UUTINEN | SB-PRO

28.06.2019

M-Team ja SB-Pro aloittavat yhteistyön

Helsinkiläinen salibandyseura M-Team ja nurmijärveläinen SB-Pro aloittavat yhteistyön

Yhteistyötä tullaan tekemään sekä kilpa- ja harrastetoiminnan sekä valmennusektorin alueilla. SB-Pron on tarkoitus profiloitua kasvattajaseuraksi M-Teamille poikapuolella. Yhteistyö tarkentuu vielä myöhemmin muutaman isomman hankkeen osalta.

Yhteistyön kautta on mahdollisuus panostaa tasaisempaan laatuun molempien seurojen juniori- ja harrastetoiminnassa. Tarkoituksena on saada reititettyä junioreille selkeä kehityskaari pelaajana, jota pitkin he voivat omien valintojensa kanssa kulkea.

Tiiviin yhteydenpidon ja pelaajaseurannan kautta on tarkoitus löytää myös ne yksilöt, joilla on halua edetä yhteistä pelaajapolkua pitkin aina edustusurheiluun ja pääsarjatasolle asti.

”Yhteistyön ytimessä on se, että molempien seurojen toiminnassa on pystyttävä resursoimaan oman toimintaympäristön laatuun niin paljon, että pelaajan ei tarvitse esim. D-C junioreina tulla värvätyksi muualle. Yhteistyö ei myöskään poissulje sitä, etteikö molemmissa seuroissa lähitulevaisuudessa pelata vanhimpien poikajunioreiden sm-sarjoissa.”

”Juniorivalmentaminen on myös paljon kasvatuksellisten oppien jakamista ja esimerkin näyttämistä, sekä ennen kaikkea sitä, että olemme kiinnostuneita pelaajista myös ihmisinä. Haluamme ottaa tässä isoa roolia ja tukea myös pelaajien kokonaisvaltaista kehitystä kohti aikuisikää”.

Seurojen puolesta

Janne Raatikainen SB-Pro, Puheenjohtaja

Aki Vilander SB-Pro, Valmennuspäällikkö

Päivi Wickström M-Team, Toiminnanjohtaja

Kim Karjalainen M-Team, Juniorivalmennuspäällikkö

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa