Hiihtolomaleiri 2023

SB-Pro Hiihtolomaleiri 2023!

Salibandyleiri 7-12 vuotiaille.
Lähtisitkö viettämään lomapäiviä kivassa seurassa mahtavan lajin parissa?! SB-Pron suosittu Hiihtolomaleiri järjestetään jälleen Arkadia-hallilla ja mukaan mahtuu niin lajin parissa jo olevat pelurit kuin ihan aloittajatkin. Leirillä pienryhmät jaetaan ikä/taitoryhmittäin ja toiminta suunnitellaan ikätason mukaan. Aiempaa lajitaustaa ei siis tarvita.
Leirillä liikutaan, pidetään hauskaa, pelataan ja harjoitellaan monipuolisesti salibandyä jokaisen leiriläisen taitotaso huomioiden. Mukana seuran mahtavat valmentajat ja ohjaajat!

Ajankohta:
Hiihtoloma, viikko 8, ke 22.2-pe 24.2.2023

Paikka:
Arkadia-Halli, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

Aika:
Leirin ohjattu toiminta klo 9-15.00.
Hinta:
100€ / ei seuran jäsen
90€/ seuran jäsenet

Hinta sisältää:
3 päiväisen leiri-ohjelman ja ohjauksen, leiripaidan, leiripalkinnot, lounaan ja välipalan

Vakuutus:
Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten osallistujalla tulee olla joko salibandyn pelipassi tai oma tapaturmavakuutus, mikä kattaa leiritoiminnan / salibandyn

Mahdolliset peruutukset:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 13.2.2023 mennessä. Tämän jälkeen maksuton peruutus vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli leiriä ei järjestetä pienen osallistujamäärän takia, ei ilmoittautuneille tule kustannuksia.

Lisätietoja:

Paula Sojalahti

paula.sojalahti@sb-pro.fi

040-6834428

Ilmoittautuminen allaolevan My Club linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen lapsi on mukana automaattisesti eikä erillistä vahvistusta lähetetä. Ilmoittautuneille lähetetään leirin infokirje ennen leiriä.


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa