13.10.2019

Otteluraportti SB-Pro – Pelicans

Lauantai-ilta ei jäänyt Arkadiassa ilman aina niin odotettua tunnetta. Ilta sisälsi palkitsemisia, kolme pistettä ja illan huipensi Elina Kujalan mahtavan uran uusin merkkipaalu, 500 tehopistettä Liigassa.

12.10. SB-Pro – Pelicans 6-3 (1-0, 3-2, 2-1)

Kuva Mauri Katajala: Jaana Lirkki valittiin syyskuun kuukauden pelaajaksi, palkintoa luovuttaa naisten salibandyliigan sarjavastaava Jani Holopainen

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+3,  Karoliina Kujala 2+1,   Jaana Lirkki 2+0,  Ina Leminen 1+1, Elina Vanhanen 1+0 ja Juulianna Sotala 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 8  ja Pelicans Emmi Pölönen 36

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Karoliina Kujala SB-Pro ja Emmi Pölönen Pelicans

Illan Pro-pelaaja Elina Kujala

Kuva Mauri Katajala. Tässä tuuletellaan illan ensimmäistä osumaa ja ”Ellun” tehopistettä no:498

Pro sai lentävän lähdön peliinsä

Kotijoukkue sai unelmalähdön ottelussa ja jo ensimmäisessä vaihdossa Kujalat aloittivat pistetehtailunsa. Pelicans kuitenkin ryhdistäytyi ja laittoi oman maalin eteensä tiukan ryhmityksen ja pysäytti Pron maalinteon.

Toisessa erässä vierasjoukkue sai palkinnon työstään ja tasoitti pelin ajassa 28.02, minkä jälkeen kotijoukkue lisäsi kaasua ja iski nopeat kolme maalia, vuorollaan onnistuivat Jaana Lirkki (syöttäjänä Elina Kujala ja tehopiste no:499), Karoliina Kujala ja Elina Vanhanen sadannessa liigapelissään.

Kuva Mauri Katajala. Elina Vanhasen ”tykki” puhui juhlaottelussa onnistuneesti

Erän lopulla vielä loistavan ottelun pelannut Pelicansin maalivahti Emmi Pölönen heitti Kati Kutisaaren yksin läpi, joka kavensi numeroiksi 4-2.

Kolmannessa erässä saavutettiin Arkadiassa merkkipaalu

Kolmannessa erässä sitkeä Pelicans nousi vielä maalin päähän ottelun loppuhetkillä Pinja Jaakkolan osumalla, minkä jälkeen Elina Kujala syötti Jaana Lirkin maalintekoon ja näin yleisö pääsi juhlimaan ”Ellun” tehopistettä no: 500 liigassa.

Kuva Mauri Katajala: Pallo on juuri ylittänyt maaliviivan ja seuraavaksi on lupa juhlia, Elina Kujala 500 tehopistettä!

Kuva Mauri Katajala: Elina Kujala ketjukavereidensa ympäröimänä juhlimassa historiallista maalia

Kuva Mauri Katajala: Myös yleisö otti osaa juhlaa ja ”standing ovation” aivan Pro-tyyliin!

Ina Leminen (1+1 illan saldo) päätti ottelun maalitehtailun ja näin Prolle ansaittu voitto numeroin 6-3. Liiganaisten sarjajohto vankistui ja joukkue pääsee maajoukkuetauolle hyvistä asemista.

Elina Kujalan kommentit juhlaillasta

”Meillä oli hyvä pelimaltti läpi ottelun ja onnistuttiin pitämään palloa. Saatiin hyvin painettavastustajan päätyyn ja taas loimme runsaasti maalipaikkoja. Meidän pitää vain parantaa viimeistelyä kauden edetessä.

Oli mahtava juttu, että 500 tehopistettä tuli täyteen kotiyleisön edessä. Kiitos kaikille onnitteluista.”  – Elina Kujala, SB-Pro, 500 tehopistettä

Kuva Mauri Katajala. Elina Kujala ja uudet tavoitteet jo silmissä!

OLIPA JÄLLEEN HUIKEA ILTA ARKADIASSA. TUNNELMA KATOSSA RUNSASLUKUISEN KOTIYLEISÖN KERA JA MAHTAVIA PELAAJIAMME PÄÄSIMME JUHLIMAAN USEITA KERTOJA ILLAN AIKANA.

PRO LÄHTEE MAAJOUKKUETAUOLLE SARJAJOHDOSSA JA PELIT JATKUVAT KAHDELLA KOTIPELILLÄ, 26.10. KLO 17.00 VASTASSA SSRA JA 27.10. KLO 17.00 VIIME KAUDEN FINAALIVASTUSTAJA PSS. PARHAAT PAIKAT OTTELUIHIN LIPPU.FI:N KAUTTA.