Nuorten Säbä

SB-PRO Nuorten Säbä
KEVÄÄN 2024 RYHMIIN ILMOITTAUDUTAAN NYT! UUDET JÄSENET LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Huom. Jo mukana olevien ei tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista kevääksi!

HUOM! Ajalla 11.3-27.3.2024 (Maaniitun YO kirjoitukset) Nuorten Säbän harjoitusvuoro on sunnuntaisin Kivenpuiston koululla klo 17-18.00

Nuorten Säbä on tarkoitettu 12-15 vuotiaille nuorille, ketkä eivät ole pelanneet salibandyä ja haluavat lajin pariin ilman joukkueeseen sitoutumista tai ovat pelanneet lajia aiemmin mutta joukkuetoiminta ei ole ajankohtaista. Ryhmällä ei ole kilpailullisia tavoitteita vaan tarkoitus on pitää hauskaa positiivisessa ympäristössä liikkuen ja pelaten. Tunti on aina ohjattua ja paikalla on kokenut ohjaaja. Painopiste on salibandyn pelaamisessa.
Ryhmä tekee vahvaa yhteistyötä seuran P13/14 harrastejoukkueen kanssa ja mahdollisuus myös joukkueeseen liittyä on kaikilla halukkailla.

Missä ja koska:
Sunnuntaisin klo 16-17.00 Maaniitun koululla
Heikkiläntie 27, 01900 Nurmijärvi

Hinta:
20€/kk sisältää ohjauksen ja vakuutuksen
Kaikki seuran kerhomaksut laskutetaan kaudella 2022-2023 kuukausimaksuina. Ilmoittautuminen on kokeilu kertojen (2krt) jälkeen sitova kuluvan vuoden loppuun saakka, eli syyskaudella maksut lähetetään kuukausittain joulukuun loppuun saakka ja kevätkaudella maksut lähetetään toukokuuhun 2024 saakka/niin pitkään kun ryhmät ovat käynnissä.

Kaudella 2023-2024 Nuorten Säbän maksut:
20€/kuukausimaksu
35€/kausi, seuran jäsenmaksu (riippumatta siitä missä kohtaa kautta tulette mukaan)

Varusteet:
Suosittelemme omien varusteiden käyttöä. Salibandymailan oikea mitta on lähtökohta positiiviselle kokemukselle lajista. Oikean kokoinen maila on myös turvallinen.
Lapsella säbätunnilla aina mukana:
– salibandymaila
– suojalasit
– sisäpelikengät (ilman ei valitettavasti pysty osallistumaan)
– sisäliikuntavaatteet
– henkilökohtainen juomapullo

Ohjaajilla on muutamia mailoja ja suojalaseja mukana, jos omat unohtuu kotiin. Parasta kuitenkin on aina pelata omilla varusteilla.
Oikean kokoisen ja puoleisen mailan hankinnassa apuna:
https://www.xxl.fi/vinkit-ja-neuvot/gc/osto-oppaat/urheilu-ja-pallopelit/salibandymailan-valinta

Laskutus:
Kaikki seuran kerhomaksut laskutetaan kuukausimaksuina. Ilmoittautuminen on kokeilu kertojen (2krt) jälkeen sitova kuluvan vuoden loppuun saakka, eli syyskaudella maksut lähetetään kuukausittain joulukuuhun asti ja kevätkaudella maksut lähetetään toukokuuhun saakka/niin pitkään kun ryhmät ovat käynnissä.
Mikäli olette ilmoittautuneet syksyllä ja jatkatte keväällä ryhmän mukana, ei erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä. Laskutus jatkuu ylläolevin ehdoin kevään ajan. Syyskauden jälkeen lopettavien tulee tehdä kirjallinen ilmoitus ennen kevään ensimmäisiä säbätunteja paula.sojalahti(at)sb-pro.fi

Visma:
Seuralla on käytössä Visman maksujärjestelmä ja Visman kautta lähtevät kaikki seuran laskut. Mikäli kerhomaksut myöhästyvät, lasku siirtyy Visman perintäpalveluun. Otattehan tämän huomioon jos laskusta on reklamoitavaa tai lopetatte kokeilukertojen jälkeen ja ilmoitatte mahdollisimman pian seuran yhteyshenkilölle, mikäli ette aio jatkaa ryhmässä. Myös ns. turhia ilmoittautumisia My Clubiin ja ryhmään ei tule tehdä, sillä laskut lähtevät automaattisesti kokeilu kertojen jälkeen.
Kaikissa laskuihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voitte olla yhteydessä paula.sojalahti(at) sb-pro.fi

Vakuutus:
Kaikki seuran harrasteryhmien jäsenet vakuutetaan salibandyliiton Sportti turvalla ja jäsenille hankitaan lisenssi.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumalla My Clubin kautta oikeaan ryhmään ja täyttämällä nuoren tiedot, olette automaattisesti siinä ryhmässä, mihin olette ilmoittautuneet. Ryhmiin ilmoittaudutaan vain kerran joten viikottaista ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Ohjaajat keräävät osallistujien läsnäolot tunneilla.

Harrastuksen lopettaminen:
Lopettamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti : paula.sojalahti(at)sb-pro.fi
Eli pelkkä tapahtumasta poistuminen ei riitä.

Seuran sääntöjen mukaisesti kokeilukertojen jälkeen laskut lähetetään automaattisesti kuluvan syys-tai kevätkauden loppuun asti ja ne ovat sitovat.

Kerhoja ei ole ajankohdalla:
Syyslomaviikko vk 42.(16.10-22.10.2023)
Joulutauko: 11.12.2023-7.1.2024
Hiihtolomaviikko vk 8. (19.2-25.2.2024)
pääsiäinen 29.3-1.4.2024

Lisätietoja:

Milja Alanko
milja.alankoo(at)gmail.com
044-0160731

Paula Sojalahti
paula.sojalahti(at)sb-pro.fi
040-683 4428

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa