V
Saarikoski, Sami
valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja

Puhelin: 0432113211

Sähköposti: toni.varis@sb-pro.fi

H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 044-7799287

Sähköposti: marko.moilanen@sb-pro.fi

VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

Puhelin: 0500-588924

Sähköposti: harry.virtanen112@gmail.com

FV
Isometsä, Jari
Fysiikkavalmentaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
PV
Vilander Aki
Päävalmentaja
V
Saarikoski, Sami
valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA