UUTINEN | SB-PRO

25.10.2019

Otteluennakot SB-Pro – SSRA/ PSS

Tulevana viikonloppuna SB-Pro jatkaa liigakauttaan kahdella kotipelillä ja ensin on lauantaina vastassa sarjassa kolmantena oleva SSRA Oulusta ja sunnuntaina sarjakakkonen PSS Porvoosta.

Kuva Mauri Katajala. Pron ykköskenttä on ollut toistaiseksi vakuuttava kauden aiemmissa peleissään

SSRA kohtaa viikonloppuna sekä Pron että Kooveen vieraspeleissä

Oululaiset ovat pelanneet sarjan alkuun peräti 5 kotipeliä ja vain 2 toistaiseksi vieraissa. Tuloksena 4 voittoa ja 3 tappiota, joista niukka häviö TPS:lle Turussa voitaneen laskea yllätykseksi. Joukkue on ottanut myös isoja voittoja, joista etenkin niukka 3-2 voitto kotikentällä PSS:stä kertoo kaiken SSRA:n vaarallisuudesta.

Joukkue ei ole myöskään vain yhden kentällisen varassa hyökkäyspäässä, mutta toistaiseksi tehokkaimpina ovat olleet Emmi Niemelä, Katja Nättilä ja tietysti Sanna Risteli. Maalinsuulla Flavia Rentsch on mielenkiintoinen tulokas ja ottanut alkukaudesta joukkueen 1.torjujan paikan.

Sunnuntaina uusinta viime kauden finaalista PSS:n kanssa

Sunnuntaina vastus tiukkenee, jos vain mahdollista ja PSS tulee taatusti nälkäisenä hakemaan pisteitä Klaukkalasta. Porvoolaisilla on pelattuna 6 ottelua ja tuloksena 4 voittoa ja 2 tappiota, joista häviöt tulivat vieraspeleistä juuri SSRA:n toimesta ja myös Koovee onnistui voittamaan PSS:n kotikentällään.

Porvoon pistepörssin kärjessä on ehkä hiukan yllättäen puolustaja Inka Lampinen Elina Hautojärven kanssa, mutta kärkijoukkueista PSS:n tilastot ovat ehkä kaikkein tasaisimmat toistaiseksi. Maalilla Arla Salo jatkaa selkeänä 1.maalivahtina.

SB-Pro lähtee viikonloppuun sarjan piikkipaikalta

Pron kausi on edennyt voittoisasti ja etenkin joukkuen maalimäärä 7/ ottelu on vakuuttanut alkukaudesta. Karoliina Kujala ja Jaana Lirkki ovat intoutuneet hurjaan lentoon ja johtavat liigan piste- ja tehopörssejä tällä hetkellä. Loukkaantumiset ovat häirinneet osaltaan alkukautta, mutta hiljalleen on pelaajia tulossa lisää pelivahvuuteen ja näin tuomaan lisää mahdollisuuksia valmennuksen käyttöön.

Kuva Mauri Katajala. Silja Eskelinen on pelannut hienon alkukauden ja uurastanut suuret peliminuutit samalla joukkueen puolustuksessa

Lauantaina 26.10. vastassa siis SSRA ja sunnuntaina 27.10. PSS. Molemmat ottelut alkavat klo 17.00 ja ovet avataan tuntia aiemmin. Lippuja etukäteen Lippu.fi:n kautta ja varmistat parhaat paikat jo etukäteen.

Nyt kannustamaan SB-Pro voittoon loistavan kotiyleisön tuella!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa