UUTINEN | SB-PRO

21.11.2019

Suomen Cupin otteluraportti Koovee – SB- Pro

SB-Pron Liiganaiset vierailivat kolmannen kerran tällä kaudella jo Kooveen vieraana Tampereella ja tällä kertaa Suomen cupin merkeissä. Keskelle viikkoa siirretty ottelu päättyi Pron selvään vierasvoittoon ja paikkaan neljän parhaan joukossa.

20.11. Koovee – SB-Pro 3-7  (3-1, 0-1, 0-5)

Kuva Mauri Katajala: Meri-Helmi Höynälä on löytänyt kovan maalivireen ja nyt tuloksena hattutemppu Kooveen kustannuksella

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Ina Leminen 0+1, Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 2+0, Silja Eskelinen 1+1, Laura Hietamäki 0+1, Meri-Helmi Höynälä 3+0, Heidi Lirkki 0+1 ja Mirja Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro  Tiltu Siltanen 19  ja Koovee  Noora Laakso 20

Kaksi erää säilyi peli tasaisena ja sitten iski Pro

SB-Pro oli pelissä hyvin mukana kaksi erää, mutta silti Koovee onnistui iskemään ensimmäisessä erässä 3-1 johdon, toisessa erässä Pro kavensi kertaalleen, mutta viimeiseen erään mentiin silti Kooveen maalin johdossa.

Viimeiseen erään Pro löysi myös tehokkuuden viimeistelyyn. Vajaaseen viiteen minuuttiin 5 maalia ja kotijoukkueen selkäranka oli katkaistu. Näin myös kolmas vierailu tuotti voiton Kooveen vieraana ja paikan välieriin Suomen cupissa. Vastustaja Prolle arvotaan tänään myöhemmin iltapäivällä.

Aki Vilander oli tyytyväinen joukkueen tekemiseen ja etenkin kolmannen erän tehokkuuteen

” Peli menee pienin askelin eteenpäin ja meidän pallollinen peli on kehittynyt alkukaudesta. Olimme kärsivällisiä ja myös tehokkuus maalipaikoissa löytyi kolmannessa erässä.”  – Aki Vilander SB-Pro Päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Ina Leminen on ottanut suuren roolin syksyn aikana Pron puolustuksessa

23.11. TULEVANA LAUANTAINA SM-LIIGA JATKUU KOTIPELILLÄ ERVIÄ VASTAAN. ITSE OTTELU ALKAA KLO. 17.00 JA OVET AVAAMME KLO. 16.00. NYT KANNATTAA SUUNNATA AUTON KEULA KOHTI KLAUKKALAA, SILLÄ SEURAAVA KOTIOTTELU PELATAAN VASTA TAMMIKUUSSA 2020.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa