UUTINEN | SB-PRO

10.08.2020

F2-pojat palkitsi kauden 2019-2020 onnistujia

Kausi 2019-2020 jäi valitettavan vajaaksi ja normaalisti seuran päätösjuhlassa jaetut kunniamaininnat toimitettiin Reijo Arokosken toimesta osalle pelaajista jo kesällä ja syksyn harjoitusten yhteydessä tulevat myös loput mainitut saamaan ansaitut palkintonsa.

Palkinnot menivät 12-13 syntyneiden poikien joukkueen osalta seuraavasti:

Maalitykki

Tämä pelaaja laittoi pallon verkkoon noin kolmen maalin keskiarvolla ja hassutteli vastustajan puolustusta sekä maalivahtia kebab-kioskille aina kun oma joukkue maaleja kaipasi.
Maalitykin titteli menee täysin ansaitusti Niklakselle!

Kehittyjä

Ilman aiempaa kokemusta joukkuepeleistä mukaan tullut Meelis otti kauden edetessä valtavan harppauksen niin oman fyysisen kunnon kuin muidenkin lajiominaisuuksien suhteen.
Harjoittelemalla kehittyy ja Meelis on oman aktiivisuutensa lisäksi myös aivan superhelppo valmennettava. Loistavaa!

Joukkuehengen luoja

Harvalle näin nuorelle pelurille voi antaa vastuuta alkulämmittelyiden ja verryttelyiden suhteen. Tämä pelaaja oli aina hyvällä mielellä ja otti muut pelaajat ja valmentajat huomioon. Tällä pelaajalla on luontaisena ominaisuutena hienoa joukkuehengen ylläpitoa. Sampo on kapteeniainesta.

Parhaat kädet

Pelaajan äiti mietti aloituspalaverissa pärjääköhän oma poika jo joukkueessa kun ei ole ennen pelannut, mutta koko ajan on kuulemma maila kädessä. – Valmentaja mietti mielessään, ei tule olemaan mitään hätää… ja jo ensimmäisistä treeneistä lähtien pallon kanssa tehtävät kikat hymyilytti valmennusta, hyvä Luka!

Kiertopalkinto – vuoden harjoittelija

Joukkueen pelaajien harjoitusaktiivisuus oli koko kauden kiitettävällä tasolla ja palkinto olisi voinut mennä useammallekin pelurille.
Pelaajista palkinnon pokkaa tällä kertaa kuitenkin Niilo, joka keräsi pisteitä loistavalla aktiivisuudella sekä harjoituskertojen määrässä että harjoitteisiin osallistumisesta.

Valmentajien erikoismaininta

Tulee mieleen eräs toinen röykkäläinen 2-3 vuotta vanhempien mukana pelannut pelaaja.. No ”Kukkiksen” meriitteihin on vielä vähän matkaa, mutta samalla tiellä ollaan. Valmennus otti 5-vuotiaan Joosen mukaan harkkoihin kokeilemaan miten käy ja odotellen koska vihelletään peli poikki.. Eipä tarvinnut, koska Joose oppi havainnoimaan pelikenttää paremmin kuin osa kaksi vuotta vanhemmista. Muutama maali saatiin myös peleissä aikaiseksi. Joosesta on iso apu tuleville peliryhmille, tästä pelaajasta kuullaan vielä!”

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa