UUTINEN | SB-PRO

26.09.2019

Liiganaisten kotiottelut käynnistyvät perjantaina TPS:n vieraillessa Klaukkalassa

SB-Pron Liiganaiset avasivat kautensa makealla vierasvoitolla ErVistä keskiviikkona ja kotiottelut alkavat jo huomenna perjantaina Arkadiassa. Vastaan asettuu tällä hetkellä sarjaa johtava TPS, jolla kahdesta pelistä kaksi voittoa sarakkeessaan.

Kuva salibandy.fi. Kuvassa Pro juhlii maalia Classicin vieraana ja Marjut Kinnunen Classicin paidasta siirtyi täksi kaudeksi takaisin Nurmijärvelle

TPS on tuttu joukkue ja joukkueen kärki vuodesta toiseen terävä

Otteluun oman mielenkiintonsa tuo tietysti se, että Aki Vilanderin monivuotinen vanha joukkue TPS pelaa nyt sarjapelin Klaukkalassa Pron vieraana. Kumpikin joukkue tuntee toisensa erinomaisesti ja Pro tällä kertaa ehkä vielä paremmin TPS:n.

Ennustus on TPS:n pelin kulminoituvan tällä kaudella Laura Rantasen ja Milla Nordlundin tehoihin, mitä ajatusta jo kaksi ensimmäistä peliä vahvistavat. Kummallakin pelaajalla on runsaasti taitoa sekä halua ratkaista pelejä ja peliaikaa on luvassa paljon. Myös Noora Vuorela maalilla on isossa roolissa, kuten on ollut jo molemmissa voitetuissa kotipeleissä.

TPS voitti ensin SSRA:n kotonaan 4-3 ja seuraavana päivänä Pelicansin jatkoajan jälkeen myös kotikentällään 5-4, joten joukkue on saanut loistavan lähdön kauteensa.

SB-Pro lähtee kauteensa kokeneella, mutta samalla myös nuorekkaalla joukkueella

Pro on tulevalla kaudella sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Suuressa roolissa ovat Vilanderin palapelissä Kujalat, Lirkit ja Hietamäet, maalilla Tiltu Siltanen ja puolustuksessa Silja Eskelinen luovat kokeneen rungon. Kokeneet pelaajat ovat osoittaneet pystyvänsä tuomaan vuosi vuodelta lisää nyansseja omaan pelaamiseensa ja valtava voittamisen tahto näkyy juuri näissä pelaajissa.

Toisaalta joukkueessa on runsaasti nuoria noussut ja nousemassa tärkeisiin rooleihin ja kuten Meri-Helmi Höynälä viime vuonna näytti, niin kokeneiden pelaajien mukana nousu voi olla todella nopeaa. Marjut Kinnusen siirtyminen takaisin Nurmijärvelle Classicista ja Elina Vanhasen muutto ErVistä tuovat joukkueeseen myös aiempaa liigakokemusta.

Sairastuvalta on myös kauden aikana luvassa pelaajia mukaan, mikä vain nostaa joukkueen iskukykyä kauden aikana. Mielenkiintoinen kausi on luvassa ja nyt tarvitaan jälleen sitä kuudetta kenttäpelaajaa yleisön muodossa mukaan kannustamaan Pron Liiganaisia.

Kuva SB-Pro. Juhlatunnelmaa viime kauden mestaruuden ratkettua

PERJANTAINA 27.9 KLO 18.30 VIHELLETÄÄN KAUDEN KOTIPELIT KÄYNTIIN ARKADIASSA, VASTASSA TPS TURUSTA. OVET AVATAAN HALLILLA TUNTIA AIKAISEMMIN JA PARHAAT PAIKAT VOI VARATA JO ETUKÄTEEN HANKKIMALLA PÄÄSYLIPUT LIPPU.FI:N KAUTTA.

TULETHAN AJOISSA PAIKALLE, OTTELUN ALUSSA NOSTETAAN YLÖS VIIME KAUDEN MESTARUUSVIIRI!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa