UUTINEN | SB-PRO

22.12.2019

Otteluraportti Pelicans – SB-Pro

SB-Pron viimeinen liigaottelu vuonna 2019 pelattiin Lahdessa ja runsaslukuinen Pron kannattajaryhmä sai lähteä kotimatkalle voiton maku suussaan.

21.12. Pelicans – SB-Pro 1-5  (0-3, 1-2, 0-0)

Kuva Mauri Katajala: Aada Isometsä upottaa illan ensimmäisensä Emmi Pölösen selän taakse

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Meri-Helmi Höynälä 1+0, Elina Kujala 1+0,  Silja Eskelinen 0+1, Mirja Hietamäki 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Heidi Lirkki 0+1, Aada Isometsä 2+0, Jenni Rautanen 0+2

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 7 ja Pelicans Emmi Pölönen 30

Kuva Mauri Katajala. Laura Hietamäki on juuri laukonut hienon ylivoimakuvion päätteeksi Pron 5. maalin. Mirja Hietamäki etualalla

Pro tuli otteluun vahvasti ja loi kahdessa ensimmäisessä erässä valtavan määrän maalipaikkoja

Pron alku oli Lahdessa raju, pallonhallinta täysin vierasjoukkueelle ja Pelicansin ensimmäisen erän ainoaksi tilanteeksi jäi yksi vastahyökkäys, josta pallo saatiinkin ylärimaan saakka. Pro ehti tuhlata lukuisan määrän tilanteitaan, kunnes Aada Isometsä sai maukkaan paikan ja rannelaukaus ohitti loistavan pelin pelanneen Emmi Pölösen Pelicansin maalilla. Meri-Helmi Höynälä viimeisteli ruuhkasta Pron toisen maalin ja Elina Kujala vielä ensimmäisessä erässä kolmen maalin johdon Nurmijärvelle.

Toinen erä jatkui ensimmäisen erän merkeissä ja lopulta Aada Isometsä onnistui toistamiseen Pölösen ohituksessa Jenni Rautasen kirjatessa illan toisen syöttöpisteensä. Pron viides ja viimeinen maali Lahdessa syntyi ylivoimalla hienon kuvion päätteeksi ja maalintekijänä kunnostautui Laura Hietamäki. Pelicans onnistui vielä rikkomaan kuparisensa ja murtamaan Ira Moilasen nollapelin. Kahden ensimmäisen erän aikana laskettiin Prolle jo lähes 20 loistavaa maalipaikkaa, mutta Pölönen ja tolpat pitivät luvut siedettävinä Pelicansin kannalta.

Kolmatta erää sotkivat lukuisat jäähyt ja näyttikin, että nyt siirryttiin joulutunnelmiin. Loppulukemat Prolle 1-5 ja sarjajohto vankistui PSS:n hävitessä Turussa pelinsä jatkoajalla.

Kuva Mauri Katajala. Prolla oli tekopaikkoja runsaasti, mutta Pölönen, tolpat ja ohilaukaukset pitivät ottelun numerollisesti tasaisena

Lahdessa oli puoli katsomoa Pron kannattajia tuomassa ääntä halliin

SB-Pro järjesti ensimmäisen megafanimatkan liigaotteluun ja sekä bussilla että omin neuvoin olikin paikalle saapunut runsas joukko Pron kannattajia. Päänavaus on tehty tälläkin rintamalla ja näin rakennettu omalta osaltamme myös lajikulttuuria eteenpäin. Kiitämme myös Pelicansia vastaantulosta ja vieraanvaraisuudesta.

Kuva Mauri Katajala. Megafanimatka muutti hallin punaiseksi ja mustaksi Pron värein

SB-PRO LÄHTEE JOULUNVIETTOON LIIGAN PIIKKIPAIKALTA JA SEURAAVAN KERRAN JOUKKUE NÄHDÄÄN PELIASUISSA 29.12. KLO.17.00 ALKAVASSA SUOMEN CUPIN VÄLIERÄPELISSÄ KLAUKKALASSA. VASTUSTAJANA TÄLLÖIN CLASSIC TAMPEREELTÄ, JOKA ON LÖYTÄNYT SYKSYN AIKANA OIVAN PELIVIREEN. VOITTAJA TÄSTÄ PARISTA PELAA HELMIKUUSSA SUOMEN CUPIN VOITOSTA!

LIIGANAISET JA TAUSTAT TOIVOTTAVAT HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

 

 

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa