UUTINEN | SB-PRO

28.09.2019

Otteluraportti SB-Pro – TPS

SB-Pron kausi kotikentällä alkoi “hunajaisissa” merkeissä ja TPS joutui kova-äänisen kotiyleisön edessä antautumaan suurinumeroisesti.

27.9 SB-Pro – TPS 13-5 (3-1, 4-1, 6-3)

Kuva Mauri Katajala: Ina Leminen pelasi eilenkin fyysistä peliä ja kävi tekemässä lisäksi tehot 4+1. Ina valittiin raadissa Pron parhaaksi eilen.

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+1,  Karoliina Kujala 1+2,  Heidi Lirkki 1+0, Jaana Lirkki 2+2, Jenni Rautanen 0+2, Ina Leminen 4+1, Mirja Hietamäki 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Meri-Helmi Höynälä 0+1, Jenna Ronkainen 2+0 ja Aada Isometsä 2+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja TPS Lina Hurme 7, Essi Niskala 8

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Ina Leminen SB-Pro ja Milla Nordlund TPS.

Illan Pro-pelaaja Jaana Lirkki

Kuva Mauri Katajala. Aada Isometsä on aloittanut kauden pirteästi ja eilen saldona 2+1

Pro otti pelin haltuunsa ensimmäisestä erästä lähtien

Ensimmäisessä erässä TPS roikkui mukana tuloksellisesti 14 minuuttia ja Jenna Ronkaisen uran ensimmäisen liigamaalin TPS vielä kuittasi ylivoimaosumallaan. Pro oli kolisuttanut muutamaan kertaan maalipuita, mutta vieraiden maalin jälkeen kotijoukkue iski kaksi pikamaalia Laura Hietamäen ja Heidi Lirkin toimesta, nämä maalit vapauttivat Pron pelin toiseen erään.

Toinen erä olikin Pron näytöstä ja erän loputtua tulostaululla olivat jo lukemat 7-2. Onnistumisia tuli kotijoukkueelle laajalta rintamalta ja peli-ilme olikin hunajaisen makea.

Kolmas erä oli katsojaystävällistä puolustamisen kustannuksella

Kolmannessa erässä maaleja tehtailtiin kumpaankin päähän, Pro peräti kuudesti ja TPS myös kolmesti puolustamisen jäädessä sivuhuomiolle.

Ina Leminen aloitti illan maalitehtailunsa 2. erässä ja huipensi sen kolmannessa erässä rangaistuslaukauksellaan, jossa teki ottelun 4. maalinsa faniryhmän ansaitusti palkitessa lentävien hattujen kera “kammolämäriäänkin” väläyttänen maalitykin.

Kuva Mauri Katajala. Karoliina Kujala ja Jaana Lirkki ovat aloittaneet kautensa vauhdikkaasti. Jaanan saldo kahden pelin jälkeen 3+4 ja Karoliinalla 3+2.

Aki Vilander on tyytyväinen joukkueen asenteeseen

“Tunne ohjasi järkeä tänään kentällä varsinkin pallollisissa ratkaisuissa. Toisaalta hyvä riistopeli ja asenne takasivat sen, että pysyimme pelin päällä koko ottelun ajan.

Joukkueessa on vahva usko siihen, että pääsemme pelillisesti eteenpäin, mutta se vaatii äärimmäistä kärsivällisyyttä, osin loukkaantumisten vuoksikin. Ykkösketjun 8 maalia on tietysti aina kova suoritus ja nuorten esiinmarssi tänään tuloksena 4 maalia on kova näyttö myös.”  – Aki Vilander, SB-Pro päävalmentaja

Kuva Mauri Katajala. Tässä juhlitaan Jenna Ronkaisen uran 1. liigamaalia

TUNNELMA ARKADIASSA OLI JÄLLEEN HUIKEA JA VIELÄ MAHTUU LISÄÄ FANEJA KATSOMOON. NYT LIIGANAISET MUUTTAVAT HETKEKSI PELAAMAAN TAMPEREELLE, JOSTA KOTIUDUTAAN ARKADIAAN 12.10.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA