UUTINEN | SB-PRO

26.09.2019

Otteluraportti Eräviikingit – SB-Pro 25.9.2019

Eräviikingit – SB-Pro kauden avaus Mosalla

Liiganaiset aloittivat urakkansa EräViikinkien vieraana Mosalla keskiviikkoiltana.

Ottelu lähti käyntiin vauhdikkaasti ja ensimmäinen maali nähtiin jo ajassa 00.17, maalintekijänä Karoliina Kujala. Kahdeksan minuutin kohdalla liiganaiset heiluttivat verkkoa kahdesti ja ErVin päävalmentaja Markus Huhtimo joutui turvautumaan aikalisään, jonka jälkeen maalit kumpaankin päähän ja erätauolle mentiin lukemissa 1-4.

Toinen erä meni edelleen Pron komennuksessa, Ina Leminen rankaisi kammolämärillään ylivoiman päätteeksi ja ErVi tyytyi kaunistelemaan lukuja maalilla. Erän kruunasi liigarinkiin murtautuneen Aada Isometsän liigauran ensimmäinen maali. Erätauolle tilanteessa 2-6.

Kolmanteen erään ErVin kopissa imuroitu hajusuola alkoi tuottaa tulosta ja kentälle marssi päättäväinen joukkue. Yhdeksän minuuttia ja kolme maalia Pron verkkoon takonut ErVi pakotti Pron päävalmentaja Aki Vilanderin ottamaan aikalisän. Aikalisästä huolimatta 50.55 ErVi taas pahanteossa ja peli tasan 6-6. Voittomaalin ajassa 54.08 napautti Karoliina Kujala ja yhden vielä tyhjiin Jaana Lirkki.

Lopputulos 6-8 SB-Prolle.

Aki Vilander summasi ottelun nopeasti näin:

”Joukkueesta aisti, että se on levollinen ja latautunut ja saatiin tavoitellusti näkymään lataus myös taululla. Toisessa erässä pystyttiin puolustamaan selkeämmin vastustajan nopeat hyökkäykset pois. Viimeiseen erään halvaannuttiin täysin pallottomassa pelissä ja päästettiin taitava joukkue leikkimään turhaan pallolla, täytyy ottaa omaan piikkiin aika paljon, ettei pystytä vielä parempaan, kun pelataan johtoasemassa.”

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa