UUTINEN | SB-PRO

18.11.2019

Otteluraportti SSRA – SB-Pro

Liiganaiset käänsivät tiukan taistelun Oulussa voitokseen jatkoajalla ja kasvattivat sarjajohtoaan PSS:n kompuroidessa Classicin vieraana Tampereella.

17.11. SSRA – SB-Pro 5-6 ja  (2-4, 1-1, 2-0, 0-1)

Kuva Mauri Katajala: Silja Eskelinen upotti maalillaan SSRA:n voitonhaaveet sunnuntaina Oulussa

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Meri-Helmi Höynälä 0+2, Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 1+1,  Silja Eskelinen 1+1, Mirja Hietamäki 3+0, Laura Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 20 ja SSRA Flavia Rentsch 12

Kuva Mauri Katajala. Mirja Hietamäki jälleen maalinteossa ja tässä syntyy yksi illan kolmesta osumasta

Pro otti niskalenkin ensimmäisessä erässä vahvan maalineduspelaamisensa ansiosta

Pro tuli Oulussa peliin mukaan vahvasti aloitusvihellyksestä saakka ja tämä näkyi myös tulostaululla, kolme maalia reiluun yhdeksään minuuttiin antoi pohjan vierasvoitolle. SSRA onnistui myös välissä tekemään yhden maalin, joten ainakin harvalukuiselle yleisölle oli runsaasti nähtävää. Pron maaleista vastasivat Mirja Hietamäki kahdesti ja Karoliina Kujala kerran. Erän lopulla ensin Ankat kavensivat ja ennen erätaukoa Elina Kujala siirsi vielä Pron 2-4 vierasjohtoon.

Toisessa erässä maali-iloittelu laantui, mutta Mirja Hietamäki laukoi vielä hattutempun valmiiksi ja erän loppuun SSRA sai kavennuksen aikaiseksi. Kolmanteen erään siis Pron kahden maalin johdossa. SSRA hävisi lauantaina yllättäen TPS:lle ja sisuuntunut kotijoukkue ajoi Pron johdon kiinni kolmannen erän aikana. Kummallakin joukkueelle oli mahdollisuus ratkaista peli myös ennen jatkoaikaa, mutta tällä kertaa varsinainen peliaika päättyi tasan 5-5. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vajaat 2 minuuttia, kunnes Karoliina Kujalan alustuksesta Silja Eskelinen laukoi Prolle vapauttavan voittomaalin.

Kuva Mauri Katajala. Marjut Kinnunen ja taustalla Aada Isometsä kamppailemassa pallosta Oulun iltapäivässä

SB-PRON ALKUKAUSI ON PELATTU HYVIN VIERASPAINOTTEISESTI, TOISTAISEKSI 4 KOTIOTTELUA JA VIERAISSA PERÄTI 7 PELIÄ. TÄLLÄ VIIKOLLA VIERASPELIT JATKUVAT KOOVEEN VIERAANA SUOMEN CUPIN MERKEISSÄ. SARJATAULUKOSSA TÄMÄ EI KUITENKAAN OLE NÄKYNYT, VAAN PRO ON VAKUUTTAVASTI OTTANUT SARJAN 1.PAIKAN HALLINTAANSA KÄRSIEN VAIN YHDEN HÄVIÖN TOISTAISEKSI.

ARKADIASSA JATKETAAN  23.11., JOLLOIN PELATAAN JÄLLEEN HUIPPUOTTELU JA VASTUSTAJAKSI SAAPUU ERVI HELSINGISTÄ. TÄMÄ ON MYÖS SB-PRON SEURAOTTELU JA NYT TOIVOTAAN KOKO SEURAA TUKEMAAN LIIGANAISIA LAUANTAIKSI.  OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA LIPUT KANNATTAA HANKKIA ETUKÄTEEN LIPPU.FI:N KAUTTA.

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa