UUTINEN | SB-PRO

31.03.2020

Liiganaisten pelipaidat huutokaupassa

 

Koronavirus katkaisi SB-Pron Liiganaistenkin kauden ja nyt tarvitaan seuralle taloudellista tukea.

Olemme käynnistäneet monia toimenpiteitä seuran talouden vakauttamiseksi ja näin mahdollistaa seuran toiminnan toimintaedellytykset myös jatkossakin. Tavoitteemme on, että ensi kaudellakin pelataan Suomen parasta naissalibandyä Nurmijärvellä.
Tavoitteenamme on tuoda erilaisia tukipaketteja myyntiin kevään ja kesän aikana. Nyt on kaikilla mahdollisuus osallistua seuran tulevaisuuden varmistamiseen. Laitamme myyntiin viime kauden Liiganaisten pelipaidat aina kyseisen pelaajan nimikirjoituksella. Myynnissä ovat erikseen jokaisen kenttäpelaajamme kotipaita ja maalivahtien pelipaidat. Kyseisillä paidoilla voitettiin Suomen Cup 8.2.2020 joka pelattiin ensimmäistä kertaa Tallinnassa.

Paidat myydään eniten tarjoavalle ja lähtöhinta kenttäpelaajien paidoille on 100€ ja maalivahtien paidoille 150€. Lisäksi jokainen paidan hankkinut saa vapaavalintaiseen otteluun ensi kaudella 2 hengen VIP-paketin Liiganaisten otteluun.

Tarjoukset tehdään Facebookissa tai sähköpostin kautta mikäli sinulla ei ole Facebook tunnuksia tai haluat tarjouksen nimettömänä ja eniten tarjonnut saa paidan omakseen. Yrityksillä on myös mahdollisuus jättää tarjous osoitteeseen janne.raatikainen@sb-pro.fi

Tarjousaika alkaa 31.3.2020 ja loppuu 7.4.2020 klo.23:00. Seuran Facebook -sivuilta näet aina kulloinkin voimassa olevan tarjouksen haluamastasi paidasta. Lähde mukaan tukemaan SB-Prota ja huutamaan aito pelipaita itsellesi VIP-paketin kera, vihjaa huutokaupasta myös tuttaviasi.

Kuvan alle voi kommentoida oman huutonsa.
Kommentoi kuvia vain mikäli olet oikeasti ostamassa paidan.

Ilmoitamme voittaneille henkilökohtaisesti huutokaupan jälkeen.

Lisätietoja: janne.raatikainen@sb-pro.fi, 040-5555831

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa