Aamutoiminta

SB-pro aloittaa aamu-kerhot vuoden 2021 helmi-maaliskuun vaihteessa. Toiminta aloitetaan kartoittamalla 1.-4. luokkalaisten ma, ti ja pe aamujen klo 8-9 sekä klo 9-10 tarvetta Klaukkalan sekä Kirkonkylän alueella. Mikäli osallistujia saadaan mukaan, toiminta alkaa heti. Ensimmäinen kerho kevät päättyy tarpeen mukaan, viimeistään lukuvuoden lopussa touko-kesäkuun vaihteessa 2021.
TAVOITE:
Tavoitteena on tarjota 1.-4. luokkalaisille lapsille aamuisin liikunnallista, ulkona tapahtuvaa toimintaa ennen koulupäivää. Liikunnallinen tapa herätä päivään helpottaa lapsen keskittymistä koulupäivän aikana, mahdollistaa ohjatun liikunta tuokion 1-2 kertaa viikossa ja helpottaa mahdollisesti perheiden aamuja, jos vanhemmat lähtevät töihin ja lapsella alkaa koulupäivä myöhemmin. Kerho on myös paikka missä pääsee tapaamaan saman koulun oppilaita ja näin edistää koululaisten yhteenkuuluvuutta.
TOIMINTA:
Aamukerhon ohjaa lasten liikunnanohjaaja, kenellä on ammattitaito innostaa ja opettaa lapsia monipuolisesti liikkumaan. Ohjaajalla on myös reilu 10 vuoden kokemus lapsi-ryhmien ohjaamisesta. Toiminta tapahtuu ulkona ja on näin turvallista koronatilanteeseen nähden. Ohjaaja hakee ilmoittautuneet lapset koulun pihalta ja saattaa tunnin päätteeksi takaisin. Toiminta tapahtuu koulun lähiympäristössä. Toimintaan sisältyy erilaiset pallopelit, motoristen taitojen harjoittelua leikkien ja pelien kautta sekä ryhmässä työskentely taitojen opettelua ja vahvistumista. Tuntien sisältö määräytyy ryhmän ikäjakauman mukaan ja lasten toiveita kuunnellaan aktiivisesti.
MITÄ MAKSAA:
Kerhomaksu määräytyy sen mukaan, mikä perheen tarve viikossa on:
35€/kk/ kun lapsi osallistuu kerran viikossa kerhotunnille
60€/kk/ kun lapsi osallistuu kaksi kertaa viikossa kerhotunnille
90€/kk/ kun lapsi osallistuu kolme kertaa viikossa kerhotunnille
SB-pro laskuttaa kerhomaksut kerran kuukaudessa
Toimintaan sitoudutaan kuukausi kerrallaan ja uusi kuukausi alkaa aina kuun ensimmäisenä (1.) päivänä
ILMOITTAUTUMINEN:
Aamukerhoon ilmoittaudutaan My Club järjestelmän kautta. Valitse alta se kerho mihin haluatte ilmoittautua. Mikäli tarve on 2h/viikko, ilmottautukaa erikseen molempiin kerhoihin. Mikäli lapselle on jo luotu tunnukset järjestelmään, pääsette samoilla tunnuksilla kirjautumaan ja ilmoittautumaan aamu-kerhoon. Muussa tapauksessa tulee teidän luoda tunnukset, jonka jälkeen pääsette eteenpäin ilmoittautumisessa.
YLEISTÄ:
Aamukerhot ovat harrastetoimintaa ja niissä pätee sama periaate kuin muissakin kerhoissamme, eli halutessaan kokeilemaan saa tulla ensin kerran, ennen kun sitoutuu maksuun.
Mikäli kerhossa lopettaa kesken kevätkauden, sen kuukauden maksu laskutetaan normaalisti.Lopettamisesta tulee tehdä heti kirjallinen ilmoitus sähköpostiin: paula.sojalahti@sb-pro.fi
LISÄTIETOJA:
SB-pro harrastekoordinaattori Paula Sojalahti
paula.sojalahti@sb-pro.fi
040-6834428

MAANIITUN KOULULLA:


KLAUKKALAN ALA-ASTEELLA:


MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA