UUTINEN | SB-PRO

12.12.2019

SB-Pro B-tytöt – ErVi SM-sarjaa lauantaina

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu SB-Pron osalta lauantaina klo 12.00 alkavassa ottelussa ja vastustajaksi saapuu ErVi Helsingistä. Pron vieraspelikiertue ei kartuttanut pisteitä sarjataulukkoon, mutta Oulussa joukkue pelasi hyvän pelin taistellen sarjapisteistä ottelun loppuun saakka.

Kuva Mauri Katajala. B-tytöt palaavat Arkadiaan takaisin lauantaina ja tavoitteena pelata kauden paras peli

Kummankin joukkueen peli on ailahdellut voimakkaasti kauden aikana

Kotijoukkueen pelit ovat sujuneet usastakin eri syystä ailahtelevaisesti ja hyvää erää on myös saattanut seurata heikompi itse pelin sisällä. Runsaasti uusia pelaajia, uusi valmennus ja valtava määrä pieniä ja suuria loukkaantumisia ei voi olla näkymättä pelivalmiudessa. Joukkueen taisteluilme on kuitenkin säilynyt hyvänä läpi kauden ja usko oman pelin kehittymiseen on säilynyt vahvana.

ErVi on myös pelannut hyviä otteluita, mutta ajoittain taas peli on hajonnut eli saman ongelman edessä on ollut myös vierasjoukkuee. Lauantaina voimme siis vain arvuutella etukäteen, kumpi on saanut rivinsä parempaan kuntoon ja kaikki mahdolliset tulokset ovat tässä ottelussa mahdollisia.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SB-PRON B-TYTTÖJÄ LAUANTAINA 14.12. KLO 12.00 ALKAVAAN SM-SARJAOTTELUUN ARKADIAAN. OTTELUUN ON VAPAA SISÄÄNPÄÄSY JA PRON KAHVIO ON AUKI KLO. 11.00 ALKAEN.

LAUANTAINA KLO. 17.00 PELATAAN ARKADIASSA MYÖS MIESTEN 1-DIVISIOONAN PELI M-TEAM – SB VANTAA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa