Iltapäivä Säbät

Uusia jäseniä mahtuu upeasti vielä kevään ryhmiin! Tervetuloa mukaan!

SB-Pro Säbäkerho iltapäiväkerholaisille (6-8 vuotiaat). Harrastustunti mahdollisuus tuodaan iltapäiväkerhoa lähellä sijaitseviin tiloihin, heti iltapäiväkerhon päätteeksi. Lapsi käytännössä ”heittää repun naulaan ja nappaa mailan mukaan ja aloittaa säbätunnin”
Iltapäivä Säbä on osa SB-Pron harrastustoimintaa. Ryhmiin mahtuu 15 lasta. Uudet pelurit voi tulla koska tahansa kauden aikana mukaan.

Toiminta:
Päätoiminta keskittyy salibandyyn sekä liikuntataitoihin. Laji on esillä vahvasti ja salibandyyn sekä varusteisiin tutustutaan yhdessä. Tunnit on suunniteltu hyvin ja paikalla on aina vastuuohjaaja sekä tarvittaessa apuohjaajia. Motoriset taidot pääsevät esille, kun liikutaan, pelataan ja leikitään yhdessä ohjaajan kanssa. Tunnista otetaan kaikki irti, ottaen huomioon jokaisen lapsen ikätaso. Hyvin suunniteltu kerhotunti on tehokas ja turhaa seisomista vältetään.

Varusteet:

Suosittelemme omien varusteiden käyttöä.
Mukaan tarvitsette salibandymailan, suojalasit, sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet sekä juomapullon. Ohjaajilla on muutamia mailoja ja suojalaseja mukana, jos omat unohtuu tai ei ole vielä hankittuna. Mukavampi kuitenkin on aina pelata omilla varusteilla.
Oikean kokoisen ja puoleisen mailan hankinnassa apuna:

https://www.xxl.fi/vinkit-ja-neuvot/gc/osto-oppaat/urheilu-ja-pallopelit/salibandymailan-valinta

Hinnat:

25€/kk sisältää: ohjauksen, vakuutuksen ja kerhopaidan nimipainatuksella ja seuran logolla
35€ seuran jäsenmaksu/kerholainen/kausi 2022-2023.
Iltapäivä Säbässä voi käydä kokeilemassa 2 kertaa ilman sitoutumista maksuihin

Laskutus:
Kaikki seuran kerhomaksut laskutetaan kuukausimaksuina. Ilmoittautuminen on kokeilu kertojen (2krt) jälkeen sitova kuluvan vuoden loppuun saakka, eli syyskaudella maksut lähetetään kuukausittain joulukuuhun asti ja kevätkaudella maksut lähetetään toukokuuhun saakka/niin pitkään kun ryhmät ovat käynnissä.
Mikäli olette ilmoittautuneet syksyllä ja jatkatte keväällä ryhmän mukana, ei erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä. Laskutus jatkuu ylläolevin ehdoin kevään ajan. Syyskauden jälkeen lopettavien tulee tehdä kirjallinen ilmoitus ennen kevään ensimmäisiä säbätunteja paula.sojalahti@sb-pro.fi

Visma:
Seuralla on käytössä Visman maksujärjestelmä ja Visman kautta lähtevät kaikki seuran laskut. Mikäli kerhomaksut myöhästyvät, lasku siirtyy Visman perintäpalveluun. Otattehan tämän huomioon jos laskusta on reklamoitavaa tai lopetatte kokeilukertojen jälkeen ja ilmoitatte mahdollisimman pian seuran yhteyshenkilölle, mikäli ette aio jatkaa ryhmässä. Myös ns. turhia ilmoittautumisia My Clubiin ja ryhmään ei tule tehdä, sillä laskut lähtevät automaattisesti kokeilu kertojen jälkeen.
Kaikissa laskuihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voitte olla yhteydessä paula.sojalahti(at) sb-pro.fi

Vakuutus:
Kaikki seuran kerholaiset vakuutetaan seuran toimesta salibandyliiton Sportti turvalla ja kerholaiselle hankitaan lisenssi.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumalla My Clubin kautta ryhmään ja täyttämällä lapsen tiedot, lapsi on automaattisesti siinä ryhmässä, mihin olette ilmoittautuneet. Kerhoryhmiin ilmoittaudutaan vain kerran joten viikottaista IN / OUT merkintöjä ei tarvitse tehdä. Ohjaajat keräävät osallistujien läsnäolot tunneilla. Tarkasta lapsen tiedot ja täytä puuttuvat kohdat. Vaatekokoon lisää lapsen paidan koko 120cm->
Lopettamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti : paula.sojalahti(at)sb-pro.fi
Eli pelkkä tapahtumasta poistuminen ei riitä.

Kerhoja ei ole ajankohdalla:
joulutauolla
Kevät 2023:
hiihtolomaviikko vk 8.

Lisätietoja:

Paula Sojalahti
paula.sojalahti (at) sb-pro.fi
040-683 4428

Iltapäivä Säbä ryhmät, Klaukkala:

Haikalan koululla


Syrjälän koululla


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA