UUTINEN | SB-PRO

23.11.2020

Viikonlopun saldo voittoja B-tytöille ja Liiganaisille voitto ja tappio

Liiganaiset jatkoon Suomen Cupissa, mutta F-Liigassa tuloksena kotitappio

Liiganaisten viikonloppu oli vaikea. Lauantaina joukkue sai lentävän lähdön ja Tuokkolan ja Isometsän osumilla joukkue pääsi nopeasti 2-0 johtoon, mutta tämän jälkeen peli siirtyi TPS:n haltuun, vaikka pallonhallinta ja maalivahtien torjunnat osoittivatkin Pron hallintaa. Hyvään maalivireeseen pääsyt Marjut Kinnunen kavensi välillä, mutta hattutempun tehneen Sofia Leinon johdolla TPS haki pisteet Klaukkalasta numeroin 3-5.

Yksi ottelun kulminaatioista olivat ylivoimat, joissa TPS oli tehokas ja kotijoukkue ei oikein löytänyt juonta avata hyvin puolustanutta TPS:n alivoimaa.

Suomen Cupissa Pro haki jatkopaikan Jyväskylässä

Suomen Cupissa pelattiin paikasta 4 parhaan joukossa ja sen joukkue myös rutiinilla haki, mutta kotijoukkue O2 oli sitkeä ja johti peliä ajoittain numerollisesti ja olipa tasoituskin ottelun loppuhetkillä erittäin lähellä. Voittomaalin Prolle viimeisteli Laura Hietamäki ja mainittakoon Kinnusen onnistumiset jälleen, nyt tuloksena kaksi maalia.

SB-Pron B-tytöt pelasivat kaksi voitokasta kotipeliä viikonloppuna

B-tytöissä Pro vahvisti asemiaan taistelussa puotuspelipaikoista kahdella kotivoitolla. Lauantaina Josba joutui ensimmäisessä erässä kovan vyörytyksen kohteeksi, mutta onnistui harvoista vastaiskuistaan kuitenkin kahdesti ja lukemiksi 4-2,  maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä Pro 2 ja Josba 16.

Toisessa erässä Josba sai pelin tasoitettua kentällä ja muutamista maalintekotilanteista huolimatta erä jäi maalittomaksi. Kolmanteen erään Pro sai jälleen maalihanat auki ja summerin soidessa 60 minuutin jälkeen löytyivät taululta lukemat 8-3. Prosta nostettakoon esille Ida Wibergin hattutemppu ja ykköskentän koko peli lukemin 6-0 oli vakuuttavaa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Myös muille kentällisille tuli useitakin hyviä paikkoja, mutta saldo jäi yhteen maaliin kentällistä kohden.

Todella iso kiitos myös hienosti ottelussa mukana olleelle kotiyleisölle koko joukkueen puolesta!

Sunnuntaina SSRA vieraili ensimmäistä kertaa Arkadiassa B-tyttöjoukkueellaan

Sunnuntain peli oli odotetun tasainen. Pallollisesti ehkä niukasti vierasjoukkueen hallinassa, mutta torjunnat Prolle 16 ja Lyttiselle 22 kertovat myös Pron vahvasti vastahyökkäyspelistä. Pron 1.kenttä jatkoi vahvoja otteitaan ja jokainen hyökkääjä onnistui kertaalleen myös sunnuntaina. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin luvuissa 1-1 ja toisessa Suontausta laukoi ottelun voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman.

Pro on puolustanut koko kauden mallikkaasti ja piti tässäkin ottelussa SSRA:n pois parhailta tekopaikoilta ja yksi maali omiin vahvan vierasjoukkueen kanssa on aina erinomainen suoritus koko joukkueelta. Luotettava Nuppu Tikkakoski hoitaa omalta osaltaan vuorostaan kaukolaukaukset. Hiukan malttia omissa maalintekotilanteissa ja osumia olisi voinut tulla joku lisääkin, kuten tietysti myös vierasjoukkueelle. Sunnuntain peliin kotijoukkue menetti jo ennen peliä pari pelaajaa lauantain kokoonpanosta ja ottelun aikana loukkaantumisten vuoksi tippui pois kaksi lisää 1. kentästä tällä kertaa, mutta muu joukkue osoitti vahvan luonteensa tässä tilanteessa ja piti pelin hienosti hallinassa SSRA:n vahvan takaa-ajonkin aikana.

Rajoitukset tiukkenevat ja seuraavat viikot pelataan sitten ilman yleisöä pääkaupunkiseudulla. Klaukkalassa seuraavaksi pelataan A-tyttöjen SM-sarjaa sunnuntaina, mutta myös tämä ottelun ilman katsojia.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa