UUTINEN | SB-PRO

20.01.2020

Otteluraportti SB-Pro – Classic

SB-Pro palasi voittojen tielle ja sunnuntaina oli Classicin vuoro nöyrtyä Klaukkalassa Pron vahvan toisen erän ansiosta. Viikonlopun saldo näin 6 sarjapistettä ja sarjan kärkipaikka vankistui myös voittojen myötä.

19.01. SB-Pro – Classic 4-2 (0-1, 4-1, 0-0)

Kuva SB-Pro. Meri-Helmi Höynälä teki illan voittomaalin ja lisäksi jälleen kerran valtavan työmäärän, joka palkittiin nyt ottelun 1.palkinnolle

 

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 0+1, Karoliina Kujala 1+0,  Mirja Hietamäki 1+0, Meri-Helmi Höynälä 1+0  ja Ina Leminen 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 22 ja Classic Elsi Kangasharju 29

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Meri-Helmi Höynälä SB-Pro ja Michaela Sponiarova Classic

Illan Pro-pelaaja Ira Moilanen

Classic aloitti pelin vahvasti

Edellisen päivän tapaan vierasjoukkue pääsi peliin hyvin mukaan ja sai myös johtomaalin reilun yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Sofia Lappalainen onnistui maalinteossa ja maali ehkä jopa hiukan roikkui ilmassa. Kokonaisuutena ensimmäinen erä oli kohtuullisen tasainen, torjunnat 6-6, mutta Prolta erä oli hiukan nihkeä ja toiseen erään olikin lupa odottaa vahvempaa kotijoukkuetta.

Toisessa erässä iski Pro jälleen tuloksekkaasti

Heti erän alkuun onnistui Classic kuitenkin kasvattamaan johtoaan Alisa Pölläsen tällä kertaa ohittaessa Ira Moilasen. Pro jatkoi lähinnä maalipuiden kolisettelua, mutta lupa oli jo odottaa parempaa ja ajassa 26.08 Mirja Hietamäki jälleen kerran toi Pron peliin mukaan osumallaan. Nopeasti tämän jälkeen Pron ylivoima toimi hienosti Jaana Lirkin tarkka syöttö löysi ”neliön” keskeltä Ina Lemisen, jonka nopea ja voimakas laukaus oli myös hyvin torjuneelle Elsi Kangasharjulle mahdoton kiinniotettava.

Seuraavaksi oli vuorossa läpi ottelun hyvin pelanneen Meri-Helmi Höynälän otettua irtopallon haltuunsa ja vahva laukaus jäi myös ottelun voittomaaliksi. Karoliina Kujala ei kuitenkaan tyytynyt tähän, vaan toistamiseen hyvä karvauksen seurauksena riisti pallon ja tällä kerralla ohitti myös maalivahdin rystypuolelta, lukemiksi 4-2 kotijoukkueelle.

Pro puolusti jälleen kolmannen erän hyvin ja nyt Ira Moilanen torjui Classicin kavennusyritykset

Kolmannen erän kulminaatiopisteenä voidaan pitää Classicin saamaa ylivoimaa, jonka Pro onnistui puolustamaan erinomaisesti. Muuten erä oli varmasti kotijoukkueen hallinassa ja näin läpi ottelun hyvin tuominnut tsekkiläinen erotuomaripari vihelsi pelin päättyneeksi Pron 4-2 kotivoittoon.

Kuva SB-Pro. Illan Pro-pelaaja Ira Moilanen jatkoi kauttaan vakuuttavasti

Vuorossa onkin nyt helpompi viikonloppu Pron pelatessa vain yhden pelin ja 25.1. Klaukkalaan saapuu TPS Turusta, joka pelasi hienon viikonlopun voittaen sekä Classicin että Kooveen kotikentällään. Tämäkin ottelu alkaa klo. 17.00 ja tälläkin kertaa Liiganaiset odottavat ”6. kenttäpelaajaa” runsaslukuisena paikalle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa