UUTISET | Liiganaiset

close-icon

14.10.2018

Otteluraportit SSRA – SB-Pro Liiga, O2 – SB-Pro Suomen Cup

13.10 SSRA– SB-PRO 5-4 (0-3, 4-1, 1-0)

SSRA osoitti olevansa vaarallinen joukkue ja aiheutti Pron ensimmäisen tappion Liigassa. Ankat nousivat 3-0 ja 4-1 tappiosta rinnalla ja tekivät vielä päätöserässä voittomaalin. Sarja onkin varmasti ennätystasainen tällä hetkellä kuuden joukkueen ollessa 9. pisteessä ja SB-Pron johtaessa sarjaa parhaalla maalierolla.

Ottelun Pro-teemat:

⇒ Prolla vahva alku otteluun!

⇒ SSRA teki alivoimamaalin 2. erän alkuun ja tästä läksi kotijoukkueen nousu!

⇒ Kolmas erä oli tasainen, mutta tällä kertaa Pro ei onnistunut paikoistaan!

 

Kuva Juhani Järvenpää: Jenni Rautanen onnistui jälleen kahdesti Oulussa

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jenni Rautanen 2+0, Jenni Torkki 0+1,  Laura Hietamäki 1+1, Meri-Helmi Höynälä 1+0, Mirja Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja SSRA Krista Määttä 14

SB-PROLLA OTTELUUN VAHVA ALKU

SB-Pro pelasi totutusti kolmella viisikolla, mutta ykköskentässä Hanna-Mari Uimonen paikkasi Juulianna Sotalan ja kakkoskentässä Melina Rissanen otti Nea Suomisen paikan. Pelin alkuun näytti, että Pro jatkaa siitä mihin jäi viikko sitten lauantaina ja Jenni Rautasen johdolla vierasjoukkue otti vahvan kiinnityksen peliin 3-0 johdolla 1.erässä. SSRA oli kuitenkin pelissä hyvin mukana, mikä antoi viitteitä, ettei ottelusta tule Pron näytös.

TOISESSA ERÄSSÄ ANKAT NOUSIVAT RINNALLE JA KOLMANNESSA RATKAISIVAT OTTELUN VOITOKSEEN

Toisen erän alkuun SSRA jäähyn, mutta onnistuivat tekemään alivoimamaalin, joka varmasti antoi uskoa kotijoukkueelle. Laura Hietamäki vei Pron vielä kerran kolmen maalin johtoon, mutta tämän jälkeen maalasi vain Rankat Ankat, kolmesti vielä toisessa erässä ja kolmannessa erässä nuori Sanni Uimarihuhta teki ottelun voittomaalin. Pro haki raivokkaasti tasoitusta ottelun lopussa ilman maalivahtia, mutta tuloksetta tällä kertaa.

Kuva Juhani Järvenpää. Emmi Lindh on saanut hyvän lähdön kaudelleen, tehotilastossa +12 neljän pelin jälkeen ja omassa päässä ei vielä ole vastustaja onnistunut maalinteossa

ANSAITTU VOITTO KOTIJOUKKUEELLE

“Ensimmäinen erä oli tuloksellisesti meille hyvä, vaikka Ankat onnistuivat siinäkin ajoittain paineistamaan vahvasti. Toisessa erässä ylipelattiin ja turhat virheet kostautuivat. Kolmas erä oli tasainen, kotijoukkue onnistui siinä, missä me ei onnistuttu eli saatu maalia aikaiseksi. Ankat käänsivät peliä vahvasti ja olivat agressiivisiä. Meiltä heikko toinen erä, josta otetaan oppia jatkopeleihin, jotta peli kestää kasassa 60 minuuttia.”    – Vesa Pulkkinen, SB-Pro päävalmentaja

 14.10 O2- JYVÄSKYLÄ – SB-PRO,5 – 9 (1-2, 1-2, 3-5), Suomen Cup

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 1+0, Karoliina Kujala 1+0,  Silja Eskelinen 0+1, Jenni Torkki 2+1, Melina Rissanen 1+2, Laura Hietamäki 1+2, Mirja Hietamäki 3+0, Meri-Helmi Höynälä 0+1, Nita Heino 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 22 ja O2 Tanja Matilainen 25

SB-PRO OTTI PAIKAN 4.KIERROKSELTA, MUTTA KOTIJOUKKUE PAKOTTI PRON TEKEMÄÄN TÖITÄ LOPPUUN SAAKKA

Kuten ennakossa arvelimme, niin O2 tulee tekemään ottelusta Prolle vaikean. Ensimäinen ja toinen erä kulkivat Pron hallinnassa, mutta kotijoukkue roikkui hyvin pelissä mukana. Kolmannen erän puolivälissä O2 vielä kavensi tilanteeksi 4-5, mutta tämän jälkeen Pro iski nopeasti kolmesti ja ratkaisi pelin itselleen.

Mirja Hietamäki onnistui jälleen hattutempun arvoisesti, lisäksi nostetaan esiin nuoret Jenni Torkki 2+1 ja Melina Rissanen 1+2, jotka tällä kertaa vastasivat ketjunsa tehoista.

Kuva SB-Pro. Vasemmalla Melina Rissanen, oikealla Jenni Torkki

O2 OLI ODOTETUN PIRTEÄ JA ANTOI PROLLE TÄYDEN VASTUKSEN

” Kotijoukkue läksi pelaamaan rohkeasti ja ansaitsee kaiken tunnustuksen pelistään. Pro ei ollut ihan parhaimmillaan, mutta rutiinilla hoidettiin kuitenkin jatkopaikka, jota tietysti tässä vain haettiin ja tyylipisteet eivät merkitse mitään. Meillä oli laajempi ryhmä, josta löytyy ratkaisijoita ja Tiltu Siltanen maalilla oli jälleen hyvä, tässä ainakin osa ottelun ratkaisuista”.   –Marko Moilanen, Sb-Pro joukkueenjohtaja

ENNAKOIMME PRON MATKAAVAN KOTIIN NURMIJÄRVELLE KAHTA PISTETTÄ RIKKAAMPINA, MUTTA SSRA NÄYTTI, ETTÄ JOKAISEN VOITON ETEEN JOUTUU PELAAMAAN PARHAALLA TASOLLAAN. SUOMEN CUPISSA PRO JATKAA 4.KIERROKSELLE JA JOKO SIELTÄ TULISI PITKÄN VIERASPELIPUTKEN JÄLKEEN MYÖS KOTIPELI VASTAAN ARVONNOISSA.

 RASKAS VIERAPELIMATKA ON TAKANA JA LAUANTAINA 20.10 ARKADIASSA PELATAAN SARJAN KÄRKIKAMPPAILU SB-PRO – TPS KELLO 17.00 ALKAEN. TÄHÄN PELIIN TARVITAAN KOTIYLEISÖN TUKI MUKAAN!

close-icon

11.10.2018

Otteluennakko SSRA – SB-Pro

13.10 Klo: 15.00 SSRA – SB-Pro, Kastelli Oulu

Sarjakärki SB-Pro matkustaa Ouluun tulevana lauantaina, jossa vastassa SSRA. Hienossa kotihallissaan Kastellissa kotijoukkue on aina vaarallinen vastustaja,  viime kauden vastaavassa pelissä Pro oli selvästi vahvempi.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Jatkuuko Pron “lentokeli” myös Oulussa kovan kotijoukkueen vieraana?
⇒ Pron pelaaminen on kehittynyt ottelu ottelulta, jatkoa tulossa?
⇒ Pystyykö SSRA pysäyttämään Pron kolmen kentällisen vyörytyksen?

Kuva Florian Buechting. Pron 2. ketju on aloittanut kauden hienosti, kuvassa oikealta Emmi Lindh, Jenni Rautanen, Emma Itänen ja Jenni Torkki, Nea Suominen on ketjun 5. pelaaja

SSRA ON KOVA KOTIJOUKKUE  JA HYVÄ HAASTE ERINOMAISESTI KAUDEN ALOITTANEELLE SB-PROLLE

Viime kaudella kumpikin voitti toisensa kerran sarjassa ja tällä kaudella SSRA on nyt sarjan 4. kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Pro on voittanut kaikki kolme otteluaan ja johtaa sarjan myös puhtaan saldon omaavan TPS:n kanssa. Ankat ovat olleet tällä kaudella erittäin tasainen joukkue, sisäisen pistepörssin kärjessä ovat Hanna Niemelä ja Henriikka Keinänen, lisäksi ainakin Sanna Risteli on pelaaja, jonka kovan laukauksen  jokainen Liigapelejä seurannut tietää. Krista Määttä todennäköisesti on SSRA:n pelaava maalivahti lauantaina ja on myös ehdottomasti yksi sarjan parhaista maalivahdeista.

PRO ALOITTAA MATKUSTAMISEN JO PERJANTAINA

Liiganaiset matkustavat perjantaina Jyväskylään, josta joukkue siirtyy pelipäivän aamuna Ouluun ja on näin tuorein jaloin valmis otteluun lauantaina. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja otteluun lähdetään luottavaisena, vaikkakin vahvaa kotijoukkuetta arvostaen. Kolmen tasaisen kentällisen pelaamiseen tuskin on Oulussakaan luvassa muutoksia ja Pro haluaa ottaa pelissä hallinnan itselleen.

Kuva Florian Buechting: Mirja Hietamäki avasi kauden maalitilinsä hattutempulla Koovee:n kustannuksella

SB-PRO JATKAA SUNNUNTAIKSI JYVÄSKYLÄÄN 02-JYVÄSKYLÄN VIERAAKSI SUOMEN CUPIN 3. KIERROKSELLE

Liiganaisten bussi suuntaa illan päätteksi jo Oulusta Jyväskylään, jossa pelataan sunnuntaina klo 13.00 alkaen Suomen cupin 3. kierroksen ottelu 02-Jyväskylän vieraana. 02 tippui viime kaudella Liigasta ja tässä ottelussa päästään vertailemaan Liigakärjen ja 1. divisioonan sarjajohtajana tasoeroa. SB-Pron yksi kauden päätavoitteista on Suomen Cup, joten tähän otteluun lähdetään jälleen kovalla asenteella tavoitteena pelit 4. kierroksella.

Kuva Florian Buechting. Joukkueen kapteeni Karoliina Kujala on ollut “lennossa” alkukaudesta, kuten kuvakin osoittaa

TOIMITUKSEMME ENNUSTAA LIIGANAISTEN SAAVAN LAUANTAINA KAUDEN KOVIMMAN HAASTEEN TOISTAISEKSI. PRON ISKUKYKY ON OLLUT KUITENKIN NIIN VAHVAA, ETTÄ USKOTAAN SILTI PISTEIDEN MATKAAVAN NURMIJÄRVELLE KORSISAAREN BUSSISSA.

SUOMEN CUPISSA PRO ON LIIAN VAHVA RYHMÄ JYVÄSKYLÄSSÄ JA JOUKKUE TULEE OTTAMAAN PAIKAN 4. KIERROKSELTA, VAIKKA JYVÄSKYLÄN KOTIJOUKKUE TULEE TAISTELUASENTEELLA OTTELUUN. SEURAAVA KOTIPELI ON SIIS JO 20.10 ARKADIASSA JA VASTASSA VIELÄ TÄLLÄ HETKELLÄ PUHTAAN SARJAN OMAAVA TPS. KALENTERIIN SIIS VARAUS 20.10 KLO 17.00 ARKADIA HALLI!

 

close-icon

07.10.2018

Otteluraportti SB-Pro – Koovee

10.2 SB-Pro – Koovee 11-3  (4-0, 3-2, 4-1)

Ottelun alkuun pidettiin juhlallisuuksia, mestaruusviiri nostettiin seinälle ja lisäksi huomioitiin Anu Raatevaaran ja Jaana Lirkin saavutuksia uralla toistaiseksi ja näin Liigan kärkiottelu sai arvoisensa aloituksen. Itse ottelusta muodostui todellinen Pron näytös, jossa lopulta nähtiin SB-Pron historian suurinumeroisin voitto Arkadia hallissa.

Kuva SB-Pro. Jenni Torkki avasi Pron maalijuhlat lauantaina

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Mirja Hietamäki iski Arkadia hallin ensimmäisen hattutempun!
⇒ “Kakkoskentän” taakse ei ole vieläkään tehty yhtään maalia!
⇒ Kolme vahvaa kentällistä on edelleen Pron täsmä-ase!
⇒ Tiltu Siltasen luotettava torjuntatyöskentely luo vankan perustan Pron pelaamiselle!   

Kuva SB-Pro: Laura Hietamäki, Silja Eskelinen ja Mirja Hietamäki, yhteensä  9 tehopistettä eilen!  

SB-Pro tehot: Jenni Rautanen 2+1, Laura Hietamäki 0+3, Karoliina Kujala 2+1, Jenni Torkki 1+1, Silja Eskelinen 2+1, Mirja Hietamäki 3+0, Nea Suominen 0+1, Heidi Lirkki 1+3

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja Koovee Noora Laakso 11 ja Anette Knuutinen 8

Parhaina pelaajina palkittiin: SB-Pro Mirja Hietamäki 3+0 ja Koovee Johanna Homi 1+0

Veikkauksen mitalit:

Kulta: Mirja Hietamäki, SB-Pro

Hopea: Karoliina Kujala, SB-Pro 

Pronssi: Jenni Rautanen, SB-Pro

NÄIMME TOISTAISEKSI KAUDEN PARASTA SB-PRON PELIÄ

Alkujuhlallisuuksien jälkeen ei Pro antanut vierasjoukkueelle hetkenkään rauhaa ja näin Rautasen kenttä iski runsaaseen neljään minuuttiin kaksi tahtomaalia maalin edestä siivittäen Pron karkumatkalle. Pallonhallinta oli myös selvästi kotijoukkueella tavoitteen mukaisesti ja ottelun laukaisukertat kertovat sen, että Pro pääsi parhaille maalisektoreille selvästi vierasjoukkuetta useammin.

Toinen erä oli numerollisesti tasaisempi Kooveen onnistuessa myös maalinteossa kahdesti, mutta kolmas erä mentiin jälleen vahvasti Pron merkeissä ja ottelun kruunasi omalla tavallaan Mirja Hietamäen hattutemppu ja kaikki nämä maalit alusti Laura Hietamäki.

Jokainen Pron pelaaja onnistui roolissaan, joten on vaikea nostaa jo palkittujen pelaajien lisäksi nimiä esiin, mutta Silja Eskelinen on tällä hetkellä tehnyt kolmeen peliin jo 8 tehopistettä ja Heidi Lirkki kahteen peliin samat 8 tehopistettä, maajoukkuepelaajiltamme tehokas avaus kauteen.

LUOTETTAVAA PUOLUSTUSPELAAMISTA

Maalivahtien taiston vei ehkä odotetusti lopulta Tiltu Siltanen, joka on jo nyt huippuiskussa ja lähitorjunnat jos mahdollista, niin vielä viime vuotta parempia. Tiltu luo samalla vahvan pohjan Pron koko pelaamiselle omalla luotettavalla torjuntatyöskentelyllään.

Kauden alun erikoisuuksia on “kakkoskentällisen” saldo kolmen ottelun jälkeen, ei yhtään maalia omaa päähän vielä.  Emmi Lindh on koko sarjan ykkönen tällä hetkellä saldolla +10,Emma Itäsen saldo on koko sarjan 2. paras +9 ja Nea Suomisen +8 tällä hetkellä jaetulla 3. sijalla.

Kuva SB-Pro: Emma Itänen on toisena Liigan tehotilastossa yhdeksällä plusmaalillaan ja johdossa pakkipari Emmi Lindh, +10!

VAROVAISTA TYYTYVÄISYYTTÄ PELIN JÄLKEEN

” Peli oli vuodenaikaan nähden ihan hyvällä tasolla ja meillä koko joukkue onnistui hyvin, olemme viime vuoden tapaan hyvä kolmen kentällisen joukkue. Olen tietysti tyytyväinen siitä, että sain tehtyä kauden ensimmäiset tehopisteeni ja niitähän minulta tietysti odotetaankin hyökkääjän roolissa, kyllä se helpottaa. Pystymme myös parantamaan omaa peliämme vielä paljon ja etenkin omassa päässä tuli ehkä joku turha virhe”  – Mirja Hietamäki, SB-Pron “voimahyökkääjä” –

Hienoa oli saada tämä ensimmäinen kotipeli alle ja joukkueelle iso kiitos kovasta työmoraalista. Pelasimme juuri kuten oli myös suunniteltu ja harjoiteltu, meillä on oikea suunta tekemisessämme. Valmentajalle on mahtavaa luotsata tätä ryhmää, jossa ei ole heikkoa lenkkiä”   – Vesa Pulkkinen, SB-Pro päävalmentaja

TOIMITUS KIITTÄÄ OSALTAAN KOKO JOUKKUETTA JA KOKO OTTELUTAPAHTUMAN ORGANISAATIOTA. PRO ON OTTANUT TUKEVAN OTTEEN SARJAN KÄRJESSÄ JA SEURAAVIIN KOTIPELEIHIN TOIVOTTVASTI SAAMME ENTISTÄ ENEMMÄN FANEJA PAIKALLE.

SEURAAVAN KERRAN ARKADIASSA TARVITAAN TEITÄ; KUUDETTA KENTTÄPELAAJAA, LAUANTAINA 20.10 KLO 17.00, JOLLOIN VASTASSA ON TPS SARJAN KÄRKIKAMPPAILUSSA.

close-icon

04.10.2018

Otteluennakko SB-Pro – Koovee

6.10 Klo: 17.00 SB-Pro – Koovee, Arkadia Halli, Klaukkala
SB-Pron Liigakausi kotikentällä aloitetaan heti sarjan kärkikamppailulla, jossa vastustajaksi Liiganaiset saavat Kooveen Tampereelta. Joukkueilla on takanaan 2-4 ottelua tällä hetkellä ja ainoina puhtaan pelin joukkueina ovat SB-Pro ja TPS. Pro on maalieron perusteella sarjassa 1. ja Koovee 2. ennakkoa kirjoittaessa.

Lauantain Pro-Liigateemat:

⇒ Kauden avaus ja juhlallisuuksia luvassa ennen pelin alkua!
⇒ Viime kaudella Pron onnistui pitämään Kaupit kurissa, mikä on Kooveen ase tällä kaudella?
⇒ Maalivahtien torjuntatilaston 1. ja 3. vastakkain!
⇒ Silja Eskelinen aloittanut kauden hurmiossa, kotiyleisö saa nyt nähdä “Sillin” paluun Pro-paitaan!

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro #35 on jatkanut vahvasti viime kauden tapaan ja nyt vastassa toistaiseksi sarjan kovin haaste Kooveen muodossa ja toinen huippumaalivahti Noora Laakso heittää oman haasteensa peliin

Koovee koki pelaajistossa suuria menetyksiä, mutta on silti aloittanut kautensa hyvin uuden päävalmentajansa johdolla
Kauden vaihtuessa Kari Lehtisalo hyppäsi joukkueen peräsimeen ja sai suuren haasteen Kaupin sisarusten siirtyessä Ruotsiin pelaamaan. Joukkue on selvinnyt muutoksesta hyvin voittaessaan kotikentällään suurinumeroisesti EräViikingit ja selvästi myös toisen sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan joukkueen eli PSS:n, vierasottelussa Oulussa Rankat  Ankat olivat vahvempia aiheuttaen Kooveelle kauden ensimmäisen tappion.

Mia Vallenius on ottanut joukkueessa selkeän johtajan roolin ja on puolustajan tontilta saanut aikaan tehot 2+3 kolmeen otteluun ja ollen 11 KooVeen tekemän maalin aikana kentällä. Kokonaisuutena joukkue on ollut selvästi viime kausia tasaisempi usean pelaajan osallistuessa pisteiden tekoon. Nuori Julia Ruostila on yksi mielenkiintoisista uusista pelaajista ja yksi esimerkki tällä kaudella Liigaan nousseista nuorista pelaajista. Noora Laakso on yksi Suomen parhaista maalivahdeista ja on pelannut kauden yli 87 torjuntaprosentilla.


Kuva Esa Takalo: Heidi Lirkki avasi kautensa hattutempulla, nyt yhden ottelun huilin jälkeen takaisin peliin, kuvassa myös hienosti onnistunut pakkipari Anu Raatevaara ja Nita Heino

SB-Pro palaa Arkadiaan nälkäisenä ja haluaa jatkaa puhdasta sarjaansa kotiotteluissa
Viime kaudella Pro ei hävinnyt yhtään kotiottelua loistavan kotiyleisönsä edessä ja kotihalli, sekä sen hieno tunnelma olivat  joukkueen kuudes kenttäpelaaja. Lauantain avausta on odotettu joukkueen ja yleisön mielessä “vesi kielellä” ja Koovee on hyvä mittari Liiganaisille. Muutoksia joukkueen pelitapaan ensimmäisiin kahteen otteluun verrattuna tuskin on runsaasti luvassa, aktiivinen pallollinen peli tulee olemaan edelleen Pron teema ja Kooveen vahva hyökkäyspelaaminen saa varmasti tarkan huomion Pron viisikoiden taholta.

Silja Eskelinen on tällä hetkellä tehnyt puolustajan tontilta 5 tehopistettä ja paluu kotiyleisön eteen on erikoisen hieno upea kokemus niin “Sillille”, kuin kannattajille. Tulikasteen Arkadiassa saa moni muukin Pro-pelaaja ja yksi heistä on Jenni Rautanen ja Jennin ketjun onkin onnistunut erinomaisesti, se on tehnyt viisi maalia ja omiin ei ole mennyt vielä yhtään.

SB-Pron vahvuus viime kaudella oli kolme ketjua, jotka kaikki pystyvät maalintekoon ja samaa on nähty nyt jo molemmissa otteluissa. Kahden ottelun jälkeen on jo 15 pelaajaa päässyt pisteille ja samaan on yltänyt vain neljä ottelua jo pelannut EräViikingit. Tämä kertoo Pron vahvuudesta ja laajasta materiaalista.

Seuraa lauantaina näitä pelaajia:

⇒ Silja Eskelinen, Suomen maajoukkueen puolustaja takaisin Pron paidassa!

⇒ Tiltu Siltanen, maailman paras maalivahti!

⇒ Karoliina Kujala pelaa vahvaa syksyä, 214 ottelua Liigassa, 230 maalia ja 180 syöttöä

Kuva Esa Takalo. Pron harvalukuinen kannustusryhmä vei voiton kotiyleisöstä Tampereella, kuten ylärivin kannustajien eleet sen kertovat. Lauantaina Arkadiassa joukkue saa taakseen 6. kenttäpelaajan runsaslukuisen kotiyleisön toimesta!

Lauantaina ovet yleisölle avataan klo 16 ja nopeimmat saavat ostettua parhaat paikat katsomosta. Ennen ottelua on vielä juhlallisuuksia, joita ei voi nyt(kään) jättää väliin, joten lauantaina hyvissä ajoin paikalle ja otathan myös kaverisi mukaan kannustamaan Pron Liiganaiset voittoon!

TOIMITUKSEMME ARVIO ON, ETTÄ LAUANTAINA NÄHDÄÄN NAISTEN LIIGASSA TÄMÄN KAUDEN PARAS JA KOVAVAUHTISIN PELI TOISTAISEKSI. TUNNELMA NOUSEE HALLISSA KATTOON, KUTEN MYÖS MESTARUUSVIIRI ENNEN OTTELUA SUORITETTAVISSA JUHLALLISUUKSISSA. KOOVEE TEKEE TÄSTÄ OTTELUSTA JUHLAPELIN ARVOISENSA. 

TAMPEREEN ONNIKKA TIÄTTY ON TÄYS TÄLLÄÄNTYNEIT PELUREIT, MUTTA PISTEITÄ SINNE EI MYYRÄ.

close-icon

29.09.2018

Otteluraportti ÅIF – SB-Pro

Prolle vakuuttava voitto Ingman Areenalla ja uusia ratkaisijoita löytyi joukkueesta useampia lauantai-illan huumassa.

ÅIF – SB-Pro 2-10 (0-3, 1-3, 1-4)

Päivän Pro-teemat:

⇒ Kaikki viisikot olivat hyvässä vauhdissa Sipoossa!
⇒ Puolustus antoi hyvin tukea hyökkäyksessä!
⇒ Kokematon ÅIF taisteli hyvin!  

 

Kuva SB-Pro: Meri-Helmi Höynälä avasi toisessa pelissään maalitilinsä Liigassa

SB-Pro Liiganaisten tehot: Silja Eskelinen 3+0, Jenni Rautanen 2+1,  Juulianna Sotala 0+3, Karoliina Kujala 1+0, Nea Suominen 0+1, Laura Hietamäki 1+1, Emma Itänen 1+1, Niina Ahola 0+1, Jenni Torkki 0+1, Emmi Lindh 1+0, Meri-Helmi Höynälä 1+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 10 ja ÅIF  Teea Lehikoinen 25

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Jenni Rautanen SB-Pro ja Jasmin Jänkä ÅIF

Veikkauksen kultainen mitali: Silja Eskelinen, SB-Pro

Veikkauksen hopeinen mitali: Meri-Helmi Höynälä, SB-Pro

Veikkauksen pronssinen mitali: Susanna Korpela, ÅIF


Kuva SB-Pro: Niina Ahola pelasi itsensä vahvasti sisään Liigatasolle, tuloksena syöttöpiste ensimmäisessä pelissä ja vahva peli kokonaisuutena

SB-PRON KAIKKI KOLME KENTTÄÄ ONNISTUIVAT MAALINTEOSSA

Ykkönen: Jenni Torkki–Kallu, Jaana, Silja-Julle, ketju viimeisteli yhteensä kolme maalia.

Kakkonen: Niina-Jenni Rautanen- Neea, Emmi-Emma, ketju viimeisteli yhteensä neljä maalia

Kolmonen: Laura-Meri-Helmi-Mirja, Nita-Anu, ketju viimeisteli kaksi maalia.

YV kenttä: Jenni Rautanen-Kallu-Silja, Juulianna-Jaana, viimeisteli yhden maalin

Kuva SB-Pro: Jenni Rautanen 2+1 Sipoon illassa

SB-PRO JATKOI SIPOOSSA SIITÄ MIHIN JÄI TAMPEREELLA

Pro otti vahvasti pallonhallinnan itselleen ja ensimmäisen erän jälkeen 3 maalin johdon. Tiltu Siltanen torjui muutamat ÅIF:n hyvät vastahyökkäykset varmasti ja takasi näin joukkueelleen karkumatkan. Toisessa erässä Pro oli parhaimmillaan ja hallitsi erää suvereenisti, pallonhallinta vielä ensimmäistäkin erää vahvemmin Prolle ja Tiltulle vain yksi torjunta erässä kertoo pelin luonteesta. Kolmannessa erässä peli hiukan laski temmoltaan, mutta Pro viimeisteli vielä neljästi ja loi tukun loistavia maalintekopaikkoja tämän lisäksi.

SB-PRO HYÖKKÄSI VAHVASTI KOKO VIISIKOIDEN VOIMALLA

Illan erikoisuus oli ehkä puolustajien tekemät viisi maalia eli tuki hyökkäyksille oli kovalla tasolla ja onnistumisia tuli osumien muodossa puolustuksessa Silja Eskeliselle (hattutemppu!), Emma Itäselle ja Emmi Lindhille. Tähän vielä lisäksi Juulianna Sotalan kolme syöttöpistettä.

SB-PRO TEKI HYVÄN TEMMON OTTELUUN – PALLOLLA OLTIIN NOPEITA JA PALLOTTOMANA AKTIIVISIA   

”Olimme pallollinen joukkue, kuten halusimmekin ja hyökkäsimme todella vahvasti koko viisikon voimin, hyvää oli myös kaikkien kentällisten onnistuminen.”

”Karvauspelissä saimme aikaan runsaasti riistoja, mikä oli myös tavoitteemme .”    

-Jarno Kivinen, SB-Pro Liiganaiset lajivalmentaja

Oma peli oli ihan hyvä, mutta vielä pystyn parantamaan tästä, oli tietysti kiva saada se eka maali Liigassa tehtyä”   – Meri-Helmi Höynälä, SB-Pro, 2.Liigapeli takana

Annetaan tunnustus vastustajalle, olivat parempia ja tässä näkyi ero nuoren joukkueen ja kokeneen Suomen mestarijoukkueen välillä. Hyvin meidän kokemattomat pelaajat kuitenkin taistelivat ja siitä voi olla ylpeä”   – Harry Virtanen, ÅIF Liigavalmennus

KAKSI PELIÄ SARJAA PELATTU JA PROLLA KAKSI VAKUUTTAVAA VIERASVOITTOA, KOTIAVAUS VASTASSA ENSI LAUANTAINA, JOLLOIN VIERAAKSI SAAPUU KOOVEE JA KYSEESSÄ SARJAN KÄRKIKAMPPAILU. OTTELU ALKAA LAUANTAINA KLO 17.00. SEITSEMÄN YÖTÄ JA EDESSÄ ON JUHLAPÄIVÄ!

close-icon

27.09.2018

Otteluennakko Naisten Liiga ÅIF – SB-Pro

29.9 klo:15.00 ÅIF – SB-Pro, Ingman Areena Sipoo

ÅIF ALOITTI KAUDEN NIUKALLA TAPPIOLLA TURUSSA– SB-PRO VOITTI CLASSICIN TV-PELISSÄ

Paikallisvastustaja ÅIF avaa kauden kotipelinsä hallitsevaa mestaria SB-Pron Liiganaisia vastaan. Kumpikin joukkue on uusiutunut osin viime vuodesta ja lauantaina näemme kuinka voimasuhteet ovat kesän aikana muuttuneet.

SB-Pron teemat otteluun:

⇒ Pron pitää olla kärsivällinen tiukasti puolustavan kotijoukkueen kanssa!
⇒ Jatkaako Pron ykköskenttä hurmoksessa ensimmäisen pelin tapaan!
⇒ Joko Hanssonien kentän “ketsuppipullo” aukeaa?

Kuva Esa Takalo: Heidi Lirkki, SB-Pro #12, hattutemppu ensimmäiseen peliin!

ÅIF SÄILYTTI SARJAPAIKKANSA VIIME KAUDELLA KARSINTOJEN KAUTTA

ÅIF voitti viime kaudella sarjassa kolme ottelua, NST:n sekä kotona että vieraissa ja sarjasta pudonneen O2:n kotikentällään. Kevään karsintapeleissä ÅIF onnistui kuitenkin säilyttämään sarjapaikkansa ja näin pääkaupunkiseudun edustus Liigassa säilyi erittäin vahvana. Tälle kaudelle Sipoossa tehtiin yhteistyösopimus Northern Starsin kanssa, josta useampi nuori lahjakas pelaaja pelasikin ensimmäisen Liigapelinsä Turussa sarja-avauksessa.

ÅIF:n kantavia voimia tällä kaudella ovat Bianca Boman, joka on hyvin tuttu pelaaja Nurmijärvellä, Sandra Ojanen nuoresta iästään huolimatta ottanee kauden aikana suurta roolia ja joukkueen molemmat maalivahdit ovat myös tärkeitä lenkkejä, Turussa maalilla pelasi Satu Pekkarinen hyvän pelin.

 

Kuva Esa Takalo: Mirja Hietamäki SB-Pro #33, Hanssonien peli kulki hyvin jo Tampereella, mutta maalihanat jäivät vielä osin aukaisematta.

SB-PRO HALUAA OTTAA PELIN HALLINTAANSA

SB-Pron ensimmäinen peli oli vahvaa koko kentän pelaamista ja aktiivinen hyvin ajoitettu karvauspeli aiheutti Classicille ongelmia läpi ottelun. Ei varmaan ole iso yllätys, jos joukkue jatkaa samalla kaavalla myös lauantaina Sipoossa. SB-Pro on kokeneempi ja ainakin lähtökohtaisesti taitavampi joukkue, toisaalta joukkueesta huokuu ulospäin halu voittaa ja asennoitumisongelmia ei varmasti ole tulossa. Joukkue ja valmennus tietävät, että ÅIF tulee hakemaan vastaiskuja ja näyttää kotiyleisölleen olevansa viime kautta vahvempi ryhmä, joten Pron pitää olla huolellinen ja kärsivällinen.

Ensimmäisessä sarjapelissä kaikki kolme kentällistä onnistuivat maalinteossa, mutta ykköskenttä onnistui jopa kuusi kertaa. Jokainen viisikko onnistui kuitenkin hyvin pelissään ja rakensi ykkössektorin paikkoja. Mielenkiintoista on myös nähdä, onko joukkueen uusin tulokas, viime viikolla sopimuksen Liigaan tehnyt Niina Ahola jo pelissä mukana.

LAUANTAIN LIIGATAISTOSTA SIPOOSSA ON TULOSSA KAHDEN HYVIN LATAUTUNEEN JOUKKUEEN PELI, JOSSA KOTIJOUKKUE JOUTUU ANTAMAAN PALLONHALLINNAN VIERASJOUKKUEELLE. SB-PRO HAKEE KÄRSIVÄLLISESTI TILAISUUTTA AUKAISTA ÅIF:N PUOLUSTUS JA SAMAAN AIKAAN KESKIALUEEN PELIN PITÄÄ OLLA HUOLELLISTA. OTTELU KESTÄÄ 60 TEHOKASTA MINUUTTIA, JOTEN AIKAA RIITTÄÄ HAKEA VOITTOMAALIT NURMIJÄRVELLE.

6.10 SB-PRON LIIGANAISET AVAAVAT KAUTENSA ARKADIASSA KLO 17.00. NYT KANNATTAA JO VARATA KALENTERISTA AIKA TÄLLE HUIKEALLE PELILLE!

 

close-icon

24.09.2018

SB-Pron Liiganaiset ja Niina Ahola sopimukseen

Niina Ahola vakuutti SB-Pron valmennuksen ja ensimmäinen Liigasopimus on nyt allekirjoitettu!

Lohjalla on tehty jo vuosia hyvää työtä nuorten pelaajien kanssa ja Niina Ahola on heistä nyt uusin pelaaja liigatasolle. Niina siirtyi kevään aikana harjoittelemaan SB-Pron Liiganaisten mukaan ja esimerkillinen sitoutuminen yhdistettynä hyvään taitotasoon ja fyysisiin valmiuksiin pelata jo Liigatasolla palkitaan nyt sopimuksella viime vuoden parhaaseen naisten salibandyjoukkueeseen. Niina Ahola on syntynyt vuonna 2001 ja pelaa koko kauden myös A-tyttöjen SM-sarjajoukkueessa.

Kuva SB-Pro. Niina Ahola no.24

Onnittelut Niinalle ja tervetuloa mukaan SB-Pron Liigaryhmään!

close-icon

15.09.2018

Otteluraportti Classic – SB-Pro

Liiganaiset avasivat kautensa Classicia vastaan Tampereella Yle 2:n kameroiden edessä ja näyttivät olevansa valmiita puolustamaan viime kevään Suomen mestaruutta.

15.09 Classic – SB-Pro 3-8 (1-2, 2-5, 0-1)

Kuvassa: Jaana Lirkki, SB-Pro #8, Tampereella Lirkkien ketju teki kuusi maalia

Lauantain Pro-teemat:

⇒ SB-Pron kaikki ketjut jälleen maalinteossa, Lirkit ketjulla vahva avaus!   
⇒ SB-Pron vahva karvauspeli teki Classicin hyökkäämisestä vaikeaa!
⇒ Pron uusilla pelaajilla onnistunut avaus!

Kuva: Heidi Lirkki SB-Pro #22, Heidille hyvät tehot 3+1

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 3+1, Jaana Lirkki 0+2 , Karoliina Kujala 2+0,  Juulianna Sotala 1+0,  Nea Suominen 1+0, Anu Raatevaara 1+0, Jenni Rautanen 0+1, Laura Hietamäki 0+1, Nita Heino 0+1, Silja Eskelinen 0+2

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 18 ja Classic Anna-Maria Linnoinen 18

Veikkauksen mitalit SB-Pro

Kulta: Silja Eskelinen, SB-Pro 0+2

Hopea: Meri-Helmi Höynälä, SB-Pro 0+0

Kuva Juhani Järvenpää: Voittomaalin Tampereella viimeisteli Jaana Lirkin syötöstä Juulianna Sotala#70

 

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA -LIRKIT KUUDELLA MAALILLA TEHOKKAIMPANA

Jo viime vuodesta totuttuun tapaan SB-Pron kaikki ketjut onnistuvat jälleen maalinteossa. Ykkösketju viimeisteli peräti kuusi maalia ja Heidi Lirkki iski kauden ensimmäisen Pro:n hattutempun, Karoliina Kujala onnistui kahdesti ja Juulianna Sotala kerran. Erittäin vahva peli koko kentälliseltä. Silja Eskelisen ensimmäinen ottelu Sveitsin pääsarjan jälkeen oli odotetun tehokasta, kaksi syöttöpistettä kruunasivat onnistuneen illan.

Hanssonit olivat myös hienossa vireessä läpi ottelun, vaikka maalisaldo jäi yhteen Anu Raatevaaran toimesta. Tilanteita oli useampaan osumaan ja Meri-Helmi Höynälän liigavaus Hanssonien keskellä oli onnistunut.

Kolmonen pääsi pelin aikana myös hyvin peliin mukaan ja sai painettua peliä Classicin päätyyn. Maalin onnistui viimeiestelmään Nea Suomisen koko kentällisen hienon syöttökuvion jälkeen.

Maalilla Tiltu Siltanen pelasi totutun varman pelin, joutumatta tällä kertaa todelliseen haasteeseen Pron hallitessa peliä selvästi.

Classic oli vielä ensimmäiseen peliin totuttua vaisumpi, mutta joukkue tulee nostamaan kauden edetessä tasoaan

Classic jäi kenttäpelissä tällä kertaa selvästi Pron jalkoihin ja uusiutunut joukkue tarvitsee lisää aikaa rakentaakseen omat kuvionsa valmiiksi. Joukkueesta jäivät lähinnä mieleen vahvat slovakialaiset Denise Ferencikova ja Michaela Sponiarova nopeina ja fyysisinä pelaajina, jotka tulevat tekemään kauden aikana runsaasti tehopisteitä.

Peliin valmistautuminen onnistui hyvin ja saimme hyvän latauksen alkuun. Tämä toki näkyi alussa vielä pienenä hermoiluna, mutta pääsimme hyvin kuskin paikalle mikä oli tavoitteena. Lisäksi saimme toisen maalin ylivoimalla, joka toi lisää itseluottamusta varsinkin pallolliseen pelaamiseen. Ensimmäinen erä oli meiltä vahvempaa tekemistä kuin kaverilla, vaikka Classic hieman varkain pääsi kaventamaan.

Toisessa erässä painotimme rentoutta tekemiseen ja tämä näkyi, erä meille maalein 5-2. Vaikka Classic onnistui taas kaventamaan, erän hallinta oli meillä.  Sekä paineistus toimi tuoden suoria maalipaikkoja, mutta yhtälailla pystyimme rakentamaan hienoja hyökkäys-sommitelmia ja päättämään ne maaliin.”  – Vesa Pulkkinen, SB-Pro Päävalmentaja

”Ottelun alku oli aika tunnustelevaa, mutta saimme hyvin otteen ja pallollisen hallinnan meille pelin aikana. Ensimäiseksi peliksi tämä oli ihan hyvä, vaikka meillä on vielä paljon parannettavaa. Saimme suunnitellusti pallonhallinnan meille. Vaikka ykkönen oli tänään tehokkain, niin kaikki kentälliset toimivat hyvin ja uudet pelaajat pääsivät koko ajan paremmin peliin mukaan. Tästä on hienoa lähteä jatkamaan pelejä.”         – Jarno Kivinen, SB-Pro valmennus”

SB-Pron kausi jatkuu 29.9 ÅIF:n vieraana Sipoossa ja ensimmäinen kotiottelu pelataan 6.10 Arkadiassa, jossa vastaan asettuu Koovee klo 17.00 alkavassa pelissä. Pistetään siis varaus kalenteriin ja täytetään kotihalli viimeistä penkkiä myöten ja ennen sitä käydään kannustamassa Liiganaiset voittoon Sipoossa. Kausikortteja voi varata seuran toimiston kautta ja varmistaa paikkasi hallista.

close-icon

14.09.2018

Otteluennakko Classic – SB-Pro

15.09 klo:17.00 Classic – SB-Pro, Tampere Areena

Viime kevään finalistit avaavat kautensa Liigassa

Kuva Anssi Koskinen. SB-pron voittojuhlat huhtikuussa 2018

Ikimenestyjä Classic on kokenut kevään ja kesän aikana voimakkaan uusiutumisen, mikä tekee tästä ottelusta entistä mielenkiintoisemman.

SB-Pron teemat otteluun:

⇒ Silja Eskelinen tekee paluun Pron paitaan !
⇒ Viime kevään mestaruus pitää nyt viimeistään unohtaa!
⇒ Kuka paikkaa Denisa ”Doli” Ratajovan poissaolon hyökkäyksessä?
⇒ Tiltu Siltanen vs. Anna-Maria Linnoinen maalivahtien taistossa

Kuva Esa Takalo: Heidi Lirkki, SB-Pro #12, Heidi esiintyi elokuussa maaotteluissa Porvoossa

Classic on uusiutunut voimakkaasti täksi kaudeksi

Classic menetti täksi kaudeksi tukun maajoukkueenkin kantavia voimia ja joukkue on varmasti vielä rakennusvaiheessa, kuten moni muukin joukkue syyskuun alussa. Silti Classic tulee varmasti olemaan sarjan suosikkeja kokeneen valmennuksensa johdolla. Joukkueessa on edelleen kokemusta, nuoruutta ja nyt myös lisäksi kansainvälistä väriä Michaela Sponiarovan ja Denisa Ferencikovan siirryttyä Slovakiasta vahvistamaan ryhmää.

Pron kannalta mielenkiintoista on myös nähdä Marjut Kinnunen nyt myös Classicn paidassa tuomassa kokemusta nuorentuneeseen joukkueeseen. Uusista pelaajista Steelersistä Tampereelle siirtynyt Annu Selinummi on juniorisarjoissa ollut tehokas ja jatkaa nyt maalitehtailua Classicin paidassa. Emma Rantanen tulee myös olemaan joukkueen johtohahmoja KooVeen paidan vaihduttua paikallisvastustajaan. Myös vasta B-juniori-ikäisen Natalia Pitkäkankaan kautta on mielenkiintoista seurata, pystyykö jo ottamaan vastuuta myös naisten korkeimmalla tasolla.

SB-Pro on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta

Kuva Esa Takalo: Mirja Hietamäki SB-Pro #33, “Hanssonit” tuovat omalta osaltaan rauhallisuutta kokemuksensa kautta Pron peliin

SB-Pro on uusiutunut maltillisesti, mutta joukkueen keski-ikä on laskenut viime kaudesta yhdellä vuodella. Uusista pelaajista nimekkäin on Nurmijärvelle paluun tehnyt Silja Eskelinen, joka jatkaa myös maajoukkueessa ja Siljasta joukkue saa vahvaan puolustukseensa entisestään voimaa.

Nita Heino siirtyi loppukesästä Lappeenrannasta Pron ryhmään ja on erittäin urheilullisena pelaajana tulevalla kaudella suuressa roolissa. Neea Suominen ja Jenni Rautanen ovat kumpikin kokeneita pelaajia, joilta odotetaan myös runsaasti tehoja kauden edetessä.

Erittäin mielenkiintoinen vahvistus ryhmään on Meri-Helmi Höynälä, joka on jo ehtinyt osoitaa taitojensa riittävän myös naisten vauhdissa. Meri-Helmi eli “Mersu” tulee lyömään itsensä läpi tällä kaudella jo Liigassakin.

Joukkueessa odottava ja luottavainen tunnelma ennen vierasavausta

Ensimäinen peli ja tavoite on tietysti lähteä voittamaan. Pallonhallintaa lähdetään hakemaan ja ehkä jotain yllätyksiäkin voi tähän otteluun olla tulossa. Kärsivällisiä meidän pitää olla ja tietysti olla hereillä heti ensimmäisestä minuutista alkaen. Luotan joukkueeseen täysin.” – Vesa Pulkkinen, SB-Pro päävalmentaja

” Pitkän kesän jälkeen on todella siistiä päästä tosi toimiin pelikentälle. Todella mukava on palata myös takaisin Pron väreissä ja ensimmäistä kotiottelua odotan myös kovasti. Kaikki lähtee joukkueesta ja omat onnistumiset tulee sitten myös joukkueen onnistumisten kautta.”  – Silja Eskelinen, maajoukkueen puolustaja ja takaisin SB-Prossa

” Todellakin tätä on odotettu ja nyt on hyvä fiilis, kun pelit oikeasti alkavat. Odotukset tulevalta kaudelta ovat korkealla ja jos joukkue onnistuu, niin siinä sivussa tulevat myös omat onnistumiset. Classic tulee olemaan vaikea vastustaja, meidän ei pidä yhtään ajatella sitä, että sieltä joku tärkeä pelaaja on nyt poissa, aina tulee uusia hyviä pelaajia tilalle”  – Laura Hietamäki, SB-Pron luottohyökkääjä

Lauantaina klo 17.00 Classic ja SB-Pro avaavat kauden ja otteluhan tulee myös suorana Ylen kanavalta 2. Kuluneen vuosikymmenen kahden parhaan joukkueen ottelusta ei tule puuttumaan jännitettä ja Pron Liiganaiset ovat varmasti nälkäisinä liikenteessä!

 

 

close-icon

28.07.2018

LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT NYT MYYNNISSÄ!

NYT MYYNNISSÄ LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT KAUDELLE 2018-2019!

Hanki itsellesi ja kaverillesi hallitsevan Suomen mestarin kausikortit uudesta Arkadia Hallista.

Voit valita kausikortin numeroituna tai numeroimattomana.
Numeroitu kausikortti oikeuttaa samaan istumapaikkaan koko kauden ajan.
Katsomokartassa numeroidut kausikorttipaikat näkyvät valkoisella.

Kausikorttien hinnat sisältävät runkosarjan kaikki kotiottelut sekä  myös mahdolliset Suomen Cupin kotiottelut.

HANKI NYT OMASI JA TULE KOKEMAAN ARKADIA HALLIN MEGA HIENOA TUNNELMAA NURMIJÄRVELLE!

Lisätiedot kausikorteista ja tilaukset:

Marko Moilanen, 044-7799 287, marko.moilanen@sb-pro.fi

Tilaa oma kausikorttisi nyt!

 

close-icon

28.07.2018

SB-Pro Liiganaiset kaudelle 2018-2019

Liiganaisten kausi alkoi omatoimijakson jälkeen tänään maanantaina ensimmäisillä yhteisharjoituksilla. Joukkue alkaa olla täysin valmis kaikilta osiltaan ja valmis puolustamaan viime kauden Suomen mestaruuttaan.

 

© Anssi Koskinen

Kuvassa viime kaudella mestaruuden voittanut joukkue

Joukkueen valmennus uusiutunut osittain ja viimeisin uusi nimi valmennukseen on Eero Partio

Joukkueen valmennuksesta vastaavat tulevalla kaudella Vesa Pulkkinen, Petri Tuominen ja Jarno Kivinen. Harry Virtanen jatkaa valmennuskonsultin roolissa. Fysiikkavalmennukseen rekrytoitiin pitkän prosessin jälkeen mielenkiintoinen vahvistus miesten parissa toimineesta Eero Partiosta, joka on toiminut mm. Oilersin fysiikkavalmentajana useamman vuoden ajan. Joukkueen sisällä on vahva usko, että “Ersu” tuo täysin uusia ajatuksia fysiikkapuolelle, jossa apuna toimii myös viime kauden tapaan Juho Porola. Maalivahtivalmennuksesta vastaavat yhteistyössä Aake Kettunen ja Toni Varis. Hieronnasta ja fysioterapiasta vastaa Samu Kauppila.  Kokenut huoltaja Pasi Laaksonen jatkaa tehtävässään ja joukkueen johtajina toimivat Marko Moilanen ja Janne Raatikainen.

Maalivahtipeliin ei joukkue tule kaatumaan ensi kaudellakaan

Torjuntavastuun tulevat kantamaan Tiltu Siltanen, Ira Moilanen ja Jannika Kiiski. Suomen ykkösvahti Tiltu tulee ensi kaudella olemaan entistä parempi ja todella lahjakkaat haastajat Ira ja Jannika kehittyvät Suomen parhaassa maalivahtivalmennuksessa ja heittävät osaltaan kovan haasteen Tiltulle.

Puolustus saa kovan vahvistuksen Sveitsistä

Silja Eskelinen palaa Pron puolustukseen ja jatkaa myös maajoukkueen mukana, Siljasta odotetaankin puolustukseen selkeää johtohahmoa. Viime kaudella runsaasti peliminuutteja kerännyt kolmikko Anu Raatevaara, Emma Itänen ja Juulianna Sotala jatkavat kaikki joukkueessa ja jokaisen kohdalla kehityskäyrä näyttää ylöspäin. Emmi Lindhiltä odotetaan myös murtautumista pelaavaan ryhmään Pron kivikovassa puolustuksessa, Ina Leminen pelasi loistavat pudotuspelit viime keväänä kauden kokonaisuudessa ollessa haasteellinen pienten vaivojen vuoksi. Heini Haapalahti pelasi loistavaa kautta pahaan loukkaantumiseen saakka. Nyt on kuntoutus hyvässä vauhdissa ja Heini palaa syksyn aikana kentälle jälleen täydessä iskussa.

Tuorein vahvistus Liiganaisiin on Nita Heino Lappeenrannasta. Nita on monikäyttöinen pelaaja, mutta viime aikoina pelannut enemmän puolustajan roolissa ja kehittynyt pelaajana tasaisesti. Nita on urheilullinen pelaaja, joka hakee Prosta uutta haastetta ja nostetta uralleen.

Hyökkäyksessäkin saadaan myös tulevalle kaudelle kolme vahvaa viisikkoa peleihin

Pron tavaramerkki viime kaudella oli kolmen vahvan viisikon tasainen peluutus ja materiaali antaa tulevallakin kaudella mahdollisuuden tähän, vaikka pelien määrä onkin kasvussa. Joukkueessa jatkavat Karoliina Kujala, Jaana Lirkki ja Heidi Lirkki  entistä vahvempina. Mitä olisi Pro ilman ikitaistelijoita Mirja ja Laura Hietamäkeä, “Hanssonit” tulevat jälleen olemaan vastustajien kiusana armottomalla fyysisellä osaamisellaan. Jenni Torkki teki keväällä kovaa nousua ja itseluottamuksen kasvaessa on syytä odottaa entistä vahvempaa kautta.

Hanna-Mari Uimonen pelasi kevään puolustajan roolissa ja teki sen onnistuneesti, nähdäänkö “Hantta” syyskuussa sitten hyökkäyksessä vai puolustuksessa? Joka tapauksessa odotettavissa mailavirtuoosilta hyviä otteita Pron väreissä. Melina “Melli” Rissanen omaa huikean kapasiteetin ja joko nyt olisi tulossa läpimurtokausi? Todella mielenkiintoinen uusi “Prolainen” on Meri-Helmi “Mersu” Höynälä, joka on juniorisarjoissa takonut valtavia tehoja ja samoin viime kaudella B-ikäisenä myös naisten 1.divisioonassa. Kausi tulee olemaan opettelua liigarytmiin ja fysiikan kanssa on tehtävä vielä töitä paljon, mutta silti “Mersu” tulee yllättämään monet osaamisellaan Liigassa.

Nea Suominen rightin pelaajana on mielenkiintoinen vahvistus joukkueeseen ja parhaalla kaudellaan 2015-2016 tehdyt 26 maalia kertovat suuresta potentiaalista. Osittaisen välivuoden jälkeen odotettavissa on  maaleja kauden edetessä pidemmälle. Jenni Rautanen SB Vantaalta on hallinnut 1.divisioonan tehotilastoja suvereenisti ja neljä kautta Liigassa tuottanut myös yli 100 tehopistettä. Tehoja odotetaan myös Jenniltä tulevalla kaudella, siksi vakuuttavia esityksiä Jenni on antanut kesäkuun harjoituspeleissä.

Joukkueen rakennus on onnistunut hyvin ja kilpailu pelipaikoista on kovaa

Joukkue on lähes valmis, maksimissaan 1-2 pelaajaa saattaa tulla vielä mukaan, mutta jo nyt kilpailu pelipaikoista on kovaa, mikä vie myös pelaajia eteenpäin ja antaa valmennukselle mahdollisuuden kierrättää pelaajia tarvittaessa. Harjoituspelit alkavat heti elokuussa 9.8 Arkadiassa klo 18.00, jolloin joukkue saa mielenkiintoisen vastustajan Sveitsistä, Berner Oberland valmentajanaan Mika Strömberg. Ruotsissa Liiganaiset pelaavat kolme harjoituspeliä tämän jälkeen, joista viime kaudelta jäi hyvin positiivinen maku kaikille, jonka jälkeen oli hyvä lähteä Liiga-avaukseen.

Tervetuloa seuraamaan 9.8 uutta Pron Liiganaisten joukkuetta Arkadiaan!

ps. Liiganaisten kausikortit ovat tulleet myyntiin ja nyt kannatta varata parhaat paikat katsomosta tulevaksi kaudeksi.

Lisätiedot kausikorteista ja tilaukset:

Marko Moilanen, 044-7799 287, marko.moilanen@sb-pro.fi

 

 

 

 

close-icon

02.07.2018

Anu Raatevaaralle opiskelijoiden MM-kultaa!

SB Pron Liiganaisten luottopuolustaja Anu Raatevaara kävi Puolan Lodzissa voittamassa opiskelijoiden MM-kultaa Suomen joukkueessa.

Kuva Juhani Järvenpää. SB Pro Anu Raatevaara

MM-kisat pelattiin tällä kertaa Puolassa ja Lodzissa

Lodz on Puolan kolmanneksi suurin kaupunki, joka monille tulee mieleen lähinnä ikävistä tapahtumista 1940-luvulta, mutta tänään kaupunki on sekoitus vanhaa sekä uutta rakennusta. Salibandy on myös Puolassa hyvässä nosteessa ja opiskelijoiden MM-kisat onnistuivatkin järjestelyiltään hyvin.

Onnittelut sinulle Anu mestaruudesta, millainen kokemus tämä sinulle oli?

“Tosi mielenkiintoinen monestakin syystä. Oli hienoa nähdä ja kokea kansainvälisiä pelejä, pelata vahvassa joukkueessa, kuten saan pelata myös Prossa ja tietysti myös kokea ja nähdä Puolan kulttuuria sen mitä siihen jäi aikaa. Puolalaiset perinneruoat jäivät valitettavasti kokematta ja lupaan olla tämän viikon syömättä riisiä ja kanaa, se on nyt nähty!”

Millainen oli oma roolisi tässä ryhmässä?

“Kurronen ja Huhtimo laittoivat minulle rooliksi 3.kentän sentterin tehtävät, mikä on seurajoukkueeseen nähden täysin vieraspelipaikka. Ketjumme pelasi hyvin agressiivisella karvauksella ja onnistuimme mielestäni siinä aika hyvin ja saimme myös hyvää palautetta valmennukselta. Senni Hietanen ja Sofia Leino pelasivat laidoillani ja “duunarikentällisen” täydensivät puolustuksessa Linda Törnqvist ja Yamon Njai.”

Japani ja Puola olivat teille vain “suupaloja”, mutta välierissä Ruotsi antoikin jo täyden vastuksen?

“Japani (33-0) ja Puola (21-1) olivat enemmän pallonhallintaharjoittelua ja tasoerot olivat kiistatta suuret. Ruotsilla oli joukkueessa muutama maajoukkuepelaaja, mutta toisaalta myös nuoria tulevia huippupelaajia ja ottelu oli tasainen. Ruotsi ei ehkä pystynyt aivan niin kontrolloituun peliin, kuin heidän A-maajoukkueensa pystyy ja me taas olimme kärsivällisiä. Saimme otteluun myös loistavan alun, kun johdimme peliä jo 4-0 ensimmäisen erän jälkeen. Lopussa Ruotsi pääsi jo maalin päähän, mutta ei onneksi lähemmäksi tällä kertaa.”

Finaalissa kaatui Tsekki luvuin 6-2.

“Luvut eivät ehkä kerro koko totuutta, saimme lopuksi kaksi maalia tyhjiin. Tsekki oli todella kovalla asenteella mukana ja pelasi erittäin fyysisesti myös. Peli oli tasainen ja taisi meidän maalivahdilla tulla jopa enemmän torjuntoja. Me olimme todella kärsivällisiä ja noudatimme hyvin pelitaktiikkaa. Todella hieno maku jäi näistä kisoista mestaruuden jälkeen ja joukkue oli erittäin hyvä hengeltään myös.”

Entä sitten tämän jälkeen?

“Treenattiin Prossa hyvin alkukesästä ja Eero Partio toi uutena fysiikkavalmentajana uusia mielenkiintoisia näkemyksiä harjoitteluun. Itse olen ainakin lähdössä täynnä intoa nyt omatoimijaksolle ja vajaan kuukauden päästä alkavatkin sitten taas yhteisharjoitukset, minkä katkaisee kivasti jo viime vuonna elokuussa järjestetty peli- ja harjoitusmatka Ruotsiin. Tulossa on kolme kovaa harjoitusottelua siellä ja joukkue myös kasvaa matkalla yhteen, josta on kivaa lähteä rakentamaan ensi kautta.”

“Hyvältä näyttää joukkueen asenne ja omaa intoa vielä lisäsi tämä Puolan matka, tavoitteet ovat tietysti korkealla niin SB Pron kuin oman pelaamisen suhteen.”

Kiitos Anu haastattelusta ja vielä kerran lämpimästi onnea mestaruuden johdosta sinulle sekä koko maailmanmestarijoukkueelle. Toivotamme samalla aurinkoista heinäkuuta teille kaikille ja jo runsaan kuukauden päästä on luvassa maailman parasta naissalibandyä Arkadiassa.

 

close-icon

19.05.2018

Liiganaisten valmennus kaudelle 2018-2019

Suomen mestareiden yhteisharjoitukset alkavat tulevana maanantaina ja joukkueen valmennus on ollut jo hetken täydessä täydessä työssä suunnitellen tulevaa kautta.

Joukkueen valmennusryhmän tulevalle kaudelle muodostavat Vesa Pulkkinen, Petri Tuominen, Jarno Kivinen, Aake Kettunen ja Toni Varis. Harry Virtanen jatkaa valmennuskonsulttina Liiganaisille. Lisäksi joukkueelle on tulossa erikseen fysiikkavalmentaja ja Juha Porola jatkaa myös fysiikkavalmennuksessa mukana.

Valmennusryhmän uusin nimi on Porvoosta Nurmijärvelle siirtyvä Vesa Pulkkinen, joka ottaa samalla päävalmentajan vastuun ryhmässä.

Kuva SB-Pro. Vesa Pulkkinen

Vesa on 46 vuotias helsinkiläinen, jolla on vankka kokemus pelaajana salibandyliigaa myöten ja viimeisin valmennuspesti Porvoon A-tyttöjen joukkueesta. Lisäksi kokemusta on ikäluokkavalmentajana tyttöjen puolella sekä tälläkin hetkellä U16 tyttöjen maajoukkuevalmentajana.

Valmentajana olen pelaajalähtöinen ja uskon aktiiviseen ja liikkuvaan pelaamisen pallonhallinnan kautta. Meidän pitää löytää kaikkien vahvuudet ja hyödyntää niitä kehittääksemme joukkuetta edelleen.

Prossa on tehty hienoa työtä jo pitkään, kuten myös viime kaudella, jonka mestaruuskin näytti ja tämän hyvän pohjan päälle on hyvä rakentaa uutta. Ei voi myöskään olla mainitsematta hienoja puitteita, jotka Arkadian Halli antaa meille.

Prossa on hieno ryhmä jälleen kerran, loistavat pelaajat ja vahva valmennusryhmä, kaikki ovat sitoutuneita, tavoitteellisia ja osaavia. Tämän ryhmän kanssa on upeaa lähteä rakentamaan uutta tarinaa”    – Vesa Pulkkinen, Liiganaiset päävalmentaja kaudella 2018-2019

Petri Tuominen jatkaa kolmatta vuottaan Liiganaisten mukana ja varmistaa osaltaan jatkuvuuden valmennuksessa.

Kuva SB-Pro. Petri Tuominen

Prossa on aina ollut osaavat valmentajat ja uskon meidän uuden ryhmänkin pystyvän pitämään riman korkealla. Tavoitteena meillä ei voi olla mikään muu kuin menestys kolmessa eri päätavoitteessamme, SM-sarja, Suomen Cup ja Champions Cup, joka pelataan Ruotsissa.”     – Petri Tuominen, Liigavalmentaja SB-Pro

Joukkueen rakennus on myös hyvin aikataulussa ja alkuviikosta tulemme julkaisemaan lisää ensi kauden sopimuspelaajia. Yhteisharjoitusten alkaessa 21.5 on joukkue lähes kokonaisuudessa valmis ja tavoitteena tietysti myös uusia mestaruus.

 

 

 

close-icon

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu

SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 alkaen kokoushuone käräjäsalissa, osoitteessa Keskustie 2 A, 01900 Nurmijärvi.

Kokousaiheina ovat sääntömääräiset asiat.

Hallituksen puolesta

Reijo Arokoski

close-icon

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen.

Huomiokaa klo 17-18 välisenä aikana hallissa olevat E1 poikien harjoitukset. Emme saa tuottaa heille häiriötä . Samoin heti tilaisuuden jälkeen on harjoituksia.

Tilaisuudesa perinteisesti huomiodaan seuramme joukkueita ja pelaajia.

Reijo

 

 

close-icon

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana viikonloppuna! Hanki liput itsellesi ja kaverillesi osoitteesta www.lippu.fi ja saavu sinivalkoisissa!

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/saavuthan-sinivalkoisissa-naisten-eft-turnaukseen-klaukkalaan/

 


close-icon

22.04.2018

SB-PRO:LLE NAISTEN SUOMENMESTARUUS

SB-Pro on voittanut Naisten Salibandyliigan Suomenmestaruuden kaataen Superfinaalissa Classicin lukemin 2-3.

Katso Superfinaalin kuvat täältä


close-icon

17.04.2018

Jenni Torkki Naisten Salibandyliigan Maaliskuun pelaaja

Liiganaisissa rinnakkaisedustuksella (Northern Stars) pelaava Jenni Torkki on valittu naisten salibandyliigan kuukauden pelaajaksi. Jenni on tehnyt pudotuspeleissä tehopisteet 3+1 kun SB-Pro selvitti tiensä Superfinaaliin kaataen PSS:n suoraan kolmessa ottelussa.

Jenni valmistautuu Superfinaalin ohella myös toukokuussa Sveitsissa pelattaviin U19-MM kisoihin.

Katso liiton tiedoite kokonaisuudessaan tästä

SB-Pro onnittelee Jenniä valinnasta!

Jenni Torkki

close-icon

12.04.2018

Liiganaiset Superfinaaliin

Liigaiset ottivat ratkaisevan voiton 11.4. PSS:stä maalein 6-3 ja näin ollen voittivat välieräsarjan puhtaasti voitoin 3-0. Liiganaiset saa Superfinaalissa vastaan Classic:in Tampereelta.

Liiganaiset aloittivat keskiviikon ottelun vahvasti ja jo ensimmäisen erän alussa kotijoukkue pääsi avaamaan maalitilinsä. Ottelu oli ehtinyt vanheta vain reilut viisiminuuttia kun ottelun parhaanakin palkittu Laura Hietamäki pääsi yllättämään Porvoon maalivahdin. Avausmaalista ei ehtinyt kulua kuin reilut kaksi minuuttia kun kakkos kentän sentteri Jaana Lirkki onnistui maalin teossa. Syötön maalin tarjoili Juulianna Sotala. Pro siirtyi vähän yllättäen lyhyessä ajassa jo 2-0 johtoon kun peliä oli pelattu reilut 7 minuuttia. Vanhat merkit pitivät jälleen paikkaansa ja Porvoo ei ollut vielä valmis häviämään. Ensimmäisen erän puolessa välissä pääsee Porvoo ensin kaventamaan 2-1:een ja heti perään tasoittamaan lukemiksi 2-2 Miia Murtorinteen ja Riikka Pohjolan maaleilla.

Toisen erän alkuvaiheessa Anu Raatevaara pääsee ajamaan maalille 2-1 tilanteessa ja päättää laukaista suoraan maalin kattoon ja Porvoon maalivahti on jälleen yllätetty ja kotijoukkue siirtyy 3-2 johtoon. Vierasjoukkue aloittaa kovan takaa-ajon ja tämä kostautuu kotijoukkueen jäähyllä. Kotijoukkue pelaa hyvää alivoimaa, mutta aivan jäähyn lopussa Porvoo pääsee jälleen tasoittamaan ottelun kun jäähyä oli jäljellä vain kaksi sekuntia. Muutama minuutti ennen erän päätöstä, pääsee myös Pro ylivoimalle vierasjoukkueen istuessa kahden minuutin jäähyä. Tätä tilaisuutta ei kotijoukkue jätä käyttämättä, vaan tsekki laituri Denisa Ratajova siirtää kotijoukkueen jälleen maalin johtoon Karoliina Kujalan syötöstä.

Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen maalin johdossa ja erän puolessa välissä Karoliina Kujala siirtää Anu Raatevaaran hienosta syötöstä kotijoukkueen jo kahden maalin karkumatkalle. Kotijoukkue saa vielä jäähyn kun peliä jäljellä vajaat kahdeksan minuuttia ja Porvoo hakee vimmatusti tasoitusta. Kotijoukkue kesti tämän tärkeän alivoiman ja kun vierasjoukkue haki vielä kavennusta ilman maalivahtia, pääsi Laura Hietamäki kaunistelemaan numerot 6-3:een jotka olivat ottelun loppunumerot.

Näin SB-Pro menee toista kertaa peräkkäin Superfinaaliin joka pelataan Hartwall Areenalla 21.4.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN LIIGANAISET VOITTOON!

 

close-icon

06.04.2018

Liiganaiset – PSS välierän ennakko

Liiganaiset ja PSS kohtaava 7.4. alkavissa välierissä Arkadia Hallissa. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin kaudella kaksi kertaa runkosarjassa, jossa voitot menivät tasan. Ensimmäinen kohtaaminen kauden alussa Campo Centerissä oli aina ottelun puoleen väliin asti Pron hallintaa, mutta niin vain Porvoolaiset kampesivat 5-1 tappio tilanteesta aina 5-4 tilanteeseen vahvan ottelun loppupuoliskon ansiosta. Tällä kertaa aika loppui kesken ja pisteet jäivät Nurmijärviläiselle.

Toinen kohtaaminen osuu reilun kuukauden päähän kun pelattiin Porvoon kotikentällä. Tällä kertaa erittäin vahva Porvoo näytti kotikentällään mihin se parhaimmillaan pystyy. Ensimmäinen erä meni tasatahtiin mutta toisessa erässä Porvoo kampesi jo 4-1 johtoon eikä Pro enään tavoittanut hyvin pelannutta kotijoukkuetta. Ottelu päättyi lukemiin 6-3.

Välieräsarjasta on tulossa erittäin tasainen ja mielenkiintoinen. Tällä kertaa myös PSS pääsee käymään Arkadia Hallissa ja kokemaan kotiyleisön armottoman kanustuksen. Toki osa Porvoon A-tytöistä kävikin vierailulla jo aiemmin A:n turnauksessa, joten kaikille kyseinen alusta ei ole uusi.

Muutamia mielenkiintoisia pointteja sarjaan:

-Pro ja Porvoo laittoivat kummatkin puolivälieräsarjan suoraan kolmessa ottelussa poikki, joten kummallakin joukkueella on ollut hyvin aikaa valmistautua tulevaan välieräsarjaan.

-Porvoolla on erittäin tiivis puolustus mistä kertonee runkosarjassa vähiten päästetyt maalit (51)

-Pron kolme vahvaa kenttää, tuoko tämä edun pitkässä juoksussa?

-Kotikentän merkitys sarjassa?

TERVETULOA SEURAAMAAN HUIPPUSALIBANDYÄ 7.4. SEKÄ 11.4. ARKADIA HALLIIN!

 

close-icon

29.03.2018

Liiganaiset kolmella voitolla välieriin

Liiganaiset siivittivät tiensä välieriin voittamalla TPS:n kolmannessa puolivälieräottelussa luvuin 3-2 ja otteluvoitoin puhtaasti 3-0.

Ensimmäinen erä oli Prolle hyvin rikkonainen, eikä peli oikein lähtenyt lentoon kuten edellisessä kohtaamisessa Turussa sunnuntaina. Ensimmäisen erän alkuvaiheessa TPS:lle tuomittiin rangaistuslaukaus, jolla vierailijat siirtyivät 0-1 johtoon Jenna Saarion onnistuessa maalinteossa. Lisää murheita tuli vain muutama minuutti myöhemmin, kun Pron Denisa Ratajova sai 2+10min rangaistuksen, mutta tämän alivoiman kotijoukkue kesti. Kuten ensimmäisessä välieräsarjan kohtaamisessa, pääsi TPS jälleen 0-2 johtoon ensimmäisen erän puolivälillä, kun Sofia Leino onnistui maalin teossa. Tilanne ei ollut Prolle vieras, vaan usko omaan tekemiseen säilyi ja luotto siihen, että myös kotijoukkue osaa tehdä maaleja. Vain muutama minuutti ennen erätaukoa pääsi kotijoukkue 5min ylivoimalle, joka ehti vanheta vain reilut 20 sekuntia kun Karoliina Kujala tarjoilee Ina Lemiselle takanurkalle, josta erinomaisen ottelun pelannut Leminen ei erehdy vaan kaventaa ottelun lukemiin 1-2. Näin ollen lukemista 1-2 toiseen erään.

Toiseen erään kotijoukkue pääsi pelaamaan edellisestä erästä jäänyttä jäähyä reilut kaksi minuutti mutta onnistumista ei ylivoimalla saatu. Kotijoukkue sai pelin hallinnan itselleen erän aikana ja pääsi luomaan maalipaikkoja tasaiseen tahtiin, mutta hyvän pelin pelannut TPS maalivahti Noora Vuorela piti kotijoukkueen maalittomana. Kotijoukkueelle tarjoiltiin vielä uutta mahdollisuutta tasoittaa peli ylivoimalla erän lopussa mutta tässä ei aika riittänyt ja jäähyä jäi vielä kolmannen erän alkuun. Poikkeuksellisesti erässä ei nähty yhtään maalia, mutta torjuntoja kertyi vastustajalle 11 kotijoukkueen 4 vastaan.

Kolmannen erän alussa kotijoukkue oli hereillä ylivoimalla ja pääsi tasoittamaan pelin huikealla Ina Lemisen roikkusyötöllä, jonka Karoliina Kujala pääsee laittamaan aivan uskomattoman hienosti takatolpalta suoraan ilmasta ohi TPS maalivahdin. Näin ollen peli on tasalukemissa ja seuraava maali on se ”iso maali”, jonka varsinkin vierasjoukkue tarvitsee jatkaakseen kauttansa vielä. Tasatilanteessa pelaaminen siirtyi yhä enemmän tarkemmaksi ja molemmat välttelivät virheitä. Kotijoukkue pääsee maalipaikoille useaan otteeseen mutta pallo ei löydä tietänsä maaliin. Kuten aiemmissakin kotiotteluissa on tullut havaittua että kotijoukkueella on vahva usko ja luotto omaan tekemiseen, jolla ottelu pystytään kääntämään voitoksi.  Näin kävi myös tänään kun ajassa 51:37, kun Nurmijärven Sähkön kummipelaaja Marianne Pohjonen siirtää kotijoukkueen ensimmäistä kertaa johtoon ja maali on samalla ottelun voittomaali. Syötön maaliin tarjoili huippupelin pelannut Ina Leminen, joka oli mukana kotijoukkueen jokaisessa maalissa. Ottelun loppuvaiheessa TPS yrittää tasoitusta ilman maalivahtia, mutta kotijoukkueen maalivahti Tiltu Siltasen huippupelastus vasemman käden torjunnalla takasi kotijoukkueen välieräpaikan.
Ottelun torjunnat 15-31 kertovat kotijoukkueen hallinnasta ja maalipaikoista, mutta viimeistely ei tänään ollut ihan terävimmillään, toisaalta oli hienoa huomata, että maalipaikkoja saatiin luotua riittävästi.
Liiganaiset jatkavat otteluvoitoin 3-0 (8-4,1-4,3-2) välieriin ja kohtaavat Porvoon salibandyseuran 7.4. alkavassa välieräsarjassa. Finaaliin tarvitaan kolme voittoa.

 

 

Palkinnot:

Ottelun parhaana pelaajina palkittiin SB-Prosta Karoliina Kujala ja TPS:stä Laura Rantanen

Veikkaustähdet *Tiltu Siltanen **Noora Vuorela ***Ina Leminen

Henkilöstö Partneri Verticon puolivälieräsarjan tsempparina palkittiin Marianne Pohjonen

 

Yleisöä 229

 

 

14.10.2018

Otteluraportit SSRA – SB-Pro Liiga, O2 – SB-Pro Suomen Cup

13.10 SSRA– SB-PRO 5-4 (0-3, 4-1, 1-0) SSRA osoitti olevansa vaarallinen […]

11.10.2018

Otteluennakko SSRA – SB-Pro

13.10 Klo: 15.00 SSRA – SB-Pro, Kastelli Oulu Sarjakärki SB-Pro matkustaa […]

07.10.2018

Otteluraportti SB-Pro – Koovee

10.2 SB-Pro – Koovee 11-3  (4-0, 3-2, 4-1) Ottelun alkuun pidettiin […]

04.10.2018

Otteluennakko SB-Pro – Koovee

6.10 Klo: 17.00 SB-Pro – Koovee, Arkadia Halli, Klaukkala SB-Pron […]

29.09.2018

Otteluraportti ÅIF – SB-Pro

Prolle vakuuttava voitto Ingman Areenalla ja uusia ratkaisijoita löytyi joukkueesta […]

27.09.2018

Otteluennakko Naisten Liiga ÅIF – SB-Pro

29.9 klo:15.00 ÅIF – SB-Pro, Ingman Areena Sipoo ÅIF ALOITTI […]

24.09.2018

SB-Pron Liiganaiset ja Niina Ahola sopimukseen

Niina Ahola vakuutti SB-Pron valmennuksen ja ensimmäinen Liigasopimus on nyt […]

15.09.2018

Otteluraportti Classic – SB-Pro

Liiganaiset avasivat kautensa Classicia vastaan Tampereella Yle 2:n kameroiden edessä […]

14.09.2018

Otteluennakko Classic – SB-Pro

15.09 klo:17.00 Classic – SB-Pro, Tampere Areena Viime kevään finalistit […]

28.07.2018

LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT NYT MYYNNISSÄ!

NYT MYYNNISSÄ LIIGANAISTEN KAUSIKORTIT KAUDELLE 2018-2019! Hanki itsellesi ja kaverillesi […]

28.07.2018

SB-Pro Liiganaiset kaudelle 2018-2019

Liiganaisten kausi alkoi omatoimijakson jälkeen tänään maanantaina ensimmäisillä yhteisharjoituksilla. Joukkue […]

02.07.2018

Anu Raatevaaralle opiskelijoiden MM-kultaa!

SB Pron Liiganaisten luottopuolustaja Anu Raatevaara kävi Puolan Lodzissa voittamassa opiskelijoiden […]

19.05.2018

Liiganaisten valmennus kaudelle 2018-2019

Suomen mestareiden yhteisharjoitukset alkavat tulevana maanantaina ja joukkueen valmennus on […]

09.05.2018

SB-Pro Nurmijärvi ry sääntömääräinen kevätkokous

Kokouskutsu SB-Pro Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.5.2018 klo 19.45 […]

04.05.2018

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 17.5.2018 klo 18.00

Vietämme seuran päättäjäiset Arkadiahallissa 17.5.2018 klo 18.00 alkaen. Huomiokaa klo […]

25.04.2018

NÄE MAAILMAN PARHAAT NAISTEN SALIBANDYMAAJOUKKUEET NURMIJÄRVELLÄ!

Naisten kevään EFT- turnaus pelataan Nurmijärvellä uudessa Arkadia hallissa tulevana […]

22.04.2018

SB-PRO:LLE NAISTEN SUOMENMESTARUUS

SB-Pro on voittanut Naisten Salibandyliigan Suomenmestaruuden kaataen Superfinaalissa Classicin lukemin […]

17.04.2018

Jenni Torkki Naisten Salibandyliigan Maaliskuun pelaaja

Liiganaisissa rinnakkaisedustuksella (Northern Stars) pelaava Jenni Torkki on valittu naisten […]

12.04.2018

Liiganaiset Superfinaaliin

Liigaiset ottivat ratkaisevan voiton 11.4. PSS:stä maalein 6-3 ja näin […]

06.04.2018

Liiganaiset – PSS välierän ennakko

Liiganaiset ja PSS kohtaava 7.4. alkavissa välierissä Arkadia Hallissa. Joukkueet […]

29.03.2018

Liiganaiset kolmella voitolla välieriin

Liiganaiset siivittivät tiensä välieriin voittamalla TPS:n kolmannessa puolivälieräottelussa luvuin 3-2 […]

Etsitkö vanhempia uutisia?
MENE ARKISTOON

TULEVAT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

20.10.2018

Liiganaiset - TPS
close-icon

27.10.2018

NST - Liiganaiset
close-icon

03.11.2018

Liiganaiset - EräViikingit
close-icon

17.11.2018

Liiganaiset - PSS
close-icon

24.11.2018

Pelicans SB - Liiganaiset
close-icon

01.12.2018

Liiganaiset - Classic
close-icon

14.12.2018

KooVee - Liiganaiset
close-icon

16.12.2018

Liiganaiset - Åif
close-icon

12.01.2019

Liiganaiset - SSRA
close-icon

18.01.2019

TPS - Liiganaiset
close-icon

26.01.2019

Liiganaiset - NST
close-icon

10.02.2019

PSS - Liiganaiset
close-icon

13.02.2019

EräViikingit - Liiganaiset
close-icon

23.02.2019

Liiganaiset - Pelicans SB

20.10.2018, 17:00

Liiganaiset - TPS

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

27.10.2018, 14:00

NST - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Lappeenrannan urheilutalo

03.11.2018, 17:00

Liiganaiset - EräViikingit

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

17.11.2018, 17:00

Liiganaiset - PSS

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

24.11.2018, 17:00

Pelicans SB - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Lahden suurhalli

01.12.2018, 17:00

Liiganaiset - Classic

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

14.12.2018, 19:00

KooVee - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

AutoCenterAreena

16.12.2018, 17:00

Liiganaiset - Åif

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

12.01.2019, 17:00

Liiganaiset - SSRA

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

18.01.2019, 18:30

TPS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Leaf Areena

26.01.2019, 17:00

Liiganaiset - NST

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

10.02.2019, 17:00

PSS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Aurorahalli, Porvoo

13.02.2019, 18:30

EräViikingit - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Mosahalli, Erätie 3, Helsinki

23.02.2019, 17:00

Liiganaiset - Pelicans SB

Naisten salibandyliiga

Arkadiahalli, Lepsämäntie 15, Klaukkala

PELATUT OTTELUT | Liiganaiset

close-icon

14.10.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset (5-9)
close-icon

13.10.2018

SSRA - Liiganaiset (5-4)
close-icon

06.10.2018

Liiganaiset - KooVee (11-3)
close-icon

29.09.2018

Åif - Liiganaiset (2-10)
close-icon

15.09.2018

Classic - Liiganaiset (3-8)
close-icon

09.08.2018

Liiganaiset - Berner Oberland, Sveitsi (4-3 RL)
close-icon

21.04.2018

Classic - Liiganaiset (2-3)
close-icon

11.04.2018

Liiganaiset - PSS (6-3)
close-icon

08.04.2018

PSS - Liiganaiset (2-3)
close-icon

07.04.2018

Liiganaiset - PSS (5-4 JA)
close-icon

28.03.2018

Liiganaiset - TPS (3-2)
close-icon

25.03.2018

TPS-Liiganaiset (1-4)
close-icon

24.03.2018

Liiganaiset - TPS (8-4)
close-icon

17.03.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset (2-11)
close-icon

10.03.2018

NST - Liiganaiset (7-8)
close-icon

03.03.2018

Liiganaiset - TPS (5-1)
close-icon

24.02.2018

PSS - Liiganaiset (6-3)
close-icon

17.02.2018

EräViikingit - Liiganaiset (8-4)
close-icon

10.02.2018

Liiganaiset - Koovee (7-6)
close-icon

27.01.2018

SSRA - Liiganaiset (3-6)
close-icon

20.01.2018

CLASSIC - LIIGANAISET (7-3)

14.10.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset

Suomen Cup

Tulos: 5-9

13.10.2018

SSRA - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 5-4

06.10.2018

Liiganaiset - KooVee

Naisten salibandyliiga

Tulos: 11-3

29.09.2018

Åif - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 2-10

15.09.2018

Classic - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 3-8

09.08.2018

Liiganaiset - Berner Oberland, Sveitsi

Harjoitusottelu

Tulos: 4-3 RL

21.04.2018

Classic - Liiganaiset

Superfinaali

Tulos: 2-3

11.04.2018

Liiganaiset - PSS

Playoff 2018 välierä

Tulos: 6-3

08.04.2018

PSS - Liiganaiset

Playoff 2018 välierä

Tulos: 2-3

07.04.2018

Liiganaiset - PSS

Playoff 2018 välierä

Tulos: 5-4 JA

28.03.2018

Liiganaiset - TPS

Playoff 2018 puolivälierä

Tulos: 3-2

25.03.2018

TPS-Liiganaiset

Playoff 2018 puolivälierä

Tulos: 1-4

24.03.2018

Liiganaiset - TPS

Playoff 2018 puolivälierä

Tulos: 8-4

17.03.2018

O2-Jyväskylä - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 2-11

10.03.2018

NST - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-8

03.03.2018

Liiganaiset - TPS

Naisten salibandyliiga

Tulos: 5-1

24.02.2018

PSS - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 6-3

17.02.2018

EräViikingit - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 8-4

10.02.2018

Liiganaiset - Koovee

Naisten salibandyliiga

Tulos: 7-6

27.01.2018

SSRA - Liiganaiset

Naisten salibandyliiga

Tulos: 3-6

20.01.2018

CLASSIC - LIIGANAISET

Suomen Cup Finaali

Tulos: 7-3

Etsitkö vanhempia raportteja?
MENE ARKISTOON

TILASTOT | Liiganaiset

SARJATAULUKKO

JoukkueOV3V2H1H0TMPMMEP
SB-Pro43001331320
9
PSS43001188109
TPS43001221489
SSRA43001201739
EräViikingit63003353329
Koovee530022425-19
Classic42002261796
Pelicans SB310021318-53
NST40004828-200
ÅIF400041036-260

PISTEPÖRSSI

PelaajaO+-+/-MSP
Jenni Rautanen
4918639
Silja Eskelinen41183538
Heidi Lirkki31165448
Laura Hietamäki4945268
Karoliina Kujala41284516
Mirja Hietamäki4844314
Jenni Torkki4927134
Juulianna Sotala31046134
Meri-Helmi Höynälä
4945213
Nea Suominen
3808123

pelaajat | Liiganaiset

pelaajan kuva
1
Kiiski, Jannika
Maalivahti

Syntynyt: 07.08.99

SB-Prossa: 5.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Tiikerit, Piranha Chur

pelaajan kuva
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.1990

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1.kausi

Aiemmat joukkueet: Tapanilan Erä, NST

pelaajan kuva
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä

Syntynyt: 31.8.90

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, NST

pelaajan kuva
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Northern Stars

pelaajan kuva
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä

Syntynyt: 1.2.1987

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 10. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, Sveitsi

pelaajan kuva
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja

Syntynyt: 4.1.1996

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: BB-88, NST

pelaajan kuva
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: LoSB

pelaajan kuva
25
Heino, Nita
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: PSS, Papas, Crackers, NST

pelaajan kuva
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Erä III, Tiikerit, EräViikingit

pelaajan kuva
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä

Syntynyt: 27.2.1991

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 8. kausi

Aiemmat joukkueet: KiHu

pelaajan kuva
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti

Syntynyt: 15.4.89

SB-Prossa: 5. kausi

Aiemmat joukkueet: Piranha Chur, NST, PSS

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-Vantaa

pelaajan kuva
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja

Syntynyt: 5.5.90

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: Oilers, Indians, M-team

pelaajan kuva
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä

Syntynyt: 21.8.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6. kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
69
Leminen, Ina
Puolustaja

Syntynyt: 12.7.96

Kätisyys: Right

SB-Prossa: 9. kausi

Aiemmat joukkueet: SB-97

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä

Syntynyt: 09.07.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 6.kausi

Aiemmat joukkueet: Light Iron

pelaajan kuva
77
Itänen, Emma
Puolustaja

Syntynyt: 10.08.88

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 2.kausi

Aiemmat joukkueet: M-team

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä

Syntynyt: 6.6.91

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 1. kausi

Aiemmat joukkueet: OLS, Papas, Happee, SSRA

pelaajan kuva
83
Lindh, Emmi
Puolustaja

Syntynyt: 27.11.99

Kätisyys: Left

SB-Prossa: 9. kausi

Henkilökohtaiset sponsorit:

pelaajan kuva
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

Syntynyt: 12.11.99

SB-Prossa: 4. kausi

Aiemmat joukkueet: Blackbirds

Henkilökohtaiset sponsorit:

1
Kiiski, Jannika
Maalivahti
5
Eskelinen, Silja
Puolustaja
8
Lirkki, Jaana
Hyökkääjä
12
Lirkki, Heidi
Hyökkääjä
13
Höynälä Meri-Helmi
Hyökkääjä
14
Torkki, Jenni
Hyökkääjä
19
Kujala, Karoliina
Hyökkääjä
20
Raatevaara, Anu
Puolustaja
22
Hietamäki, Laura
Hyökkääjä
24
Ahola, Niina
Hyökkääjä
25
Heino, Nita
Hyökkääjä
26
Suominen, Nea
Hyökkääjä
33
Hietamäki, Mirja
Hyökkääjä
35
Siltanen, Tiltu
Maalivahti
42
Rautanen, Jenni
Hyökkääjä
55
Haapalahti, Heini
Puolustaja
66
Rissanen, Melina
Hyökkääjä
69
Leminen, Ina
Puolustaja
70
Sotala, Juulianna
Hyökkääjä
77
Itänen, Emma
Puolustaja
81
Uimonen, Hanna-Mari
Hyökkääjä
83
Lindh, Emmi
Puolustaja
99
Moilanen, Ira
Maalivahti

KUVAT | Liiganaiset

joukkueen kuva

Suomen mestarit 2018

joukkueen kuva

Liiganaiset kaudella 2018-2019

TOIMIHENKILÖT | Liiganaiset

PV
Pulkkinen, Vesa
Päävalmentaja
V
Tuominen, Petri
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja

Puhelin: 0432113211

Sähköposti: toni.varis@outlook.com

FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja

Puhelin: 0505425166

Sähköposti: eeropartio@gmail.com

FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
H
Kauppila, Samu
Hieroja

Puhelin: 0405106579

Sähköposti: samu.kauppila@bodymind.fi

H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja

Puhelin: +358 40 5555 831

Sähköposti: janne.raatikainen (at) sb-pro.fi

JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja

Puhelin: 044-7799287

Sähköposti: marko.moilanen@sb-pro.fi

JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

Puhelin: 0500-588924

Sähköposti: harry.virtanen112@gmail.com

PV
Pulkkinen, Vesa
Päävalmentaja
V
Tuominen, Petri
Valmentaja
V
Kivinen, Jarno
Valmentaja
MV
Kettunen, Aake
Maalivahtivalmentaja
MV
Varis, Toni
Maalivahtivalmentaja
FV
Partio, Eero
Fysiikkavalmentaja
FV
Porola, Juho
Fysiikkavalmentaja
H
Kauppila, Samu
Hieroja
H
Peltoniemi, Katri
Hieroja
H
Laaksonen, Pasi
Huoltaja
JJ
Raatikainen, Janne
Joukkueenjohtaja
JJ
Moilanen, Marko
Joukkueenjohtaja
JJ
Jokilammi, Osmo
Joukkueenjohtaja
VK
Virtanen, Harry
Valmennuskonsultti

KAUSIKORTIN TILAUSLOMAKE | SB-PRO

Nimi ja Sukunimi*

Osoite*

Puhelinnumero*

Sähköposti

Viesti

* pakollinen kenttä

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA