UUTINEN | SB-PRO

25.02.2019

A-tytöille tahmea kotivoitto

A-tyttöjen SM-sarjan sunnuntainen iltapäiväpeli Arkadiassa SSRA:ta vastaan ei jäänyt historiankirjoihin infernaalisen tunnelman tai ikimuistoisen suvereenina esityksenä. Nuorehkolla kokoonpanolla saapunut SSRA tarjosi tiukan puolustustaistelun alusta alkaen ja kun pallokaan ei meille pomppinut, oli pisteet tiukassa.

Kuskin paikalla oltiin koko peli, mutta maalinteko ei onnistunut oikein millään. Maalivahtien torjunnat, Lotalle 9 tojuntaa ja vierailijoille 29 torjuntaa, kertovat myös osaltaan, missä peli pyöri – mutta maalit ratkaisevat. Onneksi kairattiin lopulta kolme pistettä lukemin 3-1. Tehot Aada 1+1, Niina 1+1, Melli 0+1 ja Mersu 1+0.

Vielä on kaksi vieraspeliä runkosarjaa jäljellä vieraskentillä ja sen jälkeen tiedetään, mistä löytyy vastustaja puolivälieriin.

 

Ottelun tilastoihin tästä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa