UUTISET | Liiganaiset

close-icon

14.02.2019

Otteluraportti ErVi – SB-Pro

SB-Pro haki täydet pisteet Helsingistä ErVin kustannuksella ja varmisti samalla paikkansa runkosarjan kolmen parhaan joukossa.

13.02 ErVi – SB-Pro 2-4 (1-1, 0-1, 1-2)

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Jenni Rautanen 1+1, Ina Leminen 0+1, Karoliina Kujala 2+0, Elina Kujala 0+2

Maalivahtien torjunnat  ErVi Laura Still 12, SB-Pro Tiltu Siltanen 13

Kuva SB-Pro. Jenni Rautanen viimeisteli Mosalla Pron voittomaalin ja sai syöttöpisteen illan viimeiseen Pron maaliin

LAUKAUKSIEN JA TORJUNTOJEN VALOSSA TASAINEN PELI, MUTTA PRO PÄÄSI PAREMMILLE MAALINTEKOSEKTOREILLE JA ANSAITSI VOITON

Keskiviikko-illan ensimmäinen erä tarjosi tasaista ja hyvävauhtista salibandyä. ErVi pääsi kokeilemaan ylivoimalla kuitenkaan saamatta huippuvaarallisia paikkoja aikaiseksi, mutta pian tämän jälkeen iski jälleen kerran niin tuttu tehokaksikko, Elina Kujala katkaisee kotijoukkueen hyökkäyksen ja löytää Karoliina Kujalan maalinnurkalta, josta “Kallu” harvoin erehtyy, 0-1 Prolle. Erän lopulla ErVi onnistuu tasoittamaan vapaalyönnistä, Daniela Westerlundin terävä laukaus kantilta tasoittaa pelin.

Toisen erän ainoa tilastomerkintä tapahtuu ensimmäisessä vaihdossa ja sama Pro- kaksikko onnistuu jälleen, Elina Kujalan oivaltava syöttö ja Karoliina Kujala siirtää Pron 1-2 vierasjohtoon. Prolla oli mahdollisuus lisätä johtoa, mutta Laura Still piti lukemat tasaisena ja vastaavasti Tiltu Siltanen torjui vuorenvarmasti kotijoukkueen maalintekoyritykset.

Kolmannen erän alku oli jälleen vahvaa Pro-tekemistä. Läpi ottelun hyvin pelannut Ina Leminen heittää kaukaa pallon maalille, jossa Jenni Rautanen päivysti Jaana Lirkin kanssa, Jennin ohjatessa ottelun voittomaaliksi jääneen 1-3 osuman. Ajassa 51.53 Rautanen vuorostaan alustaa ja Heidi Lirkki onnistuu jälleen kerran vakiopaikaltaan jo ratkaisevan tuntuisesti. Erä oli kokonaisuudessaan vahvaa Pron pallonhallintaa, kunnes ErVi otti maalivahdin pois ja haki kavennusta ilman maalivahtia. Kertaalleen se onnistuikin Taru Nordmanin onnistuessa poikkikentän syötöstä laukomaan loppuluvuiksi 2-4.

Kuva Juhani Järvenpää. Karoliina Kujalan kaksi tärkeää maalia alustivat Pro-juhlan Mosalla

KOKONAISUUTENA ERITTÄIN VAHVA ESITYS PROLTA, JOSSA TOIMITUS KIINNITTI HUOMIOTA KOKO JOUKKUEEN PUOLUSTUSMORAALIIN JA PUOLUSTUKSEN TÄYDENSI TILTU SILTASEN LOISTAVA MAALINVAHTIPELI. PRON KORKEA KARVAUS AIHEUTTI AJOITTAIN SUURIA ONGELMIA KOTIJOUKKUEEN HYÖKKÄYKSEN RAKENTELULLE JA LISÄKSI PRON PALLONHALLINTA JA KOKO KENTÄN TILANKÄYTTÖ OLI KESKIVIIKKONA HYVÄLLÄ TASOLLA. 

SEURAAVA JA ALKUSARJAN VIIMEINEN PELI PELATAAN 23.2 ARKADIA HALLISSA JA PELI ALKAA KLO 17.00. VASTASSA SILLOIN PELICANS LAHDESTA, JOLLE LIIGANAISILLA ON RUNSAASTI “KALAVELKOJA” MAKSETTAVANA. LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI TAI SUORAAN OVELTA KLO 16.00 ALKAEN.

close-icon

12.02.2019

Otteluennakko ErVi – SB-Pro

13.2.2019 klo 18.30 Mosahalli

Keskiviikkona pelataan Mosalla kuuma paikallisottelu ErVin ja SB-Pron kesken. Ottelusta ei jännitteitä puutu ja jälleen odotettavissa tiukka taistelupeli.


Kuva Esa Takalo: Lauran ja Mirjan taisteluilmettä tarvitaan jälleen keskiviikkona

Keskiviikon Pro-teemat:

⇒ ErVi on ollut vaikea vastustaja, katkaiseeko Pro putken tällä kertaa?
⇒ Prolla tiukka peli alla viikonlopulta ja ErVillä taas tärkeä peli viikonloppuna edessä, merkitys keskiviikolle?

ERVI ON TÄLLÄ HETKELLÄ SARJASSA 5. SIJALLA JA PÄÄSTÄKSEEN KOLMEN JOUKKOON VAIN VOITOT RIITTÄVÄT KAHDESSA VIIMEISESSÄ RUNKOSARJAN PELISSÄ

Kotijoukkueen kausi on ollut vaihteleva, loistavia pelejä on seurannut vaisumpia otteluita ja tappiota on toistaiseksi 6 kappaletta. Maksimipisteet alkusarjassa ovat 36, joka saattaa vielä riittää 3. parhaan joukkoon, mutta vaatii sopivia ristiinpelaamisia muiden kärkijoukkueiden kohtaamisissa.

Nuoret Westerlund, Saarikoski ja Nordman ovat joukkueen pistepörssin kärjessä ja tasaisessa joukkueessa myös Jonna Virkkunen sekä Maura Paajanen ovat maalinteossa ottaneet suuren vastuun. Maalilla pelaa joko Laura Still tai Sanna Viitanen, sen näemme huomenna, ennakkoon on vaikea ennustaa valintaa.

SB-PRO LÄHTEE HAKEMAAN KAUDEN AVAUSVOITTOA ERVISTÄ

Sunnuntaina Pro hävisi jatkoajalla Porvoossa ja käytännössä runkosarjan voitto taisi myös ratketa PSS:lle. Kolmen parhaan joukkoon päästäkseen Pro tarvitsee todennäköisesti kolme pistettä jäljellä olevista kahdesta ottelusta.

Joukkueen terveystilanne on kohentunut sopivasti kevään aikana ja keskiviikon peliin päästään tältä osin hyvästä tilanteesta. Joukkueen kokeneemmat pelaajat parantavat peliään koko ajan kevään lähestyessä ja luottamus omaan tekemiseen on vahva kauden tärkeimpien pelien alla.


Kuva Esa Takalo. Maalivahdin rooli korostuu kevään peleissä ja Tiltu Siltanen pystyy kantamaan tämän vastuun

LIIGATOIMITUS ENNAKOI TASAISTA PELIÄ JA OTTELU RATKEAA VASTA KOLMANNESSA ERÄSSÄ KAHDEN VAHVAN JOUKKUEEN TAISTOSSA!

SEURAAVA KOTIOTTELU PELATAAN RUNSAAN VIIKON KULUTTUA 23.2 JA VASTASSA SILLOIN PELICANS LAHDESTA.

close-icon

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 klo 18.00 alkaen, osoitteessa Keskustie 2A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheena on sääntömääräiset asiat.

SB Pro Ry:n hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

 

close-icon

11.02.2019

Otteluraportti PSS – SB-Pro

10.02 PSS – SB-PRO 4- 3 ja (1-0, 1-2, 1-1, 1-0)

ODOTETUN TIUKKA TAISTO JA HIUKAN JO KÄSISSÄ OLLUT VOITTO KÄÄNTYI VARSINAISELLA PELIAJALLA TASAPELIKSI JA JATKOAJALLA PSS OLI ONNEKKAAMPI.

Sunnuntai-ilta Pro-lasien läpi katsottuna!

Ensimmäinen erä oli selvästi PSS:n, minkä jälkeen peli tasaantui!

⇒ PSS on nyt lähellä alkusarjan voittoa!

⇒ Pro:n saama piste saattaa olla myös erittäin tärkeä tavoitteessa olla alkusarjan 3.parhaan joukossa!

 

Kuva Esa Takalo. Jaana Lirkki kuvassa Classic-pelissä. Jaana oli ottelussa Pron parhaimmistoa ja kuntokäyrä näyttää kohti koillista!

SB-Pro tehot: Jaana Lirkki 1+0, Heidi Lirkki 1+0,  Laura Hietamäki 1+0, Mirja Hietamäki 0+1, Jenni Rautanen 0+2

Torjunnat SB-Pro Tiltu Siltanen 25,PSS Arla Salo 14

PSS aloitti ottelun pirteämmin
Vaikka ulkona ei ollut pakkasta, enintään hiekoittamatonta jäätä hallin ulkopuolella runsaastikin, niin siitä huolimatta kotijoukkue oli ensimmäisessä erässä selkeästi paremmin pelissä mukana. Tämä palkittiin Ella Holmbergin tarkan laukauksen siirtäessä kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Toisessa erässä PSS karkasi jo 2-0 johtoon Sannin Kolin voittaessa maalinedustaiston Annina Levälammen vahvasta esityöstä. Vajaa kaksi minuuttia tästä vastaavasti Mirja Hietamäki taisteli maalin takana pallon itselleen ja Laura Hietamäki nosti pallon maalin kattoon Arla Salon edestä. Pro sai vielä tasoituksen toiseen erään Heidi Lirkin maalatessa taidokkaasti ilmasta Jenni Rautasen syöstöstä.

Kuva Esa Takalo. Heidi Lirkki onnistui myös Porvoota vastaan ja Heidi johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä

Kolmas erä oli tasainen kummankin onnistuessa kertaalleen

Pro aloitti kolmannen erän vahvasti ja lopulta Jaana Lirkki tahtomaalillaan siirsi Pron johtoon, maalin alusti Jenni Rautanen. Erän alussa oli mahdollisuus siirtyä jo kahdenkin maalin johtoon, mutta tällä kertaa tilanteet jäivät yrityksiksi ja myös PSS pääsi jälleen peliin mukaan.

Lopulta porvoolaiset onnistuivat tasoitusyrityksessään Sanni Kolin tehdessä 2/1 hyökkäyksessä tasoituksen Elina Hautojärven syötöstä. Maalintekopaikkoja kummallakin oli erän aikana, mutta sekä Tiltu Siltasen että Arla Salon vahvat pelit pitivät tilanteen tasoissa.

Jatkoajan ensimmäinen minuutti oli Pron ja Jenni Rautanen pääsi kilauttamaan ylärimaa, mutta tämän jälkeen PSS sai otteen ja sai aikaiseksi myös laukauksen maalikehikkoihin. Ajassa 63.36 Fanny Holmberg ratkaisi pelin kotijoukkueelle Ella Holmbergin passista.

PSS OLI NIUKASTI VAHVEMPI KOTIOTTELUSSAAN JA PRO JOUTUI TYYTYMÄÄN PISTEESEEN TÄLLÄ KERTAA. LIIGANAISET TARVITSEVAT KÄYTÄNNÖSSÄ KOLME PISTETTÄ JÄLJELLÄ OLEVISTA KAHDESTA PELISTÄ VARMISTAAKSEEN PAIKKANSA RUNKOSARJAN 3. PARHAAN JOUKOSSA, JOKA VARMISTAISI KOTIEDUN PUOLIVÄLIERIIN.

KESKIVIIKKONA 13.2 JATKETAAN ERVIN VIERAANA KLO 18.30.

close-icon

08.02.2019

Otteluennakko PSS – SB-Pro

10.02 Klo: 17.00 Porvoon Salibandyhalli

Sunnuntaina Porvoossa pelataan Liigan kärkiottelu, jossa sarjaykkönen PSS kohtaa sarjakakkosen SB-Pron. Pro tulee peliin lyhyeltä tauolta, vastaavasti PSS pelasi viikolla vieraspelin Turussa.

SB-Pron teemat sunnuntaina:

⇒ Liigan kaksi parasta puolustusta mittaavat toistensa tason!

⇒ SB-Pro on tehnyt sarjassa eniten maaleja, nyt on ohitettava hyvän alkukauden pelannut Arla Salo!

⇒ Mikä Pron kolmesta kentällisestä on “kuumin” sunnuntaina?

PSS HÄVISI VIIKOLLA TURUSSA JA SARJATILANNE TASOITTUI ENTISESTÄÄN

PSS on pelannut vahvan kauden, mutta viimeiset kaksi peliään joukkue on hävinnyt, ensin kotona Classicille ja viikolla TPS:lle. Enemmän tämä ehkä kertoo kuitenkin aiempaa tasaisemmasta sarjasta, kuin Porvoon alavireestä. PSS on viime kauden tapaan ollut vahva puolustuspäässä, toisaalta joukkue ei tee maaleja myöskään eniten, vaikka hyökkäys on täynnä taitavia pelaajia.

Pistepörssissä Ella ja Fanny Holmberg ovat kärjessä, joiden jälkeen tulevat Ella Sundströn ja Kristiina Järvinen. Sisäistä maalipörssiä johtaa Ella Sundström ja myös Elina Hautojärvi on noussut tilastoissa korkealle. Maalilla Arla Salo on edelleen nostanut tasoaan edellisestä vuodesta ja kantanut yksin vastuun joukkueen maalinsuulla.

Kuva Juhani Järvenpää: SB-Pron Elina Kujala#18 ja  Karoliina Kujala #19 ovat pelanneet eniten PSS:n ja Pron keskinäisiä pelejä

PRO ON TEHNYT ENITEN SARJASSA MAALEJA

Myös Pro puolustaa hyvin ja onkin laskenut omiin toiseksi vähiten maaleja sarjassa. Hyökkäyspäässä Pron kolmen kentän tehokas pelaaminen on ollut sarjan tehokkainta ja tehokkuus on myös jakautunut tasaisesti. Hietamäet, Heidi Lirkki, Karoliina Kujala ovat sisäisessä tilastossa kärjessä, mutta tiiviisti kannoilla seuraavat Jennit Torkki ja Rautanen, Meri-Helmi Höynälä ja kovaa nousua tekee kahden pisteen keskiarvolla toistaiseksi pelannut Elina Kujala.

Pron puolustus on saanut pelaajia hiljalleen lisää kokoonpanoonsa ja tällä hetkellä on käytössä jo kahdeksan “pakkia”, joten valmentajalla on erinomaiset mahdollisuudet rakentaa joukkuetta peleihin. Tiltu Siltanen paranteli pientä vammaa, mutta on jo pelikunnossa ja noussut kauden aikana loistavaan torjuntakuntoon. Ira Moilanen kärsi alkukaudesta loukkaantumisesta, jonka jälkeen on torjunut kahdesti voitokkaasti Liigapeleissä.

Kuva Florian Buechting. Tiltu Siltanen on jälleen pelikunnossa ja Anu Raatevaa on viimeisissä peleissä noussut oivaan maalintekovireeseen

SYKSYN KOHTAAMINEN KOHTAAMINEN ARKADIASSA PÄÄTTYI NIUKAAN KOTIJOUKKUEEN VOITTOON JA TASAINEN PELI NÄHDÄÄN MYÖS PORVOOSSA. MARGINAALIEN OLLESSA PIENET RATKEAA OTTELU YLEENSÄ VÄHEMMÄN VIRHEITÄ TEHNEEN JOUKKUEEN VOITOKSI. TÄSSÄ OTTELUSSA EI JATKOAIKA OLISI YLLÄTYS!

 

close-icon

04.02.2019

Liiganaisten uusi päävalmentaja kausille 2019-2021

Aki Vilander SB-Pro 2019-2020 kaudesta alkaen. Kuva Salibandyliiga.fi

SB-Pro Nurmijärvi ry ja Liiganaiset ovat tehneet kaksi seuraavaa kautta kattavan päävalmentajasopimuksen Aki Vilanderin kanssa. Aki tulee lisäksi ottamaan vastuun myös A- ja B-tyttöjen kilpailutoiminnasta ja koordinoinnista yhdessä joukkueiden valmennuksen kanssa, jolla taataan pelaajapolun mutkaton toiminta aina liigaan asti. Vilander siirtyy SB-Pro:hon TPS:stä, jossa hän on vaikuttanut viimeiset yhdeksän kautta.

Aki Vilander siirtyy toukokuussa Nurmijärvelle ja ottaa haltuunsa SB-Pron Liiganaisten päävalmentajan tehtävät. Valmennusryhmässä jatkaa pitkään Liiganaisissa valmentanut mm. Jarno “stone” Kivinen.

Aki Vilanderilla on erittäin vahva tausta päävalmentajana. Happeen B- ja A-pojissa kausina 2008-2010. Tämän jälkeen TPS:n organisaatiossa ensin A-poikien päävalmentajana kolme kautta, jonka jälkeen miesten edustusjoukkueen päävalmentajana 4 kautta ja siitä siirtyminen TPS:n naisten edustuksen päävalmentajaksi, jossa on mennyt kaksi viimeistä kautta.

Salibandyliitossa Aki on toiminut ensin poikien -94 syntyneiden ikäkausivalmentajana. Tällä hetkellä Aki toimii myös U19-tyttöjen maajoukkueen päävalmentajana sekä naisten maajoukkueen valmentajana.

Aki Vilander on syntynyt 1986 ja perheeseen kuuluu vaimon lisäksi yksi 3-vuotias poika ja keväällä on tulossa perheenlisäystä.

Aki Vilanderin vahva kokemus ja näytöt myös liiton toiminnassa antavat vahvan lisämausteen ja piristeen Pron toimintaan, jossa Liiganaiset on jatkossakin seuran lippulaiva, joka hakee menestystä, mutta tavoite on luoda myös junioripuolelle lisää mahdollisuuksia ja tuoda osaamista koko seuran kilpailu- ja harrastustoimintaan.

“Ei ole tietenkään helppo päästä irti seurasta, jossa omaan työhöni on vahvasti uskottu ja olen saanut vaativissa tehtävissä työskennellä. Henkisesti olen kasvanut aivan uudelle tasolle, kun pohjaa ja toimintakulttuuria on edustusjoukkueisiin rakennettu, mutta nyt oli vaan myönnettävä, että oma aikaresurssi ei enää riitä repeämään liian moneen paikkaan ja on parempi antaa uusien ihmisten jatkaa töitä.

Ajatus oli joko ottaa enemmän etäisyyttä hetkeksi seuravalmentamisesta tai tarttua riittävän kovaan haasteeseen, joka antaa myös itselleni vastauksia, miten näitä hommia tulevaisuudessa jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Aki Vilander työn äärellä. Kuva salibandy.fi

Kaipaan uuden ympäristön tuomaa energiaa ja ajatuksia sekä sellaisen haasteen, joka mittaa tuloksen muodossa myös minua valmentajana, koska koen olevani paineen alla parhaimmillani. Tähän SB-Pro tarjoaa minulle nyt varmasti parhaan mahdollisen mahdollisuuden.
Tiedän, että Nurmijärvellä menestystä odottavat niin kokeneet pelaajat kuin taustaihmiset, joten se on sellainen ympäristö, missä en päässyt vielä aikuisten tasolla juniorivuosien jälkeen kokemaan. Tätä valintaa myös tietysti tukee se, että pääsen keskittymään huippuolosuhteissa vain valmentamiseen ja taustat on niin ammattimaisesti rakennettu, että pelaajien on hyvä olla joukkueessa.”   – Aki Vilander

Seuran puheenjohtaja ja Liiganaisten joukkueenjohtaja Janne Raatikainen, kuinka päädyitte valinnassa lopulta Aki Vilanderiin?

“Kun jouduimme kesken kauden valmennusmuutokseen ja tiesimme sen, että Samin ei ole mahdollista jatkaa kauden päätyttyä henkilökohtaisten syiden vuoksi, niin lähdimme heti kartoittamaan vaihtoehtoja tulevien kausien päävalmentajaksi ja etsimme nimenomaan usean kauden päävalmentajaa. Kävimme useita vaihtoehtoja läpi ja muutamien valmentajien kanssa käytiin alustavia keskusteluita, mutta kun joukkueelle lähdetään parasta vaihtoehtoa hakemaan ja Aki vielä innostui tästä mahdollisuudesta toimia huippuseurassa ja näkemyksemme sekä tahtotilamme kohtasivat, niin homma eteni sitten hyvin nopeasti. Meillä on kuitenkin pelaajille tarjolla huippuolosuhteet harjoittaa lajia aina hierojia myöten, niin tämän kokonaisuuden kun kruunaa parhaalla päävalmentajalla, niin se on kuin laittaisi “kirsikan kakun päälle” “.

Toimituksen  tiedon mukaan olitte jo viime vuoden puolella sopimusneuvotteluissa hyvin pitkällä, miksi päävalmentajan julkaisu vasta nyt helmikuussa?

“Kyllä, tapasimme joukkueen Managerin Ilkka Riialin kanssa Akin jo viime vuoden puolella ja siitä sopimusneuvottelut etenivät hyvää vauhtia. Meillä on kuitenkin, kuten muillakin joukkueilla kausi kesken ja olimme Champion Cupissa Ruotsissa, niin emme halunneet häiritä joukkueen keskittymistä. Lisäksi halusimme kunnioittaa hänen nykyisen seuransa toivetta julkaisuajankohdasta sekä emme nähneet tarpeelliseksi tuoda asiaa esille ennen naisten maajoukkueen karsintaturnausta.”

Kuinka tulevan kauden rakennus etenee nyt?

“Joukkueen rakennus etenee hyvää vauhtia ja samoilla kaavoilla mennään kuten aiempinakin vuosina. Olen käynyt useiden tällä kaudella joukkueessa pelaavien kanssa keskusteluita ja usean kanssa on jo sovittu jatkosta. Neuvottelut lopullisen joukkueen rakentamisesta pääsevät nyt Aki Vilanderin nimityksen jälkeen täyteen vauhtiin.”

Toivotamme Aki Vilanderin lämpimästi tervetulleeksi SB-Pron uudeksi päävalmentajaksi.

close-icon

27.01.2019

Otteluraportti SB-Pro – NST

SB-Pron vahva aloitus ratkaisi lauantai-illan pelin, mutta NST pystyi nostamaan omaa tasoaan ensimmäisen erätauon jälkeen. Päivän erikoisuus oli Pron 2000. maali pääsarjatasolla ja maalintekijänä asiaan hyvin sopivasti Elina Kujala!

26.1 SB-Pro – NST 8-3 (4-0, 1-1, 3-2)

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Kaikki ketjut onnistuivat maalinteossa, mikä lupaa hyvää kauden jatkuessa! 
⇒ Pron 2000. maali ei ollut yllätys, ei myöskään sen tekijä!
⇒ Kotivoiton jälkeen edessä kauden toistaiseksi tärkeimmät pelit!

Kuva Juhani Järvenpää: No18 Elina Kujala teki sen Pron maalin numero 2000! Karoliina Kujala teki maalin numer0 1000! Kumpi tekee maalin numero 3000?

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 2+2, Anu Raatevaara 1+0, Karoliina Kujala 1+1, Meri-Helmi Höynälä 2+0, Nea Suominen 1+1, Heidi Lirkki 1+0, Jaana Lirkki 0+1, Laura Hietamäki 0+1, Emmi Lindh 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 11 ja NST Emma Mannila 34

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Elina Kujala SB-Pro ja Juuli Hakkarainen NST

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Karoliina Kujala

Hopeaa, SB-Pro Heidi Lirkki

Pronssia, SB-Pro Meri-Helmi Höynälä


Kuva Juhani Järvenpää. Anu Raatevaara on onnistunut viimeisissä peleissään hyvin maalinteossa, NST-pelissä jälleen kerran

Prolla vahva alku ja NST ei vastaavasti saanut peliään toimimaan

Ensimmäinen erä oli Pron näytöstä, maalit 4-0, torjunnat Pro 0 ja NST 13. Luvut kertovat pelin juonen ja nopeat maalit pelin alkuun käytännössä katkaisivat jännityksen illan koitoksesta. 1.26 pelattu ja Karoliina Kujala onnistuu Nea Suomisen syötöstä. 2.35 Meri-Helmi Höynälä nätisti rystyltä Laura Hietamäen passista. NST:n aikalisä ei auttanut, vaan 5.02 pelattu ja Elina Kujala tekee historian kirjoihin jäävän maalin ja tietysti Karoliina Kujalan syötöstä.  Erön lopulla vielä Anu Raatevaa onnistuu “Ellun” syötöstä ja osuma jää ottelun voittomaaliksi. Paikkoja olisi ollut vielä tehdä vaikka toiset neljä maalia!

Ottelu tasaantui toisessa erässä ja myös NST paransi omaa pelaamistaan

Toisen erän kolmannella minuutílla Pro teki  viidennen maalinsa Heidi Lirkin maalatessa ja Jaana Lirkin alustaessa maalin.Kotijoukkue vei peliä myös jatkossa, mutta myös NST pääsi muutaman kerran Ira Moilasen maalille ja lopulta ja ei niin yllättävästi Juuli Hakkarainen sai riittävästi tilaa ja loistava matala laukaus rikkoi vieraiden “kuparisen”, syöttäjänä Liisa Laapio.

Kotijoukkueelta vahva kolmannen erän alku

Kolmannen erän alkuun Meri-Helmi Höynälä onnistui toistamiseen Emmi Lindhin syötöstä ja vain kymmenen sekuntia tästä, niin illan ykköspelaaja Elina Kujala (2+2) onnistui toistamiseen. Erän puolessa välissä Nea Suominen teki Pron 8. maalin “Ellun” syötöstä.

Pieneksi kauneusvirheeksi kotijoukkueelle, NST teki tämän jälkeen kaksi maalia, ensin Silvia Hahl Lotta Piiroisen syöttäessä ja tämän jälkeen Juuli Hakkaraisen lyöntilaukaus löysi tiensä Pron maaliin Jenna Backmanin esityön jälkeen.

Kummallakin joukkueella nuoret maalivahdit

NST:N maalilla nuori Emma Mannila pelasi ensimmäisen täyden pääsarjapelinsä ja onnistui hyvin, vaikka ottelun alku olikin koko joukkueelle vaikea ja maalivahdin kannalta haastava. Mannila kuitenkin pystyi pitämään päänsä kylmänä ja piti ajoittain joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoillaan.

Pron maalilla Ira Moilanen pelasi toisen täyden sarjapelinsä tällä kaudella ja suoriutui myös hyvin. Vaikea peli maalivahdille, kun ensimmäisessä erässä ei tullut torjuntoja, mutta jatkossa myös NST pääsi testaamaan Iran taitoja.

Kuva Juhani Järvenpää. Ira Moilanen on kuntoutunut hyvään torjuntavireeseen alkukauden loukkaantumisen jäljiltä

SB-PRO OTTI NS. PAKKOVOITON JA JATKAA TAISTELUA SARJASSA 2.SIJALLA TÄLLÄ HETKELLÄ. NYT ON EDESSÄ KAHDEN VIIKON TAUKO, JONKA JÄLKEEN PELIT JATKUVAT KAHDELLA VAIKEALLA VIERASPELILLÄ.

SEURAAVA KOTIOTTELU ON VASTA 23.2, JOLLOIN ARKADIAAN SAAPUU PELICANS LAHDESTA ENSIMMÄISTÄ KERTAA JA PROLLA ON ALLA KAUDEN PELEISTÄ KAKSI TAPPIOTA LAHTELAISIA VASTAAN, JOTEN LIIGANAISEMME TULEVAT TÄHÄN OTTELUUN NÄYTTÄMÄÄN OIKEAN OSAAMISENSA!

close-icon

25.01.2019

Otteluennakko SB-Pro – NST

26.01 Klo 17.00 SB-Pro – NST, Arkadia Halli, Klaukkala

Liiganaiset jatkavat taistelua sarjan kärkisijoituksista ja lauantaina Arkadiaan saapuu ensimmäistäaino kertaa NST Lappeenrannasta. Pro tarvitsee puhtaita voittoja ja se on tavoite myös Nakkisormia vastaan

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Rankat Ankat pelissä hyökkäyksessä  alkoi näkyä jo oikeaa tekemistä ja tästä lähdetään parantamaan!
⇒ Juuli Hakkarainen on kiusannut Liiganaisia, entä tällä kertaa?
⇒ Juulianna Sotala ja Jenni Torkki palasivat peliin mukaan jo A-tytöissä, ovatko myös lauantaina mukana?

Kuva Juhani Järvenpää. Juulianna Sotalan syyskausi meni ohitse loukkaantumisen vuoksi, mutta lauantaina on jälleen mukana kokoonpanossa

NST ON JÄÄNYT SARJAN HÄNNILLE JA KERÄNNYT TOISTAISEKSI VAIN KAKSI PISTETTÄ VIERASVOITOLLA JATKOAJAN JÄLKEEN SIPOOSSA

NST menetti pelaajiaan mestaruuskauden jälkeen ja vuotoa on jatkunut vuosi vuodelta. Joukkueen tämä kausi on ollut vaikea ja nousu kahdeksan parhaan joukkoon on jo käytännössä mahdotonta. Juuli Hakkarainen kantaa joukkuetta hyökkäyspäässä ja on jälleen joukkueensa tehokkain. Mona Backman on kunnostautunut syöttötilastossa, mutta muulta osin joukkue on ollut tasainen.

Minna Paasu on käytännössä yksin vastannut joukkueen maalivahtipelistä, mutta joutunut liian kovan urakan eteen, vaikka onkin onnistunut hyvin vaikeassa paikassa. Vieraspelissä Lappeenrannassa Pro ratkaisi pelin nopeasti, mutta ottelun toisen puoliskon NST puolusti hyvin ja piti loppulukemat kohtuullisen tasaisena.

SB-PRON PELI KEHITTYY TASAISEN VARMASTI JA LAUANTAINA ON ODOTETTAVISSA AKTIIVINEN KOTIJOUKKUE, JOKA TEKEE NAKKISORMIEN PELINRAKENNUKSEN VAIKEAKSI

Pron tilanne kokoonpanon suhteen helpottuu koko ajan ja ellei voimakas flunssakausi iske, niin pelaajia löytyy kokoonpanoon enemmän, kuin kertaakaan aiemmin kauden aikana. Sarjassa joukkue on noussut 2.sijalle ja Classicin pienet yllätysvoitot Porvoossa ja Tamperella ErVistä tasoittivat sarjan kärkeä entisestään.

Pron pistepörssin kärkeä miehittävät Laura ja Mirja Hietamäki Heidi Lirkin kanssa. Mutta tehoja voi odottaa lauantaina kaikilta kolmelta kentälliseltä.

Maalilla Tiltu Siltanen on vastannut pääsoin kauden peleistä, mutta myös Ira Moilanen on päässyt jo kokeilemaan loukkaantumisen jälkeen torjuntavirettään onnistuneesti.


Kuva Juhani Järvenpää. Ira Moilanen on päässyt jälleen pelikuntoon ja kilpailee tiukasti pelipaikasta Tiltu Siltasen kanssa

MIELENKIINTOINEN NAKKISORMIEN VIERAILU EDESSÄ ARKADIAAN JA PRON ON OLTAVA HEREILLÄ HETI PELIN ALUSTA LÄHTIEN, JOTTA NST EI SAA YLLÄTYSALKUA KOOVEE PELIN TAVOIN, JOLLOIN JOUKKEU OTTI NOPEASTI 0-3 VIERAISSA!

PRO TULEE ISKEMÄÄN LUJAA JA KOVALLA ASENTEELLA JA VAIN VOITTO KELPAA LAUANTAIN PELISTÄ. TÄYDEN PÄIVÄTYÖN JÄLKEEN PRO OTTAA KOLME PISTETTÄ ON TOIMITUKSEN ENNUSTE TÄSTÄ TAISTELUSTA.

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ!

 

 

 

close-icon

19.01.2019

Otteluraportti TPS – SB-Pro

18.01 TPS- SB-PRO 4-6 (1-2, 1-2, 2-2)

TOIMITUKSEN ENNAKOINTI OSUI KOHDALLEEN, PRO HAKI PISTEET TURUSTA JA SAI TEHDÄ TÄYDEN ILTATYÖN SITKEÄN KOTIJOUKKUEEN KANSSA.

Perjantai Pro- lasien läpi katsottuna!

Pro oli vahvempi ja tasaisempi ansaiten voiton!

⇒ TPS:n ykkönen oli odotetun vahva !

⇒ Pro puolusti tiiviisti oman maalin edustaansa!

 

Kuva Esa Takalo. Mirja ja Laura Hietamäki ovat löytäneet “lentokelin” ja yhdessä Meri-Helmi Höynälän kanssa ovat alati vaarallisia hyökkäyspäässä

SB-Pro tehot: Niina Ahola 0+1, Elina Kujala 0+2, Anu Raatevaara 1+0, Heidi Lirkki 1+1,  Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 2+0, Meri-Helmi Höynälä 1+0, Ina Leminen 1+0, Jenni Rautanen 0+1

Torjunnat SB-Pro Tiltu Siltanen 11, TPS Noora Vuorela 13

Ensimmäinen ja toinen erä oli kumpikin lievää Pron hallintaa
Ottelu alkoi lievällä Pron hallinnalla, jonka päätteeksi Ina Leminen siirsi hyvällä laukauksellaan vieraat johtoon Jenni Rautasen tehdessä esityön maaliin. Ajassa 11.07 Pron hyvin toiminut ylivoima onnistui ja Mirja Hietamäki jatkoi maaliputkeaan Heidi Lirkin alustaessa 2-0 maalin. Pian tämän jälkeen hattutempun tehnyt Jenna Saario teki ensimmäisensä myös tehokkaan Iina Siirilän syötöstä. Huomattavaa erässä oli, että Pro laukoi 18 kertaa TPS:n kuutta laukausta vastaan ja useasti myös hyvistä sektoreista.

Toisessa erässä laukaukset menivät tasan, mutta Pro siirtyi 4-2 johtoon. Ensin TPS tasoitti Sofia Leinon syöttäessä Jenna Saarion maalintekoon, minkä jälkeen Anu Raatevaaran kova rannelaukaus ohitti hyvin pelanneen Noora Vuorelan, maalista syöttöpisteen ja illan 2. keräsi Elina Kujala. Torjuntoja kahden erän jälkeen kummallakin joukkueella vain kuusi ja laukausten peittoja tuli molemmille joukkueille runsaasti perjantain ottelussa.

Kolmas erä oli Pron hallintaa, mutta TPS oli vahva ottelun loppuhetkillä
Kolmannen erän alku oli Prolta erittäin vahvaa pelaamista, jota auttoi myös TPS:n tappioasemassa nostama korkea karvaus, jonka Pro onnistui ohittamaan hyvin. Mirja Hietamäki teki yv:llä illan toisen osumansa ja Elina Kujala alusti samalla illan toisen maalin.

Jenna Saario nosti TPS:n vielä mukaan peliin myös yv:llä, mutta Heidi Lirkki katkaisi TPS:n kirin Niina Aholan oivaltavasta syötöstä. Ajassa 57.37 TPS kuitenkin sitkeästi nousi vielä ykköskenttänsä avulla kahden maalin päähän pelatessaan ilman maalivahtia, mutta loppukiri ei kantanut tätä pidemmälle Pron puolustaessa tiiviisti ottelun viimeiset minuutit ja Tiltu Siltasen hoitaessa maalille tulleet vedot.

Kuva Esa Takalo. Elina Kujala on noussut isoon rooliin nopeasti paluunsa jälkeen

“Peli oli mielestäni meiltä aika tasapainoinen ja hallittu, hyökkäyspäässä saimme tilanteita luotua paljon ja tuli myös onnistumisia. Ylivoima toimi hyvin ja vastaavasti oma puolustaminen oli myös hyvällä tasolla.

Oma pelaamiseni paranee koko ajan ja ajoitukset onnistuvat paremmin koko ajan, toki vielä on paljon parannettavaa myös. Minulla on kuitenkin luottavainen olo jatkon suhteen ja joukkueessa on hyvä tunnelma, tosi kiva jatkaa kautta tästä eteenpäin”       -Elina Kujala, SB-Pro Liiganaisten luottopelaaja, 235 ottelua Liigassa ja 479 pistettä!

PRON LIIGANAISET HAKIVAT TURUSTA TÄRKEÄT PISTEET JA JATKAA SARJAN KAKKOSSIJALLA. SEURAAVA LIIGAPELI ON VIIKON PÄÄSTÄ ARKADIASSA JA VASTASSA NST ELI NAKKISORMET LAPPEENRANNASTA, JOKA SUORITTAA ENSIVIERAILUNSA NURMIJÄRVELLÄ.

LAUANTAINA 26.1 JATKETAAN ARKADIASSA KLO 17.00. LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SITTEN OVELTA KLO 16.00 ALKAEN.

close-icon

17.01.2019

Otteluennakko TPS – SB-Pro

18.1 PERJANTAI KLO: 18.30 LEAF AREENA, TURKU

SB-Pro matkaa perjantaina TPS:n vieraaksi Turkuun.  Kauden ensimmäisen kohtaamisen Arkadiassa Pro voitti ja TPS tarvitsee myös kipeästi pisteitä taistelussa 6. parhaan joukkoon runkosarjassa, odotettavissa on siis viimeiseen asti taisteleva kotijoukkue.

Pron teemat perjantaina

SSRA-ottelu antoi itseluottamusta ja se kantaa myös Turussa!

⇒ TPS:n ykkönen on yksi sarjan vaarallisimmista, haaste Prolle!

⇒ Pro tarvitsee perjantaina voiton taistelussa sarjan kärkikolmikossa!

Kuva Juhani Järvenpää. Nina Ahola debytoi Liigassa pakkina onnistuneesti SSRA-pelissä

TPS:N PELAA KAPEALLA RYHMÄLLÄ, JOSSA ON RUNSAASTI TAITOA

TPS:n kausi on ollut vaihteleva, hyvää peliä on seurannut heikompi. Kapea ryhmä tuo oman haasteensa joukkueen pelaamiseen ja peluuttamiseen. Joukkueen sijoitus sarjassa tulee olemaan joko 6. tai 7. ja torstai-illan peli Lahdessa Pelicansin vieraana on tärkeä loppusijoituksen kannalta.

Joukkueen hyökkäyspelaaminen kulminoituu Sofia Leinoon, Laura Rantaseen, Iina Siirilään ja Jenna Saarioon, jotka ovat tehneet 56 maalia TPS:n 67:stä maalista, 83,56% kaikista maaleista.

Joukkueen maalilla Noora Vuorela on kantanut päävastuun ja on toistaiseksi torjuntaprosentilla 84,21.

SB-PRON VIIMEINEN LIIGAPELI RANKKOJA ANKKOJA ANTOI JO VIITTEITÄ JOUKKUEEN KASVUSTA

Myös Pron kausi on ollut vaihteleva, mikä osin on johtunut runsaista loukkaantumisista. Tilanne on kuitenkin tältä osin parantunut ja Turussa joukkue saa täyden ryhmityksen jalkeille.

Prossa tehot ovat jakautuneet tasaisemmin ja joukkueen pistepörssin kärkiniminä ovat Laura Hietamäki ja Heidi Lirkki. Joukkueen neljä parasta maalintekijää ovat tehneet 37 joukkueen 79:stä maalista, prosentteina 46,8%.

Tiltu Siltanen on nostanut tasoaan kauden edetessä ja on

PERJANTAINA PELATAAN SIIS POIKKEUKSELLISESTI LIIGAA PRON OSALTA JA OTTELU TELEVISIOIDAAN SUORANA RUUTU+:N KAUTTA. ODOTETTAVISSA TASAINEN PELI, JONKA PRON LAAJEMPI MATERIAALI KÄÄNTÄÄ OTTELUN KULUESSA.

close-icon

13.01.2019

Otteluraportti SB-Pro – SSRA

2019 pelit Arkadiassa käynnistyivät Pron maalijuhlalla, joka huipentui kotijoukkueen vahvaan kolmasteen erään. Rankat Ankat Oulusta taisteli pelin kaksi ensimmäistä erää loistavasti, mutta Pro oli kolmannessa erässä vahvempi ja ansaitsi voiton nousten samalla tasaisessa sarjassa toiselle sijalle parhaimman maalieron turvin.

12,1 SB-Pro – SSRA 8-3 (0-1, 2-1, 6-1)

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Pron peli-ilme on iloinen ja maalintekovoimaa alkaa jälleen löytyä laajalta rintamalta?   
⇒ Elina Kujala on tuonut joukkueeseen lisää henkistä johtajuutta!
⇒ Tiltu Siltanen otti ratkaisevissa paikoissa tärkeät torjunnat?

Kuva Esa Takalo: No33 Mirja Hietamäki hattutemppu lauantaina ja Veikkauksen kultainen mitali, Lauralta vahva tukee ja kaksi syöttöpistettä!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Elina Kujala 1+1, Laura Hietamäki 0+2, Karoliina Kujala 1+2, Emmi Lindh 0+1, Mirja Hietamäki 3+0, Meri-Helmi Höynälä 1+1, Nea Suominen 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja SSRA Sara Leinonen 21

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Elina Kujala SB-Pro ja Katja Nättilä SSRA

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Mirja Hietamäki

Hopeaa, SB-Pro Elina Kujala

Pronssia, SB-Pro Meri-Helmi Höynälä

Kuva Esa Takalo. Elina ja Karoliina Kujala pelasivat vahvan pelin jälleen lauantaina, Ellu 1+1 ja Kallu 1+2!

Prolla vahva alku, mutta Ankat pääsivät hyvin peliin mukaan

Pelin alku oli vahvaa pallonhallintaa kotijoukkueelta, muutama loistopaikka, mutta maalinteko ei vielä onnistunut ja erän puolessa välissä myös SSRA pääsi paremmin peliin mukaan, joka lopulta palkittiin Sanna Ristelin tyypillisellä kiertorannarilla, joka maskin takaa onnistui ohittamaan hienon pelin pelanneen Tiltu Siltasen.

Pro otti vahvemman otteen pelistä, vaikka jäähyt rikkoivat kotijoukkueen peliä

Toisen erän viidennellä minuutílla Pro tuli tasoihin Karoliina ja Elina Kujalan voittessa maalinedustaistelun ja “Kallu” viimeisteli tilanteeksi 1-1. Erän puolivälin jälkeen Emmi Lindh löysi Mirja Hietamäen takatolpalta ja näin Pro siirtyi johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt kauan Ankkojen onnistuessa tasoittamaan ylivoimalla hienon kuvion jälkeen Katja Nättilän iskiessä illan toisen maalinsa. Pron ottelun kolmas ja erän toinen jäähy onnistuttiin kuitenkin tappamaan ja näin kolmanteen erään luvuista 2-2.

Kotijoukkueelta erittäin vahva kolmas erä

Erän alkuun Pro otti heti johdon, Elina Kujalan tarkka laukaus maskin takaa näytti pelin suunnan, heti perään vierasjoukkue tarjoili paikan Heidi Lirkille, joka ei tuolta etäisyydeltä erehdy. Erän puolessa välissä Laura tarjoillee ja Mirja viimeistelee jo ratkaisevan tuntuisesti numeroiksi 5-2.

Rankat Ankat nousevat kuitenkin vielä kerran mukaan ja kaventavat hienon kuvion päätteeksi Nättilän toimesta, mutta Pro on nyt iskussa. Meri-Helmi Höynälä sai lopulta myös sen ansaitun maalin Laura Hietamäen hyvän esityön jälkeen ja heti perään Nea Suominen ohittaa Sara Leinosen Karoliina Kujalan esityöstä. Erän loppuun Mirja Hietamäki iskee vielä hattutempun valmiiksi “Mersu” Höynälän tarjoilusta.

Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu Siltanen on löytänyt kauden edetessä vahvan torjuntavireen!

SB-PRON PELI ANTOI JO VIITTEITÄ, MIHIN JOUKKUE KYKENEE KEVÄÄN AIKANA. PELAAJIA ON TULOSSA PIAN LISÄÄ SAIRASTUVALTA, MIKÄ ENTISESTÄÄN HELPOTTAA VALMENNUKSEN PAINETTA JA LISÄÄ VASTUSTAJIEN TUSKAA. LAUANTAINA KOTIYLEISÖ PÄÄSI ANSAITUSTI JUHLIMAAN VOITOKASTA PRON ESITYSTÄ.

 TÄNÄÄN SUNNUNTAIN 13.1 PELATAAN ARKADIASSA JÄLLEEN, NYT VUOROSSA SUOMEN CUPIN VÄLIERÄ JA VASTASSA ERVI HELSINGISTÄ. OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVOINNA KLO 16.00. TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRO SUOMEN CUPIN LOPPUOTTELUUN!

 

close-icon

11.01.2019

Otteluennakko SB-Pro – SSRA

12.02 Klo 17.00 SB-Pro – SSRA, Arkadia Halli, Klaukkala

SB-Pron kotipelit jatkuvat joulutauon jälkeen lauantaina ja 2019 ensimmäiseen sarjapeliin Arkadiaan saapuu sarjan kaukaisin vieras SSRA Oulusta. Lokakuussa joukkueet kohtasivat Oulussa, jolloin Ankat olivat niukasti vahvempia ja ovat myös sarjassa tällä hetkellä 3 pistettä Pron edellä yhden ottelun enemmän pelanneina.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Terveystilanne Pron osalta on hiljalleen parantunut ja valmennuksella alkaa olla jo vaihtoehtoja käsissään!
⇒ SSRA:n Niemelä ja Risteli ovat vaikeasti pideltävä kaksikko, kuinka Pro tässä onnistuu?
⇒ Tiltu Siltanen osoitti huippukunnon olevan jo lähellä Ruotsissa pelatuissa otteluissa, maalivahtien taistossa Tiltu vs. Määttä?

Kuva Esa Takalo. Tiltu valittiin Ruotsissa turnauksen parhaaksi maalivahdiksi. Kuvassa myös Prosta oikealla Emmi Lindh ja Emma Itänen vasemmalla

SSRA ON ONNISTUNUT TASAISEN VAHVASTI SEKÄ KOTI- ETTÄ VIERASPELEISSÄÄN

Rankat Ankat ovat pelanneet sekä kotona että vieraissa vahvan kauden. Viikonlopun kaksi peliä ovat sarjataulukon kannalta oululaisille erittäin tärkeät, sillä kauden viimeiset runkosarjan pelit joukkue pelaa kotikentällään ja lähtee näihin peleihin suosikin asemassa. Joukkueen keskittyminen lauantain peliin onkin jopa normaalia laadukkaampaa.

Hanna Niemelä on joukkueensa tehokkain syöttöpörssissä ja Sanna Risteli on onnistunut parhaiten maalinteon osalta, mutta silti joukkueesta löytyy sopivasti laajuutta ja SSRA saa hyvin rakennettua kolme vahvaa kentällistä, jotka myös kaikki pystyvät ottamaan vastuuta hyökkäyspäässäkin. Krista Määttä on toistaiseksi pelannut enemmän Oulun maalilla, mutta myös Sara Leinosella on saanut runsaasti vastuuta ja torjuntaprosentit heillä ovatkin kohtuullisen lähellä toisiaan.

SSRA on tehnyt maaleja sarjassa 2.eniten ja vastaavasti vastustaja on tehnyt 5.vähiten maaleja Ankkojen verkkoon toistaiseksi kauden peleissä.

SB-PRO ON KÄRSINYT LOUKKAANTUMISISTA KAUDEN AIKANA, MIKÄ ON ANTANUT TOISAALTA VASTUUTA KAIKILLE PELAAJILLE ENTISTÄ ENEMMÄN

Pro on kärsinyt loukkaantumisista kauden aikana merkittävästi, mutta pelaaja kerrallaan sieltä on palattu mukaan kaukaloon, mikä helpottaa sekä harjoitusten läpivientiä että tietysti myös valmennuksen tehtävää rakentaessaan kokoonpanoja peleihin.

Joukkue kävi tammikuun alussa Champion Cupissa Gävlessä, jossa välierässä Vitkovice voitti Pron jatkoajalla, mutta pronssipelissä Pro otti taas voiton Sveitsiläisestä Piranha Churista luvuin 5-3.

Kuva Esa Takalo. Elina ja Karoliina Kujala tuovat taistelutahtoisen Pron Arkadiaan lauantaina!

ERITTÄIN TÄRKEÄ JA MIELENKIINTOINEN LIIGAPELI EDESSÄ LAUANTAINA ARKADIASSA. KUMPIKIN JOUKKUE TARVITSEE PISTEITÄ JA KENTTÄ ON TÄYNNÄ LAADUKKAITA PELAAJIA, LUVASSA SIIS RAJU TAISTELU KAHDEN HUIPPUJOUKKUEEN VÄLILLÄ. KOTIJOUKKUE TARVITSEE JÄLLEEN MYÖS YLEISÖN TAAKSEEN!

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ!

PS: SUNNUNTAINA PELIT JATKUVAT KLO 17.00 SUOMEN CUPIN VÄLIERÄPELILLÄ ERVIÄ VASTAAN ARKADIASSA!

 

 

close-icon

17.12.2018

Otteluraportti SB-Pro – ÅIF

SB-Pron viimeinen Liigapeli 2018 sunnuntaina Arkadiassa oli suvereeniä kotijoukkueen hallintaa, mutta ÅIF tarkka puolustus hyvin pelanneen Teea Lehikoisen johdolla piti loppunumerot sipoolaisten kannalta kohtuullisina.

1612 SB-Pro – ÅIF 5-1 (1-0, 3-1, 1-0)


Kuva Juhani Järvenpää: Elina Kujala pelasi kauden ensimmäisen kotipelinsä sunnuntaina Pron paidassa

Sunnuntaina Pro-teemat:

⇒ Pro vei peliä, mutta maalinteko oli vaikeaa!   
⇒ Kokeneet pelaajat ottivat ratkaisijan roolin sunnuntaina!
⇒ ÅIF ei päässyt parhaille maalintekopaikoille!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 2+0, Anu Raatevaara 2+0, Laura Hietamäki 1+1, Karoliina Kujala 0+1, , Mirja Hietamäki 0+1, Emma Itänen 0+1, Jenni Torkki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 12 ja ÅIF Teea Lehikoinen 27

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Anu Raatevaara SB-Pro ja Teea Lehikoinen ÅIF

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Anu Raatevaara

Hopeaa, SB-Pro Heidi Lirkki

Pronssia, SB-Pro Laura Hietamäki

Kuva Juhani Järvenpää: Anu Raatevaara no.20 juhlimassa yv-maalia

Ottelun juoni oli selvä ensimmäisistä minuuteista alkaen, ÅIF puolustaa ja Pro pyrkii murtamaan vieraiden sumpun

ÅIF läksi jäädyttämään peliä ja puolustamaan omaa maalinedustaansa tarkasti, joukkue myös hidasti peliä ajoittain hyvinkin onnistuneesti, pelasi lyhyillä vaihdoilla, kun se oli mahdollista ja rikkoi näin peliä taitavasti. Ensimmäistä maalia yleisö saikin odottaa lähes erän loppuun, kunnes Pron parhaaksi pelaajaksi sunnuntaina valittu Anu Raatevaaran terävä rannelaukaus löysi tiensä ohitse maskin ja hyvän pelin pelanneen Teea Lehikoisen.

Toinen erä ratkaisi pelin Prolle

Toisessa erässä Pro onnistui paremmin hyödyntämään paikkansa, ensin erän alkuun Heidi Lirkki tilanteeksi 2-0 ja Heidi teki myös Pron kolmannen maalin , mikä alkoi jo maistua ratkaisulta. Nopeasti tämän perään yv:llä Anu Raatevaaran laukaus yllätti jälleen Lehikoisen ja numerot jo 4-0. Susanna Aura rikkoi ÅIF:n kuparisen ja samalla kauden ensimmäisen pääsarjapelinsä hyvin pelannut Ira Moilanen menetti mahdollisuuden “nollapeliin”.

Kolmas erä meni pelailuksi ja Joulun odotus taisi olla jo kaikilla mielessä

Kolmannessa erässä jäähyjä kirjattiin enemmän ja ainoa maali syntyi Laura Hietamäen tiukalla rannelaukauksella maalin takaylänurkkaan.

Kuten laukaisukartta kertoo, niin ÅIF ei juuri päässyt aivan parhaille paikoille ja myös Pro blokkasi hyvin vierasjoukkueen laukauksia.

Vastaavasti Pro pääsi laukomaan runsaasti myös ykkösektorista.

Pro saanut hiljalleen pelaajia takaisin mukaan pelaavaan ryhmään

Hiljalleen on kokoonpano saanut täydennystä myös sairastuvalta. Sunnuntaina kauden ensimmäisen Liigapelinsä pelasi Ira Moilanen ja pitkästä aikaa tositoimissa oli myös Ina Leminen. Lisää apuja on tulossa jo seuraaville Liigakierroksille, mikä helpottaa valmennusta joukkueen ja pelin rakentamisessa.

Kuva Juhani Järvenpää: Ina Leminen oikealla yrittää ohittaa Teea Lehikoisen Nita Heinon seuratessa tilannetta taustalla

PRON SEURAAVA LIIGAPELI PELATAAN 12.1 SSRA ELI OULUN RANKKOJA ANKKOJA VASTAAN JA KUMMALLAKIN JOUKKUEELLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ NELJÄ HÄVIÖTÄ LIIGASSA, JOTEN PELISSÄ ON SILLOIN SUURET PANOKSET.

SB-PRO JA LIIGANAISET TOIVOTTAVAT KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA

close-icon

15.12.2018

Otteluennakko SB-Pro – ÅIF

16.12 Klo: 17.00 Arkadia halli

Sunnuntaina pelataan 2018 viimeinen Liigaottelu ja Arkadiaan saapuu ÅIF Sipoosta. Sekä Pro että ÅIF hävisivät perjantaina Tampereella, joten kumpikin joukkue lähtee tähän otteluun sisuuntuneena hakemaan ennen joulutaukoa tärkeitä sarjapisteitä.

SB-Pron teemat sunnuntaina:

⇒ Perjantain pelistä kolmas erä oli hyvää salibandyä ja tästä haetaan virtaa sunnuntaille!

⇒ Elina “Ellu” Kujala palaa nyt myös Arkadiaan pitkän tauon jälkeen!

⇒ Kokoonpanoon lisää voimaa sairastuvalta?

ÅIF ON VIELÄ ILMAN VOITTOA TÄLLÄ KAUDELLA

ÅIF:n kausi on ollut hankala ja joukkue ei ole vielä voittanut yhtään peliä tällä kaudella. Asema sarjan hännillä NST:n kanssa on niin selkeä, että nousu sieltä ylöspäin vaatisi jo pieniä ihmeitä. Mutta tämä ei tarkoita, etteikö Sipoossa panosteta nyt pelin ja pelaajien kehittämiseen tavoitteena pelata keväällä kauden parasta peliään.

Nelly Baumgartner ja Bianca Boman ovat olleet joukkueensa tehokkaimmat pelaajat, joita on taustalla tukenut esim. ex-Prot Veera Simola ja Jasmin Jänkä.

Kuva Juhani Järvenpää: SB-Pron Karoliina Kujala #19 ja Emma Itänen #77. Veera Simola #43 on yksi  ÅIF:n pelaajista, jolta löytyy SB-Pro taustaa.

ÅIF TEKEE MAALEJA VÄHITEN SARJASSA

ÅIF on tehnyt ottelua kohden sarjassa NST:n kanssa vähiten maaleja eli 2,7/ottelu ja vastustajat ovat onnistuneet keskimäärin 7,5/ottelu. Teea Lehikoinen ja Satu Pekkarinen ovat torjuneet sipoolaisten maalilla ottelut lähes puoliksi kauden aikana. ÅIF:n pelissä on ollut runsaasti hyviä jaksoja, mutta joukkueen on ollut vaikeaa saada aikaan 60 minuutin mittaista ehjää peliä.

Kuva Juhani Järvenpää. Anu Raatevaara ja Elina Kujala viime kaudella Sipoossa rakentamassa hyökkäystä

Seuraa näitä pelaajia:

Elina Kujala, paluun tehnyt “Ellu” aloitti kautensa vahvasti!

Niina Ahola, joko sunnuntaina on kauden ensimmäisen liigamaalin vuoro?

Laura Hietamäki, ottanut tukevan johdon sisäisessä pistepörssin syöttötilastossa!

SYKSYN KOHTAAMINEN SIPOOSSA PÄÄTTYI PRON SELVÄÄN VOITTOON. PAIKALLISOTTELUSSA ON KUITENKIN AINA OMA JÄNNITTEENSÄ JA PRO EI TULE OTTELUUN YLIMIELISENÄ, VAAN HALUAA NÄYTTÄÄ KOTIYLEISÖLLE PARASTAAN.

JOULUPELI ALKAA SIIS KLO 17 JA OVET AVATAAN KLO 16. PÄÄSYLIPUN HANKKINEIDEN KESKEN ARVOTAAN JOULUKINNKUJA SEKÄ JOULU, NYT KASSEJA, NYT SIIS TUKEMAAN PRON LIIGANAISIA JA OSALLISTUMAAN ARVONTAAN!

close-icon

14.12.2018

Otteluraportti Koovee – SB-Pro

14.12 Koovee- SB-Pro 6-5(2-2, 4-0, 0-3)

KOOVEEN VAHVA TOINEN ERÄ RATKAISI PISTEET TÄLLÄ KERTAA TAMPEREELLE, MUTTA PRON KOLMAS ERÄ MYÖS OSOITTI PRON POTENTIAALIN

Perjantai Pro- lasien läpi katsottuna!

Elina Kujalan paluu oli vahva, kaksi maalia Vuorelan taakse!

⇒ Toinen erä jäi “vajaaksi” koko joukkueelta!

⇒ Joukkuepuolustamiseen tarvitaan tarkkuutta koko ryhmältä!

Kuva Esa Takalo. Elina Kujalan paluu oli vahva, kaksi maalia ensimmäiseen Liigapeliin tauon jälkeen

SB-Pro tehot: Jenni Torkki 1+1, Elina Kujala 2+0, Anu Raatevaara 1+1, Heidi Lirkki 0+1,  Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 1+0,

Torjunnat SB-Pro Tiltu Siltanen 17, Koovee Noora Laakso 21

Ensimmäinen erä oli tasainen ja toisen vei Koovee puhtaasti
Ottelu alkoi tasaisesti, mutta Koovee otti johdon, jonka Elina Kujala kuittasi heti seuraavassa vaihdossa. Illan paras pelaaja Ellinoora Huotari vei Kooveen uudelleen johtoon ja jälleen Pro tasoitti alle minuutti tästä, nyt Jenni Torkin laukoessa oman reboundinsa Noora Vuorelan taakse.

Toinen erä oli Kooveen näytöstä ja arkkitehtinä Ellinoora Huotari kolmella maalillaan, joista yksi tuli yv:llä ja yksi rangaistuslaukauksesta, lisäksi vielä Lyylimaija Toivola onnistui kertaalleen ja kotijoukkue siirtyi jo 6-2 johtoon.

Kolmanteen erään tuli uusi SB-Pro, mutta taistelu jäi ilman palkintoa
Kolmas erä oli Prolta erittäin vahvaa, aktiivinen karvaus tukehdutti Kooveen hyökkäyspelin ja Pro laukoi peräti 27 kertaa Kooveen 9 laukausta vastaan. Maalipaikkoja syntyi ja myös maaleja, ensin Anu Raatevaara hyvän maskin takaa, sitten Mirja Hietamäki maalin edestä ja vielä Elina Kujala koko kentän poikkisyötöstä suoraan luvuiksi 6-5. Viimeisellä minuutilla pääsi vielä Mirja Hietamäki loistopaikalta yrittämään tasoitusta, mutta Noora Laakson loistava jalkatorjunta esti tasoituksen.

“Peliinlähtö ei ollut aivan niin hyvä, kuin toivoimme, pallot hiukan pomppivat ja syötöt eivät olleet riittävän laadukkaita. Toisessa erässä myös etäisyydet kasvoivat liikaa ja oma hyökkäyksemme ei kääntynyt niin kuin olisimme halunneet.” 

“Kolmanessa erässä pääsimme hyvin iholle ja aktiivinen karvaus käänsi pelin meille, se ei vain aivan riittänyt tällä kertaa, hyvä erä kuitenkin ja pidin joukkueen taisteluilmeestä.”

“Olemme vielä rakennusvaiheessa ja tietysti tarvitsemme myös lisää pelaajia mukaan kokoonpanoon, jotta jaksamme pitää temmon ja karvauksen riittävän aktiivisena läpi pelin. Koovee oli vahva toisessa erässä ja Huotari pelasi odotetun hyvän pelin ”      -Sami Saarikoski, SB-Pro Liiganaisten päävalmentaja

MATKA TAMPEREELLA EI TUOTTANUT TÄLLÄ KERTAA PISTEITÄ, MUTTA KOLMANNEN ERÄN NOUSU ANTOI SIGNAALIN POTENTIAALISTA.

SUNNUNTAINA SARJA JATKUU ARKADIASSA JOULUPELILLÄ ÅIF:N SAAPUESSA KLAUKKALAAN. KAIKKIEN PÄÄSYLIPPUJEN HANKKINEIDEN KESKEN ARVOTAAN KOLME JOULUKINKKUA JA KOLME JOULUKASSIA. PELI ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRO VOITTOON!

close-icon

13.12.2018

Otteluennakko Koovee – SB-Pro

14.12 PERJANTAI KLO: 19.00 AUTOCENTER ARENA, TAMPERE

Liigajoukkueet palaavat lyhyeltä tauolta ja pelaavat tulevana viikonloppuna viimeiset pelinsä ennen joulutaukoa. Perjantaina Pro matkustaa Kooveen vieraaksi Tampereelle ja jo sunnuntaina on vuorossa kotipeli Arkadiassa ja vastassa silloin ÅIF.

Perjantain Pro teemat

Pro uuden valmennuksen johdolla ensimmäistä kertaa Liigaottelussa!

⇒ Mia Vallenius ja Ellinoora Huotari ovat Kooveen “voimakaksikko”, joka pitää pysäyttää!

⇒ Liiganaiset saavat perjantaiksi jo kokoonpanoon täydennystä ainakin edellisen pelin huilanneista?

Kuva Juhani Järvenpää. Arkadiassa Pro juhli Kooveeta vastaan, Mirja ja Laura Hietamäki olivat kotipelissä isossa roolissa

KOOVEE ON ALOITTANUT KAUTENSA HYVIN JA TAISTELEE PAIKASTA KOLMEN PARHAAN JOUKKOON

Syksyllä Arkadiassa Koovee jäi selvästi Pron jalkoihin, mutta kokonaisuutena kausi on ollut tamperelaisille hyvä ja joukkue onkin noussut kaupungin 1.joukkueeksi naisten Liigassa ohitse Classicin. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa 21 pisteellä jaetulla 2.sijalla ja edellisessä ottelussa joukkue kärsi kotona tappion SSRA:lle. Koovee on tehnyt pelaamissaan otteluissa keskimäärin 5 maalia ja päästänyt 4 maalia.

Ellinoora Huotari, Johanna Homi ja Henna Tapani ovat olleet joukkueensa tehokkaimmatviimeistelijät kahdeksalla maalillaan ja Mia Vallenius on koko sarjan ykkönen syöttötilastossa. Maalilla Noora Laakso on hoitanut päävastuun  hyvällä torjuntaprosentilla, mutta myös Anette Knuutinen on saanut kauden aikan torjuntavastuuta.

Kuva Juhani Järvenpää. Kooveen tehokas Mia Vallenius puolustamassa omaa maaliaan Jenni Rautasen ja Nea Suomisen hyökkäystä vastaan

SB-PRON KAUSI ON OLLUT VAIHTELEVA, UUSI VALMENNUS SAMI SAARIKOSKEN JOHDOLLA ENSIMMÄISTÄ KERTAA “TULESSA” PERJANTAINA

Pron kausi läksi liikkeelle hyvin, mutta tämän jälkeen pelit ovat ailahdelleet, sarjassa joukkue on nyt sijalla 2 tasapistein kolmen muun joukkueen kanssa. Loukkaantumiset ovat vaivanneet ryhmää poikkeavan runsaasti, mikä ei myöskään voi olla näkymättä pelaamisessa. Edellinen sarjapeli Classica vastaan kotikentällä osoitti kuitenkin joukkueen vahvan työmoraalin ja kapealla rosterilla hankittu kotivoitto on näkynyt myös joukkueen sisällä hyvänä ilmeenä harjoituksissa. Sami Saarikoski ja Paula Jouhten ovat tuoneet omat mausteensa tekemiseen ja ensimmäisiä viitteitä tästä löytynee jo perjantaina Tampereella.

Pron kaikki viisikot ovat osoittaneet vaarallisuutensa pystymällä maalintekoon, sen lisäksi kolme ketjua mahdollistaa hyvän pelinopeuden ja temmon ylläpitämisen. Laura Hietamäki on Pron sisäisen pistepörssin kärjessä ja Heidi Lirkki maalipörssin johdossa yhdeksällä osumallaan.

MAALIVAHTIPELI ON MYÖS PERJANTAINA SUURESSA ROOLISSA

Maalivahtipelin merkitys tiukoissa otteluissa on aina suuri ja Siltasen taso on jo mitattu ja SB-Pro luottaa Tiltuun. Noora Laakso on kantanut päävastuun Kooveen maalilla ja tullee myös lauantaina olemaan torjuntavuorossa. Kumpikaan maalivahti ei tule pääsemään helpolla taidokkaiden hyökkäysketjujen vyöryessä kohti maalia. Noora vai Tiltu, sen näemme perjantaina.

PRO SAANEE EDELLISEN PELIN HUILANNEISTA PELAAJISTA OSAN MUKAAN PELIIN PERJANTAINA

Ennen perjantaita olemme saaneet viidet treenit alle. Ensimmäinen viikko meni tutustuessa ja nyt olemme päästy menemään jo itse asiaan. Joukkueen yleisilme on kirkastunut ja Koovee peliä varten olemme ehtineet jo valmistautumaankin. Perjantain kokoonpano vielä tänään mietityttää, mutta eiköhän me Tampereelle päästä ja vahvalla ryhmällä”  – Sami Saarikoski, Pron päävalmentaja

ODOTETTAVISSA MIELENKIINTOINEN PERJANTAIN THRILLERI TAMPEREELLA JA POIKKEUKSELLISESTI SUNNUNTAINA PELATAAN SITTEN JO KLO 17 ARKADIASSA “JOULUINEN” LIIGAPELI. LIPUT SUORAAN OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. LIPUN HANKKINEIDEN KESKEN ARVOTAAN SUNNUNTAINA KOLME JOULUKINKKUA JA KOLME JOULUKASSIA.

close-icon

02.12.2018

Otteluraportti SB-Pro – Classic

SB-Pro Naisten Liigaottelut jatkuivat vaihderikkaan viikon jälkeen ja vastassa ollut Classic joutui toteamaan turbulenssistä kärsineen SB-Pron jälleen liian vahvaksi. SB-Pro käänsi kaikki vastoinkäymiset voimaksi itselleen ja otti tärkeät sarjapisteet runsaslukuisen kotiyleisön riemuksi.

1.12 SB-Pro – Classic 7-4 (3-1, 2-1, 2-2)


Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu “Matkanjohtaja” Siltanen nousi isoon rooliin lauantaina Pron voitossa

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Pron peli-ilme oli vapautunut ja maalintekoon oli saatu rentoutta mukaan?   
⇒ Vajaalukuinen kotijoukkue iski laajalta rintamalta?
⇒ Tiltu Siltanen otti ratkaisevissa paikoissa tärkeät torjunnat?

 

Kuva Esa Takalo: Laura ja Mirja Hietamäki löivät ottelun alkutahdit lauantain voitolle

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Jenni Rautanen 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Emma Itänen 0+2, Emmi Lindh 1+1, Mirja Hietamäki 1+1, Meri-Helmi Höynälä 1+1, Jenni Torkki 2+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 17 ja Classic Anna-Maria Linnoinen 23

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Emma Itänen SB-Pro ja Annu Selinummi Classic

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Jenni Torkki

Hopeaa, SB-Pro Tiltu Siltanen

Pronssia, SB-Pro Emmi Lindh

SB-Pro oli valmistautunut peliin hyvin ja otti kuskin paikan ensimmäisessä erässä

Kummaltakin joukkueelta puuttui muutama pelaaja lauantaina kokoonpanosta ja lisäksi Prossa tapahtuneet valmennussmuutokset ja näiden aiheuttamat spekuloinnit loivat peliin oman jännitteensä. Liiganaiset olivat tästä kuitenkin saaneet itselleen vahvan latauksen ja ottivat ensimmäisessä erässä alle kymmeneen minuuttiin jo vahvan kiinnityksen voittoon tekemällä kolme maalia. Alkutahdit löivät Laura ja Mirja Hietamäki, jonka jälkeen vielä Heidi Lirkki onnistui Prosta kolmannen kerran ensimmäisessä erässä. Classic kavensi vielä vahvan pelin pelanneiden Salla Suomelan ja Annu Selinummen yhteistyön jälkeen eränumeroiksi 3-1.

Jenni Torkki ja Tiltu Siltanen nousivat toisessa erässä ratkaisurooleihin

Toisessa erässä peli avautui ja maalivahdeille kertyi myös enemmän torjuntoja. Jenni Torkki siirsi ensin Pron 4-1 johtoon kaukolaukauksellaan ja 5-1 maali olikin sitten illan hienoin. Kotijoukkueen parhaaksi pelaajaksi valittu Emma Itänen teki maaliin loistavan alkutyön pallon sisääntuonnillaan, pieni syöttö Jenni Rautaselle, joka jatkoi tarkasti poikki kentän ykkösellä ja Jenni Torkki ei näistä erehdy, 5-1. Classic ei kuitenkaan antanut periksi, vaan siirretyn rangaistuksen aikana Selinummi kavensi ja ennen erän loppua vierasjoukkue sai vielä rangaistuslaukauksen, jossa Tiltu Siltanen näytti taitonsa ja esti maalin synnyn.

Pron johto kesti loppuun saakka huolimatta Classicin hienosta taistelusta

Annu Selinummi kavensi eron kahteen maaliin kolmannen erän alussa, jonka jälkeen Classicille vuorostaan rangaistus ja Pro onnistuikin kauniin kuvion jälkeen, hienon pelin pelanneen Emmi Lindhin maalatessa Emma Itäsen oivaltavasta. Sponiarova kavensi eron jälleen kahteen maaliin ja piti Classicin toiveita yllä.

Ottelun loppuhetkillä Tiltu Siltanen otti vielä loistavan reaktiotorjunnan, minkä jälkeen myös erinomaisen pelin pelannut Meri-Helmi Höynälä katkaisee Classicin hyökkäyksen ja iskee tyhjään maaliin ottelun loppunumeroiksi 7-4.

Millä osa-alueella SB-Pro oli parantanut peliään viikossa?

”Saimme käännettyä peliä nyt nopeammin ja yritimme päästä myös pois niiltä kiskoilta ja uskallusta pelata omilla vahvuuksilla, tämä onnistuikin mielestäni hyvin ja pelaajat tekivät erinomaista työtä, koko joukkue! Keskustelimme ennen peliä myös maalinteosta ja olimmekin nyt siinä riittävän tehokkaita. Tiltulle myös iso kiitos, tärkeissä paikoissa otti ratkaisevat torjunnat, joita voittava joukkue tarvitsee  ”  – Jarno Kivinen, SB-Pron valmennus

Jarnolle lämmin kiitos tavasta, jolla hoiti vaikean viikon jälkeen pelin. Jarno loi meille uskoa ja auttoi meitä rakentamaan kovan latauksen tähän otteluun!”  – SB-Pron Liiganaisten terveiset ottelun jälkeen

Kuva Juhani Järvenpää: Emma Itänen valittiin Pron parhaaksi pelaajaksi lauantaina ja vahvan puolustuspelin ohella oli mukana järjestelemässä kolmea maalia

PRO LÄHTEE NYT KAHDEN VIIKON TAUOLLA JA PELIT JATKUVAT  14.12 KOOVEEN VIERAANA TAMPEREELLA. SUNNUNTAINA 16.12 ON VUOROSSA 2018 VIIMEINEN KOTIPELI ÅIF:N SAAPUESSA MITTAAMAAN PRON KUNTO ARKADIAAN.

close-icon

30.11.2018

Otteluennakko SB-Pro – Classic

1.12 Klo 17.00 SB-Pro – Classic, Arkadia Halli, Klaukkala

SB-Pron kotipelit jatkuvat lauantaina, jolloin vastaan asettuu tuttuakin tutumpi Classic Tampereelta. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti Pron voittaessa sekä Liigakauden avauspelin Tampereella että Suomen Cupin ottelun Klaukkalassa.

Ennakkofilmi on ainakin yllätyksellinen!

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Pienet loukkaantumiset vaivanneet joukkuetta läpi kauden ja vastuu jakaantunut entistä vahvemmin!
⇒ Onnistuuko SB-Pro pitämään kurissa Classicin fyysisesti vahvan ja taitavan ykkösketjun?
⇒ Liiganaiset laittavat kaiken peliin ennen niin tervetullutta taukoa Liigassa!

CLASSICIN YKKÖSKENTTÄ OSOITTI VAARALLISUUTENSA VIIME VIERAILULLAAN ARKADIASSA

Classicin ykköskenttä on tehnyt käytännössä noin 80% joukkueensa maaleista ja tämän uhan elinoiminen on SB-Pron vaativin tehtävä lauantaina. Kentällisen vaarallisuus piilee sen fyysisyydessä ja toisaalta kaikki pelaajat tässä viisikossa pystyvät säännöllisesti ratkaisuihin. Myös nuoret Julia Woivalin ja Annu Selinummi ovat mielenkiintoisia seurattavia ja nostaneet tasoaan läpi kauden.

Anna-Maria Linnoinen on pääsääntöisesti hoitanut torjuntavastuun, vaikka joukkueella on toisena maalivahtina erittäin lahjakas Elsi Kangasharju. Torjuntaprosentti Linnoisella on 79,1 kauden peleistä.

SB-PRO ON KÄRSINYT LOUKKAANTUMISISTA KAUDEN AIKANA, MIKÄ ON ANTANUT TOISAALTA VASTUUTA KAIKILLE PELAAJILLE ENTISTÄ ENEMMÄN

Lauantaille Pron “sairastupa” ei vielä tyhjene, mutta valoa alkaa jo näkyä edessäpäin. Classicia vastaan joukkue varmasti syttyy jälleen kovaan taisteluun ja loistavan kotiyleisön edessä pelaaminen myös kannustaa Liiganaiset aina parhaimpaansa. Lahdessa joukkue kärsi yllätystappion, joka on nyt nollattu ja katse kiinnitetty jo tuleviin peleihin.

 

Kuva Esa Takalo. Mirja Hietamäki tuo taistelevan Pron lauantaina Arkadiaan

Seuraa näitä pelaajia lauantaina:

⇒ Meri-Helmi Höynälä, “Mersulla” on pehmeät kädet ja ajatus toimii nopeasti !

⇒ Nina Ahola, on taistellut itsensä joukkueeseen mukaan kesän ja syksyn aikana, ennakkoluuloton pelaaja, jolla vauhtia riittää!

⇒ Emmi Lindh, vastuu on kasvanut kauden aikana ja Emmi on ottanut haasteen hyvin vastaan

JÄLLEEN NÄHDÄÄN ARKADIASSA MIELENKIINTOINEN PELI JA CLASSIC TAKAA AINA SEN, ETTÄ PELISSÄ ON TUNNETTA. HELPOLLA EI TULE KUMPIKAAN JOUKKUE OTTAMAAN PISTEITÄ LAUANTAINA!

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

close-icon

27.11.2018

SB-Pron Liiganaisten valmennuksessa muutoksia

SB-Pron Liiganaisten valmennusryhmässä muutoksia ja 3.12 alkaen joukkueen päävalmentajan tehtävät ottaa haltuunsa Sami Saarikoski

Kuva SB-Pro. Sami Saarikoski vastaa SB-Pron Liigajoukkueen valmennuksesta 3.12 alkaen

Sami Saarikoskella on vahvaa kokemusta jo aiemmin SB-Prosta päävalmentajana kaudella 2011-2012 ja tätä ennen SB-Pron valmennuspäällikkönä. Tämän jälkeen Sami on toiminut mm. Tapanilan Erän valmentajana SM-Liigassa ja Erässä myös vanhempien tyttöjunioreiden ikäluokkavalmentajana.

Salibandy Legenda Paula Jouhten mukaan Pron Liiganaisten valmennusryhmään

Salibandyn Legendaksi salibandyliiton puolesta  arvostettu Paula Jouhten liittyy Sami Saarikosken tavoin mukaan Pron valmennusryhmään ja tuo valtavan määrän kokemusta ja osaamista mukanaan. Paulalla on runsaasti arvokisamenestyksiä, joukossa myös 1 MM-kulta, 4 SM-kultaa, otteluja Liigassa 349. Paula Jouhten on toiminut myös päävalmentajana Tapanilan Erässä peliuransa jälkeen.

Jarno Kivinen jatkaa apuvalmentajana ryhmässä, Eero Partio vastaa joukkueen fysiikkavalmennuksesta ja Toni Varis ja Aake Kettunen maalivahtivalmennuksesta.

SB-PRON LIIGATOIMITUS TOIVOTTAA SAMILLE JA PAULALLE MENESTYSTÄ LIIGANAISTEN VALMENNUKSESSA JA LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN SB-PRON TOIMINTAAN.

close-icon

26.11.2018

Otteluraportti Pelicans SB- SB-Pro

SB-Pro vieraili lauantaina Lahdessa ja ottelun ilonaiheet jäivät tällä kertaa vähiin. Kotijoukkue Pelicans oli kaikella tavoin valmiimpi ja halukkaampi ottamaan pisteet kotiareenallaan. Pron näennäinen pallonhallinta ei tuottanut maaleja ja lahtelaisten vastaiskut olivat odotetun vaarallisia läpi pelin.

24.11 Pelicans Sb – SB-Pro 7-3 (2-0, 0-1, 5-2)

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Laura Hietamäki 0+1, Emmi Lindh 0+1, Jenni Torkki 2+0

Maalivahtien torjunnat  Pelicans Juulia Kataja 27, SB-Pro Tiltu Siltanen 12 ja Ira Moilanen 5

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin. Pelicans Juulia Kataja ja SB-Pro Jenni Torkki

Kuva SB-Pro. Jenni Torkki palkittiin lauantaina Pron parhaana pelaajana

SB-Pro piti palloa ja laukoi tuplasti enemmän

Lauantain juoni oli selvä, Pro pitää palloa ja laukoo paljon, mutta Pelicans puolusti kuitenkin hyvin ja loistavasti torjunut Juulia Kataja torjui tarvittavan. Pelicans pyrki myös tilaisuuden tullen laukomaan myös kaukaa jo ja haki nopeita vastahyökkäyksiä, jotka etenkin kolmannen erän takaa-ajovaiheessa toimivat myös hyvin.

Kahden erän jälkeen peli oli vielä täysin auki kotijoukkueen johtaessa 2-1, mutta kolmannen erän 2 maalia Pelicansille oli tällä kertaa liikaa hiukan siipirikkoiselle Prolle. Pron maaleista vastasivat lauantaina Jenni Torkki kahdesti ja Heidi Lirkki kerran. Laukauksia Prolle lähes 80 ja kotijoukkueelle alle 50, mutta tehokkuus oli Pelicansin vahvuutena.

SB-PRON PUOLESTA ANNETAAN TÄYSI TUNNUSTUS HYVIN TAISTELLEELLE KOTIJOUKKUEELLE, JOKA OLI SELVÄSTI VALMIIMPI OTTAMAAN PISTEET LAUNTAINA JA ANSAITSI NÄIN VOITTONSA. PRON KAUSI JATKUU 1.12 ARKADIASSA CLASSICIA VASTAAN KLO 17.00.

 

close-icon

23.11.2018

Otteluennakko Pelicans SB – SB-Pro

Liiganaisten sarjakausi jatkuu vierailulla Lahteen, jossa vastassa on pirteästi kautensa aloittanut sarjanousija SB Pelicans. Joukkueet pelasivat Lahdessa ennen kauden alkua harjoitusottelun, jossa Pelicans osoittautui sillä kertaa vahvemmaksi.

24.11 Klo: 17.00 Pelicans SB – SB-Pro, Suurhalli Areena


Kuva Esa Takalo: Juhlivatko Laura ja Mirja Hietamäki lauantaina myös Suurhallin Areenalla?

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Tuplaviikonlopun pelit ovat nollattu ja Lahteen joukkue lähtee taisteluilmeellä hakemaan Liigan piikkipaikkaa?
⇒ Lyhyt matka Lahteen ei ainakaan tule painamaan Liiganaisten jaloissa, pelinhallinta Prolle!
⇒ 2002 syntynyt Sofia Mittentag on noussut Pelicansin ykköstykiksi ja laittaa myös Pron puolustuksen haasteen eteen?

PELICANS SB LÖYTYY SARJATAULUKOSTA SIJALTA 7, MUTTA PELANNUT VAHVAN ALKUKAUDEN

Pelicans on tehnyt sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja, runsaat 4 ottelua kohden, mutta toisaalta joukkueen puolustus on onnistunut  hyvin ja päästänyt vain 5,5 maalia keskiarvona ottelua kohden, mikä on selvästi vähemmän, kuin sarjassa tällä hetkellä viimeisinä olevat NST ja ÅIF.  Näin myös joukkueen pistesarake näyttää jo 8 pistettä, jolla hyvin todennäköisesti vältetään sarjassa kaksi viimeistä sijaa kauden jatkuessa positiivisissä merkeissä myös talven pimeimpinä kuukausina.

Joukkueen pistepörssiä hallitsevat nuoret Sofia Mittentag ja Veera Vilenius, kokeneempi Anna-Maria Haapasalo on tukenut myös vahvasti nuoria pelaajia 8:lla tehopisteellään ja ollen samaan aikaan joukkueen +- tilaston selkeä ykkönen. Maalivahdeista Juulia Kataja, pelannut myös Prossa toissa kaudella, on aloittanut neljässä pelissä ja on ehdottomasti tulevaisuuden huipputorjujia.

Kuva Juhani Järvenpää. Joukkueen kapteeni Karoliina Kujala on pelannut koko uransa Liigassa maali/ ottelu vauhdissa

SB-PRO LÄHTEE HAKEMAAN SARJAN KÄRKIPAIKKAA JA KAUDEN ENSIMMÄISTÄ VOITTOA PELICANSISTA

Viimeisessä liigapelissään Pro voitti jännittävän illan päätteeksi kovakuntoisen PSS:n erittäin tarkalla pelillä ja tätä samaa joukkue lähtee rakentamaan myös Lahteen. Huolellista pelaamista, oikea-aikaista aktiivista karvausta ja peli käännetään nopeasti tilaisuuden tullen. Maalintekovoimaa Liiganaisilta löytyy riittävästi, joten kärsivällisyys varmasti palkitaan ottelun kuluessa.

Joukkueen sisäinen pistepörssi on erittäin tasainen Laura Hietamäen ollessa 1., mutta kolme pelaajaa on 11. pisteellä vain pisteen päässä. Maalipörssissä neljä ensimmäistä pelaajaa ovat kaikki seitsemässä maalissa, mikä kuvaa myös joukkueen tasaisuutta.

Tiltu Siltanen on pelannut toistaiseksi kaikki Pron ottelut ja on Liigan tilastokakkonen tällä hetkellä TPS:n Noora Vuorelan jälkeen


Kuva Esa Takalo. Tiltu Siltasen lauantain peli on “matkanjohtajalle” numero 201 Liigassa

LIIGATOIMITUS ENNAKOI TASAISTA PELIÄ JA PELICANS TUOREENA LIIGAJOUKKUEENA TULEE JATKAMAAN VAHVOVA KOTIPELEJÄÄN. NURMIJÄRVELLÄ KUITENKIN USKOTAAN OMAAN JOUKKUEESEEN JA VAHVA SEKOITUS KOKEMUSTA JA NUORUUTTA HAKEE PISTEET SUURHALLISTA.

14.02.2019

Otteluraportti ErVi – SB-Pro

SB-Pro haki täydet pisteet Helsingistä ErVin kustannuksella ja varmisti samalla […]

12.02.2019

Otteluennakko ErVi – SB-Pro

13.2.2019 klo 18.30 Mosahalli Keskiviikkona pelataan Mosalla kuuma paikallisottelu ErVin […]

12.02.2019

SB PRO ry:n vuosikokousilmoitus

SB PRO ry:n vuosikokous pidetään Nurmijärvellä valtion virastotalolla tiistaina 26.2.2019 […]

11.02.2019

Otteluraportti PSS – SB-Pro

10.02 PSS – SB-PRO 4- 3 ja (1-0, 1-2, 1-1, 1-0) ODOTETUN TIUKKA TAISTO […]

08.02.2019

Otteluennakko PSS – SB-Pro

10.02 Klo: 17.00 Porvoon Salibandyhalli Sunnuntaina Porvoossa pelataan Liigan kärkiottelu, […]

04.02.2019

Liiganaisten uusi päävalmentaja kausille 2019-2021

SB-Pro Nurmijärvi ry ja Liiganaiset ovat tehneet kaksi seuraavaa kautta […]

27.01.2019

Otteluraportti SB-Pro – NST

SB-Pron vahva aloitus ratkaisi lauantai-illan pelin, mutta NST pystyi nostamaan […]

25.01.2019

Otteluennakko SB-Pro – NST

26.01 Klo 17.00 SB-Pro – NST, Arkadia Halli, Klaukkala Liiganaiset […]

19.01.2019

Otteluraportti TPS – SB-Pro

18.01 TPS- SB-PRO 4-6 (1-2, 1-2, 2-2) TOIMITUKSEN ENNAKOINTI OSUI KOHDALLEEN, PRO […]

17.01.2019

Otteluennakko TPS – SB-Pro

18.1 PERJANTAI KLO: 18.30 LEAF AREENA, TURKU SB-Pro matkaa perjantaina TPS:n […]

13.01.2019

Otteluraportti SB-Pro – SSRA

2019 pelit Arkadiassa käynnistyivät Pron maalijuhlalla, joka huipentui kotijoukkueen vahvaan […]

11.01.2019

Otteluennakko SB-Pro – SSRA

12.02 Klo 17.00 SB-Pro – SSRA, Arkadia Halli, Klaukkala SB-Pron […]

17.12.2018

Otteluraportti SB-Pro – ÅIF

SB-Pron viimeinen Liigapeli 2018 sunnuntaina Arkadiassa oli suvereeniä kotijoukkueen hallintaa, […]

15.12.2018

Otteluennakko SB-Pro – ÅIF

16.12 Klo: 17.00 Arkadia halli Sunnuntaina pelataan 2018 viimeinen Liigaottelu […]

14.12.2018

Otteluraportti Koovee – SB-Pro

14.12 Koovee- SB-Pro 6-5(2-2, 4-0, 0-3) KOOVEEN VAHVA TOINEN ERÄ RATKAISI PISTEET […]

13.12.2018

Otteluennakko Koovee – SB-Pro

14.12 PERJANTAI KLO: 19.00 AUTOCENTER ARENA, TAMPERE Liigajoukkueet palaavat lyhyeltä tauolta […]

02.12.2018

Otteluraportti SB-Pro – Classic

SB-Pro Naisten Liigaottelut jatkuivat vaihderikkaan viikon jälkeen ja vastassa ollut Classic […]

30.11.2018

Otteluennakko SB-Pro – Classic

1.12 Klo 17.00 SB-Pro – Classic, Arkadia Halli, Klaukkala SB-Pron […]

27.11.2018

SB-Pron Liiganaisten valmennuksessa muutoksia

SB-Pron Liiganaisten valmennusryhmässä muutoksia ja 3.12 alkaen joukkueen päävalmentajan tehtävät […]

26.11.2018

Otteluraportti Pelicans SB- SB-Pro

SB-Pro vieraili lauantaina Lahdessa ja ottelun ilonaiheet jäivät tällä kertaa […]

23.11.2018

Otteluennakko Pelicans SB – SB-Pro

Liiganaisten sarjakausi jatkuu vierailulla Lahteen, jossa vastassa on pirteästi kautensa aloittanut […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

23.02.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

23.02.2019, 17:00

Liiganaiset - Pelicans SB

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

PELATUT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

13.02.2019

EräViikingit - Liiganaiset (2-4)
close-icon

10.02.2019

PSS - Liiganaiset (4-3 JA)
close-icon

26.01.2019

Liiganaiset - NST (8-3)
close-icon

18.01.2019

TPS - Liiganaiset (4-6)
close-icon

13.01.2019

Liiganaiset - EräViikingit (2-3)
close-icon

12.01.2019

Liiganaiset - SSRA (8-3)
close-icon

16.12.2018

Liiganaiset - Åif (5-1)
close-icon

14.12.2018

KooVee - Liiganaiset (6-5)
close-icon

01.12.2018

Liiganaiset - Classic (7-4)
close-icon

24.11.2018

Pelicans SB - Liiganaiset (7-3)
close-icon

18.11.2018

Liiganaiset - Classic (8-7)
close-icon

17.11.2018

Liiganaiset - PSS (4-3)
close-icon

03.11.2018

Liiganaiset - EräViikingit (2-5)
close-icon

27.10.2018

NST - Liiganaiset (1-5)
close-icon

20.10.2018

Liiganaiset - TPS (7-4)
close-icon

14.10.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset (5-9)
close-icon

13.10.2018

SSRA - Liiganaiset (5-4)
close-icon

06.10.2018

Liiganaiset - KooVee (11-3)
close-icon

29.09.2018

Åif - Liiganaiset (2-10)
close-icon

15.09.2018

Classic - Liiganaiset (3-8)
close-icon

09.08.2018

Liiganaiset - Berner Oberland, Sveitsi (4-3 RL)

13.02.2019

EräViikingit - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 2-4

10.02.2019

PSS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 4-3 JA

26.01.2019

Liiganaiset - NST

Naisten salibandyliiga

Tulos: 8-3

18.01.2019

TPS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 4-6

13.01.2019

Liiganaiset - EräViikingit

Suomen Cup

Tulos: 2-3

12.01.2019

Liiganaiset - SSRA

Naisten salibandyliiga

Tulos: 8-3

16.12.2018

Liiganaiset - Åif

Naisten salibandyliiga

Tulos: 5-1

14.12.2018

KooVee - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 6-5

01.12.2018

Liiganaiset - Classic

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-4

24.11.2018

Pelicans SB - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-3

18.11.2018

Liiganaiset - Classic

Suomen Cup

Tulos: 8-7

17.11.2018

Liiganaiset - PSS

Naisten salibandyliiga

Tulos: 4-3

03.11.2018

Liiganaiset - EräViikingit

Naisten salibandyliiga

Tulos: 2-5

27.10.2018

NST - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 1-5

20.10.2018

Liiganaiset - TPS

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-4

14.10.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset

Suomen Cup

Tulos: 5-9

13.10.2018

SSRA - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 5-4

06.10.2018

Liiganaiset - KooVee

Naisten salibandyliiga

Tulos: 11-3

29.09.2018

Åif - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 2-10

15.09.2018

Classic - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 3-8

09.08.2018

Liiganaiset - Berner Oberland, Sveitsi

Harjoitusottelu

Tulos: 4-3 RL

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | Liiganaiset

SARJATAULUKKO

JoukkueOV3V2H1H0TMPMMEP
PSS171121384453938
SB-Pro17120141006040
37
SSRA1711006101792233
Koovee17110067973633
EräViikingit171000793712230
TPS17900889741527
Pelicans SB1781087588-1326
Classic1761198282021
ÅIF161021349106-575
NST160101541115-742

PISTEPÖRSSI

PelaajaO+-+/-MSP
Heidi Lirkki1635152016622
Laura Hietamäki1734231171522
Mirja Hietamäki1733221112517
Karoliina Kujala1633201311617
Jenni Rautanen
17231588917
Jenni Torkki142211119514
Meri-Helmi Höynälä
152918118412
Elina Kujala414775712
Silja Eskelinen12242047411
Anu Raatevaara17392415729

pelaajat | Liiganaiset

pelaajan kuva
1
Kiiski, Jannika
Maalivahti

Syntynyt: 07.08.99

SB-Prossa: 5.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Tiikerit, Piranha Chur

pelaajan kuva
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.1990

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tapanilan Erä, NST

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.90

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, NST

pelaajan kuva
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Northern Stars

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 10. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja

Syntynyt: 4.1.1996

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: BB-88, NST

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
25
Heino, Nita
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: PSS, Papas, Crackers, NST

pelaajan kuva
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, Tiikerit, EräViikingit

pelaajan kuva
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti

Syntynyt: 15.4.89

SB-Prossa: 5. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, NST, PSS

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-Vantaa

pelaajan kuva
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja

Syntynyt: 5.5.90

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Oilers, Indians, M-team

pelaajan kuva
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä

Syntynyt: 21.8.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6. kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
69
Leminen, Ina
Puolustaja

Syntynyt: 12.7.96

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 9. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-97

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä

Syntynyt: 09.07.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
77
Itänen, Emma
Puolustaja

Syntynyt: 10.08.88

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: M-team

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä

Syntynyt: 6.6.91

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: OLS, Papas, Happee, SSRA

pelaajan kuva
83
Lindh, Emmi
Puolustaja

Syntynyt: 27.11.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 9. kausi

Yhteistyössä mukana:

pelaajan kuva
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

Syntynyt: 12.11.99

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

Yhteistyössä mukana:

1
Kiiski, Jannika
Maalivahti
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä
25
Heino, Nita
Hyökkääjä
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä
69
Leminen, Ina
Puolustaja
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä
77
Itänen, Emma
Puolustaja
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä
83
Lindh, Emmi
Puolustaja
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

KUVAT | Liiganaiset

joukkueen kuva

Suomen mestarit 2018

joukkueen kuva

Liiganaiset kaudella 2018-2019

TOIMIHENKILÖT | Liiganaiset

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

PV
Saarikoski, Sami
Päävalmentaja
V
Jouhten, Paula
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja

Puhelin: 0432113211

Sähköposti: toni.varis@outlook.com

FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja

Puhelin: 0505425166

Sähköposti: eeropartio@gmail.com

FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
H
Kauppila, Samu
Fysioterapeutti

Puhelin: 0405106579

Sähköposti: samu.kauppila@bodymind.fi

H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 044-7799287

Sähköposti: marko.moilanen@sb-pro.fi

JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

Puhelin: 0500-588924

Sähköposti: harry.virtanen112@gmail.com

JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
PV
Saarikoski, Sami
Päävalmentaja
V
Jouhten, Paula
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja
FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja
FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
H
Kauppila, Samu
Fysioterapeutti
H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja
JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

KAUSIKORTIN TILAUSLOMAKE | SB-PRO

Nimi ja Sukunimi*

Osoite*

Puhelinnumero*

Sähköposti

Viesti

* pakollinen kenttä

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA