UUTINEN | SB-PRO

27.10.2019

Otteluraportti SB-Pro – PSS

Sunnuntaina pelattiin viime kauden finaaliparin kesken ja Pro jatkoi siitä mihin viime keväänä jäätiin. Nurmijärvelle pisteet ja joukkueen peliesitys oli jälleen yleisön mieleen.

27.10. SB-Pro – PSS 7-5 (1-1, 1-1, 5-3)

 

Kuva Mauri Katajala: Laura Hietamäki kantoi vastuuta etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä kahdella Pro-maalillaan

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+1, Jaana Lirkki 3+0,  Ina Leminen 0+1, Heidi Lirkki 0+1, Mirja Hietamäki 0+1,  Laura Hietamäki 2+1, Meri-Helmi Höynälä 2+0 ja Silja Eskelinen 0+2

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 17 ja PSS Arla Salo 20

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Jaana Lirkki SB-Pro ja Inka Lampinen PSS

Illan Pro-pelaaja Meri-Helmi Höynälä

Kaksi erää tarkkaa ja laadukasta pelaamista kahden huippujoukkueen kesken

Ensimmäisen erän pelinhallinta vaihteli joukkueiden kesken. Lopulta PSS sai palkinnon ja Fanny Holmberg viimeísteli maalin edestä vieraiden johtomaalin. Laura Hietamäki kuittasi erän lopulla ehkä yhdellä laadukkaimmista laukauksista kauden aikana, kovaa ja tarkasti takaylänurkkaan taukotilanteeksi 1-1.

Toisessa erässä molemmilla oli omat laadukkaat paikkansa, mutta kummatkin maalivahdit pitivät taidolla maalinsa puhtaana. Ella Holmberg kuitenkin onnistui ja näin PSS jälleen maalin johtoon. Laura Hietamäelle tämä ei kuitenkaan sopinut ja jälleen laadukas laukaus tasoitti pelin kahden erän jälkeen lukuihin 2-2.

Kolmannessa erässä otettiin jalka pois jarrulta

Kolmannen erän ensimmäiseen kolmeen minuuttiin nähtiin 4 maalia. Ensin Meri-Helmi Höynälä, heti perään Ella Holmberg tasoitti, ”Mersu” iski uudelleen Pron johtoon ja vielä nopeasti tämän jälkeen Jaana Lirkki ja yhtäkkiä numerot olivatkin jo 5-3.

Kalpana Tarvainen kavensi, mutta Jaana Lirkki viimeisteli jälleen hattutempun, ensin 6-4 ja sitten perään vielä 7-4 maaleilla. Ottelun 7. maali Prolle oli poikkeuksellinen. PSS otti tilanteessa jäähyn ajassa 52.00 ja Pro pelasi ilman maalivahtia 2 minuuttia ja 27 sekuntia hakien kärsivällisesti sitä oikeaa paikkaa ja se löytyi lopulta kotiyleisön riemuksi. Upea maali ja Jaana Lirkin kolmas sunnuntaina.

PSS kavensi vielä ilman maalivahtia pelaten ja asialla myös hattutempun tehnyt Ella Holmberg, jolle syötön tarjoili Inka Lampinen, jolle illan aikana 4 syöttöpistettä.

Kuva Mauri Katajala. Tässä Jaana Lirkin 1.maali Karoliina Kujalana varmistaessa vieressä

Aki Vilander oli tyytyväinen joukkueen viikonlopun suorituksiin

Lauantaina lähdimme pelaamaan kauden parhaan puolustuspelin ja onnistuimme siinä.

Tänään taas mentiin kahteen ensimmäiseen erään shakin peluuseen mukaan. Tehtiin hommat kärsivällisesti ja kohtalaisen laadukkaasti ilman isompaa oikomista ja saimme näin hyvät lähtökohdat viimeiseen erään.

Pelaajat painoivat kaasua riittävästi kolmannessa erässä ja hoitivat hienon päätöksen viikolle.  – Aki Vilander SB-Pro päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Meri-Helmi Höynälä viimeisteli vuorollaan kahdesti, onnittelemaan tulossa Marjut Kinnunen

PRO JATKAA VAKUUTTAVASTI SARJAJOHDOSSA JA LÄHTEE VIERASPELIMATKOILLE JA SEURAAVAN KERRAN ARKADIASSA PELATAAN VASTA 23.11., JOLLOIN VIERAAKSI SAAPUU ERVI HELSINGISTÄ.

 

 

 

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa