UUTINEN | SB-PRO

06.10.2020

Liiganaisille voitto sarjan kärkikamppailusta, B-tytöille kokemusta sarjan kärkijoukkueita vastaan

Viikonloppuna olivat Pron Liiganaiset ja B-tytöt kentällä omissa peleissään

Liiganaiset kohtasivat sunnuntaina sarjaa johtaneen PSS:n ja ottelusta muodostui Pron vahva näytös, joka lopulta päättyi kotijoukkueen voitoksi numeroin 8-3. Pro pelasi kaksi ensimmäistä erää kauden parasta peliään ja Ira Moilasen hienot torjunnat maalilla siivittivät Pron jo 4-0 johtoon. Koko joukkueelta erittäin huolellista pelaamista omassa päädyssä ja vastahyökkäykset tulivat jatkuvasti vaarallisina PSS:n maalille.

Ottelun kolmas erä tarjosi paljon maaleja porvoolaisten hakiessa kavennusta ilman maalivahtia jo hyvissä ajoin. Missään vaiheessa ei kuitenkaan todellista uhkaa syntynyt ja näin SB-Pro siirtyi sarjajohtoon nejän pelatun pelin jälkeen. Ottelussa palkittiin Pron 1. pelaajana Ira Moilanen ja illan Pro-pelaajana voittomaalin viimeistellyt Meri- Helmi Höynälä.

Viikolla aiemmin Liiganaiset ehtivät jo voittaa ErVin kotona maalein 5-1. Kummassakin ottelussa Pro oli kokonaisuutena vahva ja voitot tulivat koko joukkueen onnistumisten kautta. Puolustuspelaaminen oli huolellista ja joukkue auttoi osaltaan kummassakin ottelussa torjunutta Ira Moilasta hienosti peittämällä laukauksia ja siivoamalla maalinedustaa erittäin hyvin.

B-tytöt kohtasivat perjantaina sarja-avauksessa PSS:n ja sunnuntaina kotikentällä Classicin

Porvoossa Pro onnistui voittamaan ensimmäisen erän ja vielä toien erän jälkeen tilanne oli vain 4-2 kotijoukkueelle. Ottelun lopussa vahvasti pelannut kotijoukkue onnistui viimeistelemään vielä kolme kertaa ja voitti ottelun ansaitusti 7-2. Pron B-tytöiltä kuitenkin hieno taistelu jo etukäteen erittäin vahvaa PSS:n joukkuetta vastaan.

Sunnuntaina vastassa oli edelleen vahvistunut Classic, joka on tehnyt hyvää työtä jo vuosia kyseisellä joukkueella ja kuuluu ehdottomasti sarjan suurimpiin suosikkeihin. Tässäkin ottelussa Pro onnistui ottamaan ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 1-0. Toisessa erässä Classic tasoitti, mutta myös Prolla oli muutama maukas paikka, joissa ei tällä kertaa onnistuttu. Kolmannessa erässä Pro puolusti sitkeästi ja Classic haki raivokkaasti johtomaalia. Lopulta se palkittiin hiukan onnekkaastikin maalin takaa tulleesta pallosta ajassa 54.15. Tämän jälkeen jo ehkä hiukan väsynyt kotijoukkue lamaantui ja kavennusyritykset johtivat Classicin maali-iloitteluun, loppuluvuiksi nyt 1-5. Hyvä taistelu kuitenkin kotijoukkueelta ja peli-ilme sekä taistelutahto oli esimerkillinen, yksittäisenä pelaajan nostetaan esille hienosti torjunut Nuppu Tikkakoski, joten Pron maalivahtitilanne on tällä hetkellä erinomainen.

Liiganaiset kohtaavat keskiviikkona Arkadiassa Suomen Cupin ottelussa Ä-Lastin ja peli alkaa klo. 18.30

Suomen Cupin ottelussa voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle ja Pro lähtee tietysti pääsarjan joukkueena peliin selkeänä ennakkosuosikkina. F-Liigan pelit jatkuvat lauantaina Tampereella, jossa vastassa Koovee.

SB-Pron A-tytöt aloittavat SM-sarjan perjantaina ja sunnuntaina on vuorossa jo sarjan 2. kotiottelu

Perjantaina 9.10. klo.18.00 avataan sarjakausi ja vastassa Pirkat/ Häme Starsin yhdistelmäjoukkue. Pirkat on ollut ikäluokassaan vuosia kestomenestyjä ja nyt joukkue on saanut vahvistusta Häme Starsin kautta. Odotettavissa on siis erittäin kova vierasjoukkue ja nuorekas Pro lähtee peliin haastajana, mutta taistelemaan jokaisesta pisteestä.

Sunnuntaina 11.10. klo. 17.00 Arkadiaan saapuu PSS, jolla löytyy kaikkiin ikäluokkiin aina vahvat juniorijoukkueet. Kumpaankin peliin on ilmainen sisäänpääsy ja kahviossa voit tukea A-tyttöjä ostamalla pientä hyvää pelin aikana itsellesi.

Tervetuloa kannustamaan Pron joukkueita!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa