UUTINEN | SB-PRO

12.02.2019

Otteluennakko ErVi – SB-Pro

13.2.2019 klo 18.30 Mosahalli

Keskiviikkona pelataan Mosalla kuuma paikallisottelu ErVin ja SB-Pron kesken. Ottelusta ei jännitteitä puutu ja jälleen odotettavissa tiukka taistelupeli.


Kuva Esa Takalo: Lauran ja Mirjan taisteluilmettä tarvitaan jälleen keskiviikkona

Keskiviikon Pro-teemat:

⇒ ErVi on ollut vaikea vastustaja, katkaiseeko Pro putken tällä kertaa?
⇒ Prolla tiukka peli alla viikonlopulta ja ErVillä taas tärkeä peli viikonloppuna edessä, merkitys keskiviikolle?

ERVI ON TÄLLÄ HETKELLÄ SARJASSA 5. SIJALLA JA PÄÄSTÄKSEEN KOLMEN JOUKKOON VAIN VOITOT RIITTÄVÄT KAHDESSA VIIMEISESSÄ RUNKOSARJAN PELISSÄ

Kotijoukkueen kausi on ollut vaihteleva, loistavia pelejä on seurannut vaisumpia otteluita ja tappiota on toistaiseksi 6 kappaletta. Maksimipisteet alkusarjassa ovat 36, joka saattaa vielä riittää 3. parhaan joukkoon, mutta vaatii sopivia ristiinpelaamisia muiden kärkijoukkueiden kohtaamisissa.

Nuoret Westerlund, Saarikoski ja Nordman ovat joukkueen pistepörssin kärjessä ja tasaisessa joukkueessa myös Jonna Virkkunen sekä Maura Paajanen ovat maalinteossa ottaneet suuren vastuun. Maalilla pelaa joko Laura Still tai Sanna Viitanen, sen näemme huomenna, ennakkoon on vaikea ennustaa valintaa.

SB-PRO LÄHTEE HAKEMAAN KAUDEN AVAUSVOITTOA ERVISTÄ

Sunnuntaina Pro hävisi jatkoajalla Porvoossa ja käytännössä runkosarjan voitto taisi myös ratketa PSS:lle. Kolmen parhaan joukkoon päästäkseen Pro tarvitsee todennäköisesti kolme pistettä jäljellä olevista kahdesta ottelusta.

Joukkueen terveystilanne on kohentunut sopivasti kevään aikana ja keskiviikon peliin päästään tältä osin hyvästä tilanteesta. Joukkueen kokeneemmat pelaajat parantavat peliään koko ajan kevään lähestyessä ja luottamus omaan tekemiseen on vahva kauden tärkeimpien pelien alla.


Kuva Esa Takalo. Maalivahdin rooli korostuu kevään peleissä ja Tiltu Siltanen pystyy kantamaan tämän vastuun

LIIGATOIMITUS ENNAKOI TASAISTA PELIÄ JA OTTELU RATKEAA VASTA KOLMANNESSA ERÄSSÄ KAHDEN VAHVAN JOUKKUEEN TAISTOSSA!

SEURAAVA KOTIOTTELU PELATAAN RUNSAAN VIIKON KULUTTUA 23.2 JA VASTASSA SILLOIN PELICANS LAHDESTA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA