UUTINEN | SB-PRO

11.10.2019

Otteluraportti Koovee – SB-Pro /Otteluennakko SB-Pro – Pelicans

SB-Pro jatkoi vierailuja Tampereella ja vuorostaan Kooveen kotiluolassa ja onnistuneet matkapelit jatkuivat maali-iloittelussa, jossa Jaana Lirkki iski ottelun lopulla ansaitun voittomaalin ja Pro vahvisti samalla asemaansa sarjan kärjessä

10.10 Koovee – SB-Pro 7-8  (3-2, 2-4, 2-2)

Kuva Mauri Katajala: Jaana Lirkki sai illan aikana 200 tehopistettä täyteen ja Koovee taitaa olla Jaanan suosikkivastustaja, kahdesta pelistä tuloksena kaksi hattutemppua Noora Laakson taakse

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Jaana Lirkki 3+0, Elina Kujala 1+1, Karoliina Kujala 2+3, Silja Eskelinen 0+2, Laura Hietamäki 0+1, Meri-Helmi Höynälä 0+1, Heidi Lirkki 1+0 ja Aada Isometsä 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 9/ Tiltu Siltanen 4  ja Koovee  Noora Laakso 34

Kuva Mauri Katajala. Karoliina Kujala oli päätä vastustajiaan pidempi ja hurjat tehot 2+3 torstaina

SB-Pro loi ottelussa valtavan määrän maalipaikkoja ja kahdeksan osumaa riitti nyt voittoon

Ottelun kuva oli selvä, Pro loi laadukkaita maalintekopaikkoja kovalla prosentilla läpi ottelun ja mahdollisuudet olivat useampaankin maaliin. Koovee iski vastaiskuilla tehokkaasti pitäen ottelun numerollisesti tasaisena aivan pelin loppuun saakka.

Pron 1.kenttä oli kovassa iskussa läpi illan. Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi valittu Jaana Lirkki laukoi jälleen hattutempun Tampereella ja saavutti illan aikana myös 200 tehopisteen rajan. Karoliina Kujala oli illan pisterohmu ja nyt saldoksi huimat 2+3, Elina Kujalan saldo oli 1+1 ja Silja Eskelisen saldo 0+2. Kakkoskenttä säesti osaltaan kahdella maalilla tekijöinä Heidi Lirkki ja Aada Isometsä.

Aki Vilander oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja uskoo jatkossa pelin vielä kehittyvän

” Kokonaisuutena olimme parempia kuin edellisellä vierailulla, mutta tehokkuuteen haetaan vielä lisää laatua, meillä oli mahdollisuudet iskeä muutama maali lisääkin. Joukkue oli sitkeä, vaikka hallinnantunne ajoittain hiukan katosi. Joukkueen uskallus pelata ja luotto itseensä on vahva.”  – Aki Vilander SB-Pro Päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Silja Eskelinen jatkaa myös hienossa pelivireessä ja torstaina rikkoontui 100 tehopisteen raja tehopuolustajalta

Lauantaina Arkadiaan saapuu Pelicans Lahdesta

Pitkän vieraspeliputken jälkeen joukkue saapuu takaisin Klaukkalaan ja tällä kertaa Liiganaisten iskukykyä mittaa Pelicans. Pelicans koki tölle kaudelle merkittäviä menetyksiä pelaajarintamalla ja kausi on ollut haastava tähän saakka. Turusta joukkue otti pisteen häviämällä jatkoajalla TPS:lle, mutta kahdesta muusta ottelusta on kertynyt lähinnä vain kokemusta.

SB-Pro on aloittanut kautensa loistavasti menettämällä vain yhden pisteen Tampereelle jatkoaikavoiton jälkeen. Pistepörssissä Jaana Lirkki ja Karoliina Kujala jakavat sarjan 1.paikan ja Ina Leminen johtaa puolustajien vastaavaa tilastoa. Tämän pelin jälkeen siirrytään kahden viikon tauolle ja tänne SB-Pro lähtee sarjajohdossa lauantain pelin tuloksesta riippumatta.

Kuva Mauri Katajala. Jatkuvatko Pro-juhlat myös lauantaina Arkadiassa? Kannattaa tulla paikalle juhlimaan Liiganaisten kanssa!

Pron Liiganaisten lento on ollut vahvaa ja nyt on tarkoitus katkaista ”pelikaanien” lentoyritykset. Ennen naisten peliä pelataan Arkadiassa B-tyttöjen SM-sarjapeli klo 13.00 alkaen ja siellä TPS on etsimässä kadonnutta hunapurkkiaan. Liiganaiset aloittavat oman urakkansa klo 17.00.  Nyt kaikki kannustamaan SB-Pron naisia ja tyttöjä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa