Eskarisäbä

1/2021
☆ HUOM! ESKARISÄBÄ RYHMÄ ODOTTAA VIELÄ OSALLISTUJIA. KUN SAADAAN RYHMÄÄN JÄSENIÄ, ALOITETAAN TOIMINTA☆

Seuraamme jatkuvasti korona-tilannetta ja toimimme suositusten ja määräysten mukaan. Keusote on asettanut 1.2.2021 alkaville harrastusryhmille ja niiden toiminnalle tarkat ohjeet joita noudatamme. Kerhoihin ilmoittautuneille infotaan tarkasti osallistumisen kannalta oleelliset tiedot.

Eskarisäbä 2020-2021
Syksyllä 2020 pyörähtää käyntiin SB-Pro:n Eskarisäbä! Tavoitteena on kauden 2020-2021 aikana ohjata toiminnallinen lajiesittely mahdollisimman monen kunnan eskarilaisen luona, eskaripäivän aikana. Tästä luontevana jatkumona, keväällä 2021 starttaa kevätkaudeksi eskarilaisille oma SB-Pro:n eskarisäbä-kerho Kirkonkylällä, Kivenpuiston koululla. Eskarisäbä-kerho on suunnattu 2014-(2015) syntyneille tytöille ja pojille.

Eskarisäbä-kerhossa touhuillaan jos jonkinmoista liikunnan ehdoilla. Salibandyyn tutustutaan pikkuhiljaa ja ryhmätaitoja harjoitellaan. Tunnit on suunniteltu hyvin ja ohjaajana toimii lasten liikunnanohjaaja, jolla on ammattitaito saada lapset liikkumaan ja innostumaan. Motoriset taidot pääsevät esille, kun liikutaan, pelataan ja leikitään yhdessä ohjaajan kanssa. Aktiivisuus näyttäytyy vahvasti tunneilla ja seisoskelua vältetään.
Eskarisäbä-kerhon tavoitteena on vahvistaa lasten motorisia ja liikunnallisia taitoja, harjoitella ryhmässä toimimista sekä tutustua salibandyyn lajina.

Koska alkaa ja missä:
Lauantaisin klo 16-17.00
Eskarisäbä-kerhon kevätkausi starttaa Kivenpuiston koululla keväällä 2021 ja päättyy toukokuussa 2021.

Varusteet:
Maila, suojalasit, sisäpelikengät sekä sisäliikunta vaatteet
Ohjaajalla on varamailoja ja laseja

Hinta:
90e/kevätkausi
sisältää: vakuutuksen, ohjauksen ja kerhopaidan

Ohjaus:
Ohjaajana toimii lasten liikunnanohjaaja Paula Sojalahti

Ilmoittautuminen:
My Clubin kautta. Alla ilmoittautumislinkki.
HUOM! Mikäli eskarilainen haluaa tulla kokeilemaan, on se mahdollista kaksi kertaa maksutta. Ilmoittautuminen tulee silti tehdä My Clubiin ja mikäli ette halua jatkaa ryhmässä, tulee siitä ilmoittaa Paulalle.

Lisätietoja eskarisäbästä:
Paula Sojalahti
paula.sojalahti@sb-pro.fi
040-6834428


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

SB-Pro Nurmijärvi ry, Lepsämäntie 15, 01800 Klaukkala | hallitus (at) sb-pro.fi

MATERIAALIPANKKI