Leirit

SB-PRO KESÄLEIRIT 2021

SB-Pro järjestää 2 leiriä kesällä 2021!
1. leiri 7.6.-11.6.2021 ma-pe (2009-2015 synt.)
2. leiri 2.8-4.8.2021 HUOM! ma-ke (2009-2015 synt.)

Toiminta:
SB-Pro järjestää vuonna 2009-2015 syntyneille tytöille ja pojille monipuolisia liikuntaleirejä Arkadia Hallilla, Klaukkalassa kesällä 2021. Salibandyyn painottuvilla leireillä liikutaan ja vietetään aktiivisia kesäpäiviä yhdessä muiden leiriläisten sekä mahtavien ohjaajien ja valmentajien kanssa. Leiri on avoin kaikille, olitpa sitten jo salibandyssä mukana tai vasta tutustumassa lajiin. Leiriläiset jaetaan pienryhmiin ja päivien sisältö suunnitellaan leiriläisten ikäjakauman sekä taitotason mukaan ja kaikille suunnitellaan oman tason mukaista toimintaa. Ulkoilua emme unohda ja käymme päivittäin ulkona. Osa toiminnasta pyritään järjestämään ulkona. Myös maittava lounas sekä välipala kuuluvat leiri päivään.

Ajankohta ja paikka
Arkadia Halli
Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

Hinta
Ilmoittautuessasi kahdelle leiriviikoille, saat paketin edullisemmalla hinnalla!

• 1 viikko vk 23: 170€ ( 2009-2015 synt.)
• Ma-ke vk 31: 100€ ( 2009-2015 synt.)
• 2 viikkoa (vk 23 ma-pe ja vk 31 ma-ke): 200 €

SB-Pro jäsenille etuna -10€ alennus leiristä. Jos olet seuran jäsen, laita ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia: paula.sojalahti@sb-pro.fi
Leirin hinta sisältää lounaan, välipalan, monipuolisen ja aktiivisen leiri-ohjelman sekä ammattitaitoisen ohjauksen

Varusteet
Leirille osallistuva tarvitsee mukaansa:
– Sisäliikunta varusteet (sisäpelikengät, shortsit, T-paita tms.) maila ja suojalasit
– Sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet (lenkkarit, verkkarit tms.)
– Juomapullo
Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, löytyy lainavarusteita jonkun verran hallilta. Suosittelemme kuitenkin omien varusteiden käyttöä.

Vakuutus:
Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että leirille osallistuvalla on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat:
Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä MyClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub -palvelun kautta. Klikkaa alta haluamasi leiriviikon kohdalta ja syötä lapsesi MyClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei pysty luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ongelma tapauksessa ota yhteyttä leiri vastaavaan paula.sojalahti@sb-pro.fi Lisäksi jokaisella sisaruksella pitää olla oma jäsentili myClubissa.
Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, erillistä vahvistusta emme lähetä. Infokirjeen lähetämme leiriä edeltävällä viikolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Maksun palautuksista peritään 10 euron toimistokulut. Mikäli koronarajoitukset estävät leirin järjestymisen, ei siitä koidu kuluja ilmoittautuneille ja jo maksetut leirimaksut palautetaan.

Leiripäivän aikataulu:
Ohjattu toiminta leireillä klo 9-15.00

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

ILMOITTAUTUMINEN ELOKUUN LEIRILLE VIIMEISTÄÄN ke 27.7.2021


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA