UUTINEN | SB-PRO

19.01.2020

Otteluraportti SB-Pro – Koovee

SB-Pro läksi lauantain peliin katkaisemaan kahden ottelun tappioputkea ja tämä näkyi kovana asenteena ja taistelutahtona läpi pelin. Koovee jäikin tällä kertaa aseettomaksi Pron vyörytyksessä ja näin ansaitut pisteet Nurmijärvelle viikonlopun ensimmäisestä pelistä.

18.01. SB-Pro – Koovee 7-2 (2-1, 3-1, 2-0)

Kuva Mauri Katajala. Mirja Hietamäki lauantaina illan Pro-pelaaja ja tehot 1+1

 

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jaana Lirkki 0+2, Karoliina Kujala 1+1,  Laura Hietamäki 1+1, Silja Eskelinen 3+0 Marjut Kinnunen 0+1 ja Jenni Rautanen 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 19 ja Koovee Noora Laakso 25

Kuva Mauri Katajala. Tiltu Siltanen oli jälleen viimeinen lukko Pron maalilla torjuen 19 kertaa lauantaina

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Silja Eskelinen SB-Pro ja Aino Lahti Koovee

Illan Pro-pelaaja Mirja Hietamäki

Koovee aloitti maalinteon

Koovee sai otteluun hyvän alun ja Senni Hietasen laukaus antoi Kooveelle nopean johdon pelin alkuun. Erän kuluessa eteenpäin otti Pro ensin pelin haltuunsa ja tämä palkittiin ajassa 6.33, kun Jaana Lirkki tarjoili Silja Eskeliselle, jonka tarkka laukaus löysi tiensä Noora Laakson taakse. Erän lopulla Pro onnistui ansaitusti uudelleen, kun Laura ja Mirja Hietamäki taistelivat pallon maaliin Lauran ollessa viimeistelijänä.

Toisessa erässä pelin hallinta edelleen vahvasti kotijoukkueen merkeissä

Vaikka Pro oli vahva, niin Kooveen Aino Lahti onnistui taitavalla yksilösuorituksella tasoittamaan ensin pelin. Tämän jälkeen iski kuitenkin Pro rajusti.

Silja Eskelinen toistamiseen Jaana Lirkin passista, Mirja Hietamäki vuorostaan Laura Hietamäen syötöstä ja heti tämän jälkeen Jenni Rautanen vuorostaan Marjut Kinnusen esityöstä. Kovaa painetta Liiganaisilta läpi erän ja lukemat taululla jo 5-2.

 

Kuva SB-Pro. Silja Eskelinen oli lauantaina kentän 1.puolustaja ja ottelun paras pelaaja, 3+0 ei jätä selittelyille mahdollisuuksia

Pro puolusti kolmannen erän hyvin ja Tiltu Siltanen torjui Kooveen lähentelyt

Koovee joutui nostamaan entistä rohkeammin kolmannessa erässä ja Pro varmisteli johtoaan. Muutama hyvä torjunta kummassakin päässä, mutta varsinaisesti suurta uhkaa ei Prolle syntynyt.

Kooveen yritettyä ilman maalivahtia pääsivät myös järjestysmiehet keräilemään hattuja Silja Eskelisen viimeistellessä kolmannen kerran ja nyt Karoliina Kujalan esityöstä, tämän jälkeen Karoliina onnistui myös itse kertaalleen ja näin loppunumeroiksi 7-2 Prolle.

Liiga jatkuu jo tänään ja nyt Klaukkalaan saapuu Classic Tampereelta. Joukkeet ovat pelanneet tasaisesti tällä kaudella ja tiukkaa taistelua pisteistä on odotettavissa tänäänkin. Tervetuloa kannustamaan Liiganaiset voittoon ja aloitusvihellys totutusti klo. 17.00!

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa