UUTINEN | SB-PRO

28.03.2022

T21-SM sarjakauden huipennus edessä!

Keskiviikkona 30.3 klo.18.30 runkosarjan viimeinen ottelu Arkadiassa, ottelussa ovat isot panokset!

Kausi on ollut edellisten tapaan vaikea ja korona ei tälläkään kaudella ole helpottanut sarjan läpivientiä. Nyt kausi kuitenkin viedään loppuun saakka ja helmikuun lopulle ja maaliskuuhun ajoittui tämän vuoksi kova peliruuhka. Samaan aikaan suurella osalla pelaajista yo-kirjoitukset, loukkeja ja koronaa, joten haastetta on riittänyt.

Viimeisten kierrosten yhteenveto on kuitenkin positiivinen. Oulusta Pro haki loppuminuuteilla tärkeät pisteet ja uskoa kauden loppupeleihin, tämän jälkeen niukka tappio Northern Starsille Espoossa, jossa oli kuitenkin enemmänkin otettavissa tasaisessa pelissä. Hyvin raskaan paljon matkustelua vaatineen viikon päätteeksi tuli ns. ”ohipeli” Wirmoa vastaan Mynämäellä, matkassa oltiin väsyneellä ja kapealla ringillä.

Pirkat/ Häme Stars yhdistelmäjoukkuetta vastaan kotona tappio rangaistuslaukausten jälkeen maalinteon ollessa todella vaikeaa toisaalta puolustus toimi hyvin läpi ottelun. Porvoossa Pro oli taas kapealla ringillä matkassa ja PSS onnistui viemään pisteet todella tiukan taiston jälkeen, 3-1 kotijoukkueelle tyhjiin ottelun lopussa. Viikko sitten kotona otettiin henkisesti arvokas voitto Wirmosta rangaistuslaukausten jälkeen ja pelinä tämä oli ehdottomasti kauden parhaita. Viime lauantaina Arkadiassa vieraili Loisto, joka on ollut jo vuosia tyttösalibandyn hallitseva seura vanhemmissa ikäluokissa ja hieno peli nähtiin nytkin, vaikka Loistolle jäivät pisteet lukemin 5-6, mutta tulos olisi voinut olla myös toiseen suuntaan sama.

Huhtikuussa Pro saanee loukkaantumisten listalta pari pelaajaa takaisin rinkiin ja myös liigaryhmän T21-ikäiset ovat alkukautta enemmän ryhmän apuna. Pudotuspeleihin lähdetään sijoilta 6-8. ja tämä sijoitus ratkeaa keskiviikkona Arkadiassa. Kahdeksas sija vaatisi jatkokarsintaa, joka tietysti pyritään välttämään, nyt kannustamaan T21-tyttöjä!

Nyt kaikki katsomaan hienoa T21- salibandyä Arkadiaan keskiviikkona, vastassa taitava Northern Stars Espoosta. Peli alkaa klo. 18.30.

Tervetuloa

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa