UUTINEN | SB-PRO

04.10.2021

T-21 SM-sarjapelit jatkuivat vieraspeleillä, ensimmäinen kotiottelu tulossa 10.10!

Hyvä taistelu ei riittänyt pisteisiin vieraspeleissä Ervin ja PSS:n vieraana

Ervin vieraana joukkue jaksoi erän verran pysyä kovan kotijoukkueen matkassa tuloksellisesti, mutta toisessa erässä kotijoukkue meni menojaan ja etenkin hyvää kokemusta liigapeleistä jo saaneet Ervin pelaajat vauhdittivat karkumatkaa. Kotijoukkue oli ehdottomasti toistaiseksi vastustajista vauhdikkain ja taitavin. Toisaalta Prolla ei ole mitään hävettävää omassa pelissään, joukkueen ollessa matkassa ilman liigassa pelaaviaan T21 ikäisiä ja toisaalta ryhmässä oli mukana runsaasti jopa 04-ja 05-syntyneitä pelaajia, jotka joutuivat Mosalla todellisiin ”tulikokeeseen”. Loppunumerot kotijoukkueelle 10-2.

Porvoossa peli oli osin maanantain toisintoa, ennestään vahva kotijoukkue sai liigapelaajia mukaansa ja Pro joutui tulemaan toimen ilman, minkä lisäksi muutama poissaolo muista syistä lisäsi haastetta peliin. PSS tuli hyvällä sykkeellä peliin ja pääsi toisen erän lopulla jo 3-0 johtoon. Kolmannessa erässä Pro onnistui kuitenkin kaventamaan tilanteeksi 3-2 ja tässä oli se samalla mahdollisuus ja pieni ”momentum” päällä, mutta PSS sai kuitattua tilanteen maalilla ja loppunumeroiksi 5-2 kotijoukkueelle ansaitusti. Silti erinomainen taistelu Prolta jälleen ja tappiosta huolimatta pelillisesti jäi paljon positiivistä matkaan tästäkin pelistä. Parhaimmillaan joukkue puolustaa hyvin ja iskee vastahyökkäyksiin terävästi, ehkä vielä enemmän pitäisi päästä vakiokentällisiin, mutta monista eri syistä tässä ei ole vielä onnistuttu.

ÅIF Arkadiaan 10.10 klo. 13.00, nyt kaikki kannustamaan Pron T-21 joukkuetta!

Tulevana sunnuntaina pelataan Pron kannalta äärimmäisen tärkeä ottelu. Vastustajaksi saapuu myös yhden voiton ottanut ÅIF ja peli alkaa klo. 13.00. Tavoitteena on saada katsomoon myös hiukan tunnelmaa paikallispelin merkeissä ja nyt siihen on loistava mahdollisuus. Kahvio on auki klo. 12 lähtien ja tarjottavaa on vain ”mielikuvitus” rajoitteena, myös arvontaa luvassa kaikille katsojille ja sisäänpääsy on tietysti ilmainen.

Tervetuloa ja T-21-joukkue haastaakin koko SB-Pro yhteisön tuekseen tähän tärkeään peliin!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa