UUTINEN | SB-PRO

14.04.2022

T-21 SM-sarjan pudotuspelit alkavat pääsiäisenä

SB-Pron vastustajaksi PSS Porvoosta

Koronan keskeyttämien kausien jälkeen pelataan jälleen pudotuspelejä. T-21 runkosarjassa Pro sijoittui kuudenneksi ja aloittaa pudotuspelit tulevana lauantaina vieraskentällä Porvoossa. Sarjan 1. Loisto pääsi valitsemaan ensin ja siellä valittiin vastustajaksi Pirkat/ Häme Starsin yhdistelmäjoukkue. Toisena valitsemaan päässyt SBS Wirmo taas otti vastustajakseen Northern Starsin, tämän jälkeen PSS runkosarjan kolmantena päätyi valitsemaan SB-Pron. Neljäs puolivälieräpari on ErVi ja SSRA. Välieriin joukkueet etenevät kahdella voitolla.

SB-Pron 2. ottelu pelataan siis sunnuntaina Klaukkalassa ja peli alkaa klo. 17.00, otteluun on vapaa sisäänpääsy ja kahvio on auki klo. 15.30 alkaen jo. Näissä peleissä ei mietitä runkosarjan sijoituksia ja jokainen joukkue lähtee hakemaan tietysti jatkopaikkaa välieriin. Pron loppukausi oli nousujohteinen, vaikka lajiin kuuluvia vammoja onkin, niin silti leveästi pelaajaringistä saadaan aina kentälle taisteleva SB-Pro.

Sunnuntaina toivotaan kauden suurinta T-21 joukkueen tukea katsomoon.

Hyvää Pääsiäistä toivottaa

SB-Pro T-21

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa