UUTINEN | SB-PRO

23.11.2019

Otteluennakko SB-Pro – ErVi

23.11. klo 17.00, Arkadia halli, Nurmijärvi

SB-Pro saapuu vieraspelikiertueeltaan takaisin kotihalliinsa ja nyt vastassa paikallisvastustaja ErVi Helsingistä. Vastakkain ovat lauantain huippukamppailussa sarjan 1. ja 3., joten panokset ovat korkeimmat mahdolliset.

Kuva Mauri Katajala. Laura Hietamäki ja Silja Eskelinen ovat jälleen lauantaina isossa roolissa kuumassa paikallispelissä

ErVillä 21 pistettä ja pelattu 12 ottelua

EräViikingit ovat pelanneet tähän mennessä kuudesti kotona ja samoin kuusi kertaa vieraissa, joista tuloksena kuusi kolmen pisteen voittoa ja yksi voitto jatkoajalla. ErVin tehopelaaja on ollut Taru Nordman, joka johtaa koko liigan pistepörssiä 30:llä tehopisteellä.

Helsinkiläisten peliä on leimannut pieni ailahtelu ja joukkue tekeekin runsaasti maaleja, mutta ajoittain myös omissa on soinut runsaasti. Suomen cupissa joukkue tippui Loistolle viime viikolla kotikentällään. Potentiaalia lauantain vierasjoukkueella on runsaasti ja mikä tahansa joukkue on aina kaadettavissa.

SB-Pro johtaa sarjaa hävittyään vain yhden ottelun tähän mennessä

Pro on edennyt tasaisen varmasti läpi kauden ja pelannut toistaiseksi vain 4 kotiottelua ja 7 kertaa vieraissa. Kuluneella viikolla Pro eteni Suomen cupissa jatkoon voitettuaan Kooveen Tampereella selkeästi vakuuttavan kolmannen erän esityksen jälkeen. Karoliina Kujala on joukkueen pistepörssin kärkenä, mutta tämän jälkeen seuraa tasainen ryhmä, josta on löytynyt ratkaisijoita aina tarvittaessa.

TERVETULOA SEURAAMAAN LIIGAN HUIPPUKAMPPAILUA ARKADIAAN LAUANTAINA 23.11. JA OVET AVATAAN KLO 16.00!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa