UUTISET | Liiganaiset

close-icon

28.07.2018

LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT NYT MYYNNISSÄ!

NYT MYYNNISSÄ LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT KAUDELLE 2018-2019!

Hanki itsellesi ja kaverillesi hallitsevan Suomen mestarin kausikortit uudesta Arkadia Hallista.

Voit valita kausikortin numeroituna tai numeroimattomana.
Numeroitu kausikortti oikeuttaa samaan istumapaikkaan koko kauden ajan.
Katsomokartassa numeroidut kausikorttipaikat näkyvät valkoisella.

Kausikorttien hinnat sisältävät runkosarjan kaikki kotiottelut sekä  myös mahdolliset Suomen Cupin kotiottelut.

HANKI NYT OMASI JA TULE KOKEMAAN ARKADIA HALLIN MEGA HIENOA TUNNELMAA NURMIJÄRVELLE!

Lisätiedot kausikorteista ja tilaukset:

Marko Moilanen, 044-7799 287, marko.moilanen@sb-pro.fi

Tilaa oma kausikorttisi nyt!

 

close-icon

28.07.2018

SB-Pro Liiganaiset kaudelle 2018-2019

Liiganaisten kausi alkoi omatoimijakson jälkeen tänään maanantaina ensimmäisillä yhteisharjoituksilla. Joukkue alkaa olla täysin valmis kaikilta osiltaan ja valmis puolustamaan viime kauden Suomen mestaruuttaan.

 

© Anssi Koskinen

Kuvassa viime kaudella mestaruuden voittanut joukkue

Joukkueen valmennus uusiutunut osittain ja viimeisin uusi nimi valmennukseen on Eero Partio

Joukkueen valmennuksesta vastaavat tulevalla kaudella Vesa Pulkkinen, Petri Tuominen ja Jarno Kivinen. Harry Virtanen jatkaa valmennuskonsultin roolissa. Fysiikkavalmennukseen rekrytoitiin pitkän prosessin jälkeen mielenkiintoinen vahvistus miesten parissa toimineesta Eero Partiosta, joka on toiminut mm. Oilersin fysiikkavalmentajana useamman vuoden ajan. Joukkueen sisällä on vahva usko, että “Ersu” tuo täysin uusia ajatuksia fysiikkapuolelle, jossa apuna toimii myös viime kauden tapaan Juho Porola. Maalivahtivalmennuksesta vastaavat yhteistyössä Aake Kettunen ja Toni Varis. Hieronnasta ja fysioterapiasta vastaa Samu Kauppila.  Kokenut huoltaja Pasi Laaksonen jatkaa tehtävässään ja joukkueen johtajina toimivat Marko Moilanen ja Janne Raatikainen.

Maalivahtipeliin ei joukkue tule kaatumaan ensi kaudellakaan

Torjuntavastuun tulevat kantamaan Tiltu Siltanen, Ira Moilanen ja Jannika Kiiski. Suomen ykkösvahti Tiltu tulee ensi kaudella olemaan entistä parempi ja todella lahjakkaat haastajat Ira ja Jannika kehittyvät Suomen parhaassa maalivahtivalmennuksessa ja heittävät osaltaan kovan haasteen Tiltulle.

Puolustus saa kovan vahvistuksen Sveitsistä

Silja Eskelinen palaa Pron puolustukseen ja jatkaa myös maajoukkueen mukana, Siljasta odotetaankin puolustukseen selkeää johtohahmoa. Viime kaudella runsaasti peliminuutteja kerännyt kolmikko Anu Raatevaara, Emma Itänen ja Juulianna Sotala jatkavat kaikki joukkueessa ja jokaisen kohdalla kehityskäyrä näyttää ylöspäin. Emmi Lindhiltä odotetaan myös murtautumista pelaavaan ryhmään Pron kivikovassa puolustuksessa, Ina Leminen pelasi loistavat pudotuspelit viime keväänä kauden kokonaisuudessa ollessa haasteellinen pienten vaivojen vuoksi. Heini Haapalahti pelasi loistavaa kautta pahaan loukkaantumiseen saakka. Nyt on kuntoutus hyvässä vauhdissa ja Heini palaa syksyn aikana kentälle jälleen täydessä iskussa.

Tuorein vahvistus Liiganaisiin on Nita Heino Lappeenrannasta. Nita on monikäyttöinen pelaaja, mutta viime aikoina pelannut enemmän puolustajan roolissa ja kehittynyt pelaajana tasaisesti. Nita on urheilullinen pelaaja, joka hakee Prosta uutta haastetta ja nostetta uralleen.

Hyökkäyksessäkin saadaan myös tulevalle kaudelle kolme vahvaa viisikkoa peleihin

Pron tavaramerkki viime kaudella oli kolmen vahvan viisikon tasainen peluutus ja materiaali antaa tulevallakin kaudella mahdollisuuden tähän, vaikka pelien määrä onkin kasvussa. Joukkueessa jatkavat Karoliina Kujala, Jaana Lirkki ja Heidi Lirkki  entistä vahvempina. Mitä olisi Pro ilman ikitaistelijoita Mirja ja Laura Hietamäkeä, “Hanssonit” tulevat jälleen olemaan vastustajien kiusana armottomalla fyysisellä osaamisellaan. Jenni Torkki teki keväällä kovaa nousua ja itseluottamuksen kasvaessa on syytä odottaa entistä vahvempaa kautta.

Hanna-Mari Uimonen pelasi kevään puolustajan roolissa ja teki sen onnistuneesti, nähdäänkö “Hantta” syyskuussa sitten hyökkäyksessä vai puolustuksessa? Joka tapauksessa odotettavissa mailavirtuoosilta hyviä otteita Pron väreissä. Melina “Melli” Rissanen omaa huikean kapasiteetin ja joko nyt olisi tulossa läpimurtokausi? Todella mielenkiintoinen uusi “Prolainen” on Meri-Helmi “Mersu” Höynälä, joka on juniorisarjoissa takonut valtavia tehoja ja samoin viime kaudella B-ikäisenä myös naisten 1.divisioonassa. Kausi tulee olemaan opettelua liigarytmiin ja fysiikan kanssa on tehtävä vielä töitä paljon, mutta silti “Mersu” tulee yllättämään monet osaamisellaan Liigassa.

Nea Suominen rightin pelaajana on mielenkiintoinen vahvistus joukkueeseen ja parhaalla kaudellaan 2015-2016 tehdyt 26 maalia kertovat suuresta potentiaalista. Osittaisen välivuoden jälkeen odotettavissa on  maaleja kauden edetessä pidemmälle. Jenni Rautanen SB Vantaalta on hallinnut 1.divisioonan tehotilastoja suvereenisti ja neljä kautta Liigassa tuottanut myös yli 100 tehopistettä. Tehoja odotetaan myös Jenniltä tulevalla kaudella, siksi vakuuttavia esityksiä Jenni on antanut kesäkuun harjoituspeleissä.

Joukkueen rakennus on onnistunut hyvin ja kilpailu pelipaikoista on kovaa

Joukkue on lähes valmis, maksimissaan 1-2 pelaajaa saattaa tulla vielä mukaan, mutta jo nyt kilpailu pelipaikoista on kovaa, mikä vie myös pelaajia eteenpäin ja antaa valmennukselle mahdollisuuden kierrättää pelaajia tarvittaessa. Harjoituspelit alkavat heti elokuussa 9.8 Arkadiassa klo 18.00, jolloin joukkue saa mielenkiintoisen vastustajan Sveitsistä, Berner Oberland valmentajanaan Mika Strömberg. Ruotsissa Liiganaiset pelaavat kolme harjoituspeliä tämän jälkeen, joista viime kaudelta jäi hyvin positiivinen maku kaikille, jonka jälkeen oli hyvä lähteä Liiga-avaukseen.

Tervetuloa seuraamaan 9.8 uutta Pron Liiganaisten joukkuetta Arkadiaan!

ps. Liiganaisten kausikortit ovat tulleet myyntiin ja nyt kannatta varata parhaat paikat katsomosta tulevaksi kaudeksi.

Lisätiedot kausikorteista ja tilaukset:

Marko Moilanen, 044-7799 287, marko.moilanen@sb-pro.fi

 

 

 

 

close-icon

02.07.2018

Anu Raatevaaralle opiskelijoiden MM-kultaa!

SB Pron Liiganaisten luottopuolustaja Anu Raatevaara kävi Puolan Lodzissa voittamassa opiskelijoiden MM-kultaa Suomen joukkueessa.

Kuva Juhani Järvenpää. SB Pro Anu Raatevaara

MM-kisat pelattiin tällä kertaa Puolassa ja Lodzissa

Lodz on Puolan kolmanneksi suurin kaupunki, joka monille tulee mieleen lähinnä ikävistä tapahtumista 1940-luvulta, mutta tänään kaupunki on sekoitus vanhaa sekä uutta rakennusta. Salibandy on myös Puolassa hyvässä nosteessa ja opiskelijoiden MM-kisat onnistuivatkin järjestelyiltään hyvin.

Onnittelut sinulle Anu mestaruudesta, millainen kokemus tämä sinulle oli?

“Tosi mielenkiintoinen monestakin syystä. Oli hienoa nähdä ja kokea kansainvälisiä pelejä, pelata vahvassa joukkueessa, kuten saan pelata myös Prossa ja tietysti myös kokea ja nähdä Puolan kulttuuria sen mitä siihen jäi aikaa. Puolalaiset perinneruoat jäivät valitettavasti kokematta ja lupaan olla tämän viikon syömättä riisiä ja kanaa, se on nyt nähty!”

Millainen oli oma roolisi tässä ryhmässä?

“Kurronen ja Huhtimo laittoivat minulle rooliksi 3.kentän sentterin tehtävät, mikä on seurajoukkueeseen nähden täysin vieraspelipaikka. Ketjumme pelasi hyvin agressiivisella karvauksella ja onnistuimme mielestäni siinä aika hyvin ja saimme myös hyvää palautetta valmennukselta. Senni Hietanen ja Sofia Leino pelasivat laidoillani ja “duunarikentällisen” täydensivät puolustuksessa Linda Törnqvist ja Yamon Njai.”

Japani ja Puola olivat teille vain “suupaloja”, mutta välierissä Ruotsi antoikin jo täyden vastuksen?

“Japani (33-0) ja Puola (21-1) olivat enemmän pallonhallintaharjoittelua ja tasoerot olivat kiistatta suuret. Ruotsilla oli joukkueessa muutama maajoukkuepelaaja, mutta toisaalta myös nuoria tulevia huippupelaajia ja ottelu oli tasainen. Ruotsi ei ehkä pystynyt aivan niin kontrolloituun peliin, kuin heidän A-maajoukkueensa pystyy ja me taas olimme kärsivällisiä. Saimme otteluun myös loistavan alun, kun johdimme peliä jo 4-0 ensimmäisen erän jälkeen. Lopussa Ruotsi pääsi jo maalin päähän, mutta ei onneksi lähemmäksi tällä kertaa.”

Finaalissa kaatui Tsekki luvuin 6-2.

“Luvut eivät ehkä kerro koko totuutta, saimme lopuksi kaksi maalia tyhjiin. Tsekki oli todella kovalla asenteella mukana ja pelasi erittäin fyysisesti myös. Peli oli tasainen ja taisi meidän maalivahdilla tulla jopa enemmän torjuntoja. Me olimme todella kärsivällisiä ja noudatimme hyvin pelitaktiikkaa. Todella hieno maku jäi näistä kisoista mestaruuden jälkeen ja joukkue oli erittäin hyvä hengeltään myös.”

Entä sitten tämän jälkeen?

“Treenattiin Prossa hyvin alkukesästä ja Eero Partio toi uutena fysiikkavalmentajana uusia mielenkiintoisia näkemyksiä harjoitteluun. Itse olen ainakin lähdössä täynnä intoa nyt omatoimijaksolle ja vajaan kuukauden päästä alkavatkin sitten taas yhteisharjoitukset, minkä katkaisee kivasti jo viime vuonna elokuussa järjestetty peli- ja harjoitusmatka Ruotsiin. Tulossa on kolme kovaa harjoitusottelua siellä ja joukkue myös kasvaa matkalla yhteen, josta on kivaa lähteä rakentamaan ensi kautta.”

“Hyvältä näyttää joukkueen asenne ja omaa intoa vielä lisäsi tämä Puolan matka, tavoitteet ovat tietysti korkealla niin SB Pron kuin oman pelaamisen suhteen.”

Kiitos Anu haastattelusta ja vielä kerran lämpimästi onnea mestaruuden johdosta sinulle sekä koko maailmanmestarijoukkueelle. Toivotamme samalla aurinkoista heinäkuuta teille kaikille ja jo runsaan kuukauden päästä on luvassa maailman parasta naissalibandyä Arkadiassa.

 

close-icon

19.05.2018

Liiganaisten valmennus kaudelle 2018-2019

Suomen mestareiden yhteisharjoitukset alkavat tulevana maanantaina ja joukkueen valmennus on ollut jo hetken täydessä täydessä työssä suunnitellen tulevaa kautta.

Joukkueen valmennusryhmän tulevalle kaudelle muodostavat Vesa Pulkkinen, Petri Tuominen, Jarno Kivinen, Aake Kettunen ja Toni Varis. Harry Virtanen jatkaa valmennuskonsulttina Liiganaisille. Lisäksi joukkueelle on tulossa erikseen fysiikkavalmentaja ja Juha Porola jatkaa myös fysiikkavalmennuksessa mukana.

Valmennusryhmän uusin nimi on Porvoosta Nurmijärvelle siirtyvä Vesa Pulkkinen, joka ottaa samalla päävalmentajan vastuun ryhmässä.

Kuva SB-Pro. Vesa Pulkkinen

Vesa on 46 vuotias helsinkiläinen, jolla on vankka kokemus pelaajana salibandyliigaa myöten ja viimeisin valmennuspesti Porvoon A-tyttöjen joukkueesta. Lisäksi kokemusta on ikäluokkavalmentajana tyttöjen puolella sekä tälläkin hetkellä U16 tyttöjen maajoukkuevalmentajana.

Valmentajana olen pelaajalähtöinen ja uskon aktiiviseen ja liikkuvaan pelaamisen pallonhallinnan kautta. Meidän pitää löytää kaikkien vahvuudet ja hyödyntää niitä kehittääksemme joukkuetta edelleen.

Prossa on tehty hienoa työtä jo pitkään, kuten myös viime kaudella, jonka mestaruuskin näytti ja tämän hyvän pohjan päälle on hyvä rakentaa uutta. Ei voi myöskään olla mainitsematta hienoja puitteita, jotka Arkadian Halli antaa meille.

Prossa on hieno ryhmä jälleen kerran, loistavat pelaajat ja vahva valmennusryhmä, kaikki ovat sitoutuneita, tavoitteellisia ja osaavia. Tämän ryhmän kanssa on upeaa lähteä rakentamaan uutta tarinaa”    – Vesa Pulkkinen, Liiganaiset päävalmentaja kaudella 2018-2019

Petri Tuominen jatkaa kolmatta vuottaan Liiganaisten mukana ja varmistaa osaltaan jatkuvuuden valmennuksessa.

Kuva SB-Pro. Petri Tuominen

Prossa on aina ollut osaavat valmentajat ja uskon meidän uuden ryhmänkin pystyvän pitämään riman korkealla. Tavoitteena meillä ei voi olla mikään muu kuin menestys kolmessa eri päätavoitteessamme, SM-sarja, Suomen Cup ja Champions Cup, joka pelataan Ruotsissa.”     – Petri Tuominen, Liigavalmentaja SB-Pro

Joukkueen rakennus on myös hyvin aikataulussa ja alkuviikosta tulemme julkaisemaan lisää ensi kauden sopimuspelaajia. Yhteisharjoitusten alkaessa 21.5 on joukkue lähes kokonaisuudessa valmis ja tavoitteena tietysti myös uusia mestaruus.

 

 

 

close-icon

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 alkaen kokoushuone käräjäsalissa, osoitteessa Keskustie 2 A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheina ovat sääntömääräiset asiat.

Hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

close-icon

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen.

Huomiokaa klo 17-18 välisenä aikana hallissa olevat E1 poikien harjoitukset. Emme saa tuottaa heille häiriötä . Samoin heti tilaisuuden jälkeen on harjoituksia.

Tilaisuudesa perinteisesti huomiodaan seuramme joukkueita ja pelaajia.

Reijo

 

 

close-icon

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana viikonloppuna! Hanki liput itsellesi ja kaverillesi osoitteesta www.lippu.fi ja saavu sinivalkoisissa!

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/saavuthan-sinivalkoisissa-naisten-eft-turnaukseen-klaukkalaan/

 


close-icon

22.04.2018

SB-PRO:LLE NAISTEN SUOMENMESTARUUS

SB-Pro on voittanut Naisten Salibandyliigan Suomenmestaruuden kaataen Superfinaalissa Classicin lukemin 2-3.

Katso Superfinaalin kuvat täältä


close-icon

17.04.2018

Jenni Torkki Naisten Salibandyliigan Maaliskuun pelaaja

Liiganaisissa rinnakkaisedustuksella (Northern Stars) pelaava Jenni Torkki on valittu naisten salibandyliigan kuukauden pelaajaksi. Jenni on tehnyt pudotuspeleissä tehopisteet 3+1 kun SB-Pro selvitti tiensä Superfinaaliin kaataen PSS:n suoraan kolmessa ottelussa.

Jenni valmistautuu Superfinaalin ohella myös toukokuussa Sveitsissa pelattaviin U19-MM kisoihin.

Katso liiton tiedoite kokonaisuudessaan tästä

SB-Pro onnittelee Jenniä valinnasta!

Jenni Torkki

close-icon

12.04.2018

Liiganaiset Superfinaaliin

Liigaiset ottivat ratkaisevan voiton 11.4. PSS:stä maalein 6-3 ja näin ollen voittivat välieräsarjan puhtaasti voitoin 3-0. Liiganaiset saa Superfinaalissa vastaan Classic:in Tampereelta.

Liiganaiset aloittivat keskiviikon ottelun vahvasti ja jo ensimmäisen erän alussa kotijoukkue pääsi avaamaan maalitilinsä. Ottelu oli ehtinyt vanheta vain reilut viisiminuuttia kun ottelun parhaanakin palkittu Laura Hietamäki pääsi yllättämään Porvoon maalivahdin. Avausmaalista ei ehtinyt kulua kuin reilut kaksi minuuttia kun kakkos kentän sentteri Jaana Lirkki onnistui maalin teossa. Syötön maalin tarjoili Juulianna Sotala. Pro siirtyi vähän yllättäen lyhyessä ajassa jo 2-0 johtoon kun peliä oli pelattu reilut 7 minuuttia. Vanhat merkit pitivät jälleen paikkaansa ja Porvoo ei ollut vielä valmis häviämään. Ensimmäisen erän puolessa välissä pääsee Porvoo ensin kaventamaan 2-1:een ja heti perään tasoittamaan lukemiksi 2-2 Miia Murtorinteen ja Riikka Pohjolan maaleilla.

Toisen erän alkuvaiheessa Anu Raatevaara pääsee ajamaan maalille 2-1 tilanteessa ja päättää laukaista suoraan maalin kattoon ja Porvoon maalivahti on jälleen yllätetty ja kotijoukkue siirtyy 3-2 johtoon. Vierasjoukkue aloittaa kovan takaa-ajon ja tämä kostautuu kotijoukkueen jäähyllä. Kotijoukkue pelaa hyvää alivoimaa, mutta aivan jäähyn lopussa Porvoo pääsee jälleen tasoittamaan ottelun kun jäähyä oli jäljellä vain kaksi sekuntia. Muutama minuutti ennen erän päätöstä, pääsee myös Pro ylivoimalle vierasjoukkueen istuessa kahden minuutin jäähyä. Tätä tilaisuutta ei kotijoukkue jätä käyttämättä, vaan tsekki laituri Denisa Ratajova siirtää kotijoukkueen jälleen maalin johtoon Karoliina Kujalan syötöstä.

Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen maalin johdossa ja erän puolessa välissä Karoliina Kujala siirtää Anu Raatevaaran hienosta syötöstä kotijoukkueen jo kahden maalin karkumatkalle. Kotijoukkue saa vielä jäähyn kun peliä jäljellä vajaat kahdeksan minuuttia ja Porvoo hakee vimmatusti tasoitusta. Kotijoukkue kesti tämän tärkeän alivoiman ja kun vierasjoukkue haki vielä kavennusta ilman maalivahtia, pääsi Laura Hietamäki kaunistelemaan numerot 6-3:een jotka olivat ottelun loppunumerot.

Näin SB-Pro menee toista kertaa peräkkäin Superfinaaliin joka pelataan Hartwall Areenalla 21.4.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN LIIGANAISET VOITTOON!

 

close-icon

06.04.2018

Liiganaiset – PSS välierän ennakko

Liiganaiset ja PSS kohtaava 7.4. alkavissa välierissä Arkadia Hallissa. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin kaudella kaksi kertaa runkosarjassa, jossa voitot menivät tasan. Ensimmäinen kohtaaminen kauden alussa Campo Centerissä oli aina ottelun puoleen väliin asti Pron hallintaa, mutta niin vain Porvoolaiset kampesivat 5-1 tappio tilanteesta aina 5-4 tilanteeseen vahvan ottelun loppupuoliskon ansiosta. Tällä kertaa aika loppui kesken ja pisteet jäivät Nurmijärviläiselle.

Toinen kohtaaminen osuu reilun kuukauden päähän kun pelattiin Porvoon kotikentällä. Tällä kertaa erittäin vahva Porvoo näytti kotikentällään mihin se parhaimmillaan pystyy. Ensimmäinen erä meni tasatahtiin mutta toisessa erässä Porvoo kampesi jo 4-1 johtoon eikä Pro enään tavoittanut hyvin pelannutta kotijoukkuetta. Ottelu päättyi lukemiin 6-3.

Välieräsarjasta on tulossa erittäin tasainen ja mielenkiintoinen. Tällä kertaa myös PSS pääsee käymään Arkadia Hallissa ja kokemaan kotiyleisön armottoman kanustuksen. Toki osa Porvoon A-tytöistä kävikin vierailulla jo aiemmin A:n turnauksessa, joten kaikille kyseinen alusta ei ole uusi.

Muutamia mielenkiintoisia pointteja sarjaan:

-Pro ja Porvoo laittoivat kummatkin puolivälieräsarjan suoraan kolmessa ottelussa poikki, joten kummallakin joukkueella on ollut hyvin aikaa valmistautua tulevaan välieräsarjaan.

-Porvoolla on erittäin tiivis puolustus mistä kertonee runkosarjassa vähiten päästetyt maalit (51)

-Pron kolme vahvaa kenttää, tuoko tämä edun pitkässä juoksussa?

-Kotikentän merkitys sarjassa?

TERVETULOA SEURAAMAAN HUIPPUSALIBANDYÄ 7.4. SEKÄ 11.4. ARKADIA HALLIIN!

 

close-icon

29.03.2018

Liiganaiset kolmella voitolla välieriin

Liiganaiset siivittivät tiensä välieriin voittamalla TPS:n kolmannessa puolivälieräottelussa luvuin 3-2 ja otteluvoitoin puhtaasti 3-0.

Ensimmäinen erä oli Prolle hyvin rikkonainen, eikä peli oikein lähtenyt lentoon kuten edellisessä kohtaamisessa Turussa sunnuntaina. Ensimmäisen erän alkuvaiheessa TPS:lle tuomittiin rangaistuslaukaus, jolla vierailijat siirtyivät 0-1 johtoon Jenna Saarion onnistuessa maalinteossa. Lisää murheita tuli vain muutama minuutti myöhemmin, kun Pron Denisa Ratajova sai 2+10min rangaistuksen, mutta tämän alivoiman kotijoukkue kesti. Kuten ensimmäisessä välieräsarjan kohtaamisessa, pääsi TPS jälleen 0-2 johtoon ensimmäisen erän puolivälillä, kun Sofia Leino onnistui maalin teossa. Tilanne ei ollut Prolle vieras, vaan usko omaan tekemiseen säilyi ja luotto siihen, että myös kotijoukkue osaa tehdä maaleja. Vain muutama minuutti ennen erätaukoa pääsi kotijoukkue 5min ylivoimalle, joka ehti vanheta vain reilut 20 sekuntia kun Karoliina Kujala tarjoilee Ina Lemiselle takanurkalle, josta erinomaisen ottelun pelannut Leminen ei erehdy vaan kaventaa ottelun lukemiin 1-2. Näin ollen lukemista 1-2 toiseen erään.

Toiseen erään kotijoukkue pääsi pelaamaan edellisestä erästä jäänyttä jäähyä reilut kaksi minuutti mutta onnistumista ei ylivoimalla saatu. Kotijoukkue sai pelin hallinnan itselleen erän aikana ja pääsi luomaan maalipaikkoja tasaiseen tahtiin, mutta hyvän pelin pelannut TPS maalivahti Noora Vuorela piti kotijoukkueen maalittomana. Kotijoukkueelle tarjoiltiin vielä uutta mahdollisuutta tasoittaa peli ylivoimalla erän lopussa mutta tässä ei aika riittänyt ja jäähyä jäi vielä kolmannen erän alkuun. Poikkeuksellisesti erässä ei nähty yhtään maalia, mutta torjuntoja kertyi vastustajalle 11 kotijoukkueen 4 vastaan.

Kolmannen erän alussa kotijoukkue oli hereillä ylivoimalla ja pääsi tasoittamaan pelin huikealla Ina Lemisen roikkusyötöllä, jonka Karoliina Kujala pääsee laittamaan aivan uskomattoman hienosti takatolpalta suoraan ilmasta ohi TPS maalivahdin. Näin ollen peli on tasalukemissa ja seuraava maali on se ”iso maali”, jonka varsinkin vierasjoukkue tarvitsee jatkaakseen kauttansa vielä. Tasatilanteessa pelaaminen siirtyi yhä enemmän tarkemmaksi ja molemmat välttelivät virheitä. Kotijoukkue pääsee maalipaikoille useaan otteeseen mutta pallo ei löydä tietänsä maaliin. Kuten aiemmissakin kotiotteluissa on tullut havaittua että kotijoukkueella on vahva usko ja luotto omaan tekemiseen, jolla ottelu pystytään kääntämään voitoksi.  Näin kävi myös tänään kun ajassa 51:37, kun Nurmijärven Sähkön kummipelaaja Marianne Pohjonen siirtää kotijoukkueen ensimmäistä kertaa johtoon ja maali on samalla ottelun voittomaali. Syötön maaliin tarjoili huippupelin pelannut Ina Leminen, joka oli mukana kotijoukkueen jokaisessa maalissa. Ottelun loppuvaiheessa TPS yrittää tasoitusta ilman maalivahtia, mutta kotijoukkueen maalivahti Tiltu Siltasen huippupelastus vasemman käden torjunnalla takasi kotijoukkueen välieräpaikan.
Ottelun torjunnat 15-31 kertovat kotijoukkueen hallinnasta ja maalipaikoista, mutta viimeistely ei tänään ollut ihan terävimmillään, toisaalta oli hienoa huomata, että maalipaikkoja saatiin luotua riittävästi.
Liiganaiset jatkavat otteluvoitoin 3-0 (8-4,1-4,3-2) välieriin ja kohtaavat Porvoon salibandyseuran 7.4. alkavassa välieräsarjassa. Finaaliin tarvitaan kolme voittoa.

 

 

Palkinnot:

Ottelun parhaana pelaajina palkittiin SB-Prosta Karoliina Kujala ja TPS:stä Laura Rantanen

Veikkaustähdet *Tiltu Siltanen **Noora Vuorela ***Ina Leminen

Henkilöstö Partneri Verticon puolivälieräsarjan tsempparina palkittiin Marianne Pohjonen

 

Yleisöä 229

 

 

close-icon

23.03.2018

Superlauantain otteluennakko SB-Pro – TPS

Klaukkalassa Arkadia-Hallilla on sähköä ilmassa Superlauantain muodossa, kun SB-Pron C-tytöt ja Liiganaiset aloittavat pudotuspelinsä kotikentällä. Salibandyn faneilla on nyt ainutkertainen mahdollisuus nauttia urakalla kiihkeästä playoffs tunnelmasta.

24.3 Klo: 13:15 SB-Pro, C-Tytöt– Steelers, Hämeenlinnasta

24.3 Klo: 17.00 SB-Pro, Liiganaiset– TPS, Turusta

Kuva Salibandyliiga: Ina Leminen, SB-Pro #69 ja Aino Paju, TPS #11

Liiganaisten sähköiset teemat lauantaina:

⇒ SB-Pro kolme viisikkoa vs. TPS ykkösketju, mitä maalintekotilastot kertovat?   
⇒ Maajoukkuemaalivahdit Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen vs. Noora Vuorela?
⇒ SB-Pro kotikentällä kotiyleisön ansiosta voittamaton?
⇒ Miten pudotuspelien tiiviiseen ottelutahtiin on varauduttu?  

Kuva Salibandyliiga: Denisa ”Doli” Ratajova SB-Pro #24

TOIMITUKSEMME ARVIO SB-PRON JA TEPSIN VIISIKOISTA JA HEIDÄN MAALINTEKOTILASTOT

Nyt elämme pudotuspelivaihetta ja kummastakaan joukkueesta ei tässä vaiheessa anneta ulospäin minkäänlaista tietoa tarkemmista suunnitelmista tai terveystilanteesta. Sääntöjen mukaan kokoonpanot tulee toimittaa kaksi tuntia ennen Liigan sähköiseen järjestelmään.

Toimituksemme arviot ovat siis vain meidän omia arvioita siitä, millaisilla koostumuksilla kumpikin olisi mahdollisesti lähdössä pelaamaan.

SB-Pro teki tällä kaudella 133 maalia, ketjujen perässä pelaajien yhteen lasketut maalit runkosarjassa

Huomattavaa on se, että ykkösketju on tehokkain, sekä kuinka tasaisesti maalit jakautuvat kolmen viisikon kesken. Huomioitavaa on myös, että Pron reservistä löytyy myös maalintekijöitä.

Kujalat: Ratajova – E. Kujala – K. Kujala, Raatevaara – Uimonen, 50 maalia (38%)

Lirkit: Torkki – J. Lirkki – H. Lirkki, Sotala – Tuovinen, 39 maalia (30%)

Hanssonit: L. Hietamäki – Pohjonen – M. Hietamäki, Leminen – Itänen, 32 maalia (24%)

Reservissä: Kinnunen – Lindh – Talvitie – Ijäs – Rissanen, runkosarjassa 11 maalia (8,3%)

”Meillä on nyt hyvin leveyttä rosterissa, treenien, sekä viimeaikaisten pelien pohjalta näyttää myös siltä, että kunnonajoitus tulee esille sopivasti tähän pudotuspelien alkuun. Luottavaisin mielin voidaan lähteä, olemme valmiita taistelemaan ja tulemme ottamaan sen minkä ansaitsemme.”     -Jarno Kivinen, SB-Pro Liiganaiset lajivalmentaja-

Kuva Salibandyliiga: Marianne ”Mannu” Pohjonen, SB-Pro #10 ja Jenna Saario, TPS #89

TPS teki tällä kaudella runkosarjassa 93 maalia, heidän tehoista noin 70% tuli 1.ketjulle ketjulle

1.Ketju: Norlund – Je. Saario – L. Rantanen, Ranta – Siirilä, 64 maalia (69%)

2.Ketju: Rastas – N. Rantanen – Leino, Grönroos – Hoikkala, 19 maalia (20%)

3.Ketju: Hannonen – Ranne – Tienpää, Paju – Pahikkala, 7 maalia (7,5%)

Reservissä: Vasankari – Ja. Saario, 3 maalia (3,2%)

”Tepsin ykkösketju elää voimakkaasti hyvästä fiiliksestä ja onnistumisista, kun heidän ykkönen puolustetaan pois, syödään samalla Tepsin mahdollisuudet pelata voitosta. Kauden kaikissa keskinäisissä otteluissa onnistuimme kiitettävästi nollaamaan heidät, mutta nyt ovat uudet pelit edessä. Meidän tulee olla koko ajan tarkkana ja pelata nöyrällä asenteella.”   -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Esa Takalo: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen, SB-Pro #35

MAAJOUKKUEMAALIVAHDIT TILTU SILTANEN VS. NOORA VUORELA

Tilastoissa näiden huippu veskareiden vertailussa on silmiinpistävää hyvin lähelle samanlaiset ottelumäärät, sekä torjuntamäärät ja keskiarvot. Voittoprosentti on Tiltulla selvästi parempi.

Noora Vuorelan runkosarjan tilastot:

13 ottelua, joista 5 voittoa ja 8 tappiota, voitto % 38,46

194 torjuntaa, PMK 4,08 ja torjuntaprosentti 78,54%

Tiltu Siltasen runkosarjan tilastot:

14 ottelua joista 10 voittoa ja 4 tappiota, voitto % 71,43

211 torjuntaa, PMK 4,07 ja torjuntaprosentti 78,73%

Torjunnoissa liiketekniikoiltaan nämä maalivahdit ovat lähes toistensa vastakohtia.

”Noora pohjaa liikkumisen kuopaisutekniikkaan ja auttaa liikkumista usein käsillä. Torjunta-asento on hänellä vahvasti oikealle toispuoleinen.”

”Tiltu käyttää pääsääntöisesti työntötekniikkaa ja on hyvin tasapainoinen torjunta-asennon suhteen.”

”Molemmat maalivahdit ovat luonteeltaan tulisieluisia taistelijoita ja omaavat kyvyn venyä, kun joukkue sitä eniten tarvitsee.”      -Aake Kettunen, SB-Pro Liiganaiset maalivahtivalmentaja-

Kuva: SB-Pro Fanit ovat löytäneet Arkadia-Hallin katsomoon ja tämä Piru on heidän ansiosta edelleen voittamaton kotikentällä.

PUDOTUSPELEISSÄ ON RUNKOSARJAA HUOMATTAVASTI TIIVIIMPI OTTELUTAHTI

Puolivälierissä ja välierissä pelataan paras viidestä systeemillä: La, Su, Ke, La (Tarvittaessa), Su (tarvittaessa). Kaiken kaikkiaan finaalijoukkueet pelaavat 7-11 ottelua viiden viikon sisällä.

”Tuplapeli viikonloppuja ei ole kauden aikana SB-Prolle kertynyt ensimmäistäkään, mutta kesäharjoituksista lähtien olemme hakeneet valmiutta tätä hetkeä varten. Syys-ja kevätkaudella olemme treeneissä menneet tietoisesti kovaa pitkillä harjoituksilla ja peräkkäisinä päivinä, yleensä keskiviikko-torstai akselilla. Eli valmistautuminen on aloitettu ajoissa, sekä tehty niin hyvin, kun vaan osataan ja juuri tätä hetkeä varten.” -Juho Porola, SB-Pro Liiganaiset fysiikkavalmentaja-

Kuva: Juho Porola, SB-Pro Liiganaiset fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ LAUANTAINA ON ARKADIA-HALLIN ILMASSA TODELLISTA URHEILUJUHLAN TUNTUA. TÄTÄ FIILISTÄ KANNATTA TULLA HAISTELEMAAN LÄHELTÄ JA KAUKAA. TULETTE NÄKEMÄÄN VASTAKKAIN KAKSI HUIPPUUNSA VIRITETTYÄ KOTIMAISEN PALLOILUN KÄRKIJOUKKUETTA

close-icon

22.03.2018

Naisten Liigan pudotuspeliennakko

Tulossa ovat todella mielenkiintoiset pudotuspelit, sillä moneen vuoteen ei ole ollut Naisten Liigassa kärkijoukkueiden kesken näin tasaista, sillä kolmen kärjessä Classic, SB-Pro ja PSS ovat pelanneet keskinäiset pelit täydellisesti ristiin. Puolivälierät pelataan paras viidestä ja välieriin pääsee kolmella voitolla.

Kuva Salibandyliiga: Denisa ”Doli” Ratajova SB-Pro #24

24.3 KLO: 17.00 SB-PRO – TPS

SB-Pro (2) – TPS (7): Maajoukkuemaalivahdit vastakkain! – Kolme viisikkoa vs. vahva ykkönen?
ErVi (4) – Koovee (5): Onko ErVi:llä enemmän taitoa kolmeen viisikkoon ja parempi maalivahti?
Classic (1) – NST (8): Onko Nakkisormilla mitään mahdollisuuksia?
PSS (3) – SSRA (6): Porvoolla vahvempi puolustus ja maalivahti osasto?  

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen, SB-Pro #35

SB-PRO – TPS

Maajoukkuemaalivahdit vastakkain – SB-Pron kolme viisikkoa vs. TPS vahva 1.ketju.

SB-Pro ja TPS ovat pelanneet tällä kaudella runkosarjassa kahdesti vastakkain ja kerran Suomen Cupissa. Pro on voittanut kaikki kohtaamiset maalein 5-1, 5-3 ja 1-5.

Kummallakin joukkueella on asettaa maaliin maajoukkuetason maalivahti. SB-Prolla pelaa maalissa Tiltu Siltanen ja Tepsillä  Noora Vuorela.

Turkulaisilla on tehokas ykkösketju, Milla Norlund-Jenna Saario-Laura Rantanen, heidät kaikki löytää Liigan maalipörssin TOP kympistä, he ovat tehneet yhteensä 57 maalia. Kaiken kaikkiaan Tepsin 1.ketju on tehnyt noin 70% joukkueen kaikista maaleista.

SB-Pro on tehnyt 133 maalia runkosarjassa, joka on 4o maalia enemmän, kun Tepsillä. Päästetyt maalit ovat hyvin lähellä toisiaan Pro 75 – TPS 76.

Toimituksemme pitää SB-Prota selvänä ennakkosuosikkana tässä parissa, leveämmän pelaajamateriaalin ansiosta Pro tulee pitämään vauhtia ja Tepsillä tulee olemaan ongelmia nopean temmon kanssa.

Kuva Juhani Järvenpää: Jaana Lirkki, SB-Pro #8 ja Vera Kauppi, Koovee #5, Ruotsalainen Innebandymagazinet-lehti valitsi Veeran maailman parhaimmaksi pelaajaksi 2017.

ERÄVIIKINGIT – KOOVEE

Ervilllä on enemmän taitoa kolmeen viisikkoon ja parempi ykkösmaalivahti – Kooveella ”Ihmekaksoset”

Ervin ja Kooveen kauden keskinäisiä otteluita on kolme. Kaksi kertaa runkosarjassa ja kerran Suomen cupissa ovat päättyneet hiukan erikoisesti aina vierasjoukkueen voittoihin. Koovee on voittanut kahdesti Mosalla maalein 2-6 ja 1-4, viimeinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin Tampereella runkosarjan viimeisellä kierroksella, jonka ErVi voitti niukasti maalein 6-7.

ErVi on kauden mittaan kyennyt nostamaan tasoaan ja lähtee pudotuspeleihin kuuden ottelun voittoputkessa. Kooveen maalinteko on täysin ”Ihmekaksosten” varassa ja Ervillä on maalintekoon taitoa kolmeen viisikkoon. Myös ykkösmaalivahtien vertailussa ErVin Laura Loisa on selvästi ennakkoon Kooveen Noora Laaksoa vahvempi.

Kuva Juhani Järvenpää: Karoliina Kujala SB-Pro #19 ja Nina Rantala Classic #21, olivat kumpikin omiensa joukkueiden TEHO sport pelaajia kauden päätyttyä.

CLASSIC – NST

Nakkisormilla ei tule olemaan mitään mahdollisuuksia

Myöhään, mutta sitäkin pirteämmin tähän kauteen heränneet lappeenrantalaiset ovat nyt ylivoimaisen tehtävän edessä. Runkosarjan ykkönen vastaan kahdeksas on tänäkin vuonna etukäteen selvä pari.

Tai sitten Classic aliarvioi NST:n ja heidän hyvä kevätkunto saa jatkoa. Lappeenrantalaiset ovat helmi-maaliskuun aikana ottaneet kotonaan pisteen SB-Prolta ja Erviltä, sekä voittaneet vieraissa Ankat, sekä laittoivat Tampereella Kooveen todella tiukoille ja tähän listan jatkoksi olisi mukava lisätä runkosarjan voittajan pudottaminen jatkosta.

Maalivahtipeli NST:lä saattaa olla Minna Paasun johdolla Classicia vahvempi osa-alue ja hänen onnistumisien avulla Classic saattaa joutua jossain kohtaa ahtaalle.

Kuva Janne Eekman: Heidi Lirkki SB-Pro #12 ja Ella Holmberg PSS #18

PORVOON SALIBANDYSEURA – SALIBANDYSEURA RANKAT ANKAT

Porvoolla vahvempi puolustus ja maalivahtiosasto

Porvoon ja Ankkojen kauden keskinäiset ottelut on päättyneet kummankin 6-1 vieras voittoihin. PSS aloittaa pudotuspelit yhdeksän ottelun voittopuksessa ja viimeisenä voittona on Classicin kaataminen vieraskentällä.

Porvoo on päästänyt sarjassa selvästi vähiten 2,83 maalia ottelua kohden. Porvoolla onkin Ankkoihin nähden selvästi kovempi puolustus ja Krista Niemisen johdolla vahvempi maalivahtiosasto.

Kuva Salibandyliiga: Elina Kujala © SB-Pro #18

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ SB-PRON KUNNON AJOTTAMINEN ON KOHDALLAAN JA LEVEÄMMÄN MATERIAALIN ASIOSTA PRO MENEE JATKOON VOITOIN 3-0 JA KOHTAA VÄLIERISSÄ SALIBANDYSEURAN PORVOOSTA, JOKA PUDOTTAA ANKAT VOITOIN 3-2. ENNAKOIMME MYÖS, ETTÄ TOINEN VÄLIERÄ PARI ON CLASSIC-ERVI, SILLÄ ERVI TULEE VOITTAMAAN KOOVEEN VOITOIN 3-2.

La 24.3 Klo: 17.00 SB-Pro – TPS, Arkadia-Halli

Su 25.3 Klo: 15.00 TPS – SB-Pro, Leaf-Areena

Ke 28.3 Klo: 18.30 SB-Pro – TPS, Arkadia-Halli

La 31.3 Klo: 15.00 TPS – SB-Pro, Leaf-Areena (Tarvittaessa)

Su 1.4 Klo: 17.00 SB-Pro-TPS, Arkadia-Halli (Tarvittaessa)

close-icon

19.03.2018

Otteluraportti O2-Jyväskylä – SB-Pro

Pron Liiganaiset päättivät runkosarjan Palokan Koulukeskuksessa voittoisasti ja ottivat edellisen kauden tapaan toisen sijan Liigan runkosarjassa. Toinen sija tarkoittaa SB-Prolle kotietua pudotuspeleissä loppuun asti. Pudotuspelit huipentuvat Superfinaaliin Harwall Areenalla 21.4. O2-Jyväskylä jatkaa kautta Liigan karsintoihin Lahden Pelicansia vastaan.     

17.3 O2-Jyväskylä – SB-Pro, 2-11 (1-5, 1-3, 0-3)

Kuva: Heidi Lirkki SB-Pro #12, Palkittiin SB-Pron parhaana pelaajana tehoilla 2+0

Lauantain  Liiganaisten teemat:

⇒ Jälleen kerran Liiganaisten kaikki ketjut maalinteossa, kuinka tehot jakautuivat?   
⇒ Jämäkkä esitys Ira Moilaselta SB-Pron maalissa!
⇒ O2 taisteli Janita Spännärin johdolla ottelun loppuun asti!
⇒ Pudotuspelit alkavat 24.3 Arkadia-Hallissa, vastassa TPS!

Kuva: Jaana Lirkki SB-Pro #8, Lirkkien kenttä pelaa todella tehokasta kevättä.

SB-Pro Liiganaisten tehot: Melina Rissanen 0+3, Elina Kujala 2+0, Karoliina Kujala 2+0, Heidi Lirkki 2+0, Marianne Pohjonen 2+0, Ina Leminen 1+1, Marjut Kinnunen 1+1, Emma Itänen 0+2, Jaana Lirkki 1+0, Juulianna Sotala 0+1, Minna Tuovinen 0+1, Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 0+1,

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 9 ja O2-Jyväskylä Alina Laitinen 10, sekä Janita Spännäri 18

Laukaukset: SB-Pro 28+29+32=89 ja O2-JKL 9+16+2=27

Veikkauksen mitalit:

Kulta: Elina Kujala, SB-Pro 2+0

Hopea: Marjut Kinnunen, SB-Pro 1+1

Pronssi: Veera-Maria Jalkanen O2-JKL 1+0

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: SB-Pro Heidi Lirkki, 2+0 ja O2-Jyväskylä Janita Spännäri, 18 torjuntaa

Kuva: Elina Kujala SB-Pro #18, palkittiin Veikkauksen kultaisella mitalilla.

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA – MAALIT JAKAUTUVAT TASAISESTI

Kaikki ketjut olivat jälleen maalinteossa ja maalit jakautuivat todella tasaisesti: Kujalat neljä maalia, Lirkit neljä maalia ja Hanssonit kolme maalia.

Kujalat: Melina Rissanen-Elina Kujala-Karoliina Kujala, Anu Raatevaara-Emma Itänen-Tiia Ijäs

Lirkit: Marjut Kinnunen-Jaana Lirkki-Heidi Lirkki, Juulianna Sotala-Minna Tuovinen-Emma Itänen

Hanssonit: Laura Hietamäki-Marianne Pohjonen-Mirja Hietamäki, Ina Leminen-Tiia Ijäs-Emmi Lindh

SB-Pro tuotti ottelussa komeat 89 laukausta ja tehdyt maalit 2-11. Nämä tilastot kertovat ottelun isosta kuvasta kaiken olennaisen. Ehdottomasti hyvän pelin jälkeen ansaittu voitto SB-Prolle. 

”Pro näyttää olevan kovassa kunnossa, liikkuvat kyllä erittäin hyvällä jalalla.”  -Kari Saukkonen ja Seppo Pulkkinen O2-Jyväskylän valmennuksesta-

Kuva Juhani Järvenpää: Ira ”Pikku Myy” Moilanen, SB-Pro #99

IRA MOILASELTA VAKUUTTAVA ESITYS OTTEILLAAN – RUNKOSARJASSA TAPPIOTON SALDO

Ira Moilaselle on kertynyt peliaikaa SB-Pron Liiganaisten maalilla tällä kaudella kuudessa ottelussa ja kauden päästettyjen maalien keskiarvolla (PMK) on todella kova 2,83. Ira oli nytkin todella vakuuttava työskentelyssään “Ookakkosta” vastaan ja keräsi kehuja valmennukselta.

”Ira pelasi rennosti ja jämäkästi, kaiken kaikkiaan tasainen varma esitys, joka sisälsi muutaman suuren torjunnan ja kaksi näyttävää heittoa, joita seurasi läpiajot.”     -Aake ”Foxi” Kettunen, SB-Pro Liiganaiset maalivahtivalmentaja-

Kuva Esa Takalo: Marianne Pohjonen SB-Pro #10, ”Mannu” taiteili Hanssonien sentterinä jälleen pari maalia.

O2 TAISTELI OTTELUN LOPPUUNASTI – JANITA SPÄNNÄRI MAALISSA PITI TAISTELUILMETTÄ YLLÄ

Tilanteessa 2-7 ja ajassa 24:03. Janita Spännäri astuu O2:n maalinsuulle ja aloittaa välittömästi taistelun ”tuulimyllyjä” vastaan! Torjuntoja Janitalle kertyy vajaaseen kahteen erään 18 ja SB-Pro laukoo yhteensä 61 kertaa toisen ja kolmannen erän aikana. Nämä numerot kertovat hänen päässeen todelliseen pallo sateeseen.

”Janitan taistelu ilme tarttui kotijoukkueeseen. Ilman Janitan jatkuvia pelastuksia ottelu olisi saattanut hyvinkin päättyä 2-20.”  -Aake ”Foxi” Kettunen, SB-Pro Liiganaiset maalivahtivalmentaja-

”O2-Valmentajien, Pulkkisen ja Saukkosen kanssa sovittiin ennen ottelua, että pelataan sellainen peli, jossa kumpikin yrittää parhaansa ja lopussa katsotaan mitä taululla on. Ja sellainen kovalla asenteella läpi vedetty peli saatiinkin. Tänään ei mitään saatu tai annettu ilmaiseksi, vaan jokaisen maalin eteen piti tehdä töitä.”

”Olen myös iloinen siitä, että onnistumisia tuli todella monelle eri pelaajalle, tämä todistaa meille sen, että meillä on tällä hetkellä joukkueessa useita kuumia maalintekijöitä ja sen lisäksi on nyt päällä sellainen vahva tunne, että meillä ihan jokainen pelaaja pystyy maalintekoon.”    -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Salibandyliiga: Marjut ”Kirppu” Kinnunen, SB-Pro #11, “Kirpulle” hyvät tehot 1+1 Jyväskylästä ja Veikkauksen hopeinen mitali tunnustuksena hyvästä esityksestä.

SB-PRON LIIGANAISET OVAT RUNKOSARJAN PÄÄTYTTYÄ TASAPISTEISSÄ PORVOON KANSSA. OTAMME KAKKOSIJAN SELVÄSTI PAREMMAN MAALIERON ANSIOSTA. MAALIEROSSA SILMIINPISTÄVÄÄ ON SB-PRON TODELLA ISO TEHTYJEN MAALIEN MÄÄRÄ. SEURAAVAKSI PELATAAN PUDOTUSPELEJÄ JA PRON VASTUSTAJAKSI TULEE TURUN PALLOSEURA.

PUDOTUSPELIT:

24.3 Arkadia-Halli. Sähköä ilmassa Salibandyn Superlauantain muodossa

klo: 13.15 SB-Pro C-tytöt aloittavat omat pudotuspelinsä vastassa Steelers Hämeenlinnasta

klo: 17.00 SB-Pro-TPS, Naisten Liigan 1. pudotuspeli.

28.3 Arkadia-Halli, keskiviikko Naisten Liigan pudotuspelien 3. ottelu

klo: 18.30 SB-Pro-TPS

close-icon

16.03.2018

Otteluennakko O2-Jyväskylä – SB-Pro

Vuorossa on Keski-Suomen reissu O2-Jyväskylän vieraaksi. Ottelussa ovat molemmilla isot panokset. SB-Prolle voitto tästä ottelusta tarkoittaisi runkosarjan kakkosijaa. Voitolla O2 saattaisi nousta runkosarjassa yhden sijan ja välttäisi karsinnoissa Lahden Pelicansin, joka oli kuluvalla kaudella selvästi 1.divisioonan kovin joukkue.

17.3 Klo: 17.00 O2-Jyväskylä – SB-Pro, Palokan Koulukeskus Jyväskylä

Kuva Juhani Järvenpää: Ina Leminen SB-Pro #69 ja Jarno ”Stone” Kivinen. ”Lieminen” on taas pelikunnossa ja hän palaa lauantaina pelaavaan kokoonpanoon. 

Pron lauantain teemat:

⇒ Seppo Pulkkinen hankittiin vahvistamaan “ookakkosta” Liigakarsintoihin!   
⇒ SB-Pro voitolla mahdollisuus runkosarjan kakkoseksi!
⇒ Saako SB-Pro tähän peliin sairastuvan tyhjäksi?

Kuva Juhani Järvenpää: Ira ”Pikku Myy” Moilanen #99, pelaa jälleen SB-Pron maalissa lauantaina.

VALMENTAJALEGENDA SEPPO PULKKINEN VAHVISTAAMAAN “OOKAKKOSEN” LOPPUKIRIÄ

O2-Jyväskylä pudotti kevään ja kauden kovimman uutisen ilmoittamalla viime viikolla hankkineensa entisen Happeen miesten ja Naisten maajoukkueen monivuotisen päävalmentajan Seppo Pulkkisen. O2:n tiedotteessa Seppo Pulkkisen odotetaan vahvistavan valmennusta kevään Liigakarsintoja ajatellen ja tämän lisäksi seuraa on tarkoitus kehittää myös pitkäjänteisesti.

Kuva Salibandyliiga: Seppo Pulkkinen O2-Jyväskylä Liiganaiset

”Hienoa, että Seppo palasi Liigavalmentamisen pariin, hän on juuri oikea ihminen kehittämään O2-Jyväskylän toimintaa. Jyväskylän alueella seuratoiminnan kehittämisestä ja kilpaurheilusta Sepolla on varmasti enemmän kokemusta, kun kenelläkään muulla. Hänen johtamisen taidot ja osaaminen ylettyy aina seuratoiminnan jokaiseen soluun asti. Nyt on vaan ajan kysymys, milloin sieltä suunnalta tulee todellinen haastaja Naisten Liigan kärkijoukkueille. ”       -Matti Kaipio, SB-Pro Naiset Liiga päävalmentaja-

SB-Pron Päävalmentaja Matti Kaipiolla ja Seppo Pulkkisella on vahva yhteinen historia, sillä vuosina 2000-2003 he valmensivat yhdessä Voimistelu ja Urheiluseura Suolahden Urhon miehet IV divisioonasta II divisioonaan ja samaan aikaan he valmensivat Suomen Naisten maajoukkuetta vuosina 2001-2003.

Kuva Juhani Järvenpää: Heidi Lirkki SB-Pro #12, Heidi on pisteiden valossa tehnyt tällä kaudella uuden henkilökohtaisen runkosarjan piste-ennätyksen, nyt hänellä on kasassa tehot 15+12 ja kymmenes sija koko Liigan pistepörssissä.

SB-PROLLA ON MAHDOLLISUUS RUNKOSARJAN KAKKOSEKSI – PELAAJIA ODOTELLAAN SAIRASTUVALTA  

Voidaan todeta, että runkosarjan kakkossija on SB-Prolla omissa käsissä, sillä voitolla O2:sta Pron kanssa tasapisteissä olevan Porvoon pitäisi voittaa Classic Tampereella yli kahdellakymmenellä maalilla.

SB-Pron sairastuvalta pelille palaa Ina Leminen, mutta Hanna-Mari Uimosta ja Denisa Ratajovaa joudutaan vielä odottelemaan. Huhut kertovat, että kumpikin on mahdollisesti pelikunnossa heti pudotuspelien alkuun. Jenni Torkki on myös näillä näkymin poissa lauantain pelistä, tiistaina harjoituksissa sattuneen vamman takia, mutta oletettavasti hänkin on taas pelillä pudotuspelien alkuun.

Kuva Juhani Järvenpää: Juulianna Sotala SB-Pro #70, ”Julle” pääsee lauantaina esittämään kovaa rannelaukaustaan maajoukkueen valmentajalle, sillä O2:n päävalmentaja Kari Saukkonen kuuluu U-19 tyttöjen maajoukkueen valmennustiimiin.  

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ KOTIJOUKKUEELLA ON JO AJATUKSET LIIGAKARSINTAPELEISSÄ, NÄIN OLLEN O2 HALUAA NÄYTTÄÄ OSAAMISTAAN UUDELLE VALMENTAJALLE JA SAMALLA HAKEVAT HYVÄÄ PELILLISTÄ SUORITUSTA KAUDEN TÄRKEIMPIIN PELEIHIN. PRO ON KUITENKIN TYLY VIERAS JA VARMISTAA RUNKOSARJAN KAKKOSSIJAN TEHOKKAAMMAN VIIMEISTELYN ANSIOSTA.

close-icon

15.03.2018

Otteluraportti SB-Pro Liiganaiset– SB-Pro B-pojat (00-01)

Pron Liigaryhmä haki pudotuspelituntumaa harjoituspelillä oman seuran B-poikia vastaan. Naiset ovat pelanneet kuluvan kauden aikana kaiken kaikkiaan kahdeksan ottelua poikajunioreita vastaan ja tämä oli neljäs ottelu SB-Pron B-poikia vastaan. Poikapelit ovatkin täydentäneet sopivasti hiukan väljää otteluohjelmaa.    

Kuva Juhani Järvenpää: Minna Tuovinen SB-Pro #28, palkintoraadissa istuneet Harry Virtanen ja Risto Sotala palkitsivat Minnan ja Konsta Lammin ottelun parhaina pelaajina.

Pro-illan Pro-teemat:

⇒ Liiganaisten kaikki ketjut jälleen maalinteossa, mikä viisikko oli tehokkain?   
⇒ Todella hienoa, että omasta seurasta löytyy näin hyvä treenipelivastustaja!
⇒ Naisten tarkka kokokentän puolustus ja pallollisen pelin nopeus hyvällä tasolla!

Kuva Juhani Järvenpää: Elina Kujala SB-Pro #22, ”Ellu” dominoi peliä sentterin roolissa ja naputteli samalla komeat tehot 1+4

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 1+4, Marianne Pohjonen 3+0, Mirja Hietamäki 1+2, Emma Itänen 1+1, Karoliina Kujala 1+0, Terhi Talvitie 1+0, Marjut Kinnunen 1+0, Anu Raatevaara 1+0, Tiia Ijäs 0+1, Heidi Lirkki 0+1, Laura Hietamäki 0+1

SB-Pro B-Pojat tehot: Eetu Nissi 3+0, Eetu Peltonen 0+1, Arno Rapeli 0+1, Niko Hellgren 1+0, Joona Korhonen 0+1, Ville Mäntysalo 1+0, Lauri Tikka 0+1, Lauri Moilanen 0+1

Kuva: Konsta Lammi SB-Pro #87, palkittiin poikien joukkueesta ottelun parhaana pelaajana.

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA – KUJALAT JA HANSSONIT TEHOKKAIMPANA

Liiganaisten vahvuus on kolmessa vahvassa maalintekoon kykenevässä ketjussa, tämä on todistettu tällä kaudella yli 90% otteluista. Lauantaina Lappeenrannassa Lirkkien kenttä teki kuusi maalia ja nyt poikia vastaan tehokkaimpina olivat Hanssonien ja Kujaloiden viisikot, kumpikin viimeisteli neljä maalia.

Naisten sentteriosasto Elina ”Ellu” Kujala, Marianne ”Mannu” Pohjonen ja Melina ”Meli” Rissanen hallitsivat keskikentän kaksinkamppailuita ja näin johdattivat tehokkaasti pelinkulkua. ”Ellu” ja Mannu” olivat myös hyökkäyssuuntaan todella tehokkaita.

Kuva Esa Takalo: Marianne Pohjonen SB-Pro #10, ”Mannu” taiteili Hanssonien sentterinä hattutempun.

NAISTEN KOKOKENTÄN PUOLUSTUS JA PELINOPEUS KOVALLA TASOLLA

”Iso kiitos pojille jälleen hyvästä ja rehdistä ottelusta. On todella hienoa, että meillä on omassa seurassa näin hyvä mahdollisuus sparrata toisiamme. Pelit tämän ikäisiä poikia vastaan on aina meille isoja haasteita ja nämä sytyttävät omalla tavalla varmasti kummankin joukkueen tekemään parhaansa.”

”B-Pojat eli nuoret miehet 16-18v. omaavat erilaisen meitä nopeamman voimantuoton. Tämä ominaisuus pojissa saa meidätkin pelaamaan ylinopeudella ja ennen kaikkea meidän on pelattava koko ajan fiksummin.”

”Pojilla on eniten opittavaa meihin nähden puolustuspelin nopeudessa ja pallollisen pelin nopeudessa. Ja ehkä yllättävää on, että tuomarit sallivat Naisten Liigassa kovemman linjan, kun B-poikien omissa sarjoissa, tämä on tullut esille kaikissa tämän kauden poikapeleissä.”   -Matti Kaipio, SB-Pro Naiset  päävalmentaja-

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro #35 ja Ira ”Piku Myy” Moilanen #99 jakoivat ottelussa torjuntavastuun.

SB-PRON LIIGANAISET OTTIVAT KAUDEN NELJÄNNEN TREENIPELI VOITON B-POJISTA JA JATKAVAT ARKADIA-HALLISSA EDELLEEN VOITTAMATTOMINA. SEURAAVAKSI NAISTEN LIIGAN PELIT JATKUVAT LAUANTAINA PÄÄTÖSKIERROKSEN PELILLÄ JYVÄSKYLÄSSÄ. VOITOLLA JYVÄSKYLLÄSSÄ ON MAHDOLLISUUDET LIIGAN RUNKOSARJASSA TOISEEN SIJAAN!

close-icon

12.03.2018

Otteluraportti NST – SB-Pro

Liiganaisilla oli vuorossa Lappeenrannan reissu ja kauden toiseksi viimeinen runkosarjan ottelu. Vastaan asettui pitkään nukkuneet, mutta sitäkin pirteämpänä kevätkauteen heränneet Nakkisormet. Urheilutalolla nähtiinkin tällä kertaa todella kovatasoinen ja varmasti yksi kauden viihdyttävimmistä otteluista. 

10.3 NST – SB-Pro 7-8 JA (2-3, 3-2, 2-2, 0-1)

Kuvassa: Jaana Lirkki, SB-Pro #8, Lappeenrannassa Lirkkien ketju teki kuusi maalia

Lauantain Pro-teemat:

⇒ SB-Pron kaiki ketjut jälleen maalinteossa, Lirkit ketjulla ”pöljä päivä”?   
⇒ Nähtiinkö NST 1.ketjulta ja Juuli Hakkaraiselta kauden kovin esitys?
⇒ Hanssonien toimesta upeasti viimeistelty voittomaali ajassa 61:11!!!
⇒ Pudotuspelien parit ja runkosarjan lopulliset sijoitukset ratkeavat vasta viimeisellä kierroksella? 
⇒ Kuka SB-Pron pelaajista avasi tämän kauden maalitilinsä?

Kuva: Heidi Lirkki SB-Pro #22, Heidille jälleen hyvät tehot 2+2

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 2+2, Jenni Torkki 1+3, Jaana Lirkki 1+1, Mirja Hietamäki 1+0, Juulianna Sotala 1+0, Minna Tuovinen 1+0, Anu Raatevaara 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Laura Hietamäki 0+1, Emma Itänen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 9, Tiltu Siltanen 5 ja NST Minna Paasu 31

Laukaukset: SB-Pro 22+25+37+2=86 ja NST 16+15+16+1=48

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Heidi Lirkki SB-Pro ja NST Juuli Hakkarainen

Veikkauksen Mitalit

Kulta: Juuli Hakkarainen, NST 4+1

Hopea: Heidi Lirkki, SB-Pro 2+2

Pronssi: Minna Paasu, NST 31 torjuntaa

Kuva Juhani Järvenpää: Voittomaalin Lappeenrannassa jatkoajalla Laura Hietamäen syötöstä viimeistellyt Mirja Hietamäki #33

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA -LIRKIT KUUDELLA MAALILLA TEHOKKAIMPANA

Jo totuttuun tapaan SB-Pron kaikki ketjut onnistuvat jälleen maalinteossa. Ykkösketjun maalista vastasi Anu Raatevaara upealla ja kovalla kaukolaukauksella, jossa on vielä sopivasti maskia mukana. Anu pommitti läpi ottelun kiitettävästi ja oli hyvin lähellä, ettei maaliin olisi uponnut useampikin pallo.

Hanssonit osoittavat parasta osaamistaan tekemällä taidolla ja tahdolla ottelun voittomaalin. Pelataan jatkoaikaa, kun Laura Hietamäki hankkii pallon hyökkäysalueella oikeassa laidassa ja syöttää Mirjalle parhaaseen keskisektoriin, josta hän pistää pallon kovalla ja tarkalla rannelaukauksella ylämummoon ohi hyvän ottelun NST:n maalissa pelanneen Minna Paasun. Paasu on tässäkin tilanteessa todella hyvin mukana, mutta Mirjan laukaus on vaan niin kova ja tarkka, ettei sille maalivahti voi mitään.

Lirkit ketjulla ”pöljä päivä” – kuusi maalia ja kaikki viisikon pelaajat onnistuvat maalinteossa. Tämä ketju osoitti jälleen todella kovaa kuntoa ja hyvää yhteispeliä kaikilla osa-alueilla. Nyt maalinteossa onnistuvat ketjun jokainen pelaaja. Tässä ketjussa on paljon tulivoimaa, sillä heille tyypillinen maali viimeistellään usein syöttöketjun päätteeksi kovalla laukauksella. Lirkkien kentällinen tuottaa myös todella paljon laukauksia, tähän otteluun heille ketjuna kertyi hurjat 37 laukausta. Puolustajat Juulianna Sotala ja Minna Tuovinen tukivat tämän ketjun hyökkäyspeliä oikea-aikaisilla nousuilla taustoilta ja viimeistelivät kumpikin maalit tällaisten nousujen päätteeksi.

Kuva Juhani Järvenpää: Juulianna Sotala SB-Pro #70, ”Julle” teki Lappeenrannassa kauden neljännen maalinsa komealla laukauksella

NST 1. KETJULTA JA JUULI HAKKARAISELTA KOVA ESITYS 

Nakkisormet ovat todellakin heränneet tähän kauteen! Heidän koko kentän puolustuspelissä ja maalivahtipelissä on tapahtunut kauden mittaan hurjaa parannusta. Samalla ykkösketju Juuli Hakkaraisen johdolla on saanut palaset paikoilleen ja he viimeistelevät maaleja hyvällä prosentilla.

NST:en 1.ketjulla SB-Prota vastaan oli 23 laukausta ja näistä kuusi meni maaliin. Tämä tarkoittaa, että heidän viimeistelyprosentti on todella hyvä. Ja ennen kaikkea, kuusi tehtyä maalia SB-Prota vastaan on todella kova suoritus ja yksi koko kauden kovimmista suorituksista Naisten Liigassa.

”NST pelasi ottelun läpi hyvin ennakkoluulottomasti, kovalla asenteella ja kurinalaisesti. Teimme varsinaisella peliajalla seitsemän maalia ja sen pitäisi riittää voittamiseen, mutta meillä oli isoja vaikeuksia puolustaa omaa maalinedustaa riittävän kovaa ja tarkasti. NST:n pelaajat tulivat kyllä hyvin meidän puolustuksen keskustaan ja käyttivät meidän pienet nukahdukset tehokkaasti hyväkseen.”    

-Matti Kaipio, SB-Pro Liiga Naiset päävalmentaja-

Kuva: Jenni Torkki SB-Pro #14, Jennille myös todella hyvät tehot 1+3 Lappeenrannasta

SB-PRO VARMISTI KOTIEDUN – TULOSSA MIELENKIINTOINEN ISOJEN PANOSTEN VIIMEINEN KIERROS

Viimeinen kierros ratkaisee pudotuspelien otteluparit. Classic-NST ja Koovee-ErVi ovat tässä kohtaa ainoat varmat otteluparit pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Viimeisellä kierroksella kohtaavat Classic – PSS, SB-Pro – O2-JKL, SSRA – TPS, Koovee – ErVi ja NST – ÅIF.

Classic – PSS: Classic on jo varmistanut runkosarjan voiton. PSS kilpailee vielä SB-Pron kanssa runkosarjan kakkospaikasta. Jos PSS voittaa Classicin ja SB-Pro voittaa O2-Jyväskylän, Porvoolaisten pitäisi voittaa Classic yli kahdellakymmenellä maalilla, jotta heillä olisi mahdollisuus mennä maalierolla SB-Pron ohi.

SB-Pro – O2-Jyväskylä: Voitolla tästä ottelusta SB-Pro varmistaisi runkosarjan kakkospaikan. O2-JKL taistelee ÅIF kanssa sijoista 9-10. Sarjan yhdeksäs välttäisi Liigakarsinnoissa 1.divisioonaa tämän kauden hallinneen Pelicansin Lahdesta.

SSRA – TPS: Tässä ottelussa ratkaistaan runkosarjan sijat 6-7. Jos ja kun SB-Pro säilyttää kakkospaikan tulee tämän ottelun hävinnyt SB-Pron vastustajaksi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Koovee – ErVi: Tässä ottelussa ratkaistaan runkosarjan sijat 4-5. Samalla ratkaistaan kumpi saa kotiedun ensimmäiselle kierrokselle ja varmasti haetaan myös henkistä otetta tulevasta pudotuspeli vastustajasta.

NST – ÅIF: NST:lle ottelu on pisteiden valossa merkityksetön, he ovat jo varma pudotuspelijoukkue. ÅIF kilpailee O2-Jyväskylänkanssa sijoista 9-10. Ratkaisevaa voiton suhteen tulee olemaan, lähteekö NST hakemaan tästä ottelusta hyvää fiilistä pudotuspeleihin vai lepuutetaanko terävintä kärkeä.

Kuva Salibandyliiga: Minna Tuovinen #28, Minna avasi tämän kauden maalitiinsä Nakkisormia vastaan

TOIMITUKSEMME HALUAA ONNITELLA NST:TÄ PUDOTUSPELIPAIKASTA NAISTEN SALIBANDYLIIGASSA JA  LISÄKSI HALUAMME ONNITELLA LAPPEENRANNAN VEITERÄÄ JÄÄPALLON SUOMENMESTARUUDESTA.

VOITOLLA PRO VARMISTI SIJOITUKSEN KOLMEN JOUKOSSA JA KOTIEDUN PUDOTUSPELIEN ENSIMMÄISELLE KIERROKSELLE. SEURAAVAKSI NAISTEN LIIGAPELIT JATKUVAT LAUANTAINA RUNKOSARJAN PÄÄTÖSKIERROKSELLA JYVÄSKYLÄSSÄ.

PLAYOFFIEN PUOLIVÄLIERÄ PÄIVÄT, pelataan paras viidestä:

LA 24.3 Arkadia-Halli, Sähköä ilmassa Superlauantain muodossa Klo:17.00, Arkadiassa kyseisenä päivänä kaksi pudotuspeliottelua, C-tytöt aloittavat  klo 13.30

SU 25.3 Vieraspeli

KE 28.3 Arkadia-Halli Klo: 18.30

TARVITTAESSA:

LA 31.3 Vieraspeli

SU 1.4 Arkadia-Halli Klo:17.00

close-icon

07.03.2018

Otteluennakko NST – SB-Pro

Naisten Liiga pelit jatkuvat reissulla Lappeenrantaan. Kotijoukkue NST majailee sarjataulukossa kahdeksantena ja kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Nakkisormet ovat osoittaneet kevättä kohden nousukuntoa ja ottaneet helmikuun lopulla kotona yhden pisteen Erviltä, sekä ryöstämällä Ankoilta Oulusta täydet kaksi pistettä ja viime kierroksella NST laittoi Tampereella Kooveen ahtaalle maalein 5-4. 

10.3 Klo: 17.00 NST – SB-Pro, Lappeenrannan Urheilutalo

Kuva Juhani Järvenpää: Anu Raatevaara SB-Pro #20 ja Ida Suikka NST #22, lauantaina jälleen väännetään varmasti myös käsikynkkää.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Mistä johtuu NST:n nousukunto?
⇒ Pelivuorossa SB-Pron maalissa Ira ”Pikku Myy” Moilanen!
⇒ Onnistuuko Pro murtamaan kotijoukkueen aggressiivisen ja tarkan puolustuksen?
⇒ Voitolla SB-Pro varmistaisi kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle!

Kuva Juhani Järvenpää: Ira ”Pikku Myy” Moilanen, SB-Pro #99, Ira on lauantaina pelivuorossa ja hänen PMK on 2,5

NST ON KEHITTÄNYT HUIMASTI KOKOKENTÄN PUOLUSTUSTA – VIIMEISET KOLME OTTELA PMK 3,7

NST on päästänyt koko sarjassa toiseksi eniten maaleja omiin keskiarvolla 7,5 ja viimeisen kolmen ottelun päästettyjen maalien keskiarvo on ollut vain 3,7. SB-Pron koko sarjan päästettyjen maalien keskiarvo on 4,1 ja kolmen viimeisen ottelun PMK 5.

NST:en viimeinkin löydettyä pelivire myös tälle kaudelle, ovat he vaikea vastustaja kenelle tahansa. He pelaavat tällä hetkellä joukkueena isolla sydämellä tiedostaen omat vahvuudet ja vaikeudet. Tarkoittaa sitä, että he panostavat kaiken keskittymisen puolustamiseen, tavoitteena heidän pelissä on, että mahdollisimman pienen määrän maaleja pitäisi riittää voittoon.

Kuva: Heidi Lirkki SB-Pro #12, Heidi pelasi vielä viime kaudella NST:een riveissä ja oli kaudella 2015-16 voittamassa Suomenmestaruutta heidän paidassa.

SB-PRON HAASTEENA ON MURTAA KOTIJOUKKUEEN AGGRESSIIVINEN JA TARKKA PUOLUSTUS

”NST aloittaa karvaamisen keskialueen yläpuolelta ja viivan tuntumassa tulee ahdasta, näissä keskiviivan ylityksissä meidän tulee olla erityisen huolellinen. Hyökkäysalueella haluamme pois laidoilta parhaalle sota-alueelle, aktiivisesti haastamalla kulmista keskustaan ja puolustajien tulee hakeutua vedoille mahdollisimman usein.”

”Pyrimme myös tilanteen salliessa korkealla karvauksella pallonriistoihin syvällä hyökkäysalueella ja samalla pidämme yllä hyvää pelitempoa ja omaa pelifiilistä.”   

-Matti Kaipio, SB-Pro Liiga Naiset päävalmentaja-

Kuva: Juulianna Sotala SB-Pro #70, ”Jullen” kovat rannelaukaukset ovat viime aikoina toimineet, hän kunnostautui jälleen TPS pelissä maalintekijänä.

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ LAPPEENRANNASSA TULLAAN NÄKEMÄÄN KAKSI HUIPPUUNSA VIRITETTYÄ JOUKKUETTA JA NÄEMME NAISSALIBANDYÄ PARHAIMMILLAAN. TAKTISEN JA TARKAN PELAAMISEN OHELLA TULLAAN NÄKEMÄÄN NOPEITA SUUNNANMUUTOKSIA JA KOVAA KAMPPAILUPELAAMISTA. SB-PRO TULEE PAREMMAN MAALINTEKOVOIMAN ANSIOSTA OTTAMAAN KAKSI PISTETTÄ JA VARMISTAA KOTIEDUN PUDOTUSPELIEN ENSIMMÄISELLE KIERROKSELLE.

close-icon

04.03.2018

Otteluraportti SB-Pro – TPS

Pron Liiganaisilla oli lauantaina vuorossa kauden viimeinen kotiottelu ja vastaan asettui hunajainen Palloseura Suomen Turusta. Tepsi tarjosi viikko sitten koko Naisten Liigakauden kovimman yllätyksen, voittamalla uudessa Kupittaan palloiluhallin avajaisottelussa sarjakärki Classicin.     

3.3 SB-Pro – TPS 5-1 (2-1, 2-0, 1-0)

Kuvassa SB-Pron Lirkit ketjun hyökkääjät: Jenni Torkki #14, Heidi Lirkki #12 ja Jaana Lirkki #8.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ SB-Pron kaikki ketjut onnistuivat jälleen maalinteossa, Lirkit  tehokkaimpana!   
⇒ Tiltu Siltaselta täydellinen peli!
⇒ Miten Pro onnistui Tepsin taitavan ykkösketjun nollaamisessa?
⇒ Kiitos yleisölle, teitte jälleen todella hienon tunnelman! 

Kuva: Laura Hietamäki SB-Pro #22 ja jälleen oli kiirettä Tepsin puolustajilla.

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jenni Torkki 2+0, Mirja Hietamäki 1+0, Juulianna Sotala 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Heidi Lirkki 0+1, Elina Kujala 0+1, Laura Hietamäki 0+1, Jaana Lirkki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 9 ja TPS Noora Vuorela 19

Laukaukset: SB-Pro 16+23+19=58 ja TPS 15+14+9=38

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Denisa Ratajova SB-Pro ja TPS Jenna Saario

Veikkauksen mitalit

Kulta: Jenni Torkki SB-Pro 2+0

Hopea: Heidi Lirkki SB-Pro 0+1

Pronssi: Milja Rastas TPS 1+0

Yleisöä virallisesti 327 ja todellisuudessa noin 350

 

Kuva: Marianne Pohjonen SB-Pro #10, SB-Pron sentterit Marianne, Elina Kujala ja Jaana Lirkki saivat Pron päävalmentajalta kehuja erityisen hyvin onnistuneesta puolustuspelistä.

MITÄ PIDEMMÄLLE OTTELU ETENI, SEN SELVEMMIN PRO OTTI PELIN HALTUUNSA

Ottelun juoni oli etukäteen arvattavissa. TPS peluuttaa kapealla ryhmällä ja Pro iskee aktiivisesti kolmella kentällä. Vielä ensimmäisessä erässä vierasjoukkue pysyi hyvin pelissä mukana, mutta mitä pidemmälle pelikello kulki, sen vahvemmin Pro otti ottelun haltuunsa.

Kolmas erä olikin jo selkeää kotijoukkueen hallintaa ja vain maalitolpat ja Noora Vuorelan hienot torjunnat pitivät ottelun loppunumerot siedettävinä turkulaisten kannalta. Pron puolesta on hienoa nähdä nuorten ottavan entistä enemmän vastuuta ja ottelun viidestä kotijoukkueen maalista kolme menikin nuorisoryhmän nimiin (Torkki 2, Sotala 1).

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA -LIRKIT KOLMELLA MAALILLA TEHOKKAIMPANA

”TPS yritti käyttää kolmosketjua mahdollisimman paljon, mutta heidän päivän kunto ei selvästi ollut nyt pelin vaatimalla tasolla ja Tepsi oli pakotettu peluuttamaan loppuun heidän kaksi parasta ketjua jo varsin aikaisessa vaiheessa.”

Jonkin verran ensimmäisessä ja varsinkin toisessa erässä ykkösketjut pelasivat usein vastakkain. Me onnistuimme nollaamaan heidän vaarallisimman osan ja samalla tiesimme, että meidän kakkonen ja kolmonen voittavat varmasti oman pelinsä ja näin kävi.”

”Tänään onnistuttiin löytämään täydellinen balanssi turvallisen ja aktiivisen pelin välillä. Parhaiten onnistuimme kokokentän puolustuspelissä, sekä puolustuspään puolustuksessa ja Tiltu pelasi maalissa täydellisen ottelun. Yksi tuli omiin, mutta siinä ei ollut mitään tehtävissä, koska pallo otti siinä niin erikoisen kierteen meidän puolustajan mailasta.”      -Matti Kaipio, SB-Pro päävalmentaja-

Kuvassa kapteenit: Jenna Saario TPS #89 ja Elina Kujala SB-Pro #18

KIITOS YLEISÖLLE LOISTAVASTA TUNNELMASTA – PRO JATKAA KOTONA VOITTAMATTOMANA!

Kiitos kotiyleisölle jälleen kerran! Teitte aivan upean tunnelman otteluun. Tällä voitolla SB-Pro vankistaa otettaan runkosarjan kakkosena. Kakkossija on tässä kohtaa vielä omissa käsissä ja kun katsotaan kilpailijoiden loppukauden ohjelmia, voidaan tässä kohtaa olla melko varmoja, siitä että SB-Prolla on pudotuspelien puolivälierävaiheessa kotietu, tämän menettäminen vaatisi kaikilta täydellistä ristiin pelaamista alkukauden tuloksiin nähden.

Kuva: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro #35

SEURAAVAKSI NAISTEN LIIGAPELIT JATKUVAT VIERASPELEILLÄ LAPPEENRANNASSA JA JYVÄSKYLÄSSÄ, SEKÄ YHDELÄ TREENIPELILLÄ SB-PRON OMIA B-POIKIA VASTAAN, JOKA PELATAAN MAANANTAINA 12.3 KLO:18.00 ARAKADIA-HALLILLA, OTTELUUN ON YLEISÖLLE VAPAA PÄÄSY.

PLAYOFFIEN PUOLIVÄLIERÄPÄIVÄT OVAT (Koti) LA 24.3, (vieras) SU 25.3 JA (koti) KE 28.3, SEKÄ TARVITTAESSA (vieras) LA 31.3 JA (koti) SU 1.4

 

close-icon

03.03.2018

SB-Pron Liiganaisille uusia sopimuksia

Tiedote 3.3.2018

SB-Pron Liiganaiset ovat tehneet sopimuksia kaudelle 2018-2019

Joukkueen rakentaminen jatkuu tulevaa kautta varten suunnitellusti ja nyt julkaistaan kahden pelaajan sopimukset.

Kuva SB-Pro. Emmi Lindh on SB-Pron omia kasvatteja

SB-Pron kasvatti Emmi Lindh jatkaa myös tulevalla kaudella pelaamistaan SB-Pron Liiganaisissa. Emmi on tämän kauden pelannut myös Pron A-tytöissä ja jatkaa Liigan ohella myös A:ssa tavoitteena siellä SM-sarja.

Uusi tulokas Pron väreihin ensi kaudelle on Meri-Helmi Höynälä

2001 vuonna syntynyt Meri-Helmi Höynälä on sopinut kahdesta seuraavasta kaudesta SB-Pron kanssa. Lukion 1. luokkaa käyvä Meri-Helmi on erittäin lupaava pelaaja, joka on LoSB:n kasvatteja ja pelaa tällä kaudella vielä Lohjalla B-junioreissa ja samalla kuitenkin jo toista kauttaan naisten 1.divisioonassa Hukussa. Meri-Helmi on mukana myös 2001 syntyneiden maajoukkueleirityksessä.

Kuva Taika-Tuuli Höynälä. Meri-Helmi Höynälä SB-Pro kaudelle 2018-2019

SB-Pron Liiganaiset kiittävät nuoria pelaajia luottamuksesta ja toivottavat kummallekin pelaajalle onnistunutta kevättä salibandyn pudotuspeleissä sarjoissaan.

Joukkueen rakennusvaihe on aikataulussaan ja lähiviikkoina voimme julkaista lisää sopimuksia.

28.07.2018

LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT NYT MYYNNISSÄ!

NYT MYYNNISSÄ LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT KAUDELLE 2018-2019! Hanki itsellesi ja kaverillesi […]

28.07.2018

SB-Pro Liiganaiset kaudelle 2018-2019

Liiganaisten kausi alkoi omatoimijakson jälkeen tänään maanantaina ensimmäisillä yhteisharjoituksilla. Joukkue […]

02.07.2018

Anu Raatevaaralle opiskelijoiden MM-kultaa!

SB Pron Liiganaisten luottopuolustaja Anu Raatevaara kävi Puolan Lodzissa voittamassa opiskelijoiden […]

19.05.2018

Liiganaisten valmennus kaudelle 2018-2019

Suomen mestareiden yhteisharjoitukset alkavat tulevana maanantaina ja joukkueen valmennus on […]

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 […]

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen. Huomiokaa klo […]

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana […]

22.04.2018

SB-PRO:LLE NAISTEN SUOMENMESTARUUS

SB-Pro on voittanut Naisten Salibandyliigan Suomenmestaruuden kaataen Superfinaalissa Classicin lukemin […]

17.04.2018

Jenni Torkki Naisten Salibandyliigan Maaliskuun pelaaja

Liiganaisissa rinnakkaisedustuksella (Northern Stars) pelaava Jenni Torkki on valittu naisten […]

12.04.2018

Liiganaiset Superfinaaliin

Liigaiset ottivat ratkaisevan voiton 11.4. PSS:stä maalein 6-3 ja näin […]

06.04.2018

Liiganaiset – PSS välierän ennakko

Liiganaiset ja PSS kohtaava 7.4. alkavissa välierissä Arkadia Hallissa. Joukkueet […]

29.03.2018

Liiganaiset kolmella voitolla välieriin

Liiganaiset siivittivät tiensä välieriin voittamalla TPS:n kolmannessa puolivälieräottelussa luvuin 3-2 […]

23.03.2018

Superlauantain otteluennakko SB-Pro – TPS

Klaukkalassa Arkadia-Hallilla on sähköä ilmassa Superlauantain muodossa, kun SB-Pron C-tytöt […]

22.03.2018

Naisten Liigan pudotuspeliennakko

Tulossa ovat todella mielenkiintoiset pudotuspelit, sillä moneen vuoteen ei ole […]

19.03.2018

Otteluraportti O2-Jyväskylä – SB-Pro

Pron Liiganaiset päättivät runkosarjan Palokan Koulukeskuksessa voittoisasti ja ottivat edellisen […]

16.03.2018

Otteluennakko O2-Jyväskylä – SB-Pro

Vuorossa on Keski-Suomen reissu O2-Jyväskylän vieraaksi. Ottelussa ovat molemmilla isot […]

15.03.2018

Otteluraportti SB-Pro Liiganaiset– SB-Pro B-pojat (00-01)

Pron Liigaryhmä haki pudotuspelituntumaa harjoituspelillä oman seuran B-poikia vastaan. Naiset […]

12.03.2018

Otteluraportti NST – SB-Pro

Liiganaisilla oli vuorossa Lappeenrannan reissu ja kauden toiseksi viimeinen runkosarjan […]

07.03.2018

Otteluennakko NST – SB-Pro

Naisten Liiga pelit jatkuvat reissulla Lappeenrantaan. Kotijoukkue NST majailee sarjataulukossa […]

04.03.2018

Otteluraportti SB-Pro – TPS

Pron Liiganaisilla oli lauantaina vuorossa kauden viimeinen kotiottelu ja vastaan […]

03.03.2018

SB-Pron Liiganaisille uusia sopimuksia

Tiedote 3.3.2018 SB-Pron Liiganaiset ovat tehneet sopimuksia kaudelle 2018-2019 Joukkueen […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

PELATUT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

11.04.2018

Liiganaiset - PSS (6-3)
close-icon

08.04.2018

PSS - Liiganaiset (2-3)
close-icon

07.04.2018

Liiganaiset - PSS (5-4 JA)
close-icon

28.03.2018

Liiganaiset - TPS (3-2)
close-icon

25.03.2018

TPS-Liiganaiset (1-4)
close-icon

24.03.2018

Liiganaiset - TPS (8-4)
close-icon

17.03.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset (2-11)
close-icon

10.03.2018

NST - Liiganaiset (7-8)
close-icon

03.03.2018

Liiganaiset - TPS (5-1)
close-icon

24.02.2018

PSS - Liiganaiset (6-3)
close-icon

17.02.2018

EräViikingit - Liiganaiset (8-4)
close-icon

10.02.2018

Liiganaiset - Koovee (7-6)
close-icon

27.01.2018

SSRA - Liiganaiset (3-6)
close-icon

20.01.2018

CLASSIC - LIIGANAISET (7-3)
close-icon

13.01.2018

Liiganaiset - Classic (3-2)
close-icon

06.01.2018

ÅIF - LIIGANAISET (2-9)
close-icon

16.12.2017

Liiganaiset - O2-Jyväskylä (13-3)
close-icon

13.12.2017

ÅIF - Liiganaiset (4-13)
close-icon

18.11.2017

Liiganaiset - NST (10-2)
close-icon

12.11.2017

SSRA - LIIGANAISET (1-7)

11.04.2018

Liiganaiset - PSS

Playoff 2018 välierä

Tulos: 6-3

08.04.2018

PSS - Liiganaiset

Playoff 2018 välierä

Tulos: 2-3

07.04.2018

Liiganaiset - PSS

Playoff 2018 välierä

Tulos: 5-4 JA

28.03.2018

Liiganaiset - TPS

Playoff 2018 puolivälierä

Tulos: 3-2

25.03.2018

TPS-Liiganaiset

Playoff 2018 puolivälierä

Tulos: 1-4

24.03.2018

Liiganaiset - TPS

Playoff 2018 puolivälierä

Tulos: 8-4

17.03.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 2-11

10.03.2018

NST - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-8

03.03.2018

Liiganaiset - TPS

Naisten salibandyliiga

Tulos: 5-1

24.02.2018

PSS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 6-3

17.02.2018

EräViikingit - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 8-4

10.02.2018

Liiganaiset - Koovee

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-6

27.01.2018

SSRA - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 3-6

20.01.2018

CLASSIC - LIIGANAISET

Suomen Cup Finaali

Tulos: 7-3

13.01.2018

Liiganaiset - Classic

Naisten salibandyliiga

Tulos: 3-2

06.01.2018

ÅIF - LIIGANAISET

Suomen Cup

Tulos: 2-9

16.12.2017

Liiganaiset - O2-Jyväskylä

Naisten salibandyliiga

Tulos: 13-3

13.12.2017

ÅIF - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 4-13

18.11.2017

Liiganaiset - NST

Naisten salibandyliiga

Tulos: 10-2

12.11.2017

SSRA - LIIGANAISET

Suomen Cup

Tulos: 1-7

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | Liiganaiset

SARJATAULUKKO

JoukkueOVH1H0TMPMMEP
Classic181503150628830
SB-Pro181404133755828
PSS18140482513128
EräViikingit18120694722224
Koovee181116121794223
SSRA189278482220
TPS1882893761718
NST18231360135-757
ÅIF18301546117-716
O2-Jyväskylä18201645159-1144

PISTEPÖRSSI

PelaajaO+-+/-MSP
Karoliina Kujala18563224211334
Heidi Lirkki18442024171229
Elina Kujala18573522131427
Jaana Lirkki1842222011920
Denisa Ratajova1136162011920
Laura Hietamäki183425991019
Mirja Hietamäki1831211010717
Jenni Torkki10165116511
Marjut Kinnunen16191364610
Hanna-Mari Uimonen122914152810

pelaajat | Liiganaiset

pelaajan kuva
1
Kiiski, Jannika
Maalivahti

Syntynyt: 07.08.99

SB-Prossa: 5.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Tiikerit, Piranha Chur

pelaajan kuva
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.1990

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tapanilan Erä, NST

pelaajan kuva
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.90

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, NST

pelaajan kuva
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Northern Stars

pelaajan kuva
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 10. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

pelaajan kuva
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja

Syntynyt: 4.1.1996

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: BB-88, NST

pelaajan kuva
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
25
Heino, Nita
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: PSS, Papas, Crackers, NST

pelaajan kuva
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, Tiikerit, EräViikingit

pelaajan kuva
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti

Syntynyt: 15.4.89

SB-Prossa: 5. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, NST, PSS

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-Vantaa

pelaajan kuva
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja

Syntynyt: 5.5.90

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Oilers, Indians, M-team

pelaajan kuva
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä

Syntynyt: 21.8.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6. kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
69
Leminen, Ina
Puolustaja

Syntynyt: 12.7.96

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 9. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-97

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä

Syntynyt: 09.07.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
77
Itänen, Emma
Puolustaja

Syntynyt: 10.08.88

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: M-team

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä

Syntynyt: 6.6.91

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: OLS, Papas, Happee, SSRA

pelaajan kuva
83
Lindh, Emmi
Puolustaja

Syntynyt: 27.11.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 9. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

Syntynyt: 12.11.99

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

Henkilökohtaiset sponsorit:

1
Kiiski, Jannika
Maalivahti
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä
25
Heino, Nita
Hyökkääjä
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä
69
Leminen, Ina
Puolustaja
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä
77
Itänen, Emma
Puolustaja
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä
83
Lindh, Emmi
Puolustaja
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

KUVAT | Liiganaiset

joukkueen kuva

Suomen mestarit 2018

joukkueen kuva

Liiganaiset kaudella 2017-2018

TOIMIHENKILÖT | Liiganaiset

PV
Pulkkinen, Vesa
Päävalmentaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

V
Tuominen, Petri
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
V
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

Puhelin: 0500-588924

Sähköposti: harry.virtanen112@gmail.com

H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 044-7799287

Sähköposti: marko.moilanen@sb-pro.fi

JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja
PV
Pulkkinen, Vesa
Päävalmentaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
V
Tuominen, Petri
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
V
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti
H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja
JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja

KAUSIKORTIN TILAUSLOMAKE | SB-PRO

Nimi ja Sukunimi*

Syntymäaika*

Osoite*

Puhelinnumero*

Sähköposti

Viesti

* pakollinen kenttä

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA