UUTINEN | SB-PRO

28.02.2019

Otteluennakot PSS – SB-Pro / SB- Pro – SSRA

Runkosarjan jälkeen sijoitussarja A:ssa PSS, SB-Pro ja SSRA ratkovat kaksinkertaisella sarjalla lopulliset sijoitukset ennen play-off pudotuspelejä. Pro aloittaa pelit vieraissa lauantaina Porvoossa ja sunnuntaina Klaukkalaan saapuu Rankat Ankat Oulusta.

2.3 PSS – SB-Pro klo 17.00 Porvoon Salibandyhalli

3.3 SB-Pro -SSRA klo 17.00 Arkadia halli

Viikonlopun Pro-teemat:

⇒ Joukkueen terveystilanne on hyvä ja tuplapelit eivät aiheuta ongelmaa Prolle!
⇒ Viimeiset sarjapelit osoittivat selkeää nousukuntoa, joka jatkuu myös viikonloppuna!
⇒ Kaikki tarvitsevat suoria voittoja saadakseen kotiedun loppuun saakka pudotuspeleissä!

Kuva Juhani Järvenpää: No18 Elina Kujala on intoutunut hurjaan vireeseen ja kokemusta pudotuspeleistä löytyy riittävästi!

PSS ja SB-Pro ovat ennen sijoitussarjaa vahvoilla, PSS yhden pisteen edellä

Pro ja PSS pelasivat runkosarjassa kaksi tasaista peliä kummankin voittaessa kotikentällään. Pro voitti varsinaisella peliajalla maalin erolla ja PSS ”ryösti” jo Pron hallinnassa olleen ottelun pelin loppuhetkillä tasoittaen ja voittaen sitten lisä-ajalla. Runkosarjassa kummankin maaliero oli +48 PSS:n päästäessä vähiten maaleja omiin ja Pron taas tehdessä eniten maaleja vastustajalle. Tasaista on jälleen luvassa ja yhden maalin ero suuntaan tai toiseen ei ole huono veikkaus tästä pelistä.

Suunnuntaina Arkadiaan saapuu lauantaina levännyt SSRA

Rankat Ankat lähtevät sijoitussarjaan 3. sijalta ja neljä pistettä Pron perässä. SSRA tarvitsee käytännössä nejä voittoa jäljellä olevista peleistä ottaakseen pysyvän kotiedun pudotuspeleihin. Erittäin vaikea tehtävä, mutta ei kuitenkaan mahdoton. Käytännössä tämä ensimmäinen ottelu antaa selkeän suunnan Ankkojen sijoitussarjalle, tappio sinetöisi jo lähes 3. sijan ja voitolla kaikki olisi edelleen mahdollista.

Runkosarjassa Pro oli kotikentällään selvästi vahvempi ja vastaavasti SSRA käänsi Pron selvän johdon Oulussa voitokseen. Mielenkiintoinen ja tasainen peli odotettavissa myös sunnuntaina, kuten sarjan kärkikolmikon pelien kuuluukin olla.

Sijoitussarjan jälkeen Pro jatkaa kotiedun turvin puolivälierissä

Puolivälieriin on Pro joka tapauksessa saanut kotiedun ja ensimmäinen peli pelataan Arkadiassa 23.3. Sarjan voittoon vaaditaan kolme otteluvoittoa, jonka jälkeen parempi jatkaa välieriin.

Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu ”matkanjohtaja” Siltanen on keväällä aina parhaimmillaan!

SB-PRON HELMIKUU ANTOI LUPAUKSIA PITKÄÄN JATKUVASTA KEVÄTKAUDESTA JA NYT RATKOTAAN KOLMEN SEURAAVAN VIIKONLOPUN AIKANA LOPULLISESTI SARJAN 1., 2. JA 3. SIJA. ODOTETTAVISSA VÄHINTÄÄN YHTÄ ”KUUMA” KEVÄT, KUIN VIIME KAUDELLAKIN JA TÄSTÄ SE POLKAISTAAN KÄYNTIIN!

3.3 KAIKKI HALLILLE KANNUSTAMAAN PRO TÄRKEÄÄN VOITTOON! OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN KLO 16.00. LIPUT SUORAAN OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. KUUDES KENTTÄPELAAJA OLKOON YKSI PRON VAHVUUKSISTA MYÖS TÄNÄ KEVÄÄNÄ!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa