UUTINEN | SB-PRO

11.04.2020

Jari Isometsä liittyy Liiganaisten valmennustiimiin

Jari Isometsä on liittynyt Liiganaisten valmennustiimiin fysiikkavalmentajaksi

SB-Pron Liiganaiset ja Jari Isometsä ovat aloittaneet yhteistyön fysiikkavalmennuksen osalta. Liiganaisten fysiikkavalmennus on ollut vuosia nousujohteista ja nyt haemme Isometsän johdolla uusia ajatuksia, joilla voimme ennestäänkin vahvaa osa-aluetta viedä eteenpäin.

Jari Isometsän vahva urheilu- sekä valmennustausta luovat osaltaan hyvän perustan tähän tehtävään ja tavoitteena onkin nostaa joukkueen fyysiset ominaisuudet vielä askeleen korkeammalle. Jari Isometsä tulee antamaan myös joukkueelle hyvän haasteen omalla tavoitteellisuudellaan.

Päävalmentaja Aki Vilander kommentoi asiaa näin:

“Saamme Jarin kautta kokemusta ja näkemystä siitä, että millaista on elää urheilijana. Kaikki tähtää siihen, että saamme tulevalla kaudella enemmän terveitä päiviä ja tietysti kun itselläni ajattelu on lähtenyt aina siitä, että oman joukkueen pitää olla fyysisesti sarjan paras, niin nyt sen eteen aletaan tekemään raakaa työtä”

Tervetuloa Jari Liiganaisten matkaan!

Kuva SB-Pro. Jari Isometsä, Liiganaisten fysiikkavalmentaja 2020-2021

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA