UUTINEN | SB-PRO

10.10.2019

SB-Pron B-tytöillä viikonloppuna kaksi kotipeliä Klaukkalassa

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu kahdella mielenkiintoisella kotiottelulla ja lauantaina Arkadia-hallilla pelataan kaksi mielenkiintoista peliä, kun B-tyttöjen pelin jälkeen alkaa klo 17.00 Liigamatsi SB-Pron ja Pelicansin välillä.

Kuva SB-Pro. Tällä ryhmällä ja muutamalla uudella pelaajalla viikonlopun peleihin

12.10 lauantaina klo 13.00 SB-Pro – TPS

TPS aloitti sarjan kahdella kotipelillä häviten ensin SSRA:lle 0-5 ja tämän jälkeen Josballa 2-7. Jälkimmäinen ottelu oli torjuntojen valossa kenttätapahtumiltaan tasaväkinen, mutta TPS:n maalinteko on jäänyt hiukan alavireiseksi, kuten jo SSRA-pelissäkin. Kumpikin joukkue lähtee tähän peliin ilman pisteitä ja odotettavissa onkin tasainen taistelu, jossa toisilleen vielä kohtuullisen tuntemattomat joukkueet hakevat uutta lähtöä kauteen.

13.10 sunnuntaina klo 15.00 SB-Pro – LASB

Sunnuntaina Klaukkalaan saapuu ensimmäistä kertaa LASB, joka on myös kahden ensimmäisen pelin jälkeen vielä pisteittä sarjassa. Kotiavauksessaan joukkue taisteli hyvin Northern Starsin kanssa häviten lopulta 1-4. Sunnuntain vieraspelissä ErVi vei voiton luvuin 9-2 ja näin LASB jatkaa viikonloppuna ensimmäisten sarjapisteiden metsästystä.

Pron B-tytöt kävivät syyskuussa pelaamassa harjoituspelin Hollolassa ja sillä kertaa Pro oli parempi maalein 0-3 tasaisessa ottelussa.

B-tytöt pelasivat edellisenä viikonloppuna seuran muissa joukkueissa

Joukkue on kärsinyt hiukan koko syksyn kokoonpano-ongelmista loukkaantumisten vuoksi, mutta osa kävi myös pelaamassa viikonloppuna A-tyttöjen SM-sarjaa, osa taas naisten 2-divisioonan otteluita ja muutama vielä naisten 3. joukkueen matkassa, loppujen parannellessa pieniä vammoja. Hyvää pelikokemusta kertyi ja näistä ladataan lisävirtaa tuleviin peleihin.

B-tyttöjen peliin ovet avataan lauantaina klo 11.30. Kahvio palvelee koko pelin ajan ja jatkaa siitä suoraan illan toiseen koitokseen. Lauantaina siis pelataan B-tyttöjen pelin jälkeen myös mielenkiintoinen Naisten Liigaottelu, jossa SB-Pro saa vastaansa Pelicansin ja tämä taistelu alkaa klo 17.00. Sunnuntaina ovet avataan yleisölle klo 13.30 ja kumpaankin B-tyttöjen SM-sarjapeliin on yleisöllä vapaa pääsy.

Lauantaina SB-Pro – TPS klo 13.00 ja sunnuntaina SB-Pro – LASB klo 15.00, tervetuloa kannustamaan tyttöjä pistejahdissa

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa