Nuorten Säbä

SB-PRO Nuorten Säbä
Kauden 2022-2023 Nuorten Säbäryhmää rakennetaan. Mikäli kiinnostuit, voit ilmoittautua mukaan sähköpostilla paula.sojalahti(at)sb-pro.fi. Mikäli ryhmään saadaan minimissään 10 nuorta, ryhmä perustetaan!

Nuorten Säbä on tarkoitettu nuorille, ketkä eivät ole pelanneet salibandyä ja haluavat lajin pariin ilman joukkueeseen sitoutumista tai ovat pelanneet lajia aiemmin. Ryhmällä ei ole kilpailullisia tavoitteita vaan tarkoitus on pitää hauskaa positiivisessa ympäristössä liikkuen ja pelaten. Tunti on aina ohjattua ja paikalla on kokenut ohjaaja. Painopiste on salibandyn pelaamisessa.

Missä ja koska:
Arkadia-halli, Klaukkala
sunnuntaisin klo 11-12.00
HUOM! Ryhmä starttaa kun minimissään 10 nuorta on mukana

Hinta:
15€/kk sisältää ohjauksen ja vakuutuksen
Kaikki seuran kerhomaksut laskutetaan kaudella 2021-2022 kuukausimaksuina. Ilmoittautuminen on kokeilu kertojen (2krt) jälkeen sitova kuluvan vuoden loppuun saakka, eli syyskaudella maksut lähetetään kuukausittain joulukuun loppuun saakka ja kevätkaudella maksut lähetetään toukokuuhun 2023 saakka/niin pitkään kun ryhmät ovat käynnissä.

Kaudella 2022-2023 Nuorten Säbäläisen maksut koostuvat:
15€/kk
35€/kausi, seuran jäsenmaksu

Covid-19 ja toiminnan keskeytyminen
Mikäli koronarajoitukset estävät ryhmien toimimisen kauden aikana, ei sulku kuukausilta peritä kerhomaksuja. Mikäli sulku alkaa kuukauden viimeisenä viikkona tai päättyy kuukauden ensimmäisellä viikolla, kk-maksu peritään normaalisti.

Ilmoittautuminen ryhmiin:

Ilmoittautumalla My Clubin kautta ryhmään ja täyttämällä nuoren tiedot, nuori on automaattisesti siinä ryhmässä, mihin olette ilmoittautuneet.
HUOM! Ilmoittautuminen tulee tehdä myös kokeilunjaksolle My Clubiin ja mikäli ette halua jatkaa ryhmässä, tulee siitä ilmoittaa paula.sojalahti@sb-pro.fi. Eli pelkkä tapahtumasta poistuminen ei riitä.

Nuorten säbää ei ole ajankohdalla:
joulutauolla
hiihtolomaviikko
pääsiäinen

Varusteet:
Salibandymaila, suojalasit, sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet, juomapullo

Lisätietoja:
Paula Sojalahti
paula.sojalahti(at)sb-pro.fi
040-6834428

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA