UUTINEN | SB-PRO

17.01.2020

SB-Pro Liiganaiset kohtaavat viikonloppuna Kooveen ja Classicin Klaukkalassa

Arkadiaan saapuvat tulevana viikonloppuna molemmat Tampereen joukkueet, lauantaina vastassa on Koovee ja sunnuntaina Classic. Pron hävittyä kaksi edellistä peliään on sarjan kärki tiivistinyt  ja nyt joukkue lähteekin katkaisemaan lyhyttä tappioputkea sarjassa.

Kuva Mauri Katajala. Viikonloppua joukkue tarvitsee myös yleisön tukea, molemmat pelit alkavat klo. 17.00!

Koovee on sarjassa viidentenä ja hakee edelleen kotietua puolivälieriin

Kooveen pelit ovat koko kauden sujuneet vaihtelevasti, hyvää peliä on seurannut heikompi, mutta parhaimmillaan joukkue on ollut todella vahva. Paikalliskamppailuista Classicin kanssa on tullut nyt kaksi niukkaa tappiota, jotka ovat tiputtaneet joukkueen viidenneksi sarjassa. Joukkueen sisäisessä pistepörssissä erottuu kolmikko Johanna Homi, Tuulia Aho ja Mia Vallenius, joiden merkitys on suuri sekä pelinrakentelussa että maalinteossa. Maalilla Noora Laakso on kantanut päävastuun ja kausi on sujunut torjuntaprosentilla 81,53.

Classic on parantanut läpi kauden ja noussut jo kotietuun kiinni tulevissa pudotuspeleissä

Classic aloitti kauden alavireisesti, mutta parantanut peliään läpi sarjan. Ainoa tahra viimeisen kahden kuukauden aikana onkin oikeastaan kotitappio SSRA:lle. Suomen cupin välierissä joukkue kävi myös Arkadiassa, jossa Pro oli niukasti vahvempi luvuin 2-1 ja samat lukemat Pron eduksi olivat myös Tampereella joukkueiden kohdatessa sarjassa ensimmäisen kerran.

Meri Jokinen ja Michaela Sponiarova ovat hyökkäyksessä joukkueen ”kulmahampaat”, molemmilla on vauhtia ja taitoa, joita ominaisuuksia he ovatkin pystyneet hyödyntämään läpi kauden. Maalilla Elsi Kangasharju on ottanut 1.torjujan roolin ja torjuntaprosentti on toistaiseksi 80,09.

SB-Pro lähtee katkaisemaan pisteetöntä putkea taisteluilmeellä kotikentällään

Koovee lauantaina ja Classic sunnuntaina saavat vastaansa sisuuntuneen kotijoukkueen. Tule kannustamaan Liiganaiset voittoihin ja ovet hallilla aukeavat jälleen klo 16.00.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa