UUTINEN | SB-PRO

10.03.2019

A-tytöille SM-sarjassa runkosarjan kolmas sija

Tätä kirjoitettaessa A-tyttöjen SM-sarjasta on vielä käynnissä runkosarjan viimeinen ottelu jolla ei enää ole merkitystä runkosarjan sijoituksille. SB-Pron ja Lohjan Salibandyn yhteisjoukkue perustettiin viime keväänä ja SM-karsinoihin lähdettiin positiivisin mielin hyvien harkkapelien seurauksena. SM-sarjapaikka saatiin suorilla voitoilla mikä loi usko tulevaan runkosarjaan. Kauden aikana oli tiettyjä haasteita kokoonpanojen kanssa kun pelaajia on käytännössä viidestä eri joukkueesta kahdesta seurasta (päällekkäisyyksiä ja peliruuhkia oli ihan riittävästi). Pääsääntöisesti saatiin hyvät rosterit aina peleihin, ainakin lukumääräisesti. Lukuunottamatta viimeistä viikonloppua joka pelattiin enemmän tai vähemmän flunssaisella tai loukeista kärsivällä vähälukuisella ryhmällä. Kolmatta sijaa voidaan pitää hienoisena yllätyksenä ja siitä olemme ylpeitä. Aurinkokuningas Tamia lainaten, ”Win the right games”! Kauden aikana onnistuimme siis voittamaan riittävän määrän pelejä suorilla voitoilla joka lopulta sijamme ratkaisikin. Tästä on hyvä jatkaa puolivälieriin joiden vastustaja saadaan selville vasta viikon kuluttua kun Playoffs-karsinnat on pelattu. Pääsemme valitsemaan vastustajan kolmantena sijoilta 5.-8. valitsemmatta jääneistä joukkueista. Palataan tähän ensi viikonlopun jälkeen.

Eilen lauantaina vierailimme Suomen Turussa moninkertaisen Suomenmestarin, Loiston, vieraana. Mukana oli kymmenen kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Vastustajalla ollessa täysi pöytäkirjallinen pelaajattaria. Lähtökohdat vahvasti kotijoukkueelle. Sinnikkäästi taistelimme ja emme päästäneet Loistoa oikeastaan koskaan karkuun. Voitto heille vain 8-6. Pelasimme tämän pelin todella JOUKKUEENA ja jos joitain pitää nostaa niin Cira tehoillaan 2+3 ja Ira 34 torjunnallaan. Vastustajan veskalla oli 11 torjuntaa joten jokainen arvaa millainen puolustustaitelu kyseessä oli. Ottelun tilastoihin tästä.

Tänään vierailimme Lahdessa viime vuoden SM-kakkosen, Pelicansin vieraana. Tänään jälleen sama määrä pelaajia mutta hieman eri ryhmä. Vastustajalla oli jälleen tarjoilla pöytään liki parastaan kun myös liki kaikki liiga-avunsa oli pelillä. Eilinen peli näkyi meillä vanhvasti ja siitä päivän tulos (tappio 7-5). Kahdella ketjulla vastustajan neljää vastaan tietää miten viimeistään komannessa erässä käy. Hyvä taistelu kuitenkin tytöiltä! Nostetaan tästäkin pelistä kaksi pelaajaa, Jenna jaksoi hyökätä, rastaa ja karvata ja saaliina 2+2, myös Aurora oli oivallisesti maalinteossa 2+0. Ottelun tilastoihin tästä.

Koko runkosarjan tilastot täällä. Joukkueen tilastot tässä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa