Kesäleirit 2022

SB-PRO KESÄLEIRIT 2022

SB-Pron suosittu Kesäleiri järjestetään taas tulevana kesänä 2022! Salibandyyn painottuvalle leirille ovat tervetulleita kaikki 6-12 vuotiaat tytöt ja pojat!
Leirejä järjestetään kahdella viikolla ja viikot jaetaan ikäryhmittäin.

Viikko 1. 6.6-10.6.2022, 6-8 vuotiaat
Viikko 2. 13.6-17.6.2022, 9-12 vuotiaat

Toiminta:

SB-Pro järjestää 6-12 vuotiaille tytöille ja pojille monipuolisen salibandyleirin Arkadia Hallilla, Klaukkalassa. Salibandyyn painottuvilla leirillä liikutaan ja vietetään aktiivisia leiripäiviä yhdessä muiden leiriläisten sekä mahtavien ohjaajien ja valmentajien kanssa. Leiri on avoin kaikille, olitpa sitten jo salibandyssä mukana tai vasta tutustumassa lajiin. Leiriläiset jaetaan pienryhmiin ja päivien sisältö suunnitellaan leiriläisten ikäjakauman sekä taitotason mukaan ja kaikille suunnitellaan oman ikä-ja taitotason mukaista toimintaa.
Maittava lounas sekä välipala kuuluvat leiri päivään ja pyrimme ulkoilemaan päivittäin.

Missä:
Arkadia-Halli
Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala

Hinta
160€ / ei seuran jäsen
145€ / seuran jäsen

Leirin hinta sisältää lounaan, välipalan, monipuolisen ja aktiivisen leiri-ohjelman, ohjauksen + leiripaidan

Varusteet
Leirille osallistuva tarvitsee mukaansa:
– Sisäliikunta varusteet (sisäpelikengät, shortsit, T-paita tms.)
– Salibandymaila ja suojalasit
– Sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet
– Juomapullo

Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, löytyy lainavarusteita jonkun verran hallilta. Suosittelemme kuitenkin omien varusteiden käyttöä.

Vakuutus:
Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että leirille osallistuvalla on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat:
Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä MyClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub -palvelun kautta. Klikkaa MyClub tapahtuma-linkkiä, ja syötä lapsesi MyClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa.
Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei pysty luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ongelma tapauksessa ota yhteyttä leiri vastaavaan:
mika.lumikaski@sb-pro.fi
Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, erillistä vahvistusta emme lähetä. Infokirjeen lähetämme leiriä edeltävällä viikolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella.

Leiripäivän aikataulu:
Ohjattu toiminta leirillä klo 9-15.00

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin tarvittaessa klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

Lisätietoja:
Mika Lumikaski
mika.lumikaski(at)sb-pro.fi

Paula Sojalahti
paula.sojalahti(at)sb-pro.fi

HUOM!ILMOITTAUTUMINEN KESÄLOMALEIRILLE VIIMEISTÄÄN 1.6.2022MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa