UUTINEN | SB-PRO

28.12.2019

Suomen cupin välierän otteluennakko

Sunnuntaina 29.12. nähdään Liiganaiset pitkästä aikaa Arkadiassa ja tällä kertaa pelataan Suomen Cupin välieriä ja vastustajaksi saapuu Classic Tampereelta. Lähtökohdat otteluun ovat selkeät, voittaja parista menee loppuotteluun ja hävinneen kausi tässä turnauksessa on ohitse.

Kuva Mauri Katajala. Sunnuntaina tarvitaan jälleen Ina Lemisen maaleja ja tuuletuksia.

Classic on nostanut tasoaan kauden aikana ja joukkueella on runsaasti maalintekovoimaa ryhmässään 

Classic on hiukan haastavan alkukauden jälkeen päässyt hyvään vauhtiin sarjassa ja on noussut liigassa kuudenneksi. Kotivoitto Porvoosta on varmasti yksi kauden maukkaimmista toistaiseksi.

Maalivahdeista nuori Elsi Kangasharju on ottanut kauden aikana ykkösmaalivahdin roolin joukkueessa ja lienee myös valinta sunnuntaille maalikehikon eteen. Joukkueen tehokkain on ollut odotetusti Meri Jokinen, jolla taitoa ja kokemusta on kantaa joukkuetta haastavissa paikoissa, jonka hän onkin tehnyt mainiosti. Alisa Pöllänen on kuntouduttuaan ollut tärkeä tuki Jokiselle ykköskentässä. Sanni Nieminen tuli takaisin Suomeen ja on ykkösessä aina vaarallinen myös hyökkäysuuntaan.

Kakkosessa Michaela Sponiarova ja Annu Selinummi muodostavat vaarallisen duon, joten myös tältä kentältä voi odottaa tehoja milloin tahansa. Mielenkiintoisia ovat myös nuoret Natalia Pitkäkangas ja Alma Laitila, jotka ovat nousseet joukkueeseen sisään hyvin kauden aikana.

SB-Pro kävi voittamassa Pelicansin Lahdessa ennen joulua ja nyt alkaa tiukka kuukausi Suomen cupin kautta

Kotijoukkue joutui syksyn aikana ”painimaan” pienten loukkaantumisten kanssa, mutta sarjataulukossa tämä ei ole näkynyt, vaan joukkue on ottanut selkeän sarjajohdon. Nyt alkaa myös osa loukkaantuneista olla pelikunnossa ja Lahdessa olivat pöytäkirjassa mukana jo myös Nita Heino ja Niina Ahola.

Pro on pystynyt läpi kauden venymään tiukoissa paikoissa ja sunnuntaina on edessä ehkä kauden toistaiseksi tärkein tehtävä. Tulos tai ulos on ottelun henki ja nyt on oltava hereillä ensimmäisestä minuutista alkaen.

Kuva Mauri Katajala. Kokeneet pelaajat kuten Mirja Hietamäki osaavat virittää Pron iskuun myös sunnuntaina

SUNNUNTAINA KLO 17.00 VIHELLETÄÄN PELI KÄYNTIIN KLAUKKALASSA JA KOTIYLEISÖ ELI PRON 6. PELAAJA ON JÄLLEEN VALMIINA KANNUSTAMNAAN KOTIJOUKKUETTA, TERVETULOA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa