UUTINEN | SB-PRO

24.02.2019

Otteluraportti SB-Pro – Pelicans

SB-Pron ”kalavelkojen” maksu oli vakuuttava näytös oivan vireen löytäneiltä Liiganaisilta. Mitä pidemmälle ilta eteni, sen vakuuttavampaa oli Pron peli runsaslukuisen yleisön edessä.

23.2 SB-Pro – Pelicans 10-2 (2-0, 5-2, 3-0)

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Kaikki ketjut onnistuivat maalinteossa, jota myös valmennus toivoi ennen peliä! 
⇒ Pro käytti kaikkia 18 kenttäpelaajaa illan aikana, laajuuttaa löytyy kokoonpanosta!
⇒ Denisa ”Doli” Ratajova pelin jälkeen palkitsemassa ottelun parhaita!

Kuva Juhani Järvenpää: No18 Elina Kujala 0+4 eilen! No 19 Karoliina Kujala puhdas hattutemppu! Valmennuksen on helppoa hymyillä taustalla!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 0+4, Anu Raatevaara 1+0, Karoliina Kujala 3+0, Niina Ahola 0+1, Heidi Lirkki 2+0, Jaana Lirkki 0+1, Jenni Rautanen 2+1, Ina Leminen 0+2, Mirja Hietamäki 2+0, Silja Eskelinen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja Pelicans Emmi Pölönen 29

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Karoliina Kujala SB-Pro ja Sofia Mittentag Pelicans

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Elina Kujala

Hopeaa, SB-Pro Mirja Hietamäki

Pronssia, SB-Pro Tiltu Siltanen


Kuva Juhani Järvenpää. Heidi Lirkki jatkaa vakuuttavassa maalivireessä, eilen kahdesti ja runkosarjan saldo 18 maalia Heidin pelatessa 17 ottelua!

Ottelun ensimmäinen erä pelin tasaisin, toisessa Pro ratkaisi pelin nopeasti

Ensimmäisessä erässä peli aaltoili tasaisesti päästä toiseen, avausmaalin Pro teki ylivoimalla Mirja Hietamäen laukoessa Elina Kujalan syötön ohi Emmi Pölösen Pelicansin maalilla. Erän toisen maalin teki Anu Raatevaara Niina Aholan toimiessa syöttäjänä. Erän torjunnat Pro 7 ja Pelicans 6 kertovat tasaisesta pelistä ja Tiltu Siltanen Pron maalilla otti erään muutaman oivallisen torjunnan.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti, ensin Karoliina Kujala 3-0 Elina Kujalan passista, heti perään Pelicansin pomppupallo maalille, josta pään kautta ilmeisesti Pron pelaajaan ja siitä maaliin, kaikki lasketaan ja numerot 3-1. Vahvasti pelannut ykkönen iski heti uudelleen ja jälleen ”Kallu” onnistui maalinteossa ”Ellun” toimiessa vähemmän yllättävästi syöttäjänä. Ajassa 26.25 peli alkoi olla ratkaistu Karoliina Kujalan viimeistellessä puhtaan hattutempun ja tietysti Elina Kujalan esityöstä.

6-1 numerot tehtaili Mirja Hietamäki vahvan pelin pelanneen Silja Eskelisen avustuksella, jonka jälkeen alkoi Pron kakkoskentän näytös Heidi Lirkin maalatessa Jenni Rautasen esityöstä luvuiksi 7-1. Erän lopussa Pelicansin illan paras pelaaja Sofia Mittentag otti riiston joukkueensa pelatessa alivoimalla ja läpiajo päättyi hallittuun maaliin.

Kolmas erä jatkui Pron hallinnassa

Kolmannessa erässä Heidi Lirkki teki illan toisensa Ina Lemisen syötöstä, Jenni Rautanen luvuiksi 9-2 Jaana Lirkin pallonriiston jälkeen ja lopunumerot 10-2 sinetöi jälleen Jenni Rautanen illan toisen syöttöpisteensä saalistaneen Ina Lemisen avustuksella.

Ennen ottelua Pron päävalmentaja Sami Saarikoski toivoi onnistumisia laajalta rintamalta ja sitä myös saatiin. Denisa Ratajova yllätti viime vuosien joukkueensa pelin jälkeen tullessa jakamaan palkintoja ottelun parhaille ja ”Doli” oli myös tyytyväinen Pron pelaamiseen ja ottelun hyvään tunnelmaan. Illan yleisömäärä lähes 300 oli koko täyden sarjakierroksen selvästi suurin.

Kuva Juhani Järvenpää. Emma Itäsen plus/miinussaldo runkosarjan jälkeen vakuuttavasti +27!

Pron sijoitukseksi runkosarjassa toinen ja pelit jatkuvat sijoitussarjassa

Sijoutussarjassa lohkossa A pelaavat runkosarjan ykkönen PSS, Pro ja runkosarjan kolmonen SSRA Oulusta. Pelit alkavat heti ensi viikonloppuna ja tarkka sarjaohjelma varmistuu maanantain aikana. Sarjassa kolme joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan sekä koti- että vieraspelit. Tämän jälkeen jatketaan puolivälierillä, jotka Pro aloittaa kotikentällä.

SB-PRO OSOITTI LAUANTAINA EDELLEEN VAHVAA NOUSUKUNTOA JA VALMENNUKSEN SANOIN, NYT MENNÄÄN SUUNNITELLUSTI KOKO AJAN ETEENPÄIN OMAN PELIN KEHITTÄMISESSÄ YKSI OTTELU KERRALLAAN.

SEURAAVA KOTIOTTELU ON TOISTAISEKSI KAUDEN TÄRKEIN JA TAISTELU VAIN KOVENEE JATKOSSA PELI PELILTÄ. NYT TARVITAAN SIIS SARJAN PARHAAN KOTIYLEISÖN TUKEA JA TIEDOITAMME HETI SEURAAVISTA KOTIOTTELUISTA PÄIVÄMÄÄRIEN RATKETTUA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa