UUTINEN | SB-PRO

06.10.2019

Otteluraportti Classic – SB-Pro

Perjantai-illan huuma ei ehkä kuvaa tätä liigapeliä parhaiten, mutta jännittävä ja tasainen peli pelattiin Tampereella vähälukuisen kotiyleisön edessä. Myös vajaalukuinen Pro onnistui tavoitteessaan ja haki tärkeät vieraspisteet siirtyen samalla sarjajohtoon paremmin jalkapalloilusta tutuin voittoluvuin 1-2.

4.10 Classic – SB-Pro 1-2  (1-2, 0-0, 0-0)

Kuva Mauri Katajala: Ira Moilanen pelasi ensimmäisen pelinsä tällä kaudella Pron maalilla ja oli heti kentän parhaita pelaajia

 

SB-Pro Liiganaisten tehot:  Meri-Helmi Höynälä 1+1 ja Sandra Freedman 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 19 ja Classic Elsi Kangasharju 19

Kuva Mauri Katajala. Meri-Helmi Höynälä siirtää Pron 1-0 johtoon. Mersu valittiin illan Pron parhaaksi pelaajaksi ja tehot 1+1

 

Ottelu kulki alusta loppuun tasaisena kahden nuoren maalivahdin loistaessa hyvillä torjunnoillaan

Tasaisen ottelun ensimmäinen erä oli hienokseltaan Pron hallintaa ja ajassa 8.24 Meri-Helmi Höynälä sai irtopallon maalintekosektorille ja tarkka laukaus ohitti hienosti läpi ottelun pelanneen Elsi Kangasharjun Classicin maalilla.

Erän puolessa välissä syntyi Classicin illan ensimmäinen ja ainoa maali Sanni Niemisen kaukolaukauksella, mikä yllätti maskin takaa myös erinomaisesti torjuneen Ira Moilasen.

Ottelun voittomaali oli todellisen junnukentän maali ja tekijänsä uran ensimmäinen

Ottelun kolmas maali jäi myös illan viimeiseksi ja syntyi kaksi minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua. Kentällä Prolta nuorisokenttä ”Mersun” johdolla laidoillaan kaksi 03-syntynyttä ja voittomaalin vastahyökkäyksestä onnistui tekemään hienosti tilanteen loppuun saakka pelannut Sandra Fredman.

Kuva Mauri Katajala. Sandra Fredman kurkottaa loppuun saakka ja iskee ottelun voittomaalin

Kummatkin joukkueet puolustivat tarkasti kaksi erää ja näin pisteet Nurmijärvelle

Tuskin kukaan osasi odottaa, että illan maalit olivat näin nähty, mutta tällä kertaa kumpikin joukkue onnistui puolustamaan kaksi viimeistä erää toisensa nollille. Tilanteita oli kummallakin ryhmällä, mutta puolustus ja maalivahdit kestivät loppuun saakka ja pelin viimeisellä sekunnilla kilautti Classic vielä tolppaan.

”Peliin asetettuihin tavoitteisiin ei päästy kiinni ja sitä kautta ei myöskään saatu hallinnan tunnetta oikein miltään pelin osa-alueelta, tässä oli mukana tietysti myös paljon vastustajan hyvyyttä. Kohtuullisen hyvä puolustuspeli ja Iran torjunnat mahdollistivat kuitenkin tärkeimmän eli voiton.”  – Aki Vilander, SB-Pro Liiganaisten päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Pro on onnistunut rohkeasti tuomaan joukkueeseensa tällä kaudella jo viisi uutta nuorta pelaajaa ja tässä viimeisin eli Sandra Fredman juhlii uransa ensimmäistä liigamaalia

LIIGANAISILLA ON PIENI LOUKKAANTUMISSUMA PÄÄLLÄ, MIKÄ EI OLE KUITENKAAN TULOKSELLISESTI NÄKYNYT PELEISSÄ. NELJÄ VOITTOA NELJÄSTÄ PELISTÄ TAKAA JOUKKUEELLE SARJAN KÄRKIPAIKAN.

SEURAAVAN KERRAN ARKADIASSA PELATAAN TULEVANA LAUANTAINA 12.10, JOLLOIN ENSIN KLO 13.00 SEURAN B-TYTÖT KOHTAAVAT SM-SARJAPELISSÄÄN TPS:N JA ILLALLA KLO 17.00 LIIGANAISET PELICANSIN. TULOSSA SIIS SB-PRON ”SUPERLAUANTAI” JA KAIKKI PAIKALLE KUMPAANKIN PELIIN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa